Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sziszike! Kitartás!

Eszter! Miben tért el a doki véleménye attól, amire számítottál? De alényeg az az, hogy semmi akadálya, h akár a következő ciklusban babás legyél!
Persze, hogy nagyon drukkolunk. Annyira örülök, hogy már ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz, Bálintkét pedig nagyon sajnálom, ahogy leírtad rettenetesen megviselte, reméljük mielőbb túl tudja tenni magát rajta! A karácsonyi baba tökéletes lenne, a bátyám dec.26-án született, anyukámék nagyon örültek neki, bár ahogy nőtt ő már nem nagyon mert a névnapja is dec 26-án van és mindig hisztizik, hogy az éves 3 ajándékát szinte egyszerre kapja meg…
Nagyon aari vagy, hogy aggódsz értem, de szerencsére mára elmúlt a hasfájás.

Ági! Tényleg nagyon ari volt a dokinénid, gondolom Vivi nagyon boldog volt, hogy látta a kistesót…
A hasam nem hiszem, hogy a felfújódától fájt volna, mert teljesen lent fájt, de szerencsére ma már nem.

Juci! Szerintem abszolút nem fiús, annyira szép kislányarca van, hogy mindegy hozzá, hogy rövöd vagy hoszsú a haja, nagyon édi.

Koda! Reménykedjünk, hogy Bence baba hamar megszokja a kinti életet és akkor te is tudsz pihenni egy kicsit. Marci a kistesó miatt vált kezelhetetlenné?

Nálunk semmi különös, jól vagyok. Megkaptuk ma a biztosítótól a kocsi papírját és elmentünk megrendelni az újat… Persze nem olyat vettünk mint vol, és addig dumált a kedvezményekről a fickó hogy jóval többet költünk rá, mint gondoltuk… Végül is a hitel miatt havonta nem lesz vészes, de azért járt az agyam jócskán és ezt a babuci is érezte. Igaz a mozgást még nem érzem, de akkor is tudom, h átérezte anyuci idegességét…
Holnap remélhetőleg láthatom a picurkát, megyek dokihoz.

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


Hello!

Juci! Sajna képem nem lesz holnap, mert a doki magánrendelőjébe megyek és ott a múltkor se adott. Csak a kórházban szoktam kapni.

Egy opel astránk volt ami összetört és úgy indultunk el, hogy megint ugyanolyan lesz, vagy egy új corsa, de végül kijöttünk egy opel merivával... Mondtam is a férjemnek, hogy még meg se született a bébi, máris vettünk neki egy autót. Mert ha ő nem lenne a pocimban eszembe se jutott volna, hogy a corsába nehezen fér be a babakocsi. És erre persze lecsapott az értékesítő h nekünk egy családi autó kel...

Pusz
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!

Már elvonási tüneteim voltak nélkületek!

De muszáj voltam itthon tenni-venni, volt még vasalni való, aztán a főzés, most a zuhi+hajmosás, amit annyira utálok, mert olyan macerás.

Eszter, Te hogy vagy a hajaddal? Mindig megszárítod? Ha én nem szárítom be hajkefével, akkor idétlenül áll, így viszont az még+1 óra! :(

Verzsike, na, de jó, meg van az új autó? Tudod, én irigykedem ilyenkor picit, mert nekünk nincs sajátunk. Igaz, házunk van, vagyis a banknak, de az autó az annyira fog hiányozni. Nem is tudom, ha meg lesz a baba, hogy fogom megoldani az itthon létet. Havi 8000 Ft-ot kifizetni a bérletre, aztán szambázni a villamosra, mert itt a közelben csak az van... nem biztos, hogy megéri. :(

Nekünk céges autónk van, Opel Astra, de kombi. Imádjuk, annyi minden belefér, csak sokat fogyaszt. Remélem, egy darabig még megmarad, mert ez így nagyon kényelmes... nem nekünk kell fizetni a kötelezőt, cascot, meg a sok járulékos költséget. Nagy luxus ez!

Jaj, de jó, hogy holnap mész a dokihoz! Megnézeted UH-n? Nekem nem igazán repesett annak idején érte, azt mondta, nem jó, ha annyit UH-zzuk, pedig nincs is bizonyítva, hogy káros volna a babára. Úgyhogy kérd csak meg, ha magától nem akar meg UH-zni!

Jaj, annyi mindenkinek akartam írni annyi-mindent, de muszáj vagyok hajat szárítani, reggel el fogok aludni. :(

Ja... még kérdeztétek többen... apukámnak megemlítettem. Vasárnap olyan sz@r passzban volt, mondta, hogy "minek élnem kislányom", mire kifakadtam, hogy hát a jövendőbeli unokádért. És rákérdezett, hogy "csak nem?". Mire mondtam, hogy 14-én kiderül! Szerintem fel sem fogta, vagy csak nem meri beleélni magát. Persze, anyukámnak is meséltem, de most valahogy mindenki kivár. Úgy érzem, mindenki hasonlóan érez, mint én, így kimondatlanul is.

Jó éjt mindenkinek, akinek nem írtam annak is.

Koda, Nektek pedig szép éjszakát, bízzunk benne, hogy a ma este kicsit jobban fog telni!

KépKép
titi_27
 
 

 
 

Hali,
Én most vagyok :lol: :lol: :lol:

Titi,
Mensinek semmi jele. Csináltam egy tesztet és negatív lett.
Szerintem jobb is, hogy elmondtátok egyébként.

Juci,
Nem tudom elhinni Szakácsi Sándort. És igazad van, ilyenkor emlékezni kell. Nem tudom Ti láttátok-e a "IZ" temetését. Na én olyat szeretnék. Az emberek ünnepeltek, mosolyogtak, de rengetegen voltak. Szeretném, hogy ilyen életem legyen, aminek lezárását így ünneplik.
Ugye Dudi már jobban van???????

Verzsike,
Hidd el jól döntöttetek! majd meglátod milyen kényelmes lesz.

Balimama,
Remélem jól telt a szülinapozás.

Eszter,
Végre a régi vagy. Hajrá, szorítok!!!!
Képzeld szomszédság. Tegnap jól összevesztem a félig alattunk lakóval. Feljött már többször is, hogy majd leszakad a csilláruk, annyiramozog. Hagyja abba nagyfiam a rohangálást. persze szokott rohangálni, de nem panel lakásban lakunk. De tegnap ott ült a számítógép előtt fiam és játszott. Mondom neki nézd meg már ott ül mióta. Erre mondja, hogy tegnap előtt még éjjel 1-kor is az Ő labdázását hallgatták és elegük van. Mondom neki az eléggé furcsa, mert annyira fáradt volt, hogy 1/4 7-kor elaludt. Na, ezt kapd ki :twisted: :twisted: :twisted:

Koda,
Fel a fejjel! Én adtam engedményeket nagyfiamnak. igaz, hogy a földön de alhatott mellettem. És úgy aludt el, hogy fogta a kezem. Meg próbáld bevonni. Had Ő válassza ki a Kistesó ruháját. Tisztába tevésnél a popsitörlőt adhatta, a krémet ő nyitotta ki és tarthatta. Néha segítettem bekenni tesó popsiját.
Szerintem szopizásnál ne mérd minden etetésnél. Csak, ha azt érzed, hogy szerinted előtte nem evett eleget. Ha nem bír ki 1,5 órát. Egy ekkorka Babának elvileg alkalmanként szerintem ha 70-80-90 grammokat eszik már jók vagytok.
Anyudéknál próbálj meg pihenni. Két etetés között bízd Rájuk, haa vállalják. Hidd el be fog állni a dolog!
Egyébként szerintem Te nagyon jó Anyuka vagy és tudod mit kell csinálnod. Ne idegeskedj!! :wink: :wink: :wink:

Sziszike,
Szép helyre fogtok költözni. Várjuk a képeket. És remélem tényleg össze tudunk egyszer hozni egy ilyen látogatást. :lol: :lol: :lol:

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok, lányok!

Rég nem irtam ide hozzátok, de ettől függetlenül naponta olvaslak....

Titi, nagyon örülök, hogy jól vagy. Apukád szerintem már azon ábrándozik, hogy milyen is lesz az unokája, csak még nem meri kifejezni :wink: :D - meglátod, sok erőt fog meriteni ebből!!!
Annyira szeretnék egyszerre babás lenni veled! - én most vagyok a 29-ik napon - elvileg, mára lenne várható a mensim, de a hőm az én viszonylataimban még mindig fent van, úgy, hogy reménykedek :wink: :D :D

Eszter, nagyon jó olvasni téged, hogy ilyen erőre kaptál. Én biztos vagyok benne, hogy hamarosan boldog kismama leszel!

Zseppy - amig albérletben laktunk, az alsó szomszédban 2 vénleány (anya és lánya) laktak, és amikor csak megnéztük a lakást, már akkor figyelmeztettek, hogy aztán ne döngessünk, ha odaköltözünk. Aztán egy este, 10 órakor, amikor éppen hazaértünk, és hálóingesen felállitottak hozzánk, hogy felébresztettük, akkor megmagyaráztuk nekik, hogy értük nem fogunk 8 órakor lefeküdni, és hallottuk hirét, hogy még macskát is kergettek az udvaron, mert nem tudtak aludni - azután nem volt bajunk velük :D :D :D

Erzsike, tényleg jól döntöttetek autóügyben. Ma a doki után, remélem mesélsz egy kicsit :D :D

Koda, nem lehet könnyű ez az időszak neked, de reméljük Bence gyorsan megszokja a környezetet, és akkor rá tudod szoktatni a kicsiágyra! - különben nagyon tetszett a szüléstörténeted! És naná, hogy Bence is! :D :D :D

Juci, a lányod teljesen elbűvölt - nagyon aranyos! Képzeld, nekem van képem kb. ilyen koromról, és teljesen kopasz vagyok :D :D

Ági, nem semmi élményben volt részed az UH-nál. Egy kicsit irigy vagyok rád ezért :wink:

puszi mindenkinek, annak is, akinek nem irtam!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Jó reggelt lányok!

Ildikóóóóóóóó, jaj, annyira drukkolok!!! És már a 18. pdo-n vagy???!!!! Ez tuti?! Istenem!!! És fenn van még a hőd is?! :) És mikor tesztelsz?! Jaj, de bízom benne!!!
Nem tudom, apukám tervezget-e... szerintem ő sem meri elhinni még azok után, ami történt már egyszer. Meg kértem is őt is, meg a szülőket, hogy még ne vigadjunk. Bár már azért 1 hete késik!!! :)

Éva, hőjelentést kérünk szépen!!!

Zseppy, ezek aztán a szomszédok!!! Ezért nagyon örülök, hogy nekünk nincsen!!! :) Persze én eddig életemben végig panelban laktam, és annyira hozzászoktam, hogy mindenkit hallottam magunk mellett, felett, a barátnőm köhögését is odalentről!

Sokan úgy tesznek, mintha nem tudnák, milyen kis gyerekeket nevelni, és kis gyerekekkel élni. Nekik nem mondhatod meg, hogy lassan járkáljanak, stb. Meg különben is. Ti is otthon vagytok, had érezzétek már úgy magatokat, mintha otthon volnátok!

Juci, jó sokáig fenn voltál!!! :)

Lányok, képzeljétek, alig aludtam az éjszaka. Olyan rémálmaim voltak, nagyimmal álmodtam, meg a sírjával... nem meséltem róla annak idején, de úgy néz ki, nem oda lett temetve, ahová szerette volna. Nem az anyukájának, hanem az apukájának a sírjába. Apukámmal a temetésen vettük észre, de keresztanyám még nem tudja, nem mertük elmondani neki. Szerintem jövő hétvégén, mert akkor ők is jönnek apához, észre fogja venni, attól meg annyira félek.

KépKép
titi_27
 
 


Titi, beszúrom ide is a görbém..... a teszttel kapcsolatban nem is tudom - még teljesen nem döntöttem el, de holnap lesz a névnapom, és nagyon szeretném meglepni magam :D :D :D - még nem tudom....
Szerintem, te csak ne idegeskedj! Minden rendben lesz - rendben KELL lennie!!!

Kép

KépKépKép
ildiko74
 
 


Lányok, én teljesen kétségbe estem!

Ma néztem meg az Eü. minisztérium honlapját, így a Szent István kórházba tartozom lakcím szerint.

A Sotéhoz a környékbeli települések - Diósd, Taksony, Dunaharaszti, stb - tartoznak. Nem tudok sehová sem bejelentkezni!!!

Teljesen elkenődtem!!! :(

KépKép
titi_27
 
 


Nem tudom Juci, 10 évig nem lehet kiemelni ha jól tudom onnan, ahová el lett temetve! :(

De szerintem nem is volna illő megzavarni... keresztanyám egyszerűen nem vette észre!!! Szerintem annyira zavart volt szegény!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Titi!
Annyira sajnálom, hogy most még ez is!
Nem is tudom mit lehetne tenni.
Képzeld én meg a MÁV-ba tartozom! Azt már írtam, hogy akkor inkább a kuka mellett!
A párom megígérte, hogy akármennyibe is kerül oda nem kell mennem!
Bárcsak tudnám hová megy az orvosom! A MÁV-ba még utána sem vagyok hajlandó menni!

Juci!
A fogzás lázat nem csinál, viszont ilyenkor a babák fogékonyabban a fertőzésekre. Szerintem valami vírus és mivel szopizik ilyen gyorsan leküzdi! :lol:

Ildikó!
Szerintem ez még csak a 11. DPO! Reggel azért tesztelj egyet!!!
Nagyon várom az eredményt!!!

Lányok!
Néha belegondolok, hogy milyen jó is volt nekem az 5 és fél év korkülönbség a lányaim között! Akkor jó volt, most viszont egy katasztrófa! Szóval mégis inkább a kis korkülönbség!

Koda!
Több hét, amíg kialakítja egy újszülött a napirendjét. Aztán hamarosan már elszórakoztatja magát a nézelődéssel. Csak a hátra lévő 6-8 hete kell kibírni! :lol: Addig úgysem tudsz mást tenni, mint a kezedben hurcolni!
A nagyfiú meg jobb, hogy otthon van Veletek még akkor is, ha most nehezebb. Jó, hogy nem fojtja magába. Remélem azért van sok segítséged!!

Dobok fel gyorsan egy görbét:
Kép

Igazából most úgy érzem, mintha mindjárt meg akarna jönni!
Vasárnap reggel tesztelek, mert ha mégis pozitív, akkor nem hagyom abba az Utro-t.
Bár nem sok reményt fűzök hozzá.

Éva

Kép
balimama
 
 


Juci!
Nagyon jó szülésznők és orvosok vannak a MÁV-ban. Én abban a kórházban dolgoztam. Csak nekem egy tragikus és kitörölhetetlen emlék fűződik ahhoz a szülőszobához!

Az I-en lakunk. A Bőröndös utcában!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de én undok és kiállhatatlan és nagyon álmos vagyok ebben az időben. :lol: Komolyan nem hiszem el,mára még feljebb ment a hőm,ha csak 1 alkalommal is lettünk volna együtt a műtét óta biztosan reménykednék.Pont akkor működnek ilyen jól a hormonjaim,amikor felesleges? :lol: Remélem megjegyzik a helyes utat és a következő ciklusban is így lesz,csak ott lesz a kisbabám is a hasamban. :wink:

Éva!

Nekem nagyon tetszik a görbéd,meg az összes tüneted,amit olvastam itt is és a másik topicban is.Nagyon reménykedem.Elkiabálni azért nem merem,mert nem tudom,hogy mennyire kavar be a progi kúp.Figyu,mennyire macerás a használta? És drága nagyon? Csak azért,mert tudod én is ezt kapom majd,ha babás leszek.Amúgy amit a másik topicba írtál,hogy nem írok neked az csupán figyelmetlenség lehetett,és elnézést kérek érte,hiszen rengeteget jársz a fejembe.Apa pl összegyűjtött akváriumképeket,hogy neked küldjem,mert megkértem és le is tolt,hogy nem küldtem még el.Szóval még emlegetlek is otthon,nem hogy ne gondolnék rád.Csak ezek szerint nem írtam,de ezt észre se vettem,olyan hebehurgya vagyok. :oops: :wink:

Juci!

Nem semmi Eszter,hogy így szeret levegőn szunyálni.Még jó,hogy van erkélyetek és így ki tudod tolni.Teljesen megértelek,nekem se volna kedvem sétálgatni ebben az időben.

Titi!

Én próbálok nem belegondolni ebbe a kórház és fizetés kérdéskörbe,mert sajnos engem is nagyon elkeserít a dolog.De szerintem bizti nem kell kp-ben leperkálni.Mert ha már megszült az ember és azt mondja,bocsi,most nincs nálam ennyi,vagy mit tom én,gondolom nem tessékelik vissza bele a gyereket.Mert pl előfordul,hogy egy nő,aki mondjuk munkanélküli,nincs választott orvosa...jár-kel a városban és elindul a szülés.Mondjuk berohan egy közeli kórházba és már jön is ki a baba.Akkor ő ugye nem lakhely szerint szült,de nem is tud fizetni.Gondolom nem fogják érte kilakoltatni,vagy bebörtönözni.nekem az a meglátásom,hogy ezeket az újonnan hozott rendeleteket még nem igazán tudják,hogy tartassák be.Én úgy tervezem,hogy szemrebbenés nélkül írok majd levelet méltányossági kérelemmel,vagy kérek részletfizetést.Majd azt beszélem meg a dokimmal,hogy olyan napra vegyen fel papíron,amikor ő hivatalosan is ott van,mintha nem miattam jönne be,és majd azt írom a méltányosságba,hogy épp ott voltm vásárolni,a kórháztól 5 percre lévő Auchanban és hopp beindult a szülés.Így nem mertem megrizikózni,hogy elindulok a lakhely szerintibe.Persze lehet,hogy nem fog menni,de szerintem nincs megkerülhetetlen dolog.És mivel ezzel nem értek egyet így mindent ki fogok találni,hogy megkerülhessem. :lol: Szóval te se izgulj. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Ildi!

Szép a görbéd,nagyon drukkolok neked.

Erzsike!

Alíg várom a jelentkezést doki után. :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter!
Olyan aranyos vagy!!!
Értelek én!
Utrogestan kapszulát szedek sajnos nem a kúpot. Remélem felszívódik, mert ha feleslegesen szedem megőrülök, ugyanis rettenetesen rosszul vagyok tőle. Bárcsak a végén kiderülne, hogy nem csak ettől! :lol:
A kúpnak nincsenek ilyen mellékhatásai,esetleg egy idő után picit irritálja a nyálkahártyát.
Nem veszélyes az ára nincs 2000FT. A kúp is hasonló árban van és kb. adagolástól függően 15 napi adag van benne!

Éva

Kép
balimama
 
 


sziasztok!ne hari hogy nem jöttem!de két napja már csak alszom!nagyon ramatyul vagyok!fejfájás torok fül van minden!most csak azért jöttem hogy lécci szoritsatok hogy a dokinál minden oké legyen mert nagyon parázok!puszi mindenkinek este irok bövebben is ám mert azért el el olvaslak titeket két alvás közt:)és attol még hogy nem jöttem imádlak titeket!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Én is gyorsan bekukkantok.

Virág
várunk a doki után!
Jobbulást!

Ma egész nap rohanásban vagyok, ha Dávidot hazahoztam remélem tudok jönni bővebben.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Lányok!
Nézegetem az infokat a kórházakról:
Szülésem várható időpontja május 3-a. Úgy hallottam, hogy megszűnik az intézmény ahol gondozásom eddig zajlott. Ha megszűnik a kórház, hol fogok szülni?Egy beteg sem marad ellátás nélkül. Amennyiben Ön ragaszkodik orvosához és az orvosa más intézményben nyújt a jövőben (április 1-jét követően) ellátást, lehetősége van arra, hogy abban az intézményben kerüljön sor a szülésre és az azzal kapcsolatos ellátásra, ahol az orvosa folytatja tevékenységét. Ez a lehetősége a szülést követő 3. hónap végéig áll fenn. Ez az eset nem minősül orvosválasztásnak és a beutalási rendtől való eltérésnek sem.

Éva

Kép
balimama
 
 


Koda
Nem tudok jó tanáccsal szolgálni. Nekem a nagy segítség anyukám volt. Dávid imádja és neki mindent szó nélkül és hiszti nélkül megcsinál. Így ezzel nem kellet megbírkóznom. Áron pedig nagyon nyugis baba volt szinte csak enni kelt fel az elején, mindig a kiságyba aludt még éjszaka is. Akkor is csak 1-2x kelt. Megkockáztatom, hogy nem voltam olyan fáradt mint Dávid születésénél. Dávid többet kelt éjszaka.
Biztosan érzi ő is a nyüzsgést maga körül és rajtad pedig a feszültséget. Ha készen lesz a felújítás valőószínüleg könnyebb lesz. Most szerintem ha lehet fogadj el minden segítséget. Esetleg anyukád napközben veletek tud lenni?
Kitartást előbb utóbb nyugisabb lesz minden.

Balimama
Már nagyon várom a vasárnapi teszt eredményét.
Remélem nagyon jó hírrel jelentkezel. A görbéd alapján bármi lehet.

Verzsike
Ügyesek vagytok a kocsivásárlással. Szerintem nafyon jól döntöttetek. Hidd el tapasztalatból mondom szükség lsz sok pakolóhelyre. Ha mi elindulunk valahová akkor a 2. ukrán front cucca hozzánk képest kismiska.

Virág
Na már nagyon kíváncsi vagyok! Gyere mesélj mi volt a dokinál!

Eszter
Teljesen igazad van a kiskapu mindig lesz. Remélhetőleg nem lesz ennyre drasztikus a helyzet, hogy kidobjanak egy szülő nőt.
A morci hangulatodon pedig ilyen ronda időben nem csodállkozom.
A jövő hónapban pedig ügyesek legyetek. :)

Ildiko
Izgatottan várom a fejleményeket. Mikor tesztelsz?

Tegnap megvettük a cipőt Dávidnak egy jó nagy hiszti kíséretében Az egész bolt minket figyelt. :roll: Kicsit kikészültem mire kifizettük.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Hali!

Megvagyunk. :lol:

Zseppy!

Anno kerdezted..hat vadlit szerintem nagyon nem lehet fogyasztani ha genetikailag nem vekony.AMugy az ajanlott egyszeru mezei gyakorlat ha labujjhegyre allsz,vagy fel labon allsz es ugy allsz labujjhegyre a masik labadonk,akar sulyzokkal is.Az edzotermi gepek ugyanezt imitaljak.

Ki is van meg....Megint nincs idom,Mishal nem akarja szorakoztatni magat,ma nem sikerult jokat aludnia. :cry:

Juci!

Meg mindig zsufoltak a napok..ez tok rohejes...mindig van mit csinalni,intezni.

Eso...Nekem kint volt..mivel esoben mentem anyukamhoz+vasarolni es hazafele is szakado esoben jottunk,o alukalt..perzse mire felcipeltem a lepcsokon es be a lakasba...addigra felebredt.
Bent meg mindig nem alszik,csak neha veletlenszeruen..igy maradnak a gyaloglasok...tegnap total 5 orat gyalogoltunk...ami eleg jo edzes es itt viszonylag szep helyeken lehet setalni. :lol:

Hogy Dudi mennyit nott!!!!!Mar jon a foga????
Azert dumalhatunk! :lol:

Titi!

En az Istvan korhazban szultem es most mar ajanlanam a dokim is...mert a vegen jol jottunk ki az egesybol.Neki a maganrendeloje a 17. keruletben van.Szoval ha szulnek(eleg kicsi a valoszinusege..hahaha :lol: )akkor bizots oda mennek hozza megint!
Sokat gondolok rad...annyira orulok...(jo csendben :lol: ),atelem veled ujra az egeszet.

ANubias!

Hamarosan majd osszejohetnenk!El se hiszed,de meg mindig vannak dobozaim,valahogy nem izgat annyira az egesz,hogy tip top legyen minden,inkabb setalok es Mishallal szorakozok.Kov. honap mar a tied lehet! :lol:

Ja,tegnap kigyalogoltunk a telkunkre...megneztuk az epulo hazunkat,vagyis meg csak az alapot :lol: De azert mar ez is valami.

Na,puszi mindenkinek es szep hetveget!

Ja,Agi...orulok,hogy minden rendben,...nagy elmeny lehetett,azert a technikanak vannak elonyei is. :lol:

Virag!

Doki????
momo35
 
 


Jaj Koda!

Gratulalok,gyonyoru!!4Es kitartas...tenyleg csak par het..honap...na jo,nem gonoszkodom!De te ugyis belejossz,nem eloszor csinalod. :lol:
momo35
 
 


sziasztok!most értem haza!elöször is marha aranyos dokim van megint kijátszotta hogy ne kelljen fizetnem hanem majd a betegbiztosito fizessen ha lesz biztositásom!májusba kell visszamennem(addigra kész lesz eukártyám) addig nem csinál velem semmit!ma uh volt megnézte hogy vannak e peték meg ilyesmi hát tele vagyok de nincs olyan ami nagyobb lenne ezért nem jön a baba!a mensim hamarosan megjön mert látott valamit a méhfalon vagy min!májusba ad olyan bogyot mint a closty hogy mire férjem hazajön franko érett kis petékkel várjam és összejöjjön a baba!a szeptemberi folt ciszta volt de elmult!na ennyi!szoval junius stip stop az enyém:))megnyugodtam hogy kapok bogyot!azt mondta májusig felesleges aggodni mert ugysincs itthon a férjem!meg hogy olyan drága a bogyo hogy saját zsebböl ne fizessem feleslegesen!na majd jövök még!köszi hogy szoritottatok!azért ám titkon vártam hogy egy jo kis uhképpel jövök de igy is örülök hogy kapok bogyot!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Kitalálta a doktornő, hogy vékonykának találja Bencét, így addig nem oltja be, amíg nem végezzük el a vizsgálatokat.
Ezt abból állapította meg, hogy 5hét alatt 440grammot hízott csak, mondjuk sokat nőtt 6cm-t.:)
Sztem nagyon nyugodt baba és kiegyensúllyozott, alszik és fennt is van eleget..szóval minta babó. Tejci meg van bőven!

Ma voltunk azért vérvételen a vizelet persze nem megy egyszerűen, másfélóra szenvedés után eljöttünk és most itthon próbálkozunk...

Amin csodálkoztam, hogy a Madarászban, ha UH-ra szeretnék menni az 5000 forint, mert csak magánba csinálja a doki.:( Hogy van ez?? Oda se megyünk..marad vagy a Bethesda vagy az Örs,

Puszi..drukkoljatok, holnap megyünk az eredményekért.

Jó éjt.
Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike!

Megy a drukk,biztos nincsen semmi,de a dokik ugy vettem eszre hogy nagyon komolyan veszik ezt a sulygyarapodast.
:(
Nektek mit mondtak...hogy meg mindig heti 150got illik minimum hizni?

Nekem azt mondta par napja az uj vedononk,hogy a heti 150g jo,de az otodik honaptol lelassul a hizas,de akkor is kell hogy legyen 500g sulygyarapodas.
hat nem tudom...nekem most Mishal kicsit lelassult,most mertem,7320g volt es erzem hogy a tejcsim elegge hataron van,szedem is ujra az urticat.Mostanaban sokkal tobbszor szopizik delutan...de delelott viszont volt olyan,hogy 7 oran at nem evett.

Na,latjatok most jovok es nincs itt senki.

Virag!

AZert az jo hir hogy van sok kis peted,akkor a gyogyszerrel biztosan osszejon! :lol:
Addig meg szerintem rakd magadat rendbe,marmint szedjel vitaminokat,egyel egeszsegesen,stb..hogy egeszseges mamija legyel majd a bebidnek! :P

BUfo!

Tenyleg,jobban vannak a gyerkocok???

Na,megyek nezek parizsi utakat..na nem magunknak :cry: hanem anyukam szeretne elutazni....
es finom kis vorosbort kortyolgatok...azt hiszem most kezdem majd maganyosnak erezni az esteket. :roll:

Na,szep jo ejszakat mindenkinek!
momo35
 
 


Lányok, csak gyorsan jövök, megyek lefekszem... azt hiszem, muszáj pihennem!

Csak azért jöttem, mert megígértem nektek, hogyha van újabb vérzés, azonnal jelentkezem a dokimnál. És megtettem! Sajnos volt egy mini barnázásom megint és pici vérecském, úgyhogy megkerestem a dokim, és holnap 10-re megyek hozzá!

Titkon valahogy érzem, hogy nincs semmi gond, de talán kapok valami gyogyót, a lelkem nem nyugodna, hogyha nem mennék el hozzá.

Drukkoljatok lányok! Holnap jövök utána!

Jucikám, nagyon meghatottál ám azzal, hogy így akarsz segíteni, annyira drága vagy! Megpróbálom még egyelőre elintézni magam, de nagyon cuki vagy! Puszikállak érte!!!

KépKép
titi_27
 
 


Virág

Na végre valami kis előrelépés az ügyben. Remélhetőleg nem kell gyógyi ahhoz, hogy megjöjjön. Mit jelent az, hogy sok kis pete van? Azért nincs mensid, mert egy sem érik meg belőle? Gondolom arra kapnád a bogyőkat májusban, hogy legyen megfelelő nagyságú érett petesejt. Ha kész lesz a biztosításod ígérd meg hogy újra elmégy.

Momo
Nagyon jó kis súlya lett a kis Mishalnak. Nem tudom mit mondan a a védőnőd Áora, mert még nincs 7 kg.
A dobozok megvárnak ne aggódj. Különben is olyan szép idő volt, hogy szenvdés lett volna a lakásban kuksolni. Majd ha esik és fúj ráérsz pakolászni.

Sziszi
Szorítok a jó eredmény miatt. Szerintem sem lehet gond, csak a maguk megnyugtatására csinálják ezeket a vizsgálatokat. Ha minden baba a nagykönyv szerint hízna az lenne nekik a kánaán. :) Képtelenek néhánya túllépni a sok éve berögzött adatokon.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


titi szoritok mindenképp de ha te ugy érzed hogy semmi gond akkor nincs miéprt aggodni,mert ugyis tudnád-éreznéd ha valami baj lenne!jo azért hogy mész holnap dokihoz igy megnyugtat biztos!

momo de ari vagy:)igen már amugy is szedem a vitamint miota elment a férjem meg folsavat is hogy jo sok legyen bennem mire hazaér apika!na meg ha végre megjön eza fránya mensi akkor nekiállok rendesen hömérözni!

bufo hát azt mondta a doki hogy sok sok kicsi pete van és nem lát nagyot ami érne ezért májusba ad majd gyogyszert hogy legyen érett mikor jön a férjem haza és összejöjjön a baba!mensire nem kapok bogyot mert az mondta nemsokára megfog jönni mert lát valami nyálkát :oops: (bocs de ez a szoszerinti forditás) és ez azt jelenti hogy hamarosan megjön!ö nem szeretné kémiailag elösegiteni!szoval májusba vissza kell mennem mindenképp!

na jön tesom vissza megint nem tudok irni sokat!puszi mindenkinek majd talán holnap

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Titi
Ód e sajnálom a barnázást! Jól tetted, hogy szóltál a dokinak. Nem csak a leleked miatt. Holnap mindenképpen gyere mi volt!
Jó pihenést!
Ja ha mégis meggondolnád magad és a Szent Imrébe jönnél akkor hozzánk bejelentkezhetsz tudod nekünk körzetes. :D

Momo
Áronnak ahogy jött ez a fülfájás úgy abba is maradt. Teljesen jól van. Nem tudom mi lehetett a doki sem tudta, lényeg, hogy vége.

Ma egyedül vagyok egész este, mert a párom névnapozik. Valószínüleg nem fog túl józanul hazajönni,. :roll:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Na,most mar tenyleg elmegyek aludni.Itt ragadtam.Kocsikat neztem...hat ami tetszene annak horror ara van!!! :twisted:

Titi!

Hogyne drukkolnank es gondolnank rad,de szerintem ez termeszetes....az elsonel is(bocs hogy felhozom) ott is barnaztal ,nem...es az meg nem baj..nekem is volt.Legfelejbb a doki ir fel neked progeszteronos kupot hogy rasegitsen egy kicsit...mINDEN RENDBEN LESZ!!!!


Virag!

Hat akkor te mindent megteszel,mar csak szamolni kell a napokat(tudom,nehez :cry: ) es varni es utana mindent bele. :lol:

Hogy esik ez az eso???Olyan szomorkas,nem?Ebbben a hazban kicsit olyan telikertes uveges a nappali,vagyis annyira hallanai ahogy esik az eso,es otthon(marmint Kuwaitban ) is ugyanigy van,mindig hallani lehetett az esocseppeket...szoval honvagyam van nagyon :cry:
joccakat most mar mindenkinek!
momo35
 
 


Nem is mondtam, vettem néhány bébikaját Áronnak. Sütőtököt őszibarackot, sárgarépát és néhány olyat ami már kétféle dologból áll. Nem bírtam és kibontottam a sütőtököset és jelentem kóstolgattunk. Vagy 8 pici kanálnyit evett is, de nem volt túlzottan odáig érte, de nem köpte ki. Mondjuk szopi után adtam.

Na abbahagyom mert velem lesz tele az egész oldal.

Mindenkinek jó éjszakát!l

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi!
Azonnal jelentkezz az orvos után! Biztos, hogy nincs semmi baj, de aggódunk!
Nagyon vigyázz magatokra!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Reggel megnéztem a zacsit és megint szinte minden mellé ment, de azért tudtam megmenteni belőle.:)

Köszi a szorítást, d.u. írok mi lett az eredményünk.

Titi: nagyon szorítok, jól tetted, hogy elmentél...írj, amint tudsz vmit.
Ha Taksony esetleg jó lenne bejelentettnek szólj..megbeszélem párommal és mehet is.

Engem nem érdekel a heti 150gramm-juk, kérem szépen 3.gyermekemet szoptatom! Elsőnél még megtudtak evvel ilyeszteni és majdnem hozzátáplálás mellett döntöttem, szerencsére egy akkori barátnőmnek meggondoltam magam.

Minden baba más ütemben hízik és én nagyon figyelek magunkra és az összhangra is, sztem minden rendben van - nagyon kiegyensúllyozott kisbbaba és imádom!!!!

Képzeljétek a vérvételnél nem is sírt ez olyan jó érzés volt nekem, igaz a tű beszúrásakor kigúvadtak a szemei, de beszéltem hozzá és minden rendben ment!

Nagyon sok puszi lányok és köszi mindent!

Sziszike.

Bence: 10hetes!:)

Kép
sziszike1000
 
 


Lányok, kisbaba van a pocimban!!! Vagyis még csak a kezdeménye, mert 5 mm a petezsák, és 1 mm a szikhólyag!

1,5 hét múlva megyek vissza, 21-én!!!

A barnázgatásra azt mondta a doki, egyelőre előfordulhat, de ha görcsölnék, darabos vérzésem volna, vagy erősebb, akkor hívjam. Gyógyszert nem kaptam, semmit nem akar adni (amivel tulajdonképpen egyetértek). Abban maradtunk, had ne kelljen egy esetlegesen beteg babát mesterségesen megtartani. Mivel a hormonjaim jók lettek, így ha egészséges, megmarad. Ő szerinte a 9. hétig eldől, addig fordul elő a vetélések nagy százaléka.

Lányok, annyira boldog vagyok, de mégis bennem van a félsz! Hihetetlen érzések vesznek hatalmukba!

A párommal jól összekaptunk ezen a lakcím változtatáson, azt mondja, ki ne találjak ilyet. De ha nincs más megoldás? Ő szerinte BIZTOS, hogy ide fogok tartozni a veszélyeztetett terhességem miatt. Mintha ő aztán tudná, mi fán terem az egész. Néha megőrjít, hogy azt hiszi, minden megoldódik magától, hogyha nem foglalkozom vele!

KépKép
titi_27
 
 


Igen, Jucikám, lecserélem a mai nappal!!! Eddig nem mertem!!!

Biztos vagyok benne, hogy Dani is át fogja gondolni az egészet. Még hál' Istennek van időnk, nagyjából nyárig, addig majd csak okosabbak leszünk, és én is igyekszem majd körüljárni a kérdést.

De azért annyira jó azt tudni, hogy ilyen kedvesek vagytok!

Sziszi, hálásan köszönöm Neked is!!! Ha minden kötél szakad, akkor mindenképp beszélünk róla. Hátha a párom is belemegy idővel. (Nem igazán értem, miért ilyen fafejű.)

Sosem találjuk meg a kiskapukat, így mindig mi szívjuk meg. Elegem van már a becsületességemből. Ebből hogy élünk majd meg?! :(

ÉS LÁNYOK, IGEN, HIPP-HIPP HURRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! JUPPIJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, KISBABÁNK LESZ!!!!!!!!!!

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!

titi jajj de joo látod látod ha te nem aggodsz akkor tuti nincs baj ez most beigazolodott halkan megvárom még a 10.hetet de utánna itt fogok dinom dánomozni az tuti!mondjuk halkan azért ám most is kiugrok a börömböl!MINDEN RENDBE LESZ CSAK NE AGGODJ NE IDEGESKEDJ FELESLEGESEN!amugy is mi itt vagyunk és szoritunk neked:)

juci én is mormota lennék de mindjárt jön kissrác akire vigyáznom kell ugyhogy nem jött össze!nagyon édes dudorka ezzel a rövid séroval is és ne mondhogy kisfius!a kislányoknál nem tudom de még az arcukon is észrevenni hogy csajok akármilyen a hajuk ugyhogy nem lefiuzni a kis édikét!

koda jajj még nem is irtam neked gratulálok mégegyszer bence babuhoz!huh ez a szülés történet,tudod vizuális vagyok és végig néztem a vajudásog ahogy olvastam elöször szörnyülködtem hogy jajj te szegény nem ám a padon szülsz aztán belegondoltam hogy nem is szörnyü hanem poénos lenne ha olyan vllámgyorsan jött volna a baba!de minden oké volt és az a lényeg!marci meg belefog rázodni ám csak most még uj neki a helyzet meg gondolom apa amig te korházba voltál szabadabban fogta:)majd belejöttök a két gyermekes életbe ügyi csaj vagy megoldod ugyis!látod milyen felesleges volt aggodnod?milyen gyönyörü kisfiad lett!

sziszi várunk az eredményekkel!

bufo huh pedig a sütötököt legtöbb kisbaba szereti!én még mandula mütét után(6évesen) is azt kértem anyutol mert az otthoni annyira fincsi!de majd áronka is belejön ám csak elsöre furi neki!olyan jo csajok hogy ilyen késön kezdtek vagyis nem késön hanem pont jokor falatozgatni a babákkal!engem anno mindenki hülyének nézett hogy miért akarom csak hat honapig anyatejezni aztán anyum rábeszélt öt honaposan a krumplis tésztára!na hát azota is két pofira eszi a kincsem!

momo jajj szegény :( és mostanába nem is mentek haza?mikor lesz elsö hazautatok?ismerem az érzésed tavaly elöttig én azt hittem hogy magyarország az otthonom aztán fél év után már alig vártam hogy hazajöjjek még egy hétvégének is örültem hogy hazaugrottunk!soha nem gondoltam volna hogy egy idegen ország fog hiányozni de hát itt a kis családom itt a mindennapi életünk a hétköznapok igy ez az otthonom!

eszter semmi baj hogyha ilyen a hangulatod szerintem ez érthetö is!ne aggodj én is két napig aludtam!de azért irj be egy sort hogy jol vagyok vagy sem!

na akit kihagytam késöbb folytatom!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Titi!!!!!!!!!!!!!!

Gratulálok!Nagyon izgultam érted!Biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz!!!!

Sziszike!

Szerintem se kell aggódnod amiatt,hogy nem annyit hízott a picur,amennyi az előírás.Egyébként nekünk is megmondták,hogy a nagy súllyal született babák kevésbé látványosan híznak,növekszenek,mint a kis súllyal születettek.És ha kiegyensúlyozott,jól érzi magát,akkor nem lehet semmi gond!

Virág!

örülök,hogy voltál dkinál,és rendben van minden!Egy kis rásegítés és jöhet a baba!

Koda!

Nem irigyellek,de hamarosan én is hasonló cipőben járok majd.Félek is piszkosul!Már csak 11 és fél hét van hátra!

Juci!

Annyira édes Eszter!Már kezdek rá féltékeny lenni,mert a páromnak nagyon tetszik!Sose gondoltam volna,hogy ilyen fiatal és csinos vetélytársam akad! :wink:

Mona
monaszisza
 
 


Titi! Gratulálok a kisbabádhoz, jó egészséget mindkettőtöknek! Kérlek, ha van időd, írd meg nekem, milyen progeszteroneredményt tartott jónak az orvosod a 21. napi vérvételnél, mert éppen erre a vizsgálatra várok, és annyira eltérő eredményeket hallani. Köszönöm!

Zora
Kép
zora7
 
 


Titi!
Itt is mondom, amit az elöbb a telefonba!
Nagyon boldog vagyok!!!!
Nem hiába érezted, hogy minden rendben van!

Elhoztam ma a leleteimet. Nem véletlen, hogy ennyire rosszul voltam, a progeszteron szintem 60 fölött mérhetetlenül magas! :shock: Nem tudom, hogy ez mit jelent! :shock:

Éva

Kép
balimama
 
 


Évikém! Nézz utána, mennyi a 4 hetes babás szint! :lol: Remélem, ilyen egyszerű a megoldás!

Zora
Kép
zora7
 
 


Köszönöm szépen, Titi!

Zora
Kép
zora7
 
 


Hú lányok!
Nem jövök egy csomó ideig és milyen sok jó dolog történik! :D

Koda!
Ezer gratula a babához!Legyetek nagyon nagyon boldogok!Gyönyörű kisfiú, olyan jó, hogy tettetek fel róla fotót is!

Titi!
Neked is őszinte örömmel gratulálok a babához!Nagyon boldog vagyok hogy sikerült, és légyszi ne izgulj, mert minden rendben van és így is lesz!

Mesi!
Örömmel látom, hogy újra itt vagy!Valahogy sejtettem, hogy babásan visszatérsz, gratulálok és vigyázz magadra.

Ne haragudjatok, de annyi dolgom van és olyan ritkán tudok leülni a géphez...
Mióta a férjem itthon van(főállású vállalkozó lett), még több a programunk, állandóan megyünk valahová.
Nem is olvastam még el a dolgokat csak átfutottam eddig.Az az igazság, hogy Koda miatt kukkantottam be, hogy mi újság vele?Hát jól le is maradtam :) , és ráadásul több szuper dolog is történt veletek, aminek nagyon örülök.
Most muszáj elmennem enni valamit mert mindjárt leszédülök a székről, addig amíg Bazsó alszik.
Ja, egyébként már rutinosan forog a nagyfiú hasról hátra, és egyfolytában dumál, be nem áll a szája.
Na megyek, majd még jövök.

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Tegnap este mikor hazaértem már nem volt erőm bekapcsolni a gépet. Ma szerencsére hazaengedtek minket ebéd után a munkahelyről, így már ki tudtam takarítani itthon.
Tegnap azt mondta a doki, hogy minden ok, talán picit nagyobb a baba, mint a számított kora, de igaziból ez majd később eldől

Ildikó! BOLDOG NÉVNAPOT!
Nagyon drukkolok neked.

Titi! Annyira örülök! Nagyon vigyázz magadra! Semmi nehéz meló, takarítás, porszívózás, vasalás meg ilyesmi!
Nem értem teljesen ezt a temetés dolgot. A nagymamád anyukája és apukája külön sírban van?Véletlenül hogy lehet rossz sírba temetni valakit?
Olvasgattam ma a neten ezeket a kórházas dolgokat, egyszerűen nem értem, hogy minek adna nekem a háziorvos beutalót szülni???? Mindenütt azt írják, hogy ott kell szülnöm, ahova beutaltak.

Juci! Miért lennél hülye? A friss levegőt megoldottad Dudinak úgy, hogy te se áztál agyonra. Szerintem ez inkább leelményesség.
Nekem azt mondták az eü minisztériumban, h elég a tartózkodási hely, annak kell meglennie legalább 3 hónapja. És aholy olvasgatom most az újdonságokat mindenhol úgy van írva, hogy az áll. Lakhelyhez vagx tartózkodási helyhez tartozó kórház. Csak még azt nem sikerült kiderítenem, hogy ezt ki dönti el, hogy melyik.

Virág! Jobbulást neked. Nagyon örülök, hogy a dokid már tudja is mi lehet a gáz. És nagyon ari, hogy elintézi neked, hogy nem kellett fizetned.

Eszter! Nagyon jól kiokoskodtad ezeket a dolgokat. Remélhetőleg pár hónapon belül már mindenki tappasztaltabb lesz és ki lehet deríteni azokat a kiskapukat…

Momo! Ne aggódj a dobozok miatt. Mikor mi összeházasodtunk még nem volt szekrényünk, persze már előre megrendeltük, de jöttek az ilyenkor szokásos csúszások, úgyhogy 3 hónapig dobozokból éltünk… Majd ha ráérsz szépen megcsinálod. Annak se lenne értelme, hogy mindent gyorsan kidobálsz, mert akkor utána lehet újra elpakolni.

Éva! Ezek szerint jól szívódott fel a bogyó? Annyira várom már a reggelt!

Ági! Ugye beszámolsza a bababörzéről? Reméélem érdemes volt elmenni.

Puszi mindenkinek.
verzsike
 
 


Na, 3 körül hazajöttünk, azután akkorát aludtam! Annyira jól esett!!! Nem rég keltem fel, most meg nekiálltam főzni valamit.

Képzeljétek, ezután a hülye vizsgálat után megint elkezdődött a barnázás, és most még mindig jön. :( Nektek is volt ilyen lányok? Nem tudom, nekem miért van, de már nem ijedek meg tőle. Tudom, hogy minden rendben van, és csak a jelentősebb vértől kell megijednem! Ettől többet nem fogok, csak idegesít, hogy nekem miért van, miért bosszant állandóan?!

Verzsike, én sem értem az egészet. Fogalmam sincs, ki dönt. Mi biztosan nem, sajnos. Nagyon bízom benne, hogy mire mi sorra kerülünk, kiderül minden. Csak ez a bejelentkezés... én már nem értem az egészet. Most várom egyelőre a levelet az EM-tól. Majd megírom, mit válaszoltak!
Tegnap csinált UH-t a doki? Vagy csak a lelet alapján mondta azt, hogy nagyobb?

Virág, na, ez jó hír azért! Mármint hogy fog segíteni a doki! Azt azért sajnálom, hogy nincs baba, de nézzük optimistán a dolgokat, egy picit azért én ezt jó hírnek veszem, jó? Ezek szerint az augusztus szép hónap lehet!!!

Sziszi, mi volt ma? Gyere, mesélj!!! És még egyszer köszönöm a lehetőséget!!!

Momo, drága! Elhiszem, mennyire magányos lehetsz! És még ez a honvágy is! Istenem, de sajnálom a helyzeted! :( Bárcsak kialakulna valami rendszer, kicsit sűrűbben láthatnád a férjed, így annyira nehéz lehet!

Bufo, jaj, de jó, hogy jól van Áronbaba! És már eszik bébikajcsit is?! :) Hát igen, lassan fél éves lesz a drága! Hogy szalad az idő!

Lányok, ha itt lesz a nyár, tényleg kellene valami szabadtéri talit szervezni. Nekünk még nincs kész a kertünk, pedig akár itt is lehetne. De abból szerintem nem lesz még semmi. :(

KépKép
titi_27
 
 


Éva, annyit gondolkodom rajtad. Gondolom, hogyha a progi magas, az sem jó, igaz, Mennyi volna a normális? Talán visszább vesznek majd az adagból? De van még ezen kívül más akadálya a babának? Ugye nincs?

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titim!

Úgy sajnálom,hogy nem hívtalak vissza,de ma csináltam a nyugdíjbevallást,most az Apeh felé kell benyújtani,új az egész és nagyon elment az időm.Soká is értem haza.Annak nagyon örülök,hogy a doki mindent rendben talált, a barnázgatásnak viszont nem.Persze tudod,hogy neked első babával is volt,és ez annyira eltérő,nekem csak 2 csepp volt az egész terhesség alatt,más erősen vérzik és makk egészséges babát szül.Úgyhogy hallgass csak a megérzéseidre,ne izgulj,mert a pozitív hozzáállás ,meg a gondolat teremtő ereje nem kitaláció.Ma a doki mindent jónak talált,akkor az úgy is van.Az idegesség pedig nem hat pozitívan a dolgokra,csak árt.Pihenj sokat és meglátod minden a legnagyobb rendben lesz. :wink:

Éva!

Nekem azt mondta a dokim,hogy a progit nem lehet túladagolni.Persze a mellékhatások nyilván elviselhetetlenek,de hiszem,hogy a jó magas progiszint csak kedvez a babásodásnak.Nagyon drukkolok és már alíg várom az eredményt. :wink:

Erzsike!

Nagyon örülök,hogy a doki mindent rendben talált tegnap,olyan jó,hogy így szalad az idő és már neked is lassan érezhetően is rugdos majd a babád. :D

Virág!

Nagyon örülök,hogy eljutottál a dokihoz és,hogy rendben talált és segíteni fog neked.Annak is nagyon örülök,hogy eszed a vitamint és hogy hőmérőzni is fogsz.Meglátod,mire apa hazajön rendeződik a ciklusod és te is majd dobálod fel a szép pocakos képeket.Melyik hónapban is jön haza a párod?

Kép

Kép
anubias
 
 


Titi
Nagyon gratulálok neked és vigyázz magadra. Nem úgy volt, hogy csak szerdán mész? Én még nem merem kicserélni a vonalzómat, majd csak akkor ha látom dobogni a szívét. Ez az 5+1 a mérete alapján van vagy a Te számításod szerint? Kicsit különben megnyugodtam, hogy neked is ilyen kicsi a petezsák mert én még nem töltöttem az 5. hetet mikor voltam és ha hozzád hasonlítom akkor teljesen jó a méret.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Jajj !! :oops: Szerettem volna írni mindenkinek,de nem megy,mert apa is kéri a gépet.A görbém olyan hihetetlen még mindíg. :lol: Remélem a jövő hónapban is szép lesz,csak akkor majd másért. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Titi
Most látom, hogy írtál nekem a másikba. Előbb ide jöttem mert láttam, hogy a Tied az utolsó írás és persze nem hiába. Drukkolok nagyon, hogy most minden rendben legyen!

Kép
[/url]
ági2
 
 


Örülök Ági, hogy megtaláltad!

Sajnos barnázgattam és volt egy tűhegynyi vérzésem is, és megijedtem kicsit, meg a lányok leszedték volna a fejem, ha nem megyek el a dokihoz.

Jól emlékszem, hogy Neked is volt barnás folyásod a múlt héten és azért mentél el a dokihoz?

KépKép
titi_27
 
 


Eszter, dehogyis gond, semmi probléma! Én meg úgy elaludtam, hogy csak 6 körül tértem magamhoz. Azóta meg itt fortyog a húsleves, úgy ráéheztem, mindjárt eszem is belőle. Úgyhogy őszintén bevallom, simán elfelejtettem, hogy ígérted, visszahívsz! :(

KépKép
titi_27
 
 


Lányok!
Úgy szeretnék mindig mindenkinek írni, de Apa már kicsit dúzzog, hogy elhanyagolom. Persze úgy csinál, mintha nem zavarná, de érzem!


Egy kicsit félek most a magas progiszint miatt!
Reggel felteszem a görbémet, hogy megnyugtassak mindenkit, az én hőmet az ijesztően magas progiszint sem emelte 36.8 fölé!

Eszter!
Kicsit azért megnyugtattál. Sehol sem találok adatot arra vonatkozóan, hogy a túl magas szint mit jelent!!

Lányok!
Én mindannyiotokra gondolok! És figyelemmel kísérem az írásaitokat, még akkor is, amikor nem tudok írni mindenkinek! Olyan jól esik, hogy Ti is szorítotok nekem!!

Reggel tesztelek!!!! (Persze úgyis negatív lesz :cry: )

Éva

Kép
balimama
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: