Új privát üzeneted érkezett!

Erika,
Holnap már kezdem is a szurikat délelött.
Vendég

Nyuszipuncs :cry: :cry: :cry:

Kiscsillag :P
Megbocsátunk, he-he. És naaagyon irigykedem :wink:

Pandácska :?
Drukkolok az utolsó inszemhez :wink:
A neved melletti kép mindig megtéveszt, már tennélek a zebrásokhoz...

Angel :P
Szerintem mi mindketten olyan jókedélyűek és jófejek vagyunk (én meg szerény is), hogy igazán nem értem, miért nem akart minket eddig egy baba sem!? Nade majd most, nem igaz? 8)

Fanni
fanni73

Sziasztok!

Zizo!
Nagyon édes vagy, hogy aggódsz. Már igen jobban, bár még csúnyán köhögök. Remélem, gyorsan meggyógyulok.

Az első inszemem lesz Csajok! Remélem az utolsó is. :oops:

Ja, a dokim a jövőhéten nincs. :(

Jön hétfőn reggel valaki?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Fanni,
Úgy legyen és ide nekem egy nagy duci zebrát vagy kettőt :lol: Gondoltam ha sokat nézegetitek ezt a pocakos képet (meg én is) akkor majd megnő a hasatok :wink: na nem a sok sütitől :lol:

Hanna,
Úgy legyen és neked is rendelek egy duci zebrát Fannitól :lol: vagy te is kettőt kérsz? :lol:
Vendég

Pandácska!
Mivel mi együtt nyomjuk, legyen egyforma. :lol: Kép

Kép
hanna30

Kép

Találtam az egész topicnak zebrát illetve zebrákat :lol:
Vendég

Hűűűűűűűű!!!!

Pandácska!
Te aztán nagy Zebramágus vagy! :lol:

Milyen boldog lesz itt mindenki, ha osztogatod. :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Nyuszipuncs!
Nagyon sajnálom :cry:

Pandácska!
Sajnálom :cry: , és nagyon drukkolok a köv. hónapra!

Erika!
Gratulálok :D !

Fendinke!
Neked is gratulálok a pöttyöcskékhez :D !

dido
dido

Sziasztok,

Sannah,
nagyon úgy néz ki! :wink:

Nálam április végétől indul egy maratoni fogiszedés! 8)

Fanni,
:P :P
Nem tudom mire várnak! :roll: De szerintem a tied már nagyon készülődik! :D Tudod, ahol a kisbabák sorbanállnak, ott már nagyon előrefelé halad! :)

Arra gondoltam, hogy az enyém biztos arra vár, hogy ne TB-ből jöjjön össze, hanem anya&apa nyúljanak jól a zsebükbe! :mrgreen:

Zizo,
50 volt a prolaktinom abban a mértékegységben, amiben 25 a felső határ! :roll: De ha a kontroll is magas lett volna, akkoris ettől függetlenül indulhatott volna a fogiszedés! :wink: Ha más nem bromóval együtt!

Micsoda zebrakiállítás van itt! :lol:
angel37

Neeem lehet ilyen kis pimasz a Tiétek sem! Lehet, csak teljesen ki akarja használni a tb adta lehetőségeket :twisted:

Miért lesz maratoni a fogi szedésed???

Puszi,
Fanni
fanni73

Fendike :) Én már a szuriknál igen éreztem a petefészkeimet. Aztán igazából leszívás után kezdett fájni és dagadni a hasam. Harmadnap amikor visszamentem már rendesen fájt és fel volt puffadva. Volt ott még egy lány, akinek hasonló tünetei voltak. Mondtam a dokinak, hogy fáj, azt mondta nem baj, majd mégjobban fog. Akkor visszakaptam a kicsiket és kaptam még egy szurit (na ezt nem kellett volna). :( Másnap már minden bajom volt.
Nagyon szívesen látlak Téged is a dupla öröm klubban!!! :) Gyertek csak!!!

Zizo és Te hogy vagy? Mikor is kezdesz?

Erika Nálunk is apa ijedt meg jobban. De most már lassan látom, hogy belenyugszik és nagyon örül és nem adná Őket annyira imádja Őket már most!!! :) Úgyhogy rájönnek azért, hogy nem olyan rossz ez!! Amúgy Harcika Nekem is egyet mondott, azért lepődtünk meg az első Uh-n. Úgyhogy erre ne vegyél mérget. ;)

Pandácska szuri hogy sikerült? Te adod magadnak? Drukkolok nagyon!

Fanni Nemsokára rád lesznek irígyek a lányok!! Majd meglátod!! :)

Angel :) Én azért drukkolok, hogy ne kelljen nagyon mélyen a zsebetekbe nyúlni és azt a pénzt inkább a babaszobára fordíthassátok!! :)

Na megyek takarítani. :( Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Fendike :) Én már a szuriknál igen éreztem a petefészkeimet. Aztán igazából leszívás után kezdett fájni és dagadni a hasam. Harmadnap amikor visszamentem már rendesen fájt és fel volt puffadva. Volt ott még egy lány, akinek hasonló tünetei voltak. Mondtam a dokinak, hogy fáj, azt mondta nem baj, majd mégjobban fog. Akkor visszakaptam a kicsiket és kaptam még egy szurit (na ezt nem kellett volna). :( Másnap már minden bajom volt.
Nagyon szívesen látlak Téged is a dupla öröm klubban!!! :) Gyertek csak!!!

Zizo és Te hogy vagy? Mikor is kezdesz?

Erika Nálunk is apa ijedt meg jobban. De most már lassan látom, hogy belenyugszik és nagyon örül és nem adná Őket annyira imádja Őket már most!!! :) Úgyhogy rájönnek azért, hogy nem olyan rossz ez!! Amúgy Harcika Nekem is egyet mondott, azért lepődtünk meg az első Uh-n. Úgyhogy erre ne vegyél mérget. ;)

Pandácska szuri hogy sikerült? Te adod magadnak? Drukkolok nagyon!

Fanni Nemsokára rád lesznek irígyek a lányok!! Majd meglátod!! :)

Angel :) Én azért drukkolok, hogy ne kelljen nagyon mélyen a zsebetekbe nyúlni és azt a pénzt inkább a babaszobára fordíthassátok!! :)

Na megyek takarítani. :( Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Fanni,
Pedig lehet, hogy ilyen kis pimasz már megszületése előtt! :lol:

Nagyon remélem, hogy a köv. alkalom még azért mehet TB-sen...

2x35 fogi van előirányozva.

Kiscsillag,
köszi :)
És nehogy ilyen vehemenciával takaríts, mint ez a porszívó! :wink: Csak óvatosan!
angel37

Az 5. még mindenképp tb-s és úgy is sikerül :wink:
Te jó ég! Miért kell ilyen sokáig szedni????

* :P
Legyen igazad... :lol:

Fanni
fanni73

Fanni,
gondolod, hogy megmarad az 5? :? Tudnám értékelni!!!! :wink:

Doki azt mondta, hogy most így csináljuk a fogit!
Állítólag a németek esküsznek erre a módszerre, de sztem csak aranyosan ki akarja tölteni az üresjáratomat! :D
angel37

Sziasztok!

Új vagyok, a Kováts dnő betege, jelengel a 2. inszemre várva.
Azt szeretném kérdezni, hogy muszáj végigcsinálni a 6 inszmet a beültetés előtt? Mert nem vacakolnék az inszemekkel. Pandácskánál olvastam, hogy nála májusra van előirányozva a beültetés és most tart a 3. inszemnél. Hogy van ez?
köszönöm a segítséget, írjatok,

Oli

Oli
mamula

sziasztok!

bocsi a tolakodásért, csak lenne egy kérdésem, ami lehet őrültség.
2005 elején volt 1 inszemem,aminél pozitív teszt után 3napra megjött...innen mentünk a kaáliba ahol a kiskatonák száma alapján csak lombikot javasoltak.Vasárnap volt a 4. beültetésem( 9 és 6 sejtes manókákat kaptam vissza)és kezdem legbelül érezni, hogy nem sikerült,tudom még korai bármit is érezni, de valamit csak kéne nem???(az előzőnél 1-1 sejtet kaptam vissza beindultak, de megálltak, hogy miért ???? )
Szóval ha esetleg mégsem sikerülne, akkor van értelme szerintetek visszatérni inszemezni?hiszen az havonta egy esély a párom eredménye 4 millióről 22 re javult,magától..... vagy ez őrültség hogy lombikról inszemre?????? annyira nagyon kétségbe vagyok esve......
Vendég

Kiscsillag,
köszi a választ.
Nekem egyáltalán nem fájt szurik alatt, max. erőlködésnél éreztem.
Leszívás után cataflam, másnap egy algo...
Nem fáj nagyon de azért folyamatosan érzem.
Próbálok sokat inni, estére nekem is nagyon nagy a pocakom.
Holnap megyek a babákért, majd rákérdezek.

Neked hányat szívtak le??
És milyen szurit kaptál transzfer után??

És óvatosan azzal a nagy takarítással :wink:

Mamula,
ez sztem teljesen egyedi, nekem spec 2db volt.
Doki dönti el, hogy reagálsz, mik a tünetek...
Ha van rá reális esély, sztem 3at mindenképp érdemes csinálni.
Utána felvetheted a lombikot nyugodtan, nekem azt mondták 3nál többet nem érdemes...
(de hallottam már olyat, hogy vkinek 9. sikerült) :D

Mi a baj nálatok??
_ismeretlen_

Viki,
először is: sztem bízz az orvosodban, ő tudja a legjobban. Én nem annyira hiszek az inszemben, sztem nem érdemes visszamenni, a beültetéssel több az esély:)
sok sikert,
Oli

Oli
mamula

szia Fendike,

Köszi az üzenetet. Nálam van a baj, a hormonszintem nem jó. a párommal minden ok szerencsére.
Nekem csak az volt a fura, hogy a dnő tőlem kérdezte, hogy szeretném-e a 2.inszemet. Azt hittem ezt ő dönti el, és hogy ennek van egy bevett menete. És az igaz, hogy minél többször csinálják annál nagyobb az esély?
drukkolok holnap a babákohoz!
köszi,
Mamula

Oli
mamula

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Felírta a szurit kiváltottam és már be is adtam az elsőt. Szerdán megyek uh-ra és kb. jövőhét szombat, vasárnap lesz az inszem. Ha nem sikerülne akkor április elején kezdem a fogigátlót a lombikhoz.

Mamula,
Ez attól függ hogy nálatok mi a probléma és hogy indokolt-e a lombik...

Vikimiki,
Sikerülni fog! Szerintem nem kell még semmit érezned... A dokim azt mondta hogy lombik után is lehet inszemezni ha úgy alakul...
Vendég

Szia Vikimi!
Ezek a normál értékek:
min. 20 millió spermium milliliterenként
min. 50% motilitás
min. 30% normális szerkezetű spermium
Ha ezeknek megfeleltek és Neked nincs semmi bajod és mondjuk rászánnál 1 évet akár... meg most nem tudom, mennyi az inszem, de annyi pénzt is, akkor elvileg "vissza lehet ugrani", szerintem.

Aki már "elkezdte", annak marad :P

Fanni
fanni73

Mamula,az jó ha kérdezte, akkor dönthettek Ti is...
Főleg ha a párodnál minden rendben, maradni szoktak az inszemnél.
Asszem az állam 3at ír elő lombik előtt...

Nálunk ismeretlen eredetű, férjemnek szuper az eredménye, tehát nagyon reménykedtem, hogy összejön inszemmel és nem kell ez a sok hormon...
Dehát nem, és cisztásodtam is, úgyhogy lombikot ajánlottak.

Különben tényleg azt mondják, hogy nő az esély idővel, mert szépen kitapasztalják mire hogy reagálsz.

De ha te már nagyon lombikra hajlasz, ami valóban biztosabbnak tünik, (bár soha nem lehet tudni) akkor legyél 'erőszakos' és csináljátok!!!

Drukkokat köszi!!
_ismeretlen_

Fendike,
Az állam 6 inszemet ír elő a lombik elött normál esetben...
Vendég

Vikimi,
Ha apa eredménye megfelelő, akkor vissza lehet térni inszemhez, vagy akár a természetes ciklushoz is! :) Esély van, és ha inkább így szeretnéd, nem akarsz lombikozni akkor meg lehet próbálni!

És nyugi, még semmit nem kell érezned! :wink:

Oli,
nekem ugyan nem volt inszemem, de 3-4 sikertelen után szt érdemes váltani lombikra! Főleg, ha a doktornő is rádbízza a döntést! :)

Fanni,
ez tuti? :P
Mert akkor nagyon remélem, hogy a gyerkőcöm mégse a nagy zsebbenyúlásra vár! :shock: :D
angel37

Fanni,
Kép
Vendég

Most beszéltem a laborral és 8db szépen osztódó kis babóca vár minket holnap reggel 9re!!!!

Nagyon izgi!! :D
_ismeretlen_

Fendike,
Az nagyon jó akkor még marad fagyibaba is bár már nem lesz rá szükséged :wink: Mennyit kapsz vissza?
Vendég

Fendike,

Köszi az infót. Mondd és téged a 2 inszem között megviszgáltak, hogy pl. nem vékonyodott e el a mnyálkahártya, vagy hogy jók e továbbra is a gyógyszerek? Mert én a teszt után felhívtam a dnőt és azt mondta ír újabb adag gyógyszert, de az nem került szóba, hogy megnéz e. Nálad hogy volt? és miért döntött úgy a dokid 2. inszem után, hogy inkább más a megoldás?Vigyázz magadra, mamula[/b]

Oli
mamula

Pandácska :P
Tündéri vagy, de igazából ám nem ezen a néven anyakönyveztek :oops:
Eredetileg a lányomat szerettem volna így elnevezni, de már annyit vártam rá, hogy tuti nem ez lesz a neve...

Semmi sem tuti, de ez volt a tervben, amit -nem emiatt!- végül nem fogadtak el.

Fendike :P
Naaagy drukkok a holnaphoz. Tudod, hogy Apával megnézhetitek beülti előtt a szépséges embrikéiteket?

Fanni
fanni73

Pandácska,
köszi, igen lesz fagyiba is sztem, és én is nagyon remélem hogy nem rá szükség...
2-t kapok vissza!!

Fanni,
azt tudom, hogy apa bejöhet a műtőbe.
Ott tudjuk megnézni??

Mamula,
engem megnézett többször is a doki.
Ami nagyon jó is volt, mert amikor már akarta írni a gyógyszert a 3. inszemhez és próbáltuk belőni az időpontot, még gyorsan megvizsgált és ki is derült, hogy nem repedtek meg rendesen a tüszőim az előző után...
Maradt 3 kis cisztám, ezután megjött 2 hétre, akkor sem engedte folytatni a dolgot, vártunk még egye hónapot, hogy rendes 27 napos ciklus legyen és csak így engedett nekivágni a lombiknak.

Kérj időpontot és sztem akkor megnéz.
Engem is csak azért nézett meg, még mondta is, hogy milyen jó hogy elmentem, nem csak telcsiztem...

Nekem ezért lett lombik, mert nem repedtek.
Itt meg ugye nem kell, leszívják...

Kapsz vmi gyógyszit a hormonjaidra???
_ismeretlen_

Fendike,

Olyan drága vagy, hogy mindig írsz nekem, köszi szépen:)
kapok bromocriptint (napi 1x) meg clostit (2x1 a vérzés 3.napjától).
nekem az elsőnél csak beadták a tüszőrepesztő injekciót aztán 2 nap múlva inszem, de görcsölt a hasam, így gondolom az jó jel volt.
most ugyanazokat a gyógyszereket kell szednem, ugyanilyen adagban, aztán majd a 10. napon uh és jön a 2. inszem.

neked ki az orvosod? drukkolok holnap nektek, de nagyon jó úton haladtok!

Mamula

Oli
mamula

Fendike :P
Igen!
fanni73

Fanni,
te most hol tartasz a doktornővel?
Hány inszemed volt? olvasgatom a régi hozzászólásaidat, de még csak ott tartok, hogy te is az inszem után kérdezel. Most talán épp Te tudsz nekem segíteni, hiszen 1 dokihoz járunk.
várom válaszod,
Mamula

Oli
mamula

Mamula,
én is clostyt szedtem és volt 2 UH, aztán tüszőrepesztő és 2 napra rá inszem. Ez így tök oké.
Nekem hamarabb volt UH mert korán van peteérésem, ált. már 8 napon pozitív az LH...
Szóval egyszer 10. utána meg 11. napon volt az inszemem...
Dehát ez ugye ciklusfüggő.
Az ovitrelletől meg ált. mindenkinek feszül a hasa, az jó jel.

Köszönöm, hogy drukkolsz, Bernárd dokihoz járok, eddig minden tényleg mesés, dehát a megtapadás a lényeg... :)

Fanni,
köszi, jön apu is.. :D
_ismeretlen_

Elnézést hogy ide tolakodom!

Kiscsillag!
Most hallottam hogy a Margit szülészetét is be akarják zárni? Mi lesz veletek? Az unokatesóm is ott szült és még szeretene is! :?
Tudsz valamit?

Kellemes estét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Angel, legalább nem leszek egyedül aki a nyár legszebb idején izgulhat babókáért.

Én azt hallottam, hogy nem törlik el az 5 lehetőséget, mert ez alkotmány ellenes lenne, ugyanis ha "nekem igen és neked nem akkor mi is van" tehát egyenlőséget kell biztosítani. Jó lenne ha így lenne, de ez csak kiszivárgott hír volt.
Vendég

Sannah!
a Próféta szóljon belőled! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok

Kiscsillag
neked mennyi volt a Progester., és a HCG szinted?
nekem a 13. napon volt a Progester. 190.80, és a HCG 96.48

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Mamula drága :P
Szívesen segítek. Nekem volt ugyan 4 inszemem, de már 4+1 lombikom is azóta... Nekem dr. Kovács Péter az orvosom :P
Ne aggódj, kicsit sok lehet még Neked a név, de sebaj.
Tényleg szívesen segítek, kérdezz akár priviben is :wink:
Fanni
fanni73

Mamula :P
Valójában nincs mitől elvékonyodjon a méhnyálkahártyád az inszemnél. Az inszem azért jó, mert alig kapsz egy kis hormont (clostilbegyt), nem kavar be a ciklusba.

Közben rájöttem, hogy 3+1 lombikom volt, he-he. De már úgy látszik, nem is számolom :P

Fanni
fanni73

sziasztok csajok,

Fendikének és Fanninak köszönöm a tanácsokat. Fanni, bocs, ha kevertem a neveket, dokikat, de még tényleg nem ismerem ki magam annyira, de idővel majd belejövök. Mindenesetre köszönöm a "befogadó" szavakat, nagyon jól esett, hogy foglalkoztatok velem.
Fendikének ezer drukk a megtapadáshoz, majd írj, hogy mi a helyzet és Fanninak is mennek a drukkok.
Írjatok helyzetjelentést, hogy ki hol tart.
Jó éjt mindenkinek!
Mamula

Oli
mamula

Veronikusz :) Én úgy tudom, hogy megszünik a szülészet. :( Sajnos még nem tudjuk mi lesz, de majdcsak lesz valahogy. Valahogy mindig van. :)

Erika :) Nekem Progeszteron 190,80 és HCG 38.90 a 10. ET napon. Úgy tudom a HCG minden nap duplázódik, tehát akkor Nekem a 13. napon kb. 120 lehetett. Nem sok a különbség. :roll: Te mikor mész az első UH -ra???

mamula Üdv köztünk! Én voltam a doktornőnél többször is amikor K. doki nem volt és nagyon, de nagyon aranyos és szakmailag is nagyon fekészült! Bár ez mindenkiről elmondható, aki ott dolgozik. :)

fendike :) Mennek a drukkok Neked!!! :)

vikimi :) Szerintem érdemes mindenképp inszemezni tovább, ha esetleg nem sikerül. Én drukkolok, hogy sikerüljön! Amúgy már Mi is azon gondolkodtunk, hogy visszamegyünk inszemezni és azt lehet akár évekig is csinálni folyamatosan. Hallottam olyat aki nem akart egyátalán lombikozni és a 12. inszem sikerült Nekik. Úgyhogy nem lehetetlen!!

Lányok. Ti is dolgoztok? Olyan rossz, hogy apának be kellett mennie. :(

Küldök egy kis tavaszt Nektek, ha már kint nincs. :?

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
Fantasztikus csaj vagy! :D Jó hallani ezt a pozitív hozzáállást.
:wink: Remélem szép és jó helyen fognak tudni a lurkók megszületni! Vigyázz magatokra! :D
Még egy kérdés, ha megengeded! honnana szeded ezeket a tök jó mozgó képeket?

Derűs napot Mindenkinek! Délután már kisüt a nap! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

[quote="kiscsillag"][ írta:kiscsillagÚgy tudom a HCG minden nap duplázódik

1.5-2 naponta duplázódik.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt!

Hanna! :) Remélem ma már még jobban vagy! Te is Szmatona dokihoz jársz, ugye? És ki fogja csinálni Neked az inszemet, ha ő nincs jövő héten?!!

Dido! Te nem hétfőn mész először a Kaáliba? Vagy rosszul emlékszem?

Angel! Nálam nem is volt kontroll :cry: , a nyírőben rögtön felírt 2 szem bromot, még jó hogy elolvastam a tájékoztatóját, mert a doki egy szót sem szólt róla h fokozatosan kell elkezdeni. De még a fél szem is kiütött, egyszerűen nem tudott hozzászokni a szervezetem. Aztán a Kaáliban azt mondták h felesleges szedni.

Kiscsillag! Jövő héten szerintem uh lesz és a következő héten jön a 4. inszemem. Nagyon nem bízok benne sajnos, de talán ha ott tartunk akkor megint reménykedek majd! :D Most még távolinak tűnik.
Nekem is be kellett jönni ma, de hogy minek azt még nem tudom...

Szia Mamula! Nekem azt mondta a dokim, h muszáj végigcsinálni a 6. inszemet, mert semmi nem indokolja a lombikot. De talán 3. inszemet érdemes végigcsinálni...

Fendike! Nem sokára visszakapod a két gyönyörű babókát!!! Szorítok h kapaszkodjanak rendesen!

Zizo
2120

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönöm, ma elmegyünk a barátainkkal 2 napra olyan helyre, hogy csak na. Hű de jó lesz. :lol:

Zizo! Nekem hétfőn Kováts Dr. nő fogja az UH-ot csinálni, akkor gondolom az inszemet is Ő, bár ezt nem tudom. :oops:
ui: Jobban vagyok. :lol:

Kiscsillag! Már a 10. hét? :lol:

Szia Mamula!

Pandácska! Növeszgesd a tüszőidet. :lol:

Kép
hanna30

Fendike,
megy a babaragacs +++++++++++++++++++++++++++ :)

Szép napot Mindenkinek! (függetlenül attól, hogy mi van odakinn) :P
tobi

Fendike! Tényleg, Te ma 9-re mentél.
Szorítookkkkkkk! +++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Szia Hanna!
Az inszem után várom a jelentkezésed(mi is inszemmel kezdünk majd), és nagyon drukkolok, hogy elsőre sikerüljön :!: :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?