Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok ha lehet. Tervezzük mi is a kistesót, már van egy lassan 20 hónapos kisfiúnk Zsombor, aki igazi kis örökmozgó.
Szóval ha nem gond majd jövök többször!
Egyenlőre ennyi!

Üdv: Heni
hena

SZia Hena!!!!

Sok sikert Nektek!!!!
Részemről drukkolás ezerrel :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Heni
Üdv közöttünk!

Viki
Köszi a képeket!Ahogy látom még mindig nagyon huncut Peti! :D Ismét jók a képek! :D

Boeske
:( Láz.Gyógyuljatok meg!Nagyon ügyes a fiad hogy egyedül öltözik! :D A pelust meg előbb utóbb majd elhagyja! :D

Itt egész nap esik az eső. :cry:

edoci

Sziasztok!

Heni!

Üdv. köztünk! Gyere sokszor és mesélj magatokról! :D

Edoci!

Nincs mit! :wink:

Boeske!

Jobbulást!

Jó éjszakát MIndenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Köszönöm abíztató szavakat, szerencsérer endeződtek a dolgok.
Lizusom már 3 lépést önnálóan meg tud tenni és kibújt a 10. foga is!!!:)

Heni Üdv itt!!

Boeske: napos nálunk is volt már és a hülye kiütések alig múltak el!
Lizus nehezen viselte nagyon nyügivolt. Ti hogy viselitek?

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Nálunk ma nagyon szép napsütéses idő van :P :P :P ,így délután ki tudunk menni a levegőre.Fanninak már nagyon hiányzik egy jó hosszú séta.

Kacika!
Egy kicsit megkésve,de NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!
Kép
Én is akkor takarítok,amikor Fanni alszik.A porszívózás elég nehéz ügy,ugyanis még mindig fél a poszívó hangjától :(

Viki!
Jók a képek!

Boeske!
Gyógyulást kívánok Nektek,s gratula a fogacskákhoz :D Milyen ügyes Barna!Meglátod hamarosan elhagyjátok a pelust is :D

Heni!
Üdvözöllek Téged,s egyáltalán nem gond,ha többször jössz :D :D :D

Kicsilány!
Örülök,hogy már minden rendben van Nálatok :P Gratula a 10.fogacskához :D Ügyes kislányod van!

További szép napot Mindenkinek!

KépKép
picurka79

Picurka! Nagyon köszönöm! :oops: :oops:

Viki! Jók nagyon a képek!

Üdv Heni, gyere bátran! Zsombor mond már valamit??

Hála Istennek Peti egyre beszédesebb, most már szinte mindent megpróbál kimondani, persze vannak hangok amiket nem jól ejt, (A Niki, az Nihi, a lila az nina...stb) de majd alakul.

Sedith! Merre vagy??

Üdv: Kati - Peti
Vendég

Sziasztok!

Nagyjából túlvagyunk a betegségen, már csak egy kis nátha van, de az már semmi.

Kicsilány!
Márknál 7 nap volt a betegség. 3 nap láz, 4 nap kiütés. És a nyüglődés is 1 hétig tartott.

Heni!
Gyere bátran!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Újra itt. Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást.
Azt szeretném kérdezni, hogy ti már aktívan "készítitek" a babyt vagy egyenlőre csak tervben van? Mi még csak fejben, úgy nyár körül tervezzük konkrétan, de ha előbb jön az sem lenne baj.

Kacika! Zsombi már egész jól beszélget, de sok mindennek még az első két kezdőbetűjét modja csak. Engem például úgy hív hogy anyunya, pedig mennyivel egyszerűbb lenne neki az anya. De nem baj, olyan édes ahogy mondja.

Zsombi egyébként egy igazi kisfiú. Huncut, és néha olyan mint egy kis vadorzó. Ha nem az van amit ő akar akkor igazi kis ördög. Nálunk már nagyon érezhető néha a hiszti. Most kb 12 kg és 90 cm. Szép szál legény. Bár apukája 1,97 magas úgyhogy nincs miért csodálkozni. Mostmár mondhatom, hogy jó evő a drága, még 8 hónaposan sem akart enni mást anyatejen kívűl, és én már akkor első gyerek révén eléggé pánikoltam. Nálatok inni mit isznak a csemeték? Zsombi ilyen téren leragadt a sima víznél, egyszerűen nem kell neki semmilyen gyümilé, vagy tea sem.

Ma nálunk itt (Paks mellet) nagyon pocsék idő van, egész nap esik az eső. Zsombi hiányolni fogja a levegőzést, de reménykedünk, hátha az időjósoknak igazuk lesz és jövő héten már 15 foknak és szép napos időnek örülhetünk.

Minden jót, sziasztok!

Puszi! Heni
hena

Sziasztok!

Kicsilány!

10 fog, 10 hósan, az nagy eredmény! Petinek 9 hósan jött ki az első foga! :lol:

Kacika!

Meglátod, előbb-utóbb be sem áll a szája majd! :lol: Amúgy én Petim sem mond szinte semmit, az össz szókincse, az is kb. 2 hete: mammamm (kaja) nyannny ( = anya, apa, mama, és minden egyéb szerető családtag :lol: ), bim-bam (ez ugye a kisharang) , minden mást csak mutogat!!!De mindent megért :)

Boeske!

Remélem már tényléeg jól vagytok, nemcsak nagyjából! :D

Heni!

Itt is rohadt szar idő volt, egész nap szakadt az eső, majd megőrültünk, hogy nem lehetett kimenni! :(
(nekünk ez már a 2.sikertelen hónapunk volt)

Edoci!

Merre vagy? Minden rendben?

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki
Köszi a hiányolást! :D Máté a nagyszülőknél,mi elmentünk vacsizni,stb.... :wink:
Itt jégeső volt délután,mi sem tudtunk kimenni,persze Mátéval nem lehetett bírni.Iszonyat volt ma.... :twisted:

Hena
Mi is a nyáron kezdjük (a tervek szerint augusztusban) :D Tényleg jó nagy kisfiad van! :lol: De amint írtad,ha ilyen a genetika... :lol:

Kacika
Előzőleg elfelejtettem:én úgy takarítok már nagyon rég óta hogy Máté segít.Segít törölgetni,porszívózni,nagy "örömömre" még mosogatni és felmosni is.Persze így egy kicsit hosszabb a takarítás meg körülményesebb,de ő nagyon élvezi! :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

edoci

Szia Edoci!

Akkor minden a legnagyobb rendben van! :wink:

Kacika!

Tényleg a takarítást én is akartam már írni! A porszívózás nálunk úgy megy, hogy Peti az egyik kezemben, a porszívó a másikban! Bezzeg amint kihúzom a konnektorból, már megy játszani vele, akkor már ugye tehetetlen a szörny! :lol: Minden mást akkor, mikor alszik. Teregetni mondjuk szokott segíteni. :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki
Látom neked is nagy segítséged van! :lol:
Pár kép,igaz már vagy egy éves,de magáért beszél! :lol:

Kép Kép Kép Kép

edoci

Sziasztok!

Heni!
Peti is csak vizet iszik, szigorúan! Erre én nagyon harapok!
Ő szívesen inna mást is, de gyümilét vagy én facsarok neki, nagyon nagyon ritkán Hohes-c. Tea néha, főleg ha beteg. Amúgy mindig víz. Aki szomjas annak szerintem az a legjobb, az oldja a szomjat legjobban, ja és az nem rontja a fogakat.
A bébi készítés nálunk is inkább nyár lesz, mert ebben a hónapban szeretném levetetni a spirálomat, utána ki kell hagyni 2-3 hónapot, és utána, az viszont már nyár lesz, ha jól számolom.

Takarítás....hát, Peti is segítene, csak abban nem sok köszönet van. Néha hagyom, és az neki jó játék, de utána helyre kell tenni azt is amit ő "eljátszott".
Egyszer feldöntötte a felmosóvizet, egyenesen a hifi alá...... :evil:
Húúúú nagyon mérges voltam, és azóta csak ritkán hagyom "segíteni"
Viki, hogy bírod el Petit porszívózás közben, jó erőben vagy... :o

Miért van az , hogy a beszélni tanuló gyerekek, a csúnya szavakat azonnal megjegyzik, lehetőleg pontosan, jól kimondva,, legalábbis jól érthetően, a többit persze nem olyan szorgalmasan jegyzi meg. Hóóóóót ciki amikor a boltban kezdi mondani, hogy a pitába, meg hülye, meg battameg.....pedig nem is biztos, hogy itthon hallotta ezeket. :twisted:
Délelőtt még szép napos idő volt, du-ra terveztünk is egy vadasparki látogatást, de már erősen borul, lehet hogy nem lesz belőle semmi. :(

Szép hétvégét mindenkinek!

Kati - Peti
Vendég

Sziasztok!

Edoci!

Nagyon helyes a takarítós Máté! :D

Kacika!

Nehezen, de valahogy hozzáedződtem, hogy bal kézben a gyerek, és a jobbal porszívózok! Persze azért néha le-le csúszik és akkor van visítás, de újra felveszem és megyünk tovább! Ez van, egy dőben nem félt a porszívótól, sőt szerette, amikor porszívózunk, aztán egyik napról a másikra lkezdett sírni amikor bekapcsoltam. Ekkor jött a cipelős módszer! :? :lol:

Jó sz@r idő van itt is, egész nap szakad az eső, ki sem tudtunk menni!!! :evil:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!

Képzeljétek holnapra kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, elvileg tehát holnap leveszi a spirálomat. 1 hónapot utána mindenképp kihagyunk, de az azt követőekben már nem fogunk védekezni.
Jaj de jó lenne nyárra...

Picurka merre vagy?? Régen írtál már!

Hogy telt a hétvégétek? Nálunk az idő nem volt jó, szombaton egész nap esett, vasárnap meg iszonyú szél volt.

Ma viszont egész délelőtt kint voltunk, séta, bolt, játszótér... bepótoltuk a hétvégét.
Délután is megyünk biztos, ha marad a szép idő.

Puszi Mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Edoci!
Igazán nem panszkodhatsz, dolgos kisfiad van. Nagyon tündéri!

Kati!
Én sem bánom, hogy csak vizet iszik Zsombi, de azért néha-néha én szívesen adnék neki egy kis gyümilevet is. A fogaiknak biztosan ez a legjobb, láttam már 2 éves csemetét, akinek teljesen elfeketedtek a fogai a sok teától. Folyton lógott a cumisüveg a szájából. A szép szavakat Zsombi is szereti, nem beszélünk itthon csúnyán, de néha kiszalad egy-két nem neki való szó, azt rögtön mondja utánunk. Szerintem ezt nem nagyon lehet kikerülni.
Voltatok a vadasparkban, vagy elromlott az idő?

Szeretném megkérdezni, hogy volt-e már valakinek méhszájsebe?
Most voltam rákszűrőn, és modta a doki hogy van. Csináltak vele valamit? Nekem azt mondta a dokim, hogy majd a tesó után esetleg le lehet fagyasztani, de lehet a szüléstől el is tűnik. Hát nem tudom. Egy picit félek, nem lesz-e ebből gond a tehesség alatt. Szerintetek?

Na befejezem, Zsombikám szundít, én meg gyorsan leültem egy picit lazsálni a gép elé.

Puszi mindenkinek!
Heni
hena

Kacika!

Drukkolok Nektek! :D
Nekem a múlt hét szerdán vették le.Nem mondta a dokim, hogy várnunk kellene. Mivel a spirál ideje alatt nem volt semmi gondom, azt mondta: hajrá!(azóta éleslövészet van :oops: )
Úgy váltunk el egymástól, hogy 1 hónap múlva találkozunk! :lol:
Remélem így lesz.

Sok sikert Nektek!!!!!

üdv.: mindenkinek: andi
vedresandi

Heni!

Ugyan nem vagyok fogorvos, de én anno a fiamnak többször adtam teát, mint vizet. Én azt gondolom, a fogak kialakulásában a genetika is közre játszik. A családban nálunk senkinek nincsenek rossz fogai.Daninak gyönyörű fehér tejfogai voltak, és a nagy fogai is szépek maradtak.Ma is van olyan amit nem engedek, vagy ritkát (lásd kóla, meg az ilyen szénsavas marhaságok), de alapvetően teázott (benne méz, szőlőcukor).Nekem anno a volt férjecském kérdezte a gyerekorvost, hogy nem lenne e jobb ha édesítővel csinálnánk Dani teáját, és azt mondta a doki néni, hogy dehogy mert amennyi cukrot belerakunk a teába, attól még nem fog elromlani a foga.
Amitől viszont romlik, az a játszó cumik.Tehát ezt kellene minél előbb elvenni az olyan kismanótól, aki nagyon rászokott.Ha egész nap a szájában van, az sokkal jobban rontja a fogát, mint 2 dl tea.

Ez csak az én tapasztalatom.

üdv.: andi
vedresandi

Sziasztok!

Heni!
A méhszájseb sokszor magától meggyógyul. Terhesség alatt sem szokott gondot okozni, de olyankor jobban kell vigyázni. (Pl. nem ajánlják az úszást).

Próbálkozóknak drukkolok. Mi kb. júniusban kezd(het)jük újra.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Heni!

Nekem terhességem előtt volt méhszájsebem. Kétszeri alkalommal ecsetelte le a doki és elmúlt! Én is azt hallottam, hogy terhesség alatt nem szokott gondot okozni!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak úgy eltűntem! Nagyon össze vagyok zavarodva, nem tudom, mit akarok, állandóan csak bőghetnékem van, és nem tudom, hogy akarok-e egyáltalán babát most. Azaz 2008-ra. A férjemmel pedig már megbeszéltük, hoyg babázunk, de most, hogy már szinte aktuálissá válna a próbálkozás, nagyon elbátortalanodtam. Nagyon félek, és most engem egyáltalán nem vigasztal az, hogy mások is megcsinálták egy kicsivel egy picivel ugyanezt.

NAgyon sajnálom, hogy ezzel untattalak most titeket, de egy ideig nem fogok jelentkezni, addig, amíg nem tisztáztam mindent, elsősorban magammal. Ha/amikor aktuálissá válik a baba, ígérem, ismét itt leszek. :)

Kívánok minden gyönyörű babónak és mamijának, illetve tesókájának nagyon szép, betegségmentes napokat, és adja isten, hogy mire visszajövök, már legtöbben örüljenek a pocakosságnak! :)

Legyetek jók!

Hogy el ne felejtsetek :wink: , itt vagyok a lányommal:
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Heni! Sajna a vadaspark elmaradt, majd talán a héten, vagy a hétvégén.
Méhszájseb...nekem nem volt, de a nővéremnek igen, neki egy barom doki le akarta műteni -azaz így megrövidült volna a méhnyak-, és ő akkor még az első terhességét tervezte.
Mivel erre nem volt hajlandó elment egy másik dokihoz, aki azt mondta, hogy előbb legyen babó, utána megnézi, mert sokszor elmúlik, így is lett!!

Andi! Neked fémes spirálod volt? Mert nekem hormonos, ami 5 évig lehet fent, és minden hónapban adagolja a hormont. Annyiban jobb mint a gyógyszer, hogy nem tudod elfelejteni bevenni, meg a hormon nem megy végig a májon, gyomron, stb, hanem helyileg hat.

Sedith!! :cry: Mi a baj? Vagy nem is igazán tudod pontosan?
Kívánom, hogy legyél túl ezen minél hamarabb,és égy jókedvű!! :lol:

Picurka! Te merre jársz? Rég voltál!

Puszi

Kati - Peti
Vendég

Kati!

Nekem szerintem a fémes spirálom volt.6 évig volt fent.Hibátlanul kiszolgált.
Egyébként én most itt Tőletek hallottam a hormons spirálról.A következő, a baba után valószínű ilyen lesz.
vedresandi

Halihó!

Tegnap megszabadultam a spiráltól!
Nekem is azt mondta a doki, hogy mehet rögtön élesben, nem kell kihagyni 1 hónapot sem. Sőt egy majdnem érett petét is látott, amiből már ebben a hónapban lehetne baba, de ezt még kihagyjuk inkább, mert nem szeretnék megint decemberre szülni.

Nekem is jó volt ez a hormonos, tudom ajánlani Andi! :lol: persze csak a babó után. Anyagilag ez most nem érte meg mert csak másfél évig volt fent, de majd legközelebb tovább lesz, valszeg :roll:

Hát nem túl nagy most itt a forgalom, vagy én jövök túl gyakran?? :shock:

További szép napot Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Huh de belendult a topic!

Jo reg jartam erre.

En azt szeretnem, ha juniusban jonne meg utoljara, tehat juniustol fogunk elkezdeni probalkozni.

Addig van meg egy kicsi ido.

Nemsokara bejelentkezek rakszuresre meg elotte es veszek elevitet is.

Mindenkinek megy a drukk 1000-rel.

Magi
Vendég

Sziasztok :P

Bocsi,egy kicsit eltüntem :oops: Hétvégén vendégek jöttek hozzánk,s sütöttem-főztem,aztán pedig a romeltakarítást végeztem :( Hétfőre Fanni beteg lett,s a mai napig rettentően nyűgös volt :( Szerencsére most már jobb a helyzet,remélem,így is marad :!:
Kacika!
Köszi szépen a hiányolást :D Már itt vagyok :P Nagyon örülök,hogy megszabadultál a spiráltól :P Nagyonnnnnnnnnnnnnnnnn szurkolok Nektek,hogy minél előbb sikerüljön a pozitív teszt :P
Áprilistól már szeretnétek elkezdeni a babaprojektet :?: Én már alig várom,hogy vége legyen ennek a hónapnak :!: :!: :!:
Sedith!
Sajnálom,hogy elbizonytalanodtál,de ha így érzed,akkor tényleg jobb ha elhalasztjátok a babaprojektet :!: Vigyázzatok Magatokra,s majd gyere közénk!Nem felejtünk el!!!

Képzeljétek,kibújt a második fogacskánk :P

Szép estét Mindenkinek!

KépKép
picurka79

Sziasztok

Magika
De jó újra hallani felőled! :D Zolika?Mekkora már?Bölcsit megszokta?Te visszarázódtál a munkába és a tanulásba? :D

Picurka
Gyógyuljatok meg!Gratula a fogacskához!

Máté vasárnap estére lázasodott be,fájlalta szegény a fülét.Úgy sírt hogy fáj neki!Én meg úgy sajnáltam! :cry: S persze ilyenkor krepál be a lázmérő is! :twisted: Most már jól van.

Szép napot mindenkinek!

edoci

Sziasztok!

Picurka, örülök a fogacskáknak, majdcsak kibújik mind! Innentől gyors egymásutánban jönnek.
Ti mikor kezditek? Már csak hogy várod a hónap végét? Áprilistól?

Mi bármikor kezdhetjük a doki szerint, sőt már egy majdnem érett petém is volt kedden:-)) :lol: amiből már lehetne is akár baba, de jobb lenne ha nem decemberre jönne össze megint. Viszont most meg már hogy védekezzünk? Asszem sehogy, a sorsra bízzuk. :D
Lehet hogy elkapkodtam, de már nem bírtam várni a a spirál levételével, meg én azt hittem hogy ki kell hagyni pár hónapot, csak kedden derült ki hogy nem kell.

Edoci! Máténak gyors gyógyulást!!

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Kacika!

Kicsit irigykedem, hogy mar belefogtok a projectbe.
Nalunk meg varni kell egy kicsit. Tavaszi babat szeretnek, igy meg van par honap.

Edoci!

Orulok, hogy orulsz nekem. Sajnalom a fulfajast. Nekunk meg nem volt szerencsere, igy nem tudom milyen kinlodas meg a gyereknek. De egesz szeptembertol decemberig betegeskedtunk, de azota szerencsere semmi.
Csak a mandulaja van egy kicsit megduzzadva, de nem gyulladt es nem faj neki, csak nagyobb. Nyaron majd alitolag jobb lesz.
Januar ota szerencsere nem volt beteg, pedig jar bolcsibe rendesen. Voltunk 2x sielni is amit nagyon elvezett.

A suliban sikerultek a vizsgak, most mar megy a kovetkezo felev, ami szinten nem konnyu. Na de mindegy, egesz jol megy.

Most teszek fel egy par sielos kepet.

Magi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Órásiak a képek!!!!
Haláli a 3 kramusz:))))
vedresandi

Magika
Tényleg örülök hogy jöttél! :lol:
Nagyon jók a képek! :D Látom voltak hasonló korú gyerekek is! :lol: Amin hárman ülnek a szánkón az szenzációs! :lol:
Persze nagyon ügyes Zolika is a sílécekkel!El tudom képzelni mennyire élvezte! :D Merrefelé voltatok?Én sajnálom hogy idén nem jutottunk el sielni idő hiányában,de remélem jövőre bepótoljuk! :D
Nálunk itt a közelben van egy müanyag tanuló sípálya,már gondoltam el kéne vinni Mátét gyakorolni! :lol:

edoci

Sziasztok!!

Magika! A képek nagyon arik! Mikor volt először Zolika lábán sí?
Én Petit jövőre akarom vinni -attól függően hogy a kistesó mikor sikerül, ha gyorsan, akkor inkább 2 év múlva- nagyon szeretek én is síelni.
Mit tanulsz?

Hétvégére mindig olyan hülye esős idő lesz, most is olyan sötét van, mintha este 6 óra lenne, és csöpög is az eső :?

Mindenkinek jó étvágyat, ha túl van az ebéden, akkor egészségére, és további kellemes hétvégét!

Kati - Peti
Vendég

Sziasztok!

Meg vagyunk ám mi is, csak egy kicsit összejött most minden! Sad Nagypapám kórházban, már megint . Petinek szerdán hátrahúzták a fütyijét, ma vittük kontrollra! Egész jól viseli szegényke a körülményekhez képest Eleinte nagyon sírt, mikor pisilnie kellett, de már jobb a helyzet! Talán rendben leszünk hamarosan! Ja, és ez a rohadt lift is rossz már szinte mindig!

Bocs, de most csak ennyi! Majd jövök, ha tudok, csak megyünk még látogatni is komlóra holnap, ha minden úgy alakul.....

Legyen szép napotok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Meg vagyunk ám mi is, csak egy kicsit összejött most minden! Sad Nagypapám kórházban, már megint . Petinek szerdán hátrahúzták a fütyijét, ma vittük kontrollra! Egész jól viseli szegényke a körülményekhez képest Eleinte nagyon sírt, mikor pisilnie kellett, de már jobb a helyzet! Talán rendben leszünk hamarosan! Ja, és ez a rohadt lift is rossz már szinte mindig!

Bocs, de most csak ennyi! Majd jövök, ha tudok, csak megyünk még látogatni is komlóra holnap, ha minden úgy alakul.....

Legyen szép napotok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

bocsi, hogy 2x ment :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Orulok, hogy tetszettek nektek a kepek.
A ket gyerek a sogorom (ferjem ikertestverenek az ikrei) .

Lanyok en is szeretnek ikreket, ha lehet lanyokat.
Mennyi lehet az eselyem szerintetek, hogy bejon?
Ja es egypetejueket.
Ma jelentette be a sogorom, hogy jon az ikrek melle a kovetkezo gyerek. Szeptember 24-re varjak en szultem Zolikat.
Most kicsit irigykedem.
De azert ez enyhul, mikor majd arra gondolok, hogy nekem azert konyebb lesz, mert Zoli mar kicsit nagyobb lesz.

Edoci!
Ausztriaban voltunk sielni, mindig oda szoktunk menni, mert nincs olyan messze, kulturalt es tuti van ho is.

Kacika!
Zoli 5 honapos volt, mikor eloszor mentunk sielni.
Kép

Elozo evben is sielt, de akkor meg muanyag lecen. Igazabol akkor meg csak itthon huzigaltuk. De iden apaval sielt minden nap delelott es delutan is.
Most a Dunaujvarosi Foiskolan tanulok Gazdalkodasi-Kommunikacio szakon. Eleg jo, nekem nagyon tetszik.
Gondoltam, ha elvegzem beiratkozom angoltanarnak, igy tudnek otthon dolgozni kesobb.

Viki27!
Javulast a nagypapnak, bizti hamar rendbe jon.
Futyi temaban nem irigyellek, nekunk is volt, csak regebben.
Szerencsere azota semmi gond nincs.

Teszek fel nektek meg egy par kepet.
Ugy is olyan sok van.

Magi

Kép
Vendég

Sziasztok!

Magi!
Sielős gyerkőcök szuperek. Drukkolok, hogy ikreid legyenek!

Viki!
Peti már jól van?

Én most örülök, mert kezd helyreállni a ciklusom, legalábbis úgy érzem. Jövő héten megyek dokihoz kontrollra, meg a szövettan eredményért, amiből persze nem fog kiderülni semmi. :( De lehet, hogy jobb is így.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Hová tűntetek?Mindenki élvezi kint a jó időt? :lol:
Mi egész hétvégén kint voltunk,játszótér,kavicsdobálás a Dunába és hasonló jó programok!
Íme pár kép:

Kép Kép
Kép

Magi
Én is drukkolok az ikrekhez.Nekem is van ikertesóm,de én annyira nem szeretnék ikreket. :wink: Majd meglátjuk! :wink:

Viki
Fütyi:Gyógyulást,remélem már rendbe jött!

Mi délután elutazunk,majd igyekszek jelentkezni! :D
Szép napot mindenkinek!

edoci

Sziasztok!

Tenyleg megint kihalt a topic egy picit. Mikor jovok mindig ez van.

Lanyok szeretnék ikreket, a szivem azt mondja legyenek, az eszem meg azt, hogy ne. Jo nem. :shock:
Na mindegy, majd a termeszet ugy is eldonti, hogy mennyien is lesznek.

Boeske!
Jo, hogy kezd kialakulni a ciklusod.
Most mar en is elkezdtem homerozni, bar nekem teljesen pontos a ciklusom 30 nap es kesz, azt is latszik, hogy mikor van peteeresem, ugy hogy igazan szerencses vagyok szerintem.
CSak maradjon is igy.
Nekem rakszuresre kell majd mennem, majusba el is megyek, hogy mikor juniusban probalkozunk utana ne kelljen megint. :lol:

Edoci!
Futyi ugy jo, hogy rendben van.
Hova utaztok es mikor jottok haza?

Mi hetfon utazunk a ferjemmel gyerek nelkul 4 napra.
Fog megint hianyozni nagyon Zoli.

Magi
Vendég

Magi
Remélem nem hal ki a topic! :? Szerintem csak mindenkit kivonz a szabadba ez a jó idő. :wink: (ne hibáztasd magad :lol: )
Mi Gyulára utazunk és vasárnap jövünk haza.Most Mátéval megyünk.S ti merre mentek?Zoli ilyenkor hogy bírja nélkületek?
Rákszűrés,nekem is célszerű lenne,de én még mindig ugyanannál a problémánál tartok hogy nem tudom kihez. :roll: Egyenlőre várok hogy melyik kórházzal mi lesz. :?

edoci

Sziasztok!

Tuti a jidő miatt van.
Én a Hajógyári szigeten dolgotom, és kiültem a napra a laptopommal.
A kisfiam ma nem volt hajlandó se tavaszi kabátot, se pulcsit vinni a suliba.Hiába mondtam neki, hogy reggel 8 fok van, szerinte dög meleg van :lol: :lol:

Edoci: merre laksz? az orvos kérdés miatt kérdezem
vedresandi

Edoci!

Jo, hogy mindenki ki tud menni.
En itt szenvedek az irodaban.
Minden nap delutan 4-ig. Pentek kivetelevel, akkor soha nem dolgozom.

Penteken mi is megyunk Miskolcra a mamahoz es szombaton este jovunk haza.

Hetfon hajnalba meg megyunk Parizsba 4 napra apaval.

Zoli nagymamanal lesz.
Igy is ott van minden delutan bolcsi utan, mig haza nem erek.
Mar voltunk Decemberben Romaban is, akkor 5 napra es siman birta Zoli nelkulunk.
Mikor hazaertunk es meglatott, nem is orult nekunk a mamahoz rohant.
Pszichologus baratnom szerint ezzel fejezi ki azt, hogy hianyoztunk neki, mert utana rossz volt. Szerinte igy akarja magara felhivni a figyelmet.

Tehat nem aggodom, mert anyueknal jo helye van es szeret is ott lenni.

Nektek jo pihizest es kikapcsolodast.

En a MAV-ban szultem az megmarad, az orvosom is ott van.
Nem oda tartozom, de a baratnom ott lakik mellette es hozza ideiglenesen be tudok majd jelentkezni, hogy oda tartozzak. :D .

Magi
Vendég

Sziasztok!

Nagyon tuti idő van!! Edoci! Máté nagyon édes! Bilizés továbbra is megy?? Akkor a képeken sincs rajta pelus?

Magika! Tök jó nektek hogy elvállalják Zolit, és tudtok menni. Mi is nagyin mennénk, de a nagyik.... mind azt mondja hogy persze vigyük hozzájuk, aztán ha egy hétvégén 2 órát ott van, akkor már telefonálnak hogy merrre vagyunk, mert elfáradtak... köszi mondom, így nem merem rájuk bízni.
Pedig még most kéne utazni amíg nem jön a következő baba.

És miért csak júniustól próbálkoztok?? Bocs ha már esetleg írtad!

Ma volt olyan hányingerem, hogy nagyon! Vagy valami vírust kaptam be, vagy babó lesz, de még odébb lesz mire kiderül.

Picurka, kicsilány, és a többiek merre vagytok?
Vendég

Nocsak, pont tegnap gondolkodtam azon, hogy szeretnék 2 napot a férjemmel tölteni gyerekek nélkül. Nagyon ránk férne már így 3 év után.
Nyáron megpróbálom megszervezni. Lehet, hogy ezrt kérem 5. házassági évfordulónkra.

Én nem tudom, hova megyek szülni. A Nyírő-t be akarják zárni.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Jó régen nem voltam, és sajna semmi időm nincs, most épp betegeskedünk Violával, náthásak vagyunk és köhögünk! :( Jól megfáztunk múlt pénteken abban a hülye esős, hideg időben!
Azért olvaslak titeket, csak időm nincs sokszor írni!
Örülök, hogy egyre többen vagyunk, úgy látom sokan megcélozzuk a jövő tavaszt, nyár elejét! :)
Mindenkinek kívánom én is, hogy előbb-utóbb legyen pocaklakója, megpróbálok azért többször jönni majd.

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Nagypapámat holnap kiengedik a kórházból, habár asszem fogalmuk sincs, hogy mi a baja! A 24 órás monitort nem tették rá tegnap, csak vért vettek tőle, meg vérnyomást mértek! Azt mehet is haza, nesze neked magyar eü., na meg komlói kórház! Sad Confused
Azt mondanom sem kell, hogy tkp. nincs jobban szegény, csak max.kipihente magát, mert nem tudott mást csinálni, mint aludni, meg feküdni, mert mikor felállt, majd összeesett Sad Mi lesz vele otthon??

Peti: már jól van, köszönjük a kérdést, tkp. csak aznap és másnp reggel volt a nagyon nagyon rossz, most egyelőre minden ok. (kopp-kopp-kopp)

Jevi!
Jobbulást :wink:

Kacika!

Azért gondolom egy babának jobban örülnél :wink: :D

Magika!

Éljen Párizs! Érezzétek jól magatokat! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Még nem jöttem vissza 100%-osan, csak annyit szeretnék mondani, hogy a babaprojektet nem vetettük el, éppen az előbb sikerült időpontot találnom a nőgyógyászhoz ápr. 2-ára.

Magi, látom ismét jelentkeztél, örülök neki, jó szórakozást, kikapcsolódást, pihenést a francia fővárosban! :)

Többi anyócának, babának, is minden jót kívánok, és sok-sok puszit küldök mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Az előbb írtam, és elszállt :oops: :oops: :oops:

Viki! Igen a babának nagyon örülnék, a vírusnak kevésbé. Ez utóbbit ki is zártam, mert már kijött volna rajtam rendesen, és ma semmi bajom nem volt. Ettől persze még lehetett valami más is.
A magyar eü. ne is beszéljünk róla, katasztrófa, sajnos saját tapasztalat is.
Ez a fütyi dolog hogy is van? Minden fiúnak kell, vagy csak ha nem jön föl rendesen? Sajna Petinél sem jött még...
Meddig kell/lehet ezzel várni? Csak mert mindenki mást mond, és már kezdek összezavarodni ezügyben.

Évi! Jobbulást!!

Boeske! Mikor lesz az évforduló??

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?