Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!

Backa,
:cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom, de próbáld meg nem feladni....amit Norka írt, arra gondolj....
(Norka, mi az a blaszto?)

Gina,
Teszt, teszt, teszt, necsináldeztvelem, irgum-burgum :twisted: Már jöhetne egy újabb zebricsku :wink:

Ella/Gabi
Nagyon nagyon GRATULÁLOK mindannyiótoknak!!! :lol:

Orshe,
Ezexerint a második lombik sikerült? Leírnád, hogy PCOS-ként milyen stimulálást kaptál, hány petesejt volt stb. (akár priviben is, ha úgy gondolod) - nálunk is a lombik lesz a következő aktuális téma, ha most az inszem nem sikerül... :roll:

Egyébként tegnap fullra fel voltam puffadva, görcsölgettem, mára híre-hamva sincs, teljesen jól vagyok... :D

Kikka

Kép
kikka
 
 


Hi!

Backa!!

Nagyon sajnálom, ami veled történt!! :cry: :cry:

Gina!

Te terhes vagy!!! :D :D :D

Ella!

Gratulálok! Miron Welcome!! :D
lara26
 
 


Dimet, gondolom nincs baj, különben mondtak volna valamit, nem ?
Mikor mész dokihoz ?
Biztosan én is be lennék tojva, de tutira minden rendben a babával !!

Orshe, még nem is gratuláltam :lol: nagyon ügyes voltál, de biztos, hogy a metformin is hozzájárult a sikerhez !!

Kandika, jajjj nagyon várom a képeket :lol:

Kikka, már miért ne sikerülne a mostani inszemed ?! sikerülni fog !!!

Gina, te egyre magabiztosabb és optimistább vagy, ez csak egyet jelent nekem is. Tutira babás vagy !!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lara, tickered ??

Holnaptól szigorúan CH diétán leszek :mrgreen:
Ma jó sok tiltott dolog lecsúszott a torkomon, de ez biztosan csak azért van, mert éhezek :lol:
Délben sétáltam egy jót, dokihoz, meg vissza, másfél óráig távol voltam. Holnap a postát veszem célba, az is kb. annyi. Csak ne essen az eső
Szombaton bálba megyünk, hát vicces leszek betekert kézzel a kisestélyiben :lol:

mniki
 
 

 
 

Backa, drága..... a francba. Ma tárgyalni voltam vidéken, egész nap nem voltam gép közelben, de már alig vártam ,hogy haza érjek, hogy olvashassam, mi van veled.
Örülök, hogy pozitivan állsz a dologhoz, ez most a legfontosabb.
Küldök neked egy virtuális ölelést !!

Gina, te kis huncut !! Kiváncsi vagyok, mikor nézed meg, hogy terhes vagy-e.... nehogy úgy járj, mint egy amerikai nő - mondjuk ő szegény 180 kg volt :shock: - hogy fájdogált a hasa, elment vele ovoshoz, aztán közöték vele, hogy kb két nap múlva kisbabája lesz.... és lett is, egy tündéri szép kisfia !!! Nem vette észre egész terhessége alatt hogy terhes..... hát ilyet !!! :shock: :shock:
Azért te gondolom előbb megnézeted magad, igaz ?? :lol: :wink:

Niki: röhögnöm kell, én is voltam bálban, mikor még csak két mankóvla tudtam közlekedni.... :lol: :lol: :lol: Elég murisan néztem ki a táncoló népek között, amint botladoztam a wc felé... :lol:

Elég sokan készülődnek most mindenféle akciókra, beültetés, lombik.... plusz a spontán próbálkozók.... lesz itt olyan bababumm hamarosan, hogy még !! Ugye ???

Dimet, drága, mutasd meg a nőgyogyinak az eredményt, pontosan hol is csináltattad az integrál tesztet ? Ha gondolod, hívj fel, itthon vagyok.
zsizsik
 
 


Miron:
Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


és ismét Miron:
Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Istenem, de gyönyörű baba vagy, Miron !!!
Gratulálok ismételten !

mniki
 
 


Sziasztok Csajok!

Most annyira futja, hogy eldicsekszem. Láttam Gabika kisfiát! :D

Olyan kicsidrága (több babuci is volt a szobában, de Mironbaba tünt a legnagyobbnak :lol: ).
Anyukája egy tünemény, kiegyensúlyozott, boldog, békés. :D

ANYA lett! :)

Kérdeztem Gabikától, hogy GÓLYÁval beszélt, hogy jöjjön felém? :lol:
Azt mondta, hogy igen. :lol:
De valahogy az az érzésem, hogy gólyagyerek eltévedt a beton rengetegben. :lol:
(hal sincs otthon :roll: )

Mennem kell csajok, dolgom van.
Vendég
 


Niki!

Tickerem elvitte a búúúúúúúúúböccccccccccccce. :lol:
Az asztali naptáromban jegyzem a ciklusnapokat per moment.
Nekem nem olyan rég volt már 24 napos ciklusom, de most ez a lapar bekavart a számolásba. (lehet egybefolyt minden) De van egy sanda sejtésem...
Elképzelhető ( sőt) , h az a ciklus is ilyen "rövid" volt, de akkor viszont már a 14. cn-n vagyok a mai napon. Meg is csinálom az új tickerem...
lara26
 
 


az új tickerem...

Kép
lara26
 
 


Miron, a kis bokszoló, tündéri kisfiú! :D

Backa, tudom, hogy ez nem nagyon vigasztal, de én is nagyon sajnálom, hogy ez történik veletek. :cry:
Fel a fejjel!
espero
 
 


Ja és köszönöm mindnekinek az együttérző hozzászólásokat. Jelentem, Sára babánk újra a régi! :D Hihetetlen, hogy ezek a kis manók milyen gyorsan regenerálódnak. Mondjuk azt már korábban megfigyeltem, hogy ha megkarmolja magát a kis arcán, az másnapra eltűnik, a cicimen viszont hetekig ott virit a keze nyoma. :lol:
espero
 
 


Espero!
Tudtam én...Sára jól van, és ez a lényeg :) Jó egészséget nektek..:)

Gabika!
Ó...de gyönyörű ez a legényke! És azok a szép formás ajkak...nagy csábító lesz. A boxolós kép meg isteni :D Grat ..... már értem miert rejtőzött ilyen sokáig :wink:

Zsizsik!
Tetszett az amerikai nő eset...én is állat nagy darab vagyok..lehet én is későn veszem majd ésre :?: :lol:

Orsi!
Jujj..sorry neked még nem is gratuláltam. Jó olvasni az ilyen "sikersztorikat" :wink:
Vendég
 


sziasztok, hazaértem. doki megnyugtatott. ne aggódjak. nem jelent semmit, hiszen alapjában véve negatív az egész. meg egy lány is írt innen a babanetről. szóval, lenyugodtam. csak a fejem fáj ezerrel.

zsizsi, holnap beszéljünk. most lefekszem szétrobban a fejem.

ja, doki eszidott. 4 kilót híztam eddig. de nála mindig több vagyok :( ne egyek csokit. ezt mondta. hangosan felnevettem:nem eszek sosem csokit. mondtam neki,hogy odafigyel annyira, amennyire egy babaás nő odatud. és mindneki dícsér is. de én a levegőtől is hízom :?

Miron gyönyörő baba! tényleg a pcosoknak vannak a legszebb babái :lol:
dimet
 
 


Hát ez a Miron baba egyszerűen gyönyörűűűűűűűű!!!!!!!!!!!

Anyooka!
Nekem itt Zegen annyit mondtak, mikor levették a vért, hogyha a hét elején nem kapok levelet a lakcímemre, akkor minden rendben, és az eredményt majd küldik a védőnőnek kb. két hét.
De a védőnőmben bízva, hát....Volt olyan, hogy mikor voltam nála tanácsadáson, egy másik kismama kartonjára irogatta az adataimat, mire figyelmeztettem, hogy az nem az enyém.Remélem, az afp eredményt nem fogja összekeverni, mert nem tudom mit csinálok vele :evil:
ezoterike
 
 


Sziasztok!

[b]Miron már most nagyon pasis! :) [/b]

Bacak, nagyon sajnálom, de nekem már decemberben volt egy olyan megérzésem, hogy spontán fog összejönni! ;)

Gina, nem is mondok semmit! ;)

Pogi, holnap jövök kérdésekkel a férjurad felé! Továbbítanád neki???

Lépek! Mensi szerintem holnap megkaródzik jönni. :) :(

Kép
mamint
 
 


Sziasztok!

Előszöris: HATALMAS GRATULA ELLÁNAK A GYÖNYÖRŰ MIRON BABÁHOZ :))))

Köszönöm mindenkinek az aggódást... megpróbálom leírni, mi is történt...

Szóval szombat este elkezdtem furán érezni magam, rosszul voltam, hányingerem volt, sokat keményedett a hasam, a baba meg majdnem kibújt a derekamon át... bevettem egy magnét és lefeküdtem...

Szerencsére azért nyavalyogtam egy kicsit a férjemnek, hogy hányingerem van.. ő meg előrelátó volt és az ágy mellét tett egy tálat... na ez mentett meg a takarítástól :) Hajnali 1-kor 0 perc alvás és forgolódás + állandó hányinger után taccs... újabb 3 óra fetrengés után megint taccs... na akkro megpróbáltam felhívni a dokim, hogy mi legyen mert féltem, hogy kiszáradok + baja lesz a babának.. nem sikerült. Akkor már nem is mertem lefeküdni hanem ülve próbáltam aludni... és hajnali hatkor megint taccs... na ennek fele sem tréfa... szerencsére akkro már a dokim is sikerült elérnem.

A gyomrom furán keményedett, úgyhogy szépen elkezdtem összepakolni egy táskát 2 napi cumóval (+ a mellszívóval, mert mi van, ha ez most nem is csak egy sima rosszullét...) Szóval pánikoltunk ám nagyon... még nagyon nem voltunk felkészülve arra, hogy esetleg szülhetek is (Vicces... előtte végig ott szurkoltam Ellának, hogy na akkor ma éjjel BIZTOSAN... erre...).

Kb. egy óra múlva értünk be a kórházba, a dokim már tűkön ült, azonnal szülőszoba, NST, vérvétel.

Az NST jóslófájásokat mutatott, a dokim mondta, hogy hűha, ebből akár szülés is lehet 6-8 óra múlva... én meg mondtam, hogy jajj még ne... szóval pánikoltam... a baba tachikardiás volt meg úgy eleve rosszak voltak az értékei az NST-n... na akkor a dokim kezdett pánikolni.

UH. A flowmetria elvileg OK volt - bár a mostani zárójelentés alapján... szóval necces volt. Kevesebb volt a magzatvíz, meg lényegében minden a határon volt...

Na akkor befektettek (rohadt mázlim volt, az egyik alapítványi szoba szabad volt az meg majdnem olyan volt mint egy hotelszoba...). Elkezdték adni az antibiotikumot + lázcsillapítót, hátha az segít. A hányás szerencsére addigra elmúlt. A hasam sem keményedett folyton stb. Szóval elkezdett javulni a helyzet...

A következő NST másnap volt, ahol már MINDEN tökéletes volt... már nem voltak jóslófájások és a baba is OK volt. A gyomrom rendeződött, kipihentem magam, szóval minden OK volt. A dokim akkro mondta, hogy reméli másnap már haza is mehetek...

Igenám, de ott volt az ügyeletvezető doki (megjegyzem, az pont ugyanaz a doki akit anno felkértünk de csúnyán elkergetett és akire azt mondtam, hogy nem hagyom, hogy szülésnél a közelembe jöjjön, emberileg annyira leszerepelt - és szakmailag is gáz mert endokrinológus létére a PCO-t még Clostyllal kezeli...)... szóval ő megnézte a baba súlyát, kijelentette, hogy retardált, én meg diabos vagyok úgyhogy majd talán csütörtökön meg UH-znak és akkro majd eldöntik, hogy mi legyen.

Na itt kiakadtam, mondtam, hogy én is 2,8 kilóval születtem(megjegyzem az öcsém is), mit várnak tőlem? Mekkora babát kéne szülnöm?

A dokim sem aggódott, de mondta, hogy gáz van, mert az összes doki valami kongresszuson van és csak csütörtökön jönnek vissza, addig nem tud értem lobbizni... de azért megpróbál... bírjam még egy kicsit.. (megjegyzem tündéri volt, állandóan bejött, hogy tartsa bennem a lelket:)... megígérte, hogy szerdára megpróbálja előrehozni az UH-t...

Közben hétfőn nekem kellett nézni a cukrom és bediktálni, kedden már nem hittek nekem (túl jók lettek az értékek... naná... alig ettem...), akkro ők nézték... na ott már ettem és úgy is tökéletesek lettek (5,3 volt a legmagasabb kaja utánim)... az összes NST, a vérnyomásom, hőmérsékletem tökéletes volt, a gyomrom rendbe jött... szóval jól voltam... Na ez nem tetszett a fődokinak... Úgyhogy ha már a cukromba nem tudott belekötni, akkor jött a retardált babával... (retardált az anyukája...)

Végül a dokim valahogy kisírta a szerhai UH-t.. hála a jó égnek... vagy 7 doki körbeállt közben és lestek... (közben a fődoki megpróbálta szivatni szegény dokimat... komolyan sajnáltam, 1-2* megpróbáltam kisegíteni a szorult helyzetből... olyanok miatt is elővette pl. a fődoki, hogy miért csináltatott nálam ismétlő cukorterhelést amikor elsőre 7,7 volt az eredményem...)

A lényeg, hogy ezen az UH-n már MINDEN tökéletes volt... a magzatvíz átlagos, a flowmetria is teljesen jó, a méhlepény 1-es érettségi fokú... (a baba meg a vasárnapi 2300 grammról már 2450-2550 g körülire hízott... )

Na itt már gondban volt a fődoki... de én elég sokszor hangoztattam, hogy haza akarok menni... Úgyhogy végül aláíratták, hogy én kérem, hogy hazamehessek... cserébe viszont szoros kontroll (szegény baba... heti 2 NST + flowmetria)

A dokim szerint azért kell a szoros kontroll, mert ha valaki terhességi cukorbeteg + a baba visszamaradt a fejlődésben (anyucikájuk maradt vissza... egyszerűen pici mint az anyja...) akkor az sokkal nagyobb gáz mint a cukor + óriásbaba mert akármikor összeomolhat a baba keringése és ezt jelzi 2-3 nappal előre a flowmetria + NST... Hát... szerintem a cukrom rendben van a baba meg nem visszamaradott ... de nem akarom, hogy miattam megszivassák szegény dokim... azt a heti 2 kontrollt meg kibírom... (rossz belegondolni... ha valaki hallgat a dokikra, az a szülésig kórházban marad ilyen esetben... mert egyértelműen erre ment ki a játék...)

Jól jellemzi a helyzetet, hogy a dokim a fejét fogva csak annyit mondott, hogy ha rá hallgatok, gyorsan megszülöm a babát és akkor megszabadulok ettől az egésztől :) :) :)

Hát ez van...

Magyar egészségügy... a józan paraszti ész úgy látom már csak a fiatal dokikban van meg... de ők sajna a hierarchia alján vannak :(

(megjegyzem túl lehetett élni a dolgot... végig egyedül voltam a 2 ágyas szobában ami csillogott a tisztaságtól, a fürdőt naponta 2*!!! takarították, a szobában naponta lemosták a port még a képekről is, volt mikro, TV, a fürdőszoba meg kb. mint egy szállodában... a vizitelő dokikon kívül pedig mindenki kopogott mielőtt bejött... a kaja az moslék volt persze, nem is ettem belőle de az azért vicces volt, hogy a diétás kajám reggel 2 zsömléből állt - 60 CH a megengedett 20 CH helyett- az ebédekre pedig 20-30 CH-nál többet nem saccoltam volna - a kötelező min. 50 CH helyett.... Ami mondjuk kikészített, hogy 5:30-kor hőmérés, vérnyomásmérés, szívhangfigyelés volt minden nap... kivéve ma amikro NST volt hajnalban... amita baba persze szépen végigaludt és esze ágában sem volt felébredni... naná... 7:30-kor szokott reggelizni:)))) Mindez napi 3000 Ft-omba került + a napi 300 Ft ágydíj + a csökkentett táppénz...

Hát ez történt velem :)

Most megyek aludni... megint keményedik a hasam... komoly kétségeim vannak, hoyg a baba kihúzza a 40. hétig.. úgyhogy ideje lesz elkezdenünk összepakolni a kórházi pakkom (még SEMMI sincs bepakolva... ), és a babának is helyet kell keresnünk a lakásban (még SEMMI előkészületet nem tettünk a fogadására)... hát csoda, ha vasárnap bepánikoltam, hogy mindjárt itt a baba?:)))))))
Vendég
 


Csakegy!

Nem tudom eljutott-e hozzád, de a dokim üzeni, h. a 40. hétre meg lesz a 2600-2700. Ha meg ennyivel elmérték, akkor szerintem a te 2800-at fogja hozni!!!! Annó még nálam mondta, h. az anyatermészet nem hülye, igyekszik a baba súlyát az anyához igazítani, különben bajok lennének. Ezért volt nekem nagy a Gergő 3600-zal!

Benyeltél vmi vírust? Mit tippeltek? Mire kaptad az antibiotikumot?

Hát ha az én tápellátóm kezdene el hánykolódni és folyadékot veszteni, plussz nekiállna szorongatni, nekem is megugrana a pulzusom!! :shock:

Melyik ez a nem kifejezetten kismamabarát kórház? :evil: Nem kéne javasolni az államtitkár asszonynak, h. itt kéne kezdeni a kórházbezárásokat!!! :evil:
Nem hiszem el, h. még mindig ott tartunk, h. 5.30-kor hőmérőzés!
Csak mert a 3 műszak miatt 6-kor van a váltás????
És miért nem tud a következő műszakos mérni????? :evil:
Lehet, h. a fődoki nem egy UH specialista?
Egyáltalán, miért kell minden nőgyógyásznek UH-ozni??
Nem lehetne h. csak azok csinálják, akik tényleg értenek hozzá?
Akik a 12. héten meg tudják mondani, h. van-e esély Downra, akik nem bizonytalankodnak a 35. hétig a baba nemét illetően, akik nem írják le 2 egymást követő leletre, h. "a magzat lába belóg a medencébe", hogy aztán egy hozzáértő derítse ki, h. nincs is lába a gyereknek! :evil: :evil: :evil: (aki látott már 10 hetes babáról UH-ot az tudja, h. az egész gyerek látszik!)
Na kidühöngtem magam!

Azt hiszem én megírnám a helyedben azt a könyvet tényleg!

Azért azt a szülést ne kapkodd el, de az is tuti, h. ezek megcsászároznak 40+1 napon! :twisted:

A heti 2 NST nem olyan rossz, legalább hallhatod a szívverését! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


HATALMAS GRATULA GABINAK, meg a SZÉPSÉGES MIRON BABÁNAK :-))) Olyan jó látni ezt a kis mazsolát :-)))

Drága Bacekom annyira sajnálom :-( nem is tudok semmi vigasztalót mondani, de együtt érzek teljes szívemből :-( és reménykedem is nagyon! Én is hallottam, hogy sokaknak pont sikertelen lombikok után jött össze spontán.

7kincs, az én anyukám a mensit követő első napon esett velem teherbe, ugyhogy semmi sem lehetetlen. :-)

Elképesztő amiket írtok az inszem meg lombik árakról... nem is hittem volna, hogy ilyen magasak :shock:

orshe, nekem is nagyon tetszett a "kb két babával" kitétel :-) és gratula :-)

tyche, hogy sikerült az elején kómát produkálni? mi történt?

ginuska25.... úúúgy izgulok! :-))

lafead, ezt a migrén témát sajna én is elég jól ismerem, és egyszer hallottam, hogy terhesség alatt vagy gyakoribb lesz vagy egyáltalán nincs, egyénenként változóan, ugyhogy egy kicsit parázok is :?

lara, miféle teremtmény az a "búböce"? komolyan érdekelne? olyasmi mint mondjuk a pippony? :?:

mamit, persze írjad majd a kérdéseket nyugodtan :-)

Csakegy, jó hallani, hogy jól vagy és minden rendben! :D
krumplis pogácsa
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Backa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csakegy, szép kis kálváriád volt, te szegény :cry: de az a lényeg, hogy minden rendben van veletek!

Miron- baba nagyon szép! :D

Pogikám, hát igen, én is ezt hallottam, vagy elmúlik örökre vagy rosszabb lesz. Gondolom, rosszabb lesz. egészség témában nem vagyok szerencsés :cry:

Gina?Hírek?
Vendég
 


Jó reggelt!

Kandika, köszönjük a képeket Miron babáról! Annyira szép! Az a bokszolós kép nagyon édi! :lol:

Niki, hogy van a karod?

Csakegy, ez megint nem volt semmi! :roll: Figyeld meg, teljesen normális lesz a baba súlya és feleslegesen paráztattak!

Lafi, hogy vagy, izomláz? Mensid?
A vonaton kicsit megpihentek a lábaim és alig bírtak utána hazahozni... :) De nagyon jól esett a séta!
És reggelre az én fejem kezdett el fájni :evil:

A hőm egyre gázosabb... tuti hogy itt nincs baba :(


Kép

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Szia Anyoooka,
fejem oké.teljesen helyre rázódatm!!!!!!!!!!!! :lol:
izomláz nincs egyáltalán, a lábam fáj kissé, mert a magassarkú kikezdte!De amúgy oké. nekem meg jó volt ülni a metron. szinte bealudtam!!!!
Mensi nincs, estére elmúlt, ez csak ilyen utózönge volt, de legalább 4 napon át tartott elvileg még ha nem is órára pontosan és kisebb megszakításokkal!

Hőd sajnálom nagyon! :cry: De tudod, amíg nincs piri.....remény van!
Vendég
 


Szegény! Miért nem mondtad hogy fáj a lábad a cipőben?! Beülhettünk volna valahová! Bakker, hogy nem figyeltem rá hogy milyen cipő van Rajtad... :oops:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Nincs semmi gáz, szépen bejáratódott!!!!!Amúgy meg nekem is jó volt sétálni és dumálni!Szóval nem gond, fájt este a lábam a végén, mire hazaértem, de amúgy minden rendben. Egyszer amúgy is be kell járatni, elszokott, így télicipők után!Sajna. Ezért utálom a váltást!
Vendég
 


Anyoooka, megnéztem , jól emlékeztem, hogy nem kevés az inzulinom!!!!

Éhgyomor
SE glükóz 3, 98 mmol/l referencia:3,30-6,10 Se insulin 17,12 mU/L referencia:2,80-24,90

2 órával később
Se glükóz 6,32 mmol/l referencia
Se insulin 152,00 mU/L
Vendég
 


Hát igen, magasan leköröztél! Te vagy a topik csúcstartója szerintem :wink: Ez tényleg piszok magas!
De majd a metformin segít!

Asszem bejelentkezem ma az Istenhegyire. Azért az nagyon gáz hogy már most csak májusra van időpont... Remélem hogy nem május végére :roll:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Én is ma bejelentkezek mindenféleképp!Muszáj, mert aztán a végén csak június marad!
Jó sokan járnak hozzá, szegény, jó le lehet terhelve. Még decemberben meg aztán januárban is hamarabb kaptam időpontot!
Vendég
 


Én meg még ma bekészítem a képet hogy jövő héten ne felejtsem el... :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Backa. helyzet????
dimet
 
 


Hát igen, Anyoooka, mert naggggyon kíváncsi - fáncsi vagyok ám!!!!
Vendég
 


Lafi :lol: :lol: Látom a Kíváncsi-Fáncsi ot csücsül a tickereden is a pálmafák alatt! :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Backa: nagyon sajnálom a történteket! És 100% biztos vagyok benne, hogy spontán babád lesz! Méghozzá a közeljövőben! Küldök vigaszpuszikat, jó?

Csakegy: nem jön, h elhiggyem ezt az egész sztorit! Van egy barátnőm (éppen ma készülök hozzá), akinek 2 kislánya van. Az első, Nóra 2700 gr-al született, ő most 3 éves + pár hónapos. A második, Panni, 2500 gr-osan született, 1 most éves és egy hónapos. Akarom mondani: az anyuka 150 cm, az apuka is lehet vagy 165-170. Mindkét kislány nagyon ügyeske! Apróbban mint a kortásraik, de olyan édesek, értelmesek, sztem sokkal jobb képességűek mint sok velük egyidős baba. Ha Te is kicsin születtél, akkor...
Na de csodállak, hogy ennyire erős csajszika vagy, hogy lesz.rod amit a dokik mondanak. Valószágos példakép lehetnél itt sokunknak!

Aztán azt nem értem, h annak a főorvosnak miért jó kavarni a sz.rt? Csak azok alapján amiket elmeséltél róla... meg tudnám verni, bizonyisten. Most miért lenne jó neki, hogy Te ott dekkolj a kórházban napokig?

Mindenesetre drukkolok, hogy rendben legyen minden Veled. Mennyi idős ia vagy most? Pár nappal/héttel jársz előttem, úgy emlékszem.

Puszik,
Kir

Kép
k.ir
 
 


Sziasztok csajok!

nem volt net két napig, szétizgultam magam backáért,

backa mi volt vérvételen??????

+ nagyon el vagyok foglalva kamrát takarítok, apa hamburgban, anyu van itt fent Pesten, szabit vett ki, séta, vásárlás, Domit orvoshoz, játszira, suliba kéne menni, munkahelyre papírt intézni, azt se tudom hol áll a fejem.

Kincs drága!
Már miért kéne kidobni??? :shock: Mármint az embriókat? Jó lesz kistestvérnek! :wink: Azért nem szokott 30-as nagyságrendben szép embriók létrejönni. lesz mondjuk 7 szép, akkor már sokat mondok, első körbe bemegy három, mondjuk lesz belőle két szép baba, második körben bemegy a maradék fagyi három, abból esetleg lesz egy, az utolsó marad bónusznak ha valamelyik beülti nem sikerülne! :lol: Ilyen egyszerű! :lol:

Én Domival vagy mensi alatt (!) vagy rögtön utána lettem terhes. Sztem pont nálunk PCO-knál ez nem lehetetlen, annyi félkész tüszőnk van állandóan a petefészkeinkben! :wink:
Pl. abban a ciklusban, mikor Johannával terhes lettem, 13. cn-en voltunk együtt apával csak. 19. cn-en 7mm-es mnyh és egy 11 mm-es tüsző a bal petefészekben volt az UH-n. mikor mentem a dokihoz a pozitív tesztemmel, mondta, ja ez a 11-mm-es tüsző nőtt meg, ebből lett a baba. Mondom 13.cn-en voltunk együtt csak apával, ennyi ideig nem húzhatták ki a kiskatonák. (basszus most jut eszembe, ha abban a hónapban még egyszer kufircolunk, elkaphattuk volna még azt a kis 11-est! :lol: Rossebb. lehettek volna ikreink. Persze ha megnőtt tényleg a kis 11-es. lehet Johanna miatt az már nem nő olyankor. nem tom :lol: )

na szóval a lényeg ami a léyneg, télleg ahogy niki és Dimet mondja sűrűn és lazán! Bármikor lehet. Sőt, olyat is hallottam, akiknek sokáig nem sikerül 14.nap körül, és elkezdtek máskor próbálkozni, összejött.

ja, és akkor a heves orgazmusra bekövetkező ciklusnaptól független spontán Pé-ről még nem is beszéltünk!! :wink: :wink: :lol:

Pogi nálunk a búböce lent Dél-Baranyában tehén! De cserébe áruldd el, mi az a pippony! :wink: :lol:

Backa!!!!
Annyit gondlok rád!!! Kérlek, írj!!

Gina én már nem is tudok mondani semmit!! :P

zsizsik ilyen gondolataim nekem is voltak anno, hogy ilyen fogamzási körülmények között hogy- hogy nem halt ki az emberiség? :roll: :lol: De látod...

Hm, most mehetek át amásik topikba, pedig időm semmi...jajajjj

Ella gratulálok Mironhoz!

Kép

Kép
rejo
 
 


Lafi, április elejére is van még időpont!!! (április 3-ára is...) Április 24-én 5-re megyek - remélem, úgy alakulnak a ciklusaim hogy addigra meg tudom csináltatni a 3. napi vérvételt. Kicsit hazárdíroztam :)

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Szióóóó!

Olyan csodás idő van!!! :D :D
És sok kismami és baba az utcákon,meg új kismamik az ismerősőknél

Backa???

Csakegy örülök,hogy végre otthon lehetsz!!
Le a kalappal a kitartásod előtt!
Készülődjetek mert lassan izgulhat a topik a szülésedért! :wink: :)

Lafi nekem már teljesen vége a mansinek..

tesztközeliek jelentést kérünk!!!!!
Anyooka a fertyn elég cifra babásgörbék vannak :wink:

Rejó tudom hogy fagyasztanak csak hát az is furi megoldás,meg 1-2 embriót sztem nem fagyasztanak és azokkal mi van??
Egyik ismerősnek elsőre sikerült a lombik,maradt vagy 10 lefagyasztott embrió,egy évig fagyasztották őket aztán mondván hogy pár évig nem akarnak gyereket,kérték, hogy tovább ne fagyasszák őket :evil: :cry: :cry: :cry:

Szép napot!!
Vendég
 


Végülis, Anyoooka, még nem íratkozok be vagy pontosan azt sem tudom, mit tegyek, mert nekem a 3 hónap ápr 24 lesz, tehát a köv ciklus végül május eleje lesz, tehát csak májusban mehetek.
Ámde ott van az ápr 5-ei időpontom...ott sok minden kiderül, hogy mi lesz később!
Így inkább még hagyom.ha ápr elejére beirítkozok, akkor nem lesz 3 hó...teljesen más időpint rémlett, hogy mikor kezdtem a meforalt.
Még jó, hogy Kandi drága táblicskut vezet, onnan kilestem :D
Vendég
 


kincs4
Sztem egyet-kettőt is fagyasztanak, de nem tudom. de így logikus. te nem az ismerősöd vagy! Azért mert ők így csinálták, te másképp is csináhatod!mellesleg nagyon sok pár vár fagyasztott embrióra, akiknek nincs petesejtjük. ha oda tudod adni a maradékot a negyedik gyerek után! :wink:

off:
ezt taláéltam! :lol: Először azt hittem nem halt ki még az értelmes férfipopuláció, mert legalább egy élő példány maradt aki ezt írta, de aztán gyorsan rájöttem, valszeg nő írta! :wink: :lol:

Ahogy öregszem, egyre inkább a 30 feletti nőket értékelem. Csak néhány
példa, hogy miért:
Egy 30 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy
megkérdezze: "Mire gondolsz, drágám?" Fütyül rá, mire gondolsz. Ha egy
30 feletti nőnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd
nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában
valami sokkal értelmesebb dolgot. Egy harmincon túli nő már elég jól
ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mi ő, mit akar és kitől. Kevés
olyan 30 feletti nő akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy
arról, amit tesz. A nőknek 30 felett tartása van. Ritkán fordul elő,
hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellős
közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha
esélyt látnak arra, hogy megúszhatják. Az idősebb nők nem bánnak
szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg.
Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést. 30 felett egy
nő elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek. Egy
fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is hanyagolja, ha partnere
van, mert nem bízik meg a fickóban. Egy harmincon túli nőt abszolút nem
érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem
árulnák el őt. A nők a korral természetfeletti képességekre tesznek
szert. Egy 30 feletti nőnek sosem kell meggyónnod a bűneidet. Úgyis
mindig tudja. Egy 30 feletti nőnek jól áll a tűzpiros rúzs. Ugyanez már
nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról. Ha
eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 30 feletti nő sokkal
szexisebb, mint fiatalabb nőtársai. Az idősebb nők egyenesek és
őszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy
viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük. Igen,
számtalan okból dicsőíthetjük a harmincon túli nőket. Sajnos ezt
fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 30
feletti nőre jut egy kopaszodó, pocakos őskövület sárga nadrágban, aki
bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán.

Hölgyeim, elnézést kérek érte.

És minden olyan férfinak, aki azt mondja: "Miért vegyek meg egy egész
tehenet, amikor csak tejet akarok inni", üzenem, hogy változnak az idők.
Manapság a nők 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nők rájöttek,
hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért.

Elvégre nőnap van vagy mi! :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Gabika! Gratulálok Miron babához, gyönyörű :) .

Csakegy, örülök, hogy hazaengedtek, azért pihenj minél többet, minden nappal növekszik odabent a kicsike, úgyhogy maradjon csak bent amíg lehetséges.

Backa, nagyon sajnálom :cry:

Rejoka, remélem megkaptad az SMS-em, jövő héten mindenképpen elmegyünk hozzátok, végre költözünk és össze lehet rakni a bútorokat :) .

Holnap jövök utoljára dolgozni, olyan felfoghatatlan. Végre kezdek leengedni, átadni a dolgokat a többieknek. Tényleg hihetetlen, hogy elrepült az idő.
Valamitől nagyon magas lett a süllyedésem: 86, semmilyen megfázás vagy ilyesmi nem volt. Most csináltatnak egy kontrol vérvételt, mert belgyógyászatilag semmit nem talált a doki. Volt valakinek ilyesmi gondja?
nóra1
 
 


Sziasztok! PCO-m van, Merckformint szedek november óta. Sajnos, még mindig nem állt be a ciklusom - ami egyébként 14 éves korom óta "rendetlen". Nagyon szeretnék alternatív módszereket is kipróbálni, mert úgy érzem, ez nem elég. A Vargha-talpmasszázsra jelentkeztem be most szombatra, de elég drágának tűnik, kicsit tartok tőle. Most fogom elkezdeni a cickafarkfű-palástfű kúrát is. Tudtok tanácsot adni, mit érdemes még csinálni a cél érdekében? Illetve van tapasztalatotok Varghával?
6 éve próbálkozunk, műtétek, hormon-kezelések során vagyok túl, de a reményt nem adom fel!!!
Előre is köszi
Pandur
pandur
 
 


Pandur,megy pü!
Vendég
 


Jó lesz vigyázni, mert Csakegy hányós vírusa neten is terjed! :twisted:
Úgy tűnik én túl közel hsz-eltem tegnap este az ő hsz-éhez. :cry: Ma 11.15-kor lecsapott a hányás-fosás-gyomorgörcs. Azt hittem megpusztulok! Remélem a gyerek nem kapja el, mert akkor mehetünk ügyeletre!
Mostmár kicsit jobb, de nincs erőm visszaolvasni, megyek csucsukálni, anyám legelteti a gyereket.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Hello!

Backa?!

Hm...én dühi vagyok, meg kissé letört is. Ma voltam fogorvosnál, kb 4-5 óra várás után kicserélte a tömésem és megdumáltuk hogy egyszer majd :o kiveszi a görbe bölcsesség fogamat.:!: Na de közben csináltam egy hülyeséget is. 9kor unva a várakozást, vettem egy tesztet és megcsináltam. Természetesen negativ lett, bár én tényleg nem akartam elhinni. Igaz, nem reggeli vizelet, de akkor is! Na de maradok pozitiv, míg a piri nem jelentkezik. És ha mégis akkor a következő ciklus lesz a nyerő :wink: Tévedni pedig emberi dolog, de akkor dühi leszek a cicijeimre is! Mert csalnak!

Pussz
(ja hőm még azért mutatós - én még nem adom fel)
Kép
Vendég
 


Anyooka!

nem oly rossz az a görbe...bármi lehet még :wink:
Vendég
 


ja..ezt még anyokának akartam irni: nekem 36,7 -nél volt a zebrám!
Vendég
 


Backa :?: :!:

Ginuska, azért még ne add fel, 13. dpo, csak nem akarja még megmutatni magát a zebra! Egy-két nap múlva reggeli pisiből tesztelj újra! A csajokkal (cicik :lol: ) meg beszéld meg a dolgot! :wink:
Aranyos vagy hogy biztatsz, pár napig én is reménykedtem kicsit de nem érzem azt mint Te, hogy babás vagyok! (Dorkánál megéreztem...) De ha nem most, akkor a következő ciklusban - akkor tényleg márciusban hozzuk össze! :wink: Ezt terveztük Apával!

Rambóka, jobbulást!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Hi!

Pogi! :lol:

Búböce: hasonló mint a mumus. :lol:
Pici voltam és ha olyan helyre mentem a játszótéren, ahol megüthettem magam akkor mindig mondták a tesóim, h ne menjek oda mert elvisz a búböce. :lol:
A pippony is gondolom hasonló szerzetes. Lehet, h kollégák. :lol:

Kép
lara26
 
 


backa merre lehet??????

jaj, ne terjesszétek a vírust. nem akarok beteg lenni.

képzeljétek, nem hagyott nyugodni a kutató agyam, és zsizsik (KÖSZIIII!!!!!) tanácsára felhívtam az istenhegyit (a gyulai dokinő szabira ment, holnap megmondják vki ki tudja-e értékelni megint). na, és az istenhegyi bigyológusa azt mondta,hogy nem hiszi,hogy baj lenne. de iktassak be 18 hetesen egy 4Ds UHt. DE! mondtam neki,hogy ahogy néztem a papíron el van írva a terhességi korom. 17+5 van rá írva. És akkor max. 16+5 lehettem. de a dec. 20ia UH szerint 16+0. szóval, megnyugatott a bigyológus "bácsi" (megjegyzem: nagyon kedves és segítőkész volt!!!!!!!!!!!), hogy mivel a MoM értékeket abból is számolják, és az uE3 a terhsségi korral nő, és 16 hetesen jóval alacsonyabb az átlagos érték, így valszeg ez a gond. megpróbálom újra számoltatni gyulán, de mondom: pont szabira ment a doki. pfff. pont most.
nemtom mi legyen.
dimet
 
 


még dolgozok :(
dimet
 
 


Sziasztok! :lol:

Dimet :lol: Akkor most ugye megnyugodtál?
Miért dolgozol te még mindig?? A patkányok holnap is megvárnak.

Ginuska rémbüszke vagyok Rád! :lol: Viszont ne törj le! Egyrészt Anyoooka véleményét is támogatom, másrészt pé-d nem a 26. cn-en volt véletlen??

Backa miatt én is aggódom...

Kandi köszi a képeket!!! :lol:

Bee
beebeey
 
 


nem nyugodtam meg 100%osan, amíg nincs leírva jó eredmény. :)
ilyen vagyok.

patkányok megvárnak, mérés nem :( na, lépek haza. sétálok egyet.

mindenkinek szép estét!!!!!!
dimet
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?