Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Volt itt végre a védõnéniKép Már el is mentKép Szóval az egyik kollégám azt javasolta, hogy bugyuta kérdéseket tegyek fel neki, hogy születik a baba, hány hónapra, ... Ez a mondókája kellõs közepén eszembe jutott és ezután kb 6000-rel vigyorogtam, kb mint a tejbetökKép Még most is átszeli a fejemet a számKép Szóval totál idiótának nézhetett. Aztán sajna azt mondta, hogy mivel már nem fogok dolgozni, így többet találkozhatnánkKép Én ezt nem találom olyan jó ötletnek, elég egy hónapban egyszer végigszenvedni. Legutoljára egyébként a hó miatt nem jött, csak akkor nem értem, hogy egy telefont miért nem tudott megereszteni. Mindegy, most egy ideig nyugton üllhetekKép

Lassan lezártam a gyerekek jegyeit is, és sajna a jó szívem fog a sírba vinni, bár az egyik osztályban sajna 35-bõl 13 bukikKép Viszont van ahol csak 5Kép És ott még javítani is hagytamKép Olyan rendes vagyok, nem?

Dodus!
Gratula a hármashoz, az egy szép kerek szám és illik mindenhez (még jól is görbülKép) Ja a védõnéni kicsit lefogyott (bár neki nem említettem), de lehet, hogy a rémálmok miattKép

Panka!
Nem lesz sok az a február 15. Utána már nincs sok hátraKép Próbálj meg pihizni sokat-sokatKép

Lina!
Ha komoly volt az invitálás, akkor számíthatsz rámKép Ugyis attól félek, hogy itthon fogok unatkozni.

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Gyöngyöske kérdéséhez én is csatlakozom, mert karácsony elõtt úgy döntöttünk, hogy veszünk, de tényleg elvesztünk a kínálatban. Amit eddig tudok: hideg párásító és ultrahangos, nos ez 25 körül kezdõdikKép

Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

DodusKép

Gratulálok a vizsgádhoz!Kép Mondtam én, hogy ügyes kislány vagy!

GyöngyöskeKép

Mi most kaptunk karácsonyra egy párologtatót, én nagyon meg vagyok vele elégedve. Elta a márkája, és be lehet állítani azt is, hogy milyen erõsen fújja a párát, és azt is, hogy hideg vagy meleg gõzt fújjon. Bár ajándék, de ugye a garanciát is megkaptuk hozzá a blokkal együtt, így tudom, hogy 20.000.- ft volt. Nekünk is muszáj volt, mert itt is nagyon száraz a levegõ.

Lányok, ma is alig tanultam.Kép Nincs valami csodaszer, ami ráveszi az embert a tanulásra? Hogy ellenállhatatlan vágyat érezzek a törvény magolása iránt?Kép

Puszi, Lina
Lina

MarikaKép

Természetesen komolyan gondoltam, tényleg jó lenne nekem is egy kis társaság.Kép Esetleg megtaníthatsz írásban osztani, mert azt a mai napig nem tudok.Kép

PankaKép

Ez természetesen Rád is vonatkozik, ha esetleg unatkozol majd otthon, lehet jönni látogatóba!

Puszi, Lina

Ui: A talit mikorra toltuk el?
Lina

Lina!

Menjél tanulni, ne internetezz!!!KépKépKép

Marika (anyukádKép)
Marika (hriczom)

MarikaKép

Köszi a tanácsot!Kép

Lina (engedelmes jó kislányodKép)
Lina

Dodus!
Rajzok is vannak azt is be tudod gépelni?Kép
Talira másolok nektek!
Mikor lesz tali?
neva

Sziasztok!

Itt vagyunk, jól vagyunk!
Betegség teljesen elmúlt! KépKép
Ég a képem, de lassan egy hete a babanet felé sem néztem. Talán bennem is lappangott valami, mert semmi nem érdekelt. Megcsináltam itthon a dolgom és csak Dórival foglalkoztam. Amikor õ aludt én is (naponta 3-szor Kép), pedig nem nagyon szokásom napközben aludni, de az elmúlt napokban jól esett. Be sem volt kapcsolva a gép, csak amikor a párom bekapcsolta.

Kriszta!
Kipróbáltam a mandarint. Nagyon ízlett Dórinak, annak ellenére, hogy a narancsot nem eszi (issza) meg. Hát, hogy az orvosságtól jött-e rendbe, vagy ettõl, vagy esetleg mindkettõtõl nem tudom. Azt tudom, hogy egy ismerõsöm a 11 hónapos kisfiával 3 hétig nyûglõdött mandulagyulladással. Ezzel szemben, mi egy hét alatt meggyógyultunk.
Miért van olyan érzésem, hogy a mandarin nálunk nagyon bejött, mint gyógy-gyümölcs...?? KépKép

Betéttel kapcsolatban: nekem sem volt 100 % a császár, így én is készítettem olyan vatta-géz tekercseket. Még így, a császár után is jól jött, bár nekem nem kellett a gátsebet félteni. Azonkívül nekem ajánlották még a Tesco-s gagyi kilencven forint körüli betétet, mert állítólag nagyon jó puha, a gátsebre különösen jó. Én ebbõl is használtam bõven és tényleg nagyon jó puha, csak ajánlani tudom, hiszen tényleg nagyon olcsó, a célnak megfelel. Nem mindegy hány forintot dobok ki óránként.
Azért megjegyzem, én alig vártam, hogy visszatérhessek a tamponra, hisz egész életemben azt használtam. Betétet soha nem vettem, csak tisztaságit.

Lina!
Hatalmas gratula a két lábon járó emberpalántádhoz!

Dóri sok-sok gratula-puszit küld neki!!!!! Azt üzeni, hogy igyekszik õ is hiszen már bárhol, bármiben fel tud állni. Sõt bátran állíthatjuk, hogy mászik! Na mászó-versenyre még nem neveznénk be, de ha kellõen csábító a cél amiért mászni kell, akkor már nagyon jól megy.

Panka!
Most olvastam csak, hogy mi van veletek.
Tessék pihizni sokat és nem lesz semmi baj. Szorítok neked nagyon. Dienesrõl és is csak jót hallottam.

Neva!
Üdv a "be nem álló szájúak táborában" Kép Nálunk ez szokásos esti mûsor. Dóri szerint ilyenkor van együtt a család, el kell mondani mindent. Csak egy a baj, egész este csak õ mondja! Kép Be nem áll a szája. Baba, mamama, papapa, Dai. Kép Aztán már utánozza a trabantot is. Nem tudom hol hallotta, de indulhatna a trabant utánzó versenyen. Tök olyan hangot ad, mint a trabi. Kép
A nyálfújás nálunk is megy, de nem ám csak úgy üres szájjal. Legjobban a sóskánál, répánál, szóval a csupa színes dolgoknál sikerül. Kép

Hát azt hiszem bepótoltam a lemaradást, majd holnap még jövök és boldogítalak benneteket.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok
Hááát én itt voltam szinte minden nap de nem lehet egy férfi olyan locsi fecsi, hogy mindenbe belebeszél???Kép
Igazából dolgoztam is sokat, volt néhány egyéb elintézni valóm, meg azon igyekszem napok óta, hogy egy kedves társunk otthonról is elérjen bennünket, de nagyon nehezen megy. Titokzatos voltam eléggé, de most már haladok.
Kaptam néhány levelet, de az egyik olyan torz és nem igazi képet festett rólunk férfiakról, hogy meg sem tudtam rá válaszolni, keresem a megfelelõ lapot amit korábban láttam és jajj a feladónak KépKépKép, mert elküldöm neki.

De a kérdések és témák.

Dodus, köszi Gáspár egy kissé megtréfált bennünket a kérdéses napon úgy este kilencig kerrestük a baját, már szét akrtuk szerelni és behozni a lakásba, hátha fázik, majd rángattuk egy darabig teherautóval, mire isteni szikra és már indult is. Bár a pénztárcám sírt amikor akb. 14.000 Ft-t kivettem belõle. Fürdetni nagyon tudok, de Bendivel sokkal nehezebb, elõtte sokkal profibb voltam, most bátortalan, gyámoltalan.
Gyerekek rendben, csak bendi nem akar bébipapit enni, hármat is felbont mire egybõl eszik valamennyit, étvágya van, mert a tápszert és az alma banán mandarin keveréket becuppantja. Most ilyen szeszélyes.

Panka, tegnap voltunk hasi UH-n teljesen zártak a pyelonok, még egy éves korában kell esetéeg a izotopos vizsgálat és ha az is rendben akkor semmi vizsgálat nem kell már a vesékre.

Marika csak nem matek tanár vagy, bocs de errõl lemaradtam, a lányom ped-töri szakos, nem tudtam lebeszélni róla, hogy tanár legyen. Bár néha elnézem amit írok jobb lett volna az eredeti terve magyar-töri. A tejbetök az jó volt vigyorogtam mint a vadalma, a szigorúság pedig elitélendõ.Kép

Gyöngyöske, én kicsit szétnéztem korábban, de nagyképûség lenne azt mondanom, hogy értek hozzá, viszont annyi biztos, hogy hide és melegpárologtatók vannak, nem tudom mely típus lenne jobb a gyerekeknek. Érdemes utánna kérdezni a dokinál.

Kata de jó neked, én keveset alszom mert napközben nem tudok, vagyis éjfél körül fekszem és hatkor már kelek.

Na jó befejezem de jövök még.

Tényleg van valami híretek a zmariannékról?

Zoli
bbendi

Lõrincze Lajos szegény forog a sírjában
Zoli
bbendi

Zoli!

Csak jó volt!
Csak pár napig tartott ez az álomkór!
Látod még most is felvagyok, pedig 6-kor csörög az óra... Kép

Az alma-banán-mandarin keverékrõl jut eszembe: Dórinak azt csináltam valamelyik délután. Persze mint általában mindenbõl, ebbõl is dupla adag kell, hiszen van egy másik pici babám (Dancsi KépKép). Szóval este mondom apának, hogy mit ettek a csajok. Erre õ: "fujj, az milyen lehet összekeverve?" Mondom neki, hogy akár meg is kóstolhatja, mert Dóri hagyott belõle. Megkóstolta és meg kellett állapítanom, hogy ebbõl legközelebb 3 adagot kell csinálni, mert szerinte pofátlanság, hogy a két kis pisis ilyen finomat eszik, õ pedig mint családfõ kimarad belõle. Kép
Tisztára olyan mint egy gyerek, nem? KépKépKép
Vagy a ti párotok sem különb???

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Jó reggelt!

A tegnapi nap csupa nyafogással telt.KépEbéd után levittem Laurát, attól kicsit megnyugodott. De este folyt.köv.
És ma reggel? 4 órakor ébredt és csak sírt. Itattam,pelenkáztam,ringattam. Végül 1/2 6-kor megetettem és elaudt. Már ébredezik.
Fáradt vagyok. Remélem nincs semmi gond vele sem egészségileg sem lelkileg (este úgy tünt mintha félne valamitõl !?!?) Kicsit kényeztetem ma úgyis olyan szigorú anya vaggyok Kép
ááááááááááásítok
neva

Sziasztok!
Örömmel írom, hogy január 7 óta itthon vagyunk. Félve hoztam haza, nehogy újra befulladjon, de az orrszívó porszívó remekül mûködött és egy porlasztógépet is vettünk hörgõtágításra. Szóval mondhatom, hogy teljes a gyógyulás, tiszta a tüdeje, csak a szokásos sípoló hang hallatszik, ha ébren van. Az intenzív osztály nyomai még látszanak, a fenekén is és a tûszúrások nyomai, a sebek. Szépen hízik, jól eszik, talán túlságosan is. Mivel már elmúlt 5 hónapos, gyümölcslevet adtam neki a szoptatások között. Ezzel a gyógyszereket is könnyû beadni. Délben fejtem egy kis tejet és bébikaját kevertem hozzá. Ez most megártott neki, ( zöldségek borjúhússal vagy a ribizli ital.) nem tudott kakilni, csak nyomta, nyomta, úgy erõlködött mint egy súlyemelõ.
Mostmár próbál felülni is és van egy fogacskája is.
Most január 28.-án megyünk az Országos Kardiológiai Intézetbe Pestre, ahol újra kivizsgálják és talán mûtét is lesz belõle. Nagyon stresszes vagyok, hogy mi lesz, hogy lesz.
Ne haragudjatok, hogy eddig nem írtam, azért figyelemmel kísérlek benneteket, kivel mi történt. Ha hazajöttünk, megírom mi volt. Nem ismertek valakit aki járt már ott és vannak személyes tapasztalatai?
Üdv Annamari
zannamaria

AnnamariKép

Örülök, hogy otthon vagytok, és minden rendben!Kép Csak így tovább!

Nem akarok beleszólni az etetésbe, de szerintem még korai a husika! Én Martinnak akkor adtam húst, amikor 7 hónapos elmúlt! És azóta is csak csirkét és pulykát, tehát szárnyast eszik, és ezek máját, valamint megkóstolta a halat, de az nem tetszett neki. A doki nénink azt mondta, hogy 1 éves koráig ne egyen más husit, akkor sem, ha a bébiételen az van, hogy 5 hónapos kortól! Sajnos van olyan bébidesszert is, hogy alma-eper, és elvileg 4 hónapos kortól adható. Hát ez egy nagy baromság, 18 hónapos koráig nem ehet aprómagvas gyümölcsöt!

Puszika, Lina
Lina

Dodus!
Köszönöm szépen, azóta sokkal nyugodtabb vagyokKépKép
Laura
neva

Lina!
Tényleg rá volt írva a bébiételre, hogy öt hónapos kortól. Szegény két napig olyan szagút büfögött. A széklete pedig biztos a ribizlilétõl volt fekete. Jó kis gyomorrontás lett belõle. Csak azért erõltettem ezeket a bébiételeket, mert a kórházban nem tudom hogy lesz, mit akarnak enni adni neki. ( Igaz még jól elvan az anyatejjel. )Talán jobb lesz, ha én fõzögetek neki.
zannamaria

AnnamariKép

Én még a szekrényben õrzöm ezeket a bébiételeket, mert kaptunk jó párat. Mind borjúhúsos, jó lesz majd pár hónap múlva.Kép Bár én a marhahúst eleve nem nagyon szeretem, mióta van ez a szivacsosodás mizéria. Nem is nagyon ettem azóta, bár kedves férjem szerint nekem már mindegy...Kép

Én a húshoz úgy szoktattam Martint, hogy elõször egy bébiételhez annyi krumplit fõztem, hogy 3 adag legyen belõle, így ugye eloszlott a husika is. Utána pár húsmentes nap következett. Ez volt kb. 2 hétig. Aztán 2 adagra szedtem szét, ez is 2 hétig ment így. És aztán már ment rendesen.

Szerintem a kórházban mondd meg nyugodtan, hogy a gyerek még nem kap húst, és kész. Még az sem lenne baj, ha csak anyatejen élne! Mi kb. 5 hónaposan kezdtük a gyümölcsöt, kb. 6 hónaposan a fõzeléket, és 7 hónap után a húst. De még akkor is csak óvatosan, fokozatosan.

Gyere gyakrabban, mert sokat gondoltam Rátok, hogy gyógyuljon a picike!Kép

Puszi, Lina
Lina

Sziasztok!

Annamari!
Ez nagyon jó hír! KépKépKép
Jó olvasni a soraidat, hogy újra együtt lehettek! Kép

A husival kapcsolatban egyetértek Linával. Dóri 6 nap múlva tölti be a 8. hónapot, és kb. 2 hete eszik husit. Abból is csak csirkét. Én elõre megfõztem neki egy egész csirkemellet, leturmixoltam, pici adagokban lefagyasztottam és ha olyan kajcsit adok amihez illik a husi akkor belekeverek egy adagot.
Ja, és mi is kaptunk epres, málnás bébidesszertet, de ott pihen a szekrényben. Fõleg mert egyszer Dancsitól megkóstolt két kávéskanálnyi epres joghurtot és utána tiszta kiütés lett tõle. Szóval aprómagvasat tényleg ne!
Mellesleg én ma vettem meg a januári kismamát és a naptármellékletben van egy egész klassz táblázat, hogy mikor mit ehet a baba. Még én, 3. babás is azt mondom, hogy határozottan nem rossz!!!!
Ja [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/279/9771.html?1043353207#POST1054" TARGET="_top]ITT[/url] is megnézheted azt a táblázatot. Kb. az oldal közepén van.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Ma elég lanyha napunk vanKép
Ezért haza is megyek.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Puszi, Dodus
Dodus

Sziasztok!

Lehet még jelentkezni hozzátok?
Mi is Miskolcon lakunk,kettõ kisfiunk van,3 éves illetve 14 hónapos.

Mariann
Mariann

Sziasztok!

Mariann, persze, hogy lehetKép

Lányok beszkennelem a csecsemõmasszázst aztán meglátjuk, hogy így olvasható-e. Majd küldöm.

Sokadszor kérdezem: mikor lesz már tali??? Már nincs hideg, és mindenki meggyógyultKép
Kép....neva nagyon izgága... Kép
puszi
neva

Sziasztok!

GyöngyöskeKép
Nekünk a hidegpárásítót ajánlották, de márkát sajna nem tudok.

MarikaKép
Örülök, hogy végre összejött a védõnénivel a talid. Biztos te is örültél neki.Kép Nem baj ha szokod a gyakoribb találkozás, az elsõ 6 hétben úgyis hetente a nyakadon fog ülni.Kép

LinaKép
Tanulással hogy állsz?Kép Na és a fogyókúrához megvan még a kitartásod?

KataKép
Nagyon örülök neki, hogy meggyógyultatok. Az a kis pihi biztos nagyon jó lehetett.

ZoliKép
Örülök, hogy hasi UH-on minden rendben volt.Kép Ezzel engem is megnyugtattál egy kicsit. Nektek egyébként mekkora volt a pyelon?

NevaKép
Laura hogy van? Elmúlt a nyafogás?

AnnamariKép
De jó, hogy ilyen jó hírekkel jöttél. Pont a napokban gondoltam rátok, hogy már régen jelentkeztél.Kép Pesten is biztos minden rendben lesz. Várjuk majd a beszámolót és gondolunk Rátok.

DodusKép
Jó pihizést nektek. A halakkal mi újság?

MariannKép
Minden új tagnak nagyon örülünk.Kép Gyere nagyon-nagyon gyakran közénk. Nincs kedved egy kicsit bõvebben írni magatokról? A mi bemutatkozó leveleink valahol a topic elején megtalálhatók és van egy táblicskunk, abból is megtudhatsz egy pár dolgot rólunk. Ha szeretnél te is benne lenni írd meg az adataidat és akkor a következõben már benne is lesztek.Kép

KrisztaKép
Látom dolgozol ezerrel. Azért egy kis pihizésként ide is bekukkanthatsz.Kép

TaliKép
Akkor feldobok egy idõpontot.Kép Mit szólnátok mondjuk a február 8-hoz, a Zoli által javasolt mûv.házban? Várom a véleményeket.

Képzeljétek, hogy nehogy egyszerû legyen az életem, a változatosság kedvéért most baktérium volt a vizeletemben. Most egy hét Klion kúrán vagyok, remélem fog használni.
Lányok, nektek csináltak a terhesség vége felé streptococcus szûrést? Vagy ez sem megy automatikusan?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

MariannKép

Üdv közöttünk!Kép Mindig jó ha bõvül a csapat!Kép

PankaKép

Nekem a terhesség végefelé volt egy kis folyásom, és arra kaptam Kliont, de nem tudtam használni, mert nekem túl érzékeny a nyálkahártyám. Erre azonban csak 2 tabletta után jöttem rá. Ne tudd meg, milyen kínokat álltam ki, mert hol égetett, hol meg viszkettem...Kép Ez utóbbi fõleg nyilvános helyen volt érdekes. Így én aztán Gyno Pevaryl kúpot kaptam, ami három darabos volt. Ettõl nem volt semmi bajom. Utána meg is szûnt a folyásom, de a doki a 38. héten még egy adagot felírt nekem, és azt mondta, hogy õ mindenkinek írja automatikusan, hogy mire szülésre kerül sor, véletlenül se legyen semmilyen fertõzés, ami veszélyes a babára. Ártani meg nem árt akkor sem, ha nincs gond.

Köszi a kérdést, a tanulás döcögõsen, de halad, a fogyókúra pedig egész jól!Kép Legalább valami jól megy!Kép Már tényleg látszik, bár van mit ledolgozni! De nem adom fel!Kép Sajna a vizsga szempontjából is muszáj, mert bele kellene férnem az államvizsgámra vett fekete kosztümömbe. Én azért nem veszek egy újat, hogy abban rúgjanak ki!Kép Hátha ez szerencsét hoz...

A tali idõpont nekünk jó! Az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha rendszeresen tartanánk talit? Mondjuk minden hónapban, vagy minden második hónapban. Fõleg, ha ez a hely bejönne, mert akkor lehetne többször találkozni. Meg lehetne beszélni, hogy mit tudom én, minden elsõ szombaton tali van. Aki tud jönni, az úgyis jelzi, és ha csak páran érünk rá, az sem baj, de így lehetne elõre tervezni, mert fix az idõpont. Vagy ez nagy hülyeség? Csak nekem már úgy hiányoztok, és jó lenne gyakrabban talizni!Kép Olyan régen volt már az október!

MarikaKép

Nekem Jolika védõnõvel olyan mákom volt, mert az elején sem ült állandóan a nyakamon, és mindig egy héttel elõtte bejelentkezett, hogy mikor jöhet. Én kifejezetten nem örültem volna, ha minden héten itt van, mert szeretek ugyan beszélgetni vele, de azért ennyit?!Kép

NevaKép

Már én is nagyon akarok talizni!Kép Úgyhogy nyugi, nemcsak Te vagy besózva!

Puszika mindenkinek, Lina
Lina

Sziasztok Lányok

Mariann, mint a topik egyetlen aktív ellenkezõ nemû, egyben a mai napig utolsó belépõje is szeretettel üdvözöllek. Szerintem jól érzed majd velünk magad, ugye lányok.

Ha döntöttek a találkozó pontos idejérõl megkeresem a vezetõt, nekünk jó bármely hétvége.

Annamari továbbra is veletek vagyunk, szorítunk a jó eredményekért.

Az etettést, adható kajákat is mint sok mást most ujra tanuljuk, mert rég nem igy volt ahogy most. ( mit akartam írni???) KépKépKép
Vagyis annyi minden megváltozott 10 év alatt, hogy csak nézünk. Ezt lehet, azt nem és fordítva.
Egyébként Bendi egyszerûen sztrájkol, nem akar bébipapit enni, összeszorítja a fo, illetve a száját éa nem eszi meg a harmadik negyedik felbontott ûvegbõl sem a kaját. Tápszer, alma, pép az bemegy minden zokszó nélkül, lehet, hogy fogzik?

Neva mi újság Laurával?

Kata, az én párom egy életkorának megfelelõ kedves asszony, ellentétben én egy nagy gyerek vagyok. A legtöbb ismerõs, rokon szerint soha nem fogok felnõni és ez olyan JÓÓÓÓ.
Szeretem megdézsmálni a gyerekek mikuláscsomagjait, minden egyébb lehetõséget kihasználok, ha kallódó nassolnivalót találok a lakásban bárhol.

Panka, az elsõ mérés néhány naposan 11X7,5, majd volt 12x10, azóta folyamatosan és gyorsan csökkent, mig elmult, csak résnyi, azaz megfelelõ értéken belüli.

Dodus mekkorák a halak? Én is szeretem a finomatKép. Bocs.

Remélem a jhétvégén - legkésõbb hétfõn - egy távollévõ társunk ismét itt lehet majd.

Zoli, aki ma jókedvû.
bbendi

Zoli!
Olyan rébuszokba beszélsz mint egy nõKép
Köszi, Laura jól van. Erõs kis szervezete van, mert eddig semmi nyavalyát nem kapott el. Hála Istennek!

Akkor 8-a? Zoli ideje feleleveníteni a tudásodatKépKépKép

Mindenkitõl kérdem mit jelent ez, hogy:
bal vápatetõ meredekebb. Csípõ röntgenen voltunk és nem tudom, hogy most akkor valami baj van...?
neva
neva

Sziasztok Lányok

Neva legegyszerûbb azt volna mondanom, hogy szerintem érthetõ, tiszta világos amit írtam, de ujra elolvastam és egy zagyvaságna tûnik.KépKép tele elütésekkel.
Azt szerettem volna tudni Laurának hogy megy a gyógytorna?

Mit kellene tudnom, vagy felelevítenem???

Tudod szeretem a jóindulatu ármánykodást, kellemes meglepetések megszervezését, ezen dolgozom.

Pont most amikor az elõbbi sort befejeztem, beugrott, mire kérdeztem rá eggyel elõtte, szorgalmas leszek hétvégén is igérem, az eredményen jót nevetünk majd.

Zoli, aki talán szétszórtabb a kllenténél.
bbendi

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást mindenkinek!Kép

Neva!
Amikor mi voltunk csípõszûrésen,akkor a mi leletünkön is szerepelt az,ami most a tiéteteken,de nem volt semmi különös gond,azon kívül,hogy egy rövidebb ideig terpeszbetétes pelenkát kellett hordani.

Magunkról egy kicsit bõvebben:Áron 3 éves,most kezdte az óvit.Csak délelõttönként jár,ebéd után haza hozom,mert úgy is otthon vagyok Bálinttal(gyeden).Ez volt az elsõ hét,elég jól ment,bár egy kis prücskölés minden reggel voltKép Bálint 13,5 hónapos-egy kis Fanyûvõ,mert még mindig igen nagy lendülettel cicizik.Õ 6 hónapig semmi mást nem kapott ezen kívül,még teát sem.Utána kezdtem el a gyümölcsöket,aztán a fõzelékeket,stb.Most még a tehéntejet nem adom neki,meg persze a nehéz kajákat.

Mi is jártunk babaúszásra,de Bálintnak kipattogott a bõre,így inkább abbahagytuk.Születésétõl kb.5 hónapos koráig ekcémás volt,azóta nagyon vigyázok a bõrére.
Mindenkinek jó hétvégét!

Sziasztok.
Mariann
Mariann

Sziasztok!

MariannKép

De jó Neked, hogy még szopizik Bálint! Én még mindig nem hevertem ki teljesen, hogy Martin decemberbenben, pontosan 10 hónaposan, egyik napról a másikra elválasztotta magát.Kép Kicsit most irigy vagyok, de persze csak jó értelemben.Kép

Bár sokan mondják, hogy örüljek neki, hogy õ döntött így, nem nekem kellett elválasztani, de azért várhatott volna még pár hónapot!

És Bálint beszélget már, jár? Ti hogy álltok a fogakkal? Nekünk még mindig csak kettõ van, de ezek is 9 hónapos kora után bújtak ki. Ez az egy dolog, amit nem siet el, amúgy mindent eszméletlenül korán csinált. Most épp az az újdonság, hogy mivel már egy hete ügyesen jár hosszú távon is, most már próbál gyorsítani is, ha látja, hogy egyenesen tud haladni. Mit mondjak, elég érdekes ez a kezdetleges futás.Kép

Ha be szeretnél kerülni a táblázatba, akkor add meg az ahhoz szükséges adatokat. És kicsit bõvebben is mesélhetnél magatokról!Kép

ZoliKép

Komolyan, igaza van Nevának, néha olyan nagyon titokzatos vagy.Kép Tulajdonképp kinek készítesz meglepetést?Kép

Még mindig adós vagy a táblázathoz szükséges adatokkal! Bár Panka csinálja, de én meg ilyen kis rendszeretõ vagyok (mint anno a reklámban az aranypók - ügyelek a részletekreKép), és szeretem, ha mindenki benne van. Úgyhogy lécci, tessék adatokat szolgáltatni, mert most vettem észre, hogy még sok mindent nem tudunk Rólatok, ami rólunk viszont a táblázatban szerepel! Ez így nem ér...Kép Január 16-án van egy táblázat, abból ki lehet indulni! Köszi!Kép

NevaKép

Én is erre tippeltem, hogy ideig terpeszgatyót kell hordani Laurának. Tudod, mi magánrendelésen voltunk Riskó doktornõnél, így nem kellett várni. Esetleg nézzetek el hozzá, ha nem akarsz várni 2 hetet.

Puszika mindenkinek, és jó hétvégét! Lina
Lina

Sziasztok!

TaliKép
Akkor febr. 8. (szombat) du. a görömbölyi mûv.házban.
Akik jönnek:
Lina
Zoli
Panka
Többiek, várjuk a visszajelzést.
Ha megbeszéljük azt is, hogy hány órától legyen a tali, akkor Roxinak és Illés Katának küldök sms-t, hátha õk is el tudnak jönni.

LinaKép
Én gyogyiban szedem a Kliont és folyamatosan eszem mellé a kefirt és a joghurtot. Remélem így nem lesz semmi mellékhatása.
Ha ilyen jól haladsz, biztos jó lesz rád az a fekete kosztüm.Kép A talin ugye még azért meg fogunk ismerni?Kép

Szerintem talival kapcsolatban nem rossz ötlet ez a havi, kéthavi fix idõpont. De nyáron jó idõ esetén tarthatnánk majd a szabadban is, nem? Nálunk a kertben is összejöhetünk, van elég hely. És fõzhetünk is a szabadban mondjuk egy fini halászlevet.Kép

ZoliKép
Szerintem megkérdezhetnéd a vezetõt, hogy arra a délutánra van-e szabad termük. És áruld el nekünk plíííz, hogy kivel settenkedsz a netelérésben (bár én sejtemKép), tudod, hogy a nõk milyen kíváncsiak.Kép

MariannKép
Titeket is szeretettel várunk a talira. Eltudtok jönni? Olyan jó lenne. Hova jártatok babaúszásra? És Mc-on belül merre laktok?

Mindenkinek jó hétvégét!

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Lányok olyan jó újra köztetekKép Sajna eddig nem volt internet, már valakit felakartam kínomban hívni, hogy mi történik a babanetenKép Tiszta elvonásos tünetekKép

Mariann!
Üdv a csapatbanKép Olyan jó új embereket is olvasniKép Azért a régiek sem unalmasak sohasemKép

Annamari!
Jó volt rólatok is olvasni friss és jó híreketKép Remélejük hamarosan Bp után is ilyen biztató dolgokat olvashatunk rólatokKép

Tali: február 8 nem biztos, hogy jó nekünk, bár attól függ mikor. gondolom valami hasonló hajnali órát szeretnétek, mint múltkor (talán 14.00 voltKép) Lehet, hogy nekem 9-e jobb egy kicsivel. A havi tali szerintem is jó ötletKép

Zoli!
Most éppen nem értek semmit, de remélem minden tiszta lesz, a lányok válaszai sem túl érthetõk, de biztos csak fáradt vagyokKép

Lina, Panka!
Mi tekinthetõ kóros folyásnak? Mert nekem is van, de eddig nem találtam említésre méltónak.

Lina!
Nem tanulni kell hanem tudni (ha már írtam, akkor bocsiKép) Tehát fõ a fogyókúra, legalább ott sikeres legyélKép Tanulás ráérKép (írja ezt egy tanár, akinek az a baja állandóan, hogy nem tanulnak a diákjaiKép és sajna nem is tudnak)

Neva!
Laurának van még hangja? Üzenem, hogy hagyjon valamit a talira is, hogy meghallgathassukKép (Lehet, hogy operaénekesnõnek készülKép)

Kriszta!
Sikerült már a bálba való szép blúzt találnod? Csini legyél nekem!!!

Képzeljétek ma a párom bálba megy, én meg itthon fogok szenvedni, bár ha megyek, akkor ott. Most éppen sajnálom, hogy nem megyek, de így megspóroltam egy csomó pénzt isKép
Pénteken sikerült eladni a Suzukit is és venni egy Renault MeganetKép Én úgy örülök neki, mert ez az autó volt álmaim netovábbja, igaz a 4 ajtós és cseresznyepiros, de azért már ez is fejlõdés. Ja ez 99-es ötajtós és ezüstszürke(valami kacifántos neve vanKép)
Már csak egy hetet kell dolgoznomKép

Puszika mindenkinek, jó hétvégét Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Ma délelõtt összefutottunk Katáékkal a a Cora-ban, és lehet, hogy nekik sem jó a 8-a, de majd õ elmondja. Dórika olyan édes volt, még puszit is cuppantott Martin felé. A fiatalúr meg csak kérette magát, nem udvarolt igazán. Nem baj, majd a talin.Kép

Örülök, hogy ez a rendszeres tali ötlet tetszik, most már csak azt kéne kitalálni, hogy is legyen. Havonta? Kéthavonta? Mert akkor Zolinak majd úgy kellene megbeszélni, hogy számítsanak ránk gyakrabban. Majd kitalálunk valami hangzatos nevet magunknak.Kép

Képzeljétek, most vagyok elõször Martin nélkül. Tudom, hogy ez ritka hülyén hangzik, mert már mindjárt 1 éves, de még sosem voltam nélküle, csak 10 percig, amíg egyszer a patikába szaladtam le. Most a papájával elmentek a nagyszülõkhöz. Már lassan 2 órája. Egész jól bírom, de hiányzik nagyon. Szerintem õt nem zavarja, hogy nem vagyok ott, nem is furcsállotta, hogy én itthon maradok.

MarikaKép

Az én folyásom sem volt túl sok, csak a kicsit a hüvelyem is be volt gyulladva, bár én nem éreztem semmit, csak a doki mondta. Õ azért adott kúpot, nehogy a folyásból fertõzés legyen, és az feljebb menve megrepessze a burkot. Szerintem legközelebb mondd a dokidnak, hogy kicsi folyásod van, aztán majd õ eldönti, kell-e rá valami. De vigyázz, nehogy úgy járj a Klionnal, mint én, ha esetleg azt kapnál rá.Kép Itt õrzöm azóta is a maradék 8 darabot, ha valakinek kell, az szóljon, mert sajna nekem sosem lesz jó. Most néztem meg, 2006-ban jár le, úgyhogy addig szóljatok!Kép

Gratulálok az új autóhoz!Kép

Mi elvileg hétfõn írjuk alá az adásvételi szerzõdést, addig kéretik szorítani nagyon, nehogy elszaladjon a vevõnk!Kép

Puszika, Lina (aki ma sem tanult semmit)
Lina

Sziasztok!

Párocskám most ment el a bálba, én meg itt bömbölök, mint egy kisgyerekKép Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehezen fogom viselni.

Lina!
Ne féltsd a fiukat, biztosan jól szórakoznak nõ nélkül isKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

MarikaKép

Ha nagyon ráérsz, gyere chatelni velem, a jatek.hu-n vagyok, mint Feketecseresznye.Kép Én is kínlódok!

Puszi, Lina
Lina

Lina!
Ott tekergek, de nem tudok rájönni, hogy hol talállak megKép
Marika
Marika (hriczom)

MarikaKép

Ha ráérsz még, megvárlak! A Chat-szobába kell bemenni, és ott rám kattintasz! A fenti néven vagyok még mindig!

Puszika, Lina
Lina

Sziasztok!

Úgy látom, hogy a talit 8-ára szervezitek. Mi sajnos akkor nem tudunk menni Kép Kép, mert akkor tartjuk Kinga 3. szülinapját. Nagyon-nagyon sajnáljuk, mert jó lett volna találkozni már veletek.
Tegnap éjjel írtam egy egész kis regényt, amit egy gombnyomással sikerült eltüntetnem. Kép Újra írni meg már nem volt energiám.
Majd holnap bõvebben jelentkezem,mert most hulla vagyok. Ma egész nap a ház "egyéb alkatrészei" után rohangáltunk. (konyhaszekrény, burkolók stb.)

Puszi, Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Na képzeljétek kivel találkoztunk ma délelõtt??? KépKép
Eltaláltátok! Kép Lináékkal! Kép

Mint Lina már írta, Martin tényleg kérette magát, de Dóri annál rámenõsebb volt. Kép Igaz ha tudtak volna beszélni, talán lett volna egy kis vita a bevásárló kocsi láncán. Mármint a miénken. Martin ugyanis markolta az övékét, de szemezett ám rendesen a mi láncunkkal is. Persze Dóri sem hagyta magát! Kép
El sem hiszitek Martin mennyit nõtt a tali óta! Kész nagyfiú! Szerintem jól választott a lányom! Kép

Panka!
A 8-a nekünk tényleg nem jó. Akkor tartjuk Dóri névnapját és ilyenkor nálunk családi ebéd van. Sajnos még nem tudom, hogy szombat vagy vasárnap. Szóval nekünk jobb lenne ha egy héttel eltolnánk.

Zoli!
Örülök, hogy nem csak az én párom ilyen. Nálunk mindig megjegyzi, hogy Dóri milyen finomakat eszik. Kép Úgyhogy én az utóbbi idõben 3 gyereknek veszek rudit, krémtúrót, stb. Na meg a bébidesszertet is 3 gyereknek turmixolgatom. Kép

Mariann!
Üdv köztünk! KépKépKép

neva!
A két nagylányomnál volt ilyen, de tényleg csak azt jelentette nálunk is, hogy a betétes gatyát kellett még hordani.

Marika, Panka!
A dokim azt mondta anno Kép, mert nekem is volt egy minimális folyásom, hogy amíg nincs se szaga, se színe, addig nincs baj, természetes. Ja és figyeljétek csak meg, hogy több a folyás, ha több édességet esztek. Meg fogtok lepõdni! Kép

Kriszta!
Én az utóbbi idõben kétszer jártam így. Azóta inkább egy jegyzettömbbe gépelem be amit írni akarok. Itt legalább megkérdezi, ha nem mentem, vagy valamit félrenyomok. Kép

Pusssz!
Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok (és Zoli)!

Tényleg olyan kedvesek vagytok,hogy így fogadtatok,köszi,kösziKép
A táblázathoz szerintem mondtam mindent,kivéve az életkort:32 év.Egyébként Miskolcon belül a Herman gimi és a Százszorszép óvi környékén lakunk,családi házban.Az óvihoz közelebb inkább,a gimit azért írtam,mert az lehet,hogy ismertebb.Gyeden vagyok,Áron 3 éves,Bálint 13 hónapos.Kell még valamilyen adat a táblázathoz?
A talira valószínû,hogy most nem tudunk menni,mert a nyáron újítottuk fel a házunkat,nem régen költöztünk be,még kell egy kis idõ,amíg rendben lesz minden.
Lina!Bálintnak 8 foga van,de elég késõn kezdtek neki kibújni.Azt hiszem,most megint jönni fog,mert valami kibírhatatlan kis ördög volt.Ha leteszem,sír,ha felveszem rögtön menne le,leteszem...és kezdõdik elölrõl.Egyébként nagyon ügyesen jár,fordul menetközben,lépcsõn mászik le,föl(csak akkor,ha nem látom,egyébként ezt nem engedem),felmászik a kanapéra,közben szuszog nagyokatKép
A cicizéssel kapcsolatban most úgy gondolom,addig szophat,amíg akar.Aztán persze ki tudja mi lesz.Ha még mondjuk 3 évesen is akarna...hát,érdekes lenne.De ez még messze van.Egyelõre még nagyon oda van érte,tej is van még bõven.Lina,így is nagyon sokáig szoptattál,ügyes vagy,nem kell szomorkodnod.Úgy gondolom,ha esetleg nem tudtam volna szoptatni valamilyen okból kifolyólag,és tápszeres babám lenne,akkor sem szomorkodnék,mert tudnám,hogy nem rajtam múlott,megtettem mindent.Mert megtettem volna mindentKép
Ez a szoptatás-tápszer dolog egy kicsit olyan,mint a spontán szülés-császár.Nekem császár volt mind a kettõ szülésem,de így alakult,nem én tehettem róla,ezzel nem érzem hátrányban magam.
Ez már egy litánia lesz,de a bemutatkozás nem lenne teljes,ha kihagynám családunk másik kettõ tagját:egy nápolyi masztif szukát és egy angol bulldog kant.Õk nem annyira normálisak,de azért nagyon kedveljük õket.

Mára már tényleg végeKép
Sziasztok!

Mariann
Mariann

Sziasztok!

TaliKép
Látom nem túl jó az a hétvége. És ha megpróbálnánk megszervezni jövõ hét szombatra vagy vasárnapra? A 15.-e még olyan messze van. Meg nálunk azon a hétvégén biztos munka is lesz még bõven. Mert ugye bevallás leadási határidõ.Kép

MarikaKép
Mostanában nálunk sem az igazi a net. Ma délelõtt is olyan de olyan lassú volt, több honlap be sem jött. De szerencsére a babanet igen.Kép
Gratulálok az új autóhoz, biztos szupin néz ki.
Azt sajna nem tudom, hogy terhesség alatt mi számít kóros folyásnak. Nekem a múlt héten és a héten is baktérium volt a vizeletemben, ezért kell a gyogyi. De egyébként semmi panaszom nincs. Doki kérdezte, hogy a vizelet csíp-e és a derekam fáj-e, de semmi.
Egy kicsit irigyellek, hogy már csak 1 hetet dolgozol. Igaz én is már csak 3 hétig akarok menni.

LinaKép
Ok, szorítunk, csak nem fog elszaladni az a vevõ.Kép

KrisztaKép
Már egy párszor én is megjártam az üziküldésnél. Azóta nem itt írom meg a szöveget.

KataKép
Szerintem már Dórit sem nagyon fogjuk megismerni, biztos õ is sokat nõtt.

MariannKép
Akkor a mostani táblázatban már benne is leszel. Még az kéne, hogy a gyerekek mikor születtek és hogy melyik kórházban és kinél. Meg a lakhelyedhez nem tudom, hogy mit írjak. Nincs annak a résznek valami neve?

Puszi, Panka

panka

Kép
Panka

Sziasztok Lányok

Na nem bánom most skkor összeszedem magam, nem írok semmi titokzatosat, tegap vidáman éreztem magam, mert a nagyi vett egy új számítógépet. Még nem élesztettem fel rendesen, ma a régin írok. A meglepetés, hadd legyen meglepetés, csak kiváncsivá akartalak tenni bennezeket. Nekünk jó volna, ha mindenki ott lenne a találkozón, sajna ez úgy látom nem fog menni. Esetleg nem lehetne beirni mindenkinek az általa megfelelõnek tartott idõpontot, s Panka ( rendszergazda )összesítené, hogy minnél többen legyünk?

Lina, a táblázat elfoglal egy fél oldalt is aha a négy gyermeket beírjuk, nem baj? De igazából elfelejtkeztem róla, átsiklottam immár két alkalommal is a tartozás felett.
Holnap pótolom, igérem. kisdobos becsület szavamra.

Marika, hidd el én sem értem magam mindig, de az fontosabb, ti jól vagytok? Hogy bírod még ez a pár napot a suliban, hogyan állnak a gyerekek ahoz, hogy jó darbig nem leszel velük?

Kata én mindig négy-négy csokit-csipit veszek, mert Bendi még nem kéri, anya pedig nem szereti a hasonló dolgokat.
Mivel hideg van és Gáspárral járok szinte naponta megfordulok a Corában.( Amúgy szeretek vásárolni nagyon is Kép )

Mariann, remélem a zárójel nem a nõ egyeduralom jel az írásod elején Kép, Kép, Kép.
De komolyra fordítva, mi elsõ pillanattól kezdve részlegesen, mert Bendi nem szopottrendesen tápszereztünk. Majd elapadt az a kicsi is ami az idegesség, kevés inger miatt még megvolt. Pedig mindent megpróbált a feleségem, 3 féle mellszívót vettem, ilyen-olyan teákat, homeopátiás golyócskákat és sorolhatnám. Egyébként van a négy gyerekünk között olyan aki egy percig sem szopott, õ tápszeren, már nem emlékszem mi is volt a neve nõtt fel.

Bár késõ van de még benézek.

Zoli.

Lányok ahogy haladok az olvasásban egyre jobban azt látom, hogy 8.-a nagyon kérdéses egy tömeges találkozóhoz????
bbendi

Sziasztok!

Ilyen nincs! Martin még alszik! Este ugyanúgy 7.30-kor volt takaródó, és most mégis alszik! Ki érti ezt?Kép Csak azt nem tudom, így tényleg hogy fér bele 5 evés a napba? Eddig 7, 10, 13, 16, 19 volt az evés idõ. De ha 8-kor kezdünk, akkor nem tudom, hogy lesz, mert akkor már nem fog délelõtt aludni, és akkor korábban lesz ebéd. De akkor a tízórai kimarad. Az nem gáz? Vagy hogy csináljam?

Nekünk a jövõ hét szombat sajna nem jó, mert megyünk Martinához (volt kórházi szobatárs - Martinnak elsõ szerelemKép). De a vasárnap jó lenne. És a 9-e az nem jó? Attól, hogy vasárnap, még lehetne talizni!

ZoliKép

Miért lenne baj, ha sok helyet foglaltok a táblázatból? Olyan jó lenne látni valakit, akinek 4 gyereke van. Úgyhogy kifogást nem fogadok el!Kép

Most ébredt fel, rohanok, puszika, Lina
Lina

SZia Mariann!
Üdv közöttünk Kép Áron is a Százszorszép oviba jár? Melyik csoportba? Az én nagyobbik lányom is oda fog járni, de csak februártól. Januártól kezdtük volna, de sajnos beteg lett, és több bárányhimlõs megbetegedésrõl is hallottunk. Kép

Talival kapcsolatban, nekem febr. 7-én kezdõdik a suli, még nem tudom a pontos órarendet. Ha van már fix idõpont, akkor megpróbálunk elmenni. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

A február 15-16 szerintem még az utolsó utáni pillanat amikor meg lehet csinálni az szja bevallást. Szerintem eken a napokon dolgozni fogokKép
Szóval ezt passzolom. Elõtte-utána tökéletes.

Már többedszer próbáltam átküldeni a masszázs leírást, de nem hajlandó. Talán nagy a méret? Megpróbálom oldalanként.
neva
neva

Szia Gyöngyöske!
Áron a Morzsi csoportba jár.Õ is csak most kezdte,mert januárban töltötte be a 3 évet.Január 6-án volt elõször,egy fél napot,de este már az ügyeletre vittükKépAkkor azt mondták kötõhártya-gyulladás,de már amikor onnan haza jött köhögni kezdett.Ez tartott kb.2 hétig,a szeme viszont már másnapra rendbe jött.Szóval inkább valami megfázás lehetett.Ezen a héten mehetett elõször óviba,bár még köhécsel egy kicsit.Melyik csoportba fog járni a kislányod?Bennünket egyébként a bárányhimlõ már nem érint:pontosan akkor kapta el,amikor a testvére megszületett.

Mariann
Mariann

Szia Mariann!

Gyöngy a Bóbbita csoportba fog járni. A kicsi nem kapta el a bárányhimlõt?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Lányok és Zoli!
Akkor mit szólnátok ahhoz (ahogy Zoli is javasolta), hogy mindenki leírja, hogy neki melyik nap lenne jó a talihoz, összesítenénk és akkor kiderülne, hogy melyik nap tudnánk ottlenni a legtöbben.
Tehát eddig szóba került febr.1,2,8,9,15,16. Akkor ezek közül kéne választani, jó?
Nekünk az 1,2,8,9 jó, 15,16 nem.

ZoliKép
Várom ám az adatokat a táblázathoz.Kép

NevaKép
Biztos, hogy a mérettel lesz a gond. Nekem jött egy mail amiben az van, hogy a max. üzenetméret 15360000 és amit te küldenél az 15500173. Azóta nem kaptam mailt. Elvileg ha két részeltben küldöd úgy már jó kéne hogy legyen.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

PankaKép

Nekünk nem jó: 1, és a 15 vagy 16 (valamelyik nap ünnepeljük Martin szülinapját.)

Puszi, Lina
Lina

Panka!

Nekünk az 1, 8, és mint könyvelõtársaim írták 15, 16 sajna nem jó. Utána bármikor.

Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Tali: Nem jó 1,2,8 A többivel talán nincs gondKép

Neva!
Nekem nem jött tõled levélKép

Zoli!
A jelenlegi diákjaimmal nem hiszem, hogy találkozok még, mármint nem fogom õket tanítani. Többségük szívesen eljön velem szülni és kihagy 2-3 évet, vagy vigyázz babócára amíg tanítok. Szóval remélem hiányozni fogok nekiKép

Kata!
Hogy te mikre nem figyelszKép Nekem eszembe sem jut a csolit valami mással összekötniKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?