Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tünde!
Nekünk is chello light van. A telefont én visszamondtam, mert nem használtuk ki. :) Internetezéshez kiváló, nem is kell, hogy gyorsabb legyen. Töltés is elég jó, persze kisebb progiknál, nagyot nem is próbálnék, ahhoz tényleg lassú és a kapacitás is. Azt hiszem havonta kb. 3Gb, lehet. Még sosem léptük túl a keretet, ugyan tölteni, nem itthon szoktunk. :wink:
Ja a szerződéskötésnél figyelj a feltételekre, nekem minidig mást mondanak. Pl. Nekünk az akció most csak 2 hónapig volt, utána a régi ár. Tehát nagyon cselesek, becsábítják az embert egy jó előfizetési díjjal, csak azt felejtik közölni meddig tart és mennyi lesz utána. :) Tehát ezekre is kérdez rá.

Timi!
Ma még nem voltunk sétálni, próbáltuk a lakást rendbe tenni, amennyire Manó mellett lehet. :)

Zsuzsi!
Sikerült, köszi a segítséget. :)

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Tünde én tudok neked ajánlani korlátlan internetet a tesómnak az ICE dsl van és jó gyors nézd meg a honlapját mert most is van akció!! Azt tudom hogy havi 2990ft és 512-es az már elég gyorsnak számit szerintem megéri megnézni az ajánlatukat.

sziasztok

Tündi.
kispaszuly

Sziasztok!
Hát ma nagyon szupi idő van! ki is használtuk, gondoltam adunk az érzésnek, é,s felmentünk a városba, csak úgy! én ilyet nem szoktam ám csinálni, mindig vmi. elintéznivaló miatt megyünk, és akkor rohanunk. most céltalanul mentünk, csak úgy , időt tölteni! :wink: a téren pedig Anitával és Botival találkoztunk. VAgyis ők ismertek meg minket... :oops: utólag is Bocs ANita, hogy én nem figyeltem fel rátok!!
képzeljétek!ÜRES A SZÁRÍTÓM!!!!!!! mindent kivasaltam az előbb!! :D
KÉRDÉSEKRE - VÁLASZ:
Peti még csak próbálkozik a motor hajtásával, de azt hiszem fog ez menni neki! a monoklit egyszerűen úgy szerezte, hogy a szobájában lévő franciaágyon szokott őrjöngeni, és egyszer csak fejest ugrott a földre... meg sem érkezett fogni az apja, ui ő volt akkor bent vele épp. de ez bárkivel megtörténhet... nem mondom, nagyon sírt + vagy 20 percig tőle nem megszokott módon egyhelyben ült, de aztán már minden ok. volt. csak pont ilyen szerencsétlenül üthette meg az arcát :roll:

Kép
dora1980

ja, és nekünk is chello internetünk van, mi meg vagyunk vele elégedve, csak egy laptopra fáj még a fogunk, h. bárhol lehessen netezni a házban!!! :wink:

Kép
dora1980

Sziasztok,

Akkor szinte mindenki Chello-s. Én nem is tudom miért lett nekünk anno Axelero-s internetünk, de majdnem havi 10 ezer, igaz a Z.cége 7 ezret térit, ezért is a chello medium-ot néztük ki és akkor semmibe sem kerülne a net. Köszi mindenkinek az infot. Tündi, amit te irtál még sose hallottam, utánanézünk annak is.
Mi meg Zsuzsiékkal futottunk össze a téren, de nem tudtunk sokat dumálni, mert elötte meg Anyósommal futottunk össze. Zsuzsi, megnézted végül a könyvet?

Jolka, Ilyen idöben vétek a takaritás. Annyira szuper idö van, h. azon voltam, h. ma több hónap után Zalán a babakocsiban fogja a délutáni alvást megejteni, feljöttünk megebédelni, de majdnem az etetöszékben elaludt, ugyhogy maradtunk itthon, pedig azt hittem, h. most késöbb alszik el, mert 10.50-kor kelt.
A vezetékest én annyira kihasználom, h. Favorit csomagunk van (10-4-ig fizetös, azon kívül ingyenes), de ha visszamegyek dolgozni már felesleges lesz, mert ugysem ülök itthon és beszélek órákat.

Timi, Ma már nincs itthon a férjem. Hetek óta azt hallom, h. ki kell vennie a tavalyi szabit és mindig az van, h. majd a jövö héten itthon lesz. Épp tegnap este mondtam neki, ha visszamegyek dolgozni kérem a Zalusra járó 2 napot, neki minek ugyse tudja kivenni.

Térre nem szervezünk egy talit, ha már ilyen jó az idö? Csak mert elég sokan felbukkanunk arrafelé és ne véletlenszerüen fussunk össze.

További szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Most jutott eszembe és mit szólnátok játszótérhez? Holnap v. holnapután? Talán addig kitart a jó idö. Tegnap délelött pl. rajtunk kivül egy gyermek volt csak a 424 melletti játszótéren, de nekem mindegy hova megyünk, feltéve ha busz jár arra.

Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Mi is szinte egész nap róttuk a köröket :lol:

Jolka!
Nagyon szívesen, várom majd a beszámolót :)

Tünde!
Az első két kötet megvolt a boltban, a harmadik majd lesz...
SUTTOGÓ I-II: a Sávház alatti COOP Könyvesboltban!!!

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Nem igazán van időm mostanában írni. A hétvégén megvettük a csempéket, zuhanykabint, fürdőkádat, mosdót. És még hátravan egy csomó minden, pl. lámpák...
Ki kellene választani a fal színeket is, mert lehet hogy a jövő héten már festenek. Meg burkolnak is.
Elég jól állunk mostmár. A gáz is elvileg bent van, beszerelik a kazánt a héten. Ma a kerítést csinálták.
A bútorok tervezgetésével viszont nagyon el vagyok maradva, már rég árajánlatokat kellett volna kérnem. (konyhabútor, előszoba, fürdőszoba, mi gardróbunk)
Napközben általában délelőtt és délután is kint vagyunk.
Ma délelőtt voltunk az erdei tornapályán és "sokan" voltunk, vagy 6-7 anyuka és gyerekek. A jó idő kicsábított mindenkit. Mi holnap is megyünk oda, legkésőbb 1/2 11-re (Dávidtól függ, hogy ő hogyan ébred).
Képzeljétek tegnapelőtt Dávid este 8-tól 1/2 5-ig aludt, akkor kért először szopit. Bezzeg Gergő szinte óránként-kétóránként felébred és ez engem is megébreszt.
Azt hiszem nálunk is Chello Light van (Apuéké) és ez egész jó, bár a múltkor reklamáltunk, mert a telefonvonal és az internet is szakadozott.
Már alszanak. Van egy kis szabadidőm.
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok,

micsoda szuper időnk volt ma! Jajjj, de bírnám élvezni ezt minden nap! Mi is egész nap szinte úton voltunk, csak az alvást és ebédet töltöttük itthon. Míg Boti aludt, én a kocsit porszívóztam, ugyanis egy zacsi kölesgolyót borított ki :twisted: :D
Téren megismerkedtünk Dóráékkal (megismertem Petikét, és leszólítottam Dórát :lol:), meg Timiékkel is bandáztunk. B. tologatta a téren fellelhető vmennyi babakocsit, kergette a galambokat, úgyhogy jól elvoltunk.

Tali: nekünk elvileg a holnap jó, mert csütin úszunk. Persze, utána még el tudunk oda fordulni, legfeljebb B. nem fogja magát aktiválni. Újabban még itthon is játszani szokott úszás után, és csak utána alszik.

Egyébként tényleg egyre jobban úgy néz ki, hogy állunk át a napi egy alvásra. Csak reggel kell még neki segítség, hogy picit tovább aludjon!

Tünde,
köszi. Egyébként én is az álometetésre gondoltam. Van is vmi ilyesmi fejezet a könyvben, hogy "ébredj, hogy alhass!" v vmi hasonló. Igen, ezeket a csatározásokat én is ismerem a két város között. Amúgy jelenleg nekem teljesen pozitív a benyomásom az egyetemen, a debreceniek úgyanúgy pajtiznak a nyíregyiekkel és viszont. De nagyon sok pesti csoporttársam is van.
De, tényleg nevetséges, mikor olyan "dunántúliak" állítják az elmaradott K-M-t, "sötét Szabolcsot", akik életükben nem jártak erre...

Zsuzsi,
de jó, hogy jöttél! Fiúk nagyon helyesek így együtt! Sokat nőtt Tomika!

Nusi,
klassz, hogy iilyen jól alakultok!

Dóra,
ugyan! :D Inkább remélem, hogy én nem voltam nagyon tolakodó. Többiekkel is így volt, hogy a gyerkőket ismertük általában meg!

Annamari,
gondolom Ti sem kuksoltatok a négy fal között! :wink: Mizújs felétek?

Net: nekünk adsl-ünk van, enternet szolgáltatóval. (4Mbit/sec) Nagyon szuper, főleg, hogy nem egy városközpont, ahol használjuk :wink:

Jó éjt!

Ja, és persze szupi lenne, ha reggelig tudnánk dönteni a talit illetően, hogy mindannyian úgy tudjuk programozni a napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, Nem túl nagy lelkesedés fogadta az ötletemet. :( Rádásul ma délutánra terveztem mobilszolg. meglátogatását, amit Zalus alvása meghiusitott, ezért mi holnap mindenképp a Belváros irányába mozgunk. Ha v.ki arra jár lécci irja meg kb. mikor.
Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

jó reggelt mindenkinek!

Minket érdekel a tali! 10 körül mindig a városban vagyunk, tehát szívesen összefutnék a többiekkel!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!
Még csak most olvastam vissza.
MÉg nem tudom, hogy megyünk e fel....:D
Zolkónak névnap hólnap, és még pogit és sütit kellene csinálni a kollegináknak. De akkor nem a kisboltba megyünk hanem a spárba. Szerintem kb. 10kor indulunk fel. Nekem holnap de. jó a játszis tali, de meylik? Ezt rátok bízom.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Boti most visszakérte magát az ágyba, de utána sztem mi is megyünk fel a városba. Öcsémnek kellene ajándékot nézni!

Tényleg,
TOMINAK BOLDOG NÉNAPOT!!! (ha ma ünneplitek, mi tesómnak igen a decemberi zsúfi miatt :wink: )

Tegnap este megint nem lehetett belépni, egész reggelig abban a tudatban voltam, hogy el sem küldte a hsz-met! :roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

MI fél 12-re megpróbálunk odaérni. Talán mára már teljesen megszáradtak a festett padok stb. a téren.
Ha van itt valaki irja meg, h. jön-e? Jolka tudjátok már?
Mi is rájöttünk, h. Zoli holnap végképp nem mehet szabira a névnapja miatt, ugyhogy a héten már nem megyünk sehova, legalábbis nem több napra. Majd elmondom, h. mi hogy oldjuk meg a kollégák ellátását, csak az nektek lehet nem nyerö.

Szép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Ha fel kel Boti, eszik. Úgyhogy szerintem mi olyan dél-negyed 1 magasságában leszünk fenn.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, Ok, fél 12-re már szerintem mi sem érünk oda, de sietünk hátha jön/nek /valaki.

KépKép
tuzal

Sziasztok! hú , hogy meglendült itt a hozzászólások száma!! a jó idő mindenkit programszervezésre ösztönöz?? mi kinn voltunk egész de. , + kiszaladtunk anyukámékhoz egy kis töltött káposztáért, ui. azt csinált tegnap, csak sehogy nem jutott belőle hozzánk. így aztán de. kimentünk érte+ meglátogattuk a dédiket is!! most Peti elaludt, de ha felkel még lehet megyünka városba, ui. megjöttek az akciós kengurus cuccok a Gézengúzba. állítólag 2 body egyben 1300 ft körül. az iwiwre küldte a csaj a hírdetést. bemásoljam ide?

AKCIÓ!
Üzletünkbe megérkeztek a Kenguru Gold-os akciós termékek. 2 db-os body 1290Ft-ért, széldzseki, vízlepergetős nadrág 990Ft-tól kapható.Tavaszi sapkák, fülpántok, pamut és plüss rugdalózók széles választékával, egyéb tavaszi áruval várunk mindenkit sok szeretettel!

én po bodyt szoktam venni, de lehet megnézem, mert ez tényleg kedvező ár!!

ja, és ha már a reklámoknál tartunk: a DIVA butikba is érkeztek új, tavaszi cuccok. Kosztümök , nadrágok stb. de még várnak új árut!

BOCSI AKIT NEM ÉRDEKEL. remélem nem baj. egyébként a Gézengúzhoz semmi közöm, csak gondoltam minden anyuka szereti az akciót!! :wink:
most megyek elviselhetővé teszem a nappalit, meg a kiskertet. anyósom is jön mindjárt!! :? (félreértée ne essék, jóban vagyunk, csak ilyenkor mikor peti kicsit békén hagy, szeretek egyedül leni. ennyi nekem is jár. na, jó ha barátnő jön azt nem bánom!!! :wink: de pont anyósommal töltsem ezt a kis időt??! :roll: Inkább aférjem jönne haza! :wink:
majd még benézek!! sziasztok

Kép
dora1980

Anita, Végül nem jöttetek. :( Vártunk benneteket. Fél 2 körül indultunk haza. JOlkáékkal voltunk mi a törzstagok, de felbukkantak Timiék, Dóraanyuék (igy jó lesz Jolka? :D ), Zsuzsiék. Szóval jó volt.
Beszéltünk a holnapi napról is. Útközben Petrát is felhivtam, vele tornapályát beszéltük, 10-fél 11-töl. Nekik az alvás miatt jobb lene, ha nem 11 lenne, mi meg csak felkelünk. Többiek ki jön? Ja, és Nusiéknak is talán ez lenne jobb, mint a 424 melletti játszó. Ugye jól gondolom?
JOlka, mit szólsz? Mert veled még utóbbit beszéltük, de majdnem a tornapályánál áll meg a 12-es és nektek az is jó. Mi meg felszállnánk a buszra, amivel jöttök, mehetnénk együtt.

KépKép
tuzal

Épp Zsuzsival beszéltük, h. ma Tamás nap van, aztán én meg voltam olyan hülye, h. nem kapcsoltam, de aztán Jolkának leesett, h. épp elöttünk alszik a babakocsiban egy névnapos, vagyis Tomi= Tamás becézve. Ugyhogy még egyszer ezuton is Isten éltesse névnapján a legifjabb tagunkat!
Zsuzsi, Zalusnak is és nekem is nagyon bejött a fözelék. Ha tudom vettem volna még egy adagot.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Boldog névnapot Tominak!

Anyáéknál is chello light van, szerintem tökéletes. Pláne a mi csiga lassú netünk után... :)

Anita! Igen, mi is kihasználjuk a jó időt, és többnyire kint vagyunk, bár most épp Nyh-n vagyunk szüleimnél, mert este suli. De délelőtt sétáltunk egy nagyot.

Holnap lenne a tali a tornapályán? Mi is tudnánk menni, mert elmarad a Manómuzsika.

A Gézengúzba én is el akarok majd nézni, én szeretem a KG bodykat.

Tavaly (vagy tavalyelőtt, nem is tudom) olvastam a Cenzúrázott egészség c. könyvet, akkor is nagyon a hatása alá kerültem, de valahogy elfeledkeztem róla. Most újra hallottam róla, és a neten utána néztem, és most megint nagyon rákattantam a témára. Meg akarom venni a többi könyvét is a dokinak. Az az egy baj van, hogy elég drágák a vitaminjaik, de nagyon sok jót hallottam róla. Lehet, hogy megérné kipróbálni. (ha valakit érdekel: www.drlenkei.hu)

Most ennyi voltam, majd még írok a suliból. :lol:

Sziasztok!

Ádimama

Tünde! Milyen főzeléket vettél? És hol?

Ádimama

Senkit nem akarok irritálni, de peti még mindig alszik. nem tudtam pontosan mikor aludt be, de most néztem az előző írásom 3/4 1-kor volt, és akkor már vagy 10 perce aludt!!már nem is igen megyünka városba!! de én meg kihasználtam az időt mióta elment anyósom keresztszemes mintákat lopkodtam innen a netről! :wink: cssk lenne időm varrni! na most ébredezik, ui. elment egy mentő!!
most ezzel a hímzéssel lettem kész. a sógornőmék kisfiának 1. szülinapjára. most vittem tegnap a keretezőhöz!!
Kép

Kép
dora1980

Lányok, nem tudjátok mikor lesz börze?

Dóra! Szép lett a keresztszemes!

Ádimama

Sziasztok!

Nekünk is szuper délelőttünk volt! Sajna ma Domi nagyon korán kelt (06:30), így hamar be kellett fejeznünk a sétát (11:30), mert már kezdődött a hiszti! De Jolkával megint taliztunk! Viszont már nagyon szeretnék a többiekkel is! Nekünk jó a holnapi tornapálya. 10-11 körül mi is oda tudunk érni! Remélem sokan leszünk!
Zsuzsi: annyira sajnálom, hogy nem taliztunk lett volna néhány kérdésem!

Ági: Én mondtam, hogy az én kezemben a könyv saláta lesz! :lol: Már tegnap lefekvés előtt elolvastam 20 oldalt, csak a fáradtság vett rá, hogy letegyem! Nagyon tetszik! Remélem lesz valami eredménye, mert Domi már elég akaratos, és rengeteget hisztizik! Viszont Dóra nagyon-nagyon Édi volt tegnap. Olyan mosolygós. Szeretem az ilyen barátságos kis csajokat!

Dóra: Ez igen! Nagyon jó lett a keresztszemes! Kezet foghattok Tündével, hiszen két ilyen jó alvó gyereket ritkán látni :lol: :lol: ! Elismerésem nektek! A következőnél már én is máshogy csinálnám!

Nagyon sok boldog névapot Tomikának!!!!

Irjátok majd akkor hogy holnap ki jön, és mikor!
Szép estét!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Boldog névnapot Tominak!

Mi is leszünk holnap a tornapályán. Tegnap és ma is voltunk. Egyre több gyerek van. Ma nagyon szép idő volt. Remélem, hogy holnap is az lesz, mert esőt mondanak. Hátha csak délután.:)
Most megyek fürdetni. Dávid nagyon nyűgös, alig akart napközben aludni....

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Lányok, Beszéljünk meg azért egy idöpontot, mert Petrának megigértem, h. hivom még ma este. Aki itt jár és tud jönni irja meg, h. jó-e neki a fél11? Vagy inkább 10 legyen? Márcsak azért, h. ne felváltva menjünk. Gondolom szeretnénk egymással talizni.

KépKép
tuzal

Tünde, voltunk, csak Botinak olyan jól sikerült a délelőtti alvása, hogy sokkal később tudtunk elindulni, mint gondoltam. Zsuzsival és Jolkával taliztam, asszem, miután ti elmentetek. Sajnálom :?

Holnap mi nem hagyjuk ki az úszást, mert már a múlt hét előtt több mint 2 hót kihagytunk a betegeskedések miatt, és a merülés nem nagyon tetszett B-nek, így most megyünk megint! Utána viszont kiugrunk hozzátok, hacsak kisfiam el nem alszik addig az autóban. (A tornapályánál nem tudom az autóban hagyni, mert picit messze van a parkoló...)

Majd még benézek az este folyamán, hogy miben állapodtok meg!

Én ma voltam a Gézengúzban fajátékokat venni! :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nekünk szerintem inkább a fél 11 lesz a nyerő. De legkésőbb 12-kor el fogunk majd jönni.
Gergő mostanában hamar elfárad délben is (bár van, hogy fél 7-kor kel, mert Dávid felébreszti) és este is. A mese 5. percében közli, hogy hozzábújik anyához és alvás. Már alszanak is.
Ma Dávid extra nyűgi volt. Alig akart aludni, meg úgy érzem, hogy kevesebb is a tejcsi és lehet hogy éhes maradt. Csak a cicin és az ölemben aludt, kivéve délután 2 órát. De előtte csak fél órákra alukált el úgy ahogy.
Remélem, hogy holnap találkozunk.
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket !!

Tünde, Jolka Anita!
Klassz volt veletek talizni, mi még utána mentünk Kristófért, vele el a játszótérre, úgyhogy fél 5-re értünk haza. Tomi addig aludt a kocsiban:)

Tünde!
Tényleg jó volt a főzelék, a páromnak ízlett a krumplis tészta (polgári nevén: gránátos kocka). Ő meg sütivel lepett meg, úgyhogy kölcsönösen egymás kedvébe akartunk járni!

Dóra!
Szép lett a keresztszemes!!

Annamari!
A főzeléket a Hősök tere- Dózsa Gy u. közi átjáróban, a Főzelék Bárban vettük. Tündéék többször voltak már ott, és csak ma csábultam be, nem is hallottam még róla.
A Cenz. egészs.ü. könyvet szintén láttam a Coop könyvesboltban, a Sávház alatt. Sztem ott vannak még könyvei a szerzőnek...

A holnapi talit kihagyjuk egyéb okok miatt, de a következőt tényleg nem hagyjuk ki....

Szép estét:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Ha minden jól megy mi Jolkáékkal fél 11 körül leszünk a ornapályánál.

Nusi, Ha holnap reggel jársz még itt légyszi ird meg, h. a nap besüt a játszóra v. sem? Mert nem tudom, h. mennyire öltözzünk fel. Ma a K. téren irtó meleg volt, de ott odatüz a nap. Mi borult idöben voltunk a tornapályán ezért nem tudom mire számitsunk és tudom vannak fák is, de mennyire árnyékos a hely? Ja, ha nem fog holnap sütni a nap tárgytalan a kérdés. :wink:

Zsuzsi, Mi meg fél 5-kor újra nekiindultunk sétálni, majd a játszótéren ragadtunk (kisfiamat ébresztettem, mert ilyen jó idöben vétek az alvás), aztán csak csodálkoztam, h. mikor hazaértünk már majd fél 8 volt.

Anita, Sajnálom, h. nem taliztunk. Talán holnap.

Jolka, Megnéztem a 12-es menetrendjét, 10.04-kor és 10.16-kor indul a végállomásról, onnan kb. 5 perc az állomás, ahol ti szálltok fel. A kettö közül v.melyiket jó lenne elérni. Reggel beszélünk.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

t, mint tornapálya :oops:

KépKép
tuzal

Tünde: Van olyan része, ahová odasüt, van ahol kevésbé, de mivel még nincsenek a fákon levelek, ezért ez se olyan vészes. Tegnap csak pulcsiban volt Gergő is.
Írtam korábban, hogy a TESCO-s pelenkától kiütéses lett. 9 db-ot használtunk el belőle (64-es csomag). Ha kell valakinek, akkor elvinném. Én úgyse tudok vele semmit se kezdeni.

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Mi lassan indulunk úszni, utána legalább egy rövid időre odafordulunk hozzátok. (10-ig tart, 3/4 11 körül értünk oda... nagyjából :oops:)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Fél 11-re mi is oda tudunk menni, de j, megint leszünk egy páran! Akkor ott talizunk!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok,

Úgy látom az idö végre most hozzánk kegyes, a Dunántúlon szakad az esö, de itt nagyon szupernek tünik.

Nusi, Köszi, akkor nem örltözünk vastagon. Tegnap is hol levettem Zalusról a kabátot, hol ráadtam, a sapkával ugyanez. A pelenkát én megvenném, de ma nem tudom elhozni, mivel a buszon éppen elég lesz Zalusra figyelnem. Szerintem hozd el, hátha már ma valakinél gazdára lel, ha nem akkor legközelebb én megveszem.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Jó játszóterezést!! Várom az élménybeszámolót!! Mi most megyünk sétálni...

Timi!
Ne haragudj már, az éjszaka kellős közepén jutott eszembe,hogy elfelejtettem lereagálni amit írtál...
Ha véletlenül nem találkozunk, írj nyugodtan privit, válaszolok :D

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Itthon vagyunk. Fél 2 körül indultunk haza. Mint mindig, most is nagyon jól éreztük magunkat. Sokkal érdekesebb igy a játszóterezés, mint egyedül.

Zsuzsi, Sokan voltunk. Anita, Annamari, Timi, Jolka, Nusi, Petra, mi + gyerekek.
Amugy te még jobban élvezted volna, mint mi, mert Tomi ugyis alszik végig a babakocsiban. Legközelebb gyertek. És a többiekekt is szivesen látjuk, akik ma nem értek rá.
Képeket gondolom Jolka tesz fel, ha dokibácsitól hazaértek és ráér.

KépKép
tuzal

Mi is nagyon jól éreztük magunkat és valóban jobb mint egyedül.
Raktam fel egy halom képet.
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Na, erről a mai programról lemaradtunk... :oops: (ismét..)
UI tegnap du óta be sem kapcsoltam a gépet, így nem láttam ezt a nayg szervezkedést! de sebaj!! örülök h. jól érzetétek magatokat!
ZSUZSIMANÓ!! jól emlékszem h. te is keresztszemezel??? nincs véletlenül JJ-s mintád. imádom őket, és amiket nagy nehezen összegyűjtöttem ide a gépre, amikor elment a windowsunk, elszállt mind!!!!! :twisted: utálom, h. magyar nyelven nincs oldaluk!! :cry:

Kép
dora1980

Dora, Szerintem megyünk mi még ide, ugyhogy ha lesz kedvetek jöhettek. Amugy val.szleg nem olvastál vissza, mert még azután is irtál hsz-t, h. elkezdtük a szervezést.

Nusi, Képeket hova tetted fel? Nem tudom miért csak egy nappal késöbb, de beugrott, h. már nem is Zsuzsi Tomija a legfiatalabb tagja a csapatnak (tegnap öt irtam), hanem Dávid. Bocsi.

LÁnyok a jövö hét elejére is jó idöt jósolnak. Ugyhogy ebben gondolkodhatunk, ha van kedvetek ujabb játszóterezésre. Rövid lesz a jövö hét, olyan szempontból, h. csüt-töl az apukák sem dolgoznak, gondolom mindenki családilag fog programot csinálni. Szóval hétfötöl szerdáig kinek melyik nap lenne jó? Egyelöre kedd tünik idöjárásilag legjobbnak.

Jolka, Nagyon várjuk dokibá mit mondott.

KépKép
tuzal

MOst hogy így felhívtad rá a figyelmemet Tuzal, tényleg írtam még miután megkezdődött a szervezés!! hát igen !a figyelmetlenség! :oops: peti fél2kor aludt ma be, és úgy hallom most ébredezik! mondjuk ideje már,mert így este későn lesz alvás! :roll: jajjjjjjjjj már megint a hosszú alvását firtatom. Bocsi :? (ebből ui. már volt vitánk a családban...)

Kép
dora1980

Sziasztok!!!!

:D :D :D
Itthon vagyunk. Jó, apa nincs, mert elment névnapot ünnepelni. :)

Tehát voltunk a dokinál. Egy angyali doki:) Kedves, rendes, meg van a doki és a páciens között 2 méter... Fiatal, ....:)Vizsgálat gyors, de nem kellemetlen. Sőt, semmit sem éreztem. U.h is nagyon alapos volt, mindent megmutatott, még két sztárfotót is kaptam. :) Betöltöttük a 11 hetet, 4,1cm. Állandóan mozgott, keze lába, izgága, mint a bátya. :) Most nagyon happyk vagyunk. :)
12 hetes uh. majd a korházba csinálják meg. Az asszisztens is nagyon kedves, felajánlotta, hogy majd Ő bejelent a 12 hetes uh-ra.
Zsuzsi, még1x köszi,köszi, nagyon jó dokit ajánlottál.
Még valami, vitamint kérdezte, de mondtam, hogy anno sem szedtem. Csak annyit mondott, hogy Ő sem erőlteti, ha tél lenne, javasolná. :) Gyümi, és zöldség mehet továbbra is. :)
Ja, Zsuzsi kérdezte a Zsuzsa, hogy ki ajánlotta Őket. Mikor mondtam a neved, egyből tudta, hogy ki vagy. :wink:

Tünde!
Tényleg nagyon jó volt a mai nap. Szegény Manó csak 1 órát aludt, mert mennünk kellett, de elalvás is nehezen ment, állandóan járt a szája, beszélt az ágyába. :) Egy kicsit túlpörgött megint. :) Most fürdünk és alvás. Voltatok a téren? Milyen rendezvény volt? Mert Manó kapott egy lufit egy nénitől, de semmi sem volt kiírva. Az egész sétáló kék lufival volt tele.
Nekünk jó a jövő héten, bármikor.
Képek jók lettek, de még nem raktam fel, majd holnap, ok? Tesóról is megpróbálom be skennelni a képet. :)
D.e-t megyünk a védőnőhöz, hogy Manóval ezt, hogy oldom meg? Majd lehet Zolkónak beadom a fősulira egy kicsit. :)

Még a vonalzót gyorsan megcsinálom.
Na, majd holnap még írok, megyek tovább repkedni. :)

Szép estét mindenkinek!

Boldog Nőnapot!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
Elmondhatatlanul örülök, hogy minden rendben ment és a doki is bejött nektek (is)!!! Vigyázz a legkisebbre :wink:

Dóra!
Privi ment!

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok,

mi is nagyon jól éreztük magunkat. Elmentünk főzeléket venni, de nem volt :( Leparkoltam a Diner-nél, hátrafordulok, Boti aludt (előtte még kacarásztunk - szórakoztattam, hogy kibírja hazáig). Végül itt nem messze tőlünk vettem ebédet. Mindig van 2-3 főétel, meg frissen sült (minden napra nem jó, mert túl egyhangú - uazok a főételek). Így ez most jó volt.
Boti picit több, mint 2 órát aludt, ez nem is rossz. Utána még délután sétált nagyot. Már több mint fél órája alszik!

JOLKA!!!! :D:D:D

Veled örülünk! Annyira jó volt olvasni a soraidat, érezni, mennyire boldog vagy! Most végre tényleg "átjön", eddig nagyon lepleztem az örömödet - ami persz érthető!
Manónak mondtátok már, hogy lesz tesója? Repkedj csak, teljesen megértelek!
Külön szuper, hogy ennyire szimpi a doki neked is. Asszem, lehet, csak őt kellesz felkeresnem :wink:

Annamari képeit már megnéztem, szuperek! Várom a többit is!

Szép estét!

Na, és kisfiam megkért, hogy tolmácsoljam: Minden Anyucinak és topikunk egyszem leányzójának, Dórikának NAGYON BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁN!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Azt még elfelejtettem: nekünk a kedd lenne jó! (illetve a legjobb, mert talán a többi is megoldható)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!!!

Annyira fel vagyok dobva! Szuper volt a mai nap, istenien éreztük magunkat, sokkal jobb, mint zárt térben! Igaz Dodo, elég hiszti, de rajta vagyok a "nevelésen".
Most meg olvastam Jolka beszámolóját.... meg kell mondjam, olyan mintha én élném át a dolgokat. Még emlékszem, mikor Dodo ennyi idős magzat volt! Örülök, hogy valamennyire nyomon követhetem a pocaklakó fejlődését. Azt hiszem mindannyian szeretettel várjuk legújabb babóca érkezését!! Örülök nektek!!!

Zsuzsi: Igazából semmi olyat nem akartam kérdezni, amihez kellene a privi, csak rég beszéltünk, és kíváncsi voltam, hogyan telnek két gyerkőcös mindennapjaid! milyen? mennyire nehéz ill. boldogság?

Csajok a gyerkőcöket meg kell falni. Annyira édesek, aranyosak. Voltaképpen senkivel nem volt probléma, gondolom a levegőn ők is jobban érezték magukat!

Dóra: Örülök, hogy megismertelek! Bence nagyon Jó fiú, nagyon nyugodt. Biztos nem sok gond van vele! Édes, szép fiúcska!

Tünde: Na, hogy Zalus milyen édes, energikus, jó kedvű gyerkőc. Istenem hogy kacagott!!!! Olyan jó volt hallgatni a szívből jövő jóízú kacaját! Persze most sem hazudtolta meg magát, igazi kis energiabomba!Husi pofa!

Nusi: Végre veled is találkoztunk! Gergő nagyon szépen beszél!! Nem is gondoltam volna! És hogy milyen apró, édes baba Dávid!

Annamari: Talán megint Ádám volt a legnyugodtabb leghiggadtabb mindközül. sosem nyűgös, vagy mérges, vagy nem haragszik valakire, valamire? Habár mondtad, hogy otthon még elég nagyszájú volt!!

Anita: Boti egész jól bírta ahhoz képest, hogy még úszni is voltatok! Gondolom a kocsiban elaludt! Végűl vittetek kaját valahonnan? Én kimentem a Kemencés-be, és hoztam 2 menüt! Ott olyan istenien főznek, hogy holnap is oda megyek!

Jolka: hogy tudnám feltenni a képeket? és elküldöd privibe a jelszót, hogy be tudjak jelentkezni??? Eddig nem ment az e-mailen keresztűl!

Na befogom a számat :lol: !
Szép estét!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Anita: útközben megelőztél!

Nekünk is jó lenne a kedd délelőtt, mert délután meló!

puszi

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Én is felraktam a képeket, Anita amilyen ügyes, már meg is nézte. :)

Zsuzsi! Nem is írtam, hogy nagyon édik a fiúk a képeken! A főzeléket azért kérdeztem, mert időnként ha Bp-re tévedek, szoktam Főzelékfalóban kajálni, és imádom! Ha ez is olyan jó, akkor mindenképp ki kell próbálnom!
Majd legközelebbi talin elárulhatnátok, hogy ki az a szuper doki. Bár én nem akarok váltani, mert elégedett vagyok az enyémmel, csak kivi vagyok.

Jolka! Jajj, nagyon izgi! Veled örülök én is! És kíváncsian várom a pinduriról is a képet!

Tünde! Nekünk szerda lenne a legjobb, de ha a többieknek az nem jó, akkor legfeljebb most kihagyjuk. Meg hát az időtől is függ.

Timi! Valóban elég nyugodt gyerek Ádám, ezt már nagyon sokan megjegyezték, de azért ő is tud rosszalkodni, és hisztizni is, ha valami nem úgy megy, ahogy ő szeretné. Azt hiszem, az apukájától örökölte ezt a higgadtságot. Azt, hogy haragudna valakire, még sohasem tapasztaltam, inkább csak duzzog, de az is hamar átmegy rajta.
És Bence anyukája Petra. :)

Minden baba nagyon tündér volt. Én nem nagyon voltam formában, nem volt túl jó kedvem. Na majd legközelebb.

Jó éjt mindenkinek!

Ádimama

Sziasztok,

Jolka, Nagyon jókat irtál. :lol: Örülök, h. röpködtök, mint ált-ban mindenki ilyenkor. Pár hét és kiderül fiú-e v. lány? Kiváncsi lennék Manó mit fog fel a tesóból? Ez egy darabig még nem fog kiderülni.
Délután itt a környéken boklásztunk, fogalmam sincs mi lehetett a K. téren.

Timi, Ne is mond, a Kemence az egyik favoritunk, de nekünk nagyon messze van nap, mint nap odamenni. A te kisfiad is édes. Ha rajta múlna simán harcba szállna a nagyobbakkal is. Amugy Dóráék nem jöttek, szerintem Petrára gondoltál. Vagy tévedek?

Jó éjt.

KépKép
tuzal

Csak annyira jöttem, h. mondjam, nagyon szuperek a képek. Annamari te meg követtél minden gyerköcöt és nagyon tuti képeket csináltál. :D Sajnálom, ha nem volt jó kedved, remélem nem mi rontottuk el. Nem is gondoltam, h. ti is leléptek Anitáékkal. Én benne vagyok a szerdában is, a keddet az idöjárás miatt dobtam be, de addig még ki tudja hogy alakul.

KépKép
tuzal

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?