Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Névtelen

Gabómamó!
Hát persze. Neked tuti, nagyon nyugodt babód lesz. De ugye nekem is? Attól, hogy Lili nyugodt, a második is lehet nyugodt, nem? Kép Kép
Ildianyu
ildianyu

Kép Kép :0
Névtelen

Igen Ildianyu neked is nyugodt babod lesz.
Nekem Inci vedono azt mondta, hogy van akinek az 1 nyugtalan babaja utan meg nyugtalanabb szuletett. De ez mar milyen igazsagtalansag, nem ? ha en is igy jarnek, mar akkor sem keserednek el, mert mar nagyon profi tapasztalt anyuci leszek.

g.
gabomamo

Sziasztok!

Nagyon intenzív a duruzsolás!

Ágci!
Boldog névnapot kívánunk Neked!
Az imént átkukkantottam egy másik topikba, hát látom ám, hogy egy helyen Szombathelyt dicséred, mivel odajártál 1 évet. De örülök! Én is imádom, szintén ott végeztem a fõsulit. Vagy beszéltünk errõl? Pontosan mikor jártál oda?

Gabi3!
Nem tudom, mi történt, elküldöm még egyszer a képeket.

Mindenkinek puszi!

Anita
fanita

Gigi! Anyu kolleganöjének a lányáról volt szó, bár én a riportot nem láttam, de az eset után hallottam mi történt. A lánynak nem is szabadott volna vállalnia a terhességet mert annyira súlyosan cukorbeteg, mindig az anyukája kisérte ha mennie kellett valahova, nehogy utközben elájuljon v. rosszul legyen, mert a terhesség neki különösen veszélyes volt. Szerencsére a terhességgel nem volt gond, egészséges kisbabát hordott. A mûtét alatt a doki a gátmetszés közben a végbélbe is belevágott (igy a lánynak ki kellett operálni a végbelét a hasára) a baba meg valoszinü hogy fertözést kapott mert elötte nem volt baja és pár nap mulva mégis meghalt. Azóta nem beszélt anyu a növel igy ujabbat nem tudok, de szerintem is a fertözés a
végbélböl nagyon veszélyes lehet.

Ágci! Én is boldog névnapot kivánok!!

Enikö! Föleg most nem szabad megtudniuk hogy babát akarok mert leépités lesz a cégnél. Az elözö lombiknál tp. voltam, akkor fel is hivott hogy mikor jövök már mert tudnia kell.

Na megint melo, sziasztok.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jó reggelt!

Gabó: Igazad van. Bele se gondoltam, milyen sok az a répa. Mondjuk néhánykilót magunknak is el akarok rakni. Ezen a háten csak répakaja lesz. Répafõzi, zöldségleves meg ilyesmi. Köszönöm a tanácsot. Azt hiszem csinálok darabosat is. Meg levet is. Ez olyan jó kis zsenge. Tegnap este a férjem elkezdte. De a felét már meg is ette. Így megy ez. Jobb mint a csipsz.Kép

Fanita: Még mindig nem ért el. Lehet hogy nálam van a hiba? Már nagyon kíváncsi vagyok rátok!Kép

Karmen: Én is addig titkoltam amíg lehetett. Mert amikor az elsõ beszélgetésen voltam az igazgató úr megkérdezte, hogy nem vagyok-e terhes. KépÍgy kerek perec. Aztán meg jól pofára estek, mert egyik napról amásikra mentem el, mert elkezdtem vérezgetni. Nekem meg fontosabb volt a Flóci, mint a munkahelyem.

Ildi: Ne dõlj be hülyeségeknek. Mi az, hogy ha valakinek az elsõ nyugodt a második már nem lesz az. Szerintem te egyébként sem vagy idegbeteg. Több anyukától hallottam már, hogy a burokrepi nem fáj. De nekem nagyon fájt, lehet hogy már nem is volt ott mit repeszteni, mert nem folyt magzatvíz sem. akkor már a Flóci feje biztos be volt illeszkedve, mert már nagyon a vége felé jártam.

Gabó: Neked sem kell izgulnod. Te sem vagy egy ideges típus. Különben is azt modtad, hogy Jázival többször görcsöltél, Gombóckával meg nem. Ez már egy jó jel. Én mint egy gyermekes anyuka már csak tudom. Én soha sem görcsöltem, és a Flóci meg milyen türelmes. Kivéve mikor nem. Igen a Gabi az Gabi. Mi is azt használjuk. Mikor kicsi voltam nekem Gabi fogkrémem volt, sõt a Gabi cipõboltban vettünk cipõt nekem.

Sziasztok!
Gabi3Kép
inecsg

Tök jó!
inecsg

Sziasztok!

Újabb képet tettem fel Cumikáról a profilomba.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

ÁGCIKép
sok boldog névnapot kivánok ezúton, mert nem tudom, hogy ma lesz-e idõm emilt irni. Isten éltessen sokáig! Cumika nagyon aranyos!

ORSIKép
Nagyon köszönöm a felajánlást, de azt hiszem, mégsem tudok élni vele, mivel ha ezt a párom megtudja, hát leharapja a fejem. Szerinte már az ötlet is luxus (mármint a szopispárna), hát még ha meghallaná az árát. Igy ne haragudj, de mégsem én leszek az új gazdája a párnának, amit sajnálok, de nem akarok családi veszekedést, párom idõnként elég makacs tud lenni.

ÉVIKép
itt dolgoztál Halason? Akkor lehet, hogy ismerjük egymást? Én a beruházáson vagyok.

Lányok,
nagyon köszönöm a sok drukkot, úgy tûnik, eredményes volt, mert a tegnapi UH-n a doki sok szép tüszõt látott, fõleg a baloldalon, igy lehet, hogy már a hétvégén, de legkésõbb hétfõn punkció! Kezdek kicsit izgulni...

Mennem kell, mert ezer a dolog, meg még EKG-ra és belgyógyászatra is be kell mennem az SZTK-ba, igy nem unatkozom.

Pusszantás Mindenkinek!

Rita
knérita

Sziasztok,

Karmen,

ki ez a doki, azert szeretnem tudni. Nu azert mar igy is mas a dolog. Amit Gigi irt, hogy latott, teljesen mas volt. Ezek a musorok csak a szenzaciot hajhasszak.

Gabi3,

en nyugodt vagyok, de Jazmin nem az egyaltalan. Vegulis nem olyan rossz a helyzet, de en mindig Gabohoz, Hangahoz es Lilihez hasonlitom es ok teljesen masok. Most pl mar 1 oraja jaccik szo nelkul, igaz, hogy mar az osszes Burdamat szettepkedte. Ezert regen olni tudtam volna, azert atertekelodnek a dolgok 1 ido utan. Kép
En a Gabi fogkremet mar nem ismertem, vagyis nem hasznaltam, mert akkor en mar nagy voltam, amikor bejott. Kép
En a Hofeherket szerettem.

Agci,

nagyon edeske Gabo fiu. O mar nem is baba, hanem igazi nagyfiu v. kiccsavo?

Azert az nincs mindenhol ugy, hogy nem szeretik , ha szul az ember. Mit nem szeretnek rajta? Ez az elet rendje. Nekem az egyik munkatarsam is jar lombikra es o kerek-perec elmondta a fonoknek+ azt is, hogy ez mivel jar es tamogatja. (tappenz, stb.)

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Rita,

az nagyon jo, hogy sok tuszod van. Nekem asszem 7-8 volt. Jo sok. Azt ajanlom ha ikreid lesznek, ne mond el csak akiket tenyleg szerecc azoknak. En is igy jartam, de sajnos nem birtam ki, hogy ne mondjam el, olyan boldog voltam, pedig a doki mindta, hogy ne nagyon bizakodjak, mert eleg kicsi volt a masik. Utana olyan rossz volt beszelni rola, hogy mar csak 1 van. Meg most is elpityeregtem magam.
nu a legjobbakat.

g.
gabomamo

Sziasztok!

Hát tényleg szépen gyarapodunk!

Nina!
Nem voltatok nyáron itt a Kukorica utcában az új játszótéren? Bár lehet, hogy keverlek benneteket valakivel!

Rita!
Nagyon is jól ismerjük egymást! Én a Berkes mellett voltam egy ideig, aztán kikerültem a Fõgyûjtõre Árpi kezei alá! A Párta familia tagja vagyok én is!! Biztosan tudod már, hogy ki vagyok Kép De jó ismerõssel találkozni!

Valaki kérdezte a csípõszûrést, nekünk nem említette senki, hogy ilyenre menni kell, de még mástól sem hallottam!

Burokrepesztés: nekem nem szándékosan repesztették meg, de egyáltalán nem éreztem semmit! Csak azt a bizonyos bluggy-t Kép

Na megyek ebédet fõzni!
Legyetek jók!
Éva

ui: Mit tudtok a málnalevélteáról?
vevike

Sziasztok!

Képzeljétek a Flóci felült magától. Én csak úgy békésen pucolgatom a répát egyszer csak látom, már nem hasal hanem ül. Sõt úgy "mászik", hogy magaután húzza a lábait térdelve. Persze kipakolta az alsó polcot.KépKépKép

Ágci: Nagyon cumi ez a Cumika.Kép

Rita: Te beindultál tüszõügyileg.Kép

Már csak másfél láda répa vár.
Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Üdvözlök Mindenkit!
Jaj,nagyon örülök,hogy válaszoltatok!
Akkor egy picit magamról:26 éves vagyok,már hamarabb szerettünk volna kisbabát,de nem sikerült.Volt egy vetélésem 6 éve,utánna nem is próbálkoztunk,kb. 1-1,5 éve,hogy igen.Június 22.-re várjuk a picit,de van egy érzésünk a párommal,hogy hamarabb fog jönni.
Nagyon mozgékony a pici,este szokott mozgolódni a párom legnagyobb örömére.
Gabomamo,Enikõ,Ildianyu:

Az afp 84 lett,a 17.hét után vették le újra,holnap tudom meg az eredményt a védõnõtõl.Szerintem ez már túl késõn
lett levéve.

Cseuz Gabi:
Nem tudjuk a nemét,én fiút szeretnék,a páromnak mindegy,csak egészséges legyen,de nem kérdezzük meg,majd szülésnél kiderül.remélem eljutunk odáig.Tiszta para vagyok!Neveken még nem gondolkodtunk.Ruhákat is csak 7-8.
hónap körül veszünk.
+Egy nagy lakásfelújítás elõtt állunk.

Ágci:Megköszönöm,ha írsz:jimko@tvnetwork.hu

Orsi:
Én is örülök,hogy idetaláltam s,hogy válaszoltak a lányok.
Megírom ide holnap, milyen lett az új afp.

Szióka! Erika
Erika

Erika: Biztosan rendben lesz minden, és el fogtok jutni a szülésig. Szerintem ne parázzd túl a dolgot, árthat a babónak. Csak nyugi! Fõleg ha otthon vagy pihizz sokat. Már amennyire egy felújítás alatt lehet. Hagyd másra a nehéz munkát. Hanyadik héten ment el a másik bébi, és miért? Mi folyamatosan vásároltunk meg mindent. Amikor megszületett a Flóra még sehol sem volt a gyerekszoba. Igaz kicsit hamarabb jött. De mire õ hazakerült addigra szép kis szoba várta. Szinte el sem hittem, mikor a kiságyban szunyókált.

Ma megpróbáljuk a céklafõzeléket. Remélem Fló kihagyja a hajra kenést.

Gabi3
inecsg

Ágci: köszi a képeket!
GAbi3

Fanita: Ágci elküldte nekem a talis képeket.Végre láthatlak bennneteket.Kép
inecsg

Sziasztok!
Erika: Szerintem ez az Afp érték, nem ad okot aggodalomra! Ha olyan 200 körül lenne, na az már igen! De a tied szerintem jó! Naná, hogy megismétlik, mert az itt "szokás", hogy minél többet idegeskedj, de hidd el nincsen semmi baj! Szerintem nem idõben lett levéve a vér. Nálam is ugyanez volt! Korábban vették le, így alacsonyabb volt az érték. Nálad meg lehet késõbb történt a vérvétel! Nem? Tudod ez cudar dolog, mert szinte napra pontosan a 16. héten kell levenni és nem biztos 8sõt biztos, hogy nem) egyforma minden nõnek a ciklusa. Így a fogantatás sem feltétlenül arra a napra esik ahogy a doki kiszámolja! Ne idegeskedj, mert nincs rá okod! Egy gyönyörû egésszéges tökéletes kisbabátok lesz majd és kész! Kép

Rita: Csupa jó hír! Kép Már rosszakat nem is akarunk hallani! Nagy drukkban vagyunk érettetek!!! Mindent bele!! Kép Hétfõn lesz a nagy nap??? Úr Isten hát az mindjárt itt van! Szorítunk!!!!!!!! Kép

Gabi3: Hû de ügyi ez a Flóka! Le a kalappal! Tudtad, hogy csak 1 hónappal vagytok fiatalabbak nálunk???? Kép Kép Összehozhatnánk a két csajt, mert õk korban összeillenek többé-kevésbé Kép Bár az én Bogim a szomszéd 7 éves kisfiúra van rákattanva, de nagyon Kép! Egyszerûen, ha átjön, le se lehet vakarni róla a lányomat! Már kezdem szégyelni magam miatta Kép Kép Milyen ki bepasizós. Kire ütött ez a gyerek?? Kép

Éva: Én is szopáltam befelé a málnalevélteát, de nekem az ég egyadta világon semmit sem ért! Biztosan jó az, mert dicsérik, de nekem személy szerint nem segített. De én a szoptatós teával is pont ugyanígy voltam. Azt is nyomtam magamba, de az se ért semmit! Kép De azért te igyad, hátha neked beválik! Viszont a cickafark teára esküszöm! Az nagyon bejön! És azt havi rendszerességgel iszom. Tisztítókúra!! Kép

Gabó: Ez biztosan munkáltatótól függ. Én nem mondtam, hogy mind ilyen, én csak a saját káromon tanultam Kép Tuti, hogy vannak normálisak is! Ebben egészen biztos vagyok, csak én pont egy szemetet fogtam ki Kép

Ágci: Nagyon édes Gabó! Kép Legközelebb -ha lesz egyáltalán legközelebb-, én is pont ilyen kisfiút szeretnék, mint Cumika! A receptet küld el lécci! Kép

Karmen: Leépítések?? Akkor hiper óvatosság! Biztos ami tuti! Lehet, hogy nem lenne semmi gond belõle, de sose lehet tudni.... Az ördög nem alszik! Kép Remélem összejön nálatok is nagyon hamar egy kis pocaklakó Kép

No mentem: Pusszancs!
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikõ: Tudtam, te mondtad még anno. Lehet az öszzehozásról szó. Hét év korkülönbség pont jó.Kép

Gabi3
inecsg

Helóka!

Gabi3:
Az elõzõ baba nem is 6 hanem 7 évvel ezelõtt ment el.
Azt hiszem olyan 8 hetes lehetett.pontosan nem tudom mert
én kis hülye nem is tudtam róla,hogy terhes vagyok.Nem tudták megmondani mi volt az oka.képzeld álltam a pénztár mögött,egyszer csak minden tiszta vér volt.Na irány a klinika,ott mondta a doki,hogy ez egy terhesség volt.kikészültem!
Na de erre a csöppségre tudatosan készültünk.
a felújítás sajna még nem kezdõdött el.(várunk a pénzre!)
Mennyi idõs a te kislányod?
Mikortól aludt saját szobában?ill. meddig volt veletek egy szobában?

Enikõ:
köszi a biztatást!
Febr.3.-án megyek genetikai uth.-ra.Ott remélem mindent meg tud nézni a doki,hogy rendben van e a picivel.
még gondolkodom a 4D ultrahangon.

Puszi!Sziasztok!
Erika
Erika

Gabomamo! Mondták a doki nevét is de én sose hallottam róla. Azt tudom hogy direkt cukrosokkal foglalkozik, ezért jártak õk is hozzá. A tv-rõl annyit nemrégen volt egy barátom a Fokuszban hogy törpe növésû és külföldi divatbemutatókon volt. Tényleg hivták, de nem ment el, a riportban pedig pont az volt a szenzáció milyen felkapott lett egy kisember külföndön. Errõl ennyit.

Gabi3! Akkor ügyes már, lassan meg feláll! Ezeket a pillanatokat lenne gyönyörü megörökiteni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Köszi a drukkot Mindenkinek! Igyexünk Kép!

Rita
knérita

Gabi3: 7 év korkülönbség jó? Azt mondod? Kép Csak nem tapasztalatból??? Kép Pussz

ceniko
Szeged

Szijasztok!

Ágci! A táblázathoz, az én dokim Dr.Daru József volt.

Orsi! Nem akarlak rábeszélni semmireKép De szerintem addig nem fogod kibirniKép
Nagyon ügyes vagy, hogy már csak 60 kg vagy, a legutóbb mikor találkoztunk, már akkor is vékony voltál. Hogy csináltad, hogy a kg-ok is lementek és tej is van böven???
A "kiárusitás" jó 5let, bár nekem nem túl sok ruhám van, mert sokat kaptunk kölcsön, de azért tudnék mit vinni.

Vevike! Hogy hogy csak 2 hét múlva mész CTG-re? Nem a 36.héttöl kell menni?

Erika! Üdv köztünk. Hát a 17.hét után tényleg kicsit késö. Ezzel az AFP-vel csak riogatják a kismamákat, nemcsoda, hogy külföldön már nem csinálják.
A 4D-s UH-t szerintem ne hagyd ki!

Enikö! Mint irtam van vagy 10 féle edzés tipus, te döntöd el, hogy melyikre mész be. Van olyan edzés is, ahol végig súlyokkal dolgoznak. Szóval ha valaki imád súlyokkal edzeni, az erre az edzéstipusra jár. Gépek nincsenek.

Gabi3! Hát ez tök jó, hogy még mindig a répát pucolodKép Flócika nagyon ügyes!

Ágci! Ahogy irtál Gabóról, olyan volt, mintha Hangáról olvasnék. Tegnap mondta, hogy "aja" ami talán anyát jelenthetett, de ma már nem mondta többet. Lehet, hogy csak képzelegtem tegnap.
Ebédeknél legtöbbször egyedül eszik, villával már profi, kanállal még nem annyira, de ma a folyós sárgaborsó fözeléket egyedül ette meg. Utána kináltam vizzel az üvegéböl, ö intett, hogy nem, és mutatta a poharat. Odaadtam neki, megemelte és szépen ivott egyedül. Szerintem azért csinálja ezeket, mert mindig utánozni akar bennünket.
Természetesen az ilyen önállóan eszem és iszom ebédek után fél órás konyhatakaritás következikKép

Ildianyu, Gabomano! Nézzétek meg Orsi Tomiját és Banita Bálintját. Mindkettö második baba és esznek, alszanak, nagyon rendes babák. Ha ilyen példák lebegnek elöttetek, szerintem tök nyugodtak lehettekKép

SZijasztok, Lara
lara

Sziasztok!

Lara: Találd ki mi volt a délutáni programunk! Répa pucolás!Kép Már csak egy láda van. Egy felet már meg is fõztem, de még nem tettem el. Jó kis meló.

Azt nem is írtam, tegnap este adtam a Flócinak sült krumplit. Tökre tetszett neki.Kép

Jó éjt mindenkinek!
GAbi3
inecsg

Most vettem csak észre, hogy nem csak Lara írt!

Erika: Az nagyon rossz lehetett. Az én bébim holnap lesz kilenc hónapos, ha a nevemre kattintassz a fejlécben meg is nézheted. Sõt a többiekét is. Mi aludtunk az õ szobájában. Kb. 4 vagy 5 hónapos lehetett. Akkor már átaludta az éjszakát.

Karmen: Meg szoktuk örökíteni, de ilyen esetekben sem a kamera, sem a fényképezõ nincs kéznél, pedig nincs eltéve egyiksem. Meg szuperérzékeny a Flóci a kamera bekapcsolására. Ha meghallja a kattanást rögtön abbahagyja, amit csinál.

Enikõ: Közöttünk 6 év van, már mint a Flóra papája és a mamája között.

Sziasztok!
Gabi3
inecsg

Gabi3: Nálunk meg én leszek holnap 25 éves Kép Tiszta vén szatyor vagyok!!!! Ez tarthatatlan!!!!! Kép Kép Kép Ja és Bogi is imádja a sültkrumplit fõleg a Mekiset Kép
Pussz

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Gabómamó!
Ok, akkor mindenkinek nyugodt babája lesz.

Rita!
De jó, hogy ennyi tüszõd van! Kép Folytatjuk a drukkolást! Kép Kép Kép

Gabi3!
Nagyon ügyi Flóci! Kép

Erika!
Ne izgulj, biztos nem lesz semmi gond!
Én elvileg 4-én megyek uh-ra. Kép

Ildianyu
ildianyu

Bocsi hogy már megint én, de egy kérésem lenne. Ha a babapont.hu-n jártok, a fotópályázatra feltettem Bogiról 2 képet. Megköszönném, hogy ha szavaznátok rá! Kép Az albumok második oldalán õ a legelsõ Kép Köszi

ceniko
Szeged

Sziasztok,

asszem ma csucsot dontottunk. most szamoltam, ma 24 hozzaszolas volt. Ezek a fiatalok nagyon lelkesek Kép

Eniko,

en mar szavaztam, de felhivom a figyelmedet arra, hogy Gabo es Jazmin is rajta van a 3. oldalon.
Jazmin ugy nez ki, mint egy hobit.

es boldog szulinapot! 10 evvel vagyok nalad idosebb, akkor en mar trotty vagyok?? Hm??

Lara,

Orsinak es Banitanak az 1. babaja is nyugodt vot szerintem.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Jó reggelt!

Ma én vagyok az elsõ!

BOLDOG SZÜLINAPOT ENIKÕ! (VénbanyaKép) Én meg már másfél éve, hogy elmúltam negyedévszázados.

Ja azt nem is írtam, hogy tegnap kipróbáltuk a céklát. Azt hittem nem fog ízleni. Hát nem megette. Utána úgy nézett ki a Flóci, mint egy fogatlan törpe vámpír.Kép Mászni is csak akkor mászik, ha valami irtózatosan érdekfeszítõt talál. Pl.:Papa oroszlános mamusza, távirányító, cukorkás tál stb. A mászás az olyan,hogy feltérdel, és magaután húzza a két hátsó lábát. Olyan kis édi.

Puszi mindenkinek!

GAbi3
Ui.:Van valakinek ilyen bébi termosza! Nem is termosz igazán,hanem melegen vagy hidegen tartó akármi. Mi a véleményetek, a fõzeléket megmelegítve is lehet benne tárolni? Mennyire tartja a hõt? Szeretnék ilyet venni. mert a Fló nam eszi meg a kaját hidegen, vagy csak langyosan sem. És ha olyan helyre megyünk ahol nem tudom megmelegíteni, akkor nem eszik.

Köszi
inecsg

Sziasztok!

Gabi3,
nekünk van, megveszed a mienket? Két méret is van. Most megyek, mert már nagyon nyüszög Cumika, szvsz kakimanók jöttek. Írj e-mailt, ha érdekel, megbeszéljük a részleteket, de csak estebfogom tudni elolvasni.

Enikõ,
BOLDOG SZÜLINAPOT.

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Enikõ!

Boldog szülinapot! Mikor voltam én már 25 éves? Tán igaz se volt (27) Kép Hát ha most megnézem Bogit nem gondoltam volna róla, hogy olyan "paraméterekkel" született Kép Azért nem semmi! Lili még most is csak 10 kg, pedig már mindjárt 2 gyertya fog égni a szülinapi tortáján Kép Kép Kép

Lara!
CTG-t a 37. héttõl csinálnak (azt hiszem), de mivel a dokim nem lesz a jövõ héten, így csúsztattuk a 38. hétre (febr. 3.). Lilivel is csak egyszer voltam CTG-n, aztán aznap mentem éjszaka szülni Kép

Kinek van babahordozó kendõje? Megtudnátok mondani milyen anyagból csinálják?

Most megyek, mert Lili felszólított a "bugyicserére" Kép
Legyetek jók!
Éva
vefvi

Sziasztok!

Lara!
Hanga nagyon ügyes, hogy egyedül eszik. Lili még nem nagyon tud. Mindig kell az õ kezébe is egy kanál, de csak szórakozik vele. Ha segítek neki beletenni a kaját, akkor beteszi a szájába, de elég érdekesen, így van, hogy leesik róla. Rendes fém villával eszik? Ezen már én is gondolkodtam, hogy azzal könnyebb lenne neki, de félek, hogy megszúrja magát.

Enikõ!
Boldog szülinapot!! Kép

Ildianyu
ildianyu

Éva:
Nem mi voltunk a kukorica utcai játszotéren. Legalábbis játszani nem. Átmenõben szoktam ott közlekedni.

Alvás:A kezdetekhez képest maga a tökéletesség! Az elalvással vannak még kisebb bibik, de többnyire sikerül.
Aztán 3 szopival alszunk reggelig. Tényleg a babák ameddig csak anyatejet kapnak addig mindig felkelnek éjszaka ilyen sûrûn? Vagy esetleg késõbb kimarad egy két szopi? Vagy babája válogatja?

Ágci:
köszi az infokat meg fogom probálni. Habár annyira de annyira nem értek hozzá..

Enikõ:
Boldog születésnapot!

Jövõ héten valszeg költözködni fogunk, ugyhogy egy pár napig nem tulak majd olvasni benneteket, de majd bepotolom.

Ismerek egy lányr (6 gyereke van),Õ vett valami nagyon erõs anyagot, igaz sokáis kereste. Na azt szokta magárá kötözgetni hihetetlenül sokféle képpen. Mindig abban van a legkisebb, és imádják. Ha párom végre dolgozni kezd(mert ott laknak a boltunk mellett) akkor kérek tõle használati utasitást vagy minek nevezik. Mert egyszer már adott nekem csak akkor nem volt aktuális a dolog csak beszéltünk róla.
na most mennem kell.

Üdv Nina74
nina74

Szijasztok!

Gabi3! Ha nem mondod a délutáni programotokat, ki sem találtam volna!Kép
A videózással mi is úgy állunk mint ti. Ha elökapom a kamerát, Hanga mindig abbahagyja amit csináltKép

Erika! Én 1 hétig aludtam Hanga szobájában, aztán visszaköltöztem a helyemre, a másik szobába. Igy is hallottam minden moccanását. Igaz ö már 2 hetesen végig aludta az éccakát. Tök rendes volt.

Enikö! Boldog szülinapot! Milyen érzés negyed évszázadosnak lenni?

Vevike! Én voltam a 36.héttöl CTG-n. Volt olyan is, hogy nem volt ott a dokim, ilyenkor másik orvos "láttamozta". Hátha most többet leszel CTG-n, szerintem ez a legjobb vizsgálat az UH után.

Ildianyu! Igen fém villája és fém kanala van. A müanyaggal szerintem nem lehet szúrni. Vegyél nyugodtan Lilinek, Hanga még nem szúrta meg magát vele soha, mivel egy picit lekerekitett a villa vége, nem tühegyes. Nem azt mondom, hogy Hanga úgy eszik az evöeszközökkel, mint a felnöttek! Persze az ö kanaláról is leesik a kaja, néha több van az ölében, mint amennyit megevett. Neki is segiteni kell.

Szijasztok, Lara
lara

Sziasztok Kép

Köszi mindenkinek Kép
Tök jó, hogy szülinapom van, mert tegnap délután óta egyfolytában sütök-fõzök! Lesz tyúkhúsleves májgombóccal meg citromos csirketorta (a kedvencem Kép)!! Valmint mákostorta (a családi kedvenc), magos stangli (3 féle maggal készül) és kelt tésztából almás meg lakváros pite! Szóval csinálom egy ideje. De nem baj, legalább kiélem perverz fõzniimádó hajlamaimat! Senki nem érti meg miért szeretek ennyire fõzni/sütni, de mikor olyan jó!! Kép Kép

Boginak bújófélben van a 8. foga! Elég rosszul aludtunk ez miatt éjszaka, úgyhogy kicsit meg vagyok viselve, de annak örülök, hogy láza nem volt. Kopp-kopp-kopp

Gabi3: Hát igen lassan Flóka is elkezd mászni! Bogi kereken 8,5 hónaposan állt fel a járókában és rá két napra el is kezdett mászni! Na akkor mehetsz utána Kép Jó kis program Kép Az én Bogim is imádja a céklát. Végülis egyetlen egy kaját észleltünk amit nem szeret, az pedig a borjúmájas Kép azt valahogy nem csípi!! Gabi3 merre fele laktok??

Gabómamó: Igen láttam Cumikát és Jázmint. Nem is igaz, tök aranyos a képen, csak kicsit bújós Kép Lehet tetszik neki Gabó!!! Szavaztam is rájuk!! Ja! És nem vagy trotty! Kép Ki mondott ilyet?
No mentem megnézem a sütit, hogy áll!!! Nehogy kozmodiszk legyen.....
Pussz
Enikõ

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Nagyon ügyik vagytok, alig gyõzöm elolvasni a hozzászólásaitokat.

Szerintem is nagyon jó ötlet a babaruhavásár, bár én inkábbvevõ lennék. Gergõnek majdnem havonta kell nagyobb ruhákat vennem. Még jó, hogy van duris bolt.

Ma voltunk elõször ketten Gergõvel a városban. Csípõszürésre mentünk a klinikára. Mivel babakocsival még elég kalandos a közlekedés itt alsóvároson, ezért busszal mentünk, Gergõ pedig hordozókendõben csücsült. Nagyon szupi volt a kendõ, mindenkinek csak ajánlani tudom. Egyébbként nem vettem, hanem anyukám csinálta nekünk. Ha valaki szeretné kipróbálni, akkor szivesen készítünk neki is. A minõségi munkát garantálom, mert anyukám nõi szabó és mások szerint is nagyon érti a mesterségét.

Az orvos azt mondta, hogy kötött a csípõje, de mivel az ultrahang nem mutatott semmilyen elváltozást, ezért csak tornáztatni kell. De ezt én nem értem, hogy lehet kötött, amikor eddig is tornáztattuk? Az ultrahangos dokinõ nagyon kíméletlen volt, így sírt a gyerek. Õ meg még azt mondta, hogy hisztizik. Ezek után meg még elvárta volna, hogy Gergõ rámosolyogjon. Na persze az én fiam csak csúnya arcot vágott neki, nem volt kedve mosolyogni. Meg is dicsértem érte.

Ágci: Cumika nagyon édi!

Enikõ: BOLDOG SZÜLINAPOT! Szerintem az öregség csak nézõpont kérdése. Ha az országúthoz viszonyítod magad, akkor még kis "pelenkás" vagy. Na meg ne sértõdj, ez vicc akart lenni.

Gabi3: Mulatságos lehetett Flóci ábrázata céklaevés után. Készítettél róla képet? Úgy megnézném.

Lara: Hanga nagyon ügyes már evésben, na meg te is az evés után. Nálunk ha látja Gergõ, hogy mi eszünk õ is csámcsog. Kíváncs vagyok rá, hogy mit fog majd szólni az elsõ falatokhoz.

Használ valaki babazsákot? Mi a véleménytek róla?

Üdv! Kriszti
gykriszta

Sziasztok!

csak gyorsan egy pár szót mert most nincs idõm (sajna)!

Most jöttem a védõnõtõl az Afp ismétlés 131.
Nem is számítottam másra.Eddig próbáltam nyugodt maradni,
(nektek is köszönöm).De most...!

Lara:
Én is üdvözöllek téged!
Én arra gondoltam,egy jó ideig velünk alszik majd,egy szobában.Lehet,hogy nem is olyan jó az ötlet?!
gondolkodom.

Mindenkinek:
Megnéztem a fotókat,mindegyikõtök babája nagyon tetszett,egyszerûen gyönyörûek!olyan jó nektek.(Picit irigy vagyok.)
remélem egyszer az enyém is felkerül.

Puszi ! Erika
Erika

Sziasztok!

Megint itt vagyok!

Éva: Mi a hordozókendõt lenvászonból csináltuk. Szerintem ez azért jó, mert erõs, a csomó nem csúszik szét, jól megszorul. Az eredetihez hasonló anyagot még én is keresem.

Pussz! Kriszti
gykriszta

Sziasztok Lyányok!

Évi: Nekünk van kendõnk! szerintem tök jó. Én nem vettem, hanem varrtam, ítró nehéz volt megvarrni. Csak le kell szegni és kész. Egyébként flanel anyagot vettem hozzá. Az olyan mint a kockás flanel ingek anyaga. Nem nyúlik, de tart. Sem nem meleg, sem nem hideg. Jó megaszontam.Kép
Én is egyszer voltam CTG-n, utána hajnalban mentem szülni.

Nina: A Flóra 3-4 hónaposan aludta át az éjszakát. Hat hónapos koráig csak szopott, még most is.Kép Szerintem nem a szopás miatt nem alusszák végig az éjszakát. Ne aggyódj szoptasd ameddig csak tudod.
Szívesen megmutatom egy alkalommal, hogyan kell megkötni a kendõt. Sokkal könnyebben fogtok tudni otthonról kimozdulni. Van leírtásom, de abból nehéz kibogozni.Azt a csomót nem kell álandóan kötözgetni.
Tök jó hogy ti már költöztök. Én is akarok. Házba kötöztök vagy lakásba? Hová?

Lara: Van még répa! De ma délután nem pucolok egy darabot sem. Majd holnap. Ráér az még. Anyukámnak adtam egy zacskóval, hagy foggyon.

Enikõ: Felsõvároson lakunk a Szilléri sugárút környékén, a Tabán iskola mellett. Én nem találtam a babapont.hu-n. Lehet hogy nem jó helyen kerestem. Mire kell rákattintani?
Régebben én is szerettem sütni-fõzni, de ma már lusta vagyok rá. Milyen az a citromos csirketorta? Hányszázan lesztek?

Kriszta: Vannak még állatgyerekdokik! Nem csináltam róla képet, mert odáig nem jutott el a gondolatom, de majd legközelebb.

Erika:Ha meg tudjátok oldani, akkor inkább ti aludjatok az õ szobájában, mert akkor kissebb változás lesz, ha majd egyedül alszik. Flóra észre sem vette, hogy nem vagyunk ott. MIt mondott a doki vagy a védõnõ az afp értékre? Azért ne keseredj el.

Gabi3
inecsg

Enikõ: Már megtaláltam!

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Az elõbb közölte velem a gép, hogy valaki foglalja a mûveletet, amikor el akartam küldeni az üzenetem... A levél természetesen Kép elveszett. Kép

Enikõ boldog szülinapot, és üzenem Boginak, hogy húzza meg a füled a nevemben. Kép Kép

Nina, siekrült megtudnod a doki nevét?

Sziasztok
Gigi
gigi1

Nem túl nagy a forgalom!!

Képzeljétek a Flóci elindult mászásügyileg. Nagyon örvendezik neki!!Kép Tegnap már próbálgatta, de ma volt a fõbemutató!

Gabi3
inecsg

Sziasztok,

Lara,

mindig elkeseredek, hogy Jazmin mennyire le van maradva a tobbi 3-hoz kepest. (Gabo,Hanga,Lili). Orulet, hogy Hanga mar egyedul eszik. Jazmint ugy kell etetni. Epp azt nevettuk ma anyukammal, hogy Jazmin a darabosat ugy eszi, hogy en a kezemmel rakom a szajab, mint a madarak csorbol csorbe.
Van akinek csak a 38. heten kezdik a ctg, ahogy kijon a lepes.

Gabi3,

en is csak 1x voltam ctg-n jazminnal. Szavazni Jazminra es Gabora is lehet, am!!! A babaneten.

Krisztina,

leirnad ki volt az uh-s doki? Kivancsi vagyok a nevere. Mi is jartunk szuresre a csipojevel, az uh is mutatott nagyon kicsi elterest. Nekunk a kengurut nagyon ajanlottak. Akar otthon is vedd fel napi fel orara Gergot kenguruban.
Az jo, ha Gergo csamcsog. jazmint nem nagyon izgatja ha eszek, csak ha csokit eszek.

Nina,

hova koltoztok? Jo lesz ilyen pici baboval. Segit vki?

Gigi,

ha a back gombbal visszamesz, a z irasod megmarad. En is szoktam igy jarni.

Nina,

elobb-utobb kihagy 1-1 szopit a baba. Csak vkinel elobb, vkinel utobb. En persze ebben sem voltam szerencses, mert Jazmin 11 honapos koraig evett ejszaka is es persze kb 8 honapos koratol tapot. A szopi sokkal egyszerubb. Bezzeg Hanga mar 2 hetes koratol ataludta az ejszakat. Hat igen vkinek minden osszejon, nekem meg mindenbol kijar. Nu jolvan nem panaszkodom. Kép Kép

Erika,

en kb Jazmin 5 honapos koraig aludtam Jazminnal 1 szobaban. Utana atmentem apuhoz. Mi vettunk 1 babiorzot, es azt hasznaljuk. Kb 11 honapos koraig jarkaltam at hozza a szopikon kivul meg vagy 6x cumit berakni. Most mar kiszolgalja magat, de sokx most is felsir, de nem ugrok rogton. Sokx visszaalszik magatl.

Valoszinu jon Jazmin foga. Tegnap es ma este uj szokast vezetett be. Tegnap fel 10 ig kiabalt es jatszott az agyban. Furdi utan nem ette meg a maradek tapot. Ja es a ferjem altatta el a kezeben. Ma reggel lattam, hogy nagyon piros az inye es kis feher potyi van, ami a fog lehet, de kezzel nem szur meg, gondolom, mert nem bujt meg ki, ugye. Ma este ugyanez volt a helyzet,de mar 9-kor elaludt. Igaz fel 9-kor adtam neki 1 kis Panadolt. Amugy napkozben semmi gond, marmint a szokasosokon kivul. Persze nem a szimmetrikus fog jon, a felso 2-es parja, hanem az 1-es. Eleg suttyo sorrendben jonnek Jazmin fogai.

Nem tom ki irta, hogy meg nem kezdi el venni a babacuccokat. En is elkezdtem, mint Gabi3, fokozatosan minden honapban, mert azert egyszerre nagyon sok lett volna.

Eniko,

a makostorta receptjet megirhatnad, imadom a makos dolgokat.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Megtaláltam a legutóbbi csípõszûréses papírt, és az van ráírva, hogy kontroll "önálló járás kezdetekor, keddi napon".

Erika!
Szerintem ez a mostani eredmény semmit nem ér, mivel már nagyon késõn lett levéve. A dokiddal beszéltél már?
Nálunk Lili a mi szobánkban aludt, egészen addig, amíg 9 hónapos korában elköltöztünk. Nekem nagyon jó volt, hogy elõször velünk volt, arra is felébredtem, ha szusszant egyet. De azt hiszem, kicsit késõi volt a különtevés, mert a végén már szinte nem lehettem a szobában, amikor aludni próbált.

Gabi3!
Flóra nagyon beindult mostanában. Mindjárt fel is fog állni. Kép

Kriszti!
Azt hiszem, Ágcinak volt babazsákja, és meg volt elégedve vele. De majd õ biztos megírja.

Ildianyu
ildianyu

Gabomamo: Az uh-s orvos neve Dr. Pócsik Anna. Nekünk csak hordozókendõnk van és a jövõhéten lesz babazsákunk. Melyiket használjuk inkább és mennyi ideig?
Kriszti
gykriszta

Kriszti,

a babazsakot nem nagyon ismerem. A lenyeg az, hogy, hogy terpeszben legyen Gego laba. Van terpesz pelusotok? Estleg ejszakara add fol. Nekem van, de az mar kicsi nektek, mert 3-6 kg-ig jo. De van nagyobb is. Asszem a hordozo kendonel is van 1 ilyen poz. Most neztem a 9. oldali poz az jo. Napi fel ora legalabb.
Megnyugodtam az uh-s dokival kapcsolatban, mert nekem van ott 1 jo ismerosom , aki uh-kat csinal, de szerencsere nem o az, akit irtal.

g.
gabomamo

Sziasztok,
Krisztina,
nekünk van babazsákunk, én nagyon szerettem. Nálunk még talán jobban bejött mint kendõ, egyszerûbb volt. + mivel Gabó borzasztó gyorsan nõtt, ennél pedig tök jól eloszlott a súly, nagyon szerettem. Még nyáron a nyaralásunkor is magunkkal vittük, pedig akkor már a 9-et-is átlépte a gyerkõc súlya. Ha nem lenne ilyen nagykabátos idõ én most is vinném benne.
Bár kellett 1-2 alkalom, hogy megszokjam, rutinosan rakja bele a babát.
Amit Gabó írt, nagyon egyetértek vele, naponta hordozd benne, meglátod, sokat javul.Kép

Erika,
mi a második héten átraktuk a szobájába a lurkót, volt bébiörzõnk, légzésfigyelõnk, és átjártam etetni. Illetve nálunk akkor még kicsit bonyolultabb volt az etetés, de most ezt nem tálalom. De én annyira ki voltam purcanva, hogy volt olyan az elsõ héten mellettem aludt babakocsiban a kicsi, és a férjem keltett fel, hogy sír a babulek.Kép
Van itt egy cikk, ajánlom mindenkinek figyelmébe, babások,pocakosok egyaránt!!!
[url=http://www.lll.hu/archiv/ujsag/0203/0203_06.htm" TARGET="_top]http://www.lll.hu/archiv/ujsag/0203/0203_06.htm[/url]

Fõleg az uccsó kettõ.Kép Nekem nagyon tetszett.

Tényleg lányok, ha vki szeretné ide is fizetheti az 1%-ot:
SzJA 1%
Köszönjük mindazoknak, akik Egyesületünk javára ajánlották fel adójuk 1%-át. A befolyt 135.137,- Ft-ot új füzetek kiadására fordítottuk. Kérünk, gondolj ránk, amikor a következõ adóbevallásodat készíted! Segíts nekünk adód 1%-ának felajánlásával!

Adószámunk:

18048092 – 1 – 41

Gabi3,
Flócinak nagy-nagy gratula!Kép

Nina,
te csak a babával foglalkozz költözködés közben, ne emlgess stb. Mi is költöztünk Cumika, két hónapos volt, szerencsére nem kellett megerõltetnem magam. Akipakolás nagy része úgyis rád vár.

GAbómamó,
Cumikának is itt-ott nõ a foga. Ebben legalább hasonlítanak Jázóval.Kép
Hát azt hiszem búcsúzom, mert mr megint igen csak éjszaka van, és ma délután nem szundítottam Cumikával,
sziasztok:
Ágci

Kép
Ágci

Kriszti! Te is alsóváros? Akkor látásból még lehet hogy ismerjük is egymást. Eddig minden netes ismerösöm panelnegyedben lakott, örülök errefele is van egy.

Gabi3! Restellem, de annyi a melo hogy nem tudom azt a vacak levelet megirni neked, remélem nem sürgös. Flóra hirtelen milyen ügyes lett, unokahugom is ilyen hirtelen kezdte ezeket és most 8 hónaposan már folyton álldogál. Lassan már elindul ha igy halad.

Na jó hétvégét mindenkinek, ma már nem biztos be tudok nézni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?