Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Boldog szülinapot, Méri!
Judit, ez még ugyanaz a betegség vagy már másik? Mindenesetre mielőbbi gyógyulást a törpinek, ez nem állapot, hogy már hetek óta beteg. :(
Mindenkinek szép álmokat!Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Judit, nagyon sajnálom :-( Hát remélem lemegy már a láza. Az orvos mit mond, milyen eredetű betegség? Most beparáztam, mert kedden akartunk menni babauszira, de akkor még mindig várjunk? Lassan kifutunk az időből :( és az úszópelust is megvettem már :shock:

Nikike, én még tartom a holnapi sétát, Kati ti akkor tudtok jönni?

De szerdára a faházra mindenki gyógyuljon meg!

Kamival gyógypuszit küldünk mindenkinek Kép

Adri és

Kép
adri29
 
 


Méri, sok-sok puszi. Remélem szerencsésen hazaértetek.

Adri és

Kép
adri29
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönöm a jókivánságokat, nagyon jól esett :oops: :oops: :oops: , de honnan tudjátok ti a szülinapomat? Anno a táblázatból? :shock: (csak hogy én is tudjak másokat köszönteni)

Babócáknak jobbulást, gyógycuppot küldünk!
És édesek a képek a picurokról, nem is olyan kicsik már!
Szerintem kéne késziteni egy egy portfoliót, hogy ilyen volt és ilyen lett :D , kezdve az UH-s képektől, a hónapokon keresztül. Legalábbis én most erre készülök, hogy lekössem magam. :P

Szerencsésen hazaértünk 15 órai autokázás után. Gyerek egy mukk nélkül türte, csak akkor nyöszörgött ha éhes volt. Hát kocsi hátsó ülésén azért élmény pelust cserélni, főként ha a hordozó is ott van. És képzeljétek, a macska annyira jól viselkedett h ledöbbentünk. Kb 1 óra után kikéreckedett a ketrecből, betelepedett közém meg a gyerek közé, és egész uton ott volt. Csak amikor megálltunk akkor ment előre az első üléshez nézelődni. Szóval hihetetlen volt!

Elsijud: nagyon sajnálom a cicót, nálunk is családtag, és tudom milyen nehéz,ha beteg, mert olyan az embernek mint a gyereke.Én sokat sirtam amikor 1 hétig kórházban kellett hagynom mert terhes voltam és nem tudtam mindennap kezelésre hordani,húgyköve volt, és nagyon fájt neki. Szörnyű. Kutyát meg sajnos kellett már elaltatnom, nem könnyü most mondom, emberileg nagyon megrázó. De mellette kell lenni, és akkor teljesen méltosággal fogadják, hogy ott a gazdi velük. :cry: :cry: Na most az emlékek miatt bögök. :cry:

Ma amúgy is bögös napot tartottam, először mert a párom elment 2 hétre. Másodszor mert nem szépen váltunk el, és nem tudtunk beszélni róla, ezért telefonom "veszekedtünk" ami megintcsak kikészitett. Aztán azért mert néztem a birth storiest a tv ben, valami 4 adást adtak le, és teljesen elérzékenyültem. Aztán mert felhivott a párom, és lelkiismeret furdalása volt, és bocsánatot kért. Szóval ez egy ilyen sirós nap. :? Posttraumás születésnap. :o
Ja és a nap eseménye, hogy elbontottam végre a karácsonyfánkat. :twisted:

Puszo

Méri

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok!

Miért csinálta???

A történet a következő..kerékpározott, majd leesett a tükre, úgy gondolta nem baj, mert az lesz az autó..szóval a tükörrel rohangált, aminek hosszú szára és érdes vége van. Azt mesélte nagyon felgyorsult az autó..:) és valahogy le kellett fékeznie, így kirakta a tükröt és, így történt a baleset.

Nagyon meggondoltalan volt és nemis rosszindulatból csinálta, nehéz így haragudni rá, de most igenis kell egy kis bünti neki, mert nem kis munkát, szomorúságot, gondot okozott evvel.

viccesen hangzik, de sajnos nem annyira az.:(

Puszika.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Mikor van szerdán az uzsokis tali? megint fél 3? Pelle irtad hogy most 2 csoportra lesz osztva a banda! Ti melyikre mentek?

Elsijud: sajnálom a cicát...
Sziszike: azért az a fö, hogy nem Zsoltinak történt vmi baja...
Adri: édes Kami...
Méri: üdv ujra itthon, boldog szülinapot!
Jud: hogy van Barnabás:
Nikike: és Zsombi?
Gabi: Erik már rendesen "ül" abban a szép kocsiban!

puszi

Kép
hiuzka
 
 


Hello!

Lázat popiban mérem, és vonok belőle 0,5-öt. Tegnap este 37,7 volt, még az sem láz, de nekem 2 hét után már az volt, így adtam neki egy kis Panadol babyt. 38 fölé nem ment egyszer sem.
A hasmenéssel kezdődött, aztán egy kis nyálka letapadás. Már nincs egyik sem, és az az érdekes, hogy a hangulatán nem látszott, látszik. Jókedvű, eszik rendesen (sőőőt), hízik rendesen, nem aluszékony (bár ezt nála nehéz megállapítani, mert ha álmos akkor sikongat).
Talán egy kicsit nyügibb, mint szokott, nem szívesen játszik magában, de lehet, hogy ez nem emiatt van és csak belemagyarázom tanácstalanságomban. Asszem kicsit belefáradtam lelkileg és emiat sötétebben látom.

Áron szerint nincs komoly baja, mert nem látszik rajta. Abban maradtunk, hogy még egy napot várok, mielőtt betámadok a dokinál.

Reggel 37,2 volt. Sétára nagyon szívesen mennénk, főleg, mert úgy érzem meggárgyulok itthon egyedül, de még nem döntöttem. Talán ha délben nem lesz hőemelkedése. Illetve ha nektek is ok.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Szegény cicus. :(

Méri szuper ügyes vagy, hogy vezettél ennyit 1 gyerekkel, macsekkal. :lol:

Barnabásnak jobbulást. Reméljük, hogy semmi komoly.

Judit nekem ez a második babakocsim. Van egy szuper nagy, nagy kerekekkel meg mindennel. Imádom. A pomázi földes utakra tökéletes, de a városba bevinni, behámozni a kocsimba volt nagyon szar. Így "kaptam" egy második kocsit, amit vihetek kedvemre.

Nikike, szar lehetett ez a hányás. A paradicsom kétes zöldség, mert van aki nem bírja. Ezért akarnak a szuperóvatosak 1 éves koron túl adni. Mi bírjuk, ettük.

Ityko, Marci 9600 gramm és olyan 74 cm.

Képzeljétek kiiktattuk a déli szopit, és most már rendesen vedeli a vizet naőközben. Olyannyira, hogy egyik pelusunk sem bírja ki az éjszakai vizelet dömpinget. Kell valamit néznem, ami jobban bír.

Kami nagyon édes.

Erik már ül a babakocsiban? Nem semmi.

Jó sétálást nektek.

Üdv:
Vendég
 


Sziasztok !

Tegnap késő du.-tán értünk haza és már nem tudtam benézni hozzátok.
Most gyors vissza olvastam .

Méri !!! Boldog Szülinapot !!! :lol: :lol: Jó , hogy az úton nem volt semmi és rendben hazaértetek !!!! A Bazsi és a cica is nagyon ügyi volt !!!
15 óra , nem semmi !!! Hát igen, pont szinte a legtávolabbi csücsökből indultatok !!!


Köszönöm szépen a lányok nevében is a dícséretet !!!! :lol: :lol:

Akkor ma séta a ligetbe , 14 óra, Közlekedési Múzeum parkoló .

Valaki nem tudta hol a parkoló , a Pecsával "szemben" a Hermináról kanyarodva.

Adri ! Nagyon szépek vagytok Kamillámmal !!
Te, hogy mész ??
Én, M3- Hungária ott jobbra az "első" u. és szinte szemben a parkoló .

Nikike !! De jó, hogy minden renben már Zsombinál !!!
újjjj kocsi , há-há !!!!! Remek , remek !!! :lol: :wink:

Judit !! Remélem nálatok is javul a helyzet , és talán-talán jöttök ti is sétálni !!

Tündi !!! Anyud jön , de jó !!! Gondolom marad is pár napot , nem zavarlak akkor holnap titeket .
Azért sajnálom, hogy nem jöttök ligetezni !! :?

elsijud !!! Nagyon, nagyon sajnálom a cicust!! Mi is átéltük már sajna ezt , csak nálunk valószínű mérgezett egeret ehetett.
Sok ,sok erőt kívánok nektek !!!

Gabi ! Én is akartam kérdezni , hogy már evvel a kocsival jártok ??
(de sztem még nem , csak a fénykép miatt volt benne ez a nagy fiú, vagy igen ??? )

Mert nekem is nagyon macera-macera ez a három kerekü csoda , bár nagyon szeretem . Mivel még nem ülünk gondoltam , nem álmodozhatok másik babkocsiról .

Ui.: Azt mondták, hogy du. szél jön és eső talán ??? akkor is megyünk ??? Itt nyomát nem látom semminek , szépen süt a nap !!!


Puszzszzz, Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


itt egyelőre szép idő van, esőnek nincs nyoma, és az itt az Zugló.

Szerintem mi megyünk aztán remélem találok ott másokat is :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Csak egy A N Y A ?


Egy nõtõl - miközben jogosítványát újította meg egy önkormányzati hivatalban - egy adatfelvevõ hölgy megkérdezte, hogy mi a jelenlegi foglalkozása. A megkérdezett egy ideig tétovázott. Bizonytalan volt, hová is sorolja magát.
"Arra gondolok,” magyarázta az adategyeztetõ, „hogy van-e munkája, vagy csak..?”
"Természetesen van munkám!" csattant fel a nõ. "Anya vagyok."
"Nincs ’anya’ kategóriánk foglalkozásként. A ’háztartásbeli’ fedi le ezt." mondta az adatfelvevõ segítõkészen.

Már el is felejtettem ezt a történetet, mígnem egyik nap ugyanilyen helyzetben találtam magam a városházán. A hivatalnok nyilvánvalóan egy karrierista nõ volt. Magabiztosan, hatékonyan dolgozott, olyan jól csengõ címet viselt, mint például "Hivatali kikérdezõ" vagy "Városi adatfelvevõ".

"Mi a foglalkozása?" kérdezte. Mi késztetett arra, hogy ezt mondjam?
Nem tudom. A szavak egyszerûen kibuggyantak belõlem.

"Gyermekfejlõdési és emberi kapcsolatok területén dolgozom társkutatóként.”

A hivatalnok abbahagyta pillanatnyi munkáját, golyóstolla megállt a levegõben. Felnézett, mint, aki rosszul hallott. Megismételtem a titulust lassan, kihangsúlyozva a leglényegesebb szavakat. Aztán csodálkozva láttam, hogy ezt mind leírta nagy fekete betûkkel a hivatalos kérdõívre.

"Megkérdezhetem," mondta a nõ érdeklõdve, "egész pontosan mit csinál ezen a területen?" Hûvösen, az izgalom legkisebb jele nélkül a hangomban, szinte kívülrõl hallottam, amint így válaszolok:


"Folyamatos kutatási programban veszek részt

(melyik anya nem)

laboratóriumban és terepen is.

(normálisan azt mondtam volna kint és bent).

Dolgozom a Felettesemnek

(elsõként az Úrnak, aztán egész családomnak),

és van már négy kreditem is.

(mindegyik lány).


Természetesen a munkámhoz tartozó tevékenység igényli a legtöbb figyelmet az ember-szakmákban

(melyik anya tagadja?)

és gyakran dolgozom 14 órát 1 nap

(inkább 24-et).

Ebben a munkában jóval több a kihívás, mint más, „átlagos” foglalkozásoknál. A jutalom inkább a megelégedettség, mint pusztán a pénz”.


Érzékelhetõen folyamatosan nõtt az elismerés a hivatalnok hangjában,
amint kitöltötte a nyomtatványt. Felállt és személyesen kísért az ajtóig.

Miközben hazafelé vezettem, fényes új karrierem lebegett a szemem elõtt. Otthon 13, 7 és 3 éves labor-asszisztenseim üdvözöltek. Az emeletrõl hallottam új (6 hónapos) kísérleti modellünket gyermekfejlesztési programunkból, amint új hangmintáit próbálgatja.

Úgy éreztem, ütést mértem a bürokráciára. Hivatalos feljegyzés készült rólam egy, az emberek számára elfogadhatóbb foglalkozásról. „Egy újabb anya", vagy ’Anyaság” már nem hangzik elég jól. Micsoda pompás pálya! Különösen, ha van egy titulus is az ajtón.

Netán ez teszi a nagymamákat „haladó” kutatási munkatárssá a gyermekfejlesztési és emberi kapcsolatok területén, a dédnagymamákat pedig a haladó kutatási munkatársak ellenõreivé? Szerintem igen! Még azt is gondolom, hogy a nagynénik kutatási munkatárs asszisztenssé léphetnének elõ!

Nem velem történt meg, de gondoltam bemásolom ide :)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Reggel írtam egy hosszú bejegyzést, erre elszállt az egész:-(

Méri, szerintem az első "hírhozó" az iWiw-ről tudta meg a szülinapodat, a többiek meg innen is, onnan is:-) Gratula az autóúthoz, nagyon ügyik vagytok!

Képzeljétek, kicsi lányom épp az imént ébredt fel egy laza kis 3 és fél órás alvásból, amit a kertben, babakocsiban volt képes véghezvinni - ez nekem csoda, a Márk talán sosem volt hajlandó babakocsiban aludni...! Tök szép idő van nálunk, délelőtt már sétáltunk egyet, de mivel a Márk ma sem akar délutáni aludni, lehet, hogy mindjárt fogom őket és megyünk még egy kört a faluban...

Jud: kitartást, ez a legrosszabb, amikor igazán nincs baja a gyereknek, csak nincs teljesen jól és senki nem tudja, mi van vele... Nem tudom, csak ezt az oldalt olvastam el, lehet hogy hülyeséget kérdezek, de nem jön a foga véletlenül???

Elsijud: kell még a pelenka, vigyem szerdán?

Adri: jó ez a történet, hát igen, mi CSAK anyukák vagyunk nagyon sokak szemében. Ülünk itthon egész nap, eltartatjuk magunkat a párunkkal, még csak nem is csillog a lakás egyfolytában a kezünk nyomán, és mégse tűrjük jól, ha az anyósunk esetleg mindezért beszól nekünk...:-)))

Tényleg, én is megkérdezem, szerdán hánykor? És reszkessetek, hozom a kétésféléves rombolót, aztán lesz nemulass!!! Sziszike, te nem akarod hozni magaddal Annát is? Összehozhatnánk a nem karonülőinket! Szép pár lennének!:-)))) Mit vigyek magammal??? (Márkon, Lénán, Pellén, Somin, a pelenkázótáskán, egy csomag jumbo Liberon és magamon kívül? Kaja, pia, egyebek? Majd leközelebb már felkészültebb leszek...:lol: :lol: :lol: )

Na regény befejez, Persela visszavedlik "csak" anyukává:-)))))

Pussz mindenkinek!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Cső Csajok!

Remélem, hogy sokan vagytok most a ligetben és már lyukat beszéltetek egymás hasába és a nagy trécs alatt bealudtak már a gyerkőcök, esetleg vidáman kukucskálnak ki a babakocsiból.

Mi még nem szuperáltuk be az új babakocsit, de erősen gondolkodok rajta, hogy a szerdai talira azzal nyomulunk, mivel a régi batárral ma is beszorultam a közértben egy sörösrekesz és egy nyalókás állvány közé. Nem bírom már a régit. Terepre szuper és Erik nagyon jókat szunyázik benne, de egyszerűen városi használatra alkalmatlan. Eriket csak a kép kedvéért ültettem fel a múltkor egyébként. Tudom, hogy nem nagyon szabadna ültetni, de kézben is gyakran van félülő helyzetben. Most mit csináljak vele? Ezt a pózt szereti.

Már nagyon várjuk a szerdai talit. Most nem sütök semmit, majd veszek a boltban valami csokis kexet, "oszt majd asztat visszük".

Elsijud: eltűntél az iwiw-es ismerőseim közül :shock: Cicus hogy van? Mi lesz vele?
Emese: Juj de jó lesz már a kis Zsombit élőben is látni.
Adri: ha tudod, hozhatnád a Te Suttogódat. Az enyém nyugodtan maradhat még ha kell.

Puszi

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Képek:

Anna:)

Kép

Zsolti, Bence :)

Kép

Anna, Bence:)

Kép

Bence:)

Kép

Közös:)

Kép

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


sziasztok!

Csajok! kosz a tuti setat, megegyszer bocs, hogy kestem.
Sziszike: gyonyoruek a gyerekeitek, egytol egyig!!
Hiuzka: koszi mi Zsombink jol van!

MEgint leszunk paran a szerdai talin, ahogy elnezem. Na nem baj, attol szep az elet, ha hangosan zajlik!

Meri: orulok, hogy hazaertetek, sajnalom a veszekedeseteket, aterzem a helyzetet. Zoli is pont ma utazott el, mondjuk csak 2 napra.
En wiw-rol tudtam a szulinapodrol, de nem en voltam az elso. Van egy Unnepek menupont, ez erre toketeles, legalabb nem kell mindig fejbentartani a datumokat.:)

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Halihó,

Tegnap óta nagyon nyűgös a kiscsajom,gondolom a BCG oltás miatt, ami tagnap reggelre durrant be neki... Ma elmentünk a védőnőhöz méredzkedni, (meg kihasználni a szép időt egy hasznos sétára) és éppen nagyon jó kedve volt, mikor odaértünk, szépen kicsomagoltam, lepucoltam, körbeálltuk két védőnővel, amikor sugárban lef*sott minket, meg a fél helységet, és közben hangosan nevetett :shock: :?

Gabi: nem tudom hova tűntem, de akkor fölveszlek megint :)
Persela: igen, mi el tudjuk használni a pelust, úgyhogy szívesen átveszem tőled, mennyi pénzt hozzak? (nem tudom mennyibe kerül, anyu szokta venni, és leboltolják párommal :oops: )
És tényleg, mikorra kell menni? Ja és mit hozzunk, sütit, vagy italt? Sütiből almáspitét tudok bevállalni...

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Gabi, nem felejtem el a könyveket (bár a múltkor is ezt mondtam aztán mégis :( ) már ki van készítve az asztalra, az ajtó közelébe.

Sziszike, nagyon helyesek mind, Kamillának én is ilyen halyat szeretnék, mint amilyen Annának...persze barnában, mert a természet ellen nem harcolhatok... a hullámosra még van esélye :)

Nikike, nem gond, addig beépítettük a gyerkőcöket a kocsijukba. Tényleg klassz volt a séta, az idővel is szerencsénk volt. Gyors beszámoló: a 4 tökmag (Zsombi, Barnabás, Dia és Kamilla) a nemeket azonos arányban képviselve, sétáltak egy jót, az anyukáikról nem is beszélve. Diácska tündéri módon átaludta az egészet, Zsombi és Barnabás ugyan a végére beunta kicsit a fekvést, ülést, mert nem látták a világot, így stramm anyukáik kénytelenek voltak karban vinni őket, szemmel láthatóan ezt órákig bírták volna, de nem úgy az anyukák. Kamilla már az elején is szemrevételezte a felhozatalt, a végén pedig mosolyogva búcsúzott tőlük, és eldöntötte, h kell neki mind a két srác...Diára azért mégsem vetné ki a hálóját :lol:

Várjuk a következő talit. Ez szerda, tényleg klassz lesz azokat is látni, akik eddig inkognitóban voltak.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Ez a halyat elég durva lett, bocs: hajat :oops:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Sziszike,gyönyörűek a gyerekek, tudtok valamit apával:D :D :D
Adri, szintén (jó a prototípus, így is mondhatnám), nagyon szép anya-lány kép...! Úgy nő ez a Kami, hogy csuda!!! És milyen csajszisan néz már ilyen korban is, hihetetlen!:-)))

Jud, Barninak jobbulást, írd meg mindenképp, mit mondott a doki! Összes vírus és baci monnyon le! :oops: :cry: Nagy puszi nektek!!!

Nyüff következik. Lányok, egy ritka fos napunk volt ma... Miután Somim három napig végigaludta az éjszakát, ma hajnal egytől mint a keljfelj jancsi ugráltam, és ez ment egész nap, semmi se volt jó, kiköpte az almát, a főzeléket, a tejnek a felét se itta meg, jöttek nagymamáék, és csak durcizott meg bömbölt, délelőtt voltunk dokinéninél, ahol még a szurinál se szokott sírni, most itt is alakítottunk egyet, bal lábbal kelt...:((( :oops: (8,740 kg, 72 centi) Szóval most nem vagyok egy hamvas őszibarack, pedig karácsony óta készülünk a ma esti kiruccra apával (megyünk Shakira koncertre), megyek választok valami jó kis ruhát és vakolok egy karikafedő réteget a fejemre,he-he:-)))

Szerencsére holnap is marad anyukám, be is jelentkeztem fodrászhoz, körmöshöz, szoliba, ezeréve nem jártam ilyen helyeken:-)))) A mai nap után kétszer annyira örülök neki:-)))

Szerdai tali: én most innivalót vinnék, mit szerettek? Gyümilé, ásványvíz? (sör, bor, pálinka, he-he-he :D :D :D )

Sok puszi, drágaszágok, mindjárt találkozunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok!

IRJA MÁR MEG VALAKI, MIKOR LESZ A SZERDAI TALI!!! Már ugy várom! Legalább mi is "felfedjük magunkat" az eddigi inkognitobol!
Én is asszem innivalot hoznék, mert tiramisut nem igazán lehet ilyen helyen szalonképesen fogyasztani, amugy megy muffint tudnék csak gyorsan összedobni, de azt már többen "lelöttétek" a multkor:-)
Pelle láttam Shakira már megérkezett Pestre, gondoltam Rátok, nagyon jo szorakozást ma estére!

Kép
hiuzka
 
 


Ja, és légyszi azt is irjátok meg tudatlan fejemnek, hogy kb mi a menete ennek a talinak? Kb meddig tart, lehet-e ott is szoptatni (gondolom lehet, hülye kérdés), mit hozzak még, stb?

Kép
hiuzka
 
 


Elsijud: holnap megy a párom DM-be, majd megnézetem vele, mennyi volt a pelus + leveszem a 15%-ot, amennyivel olcsóbban vettük + megnézem, mennyi hiányzik belőle, aztán a hasamra ütök... :lol: Megegyezünk!!!:-)

Pellém, jó szórakozást!

Szerdán mi is előbújunk a bagolyvárunkból! (Remélem!)

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


hi!

Valami hihetetlen jo film megy az M2-n aki tudja nezze! Fogamzas, terhesseg, gyonyoru kepekkel!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Basszus meg mindig bogok, ha ezt latom!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hali

Nikike: te nagyon hasonlitasz ám rám, vagy én te rád?! A gyerekekkel mindig ugyanazok a "gondjaink", és azonos dolgokon tudunk bögni. :lol:

Ja lehet hogy félreérthető voltam, apa vezetett hazafelé, mi dekkoltunk hátul hármasban. :wink:

Ezek szerint jo volt a séta. :D

Na ez itt a reklám helye:

Voltam ma az újpesti Baby Planetben, cumisüvegért mentünk, nálunk ez fogyóeszköz, valahol Bpt és Bukarest között eltünnek. :?:
Aztán haza tértem 3 teás, 3 etetőcumival,(ha már lúd legyen kövér) meg sarokvédőkkel az asztalra, hűtő és szekrényekre pánttal, cumi fejekkel, itatópohárral, csőröspohárral, rágókákkal, lázmérővel, cumisüvegtartóval ami babakocsira szerelhető, plüsjátékkal, cumiláncal, és cumitetővel, műanyagpartedlivel, sterilizáló folyadékkal. Ezek mind chiccos termékek voltak. :!: :!: És a legdrágább darab sem került 499 ftnál többe :!: :!: :!: Ugyanis ezeknek még régi a csomagolásuk, vagy elszakad, összepiszkolodtak a raktárba ezért most kiárusitják. Az a 0 alaku 250 ml cumi 299 Ft volt, új csomagolással pedig 2200!
És semmi különbség nincs közöttük. A rágokák, cumifejek az üvegekre, cumik 99 ftok. Ez két bevásárló kocsiban van, ennyi az össz, de akinek ilyen termékek kellenek annak ajánlom, több ezreket sporóltam meg ma. Voltak még lázmérők, fürdőhőmérők, de az engem nem érdekelt. (minden más igen). Két megrakott szatyorral távoztam, olyan önelégül arcal, mint aki Oscart nyert. :twisted:
És most ezek ott csücsülnek a sterilizálófolyadékba egy vájlingban. :twisted: :twisted: :twisted:
Na befejeztem

Néztem babülést, szembeültetőst, de az eladó és a védőnő is azt tanácsolta hogy várjuk meg a 10 hónapot, mégha kicsinek is tűnik a hordozó, az új nem tesz neki jót. De lehidaltam amikor megláttam az árakat, valahol 42 körül kezdődtek! Ha valakinek van tapasztalat e téren, vagy hallott valamit megosztaná velem?


Üdv

Méri

KépKép
lmarie
 
 


Jajajajaj elfejtettem. Valaki irta hogy készitett kölesgolyót a picurnak. Hogyan? Vettem hozzá alapanyagot, szeretnék késziteni.

És ma adtam neki egy babapiskotát. Olyan édesem majszolta, össze össze ráncolva a szemét, hogy jé ez ehető. :lol:

Pelle: Jó szórakozást a koncerthez, és őszinte irigyed vagyok. És élvezd holnap a szépülést!

KépKép
lmarie
 
 


Méri: anno én is lehidaltam a gyerekülés áraktól, a Márkot szintén valamikor 10-11 hónapos kora táján tettük át az ülős ülésbe, mert már kilógott a lába a hordozóból. Nekünk egyébként anno egy éves kort mondtak, de 10 hónapos korában már stabilan ült és nagyon feszengett a hordozóban. Kis időbe telt, amíg megszokta, de ma már imádja. Sajna a nagyok tényleg elég drágák, de gondold meg, ezt elég sokáig fogjátok használni, nekünk még bőven jó, szerintem 3-4 éves koránál előbb nem fogja kinőni, de lehet, hogy még később, nem tudom. Ráadásul én úgy voltam vele, hogy lehet csomó mindenből használtat venni (mi babakocsit is azt vettünk, meg légzésfigyelőt is), de a gyerekülés legyen új, pattent, biztonságos. Drága dolog egy gyerek, ha ügyes vagy, sok mindenen lehet spórolni, de az ülésen szerintem nem szabad. Mi egyébként úgy vettük 39.900 forintért a Concorde gyerekülést (nekünk a hordozónk is Concorde, imádtam, most a Léna is azt használja), hogy előző évi modellt vettünk, nem a legújabbat. De tény, hogy már én is előre szívom a fogam, hogy ősszel vehetünk még egyet a Lénának, mert a Márk addigra nem fogja kinőni az övét...:-))))

Pelle, remélem, nagyon jól éreztétek magatokat, kellemes szépülést, irigyellek ám a körmös miatt, apa kategórikusan elutasítja a dolgot, mióta letépkedtem az enyémeket, sebaj, helyette elkezdtem szolizni, ma este is megyek, legalább ennyivel érezzem magam emberebbnek!:-)

Na megyek KVzni, a Léna kétóránként ébredt éjjel, nem tudom, lehet, hogy érzi a tavaszt, én mindenesetre nagyon fáradt vagyok!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Nikike: bőgés... Én is nagyon sírós lettem még az első terhességem alatt és ez máig nem múlt el, de a rekordot azzal tartom, amikor a Márkot vártam, 7 hónapos terhesen a Váci úton megláttam egy Cerny koraszülött mentőt, és az utca közepén elsírtam magam a látványától... De ma is képes vagyok bármin - film, reklám, egy pici gyerek látványa, stb... - másodpercek alatt elsírni magam...
Hát ilyenek vagyunk mi, anyukák!:-)

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok Csajszik! :lol:

Húúú de el vagyok tájolódva, szóval holnap lesz az Uzsokis tali. Hánykor?! :oops: Jól olvastam, fél 3 ?

Én is gondoltam, hogy írom, hogy most csak innivalót viszek, de aztán megelőztetek ketten is, úgyhogy igyekszem mégiscsak megerőltetni magam, és összedobni vmi. fincsi sütikét. :wink:

Megvagyunk, jól vagyunk egyébként, van 2x fél fogunk!! :lol: :lol: Ennek megfelelően kissé nyűgös Lillácska, bár eddig még egész jól viseli összességében, legalábbis ahhoz képest, amit másoktól hallok. :? Azért kicsit kivagyok. :shock:

Judit, nekem is rögtön a fogzás jutott eszembe Barnabással kapcsolatban, nem lehetséges, hogy amiatt van a láz / hőemelkedés? Bár azt nem tudom sajnos, hogy ilyen elhúzódó lehet-e, betudható-e a fogzásnak.

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok, alig győzöm visszaolvasni :) Jegyzeteltem úgyhogy próbálok reagálni mindenre.

Sajnálom a hétfői sétát, mi is mentünk volna, de szervízbe kellett mennem az autónkkal és nem is lesz a héten autóm :( hát valahogy azért elevickélünk a szerdai talira. Babakocsi kilőve mert nem férünk fel vele BKV-ra, nem arra vettük anno, a kendőben meg azért kipróbálom itthon, ugyanis 8,5 kilós az én kis drágám :) a maga 7 hónapjával. Pelle nekünk is C3-as így átérzem a miniatűrséget, babakocsi befér aztán semmi más :)

Méri NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok! Örülök, hogy rendben hazaértetek. Hol van Újpesten az a Baby Planet?

Mi is most gondolkodunk új autós ülésen, meg etetőszéken, meg esernyőkocsin. Hát egyik sem lesz olcsó mulatság. Bence is kilóg a hordozóból, de akkor mégse vegyünk ülést csak 3 hónap múlva? Már alig bírom becsatolni rajta a hordozót?! Éppen csak jók rá a 74-es body-k.

El kell nektek mesélnem a boldogságom Bence a hétvégén négykézlábra állt és hintázott előre-hátra :) Annyira édesen csinálja teljesen elolvadok tőle. Nem sok kellett, hogy sírjak örömömben. Mert én is sírós vagyok ám, hajjaj de még mennyire :roll:

Kaja téma: én elég sokat főzök Bencének. Ráérek sokat vagyok egyedül, így főzöcskézek, mert imádom amikor megeszi amit készítek. A hétvégén pl. ettünk spenótot, meg barna rizst gyümölccsel. Krumplit mindenhez teszek amit főzeléknek szánok. A sütőtökök is vagy megfőzöm vagy megsütöm, a céklát is imádjuk és ettünk már normál tököt is. A sárgarépa nálunk ritka, mert iszonyúan megfogja. Nálunk a menő az alma, amiben alma van az jöhet :) Én is olyanokat veszek meg bébikajába, amit nem tudok most adni, őszi-, sárgabarack, szilva, megy gyümölcslevek. De vettünk főziket is, mert ha elutazunk vagy nem érek rá főzni, vagy nagyik vigyáznak rá, akkor azt eszi. Hipp meg Kecskeméti, és Humana.

Judit már én is akartam kérdezni, hogy nem a foga jön Barninak? Nálunk is volt hasmenés 2-3 napig, aztán szünet, aztán megint és ez így ment hetekig, meg folyton náthás volt, de nem volt láza és nem javult de nem is rosszabbodott. Hm? Ha jó kedve van és eszik (bár Bence nem nagyon evett az első fogánál) akkor lehet, hogy az.

Vera ezek a Hauck kocsik klasszak. Melyiket vetted? Hát amiket eddig én láttam, és amilyet szeretnék, mind drágábbak voltak, mint a Hauck.

Pelle küldöm a számom priviben. Ja meg azt akartam írni nekem is mondta a védőnő, hogy mindig vonjak le 2 hónapot a bébikajákból, szóval 6 hónaposnak 4 hónapos kajcsi stb. Mi sem ettünk még husit, majd talán a jövő héten megpróbáljuk. Nálunk gyümi, zöldség megy ezerrel :) Gabonapép pfúj :) tejpépet meg nem ehetünk hála az allergiámnak :?

Na azt hiszem mindenre reagáltam :) Akkor a holnapi viszonlátásra!

Üdv.
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok!

Tuti, hogy fél 3-kor van a tali? Nem 2-kor?

Emese: persze, hogy lehet szoptatni. Már akinek hajlandó a gyereke. Az enyém néha sztrájkol (mint pl. ma reggel). Hát nem egy cicibubus. Üvegből azért reggel benyomott 200-at, aztán több órán át folyamatosan bukott.

Az egyik barátnőmtől kapott Erik egy csomó nyári cuccot. Megszámoltam, hogy 28 darab póló van a pakkban. Szebbnél szebbek. Most már a szárítón vannak. Délután vasalok majd. Már megint nem kell nagyon majd vásárolnom neki....spórolunk :P

Valaki!!! Vásárol valaki a Tescoban Libero terméket? Mert van 2 darab elajándékozandó 400 ft-os Libero utalványom. Elviszem a talira.

Üdv

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Gabi én szoktam, szívesen átveszem :)

Szerintem is 2-kor van a tali...

Köszi
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Hello!

Méry szuper ügyi vagy. Én az ilyenekbe sohasem botlok bele. Ahogyan nem nyerek semmilyen szerencse, beküldős, telefonos játékon sem. Bár nem is próbálgatom túl sűrűn. :)

Én is gondoltam a fogára, de a doki is azt mondta, hogy nem látja, hogy jönne, és én is hiába nagyítóztam a száját semmit nem láttam ami fogra hasonlított volna.

Egyébként honnan látszik ha a foga jön? Fehérnek tűnik az ínye, vagy épp piros? Vagy csak akkor látszik amikor már kezd kibújni?

Ildikó, mennyi idő alatt múlt el? Hőemelkedése volt? A fogával volt összefüggésben, vagy attól független volt?

Szerintem is kettőkor lesz a tali, vagy én is rosszul tudom. :?

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Mildiko: Éna Hauck Speed Sun Plus mellett szavaztam. Tényleg olcsóbbak a többinél, és van amiben jobb is. Nagyon imádom. Azóta mindenhol előkapom és nem cipelem a sószsákot. :)

Fogzás nem járhat lázzal, hőemelkedéssel. Inkább az az összefüggés, hogy ha a gyerek fogzik, akkot kevésbé ellenálló a szervezete. Info by: Doki Nénink.

Nekünk úgy látszott, hogy először kicsi feketés csík volt, és meg volt duzzadva. AZtán áttör és kezd fehérleni. De felül pl tökre fehérlett az ínye alatt.

Mildiko azta de ügyes Bence! :) Amúgy mi is még 74-est hordunk, a 80-asnak a keze lóg bodykban. De pulcsikban meg inkább a 80-as jó Marcira.

Üdv:
Vendég
 


Segítsééég Csajszik, akkor most mikor kezdődik a tali? :roll:

Judit, fog-ügyben nem tudok okosat mondani. Nekünk jelen helyzetben -ezzel a 2 x fél foggal- egyiknél se látszott nagyon semmi... semmi olyan, hogy pl, mondták, hogy vérvörös lesz az ínye, stb. Nálunk egy kis fehér pontocska volt az első fog helyén nagyon sokáig (értsd: hónapokig), aztán csak onnan vettem észre, hogy fogzik Lillus, hogy éreztem már a fog élét... :?

Ildi, úgy látszik a gyerkőceink összebeszéltek :lol: Lillus is a napokban kezdett el négykézlábazni és / vagy "kutyázni', ill. ringatni a popóját. :wink: Nagyon aranyos olyankor. :D

Kép
frusi
 
 


Sziasztok !!

Én, mint mindíg megkésve.

A séta tényleg jó volt , máskor is szorgalmazhatnánk !!! :lol: :lol:

Ma voltunk dokinál , meg kérdeztem az orrszivót , azt mondta nyugodtan használhatom , sőt mi több, jó is !!! :wink:

Tündivel találkoztunk ma, sétáltunk a pataknál egy nagyon jót .

Nekem is 14 óra rémlik talinak . Megyünk ! Nekem sincs kedvem sütni most , nem baj ???
Viszek inkább én is kekszet .

Puszka , akkor holnap találkozunk !!!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Hali!

En is 14:00 ra emlekszem, tuti en is veszek valalmit es nem viszek, inkabb mar sosat, mert szerintem edesbol lesz boven!

Gyerek tiszta erobol fogzik , alig viselem, mar szegyenlem magam, de ma meg osszesen 30 percet nem aludt. Mi lesz ejszaka????

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok! :-)

Szerintem nyugodtan menjünk 2-re, legfeljebb pletykálunk egyet a napsütésben a faház előtt fél óráig:-)))

Marie, nagy vadász vagy, gratula!!

Ismét kettesben vagyunk Somival, épp zsinatol, pedig épp eleget kosztolt most, nincs több:-DDD Ti mennyit adtok a manótoknak egy 190 ml átlagos Hipp (stb) bébiételből egyszerre? Én a felét adtam és egy kis tejet, csak elég már...?

Shakira: egyből megjött a jókedvem, mikor az előzenék között benyomták az egyik kedvencem a dr. House-ból, aki ismeri, azt a számot, amit az ujjaival klimpíroz átszellemülten az irodájában az asztalán, amikor a nagy kövér feketebőrű felügyelőtanács tag meglátogatja, hogy nem érti, miért tűrnek meg egy ilyen gáz dokit:-))
Nagyobb showra számítottam, szerintem egy aréna adja magát, ide kell a sok szín, táncos, show, ő meg inkább az a kijövök egy szál mikrofononnal, disztingvált háttér, néha belenyomok egy-kis vadító hastáncot típus. Oké, nem azt vártam, hogy ugráljon, mint egy nikkelbolha szigorú koreográfiára, de ez így valahogy elveszett a nagy fekete lyukban. A hangja továbbra is veszett jó, és élőben még annál is jobb...!!! :D :D :D Az összes kedvenc számomat elénekelte, nagyon élveztem:-))) A második felében kicsit ráizzított, megjelent egy óriási tűzvörös ruhában, kb. 10 méter uszállyal, a legvégén pedig végre-végre egész hastáncscsapat jött (1 számra volt csak táncos...) és lőtték a színes papírfecniket százezerszám, de úgy összességében kicsit az volt az érzésem, hogy a butított változat jött... Az egyik dobos annyira szuper volt!!! és nyomott egy szólót a végén, hát én nagyon élveztem:-))))

A nagybőgősbandához én is csatlakozom.... délelőttönként megy a német RTL-en a Mein Baby, ráadásul már ismételnek egy ideje, láttam is ezeket a születéseket, de ugyanúgy hüppögök!

Gyerekülés: ezzel mi is úgy voltunk, hogy legyen felsőkategóriás, patent szuperbiztos, ezen nem spórolunk, egy Maxi Cosi Cabriot vettünk a minimanóban, 36 e Ft volt, nem bántuk meg, tesómék egyem a szivüket, ki is fizették, hogy akkor ők ezt veszik a kis keresztfiuknak sok szeretettel...
..tényleg, nem is mondtam, húsvét hétfőn lesz Somesz keresztelője:-DDDD képzelem, mennyire lesz lelkes, hogy vizet öntenek a fejére, de annyira jófej az atyánk, hogy nem félek:-) Ugye nem kell fehérbe öltöztetni...? Látszik, hogy minden lényegest megkérdeztem, he-he

Pusszantás, lelkeim!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok!

Zsombi elaludt, de toltam Neki Viburcolt, mert ma total kesz volt, de mar en is. Remelem holnapra hozza a szokott cuki formajat. Lehet hogy holnap vasarolni megyek, mert ez a mai nap kikeszitett. Valami ruhatar ujitas ramfer. Kozben meg ettem egy nagy adag rakott tesztat szilvalekvarral. Normalis vagyok???

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike: normális!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Hát lányok, jó hülye vagyok, ma éjjel apa megint Pesten maradt, ennek örömére randiztam az amerikai elnökkel, hajnali 1-ig néztem az Elnök embereit, majd a Léna kelt 6-kor, evett, visszaaludt, én meg felkeltem, lehet, hogy a talira már olyan leszek, mint a mosott rongy, előre is elnézést érte!!!:-)
Viszont legalább volt időm hajat mosni...:-)

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Kukucs Csajszikák!

Jujj, Méri, bocsi, hogy én elfelejtettem boldog szülinapot kívánni, de majd a talin személyesen is bepótolom! :lol:

Pelle: Lillus amikor ennyi idős volt, mint most Somi, még csak gyümölcsöztünk, és eleinte kb. 2-3 alkalomra fogyott el egy üvegnyi bébikaja (persze úgy, hogy előtte szopizott). Egyszerre egy egész üveggel néhány hete eszik meg Lillus, úgy, hogy napi 2-3x kap még anyatejet. De azért kalkuláld bele azt is, hogy Somi elvégre mégiscsak egy férfi :lol: :lol: tehát lehet, hogy neki "magasabbak az igényei" ilyen téren. :lol:

Tegnap voltam spinningen, és az edzőcsajszi mondta, hogy ő is volt Shakira koncerten, és ő totál áradozott róla, teljesen el volt ájulva tőle. :lol: Egyébként ő is pont ugyanezt mondta, hogy élőben még mennyivel jobb hangja van.

Kép
frusi
 
 


Csak gyorsan Pellének, aztán majd írok:

nekem a doki azt mondta, h főzelékből akár 2 dl-t is megehet Kami egyszerre, ha kívánja, gondolom máshogy bomlik, könnyebben. Márpedig ha Kami ehet ennyit szerény méreteivel (értsd: súlya 6,7 kg) akkor Somi is :lol:

Az meg, h már hús is van az 5 hós kajákba, szerintem úgy használandó, h ha ti 5 hósan kezditek, akkor csak az első korszak kajáit add, aztán mondjuk egy hónap múlva a következőjét, Somi majd diktálja az ütemet. Pl. ha minden kajafélére jól reagál, nem szükséges konkrét hónapokat mindig kivárni.
Azzal nem teljesen értek egyet, h a 4 hós bébiételek kellenek a 6 hósaknak és így tovább, mert ez csak akkor klappol, ha 6 hó előtt tényleg nem eszik semmit, és az az elmélet is bukik, h 9-10 hósan a gyerek kb már azt egye, mint a szülei (nyilván más állaggal, módosítva kicsit). És szerintem nem engednék a hatóságok úgy piacra dobni a bébikajákat, h pl. a húsosra 5 hót írnak, közben meg ártalmas rájuk. De nem akarok a cégeknek lobbizni, a lényeg, nem kell korán kezdeni, és csak odafigyeléssel.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!
Végtelenül el vagyok keseredve, az az igazság, hogy szar anya vagyok.. lepasszoltam néhány napig a gyermeket, hogy elkészüljek a szakdogámmal határidőre (ez már a 4. (utolsó)határidő, már 2 éve le kellett volna adnom) most meg lázas :( nagyon furi volt egész reggel és a keze-talpa is forró, gondoltam megmérem=>38,4 :( és még csak reggel van..nagyon lelkiismeretfurdalásom van miatta. Persze lehet, hogy csak újabb foga jön, de eddig fogzáskor nem volt még csak hőemelkedése sem. Gondolom megértitek, ha nem megyünk a mai talira, mert lehet, hogy nem a foga és nem szeretnénk bárkit is megbetegíteni; pedig nagyon készültünk, pogácsa már összegyúrva :( :( Remélem hamarosan tudunk találkozni személyesen is, én már nagyon várom.
Megyek mert sír (ez sem szokása :( )

Inkognitykó

ui: töltök fel képet magunkról a tárra ma vagy holnap, hogy ne érhessen minket a rejtőzködés vádja

Kép
[/url]
ityko
 
 


Adri, még hogy szerény méretei vannak Kamillának... :lol: Lillus 6 és fél hónaposan volt 6,8 kg! :lol: Mi ilyen lájtosan nyomjuk, úgy látszik. :? 8)

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Biztos mindenki a talin.:)

Sajnos nem értem oda, mert vakbél gyanusnak tűnt a fiam és rohanni kellett érte az oviba, majd az orvoshoz...kaptunk beutalót is a kórházba, este megyünk,...majd mesélek és ígérem legközelebb mi is ott leszünk.

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


sziasztok!

sehol senki :roll:

milyen volt a tali? nem értünk oda.... reménykedem, hogy lesznek képek..legalább azt nézhessem :wink:
13órára rohantunk a tornász nénihez utánna gyors kaja és száguldoztunk tovább /csak most a másik irányba :? / a dokkerhoz ,negyed öt után végeztünk, megkaptuk a szurit..6290gr és 64cm most Bia. kidőltem...mindezt gyalog..rohanva

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok!
Sajnos beigazolódott a gyanú: vírusfertőzés :( sajnos a kúpok nem hozták le a lázat, sőt! ezért 5 körül megnézte dokinéni, kapott Cataflam cseppet, most várjuk a csodát :( :( nagyon kivagyok
remélem a találka jól sikerült, pogácsákat férjem hasznosítja.
itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Sziasztok!

Ityko: mindenkepp gyors es teljes gyogyulast kivanok a lurkonak! Sovarogva gondolok a pogacsakra:))
Tundi, sajnaljuk, hogy nem jottel, de ugyes vagy, hogy ennyi mindent megoldottal gyalogosan.
Tali jo volt, a gyerekek nagyon edesek, egyik nagyobb, mint a masik, es persze az aprok is tunemenyek.
Megint jo sokan osszeszaladtunk, de valahogy azt nem ertem, hogy azok, akik nem forumosok honnan tudtak a mai datumot??? Nem rosszalloan jegyzem meg, csak ugy? Lehet hogy suttyomban olvasnak minket?:)))

Remelem MErinel jobban tudunk majd dumalni, mert igy megint kb. a fejzugassal kuzdottem vegig.
Annyira elfaradtam, de Zsombi is, mert hazafele bealudt az uj uleseben. Na mondom a 10 perces uton nem fogja kipihenni magat, igy meg kicsit kocsikaztunk, elmentunk apat megnezni az egyik horgaszboltba.
VEgul ugy dolt be az agyba a gyerek, hogy csak lestem.

MAr en is varom a kepeket. Jud, Adri, Pelle elore is koszi a fotozas, igerem MErihez en is viszek gepet!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hello!

Képeket feltöltöttem. Bocs kicsit sok lett enyém gyerekről, és nem válogattam. :oops:

Itykó sajnálom. Murphy bejátszott, ne legyen bűntudatod. A picinek mielőbbi gyógyulást!

Sziszike remélem nem igazolódik be a gyanú.

Most megyek alukálni.
Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?