Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok:)

Most értünk haza, épp hogy megszoptattam Bencét, meg leraktam. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fog aludni. Remélem legalább ezt az irományomat meg tudom írni....

Na persze, hogy nem tudom. Rendbe teszem és megpróbálok jönni. Nem akar elmaradni a kiságyban, csak ölbe. Folyamatosan sír :roll:

majd leírom a szüléstörténetet. Nem lesz hosszú :)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Istenem, Juci, annyira éééééééédes!!!!!!

Kodaaaaaaaaa, de jó, hogy jelentkeztél!!! Nagyon várunk, de természetesen most Ő az első!!! Jó, hogy újra itt vagy! Nekünk már ez is elég, csak tudjunk rólad!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Éva! Nálunk az a gáz, h ideiglenesre se jelentkeztem be, de a honvédban azért meg fognak csinálni mindent, legalábbis remélem…
Nekem is sütnöm kell valamit, rettenetesen éhes vagyok és még olvasom is, h csokis muffin, ez kész. De ha sütök, szerintem forrón megenném mind a 12-t, úgyhogy kitalálok vmi kevésbé ártalmasat a testsúlyomra nézve.

Gyöngyi! Remélem már teljesen meggyógyultál, pici babával, kait még szoptatni kell nem lehetett egy leányálom.

Titi! Nagyon ügyes vagy, hogy nem mentél dolgozni. Csak azért kérdeztem, mert vki írta, hogy az ottani terhesgondozóban megcsinálták az összes laborvizsgálatot, amivel nekem gondjaim vannak a háziorvos meg lakcím miatt, azért gondoltam, h érdeklődök egy kicsit. BB-t dehogy is akarom otthagyni.


Mesi! A Fogarasi és a Nagy Lajos kereszteződésében lakunk, úgyhogy nem vagyunk messze az Őrstől. Megnézem most az AFP-re mennyi tortúra lenne a vérvétel és lehet h kipróbálom ezt a zuglói variációt. Mindenképpen közelebb lenne, mint doki után el az üzemorvoshoz beutalóért, majd a honvédba, utána vissza az eredményért, stb…

Cupicica! A gyerekrendelő az attól függ, hogy hol van a védőnőm? Én ezekhez a dolgokhoz még teljesen hülye vagyok. Védőnőhöz a Tábornok utcába kell járnom.

Koda! De jó, hogy hazajöhettetek. Az a lényeg, hogy 2 mondatot hallottunk rólad és mindketten jól vagytok!

Juci! Nagyon drága a pici lányod…

Puszi mindenkinek!
verzsike
 
 

 
 

Sziasztok!

Juci!
Nagyon édes ez a kicsi lány!!! :D Mátét is ritkán engedjük a gép közelébe, de akkor nagyon lelkesen billentyűzik! :lol:

Verzsike!
Az Örsön lévő terhesgondozóban tényleg megcsinálnak mindent, érdemes kipróbálni. Az AFP időpontját nagyon precízen kiszámolták, nem is volt vele semmi gond! :D
Hivatalosan ahhoz a rendelőhöz tartozol, ahova védőnőhöz jársz, de a gyermekorvost szabadon megválaszthatod majd. Célszerű még a baba születése előtt körülnézni, és ha mást választasz, nem az "illetékest", idejében szólni a választottnak, mert ő fog kimenni hozzád, amikor a kórházból hazajöttök+néhány dolgot (pl. popsikenőcs, fürdetőkrém, K-vitamin, stb.) nem árt előre kiváltani.

Koda!
Örülök, hogy minden rendben van veletek!

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok lányok,

Ne haragudjatok,de nem sok időm van, csak gyorsan annyit akarok nektek irni, hogy jól vagyok/vagyunk.

Apával nekiálltunk a folyosót festeni, tapétázni, pvc-t lerakni...
Tegnap előadáson voltam a Péterfybe, majd mesélek arról is!
Holnap délután pedig megyek a Sote I-re Hajdú Juliához szívultrahangra a bébimmel!!! :) Drukkoljatok nagyon, hogy minden rendben legyen, na és persze szeretném, ha ő is bekukkantana a végén a lába közé... :roll: :oops:

Amint lesz egy kis időm jövök és olvasok, meg válaszolok, mert szinte mindenki kérdezett már tőlem és én elmulasztottam a válaszokat :( bocsi!!!! :(

Amire emlékszek, gyorsan válaszolok.

Gyöngyi,
neveken gondolkodtunk-e? Igen, de nem jutottunk még döntésre. A fiú a Bálint név, a lány a Tünde (mint Tündérke)... De ezek még változhatnak ám!

Titi,
hogy vettem észre, hogy valami gáz van? Pisilésnél és kakilásnál épphogy csak egy kis vért fedeztem fel a wc papíron és éreztem hogy csíp. Berepedt itt is és ott is...
A fenekem lehetett nekem is a szorulástól, mint neked, de elől éreztem, hogy ez nem normális!!! Ezért kértem meg.... Jól tettem.
Ja, és Titi el kell hinned és fogadnod tényleg, hogy nem lehet semmi baja a babádnak!!! ÉN is ezt teszem, csak nekem egy kicsit könnyebb dolgom van, mert már mocorog minden nap!

Köszi lányok, hogy megnyugtattatok gomba ügyben!!! Nagyon sokat számított a lelkemnek! :)

Eszter,
hiányolom az írásaidat? Vagy csak én voltam ennyire felületes olvasó??? Mi újság veletek? Ugye nincs baj? Szeretem neked egy allergológus telefonszámot!!!!

Juci,
a lányod mire eljutok hozzátok, azt fogja kérdezni, hogy "ki ez?", mert nem fog megismerni :-(((
Nekem a csütörtököm szabanak tűnik a héten, apa akkor nappalos!

Erzsike,
akkor téged folyamatosan kezel a doki valami gyógyszerrel???
A védónőt keresd te szerintem. Nekem is azt mondta, hogy majd hiv Januárban és kijön hozzám... Februárban én hivtam és mentem hozzá én. Kb 5 percet töltöttem ott, megnézte a leleteimet, bepecsételt a könyvbe. Nem tőle kell a pecsét mindenképp, hanem terhesgondozáson megjelenés. Lehet az nőgyógyász, körzeti, és védőnő is!!!

A képet egy karton képkeretre csináltam amugy. Szalvétatechnikával, festéssel. Nem nehéz ám, nem vagyok egy nagy zseni ilyenekben!
:roll:

Koda,
örülök, hogy otthon vagytok! :)

Bocsi a többieknek... JÖvök majd igérem!!!! :)

puszi mindenkinek!!!

Majd mesélem azt is, hogy mit mondott a fizetős szülésről az orvosom szombaton... :( Hát, nincsennek túl jó kilátások a választható orvost illetően. Áprilistól fizetünk...
csné
 
 


Sziasztok lányok!
Köszönöm, hogy szurkoltok a fiúknak a gyógyulásért. :)
Bálint mintha jobban lenne, bár tegnap késő éjszaka is sírt, hogy fáj a füle :roll:
Kicsi Barnim is nagyon étvágytalan, dől az orra, fullasztó köhögése van...úgy sajnálom :cry:

Voltunk dokinéninél, Bálint kapott Spiropent-et, remélem reagál rá.
Barni is kapott egy tucat gyógyszert, köptetőt, Augmentint ( :evil: ) és Theophyllin kúpot.

Jucikám,
köszönöm a sok homeós tippet!!!
Hogy te milyen vékony lettél!!! :lol: Hű, nagyon jól nézel ki!
Dudorka nagyon nagy szakértelemmel figyeli a gépet, jól áll neki :lol: Édes :)

Sziszike!
Annyira édesek a gyerekeid, Anna annyira szép!
És a pici fiad milyen nagy már!

Koda!
Üdvözlet otthon, és itt :lol:
Remélem Bence sírása nem tart sokáig, csak a kezdeti világhoz-szokás :)
Hogy fogadta nagyfiad?
Várjuk a röpke szüléstörténetet :lol:

Lányok,
ez a bölcsibe óvodába íratás megdöbbentő.
Még jó, hogy "falun" ilyen nincs.
Várólistára íratkozni.....hihetetlen :twisted:

Erzsike!
Gondolom azért tetszik a munkád, még ha nincs is "katonásdi" :)

Mennyi ügyes szakácsnénk és cukrásznőnk van! De jó!
Majd ha lesz egy kis szusszanásnyi időm, én is csemegézek közülük!

Megyek, szivattyúzom Barni orrát, úgy látom megint beindult :cry:

cupp-cupp mindenkinek :lol:

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Erzsike!
A Honvéd Neked mindent megcsinál! Teljesen lakcímtől függetlenül!
Másik szakrendelő is megcsinálja, csak vizitdíjért.

Koda!
Annyira várom a szüléstörténetet!!!!!!

Juci!
Olyan gyönyörű ez a kislány! Mekkorát nőtt!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Akik pesten laktok, valaki tudna nekem ajánlani egy jó fodrászt, aki nem dolgozik arany áron? Eddig Kecskeméten jártam, de kezdem érezni, h ez nem valami jó megoldás... Már vagy két hete kellett volna mennem, de így kocsi nélkül sokkal ritkábban megyünk és a baba miatt is kevesebbet fogunk. Ideje lenne vkit találnom itt Pesten (főleg a 10, 14 kerületek érdekelnének, az van közel). Köszi szépen
verzsike
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszi,hogy így hiányoltatok,megvagyok ám,csak nem volt kedvem írni.Ez az igazság,úgyhogy nem is kertelek.Folyton olvastalak titeket,de egyszerűen nem tudtam írni.Mert topogok csak egyhelyben és várom,hogy teljen az idő.Képzeljétek,volt pé-em,aminek örülök,mert akkor a szervezetem működik újra.Úgyhogy 12-e körül várom mensit és utána szeretnénk próbálkozni. :roll: Nem mentem el a Bolgárkerékbe,végül lemondtam.Végiggondoltam és azt éreztem,hogy oda kell most legkevésbé mennem. :? Aztán lehet,hogy meggondolom magam és mégis elmegyek.Holnap megyek a nődokihoz délután,úgyhogy drukkoljatok,hogy mindent rendben találjon és hogy együttműködő legyen az elképzeléseimet illetően. :roll: Amúgy nagyon jó olvasni titeket,olyan élet van a topicban. :D Igyekszem majd jönni,de vagyok és gondolatban továbbra is a barátnőim vagytok,csak most picit hanyagoltalak titeket,mert a sebeimet nyalogattam. :? Egyébként ha nem tudnám,hogy ez nem próbálkozós hónap,azt hinném babás vagyok,olyan szép a görbém. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok:)

Van pár percem, talán sikerül gyorsan leírnom a rövid de velős szüléstörténetet :)

Visszaolvasni sajnos nem volt időm, azt szakaszosan pótolom és reagálok. De a jókívánságokat nagyon köszönöm! És azt is, hogy végig kitartottatok mellettem, biztattatok, és hogy nem hagytatok szomorkodni! nagyon köszönöm mindenkinek egyesével!!!

Szóval ez történt szerdán, mikor megszültem.
Ahogy Titi jelezte nektek, nem éreztem jól magam. Kimondott bélgörcseim voltak, álandóan a wc-re jártam. Ez ment déli 12-ig. Vagy hatszor voltam kakálni. Már bocsi, de nem tudom máshogy írni. 12-kor azonban elmúlt minden fájdalom, olyan jól lettem, hogy bementem sétálni a városba és megvettem Jucinak a himzőcérnákat :)
13:30-kor értem haza. Gondoltam alszok egy kicsit, de ahogy lefeküdtem, megin elkezdett fájni a hasam. 2-ig vagy ötször voltam megint a wc-. Aztán hiába mentem a wc-re, már nem jött semmi, a görcsök megmaradtak. Ráadásul észrevettem, hogy 5 percenként jönnek. De nem voltak vészesek, így nem is tudtam, hogy most mi van. Nekem kimondottan hasgörcsnek tünt, semmi köze sem volt a méhemhez.....2-kor még Gabi elment egy tárgyalásra, mondtam majd ha hazajön, eldöntjük mi lesz. 1/2 3-kor haza is jött, aztán úgy döntöttünk, hogy mégis megnézetjük magunkat Barcikán a dokimmal. Legfeljebb hazajövünk, ha nincs semmi.
14:35 után elindultunk. Először beszoltunk az oviba, hogy nagymama jön Marciért.
15:35-re értünk a kórházba, a parkolóba. Addig egész jól elvoltam, de ahogy elértem a liftig, éreztem, hogy jön egy nagy hatalmas fájás. Már nem tudtam mit csinálni, a lift előtti padra felmásztam és nyomtam. Olyan gyorsan jött a tolófájás, hogy csak a filmeken van ilyen.......Két tolófájás közt felértem a 3. emeletre.
15:40-kor az ügyeles orvos megvizsgált, de miután látta, hogy a keze gyakorlatilag eltűnik bennem, mondta, hogy irány a szülőszoba. De még nincs vész, mert a magzatvíz nem folyt el....abban a pillanatban, ahogy kimondta, elpattant a burok és elment a víz. Na ekkor egy kisebbfajta pánik tört ki körülöttem. Forródrót az orvosomnak, rámhúztak egy hálóinget, két szülésznő a hónomalá nyúlt és szó szerint áthúzott a szülőszobába a folyosón át. Én közben persze folyamatosan nyomtam, mert már nem tudtam visszatartani.
15:50-kor fellöktek a szülőágyra. Mikor felhúzták a hálóingemet, már látszott a feje a gyereknek. Elkezdtek kiabálni a férjemnek, hogy azonnal jöjjön, dobjon el mindent, mert mindjárt kint van a gyerek. A szülésznők meg idegesek voltak, mert a dokim még nem ért oda.
15:55-kor beesett a dokim. Még gyors is volt, mert épp rendelést hagyott ott kb. 4 km-re a kórháztól.
Úgy ahogy volt a dokim, utcai rohában odaszaladt a lábamhoz, megmutatta hogy fogjam meg, hogy vegyem a levegőt és már nyomhattam is. Rögtön ki is jött Bencus félig. Vettem még egy levegőt és teljesen kicsúszott 16:00-kor. A dokim elkezdett röhögni, hogy ez kereken 4 perc volt :) Mondta is, ha otthonról kellett volna elindulnia, nem ér be.
Szülés után vettem észre, hogy Gabin se cipő, se papucs nem volt, csak zokni. Arra sem volt ideje, hogy felvegye a papucsát :lol:
.
Utána tudott csak bemosakodni a dokim, és úgy varrt össze meg minden. Mert egy kis gátmetszésre még volt idő a két levegővétel közt :) De se beöntésre, se CTG-re , semmire sem volt idő. Igen natúr szülésem volt :) Persze nagyon fájt, akkor nem nevetgéltem ennyit.
Gyorsan ennyit tudtam írni. Vissza akarok még olvasni és akkor írok nektek.

Kép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Hát nem bírtam ki, visszaültem a gép elé.

Lányok,
ha vészmadárnak tartotok, lőjetek le, vagy csináljatok velem bármit, én mégis megnyugodnék, ha Titi elmenne a dokihoz, és kikérné a véleményét.
Nekem mindig mondta a dokim, amikor hormonvizsgálatokhoz ragaszkodtam, hogy az csak az adott hónap hormonállapotát tükrözi, annyi minden befolyásolja a hormonszinteket, nátha, stressz, jókedv, rosszkedv, stb.
Úgyhogy szerintem Titi azzal nem veszítesz semmit, ha legalább csak telefonon elmesélnéd neki a dolgokat (alacsonyabb hő, barnázás, stb) és ő megmondaná, mit kell tenni.

Mégegyszer bocsánat az irományomért, csak nem bírtam nyugton maradni emiatt.

puszi,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


jaj, Koda, de gyönyörű fiad van!

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Koda!

Nagyon gyönyörű a ki Bence,és ez a szüléssztori,egyszerűen csúcs. :D Egyébként ez volt a legjobb,hogy így lettél túl rajta,mert ha megvárta volna Bence az időt és tudatosan készülsz,stb...biztos stresszelted volna magad,hogy minden renben legyen,így meg mire megijedhettél volna,már a karjaidban is tarthattad ezt a kis gyönyörűséget.Remélem nemsokára én is átélem majd ezt az érzést. :wink: Mégegyszer szívből gratulálok,és ügyi voltál nagyon. :D

Ancsi,Titi!

Én is aggódós tipus vagyok,a mostani esetem után meg nyilván még aggódósabb leszek(vagyok) én is biztosan megkérdezném a dokit mindenről,amit érzek,tapasztalok,mert nincs vesztenivaló vele, a doki azért van,nyilván hozzászokott a kérdésekhez is.De természetesen biztos minden a legnagyobb rendben van,hiszen nem is lehet máshogy.Egy telefont viszont megér akár minden apró tapasztalás. :wink:

Puszi

Eszter

Ancsi,gondolom te is azért gondolod így,mert átmentél azon,amin én. :?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Ági, sajnos nem igazán értem, mire válaszoltál... Mire kértél meg? Kit kértél meg? Neked is volt hasonló? Nem láttam előzmény, nem tudom, mire reagáltál a válasszal. Segítenél?! :)

Eszter, de jó, hogy itt vagy végre! Semmi baj, hogy nem írsz nekünk annyit, csak kérlek, néha 1-1 mondattal jelezd, hogy minden ok, és itt vagy köztünk!
Épp akartam kérdezni, nem mondod-e le a Bolgárkeréket?! :) Mivel a dokiddal tudtál beszélni, így talán fölösleges lett volna. Holnap úgyis kiderül, mire jutsz vele. Nagyon várom, majd gyere kérlek a beszámolóddal!

Koda, ez a fiúcska annyira, de annyira helyes! Jól megmosolyogtam a történeted, mintha most hallottam volna először. Valahogy olyan meseszerűen hangzik, na persze, gondolom, hogy túl sokat nem mosolyogtál közben!

Ancsi, tudom, hogy mire gondolsz... nekem is megfordul a fejemben, hogy izguljak, ezért ígérem meg, hogyha lesz még egy akármilyen vérzésecske is, rögtön hívom a dokit. De mivel most menstruálnék, és volt ez a szorulás is, nem lepődöm meg így utólag annyira.

Valahogy - ahogy Ági is írja - annyira bízom a babában!!!

Verzsike, nekem van egy szuper fodrászom, akit imádok, és számomra ő a fodrászok fodrásza, egyszerűen szuper a csaj! Igaz itt Kispesten dolgozik, de a 85-ös végállomásától nincs messze! Ha gondolod, 1000%-osan tudom őt ajánlani Neked!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi,

Bocsi, ha hülyeséget irtam!!! :) Úgy emlékszem te kérdezted, hogy miért vizsgáltattam meg magam a dokival, volt-e valami tünetem... ?!
csné
 
 


Koda,
annyira csodálatos, ahogy leírtad a szülést!!! Én is ilyet szeretnék, de ezt már mondtam neked is a telefonba...
Mégegyszer nagyon gratulálok nektek az egész családom nevében és legyetek nagyon boldogok mind a 4-en! :)
...látod a végére csak lett egy makk egészséges gyerek abból a méhen kívüli terhességből!!!! :roll: :lol: :lol: :roll: :shock: :shock:
csné
 
 


Jaj, Ági, tényleg én kérdeztem!!! :( Tiszta dili vagyok, ne haragudj, jó, hogy észhez térítettél!!! :) Köszikeeeee!!!

Csak nem írtál róla, hogy véreztél... ha jól emlékszem. Arra lettem figyelmes, hogy kiderült, gombás fertőzésed van... megint csak bamba voltam?! :) :wink:

KépKép
titi_27
 
 


Eszter,
nem kell a doki telefonszáma és elérhetősége??
A nőgyógyászom rendelőjében hétköznaponként vannak ott és csupa természetes anyagokkal foglalkoznak!
A szülésznőnek pont mondtam, hogy egy barátnőmnek mi a gondja, és hogy ezért kellene várnia hónapokat a babával, és azt mondta, hogy "akkor mindenképp szólj neki, hozd el, nehogy már ezért várjon!!!"
Nem tudom mennyi egy vizsgálat, kezelés...stb, de telefonon megkérdezheted szerintem! Vagy legalább tedd el tartalékba a kedvemért! Mit szólsz???

Örülök, hogy volt pé-d!!! Hidd el a következő hónap is ilyen jó lesz! A műtét és gyógyszer után a szervezet jobban összekapja magát!!! (Vivivel én 2 hónapra a cisztaműtétem után lettem terhes :D)

puszika
csné
 
 


Titim,
nem voltál bamba. :lol:
Nem irtam róla, mert tudtam, hogy külsőleg van és tényleg csak egy tűnyi pici pötty volt a wc papíron... Először azt hittem hogy a szorulástól valahogy megrepedtem, de pár nap mulva is észrevettem és ez volt gyanus. De semmi más tünetem nem volt!
Amugy én is első perctől kezdve küzdök a szorulással. Most hogy alig szedek Elevitet is ugyanúgy nehezen megy... :( :oops: Pedig volt hogy összeettem mindent, hogy hátha hasmenésem lesz, de semmi :oops: :lol: :oops: :lol: Még a savanyúkáposzta evés se segít. Már beletörödtem, megszoktam.
...lehet ettől ilyen nagy a hasam :lol: :roll: :lol: :lol: :roll: :lol: :lol: :wink:
csné
 
 


Koda,
Még jó, hogy beértetek. Egyismerősöm felesége most szült. nekik első baba és csak 10 percre laknak a kórháztól. Alig értek be. Pedig Gyöngyit aznap délelőtt vizsgálta a dokija és mondta, hogy akkor találkoznak kedden, mert ő még nem "lát" semmit. Náluk is hasonló volt a doki megérkezése.
És még egyszer ezer gratula szépséges Bencéhez. próbálj azért pihenni is, ha van segítséged.

Titi, Ági
székrekedés a terhesség sajnos természetes vele járója is lehet. A terhesség legelején ezzel is "védi" a szervezeted a babát Titikém. Azt hallottam azért ez leginkább lelki eredetű. Nekem a szilva lekvár jött be leginkább. De ezen is biztosan segít a langyos-mézes tejecske.

Titi,
Az elevitet, ha eléggé sok gyümölcsöt, zöldséget és (szerintem) tejterméket eszel felesleges (de ez is csak az én véleményem. Ami fontos, hogy az első 12.hétben egyél inkább folsavat. Ez segíti a magzat idegrendszerének fejlődését tudtommal.

Eszter,
Maximálisan megértelek. Akkor írj, ha van kedved. Az viszont nagyon jó, ha volt peteérésed.

Lányok,
Szerintem fontos, hogy Kismamáktól nem szedhetnek vizitdíjat!!!!!!!! Még valami, védőnőt nem lehet választani, nekik körzeteik vannak. Viszont gyerekorvost lehet. Amit Cupi is írt előre egyeztetni kell a dokival, ha választani szeretnétek. Viszont szerintem végezze a védőnő a dolgát és jelentkezzen Ő, ha nem vagy rákényszerítve, hogy járjál hozzá. Nekem sajna nincs jó tapasztalatom pont e miatt, főleg, hogy tudom mikor is kellett volna jönnie. azért Enci kartonját megnézném nála, hogy mit írt az elmúlt egy évben róla, hogy fejlődik.

Juci,
El kell kezdeni időben a mai világra való oktatásnak. Encikém az egeret már remekül használja :lol: :lol: :lol:

Cupi,
Még egyenlőre a polgármesterünknek is majd alá kell írnia mikor költözhetünk, úgyhogy ezt nem tudom. Elvileg csak átmenetileg (kb.2 év) költözünk, de nagyon szép az a lakás. És nagyon szép a kilátás. Igaz alattunk megy majd el a 19-es, de nem nagyon hallatszott fel. mondjuk eleinte hajnalban biztos felkelünk majd rá. És nagyobb, mint a mostani. 2,5 szoba plusz étkező.

Megyek pihizni.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


És végre felismerte a gépem a fényképezőt. Szóval akkor a kép halom:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Koda!
Hát Bence baba milyen gyönyörű! Sok boldogságot nektek! A szüléstörténeteden meg olyan jókat nevettem, kár hogy éjszaka olvastam, így magamba kellett folytanom.

Védőnő téma!
Szerintem is jelentkezzen ő! Én az enyémmel egyáltalán nem vagyok megelégedve, Zsolti lassacskán 2 éves, és még csak max 3x volt nálunk. Most hogy terhes vagyok (22.hét) is csak 1x találkoztunk, hogy a kiskönyvemet kiállítsa. De nem is igazán csinálna semmit, mert max a súlyomat meg a vérnyomásomat méri meg aztán kész, ezt meg a doki is megcsinálja havonta. Én most nem is keresem őt, a szülési segélyhez az igazolást a 4 alkalomról úgyis a doki adja oda.

Titi!
Nem akarlak a világért sem megijeszteni, de ha Elevitet nem is szedsz (nem is ez a fontos), de folsavat mindenképpen!!!
Bátyámék ügyében beszéltem Czeizellel, ő mondta, hogy nagy valószínűséggel náluk is elkerülhető lett volna most a baj, ha Évi szedi rendesen. Úgyhogy: napi 1 tablette folsav! Ez nem okoz szorulást. Nekem mondjuk nagyon fájt tőle a gyomrom, de a 13. hétig azért is kibírtam a kislányom érdekében.

Zseppy, Juci!
Ezek a csajok gyönyörűek! Én is ilyet akarok! Még egy buta kérdés: ugye már a kórházban kilyukasztják a fülét, ha kérem?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Jó reggelt csajok!

Nos,kicsit kényes a téma,de vagyunk olyan jó barátnők,hogy ezt is megbeszélhetjük,szóval olyan vágyakozva figyelem ezt a székrekedés témát. :lol: Nekem ugyanis vagy 20 éve elég gyors az emésztésem,ami azt jelenti,hogy normál esetben is napi 2-3 alkalommal kell mennem.Ez végülis megszokott dolog,amikor Bálintkámmal terhes voltam imádtam,hogy normalizálta a helyzetet és napi 1-szer mentem,azt is óramű pontossággal.Aztán mostanában romlani látszik a dolog,a mostani terhességem a hasmenésről szólt és ami még rosszabb,hogy azóta is elég ramaty a helyzet.Be is jelentkeztem gasztoenteorológiára,mert mivel én allergiás vagyok,arra gyanakszom,hogy esetleg valamit nem emészteke,tej,liszt... :roll: ...akármi,vagy csak simán ilyen alkat vagyok :?: :? Mikor most nyáron elkezdtem szedni az elevitet,olyan boldog voltam,mert pár napra normalizálta a dolgokat a vastartalma,de néhány nap alatt hozzászokott a szervezetem.Bocs,hogy az emésztésemmel indítom areggelt,csak olyan jó veletek mindent megosztani. :oops: :wink:

Ági!

Nagyon köszönöm,hogy gondoltál rám doki ügyben,naná,hogy kérem szépen a számot és feltétlenül fel is fogom keresni,főleg,hogy én is nagyon szeretnék úgy várandós lenni mint te, a 2. hónapban. :D :roll:

Zseppy!

Nagyon jók ezek a fotók,gratulálok nektek,kedves szimpatikus kis család vagytok.Nem szeretnétek a szomszédaink lenni? :lol: Olyan jó volna,ha ti vennétek körül minket.Tényleg alapítanánk egy kis topickerületet,egy saját kórházzal,ahol lenne szülészet,labor,szakrendelések,persze csak topiclakóknak,és mindannyian szoszédok lehetnénk.Együtt ücsörögnénk a játszón,milyen szuper is volna. :D Ennek az Encinek olyan gyönyörű kis pofija van,mint egy porcelánbaba.És ezek a nagy szemek.Gyönyörű.Irígy is vagyok ám. :D

Juci!

Nekem se jött meg jó sokáig szülés után,ha jól emlékszem 6 hónapig,ha barnázgatsz és pokróc is vagy,az bizti a hormonok jele,szerintem is meg fog jönni hamarosan. :roll:

Mesi!

Mi történt a testvéredék babójával,ha nem baj,hogy
kérdezem. :oops: Hogy vagy ?Sokat mocorog a leánykád?

Titikém!

Jelentkezz,mi ujság.Látod igaz,hogy nincs 2 egyforma terhesség.Az elsőt meg sem érezted,a másodiknál meg ott az álomkór.Én is így voltam vele.De az sem baj,ha minden rendben a babával a rosszullétek sem zavarják az embert.14-e ugye,akkor mégy dokihoz?Már alíg várom az Uh képedet. :D

Puszi

Eszter

UI: ja és tettem fel én is 2 receptet.Tegnap a görögös csirkemellet készítettem.Hát nem egyszerűen volt fincsi. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok:)

Túl vagyok egy "átmulatott" éjszakán :lol: Bence nem aludt, marci beteg....azt se tudtam, hova szaladjak. Fürdőszobánk nincs, a burkolók itt mászkálnak, marci nem mehet oviba, anyukámat nem engedték szabira....gabi meg ezer fele szakad. valaki nem tudna eljönni segíteni?? :lol: :lol:

Juci:)
Nagyon köszönjük a képeslapot, olyan nagyon örültünk neki! ki is raktuka nagyszobába:) De mást nem kaptam :cry: Az anyagra gondolsz ugye? nem jött még meg. De előkerítem gabit, hátha tud valami róla. Eddig nem említette.....
és azok a képek! Hihetetlen milyen nagy már Didi! és te milyen csinos vagy! :)

Mesi:)
Hogy én mennyire örültem a híreknek:) Nagyon gratulálok és minden jót kívánok!!!:)


Ági:)
A gomba nem árt a terhességnek, de kezelni kell, mert akkor árthat. talán azóta már javultál is ugye?és taélán kislány:) hidd el, ha fütyije lesz, akkor sem adnád semmiért. :)

megyek szopiztatni és jövök a többiekhez is:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok Lányok!
Ma egy kicsit futkosósabb napunk lesz, mert a nagylányom ma 15 éves!

Juci!
Éppen akartam írni, hogy a fül piszkálása csecsemőknél a középfül gyulladás jellegzetes tünete! Komoly lázat okozhat!
Ne aggódj hamar lehúzza majd egy kis fülcsepp és antibiotikum!
Azért jelentkezz, ha hazaérsz a fülészetről!

Koda!
Az első éjszaka a legrosszabb mindig!
Főleg,amikor nem csak a pici baba, hanem egy nagyobb gyerek is van!
Hamar belerázódsz majd! Biztos nehezebb, de szerintem Marcinak jó, hogy otthon lehet egy kicsit Veletek! Biztosan nagyon hiányoztál neki!

Később jövök, de azért feldobok egy görbét:
Kép

Csalóka, mert 4-kor mértem. 6-kor visszafeküdtem aludni és,a mikor 8-kor keltem 37.1 volt!
Annyira utálom ezt az utolsó néhány napot! :twisted:

Éva

Kép
balimama
 
 


Jó reggelt lányok!!!

Jaj, Juci, nagyon várunk vissza, reméljük, semmi komoly, az orvosok biztosan segítenek, és gyorsan orvosolják majd Dudi problémáját!!! Drukkhegyek!!!

Koda, szegénykém, akkor gondolom, nem aludtál túl sokat! Bízom benne, hogy hamarosan helyre áll a rend, megszokjátok egymást! Sok-sok türelem és kitartás! Biztos vagyok benne, hogy Gabi iszonyatosan sokat fog segíteni Neked!

Lányok, ha máskor küldeni szeretnétek egymásnak valamit, javaslom, szóljatok, és inkább vállalom a postás szerepét! Én annyira nem bízom a postában, reméljük, meg lesz az az anyag, de máskor számíthattok rám!

Eszter, ma mész dokihoz???? Én igen, 14-én, mához 1 hétre megyek az első UH-ra. Vajon fog-e látszódni már valami?! Ha jól számolom, akkor is még csak 5+5 leszek, nem lesz még szívhang. :( De tovább tutira nem bírnék várni!

Zseppy, akkor jól vettem ki a szavaidból, hogy csak átmeneti lesz az új lakás... de ha csak 2 év is... az sem rövid időszak! :) Enci baba tényleg rendesen észreveszi már a fényképezőgépet!!! Annyira ennivalóan cuki!!! És Zsoltika mennyire hasonlít az apukára!

Éva, igen, ez a legrosszabb... a ciklus utolsó része... Istenem, bár ne kellene több kínlódást megélned, és jönne az a baba!!!
Már csak néhány nap, és kiderül. Mire én UH-ra megyek, talán kapunk egy újabb jó hírt. Na, Éva, akkor most győzzük együtt kivárni a nagy napot! :)

Székrekedés... én az előző várandósságomnál napi 1 Elevitet és napi 1 Folsavat szedtem, de csak felváltva. Vagyis magyarul 2 naponta 1-et 1-et. De most a Folsavat is naponta eszem. Valahogy akkoriban nem kínzott meg ennyire az Elevit, de talán a mostani naponkénti szedése miatt lehet ez így. Érdekes, tegnap 2x is voltam wc-n, este még egyszer mennem kellett, féltem is tőle. Aztán végre semmi vér!

Lányok, nekem csak azt a 3 mg-os Folsavat adják a gyógyszertárban, az is megfelel? Nem kellene több belőle?

Eszter, húúú, hogy neked ilyen gyors legyen az anyagcseréd?! Én a pisivel vagyok ugyanígy! Amint megiszok valamit, fél órán belül mehetek wc-re! Na, majd meglátjuk, mit mondanak a gastroenterológián.

Helyzetjelentés rólam:
Most keltem fel, természetesen telefoncsörgésre. :( Olyan csodásan süt a nap, hogy talán kiülök a teraszra. Amúgy az alváson kívül már jobban vagyok, a torkom nem fáj már!

Képzeljétek, este annyira nem bírtam magammal, hogy mértem hőt. Azt hittem, lefordulok a székről, csak 37,0-t mértem, tegnapelőtt meg végig eddig esténként 37,5-öt. Megijedtem, nehogy itt nekem reggelre végül megjöjjön. Úgyhogy reggel felkeltem 1/2 8-kor szokás szerint megmérni, akkor is 37,0 volt. Szóval, ijedelem elhesegetve! NEM TÖRTÉNHET SEMMI BAJ!!! De akkor miért fosok folyamatosan attól, nehogy elmenjen a baba?! Annyira nem akarok negatív gondolatokat sugallni neki, azt akarom, hogy azt érezze, boldog vagyok, hogy visszatért közénk, és imádom őt, már most!!!

Dani már tegnap megpuszikálta a hasam, aztán elhesegette, hogy "na, még nem, majd jövő héttől!" Annyira édes volt! Mindig úgy köszöntünk el annak idején, hogy ő ült még a pc-nél, természetesen játszott, én meg mikor mentem aludni, odamentem hozzá, puszit nyomtam az arcocskájára, ő meg egy puszikával, simogatással kívánt jó éjt a kis bóbitánknak. (Mert hogy így becéztük őt.)

Na, azt hiszem, eleget írtam, nem fogjátok győzni visszaolvasni!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Örülök, hogy jól vagy!!!
Most eszembe jutott, hogy Apa mennyit símogatta a pocimat! Kisbalázs mindig felébredt a hangjára amikor hazajött és amikor a párom a kezét a hasamra tette mindig úgy fordult, hogy a kis háta Apa keze alatt legyen!
Pihenj csak sokat!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!
Tegnap takarítás után annyira szerettem volna jönni, de a nap további része bedarált. :cry:
Amikor meg végre este lett volna egy kis időm nem volt babanet.. :evil:
Na lényeg most újra itt vagyok.

Mi is megjártuk ma délelőtt a fülészetet, mert Áron folyton vígasztalhatatlanul sír még cicin is ha valami hozzáér. Láz nincs és egyébként jókedvű. Semmit nem talált a dokinéni, se gyulladás e semmi. Én ezt nem értem. Azt is mondta biztosam megynomhatta valahogy ha már forgolódik. Minde esetre nézzem és ha nagyon fáj neki adjak Panadolt vagy Nurofent hogy ne fájjon. Ha nem múlik vigyem vissza pénteken.

Juci
Legyetek ügyesek a fülészeten, remélem semmi komoly nincs, és ha mégis akkor a fülcsepp helyre hozza hamar.
Nagyon édes a gép előtt. Te viszont még vékonyabb vagy mint a talin voltál.

Titi
csak nyugalom, ne legyenek aggasztó gondolataid. A székrekedés bizony okozhat kicsi vérzést ha kireped a nyálkahártya. Ha tudod tényleg hagyd el az elevitet.Folsav viszont maradjon. Az a mennyiség amit a dobozán írnak elég, nem kell több. Én is csak annyit szedtem amíg a gyomrom bírta.
Hőmérőt nem tetted még el jó mélyre?
Igen ülj csak ki a teraszra egy kis napfürdőre.

Zseppy
Helyes kis családod van. A fiad negyon hasonlít a papára. :D
Encinél azok a szemek. :)
Nem tudom lányok figyeltétek e hogy szinte minden gyerkőcnek a topikunkban igéző szemei vannak. :lol:

Balimama
Ó nagyon drukkolok. Sajnos ez az utolsó hét megy a legnehezebben és csak stresszeli az ember magát. Remélem a párod hamaroseamn újra simogathatja a hasadat és benne valakit. :lol:
color=red]Nagyon boldog szülinapot a lányodnak![/color]


Koda
De örülök, hogy ilyen gyorsan jelentkeztél. Még szüléstörit is leírtad. Gratulálok a villám szüléshez, nem semmi. Ügyesek voltatok.
Sajnálom a rossz éjszakát, de első napokban ez természetes, főleg, hogy ekkora munkában vagytok. Jövés menés munkazaj. Hidd el minden lenyugszik ha kettesben vagy Marcival hármasban lesztek. Jó hogy ő is otthon van veletek kell ez a kis lelkének. Azt viszont sajnálom, hogy szegényke beteg. Jobbulást!

Ági
Gyre az uh után és mesélj! Remélem minden oké lesz és miért ne lenne így . Bízom benne megerősítik, hogy kislány.

Eszter
Végre jelentkeztél. :)
Nyugodtan nyalogasd csak a sebeidet, csak néha adj egy kis életjelet magadről, hogy tudjuk megvagy.
Jó gyors az anyagcseréd, és ezért nem hízol el te sem.Ez valahol mert nem kell figyelned a kalóriákat. És bizony ahol bevétel van ott kiadás is. Ne aggódj szerintem minden rendben van csak te ilyen típus vagy.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jaj, Bufo, Ti is fülfájósak vagytok?! :( Istenem, de szar, hogy ráadásul nem is tudni, mitől?! Reméljük, hamar elmúlik, és nem is kell majd még egyszer visszamenni a dokihoz!

Éva, annyira aranyos, szinte magam előtt látom, ahogy forgolódott a pocidban Balázs apuci keze alatt! :)

Képzeljétek, olyan dilis vagyok, ma kitaláltam, hogy kimegyek a terasztra vasalni. Annyira vonzott a napocska, de itt a 4 mosógépnyi vasalnivaló is, gondoltam, kellemes a hasznossal. És a felét meg is csináltam, két részletben. Közben elsétáltam a postára, adtam fel apukámnak képeslapot, mivel holnap lesz a névnapja, bementem a boltba is. Annyira ritkán sétálok, mindent kocsival intézek, úgy hozzá tud nőni az ember fenekéhez. De mivel a férjemnél van az autó, így maradt a lábbusz. És annyira jól esett ebben a csodaszép időben! Hallgattam a madarak csiripelésést közben! :)

Ja, és Dani elmondta anyósomnak, hogy lehetséges, babánk lesz. Szegényke kénytelen volt, mert megkérdezte az anyukája, voltam-e orvosnál... megbeszéltük a párommal, hogyha megkérdezi, kénytelen lesz neki elmondani, hogy nem voltam, úgysem tudna mit adni a "betegségemre". Persze elmondta, hogy valóban nem voltam a legjobban, én azt is, hogy a babácska kicsit leszívja az energiám. Állítólag nagyon boldog volt, csak apósomnak mikor fogjuk megmondani?! Szerintem így illene neki is ma. Viszont én már olyan fáradt vagyok, le is dőlök.

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Zseppy, mensi jelek?! Még mindig semmi? Mikor kellene megjönnie pontosan?

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Koda! Jó gyorsan túlestél a szülésen, de legalább nem kellett órákat szenvedned a vajúdóban… Nagyon szép kisfiad született.
Nagyon gáznak tűnik nálatok a helyzet, azért próbálj meg vigyázni magadra.

Eszter! De jó, hogy hallunk rólad egy picit. HA nincs kedved írni, nem baj, csak néha egy mondatot légyszi, hogy minden ok, nem kell aggódnunk miattad.
Nagyon írigyellek a gyors emésztésért.

Titi, Ági! Én is szenvedek a székrekedéstől, eddig se volt rózsás a helyzet, de amíóta van baba, még rosszabb. Azt olvastam vmelyik nap, hogy a lenmagpehely nagyon jó természetes bélmozgást előidéző szer, csak sok folyagékot kell hozzá inni. Javasolják kb 2 evőkanállal naponta joghurtba vagy ivójoghurtba keverni, de utána mindenképpen inni kell. Én ma vettem majd beszámolok pár nap múlva, h segített-e.
Tiszta jó, hogy örült anyósod a babának. Ne félj talán így megoldódik a cigi ügy is, meg nem lesz gáz ez a pár napos hiányzás sem.

Titi! Köszi a fodrászt, majd megdumcsizzuk, h mikor tudnék elmenni hozzá. Amúgy is szeretnék veled majd beszélni, még a múltkori talin mondtad, h már volt szülésznőd a Szent Imrében, egy kicsit ki szeretnélek faggatni.
Jó hogy eltűnt a torokfájás, holnap mégy is már dolgozni?

Juci! Kapunk egy rövid hajas képet Eszterről?

Zseppy! Annyira jók a képek, az utolsótól teljesen elolvadtam, azok a csodás nagy szemek…

Éva! Nagyon drukkolok, remélhetőleg minél gyorsabban eltelik ez a pár nap…

Nekem tegnap dél óta folyamatosan fáj a hasam, főleg bal oldalon. De nem görcsöl, hanem ilyen tompa, nyomó fájdalom. Remélem csak a bébi nem akar elférni, bár 2 nap alatt majdenm duplájára nőtt a hasam. Nagyon várom már pénteken a doki, mert azért aggódom. A párom szerint fel kellene hívni, de telcsin keresztül mit tudna csinálni?
Szerintetek természetes az, h fáj?

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 


Erzsike, szerintem csak a méhed tágul, ne ijedj meg. Semmi más rendellenességet nem tapasztalsz, ugye? Ha mész pénteken, mindenképp szólj róla a dokinak!!!

Természetesen mindent elmondok, amit tudok, szülésznőt, fodrászt illetően!!! Örülök, ha segíthetek!

Kíváncsian várom a lenmagpehellyel kapcsolatos tapasztalataid. Én most vettem rostos leveket, azokat fogom inni, meg alkalomadtán szilva lekvárt, aztán meglátjuk. Hátha bejön valami. Végszükség esetén ott a DM-ben kapható Tamarin...

Juci, na, ez jó hír! Mármint hogy nincs semmi probléma a fülecskéjével! :)

Szakácsi Sándor... miben halt meg? Nem tudod véletlen? Mi történt?

KépKép
titi_27
 
 


Titi! Feltettem a másik topicba az őszibarackos csirkemellet. Ahogy írtam a receptet, meg is kívántam...
verzsike
 
 


Sziasztok!

Eddig olvastalak benneteket.:)
Nagyon sokat írtatok..:)

Taksonyba költözünk..ez Csepel mellett van.

Mikor már azt is tudom 1hét múlva.,,tegnap derült ki.

Csajok már alig várom: én nem vagyok ehhez hozzászokva..anyu állandóan faggatózik és nem csak engem páromat, Zsoltit is..mindent tudni akar és, ha nem akarjuk elmondani kiakad, nem beszél hozzánk vagy csak illetlennek titulál.
Ami még: beszélgetni párommal előtte se lehet, mert beleszól..stb.

Most reggel elmondtam neki végre, hogy adok tejet vkinek(hugom volt osztálytársának) erre nem hogy örült volna neki, este avval jött haza neki semmit ne meséljek többet, mert azt hiszi nem ezt érdemelte tőlem, hogy titkolózok.

Nem vagyok már gyerek, miért kell nekem mindenről beszámolnom?? Ez nagyon rossz ..én nem vagyok olyan fajta és ezt sose fogadta el. Bezzeg a hugom..ő őszinte vele..stb.

Jajjj..kezdem azt hiszem egy ilyen nap után számolni máris a napokat!

Páromnak most lesz a születésnapja..Zsoltival mentünk az ajándékért..ari volt már alig várta, hogy mondhassa apjának, hogy apa megvettük ám az ajándékodat, de nem mondom el miaz.:)

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Most értem haza a dokitól,rendes volt,de azért nem teljesen az volt a véleménye,amire számítottam.Ettől függetlenül megnyugtató volt,így elfogadom a véleményét és bízom benne.Meg is viszgált és azt mondta,hogy a bal petefészkemben lett egy ciszta.Remélem magától el is tűnik onnan,mert 3 hete még nem volt ott.Most nem szeretnék aggódni ezen,úgyhogy elhesegetem a rossz gondolatokat.A hormonvizsgálatot feleslegesnek találta,a hőgörbéimet vittem és örült neki.Azt monta,ha terhes leszek ad Utro-t,mást úgysem tudna adni,mint progipótlást,azt meg fogok kapni.Viszont van pé-m és terhes is leszek,tehát nem sok értelme lenne a hormonprofilnak.Viszont ha nem jön a baba 6 hónap alatt,akkor küld.Elküld egy úgynevezett tork vizsgálatra,ami vérvételből szűri azojkat a vírusokat,kórokozókat,amik lappanghatnak a méhben és okozhatnak elhalást.A vizsgálat szerint rendben vagyok és azt monta,mensi után szabad a pálya.Úgy is csak akkor lesz + tesztem,ha a méhnyálkahártyám felkészült rá.Ha úgy érzem,nem kell várni. :D Ennek borzasztóan örülök.A mostani görbém luteális fázisa olyan szép,hogy tankönyvbe illene.Ezt én mondom nem ő.Hát ennyi.Nagyon várom,hogy megjöjjön és elkezdődjön a várva várt babagyártás. :D

Verzsike!

Én is azt gondolom,hogy mindennel meg lehet keresni a dokit.Ő meg majd eldönti,hogy várhat e a probléma péntekig.Ha nincs gond legalább megnyugtat.Igaza van a párodnak,hívd fel nyugodtan.Most őszintén mennyi pénzt ad az ember nekik,a szülést még nem is beleszámítva.Ők ezt válalják ezzel a munával,hogy csörög a mobil.Ne aggódj rajta,mit szól hozzá,mert ezért van.Természetesen biztosan semmi komoly,csak nő,tágul a méh,de kérdezz rá bátran. :wink:

Azért nehéz volt a nődokinál,a váróban csupa ragyogó arcú kismami,először rendesen utáltam őket :oops: (természetesen ne értsétek ezt szó szerint,csak felszakította a sebeket,hogy mikor utoljára itt ültem én is a kiskönyvemet szorongattam és ragyogtam. :cry: .Aztán mire sorra kerültem már rájuk is tudtam mosolyogni. :roll:

Puszi

Eszter

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


sziasztok!

Megjöttem a doktornőtől! :)
A szám fülig ér, mert annyira boldog vagyok! :) Mindent tökéletesen rendben talált, semmi gond nincs a szivecskéjével! :lol:
Vivit is bevittem magammal, egy zacsi Mozartgolyóval a kezében, hogy "ha már itt járunk, akkor szeretném, ha a doktornénit látná a lánykám, hisz az első napokat vele töltötte". Úgy örült neki a doktornéni!!!! Azt mondta, hogy ne is menjen ki Vivi, hanem maradjon és nézze az uh-ot végig!
Először egy doktorbácsi uh-zott, addig Vivivel beszélgetett a doktornéni, hogy ugyan ő kislányt, vagy kisfiút szeretne?! És a doktorbácsi már rá is nézett: "hát, szerinte kislány"
Kép
Aztán mindent megnéztek a szivecskéjénél...
Végül a doktornéni odaült a géphez és azt mondta, hogy "még megmutatgatok néhány dolgot ennek a nagylánynak!" :D
Hát, csajok, ekkora élményben még nem volt részem! Tudtam, hogy ez a doktornő egy tündér, de ennyire!?!
Megmutatta nekünk az arcocskáját a huginak :D, ahogy a bal keze a feje mellett fenn volt és "integetett". Láttuk ahogy a száját nyitogatja, nyammogja a magzatvizet... És láttuk a két apró kicsi talpacskáját is a drágámnak!
Annyira csodálatos volt! Alig bírom most kivárni, hogy 2-3 hét múlva elmenjünk 4D-re! Szegény apa most nem láthatta. :(

Juci,
Boldog vagyok, hogy Dudimnak nincs nagyobb baja!!! :)
Képet azért igazán rakhattál volna fel! :roll:

Eszter,
nagyon jó hír, hogy a doki azt mondta, hogy már próbálkozhattok is! Mindent bele!
A ciszta miatt ne aggódj, szerintem el fog tünni! De ha nem akkor se aggódj előre! :wink:
Az orvos elérhetőségét adom majd!!! :lol: :roll:

Erzsike,
én ugyanígy vagyok, hogy sose voltam olyan gyors emésztésű, mint Eszter :(. Most meg aztán végképp... Kiváncsi leszek, hogy mit mondasz, erre a csodaszerre!
A hasad nem lehet, hogy azért fáj esetleg mert felfújódsz? Én egy időben nagyon szenvedtem tőle!!!

Titi,
de jó, hogy tudja anyósod! REmélem akkor egy kicsit a cigiügy is megoldódik... :oops:
Irigykedek a sétáért. Nekem ma a pvc lerakása jutott, de megérte, mert már legalább látom, hogy szép lesz. Még nincs kész, de hétvégére a végére jutunk! :)
Tartok tőle, hogy sokáig nem fog elmúlni az aggódásod. De hogy is múlhatna, hisz nem semmi amin keresztül mentél?! Azért próbáld erősíteni magadban, hogy semmi baja nem lehet!! (én mostmár kevesebbet aggódok igy, hogy mocorog, de azért néha magamba fordulok, mert rettegek, hogy elveszíthetem)

Éva,
szép a görbéd! Nem érzel semmit? Annyira jó lenne, ha már neked is sikerülne!
Boldog szülinapot a nagylánynak!!!
(figyu! Kérdezhetek hülyeségeket? Hány évesen szokott megjönni a lányoknak? Megmondom miért kérdezem, mert múltkor Vivivel hasi uh-n azt mondta a doktornő, hogy milyen fejlettek a petefészkei, még csak 9 éves lesz? Ettől hamarabb fog neki vajon megjönni?)

Koda,
gondolkodtam, hogy esetleg átugranék segíteni, de épp nem ment felétek vonat :D :D :D Gyógyítgasd Marcit, és babusgasd Bencét! Amugy már sokkal jobban vagyok, 3 napja kúpozok, és még 3 nap van hátra.

Bufo,
szegénykém, ez a bizonytalanság még rosszabb, mintha azt mondta volna, hogy valami baja van a fülének! :( Hogy vagytok igy estére? A fül és torokfájás ilyenkor szokott erősödni...

Sziszike,
de jó, 1 hét és költözés? Raksz majd fel nekünk képeket?

Zseppy,
olyan édesek a gyerekeid! :) Istenem, milyen gyorsan nőnek... A képeken annyira látszódik, hogy hogy telik az idő, a sajátjainkon meg észre se vesszük!

Na, megyek, mert éhes vagyok (bár ez tőlem nem meglepő :D)
puszi mindenkinek,
Ági

Látjátok, hogy már a 22. hetet kezdtem??? :lol: :lol:
csné
 
 


Jaj, Ági, de örülök, hogy ennyire boldog vagy! És hogy minden rendben van! És hogy ennyire pozitív élményben volt részed!!! :) Nagyon-nagyon örülök Nektek!!!
Hihetetlen, hogy már a 22. hét...

Eszter, de örülök, hogy eljutottál a dokihoz! Bízom benne, hogy az a ciszta gyorsan elmúlik, és semmi akadálya nem lesz a próbálkozásnak!!! Tudod, biztosan azért nem akar még mindenféle hormonbigyókat csinálni, mert fölöslegesnek tartja, hátha magától is összejön a baba. Én szinte biztos vagyok benne, hogy nagyon gyorsan jönni fog a baba! És ha a doki ad neked progipótlást... picit lazulj el Eszter, és várd szépen a mensid, aztán a következő pé-ed!!! Istenem, bár rögtön sikerülne!!! :)

Jucikám, bizony én is azt mondom, most már még inkább, hogy nincsenek véletlenek. A sorsotok keresztezte egymást, egybe fonódott akarva akartanul is az életetek, és ha már egy kis apró boldogságot tudtál adni egy másik embernek, akkor Te magad is boldog lehetsz ettől!

Tudod Sziszi, mindenkinek meg van a maga keresztje, senki sem tökéletes. Kinek nagyobb, kinek kisebb a problémája. Nemsokára úgyis elköltöztök, és talán ez a probléma is megoldódik!
Már csak 1 hét???!!! :) Gondolom, mennyire várod már!

Erzsike, mindjárt megnézem a receptet! De szuper, már gyűlnek szépen a nekem valók is! :)

Juci, azért a képről nehogy megfeledkezz! Ne felejtsd el, az élet megy tovább, és van sok szép dolog, ami örömöt ad! Persze ez az idő a gyászé, de ha jól leszel, majd gyere, és hozd azokat a rövid frizurás sztárfotókat, jó?

KépKép
titi_27
 
 


Jaj, Éva, én elfelejtettem... :(

Boldog szülinapot a lánykádnak!!!!!

Már megint én vagyok az utolsó?! :(

Jucikám, nagyon édes lett Dudi!!!

KépKép
titi_27
 
 


Juci,
szerintem nagyon édes lett Dudor!!!
Nem is fiús! Édes kerek feje van, de hát annak csak örülni kell!!! :D
csné
 
 


Sziasztok!

Ági!

Annyira örülök,hogy minden rendben van a babáddal.Duplán is örülök,mert ebből tudom,hogy legközelebb velünk is minden a legnagyobb rendben lesz. :lol: Mondtam apának,hogy szereztél nekem dokit allergia ügyben és annyira meghatódott,hogy milyen figyelmes vagy velem.Mindkettőnknek nagyon jól esik. :wink:

Erzsike!

Nagyon sokat gondoltam rád.Hogy vagy most? Ugye már nem fáj a pocak. :roll: :wink: Bízom benne,hogy minden a legnagyobb rendben.Kérlek írd meg mizu,mert aggódom ám. :roll:

Éva!

Én is nagyon sok boldog szülinapot kivánok a te nagy leányodnak. :D

Juci!

Ez az Esztilány olyan drága.Nagyon jól áll neki a loknik nélküli frizu is.Én már többször írtam,hogy pont ilyen babát szeretnék.Majd meg is mutatom apának a képet,hogy tudja,milyet szeretnék. :lol:

Koda!

Remélem Marci már jobban van és Benci nem kapta el tőle.Hogy bírtad 2 éjszakát? Nagyon kemény volt?

Titim!

Én már számolom visszafelé a napokat 14. éig,annyira várom az első sztárfotót a kis csöppedről. :D Remélem jól vagy és minden rendben odalent is.Egyébként pisilés ügyben sem maradok el mögötted,oda még gyakrabban járok. :lol: Én alapból túl vagyok húzva.Tudjátok nyáron voltam kardiológiai kivizsgáláson és a pulzusom is túl gyors,de annak sincs szervi oka,nem okoz gondot,csak ilyen alkat vagyok.Azért pörgök szerintem ennyire folyton,mert én már csak ilyen gyorsabb tipus vagyok. :lol: Azért is viseltem nehezen,hogy a mostani terhességemnél teljesn belassultam,mint aki folyamatos altatásban van.

Lányok,itt a tavasz,gyönyörű volt tegnap is a délutáni napsütés és én epedve várom,hogy ismét terhes legyek.Jó,nyilván aggódni fogok majd,de hihetetlen,hogy az ember lelke mire nem képes.1-2 hete rettegtem és nem akartam,most meg szinte jobban vágyom rá,mint amikor decemberben terhes lettem.Ha elsőre sikerülne,akkor úgy lennék babás,mint annó Bálintkámmal,és szép kis karácsonyi ajándék lehetne az én kis babám.Imádtam azt a terhességet,tökéletes volt,hogy nyáron még nem voltam olyan dömper,nem viselt meg a meleg stb.. aztán mire már letramplisodtam(imádtam azt is) :lol: addígra elrejtett a sok ruci,nem zavart a súlyom ,alakom, a kertésznaci alatt.Lelkileg is ngy megnyugvás volna ez nekem,hiszen bennem van,hogy az úgy nekem jó volt és így most sem lehet baj.Nagyon optimista vagyok.Ettől függetlenül elhatároztam,hogy senki sem fogja tudni,csak apa és ti,ami azért is nehéz lesz,mert amikor a babám szíve megállt,már látszott rajtam. 8 és fél hetesen. :roll: De másként fogok öltözni és amíg csak lehet,legalább a 20. hétig nem újságolom a hírt,mert bár mindenki nagyon mellettem állt a bajban és egy rossz szavam sem lehet,kolegák,család barátok,mindenki tapintatos és kedves,azért nekem jobb,ha a bánatom az enyém,miénk és az örömöm is akkor legyen nyilvános,ha biztosabb a siker.DE a legjobban a kisfiamat féltem,aki úgy kiborult a suliba,amikor én a kórházban voltam,hogy az ofő és az egész osztály vigasztalta,mert úgy el kezdett zokogni az órán,hogy meghalt az ő kistesetvére,és azért magamat okolom,mert ha nem akarom kikürtölni a világba mennyire boldog vagyok,megkímélem az ő kis ártatlan lelkét egy ekkora csapástól.Mert ő 9 évesen nem érti még ezt úgy meg,ahogy mi felnőttek.Ha kisbbát lát a tv-ben,még most is duzzogó arccal azt mondja,hogy haragszok,minek mutatják,ez fáj nekem.Szóval az ő érdekében is tartani fogom a szám,de azon leszek,hogy minél előbb meglepjem őt(is) a legcsodálatosabb ajándékkal és kaphasson tőlem karácsonyra egy kistestvért,hogy ne fájjon a kis szíve ,ha babát lát.Drukkoljatok nekem nagyon.12-e körül várom mensit és utána hajrá. :D

Szép napot.

Eszter :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntéseket!
(Tényleg miért is nem az anyukákat ünnepeljük a szülinapokon? Bár mindegy, mert sütni-főzni akkor is nekem kellene! :lol: :lol: )

Ági!
Olyan csodálatos élményben lehetett részetek! Vivinek biztosan nagyon tetszett! Közelebb kerülhetett a kistesóhoz, hiszen már látta és el tudja képzelni!
Az első mensi időpontja nagyon változó. Én 12 éves voltam, a nagylányom 14, de az anyukám 9 éves volt!
Nem csak a petefészektől függ, hanem a hypophysistől is.
Annak azért örülhetsz, hogy a lányodnak talán sosem kell majd azon aggódni, hogy nem jön össze a baba!! :lol:
Egyébként az első mensi előtt már megfigyelheted a másodlagos nemi jelleg kialakulását, az azért ad egy kis támpontot.

Juci!
Gyönyörű lett Eszter! Egy kicsit sem fiús!!!

Eszter!
Annyira örülök, hgy végre jelentkeztél és annak pedig még jobban, hogy ilyen jó hírrel!
Most újra érzem, hogy a régi Eszter jött közénk!!! :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Eszter!
Ha érteném, hogy tudtál belopakodni elém egy ilyen hosszú hozzászólással?! :shock: :shock:
Nagyon meghatott a kisfiad! Az ember néha elképzelni sem tudja milyen erős érzelmek lakoznak a gyerekekben!
Én nem mondtam el Balázskát annak idején a lányoknak,csak a 16. héten.
Apukájuk felesége is akkor várt babát és pont 16 hetes voltam, amikor szült. Meg akartam várni hogyan reagálnak. Ettől tettem függővé, hogyan adom elő.
Annyira aranyosak voltak! Emese még nem volt 8 éves és nevetve megjegyezte, hogy akkor most ő akárhol van mindenhol bőgés lesz?!
Nagyon szeretik mindkét kistesót (fél év van közöttük)! Ráadásul szerencsém van, mert a két kiskrapek is bírja egymást!
Egyébként én is a karácsonyra pályázok!!! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Jó reggelt lányok!

Képzeljétek, most beszéltem apukámmal, hozzá szegődött egy kiscica, remélem, vele is marad! :)
Jövő hétvégén megyek hozzá, na, majd csak óvatosan, de azért eljátszadozom majd vele.

Eszter, én is annyira várom már a 14-ét!!! Már nincs egy egész hét!!! Valahogy nem vagyok annyira besózva, hiszem, hogy van bébi, és hogy jól van!!!

Szegény Bálintka, még mindig ennyire rosszul viseli? Tudod, igen, az volna a helyes, hogyha meg bírnánk állni, hogy ne kültöljük ki a világnak a boldogságunkat. Én a 12. hétig nem mondtam el annó, de most máshogy lesz. Mivel valószínűleg feszültebb leszek, és jobban fogok izgulni, így biztosan el fogjuk mondani ha megerősíti a doki. Ugyanis én mindig abból indulok ki, hogyha Isten ne adja, elmenne a baba, akkor azt úgysem tudnám titkolni. Akkor inkább tudják meg az előzményeket is a kollegák és a család. Persze másnak nem tervezem elmondani, de idebent muszáj tudniuk úgy gondolom. Akikkel napi 9 órákat ülök egy irodában... úgyis látszik rajtam szerintem minden.

A postán voltam minap, a postafiókba érkezett levelekért mentem, mire megkérdezte a fiókos hölgy, hogy hogy vagyok mostanában? Nem jön még a baba? Mire mondtam, hogy meglátjuk... erre ő, hogy igen, annyira látja rajtam... de még ne beszéljünk akkor róla. Hihetetlen! Így észre lehet venni az emberen?!

Ági, most már egyre valószínűbbnek gondolom, hogy a dokim UH-zott. Nagyon fiatal, és tényleg nagyon kedves! Alig várom már, hogy megnézd a honlapon! :)

Éva, hogy áll ma a hőd? A rosszullétek még mindig tartanak?

KépKép
titi_27
 
 


Jó reggelt!

Eszter,
annyira jó hallani ezt az optimizmust! Tényeg a mi régi Eszterünk van itt!!!! :D
Dudorrol én is mintát vettem, még a kórházban. Nekem amikor ő megszületett, akkor volt az utolsó mensim! Mondtam is apának, hogy ilyet kérek... És ilyet kapok úgy néz ki!!! :roll: :lol:
És hogy foglalkozom veled, az természetes! Azt szeretném, ha te is hamar átélhetnéd azt amit én, hogy újra egy pici babát foghassunk a kezünkbe, ami igazán szerelemből születik!!!
Szegény fiad! Vivi is ennyire ki volt borulva emlékszem, csak nekünk akkor pont szünet volt, igy nem kellett még az iskolával is megküzdenünk!
Hogy mikor mondod el a következőt, hogy vársz vele, arra azért én nem raknám a nyakamat (sőt még a kisujjamat se :))
Emlékezz vissza, Vivim előtt is akartam titkolni, de ő megérezte. És ráadásul úgy voltam vele, hogy ha megbeszéljük, jobban fel tud rá készülni, mintha csak azt tudná, hogy anya megint kórházban, vagy csak, hogy anya megint maga alatt. Persze, meg kell óvni őket attól amitől csak lehet, de ezek a csalódások készítik fel őket igazán az életre! Nem kicsik már, átérzik velünk a bánatot és az örömöt is. Hidd el, nektek is aggódás lesz az eleje (Bálintnak is), de aztán majd egyre inkább tudtok örülni neki!!!

Éva,
Vivi tényleg közelebb került tegnap a hugihoz! :) Még nem látta igy, és apának egész úton azt mesélte. Este mindig elköszön a pocilakótól is, és most reggel is azzal ébredt! :) Az ilyen tegnapi boldogságokért érdemes pocakosnak lenni!!! Ez megfizethetetlen!
Köszi, hogy nem érezted hülyének nagyon a kérdésem. Te vagy a nagylányos anyuka, gondoltam értesz már hozzá! Tehát azért lesznek jelei előtte már, mielőtt megjön neki, igaz? Bár már meséltem neki már a mensturációról, tehát arra fel van készítve, biztos ami tuti...
A babagyártás kérdésével vagyunk bajba mostanában. Kérdezget folyamatosan, és én nem tudom hogy hogy mondjam el. Azt mondtam neki, hogy akkor beszélünk róla, amikor elég nagynak érzi magát ahhoz, hogy elmondja azt, amit ő tud, amit az isiben hallott, vagy máshol. Ettől még egy kicsit visszakozik, igy nyertem egy kis időt... :lol: :lol: :roll:
Nekem az apukám a mi születésnapunkon mindig hozott anyukámnak virágot, mert azt mondta, hogy nem megszületni érdem, hanem megszülni!!! :) úgyhogy igazad van, neked is boldog lányod szülinapját!!!

Titim,
te most is otthon pihengetsz??? ugye nem mentél dolgozni? Apósodnak el lett mondva???

Jaj, megyek készülni, mert ma megyek Dudorozni... :D

puszi
csné
 
 


:( Már dolgozom!!! De jobban is vagyok, annyira jót tett ez a két nap!!!

Bizony, Dani elmondta apósomnak is, egyelőre hírzárlat van, még ugyebár semmi sem biztos!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Eszter
Újra a jó és optimista hangulatodban vagy ennek nagyon örülök. Így is kell mindenhez hozzáálni. Remélem meg lesz a szép karácsonyi ajandék mindenkinek. Bálintkát sajnálom, hogy ilyen nehezen dolgozza fel a történteket, de hidd el sokat tanul belőle.Ha ő olyan korba jut nagyon fog vigyázni a kicsi párjára és a babára.

Titi
De jó, hogy így sugárzol a boldogságtól, hogy más is észreveszi. Így nem lehet semmi baj, jó sok pozitív energiát adsz a te kis Bóbitádnak.
Tényleg a te papád tudja már?

Juci
Nagyon kis helyes Dudor rövid hajjal is és nem lehet fiúsnak mondani.
Jó dumcsizást Ágival.

Csné
Tündéri lehetett Vivid a vizsgálatnál. Olyan jó érzés igaz. Nagyon fogja szeretni az ő pici hugocskáját, ha már kint lesz a pocakból.
Ne aggódj a mostani gyerekek nagyon sokat tudnak a babagyártásról, valószínüleg ezért óckodik neked elmondani, mert lehet, hogy nem tudja hogy kezdjen hozzá. Ügyes vagy, hogy már elmondtál neki mindent amit tudnia kell így nem éri meglepetés.Nekem az volt a tapasztalaton , hogy már 5. évf.ba a lányok több mint a fele nagylány volt.

Sziszi
De jó már csak egy hét és költöztök.
Hát igen vannak előnyei is az együttlakásnak,de az esetek többségében egy ideig jól működő együttlét is megváltozik A szülők sajnos feljogosítva érzik magukat, hogy mindenről véleményt alkossanak és beleszóljanak. Nem rosszindulatból csak észre sem veszik, hogy felnőttél, mert nekik még 60 évesen is a pici lányuk leszünk.
Kitartást már mindjárt kész a szép új családi fészek!

Balimama
Kipurcantál a sok sütés főzéstől?
Igaza van Áginak minket is meg kellene ilyenkor ünnepelni. Boldog életed adó napot minden anyukának. :D
Lehet, hogy a karácsony neked be is jön.

Megyek én is mert megyünk a BCG oltás újra beadására Áronnal. Szegénykémnek nem fakadt ki.
Egyszerűen nem értem amíg Dávid itthon volt többször volt időm közétek jönni, mióta oviba jár azóta csak éppen be tudok jelentkezni. Pedig most csak egy gyerkőc van napközben. :roll:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok!
15-ével költözködünk....majd vasárnap fotózok és, ha beköltöztünk végre, megmutatom.:)
Igen nagyon várom/várjuk!!
Ha lenne kedvetek egy találkozót is csinálhatnánk, majd ott..de ezt még megbeszéljük.

Igen van sok előny és tudom, hogy nem rosszindulatból csinálja..de ő ilyen..s mi már nagyon régen tudtunk egy nyugodtat beszélni, illetve, ha összehozzuk esténként, ha alszanak a manók!

Titi: annyira örülök nektek! Apósod tudja már? És apud?

Csné.: Éreztem, hogy semmi baj nem lehet..nagyon boldog terhességet kívánok neked is.

Éva: a lányodnak Boldog születésnapot kívánunk.

Juci: már akartam írni, de a kicsi lányod: TISZTA APJA!!!

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Túlvagyunk az oltáson és egészen jól viselte Áron.
Megmérték 6920g és 68 cm. A centi csak kb mert ugye nem lehet totál kinyújtani a lábát. Ezen dolgozunk heti kétszer a Dévény tornával.
Kaptunk papírt, hogy mikor és mivel lehet kezdeni a hozzátáplálást. Elolvastam és kb ugyan az mint 3 éve. Két hét múlva 6 hós a lelkem és már kaphat hamikat. Nagyon szalad az idő.
Fél négyre megyünk az oviba Dávidért, aztán cipőt venni neki. Csak bélelt van neki, de ebben a melegben belesül a lába, és az összes őszit kinőtte.

Juci
Te már kóstoltattál Dudival valamit? Vagy ti is megvárjátok a fél éves kort?

Sziszi
Várjuk a képeket! :D

Verzsike
Na mi a helyzet a védőnővel? Beszéltél vele?

Titi
Írtad, hogy tudják a párod szülei a babát, de azt nem, hogy mit szóltak? Hogy fogadták a hírt?
Remélem most a dohányfüstöt már nem fújják az orrod alá. :roll:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!

Utolsó jártányi erőmmel bejelentkezek hozzátok :)
Kimondhatalanul fáradt vagyok, amióta hazajöttünk kb. 10 percet aludtam. Marci kezelhetetlen, meg van bolondulva....Bence meg nem marad a kiságyban. Ugyan azt csinálj, mint Marci anno. Csak ölben alszik. Most épp Gabi mellkasán alukál. Nem tudom mi lesz így... :roll: Ráadásul nincs fürdőszobánk, de holnapra kész van! Úgyhogy most felmegyünk anyukámékhoz, ott alszunk. Alszunk......he-he-he :)

Nagyon köszönöm a dícséreteteket Bence nevében is:) Aranyosak vagytok. A kórházban azt mondták rá, olyan, mint egy kis öreg apóka :) Hát tényleg olyan, de majd kikupálódik. Marcira ugyan ezt mondták 4 éve a kórházban:)

Lányok! SOS! mennyi kell szopiznia egy ilyen kisbabának? Hányszor és háhy grammot??????


Éva:)
Nagyon drukkolok nektek ebben az utolsó néhány napban! Én is de utáltam az utolsó hetet, hogy most lesz -e valami, vagy sem.....


Juci:)
Itt van a csomag, előkerült! Szuper az anyag, nagyon köszönöm!

Titi!
Visszaolvasva láttam, hogy már megint volt egy kis idegeskedés nálad a vérzés miatt. Remélem ez volt az utolsó ilyen! neked is kijut úgy látom.....és én is nagyon várom a 14-ét. Na de nem kell idegeskedni! nem véletlenül készült el a dobozod:)

Eszter:)
A kisfiad egy tündér! Ugyan ilyet kívánok neked 1-2 hónap múlva. Ha kislányba jön, az sem lesz baj ugye? :wink:
Köszönöm kérdésed, Marci jobban van, bár éjszaka sokat köhög. Elvileg nem fertőző, így nem kaphatja el senki.
És az éjszakák? Húúúúúúú......remélem úgy 10 hónap múlva megtapasztalod. De akkor ne tessék reklamálni :) Komolyra fordítva a szót, hulla vagyok. Rosszul vagyok a fáradságtól. De nem panaszkodom, hálát adok az égnek, hogy idáig eljutottunk!

Ági:)
Ha jól olvasom, voltál UH-on? Nem találom az írásodat erről. Jobban előre kell olvasnom. De ha jól veszem ki a szavakat, minden oké és talán kislány? :)

Zsuzsa!!!!
Adj tanácsot, te hogy bírtad? Komolyan nem tudom, mi lesz velem, ha így marad a helyzet.......neked Áron elmarad/elmaradt a kiságyban? Nem kellett sokat kivenni? éjszaka aludt? nekem nyüzyög, fecereg, egész éjszaka a cicin lóg, nem alszik csak kb. 10 percet, azt is csak a cicin, mellettem. kiságyat meg sem merem közelíteni vele.....Miért sír Bence, ha leér a feneke a kiságyba? :roll:


Most ennyit tudtam csak írni :cry: Holnap megint próbálok ideülni!

Puszillak benneteket!


Ez egy itthoni kép tegnapról:

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Titi, Eszter
Annyira kedvesek vagytok, hogy próbáltok nyugtatni. Ez most nagyon jól esik. Gyertek hozzánk többet!!!

Titi
Látod én nem voltam ilyen türelmes és ilyen hamar elmentem. Most várok egy hetet és újra próbálkozom. Annyira de annyira szeretném már látni, hogy dobog a szíve. Szerdán mindenképp írjál hogy mi volt. Drukkolok nagyon.

Eszter
Úgy örülök, hogy ilyen pozítivan látod a dolgokat és már nem akarsz várni. Így az allergiáddal nem lesz baj?

Kép
[/url]
ági2
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: