Sziasztok!
Diácska! Zolikának nagyon boldog névnapot kívánok!
Nekünk is megvolt 2 hónapja ez a minden eltünt a gépről című esti mese. Bár nállunk du. volt. Természetesen én voltam utoljára a gépnél:roll: Nekünk is odalett a többszáz kép a gyerekekről. Azért sem tudok ide mit feltenni.A férjemnek egy rakás cucca ami a munkájához kell. Felhasználónevekről és jelszavakról meg ne is beszéljünk.
Tali! Nekem jók a vasárnap délutánok csak a mostani nem. Az öregemnek még most fogjuk elmondani, h mi itthagyjuk és veszünk egy saját lakást.
Ildi! Én ha begyek a F. hivatalba akkor arcról nagyon sokan ismerősek, de a nevek elszáltak már a fejecskémből
Nagyon fain kis pocakod van:)
Már megint előbb akarsz szülni?:D
Katlina! Kis tökös:) Nekem kettő van, de akárhányszor nézték őket annyiszor más volt a kép. Na jó Milánnál biztosak voltunk, h mire számítsunk, mert Debrecenben a klinikán az ottani uh-on beterpesztett a drága és élesben nézhettük, h fiunk lesz megint:) Gergőt két hetente nézték, és mindig más eredményünk volt. Azt hiszem 24 v. 26 hetes voltam már vele mire ő is bemutatta magát:)
Szilbe! Jobbulást levinek!!!++++++++++++++++++++++++ Az ülőgarnitúrához drukk, h tényleg odaérjen! Örülök, h jó a védőnénitek.
Elin! A te rendszeredben lehet a hiba, mert Petri sem kapta meg a recepteket.
Cleo! Éviék hazajöttek ma? Hát jól összejött nekik is.
Játszóház. Nekem tetszik csak messze van kocsi nélkül. Buszozni meg csak a piacig jó. Buszjegyet 2 megállóért? Nekem nem éri meg. Abból már veszünk akármit a gyerekeknek.
Betti! Nem tudom mikor tudok msn-ezni. Ha nincs itthon apjuk akkor azért nem tudok idejönni a géphez, mert az üziket ide még darabokban csak megírom, de msn...nekem az úgy jó, ha ott vok.
ha meg itthon van az én kicsi fiacskám akkor meg ő ül itt és dógozik. Most is alig jutottam ide. Igaz már szövegel is, h mit írok már megint ennyire
Talán majd megpróbálok szombat este írni neked egy mailt.
Bocsánat ha kihagytam vkit. Már majd leragad a szemem.
Üdv:Zsú