Halihó!
Tényleg nagyon jó bakocsi tologatós idő van, mi tologattuk is Annával
, legszívesebben egész nap kinn lennék, de Anna kicsit unalmasnak tartotta először kiszállt majd pár perc mulva kitalálta, hogy vegyem fel aztán hazajöttünk sajnos, mert a kondim véges. Ha lesz kistesó nem is tudom ezt hogy oldjuk meg, mert nagyon ölbe vevős
Tényleg nem semmi végigolvasni a tegnapi-mai termést
Én Annával Elevitet szedtem naponta a 12. hétig , végig hányingereztem már undorodtam a szagától is utána már csak lazábban. Most azt hallottam, hogy a gravida jobb, mert pl van benne jód, javasolt különben a jódozott só vagy van jódozott víz is a terhesség alatt.
Az átjárhatósági vizsgálat mennyire veszélyes a sógornőmék azért nem vállalták ba, mert van kockázata. Tudok ebben segíteni?
Ja az ovul teszt leírásán nem említik, hogy esetleg nem akkor van tüszőrepedés, a pozitív teszt kezdetével még 2 nap a legtermékenyebb időszak. Lehet, hogy később lenne? hamarabb nem lehet, mert kell hozzá LH hormon, nemigaz? Mit gondoltok? Hőmérőzni nem tudok, mert össze vissza kelünk nem alszunk mindig 5 órát...Akkor jövő hónapban menjek dokihoz és akkor tuti lesz?
Drukkolok én is mindenkinek, remélem hamarosan láthatunk pozitív tesztet!!
pusz szép napot!!