Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

nagyon szépen köszönjük a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!
már nagyon nagyon ideges vagyok, olyan jó lenne 1 nappal idősebbnek lenni!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Donika!
Köszi! :) Ha nem indiszkrét a kérdés, náluk mi volt a gond? Hol csinálták az inszemet? Minden jót kívánok neki a babához :)
Vendég

Orsi!
Köszi a választ! És ha megígérem, hogy nagyon jók leszünk, és nem huncutkodunk? Akkor sem csinálják meg? Bármit megtennék azért, hogy ne csússzon egy hónapot az inszem :(
Vendég

Nők :D
beszélj a dokiddal, nem tudom, hogy vannak-e kiskapuk.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm szépen a drukkokat, én is remélem minden rendben lesz, szeretném már ha holnap este lenne....

Nők,
HSG-t rögtön mensi után csinálják, nekem is akkor volt.
A Szabolcs utcában azt mondták, hogy akkor kell amikor ovulálunk, mert akkor nyitva a méhszáj és könnyebb bejutni.
Nekem végül nem ott volt és kb.ciklus 9. napjára esett, ami nálam szinte már peteérés... Nem fájt, alig éreztem és pár perc az egész.
(bár biztos rosszabb ha el van záródva...)

Erika,
nagyon drukkolok Nektek!!!!
_ismeretlen_

Én ma kérek időpontott az átjárhatóságira, de -bevallom őszintén-iszonyatosan félek. Egyszer nekem már csináltak -9 éve- de akkor altatásban, mint egy műtét, olyan volt. Nem tudom, milyen ez az UH-os, de én nagyon félek tőle....

Most indulok vércsapolásra. Mindenkinek szép napot!

babaimádó
Kép
babaimado

Nők,
Nálam a hsg-t a ciklus első felében csinálták. Azt mondták hogy csak akkor lehet de talán ha megbeszéled a dokival hogy a pároddal egymásra se néztek akkor lehet megcsinálja! Drukkolok!

Baba,
Ne féljél az uh-os én úgy tudom hogy nem olyan fájdalmas... nagyon fogok szorítani neked hogy minden rendben legyen :D
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok mára akinek szükséges :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nők!
A "Babaproject előtt állók ide" topikba szoktam írogatni. Gyere nyugodtan és kérdezz biztos szívesen válaszolnak majd, rendik a Lányok ott is nagyon.

dido
dido

Drága Lányok!!! Köszönöm szépen a sok-sok drukkot!!! Nagyon jólesett!! Tegnap későn értünk haza és mindketten nagyon elfáradtunk. Sajnos nincsenek jó híreim. :( Uh nem volt, majd holnap kell mennem megint és akkor lesz Uh. Viszont mivel egy éve rossz volt a terheléses cukorvizsgálatom. Kineveztek cukrosnak és vigyáznom kell. :( Sajnos! Ez most annyiból áll, hogy figyelnem kell a szénhidrátot számolnom kell mindig és napi 6x kell ennem, ami Nekem kész kínszenvedés, mert reggel abszolút nincs étvágyam, de muszáj 40 g szénhidrátot lenyomnom. :( Borzasztó!! Aztán meg még vennem kellett ilyen otthoni vércukor mérőt és azzal kell szurkálnom magam. :( Ami külön egy rossz dolog. Első nap (most reggel) 3x szurtam meg magam, de még így is bénáztam. :( Aztán meg holnap reggel csinálnak ilyen vérvételt, hogy 3 vagy 4x vesznek vért egymás után. Most eléggé magam alatt vagyok. :(

Mindenkinek drukkolok és várom nagyon a pozitív eredményeket!!! Annyira szeretnék Veletek örülni!!!!!! Ezért mindenképp sikerülni kell!!! :)

Többieknek még babaragacs és kitarás!!!!!
Indítom a zebrákat csajok!!! :)
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

* :P
Tudom, ez nem nyugtat meg, de szívesen cserélnék Veled...
Szóval fel a fejjel és drukkolok mára, hogy minden rendben legyen!
Puszi,
Fanni
fanni73

Fendike! Pandácska!
Úgy gondolom, ha pontos lesz a mensi (márc. 26.), akkor ápr. 06-ig (következő konzultáció) belefér még a HSG. Akkor nem lesz csúszás. :roll: Ha késik a mensi, az nálam csak egy dolgot jelentene, akkor viszont nem lenne szükség az átjárhatóságira. :wink: Dehát az orvosommal csak kedden tudom ezt megbeszélni, mikor lesz már kedd? :shock:

Babaimádó!
Ha a lányok azt mondják nem fáj, bizots úgy is van. :) Bár én is félek, mert ez a fáj - nem fáj dolog függ az orvostól, és a "szenvedő alanytól" is.

Dido!
Köszi, majd benézek...
Vendég

Sziasztok,

Mindenkinek megy a drukk ezerrel +++++++++++++++++++++++++ :P
tobi

Sziasztok!

Hű, rengeteget írtatok hétfő du. óta! 8) Úgyogy most csak kutyafuttában tudtam visszaolvasni! :oops:

Erika,
itt a nagy nap! Nagyon drukkolok! Gyere a hírekkel, amint tudsz!

Pandácska, Nyusz, Coc,
mennek a drukkok! +++++++++++++++++++++++++++

Kiscsillag,
sajnálom a cukrot :(
Drukk a mai UH-hoz!
Én is cserélnék ám veled, még így is! :wink:

Fanni,
ügyes vagy a táblival! :P
És már most szurk a jövő heti UH-hoz! :wink: Ez petefészek leállás ellenőrzés lesz, igaz? :)

Nők,
ez jó, én is márc 26-ra várom a következőt! :D
Csak sajna még akkorse lesz semmi :?
angel37

Sziasztok na jelentkezem újra szóval ma reggel voltam UH-n a 12.-ei transzfer után,és a méhemben látható egy 4*4*4 mm-es petezsák, magzati jelekkel!! :-)
Ági28

Ági! :)
Gratulálok!!!! :)

Kép
(Ezek szerint Te kapod az első zebrát Fannitól!!!)

Kép Kép
kismokus

Ági :P
Nagy-nagy gratula!!! A türelmedért pedig elismerésem :wink:

Angel :P
Köszi! Ilyenem még nem volt :roll:
Nem hozod előbbre a lombikod?

Este frissítem a táblát, remélem, több zebrát is oszthatok :P

Fanni
fanni73

Köszönöm szépen lányok! Egyenlőre még annyira hihetetlen. De itt van előttem a kép,és nem ül el a vigyor az arcomról sem! :-)
Ági28

Fanni,
nem valószínű :? De persze semmi nincs kizárva... A fogit mindenestre kezdem április végétől! :)

Hogyhogy nem volt még ilyened?

Ági,
gratulációóó! :)
angel37

Sziasztok!
Én a PCOS-fórumból lesnék át, ha nem gond.
És persze jó néhány kérdést tennék fel!!!!

Szóval PCOS vagyok, meforalt szedek 1 hónapja. Nem volt mensi, kövér vagyok, de végre volt 3ciklusom egymás után, a harmadik már 28 napos volt!Fogyok lassanként.
Nem vagyok egyik oldalt átjárható.
Férjemnek kevés a spermája, alig mozognak valami o-betűs szindrómát írtak, nem tudom pontosan.

ápr 5-én megyünk a pesti Kaáliba első megbeszélésre.
Szeretném kérdezni, hogy kb mennyi pénzre számíthatunk egy lombikprogram esetén. Mikorra lehet számítani az első beültetésre.
Vagyis azt szeretném tudni, mi ennek a menete pontosan.

Köszönöm nektek
Vendég

Kiscsillag!
Nyugi, majd megszokja a szervezeted a többszöri étkezést! Csatlakoznék az előttem szólókhoz, én is cserélnék veled !:)

Erika! Nyuszi!
Mi újság?!?!

Ági!
Gratulálok Neked! Elhiszem h vigyorogsz!!! :lol:

Nők!
Sajnos változó, h kinek fáj a Hsg kinek nem. De szerintem ne izgulj miatta, simán elképzelhető, h Te meg sem fogod érezni, akkor meg kár idegeskedni!!!

Lafead!
Oligozooo sperma lehetett leírva, azt jelenti h kevés sperma. Igazából semmi különös, csak kevesebb az átlagnál. A lombikról én nem tudok nyilatkozni, majd a többiek jönnek, ők okosabbak!

Zizo
2120

Zizo, köszönöm!
megnéztem a honlapot.
Ez van a páromnak:OAT szindróma - mindhárom paraméter eltér a normálistól
Vendég

Ági! Gratula!

Erikaaaa!?!?!?

Kép
zölddisznó

Lafead!
Uh, mikor másodszor olvastam akkor gyanús lett, h valamilyen szindróma, de aztán már elment az üzenet, bocsika.
Mindhárom paraméter? Kevesen vannak, lassúak és mi lehet a harmadik? Bocs, csak nem találkoztam még ezzel. Nekünk "csak" nagyon kevesen voltak.

Zizo
2120

Zizo, ez van a honlapjukon.
A WHO által elfogadott normál értékek:

min. 20 millió spermium milliliterenként
min. 50% motilitás
min. 30% normális szerkezetű spermium

na nekünk ebből 8 milla, 25% és a harmadik alig-alig.......... :cry:
Vendég

Lafead,
Értem!
Talpmasszázst még nem próbáltátok? Csak mert állítólag a férfiak is úgyanúgy el tudnak záródni mint a nők és ezt talpmasszázzsal lehet javítani.

Zizo
2120

Néha én szoktam neki masszírozni,de annyira nem engedi, mert hogy fáj, mondtam neki, hogy ott a gond,ahol fáj, de hát ő férfi....nem olyan egyszerű ezekre rávenni, szte hókusz-pókusz. sztem meg nem....de ez van
Vendég

No igen, ismerős...
én párom meg csiklandós nagyon, de aztán a masszőrnél megszokta és azóta már meg is szerette. :) De ha én érek véletlenül a lábához akkor baj van. :lol:

Zizo
2120

Dunakeszin jártok vagy Bp-en masszőrhöz?
Vendég

Sziasztok!

Most értem haza, képzeljétek 15 petesejtem lett, nagyon durva, hétfőn még csak 9-ről tudtam.
Altatás tényleg jó, kár volt félni tőle...
Mindenki nagyon kedves volt, utána eléggé görcsöltem és mondták is, hogy ennyi sejtnél azonnal vegyek be görcsoldót, már jól vagyok.

Most itthon pihi, holnap telcsi, hogy mi lett velük :D

Erika????

Ági, GRATULÁLOK!!!
_ismeretlen_

Fendike! Juhéjjjjjjjj! Kép

Kép
zölddisznó

Fendike!
De jó, de jó, de jó! Gratuálok!!!! Akkor most pihenjél sokat!!! :P

Lafead!
Írtam privit! Gondoltam így egyszerűbb!

Zizo
2120

Ági28!!
Gratulálok Nektek!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Fendike,
miért durva? Örülj neki! :)
angel37

Fendike! :)
Gratulálok a sok sejthez! :) A 15-ből jó sok bébi lehet!!! :wink: :lol:
Egy jótanács, de biztosan mondták is: Igyál nagyon-nagyon sok folyadékot (izotóniás ital, ásványvíz), napi 4-5 litert, és egyél sok fehérjét!!! (Nekem is ezt mondták annak idején, mert nekem is nagyon sok petesejtem lett.)

Kép Kép
kismokus

Fendike!
Én is gratulálok, ügyes vagy! :D
Hány órára mentél, mikor kezdtek hozzá, meddig tartott, és mikor engedtek el? Nem baj, ha kérdezlek?

Nők!
A barátnőmnek PCO-ja volt, a párjának semmi baja, és a BMC-be végezték az inszemet, alig akart neki érett, megfelelő méretű tüszője lenni, aztán a 16. napra (talán) összehozott 1 db-ot, és abból lett egy kislány!

Erika!
Mi a helyzet?

Kiscsillag!
Sajnállak, én is le lennék törve a helyedbe, de csak arra gondolj, hogy 7 hónap, és két gyönyörű gyermeked lesz!!!!!!!
donika

Fendike :!:
Ez nagyon szép, gratulálok!

Angel :P
Eddig mindig Suprefactos előkezelésem volt, fogigátlós még nem. Nem is tudtam, hogy attól sincs túl jól az ember. Nekem feszül a cicim, folyton éhes vagyok és ingerült. Mondjuk legalább tű nincs :wink:

Erikát megvárom a frissítéssel, de én már látom a táblában Ági zebráját :D

Fanni
fanni73

Zizo, Angel, Kismókus, Fanni, CocaKÖSZÖNÖM szépen, aranyosak vagytok!!!!

Örülök én, csak kicsit meglepődtem, hogy ennyi lett, össz. 8 napig nyomtam gonalt és csak 150et, doki is meglepődött...
Köszönöm a tippeket, iszom sokat... :)

Hiperstimu mikor lép fel????

Donika,
írtam Neked részletes privit :wink:
_ismeretlen_

Sziasztok!

Túl vagyunk a megbeszélésen a doki szerint 3 gonalt kell kapnom naponta. Akinek már volt stimuja annak mi a véleménye ez sok vagy megszokott?

Fendi gartulálunk, Ági neked is, de jó nektek, olyan jó ilyeneket olvasni, egyszer csak sorra kerül mindenki és babásodunk.

Sannah
Vendég

Sziasztok

nem tudjátok hogy mi van Nyuszipunccsal??????????????

Kiscsillag
cukor - én Ákosnál a végén a diéta mellé még inzulinoztam is magam, most pedig a beülti óta kb. 95%-ban úgy eszem,
kitartás, megéri

Ági
nagy nagy gratula a petezsákhoz

Fendike
neked is nagy nagy gratula a 15 petesejthez

:lol: nekem a Progester 190.80, lett és a HCGBETA 96,48.
22-én megyünk népszámlálós kukucsra,
a párom nagyon izgul, fél hogy többen is lesznek

Sziasztok

Erika

Zölddisznó
te mikor mész vérvételre?

Mindenkinek ++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
erika13

Ferdi! Ági! Gratuálok!

babaimádó
Kép
babaimado

Erika!

Na végre, miattad jöttem ma már vagy harmadjára!!! :lol: :lol:
Hatalmas Gratula!!!! Ügyesek vagytok!!!! :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Erika! :)
Gratulálok!!! :lol:
Ez aztán a szép nap, ennyi jóhír! :lol:

Kép Kép
kismokus

Erika :P
Gratulálok!!!
Dobok táblákat, nem hagy a rendszer egyszerre, de mennek sorban!
Fanni

Kép Kép
fanni73

Kép Kép Kép Kép
fanni73

Erikaaaaaa!!! Kép

Kép
zölddisznó

Erika!

NAGYON GRATULÁLOK!!!!
22-ig várni kell???
Neked hányat ültettek be??
Nagyon izgi!
_ismeretlen_

Erika!
Hát akkor itt is: nagy-nagy gratula!
Ági!
Nagyon boldog babavárást kivánok Neked, elhiszem hogy le se tudod venni a szemed arról a képről :D :D :D
Kiscsillag!
Azt hittem nagyobb a baj.
Nekem Emesével volt a 24. héten a felső határértékhez hözel, emiatt diétáznom kellett, a férjem rakta ki az élelmet elém, de nem esett nehezemre betartani, mivel végig az lebegett a szemem előtt, hogy a baba egészsége miatt teszem.
+: a Te egészséged miatt is fontos, mert ha nem tartod most a sima diétát, később inzulin lehet belőle, és az azért már kicsit rosszabb (de persze azt is ki lehet birni).
A férjem 18 éve cukros, inzulinos, napi 5 szurással, szóval látom hogy milyen. Ő már megszokta, olyan rutinnal szur mintha borotválkozna, nekem is Ő adta be mindig a szurikat a lombiknál. És napi 3-4x méri a cukrát is.
Remélem olyan cukormérőt vettél, amihez a tü gombnyomással müködik, mert akkor csak megnyomod a gombot és nem látod a tüt. Régen rendes tüvel szurta az ujját az uram, rémes látvány volt. :shock: De mostmár sok korszerü dolog segiti a cukrosokat (meg a dobozdij :lol: :evil: )

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

ERIKA!!!!
GRATULÁLOK!! :lol: De jó, de jó, de jó!!

Hajrá Lányok!
Elindult a babaeső! :)

Zizo
2120

Erika!

Szívből gratulálok!
beu9

Sziasztok

Nagyon nagyon szépen köszönjük hogy velünk örültök!!!!

Fendike
3-at kaptunk vissza

Nyuszipuncs
mi van veletek??????????????????????????

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?