Sziasztok,
Lara,
mindig elkeseredek, hogy Jazmin mennyire le van maradva a tobbi 3-hoz kepest. (Gabo,Hanga,Lili). Orulet, hogy Hanga mar egyedul eszik. Jazmint ugy kell etetni. Epp azt nevettuk ma anyukammal, hogy Jazmin a darabosat ugy eszi, hogy en a kezemmel rakom a szajab, mint a madarak csorbol csorbe.
Van akinek csak a 38. heten kezdik a ctg, ahogy kijon a lepes.
Gabi3,
en is csak 1x voltam ctg-n jazminnal. Szavazni Jazminra es Gabora is lehet, am!!! A babaneten.
Krisztina,
leirnad ki volt az uh-s doki? Kivancsi vagyok a nevere. Mi is jartunk szuresre a csipojevel, az uh is mutatott nagyon kicsi elterest. Nekunk a kengurut nagyon ajanlottak. Akar otthon is vedd fel napi fel orara Gergot kenguruban.
Az jo, ha Gergo csamcsog. jazmint nem nagyon izgatja ha eszek, csak ha csokit eszek.
Nina,
hova koltoztok? Jo lesz ilyen pici baboval. Segit vki?
Gigi,
ha a back gombbal visszamesz, a z irasod megmarad. En is szoktam igy jarni.
Nina,
elobb-utobb kihagy 1-1 szopit a baba. Csak vkinel elobb, vkinel utobb. En persze ebben sem voltam szerencses, mert Jazmin 11 honapos koraig evett ejszaka is es persze kb 8 honapos koratol tapot. A szopi sokkal egyszerubb. Bezzeg Hanga mar 2 hetes koratol ataludta az ejszakat. Hat igen vkinek minden osszejon, nekem meg mindenbol kijar. Nu jolvan nem panaszkodom.
Erika,
en kb Jazmin 5 honapos koraig aludtam Jazminnal 1 szobaban. Utana atmentem apuhoz. Mi vettunk 1 babiorzot, es azt hasznaljuk. Kb 11 honapos koraig jarkaltam at hozza a szopikon kivul meg vagy 6x cumit berakni. Most mar kiszolgalja magat, de sokx most is felsir, de nem ugrok rogton. Sokx visszaalszik magatl.
Valoszinu jon Jazmin foga. Tegnap es ma este uj szokast vezetett be. Tegnap fel 10 ig kiabalt es jatszott az agyban. Furdi utan nem ette meg a maradek tapot. Ja es a ferjem altatta el a kezeben. Ma reggel lattam, hogy nagyon piros az inye es kis feher potyi van, ami a fog lehet, de kezzel nem szur meg, gondolom, mert nem bujt meg ki, ugye. Ma este ugyanez volt a helyzet,de mar 9-kor elaludt. Igaz fel 9-kor adtam neki 1 kis Panadolt. Amugy napkozben semmi gond, marmint a szokasosokon kivul. Persze nem a szimmetrikus fog jon, a felso 2-es parja, hanem az 1-es. Eleg suttyo sorrendben jonnek Jazmin fogai.
Nem tom ki irta, hogy meg nem kezdi el venni a babacuccokat. En is elkezdtem, mint Gabi3, fokozatosan minden honapban, mert azert egyszerre nagyon sok lett volna.
Eniko,
a makostorta receptjet megirhatnad, imadom a makos dolgokat.
nu csok mindenkinek,
gabomamo