Új privát üzeneted érkezett!

Edit,
Dávidnak boldog szülinapot kívánunk ! :lol:
Remélem jól sikerült a tegnapi program...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Lola,

Hát más anyuka nem volt fent a színpadon, csak az ovó nénik a gyerkőcökkel!

Angi,
Sajnos a jelmezt nem én ügyeskedtem össze, még síelésből hazafelé jövet vettük egy kedvenc ausztria sport- és játékboltban.
Nem adja vissza a kép, de nagyon igényesen van varrva. Csak a méret az 5-6 évesknek való, így picit nagy volt. Volt kampókezünk, de azt sem és a bekötött szemet sem volt hajlandó felvenni... :(
Olyan vagyok, ha leszakad egy gomb azt is elviszem a Dédihez, hogy varrja vissza... vagy ha én varrom meg az picit csúnya lesz...

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

EDit
Nagyon boldog születésnapot kívánunk Dávidnak!
Kép Kép Kép
Élménybeszámolót kérünk a tegnapi napotokról :lol:

Most lépek,kihasználom,hogy Viki anyukáméknál van egész nap :lol: kicsit jó itthon egyedül :wink:
Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 

 
 

Sziasztok!

Cirmike:
Sajnos mi 100% hogy nem tudunk menni,mert Márc,7-re kaptunk időpontot Pestre vesekontrolra :cry: Fél évente kell szerencsére menni,és olyan nehéz a főorvostól időpontot kapni,úgyhog ynem is próbálom átteteni :cry: Már nagyon kiváncsi vagyok mit mondanak uh-on.Tatabányán csak pisit viszek neki meg megnézik azt ennyi...

Tegnap Sportbálban voltunk Bicskén.Nagyon jól éreztük magunkat,ránkfért a kikapcsolódás.Dorka anyuéknál aludt teljesen jó baba volt szerencsére.Hajnal 5-re értünk haza,még eléggé kómás vagyok,elszoktam én már ettől :oops:
Teszek fel pár képet ha valakit érdekel :lol:

Apával kis gyúrás
Kép
Ketten
Kép
Csoportkép,haverokkal
Kép
Na itt hol ropjuk? :lol:
Kép

Szép napot Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Én is olvaslak benneteket de nem volt időm írni, mert az OTP beiskolázott és szedán lesz a vizsgám. Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket nagyon jól eset.

Amúgy nálunk is zajlik az élet Angelikának középfültő gyulladása volt a Szabinak meg kezdetí tüdőgyulladása. már mind a ketten jól vannak hétfön már mehetnek bölibe meg oviba.

Akit érdekel a gyermeke jövője abban tudok segíteni, hogy tudjátok biztosítani a későbbiek folyamán is ha bármilyen nem várt esemény történne, ez nem kötelező, de szerintem egy beszélgetést megér, az elején én sem akartam de nagyon jónak tarjuk az adott lehetőségeket. Akit érdekel az írja meg a nevét, tel. számát és e-mail címét. Az én e-mail címem: zabraczkine@freemail.hu

A Dávidnak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk. Kép

További kellemes hétvégét kívánok és szép napot.

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi
 
 


Sziasztok!

Kész lett a szobánk!!!!! Nagyon jó lett!!! Mára még a takarítással is végeztem míg Zolti meg Julcsi sétiztek. Szegénykém mire hazaértek jól megfagyott a kis pofija :lol: Jó hideg van ma kint.

Cirmike!
Nagyon jó Roli a jelmezben!!Köszönjük a meghívást. Sajnos kocsink nincs így akkor tudunk menni,ha esetleg valakihez beférünk.
Ha valakinél elférünk az szólna? :oops: köszi :lol: :D

Ági!
Nagyon jó a gyúrós kép!!! Tök jó hogy báloztatok! Már mi is tervezünk valamit csak nem tom Julis hogy aludna. az első alkalom után majd bizos bátrabban itthon hagyjuk.
Sétálunk majd jövő7en? Remélem nem leszz rosssz idő! Nekünk szerda,csütörtök,péntek jó. :)

Juca!
Merre jársz?

Lola!
Nagyon aranyos Soma a farsangi képeken!

Erika!
Zolti és a sógorom parkettáztak. Én addig Julcsi tartottam féken meg sütöttem főztem nekik! Ami elég trükös volt mert alig volt hely a konyyhában. De azért jól megetettem őket! Biztos azért voltak ilyen ügyesek :wink:
angika
 
 


Kép
Dávidnak nagyon sok boldogságot születésnapja alkalmából!!
angika
 
 


Sziasztok!

Először is,Hugi megkért,hogy amit tegnap késő este írt és ma újra megpróbált,írjam be neki,mert neki valamiért nem sikerült :lol:
Íme:

1. Zsuzsitól szeretnék elnézést kérni, mert teljesen elfelejtettem megköszönteni őt neve napja alkalmából, önző módon csak magamra gondoltam, úgyhogy utólag is nagyon sok boldogságot kívánunk.

2. Zsanitól én is elnézést kérek, tényleg jól ottfelejtettük őt a máltai játszón pénteken, de remélem nem haragszol!!!!

3. Ha lesz autóm, akkor biztos mi is elmegyünk Cirmikéékhez, köszönjük szépen a meghívást! Bár még nem tudom hova kell menni pontosan, de majd addigra még körvonalazódik, hogy hol is laktok pontosan.

Mi voltunk szombaton a Malvin-napon, bár elég későn értünk oda, Virágnak már nem jutott natúr kerámiaálarc, amit kifesthetett volna, így papírlapra festegetett, de nagyon élvezte azt is, alig akarta otthagyni az asztalt. Volt ezen kívül még ügyességi játék nagyobbaknak, jelmezes felvonulás, papírrepülő-röptetési verseny, fent az emeleten szintén lehetett rajzolni, volt egy sarok, ahol volt hintalovak, meg fonott babakocsi. Virágot igazán nem érdekelte a felvonulás, én megnéztem, amíg ő hintapacagolt.
Amíg a tombolaszámokat sorsolták persze produlálta magát, futkosott fel-alá, lépcsőről fel-le, na meg bohóckodott, el is fáradt estére.
Az ügyességi játékok között volt egy olyan, hogy egy állatfigurás babzsákkal lehetett célbadobni, Virág is dobott, nagyon boldog volt, élvezte nagyon, hogy olyan mint a nagyok.
Egy-két gyerek arca ki volt feste, hát azokat nagyon megbámulta, meg a jelmezeseket is, amikor már vége volt a felvonulásnak és a tombolaszámokat húzták.

Állítólag lesz húsvétkor is valami rendezvény, lehet hogy majd akkor is elmegyünk.
Nagyon sokan voltak, mondták is az információban, hogy nem számítottak ennyi gyerekre.

Most bocsánatot kell kérnem megint (úgy látszik ez egy ilyen bocsánatkérős nap), mert most megint rohannom kell, de higgyétek el, hogy szinte minden este imádkozom a jóistenkéhez, hogy valahogy intézze el nekem, hogy otthon is tudjak netezni, de eddig még semmi....

Kisütött egy kicsit a nap, remélem jó idő lesz a jövő héten, jó lenne kimozdulni már valahova, nem mindig csak a benti játékok.

További szép napot mindenkinek, sziasztok


Lola/Cirmike
nagyon aranyosak a fiúk a jelmezbe,már én is várom,hogy Viki ovis legyen :wink: bölcsibe is van farsangi bál?

LOla
a Hugi tortája szedres :P ,és ahogy írta,nagy sikere lett,aminek örülök :lol: majd legközelebbi talira süthetek ilyen tortát ha gondoljátok :lol: :P :wink:
Tök jó azoknak a gyerekeknek akiknek szinte egyidős az unokatesójuk,sajnso Vikinek nincs uncsitesója,legközelebbi rokon gyerekek a férjem unokatesóinak a gyerekei.

Gangi
milyen tanfolyamra jársz?Már kérdeztem múltkor,de biztos nem olvastad :P

Ági
édes Dorka ahogy "gyúr" :lol: és csinik voltatok a férjeddel a bálon!
Biztos jó lehetett és rátok is fért egy kis kikapcsolódás.
Mi is ma du.,hogy Viki nem volt itthon 17.15-kor keltünk fel telcsi csörgésre :lol: :lol: most úgy érzem ki vagyok pihenve :D

Zsuzsi
mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk a gyerekeknek!!!!!!!!!!!
Szegénykék milyen sokszor betegek mostanában :evil: bár ilyen vacak időben nem is csoda,a héten tavasz is volt meg visszajött a tél is..... :evil: hiába jégtörő Mátyás alkot :cry:

Angika
ügyik voltatok,hogy már készen vagytok!Biztos szépek lettetek!
Egyszer majd elmegyünk hozzátok megnézni a remekművet :roll: :P :lol:

Juca,Edi,Lillaka,EditLrita,Csanita.....és a többiek hol vagytok?

Remkáékkal mi lehet vajon?OLyan régen jelentkezett :cry:

Régiek közül biztos sokan emlékeztek vkhajnira,aki már idejét sem tudom,hogy mikor volt itt,mi lehet velük?
Ha olvasol minket,kérlek jelentkezz,mi nem felejtettünk el!!!!!!! :P

Puszi:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!


Cirmike,
köszönjük még 1x a meghívást. Reméljük ott tudunk lenni. Ha kell valakit el tudok vinni, nálam van hely.

Erika, Hugi
semmi gond, nem "felejtettetek" ott a Máltain. Egy csajjal kezdtem el beszélgetni - a Máté a kislányával játszott - aztán jöttek a Móniék a Dorival, akkor vele folytattam. Mikor már indultunk volna haza ebédelni, akkor egy másik barátnőm futott be 2 gyerkőcével, aztán ottragadtunk. Aztán körülnéztem és már nem is voltatok ott :). Nem volt semmi gond, elmerültünk a játékban :). Aztán rohanás haza 1/2 1kor :).


Mi is voltunk hétvégén a Malvin nap-on, háát még nem annyira Máténak való - mondjuk ezt sejtettük - de azért benéztünk, hogy ilyet is lásson a Máté. Találkoztunk egy csomó ismerőssel, köztül Ritával is , nyertek különdíjat a sajtos jelmezzel! Aranyosak voltak!
Aztán jól elrepült a hétvége. Ma jó hideg volt, szegény Zolit meg beküldtem az apukámmal és a Mátéval a Volánhoz, egy kis üzemlátogatásra, amíg sütök-főzök. Jól megfagytak :) :shock:
Legalább jobb étvágyuk volt mikor hazaértek. :D

Lola,
elfelejtettem tényleg. :roll: Bocsi! A Máténak a kendőket a babaszobán vettem egy csajtól. Azóta sem találok... :(
Illetve múltkor a Cora-ban is volt 1-2 olyan 600Ft körül. Mondjuk azok Micimackósak voltak. Olyat nem vettem. Szerintem ott kell körülnézni, ill. egy barátnőm, akinek "nyálasabb" a gyerkőce a közműben szokott venni a Joker használtruhavásárkor. Én még ott nem voltam.

Ági,
biztos jó lehetett hogy kimozdultatok! Én meg sem ismertelek volna a képen :lol: . Olyan más vagy ott. Nem tudom megmondani miért..

Angi,
kérjük a képeket a szobáról!

asszem ennyi gyorsan
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka
 
 


Edit!

Dávidnak boldog szülinapot kívánunk!

Kép


Máté és Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Cirmike!
Köszönjük a meghívást, de mi nem tudunk menni, megyünk tanácsadásra és utána meg vacsorázni kettesben apával. Aznap lesz a házassági évfordulónk.

Majd vmikor irogatok...

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Hát ahogy elnézem, Zsani kivételével, bár többeknek jó az időpont a talira, kocsi gondok vannak...
Azért csak előjönnek a falusi élet hátrányai...
Majd meglátjuk mi lesz!

Edi,
Előre is kívánok boldog évfordulót, mi az idén csak egy itthoni vacsival ünnepeltünk, na meg egy Cinzano pezsgővel! (febr.14 volt)

Ági,
Örülök hogy jót mulattatok, hajnal 5 ? :lol: :oops:
Nagyon jól néztél ki, tényleg valahogy máshogy..., talán a smink meg a haj...

Ebben a hidegben úgy látszik befagytatok, nagyon szűkszavúak vagytok. :P

Múlt héten a gyerekorvosunk fülzsír törmeléket látott Réka fülében belül ezért írt beutalót a fül-orr-gégészetre hogy ott lássák el, nehogy esetleg a hallását károsítsa, megkaptuk a beutalót, ma délelőtt ebben a cudar időben elmentünk. 1-es sorszámot kaptuk, hurrá, de az orvos csak nem érkezett meg, ezért a gyerekeket is a felnőtt részhez hívták... végül pici zsírt láttak a jobb fülben, de nem csináltak vele semmit, mondták cseppentsek bele vmilyen patikai szerrel (pl. babaolaj). Ha már ott voltunk rákérdeztem a nyelésére, nyálzására: igen lehet, hogy a renyheség miatt van, gégében nyálpangást látott, de szerinte ez inkább refluxos így a gasztroenterológiára kaptunk beutalót, átmentem az épület másik részébe, ahol a dokinő épp nem volt, de kaptunk időpontot. Igaz régen sokat bukott, 1 éves korig, de már nemigen jellemző.
V.szőlősi patikában kérve a cseppentőt, olajat, nemigen ajánlották, inkább tanácsolták menjek vele maszek fülészetre, mert szerinük ezt ott kellene ellátni és nem házilag...
Ismét jó ez a magyar egészségügy :!: Mi a f...-ért fizetünk, ha ugyis magánrendelésre járunk mindenhova :?:

És még egy "jó" hírt is kaptam ma: be szerettem volna jelentkezni a fogorvosunkhoz akihez már 8 éve járunk félévente és a haveri viszonyra való tekintettel szinte anyagárban dolgozott nekünk eddig. (pl. 2 tömés, fogkőleszedés 8.000 volt legutóbb, fájdalmat-félelmet sose éreztünk, néztük egymást a párommal mikor a szánkban dolgozott) Hát már nem dolgozik, legalábbis nem vállal tömést, koronát, csak szájsebészkedik és azt is Móváron és főleg osztrák páciensekkel és hónapokra előre tele van. Hát jól bejött neki! Igaz legutóbb is nehezen vállalt már, de azért most is ebben bíztam...

Jó éjt mindenkinek, most jól kipanaszkodtam magam, megyek az ágyba!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Na szióka!

Cirmike!
Bocs, azthittem arra a baseball-sapis "lányra", hogy anyuka, azért akartalak bíztatni... de akkor ezek szerint ovónő... :lol:

Elhiszem, hogy bosszankodsz... azért szerintem még sima vízzel is megpróbálhatod, hátha kiázik az a fránya zsír... vagy ha van otthon megmaradt injekciós tű, sima étolajjal is megpróbálnám, ha nem váltottad ki a pipettát, vagy mit!

Zsanka!
Köszi a kendőről az infót, szoktam babaszobán vásárolni, de még ilyennel sosem találkoztam, igen Corában, Auchanban, még régebben a Rossmannban is volt, de persze rózsaszín, meg sárga, meg ha kék is, virágos... hamarosan megyünk Budaörsre, majd megkuksizom. Amúgy a Móciban van de majdnem 2000-ért, annyit nem adok érte, a Kínaiban vettem azért egy snassz kéket 300-ért! De nem úgy tűnik, hogy jön a tavasz, na mindegy, elfér a fiókban, várjuk türelmetlenül, hogy használhassuk már, ne kelljen a sál!

Rena!
Nem írtál a farsangotokról!

Rita!
Gratula Nektek a farsangi különdíjhoz!

Hugi-Erika!
Szedres, úúúú az is jól hangzik....

Ági!
Tök jó sok fiatal volt azon a bálon, milyen kötődésetek van Bicskéhez amúgy, csak haveri? Férjed táncol az ilyen helyeken. Én tök elmennék néha, de a férjemet nem tudnám elrángatni ilyen mulatós buliba... :roll:

Edi!
Előre is gratula a ház. évfordulóhoz, hányadik lesz? Akkor Kata most lesz először "leadva"?? :)

Angika!
Köszi!

Edit!
Boldog szülinapot Dávidnak, tényleg mesélj milyen volt E.gomban, kíváncsi vagyok, meg mondom őszíntén még inkább csak negatívumokat hallottam a fürdőről, jó lenne már hallani valami autentikus hangot!

Jó éjt!

Ja, Lívia, most olvastam a neten a Tantum Verde spréyről, hogy fogzásra is jó: tantumverde.hu asszem, de én a googliba írtam be, nézdd meg, hátha!

lola77
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést,a Dávid nagyon örült mindegyiknek!

Esztergom:
Én is sok rosszat hallottam róla,de mi nagyon jól éreztük magunkat.
A kasszánál belépéskor egy nagyon kedves hölgy fogadott bennünket,aki elmagyarázott mindent. És nem unott pofával csinálta.Ez már rögtön nagyon szimpatikus volt nekünk!
Amikor beléptünk az öltözőbe,a kabinok fogadtak bennünket (ezeken keresztül lehetett csak az öltözőszekrényeket megközelíteni),amiben át lehetett öltözni.Ez biztosítja azt,hogy utcai cipővel,ruhával senki ne menjen be a fürdőbe. Volt családi kabin is,amiben hárman simán átöltöztünk (ez inkább akkor előnyös,ha valaki picikkel megy).Rengeteg szekrény volt,ezeket az belépő-órával lehet nyitni-zárni.Amikor bementük a fürdőbe,egy fertőtlenítőszeres vizen kellett átmenni. (érdemes műanyag/gumi papucsban menni).
Több medence van: kicsiknek kb. 30cm-es pancsoló,bohóccal,amiből csordogál a víz és a közepén pici szökőkúttal( ez is 26-28fokos).Aztán egy nagy medence,amiben van mászófal (alatta 2m a víz),vannak szökőkút-szerű valamik,vízesés,illetve pezsgőfürdő meg itt van a sodró-folyosó is. A víz kb. 26-28 fokos itt. 2csúszda van,mindkettő zárt.Ez inkább ovisnak szülővel vagy nagyobb gyereknek egyedül jó. A kék "lájtosabb", a sárga gyorsabb.A kékben hang- és fény-effektusok vannak.A Dávid szerint szuper,rengeteget csúszott. Aztán van jaccuzi, illetve termál (32-34fok).Kint 2 medence van(bentről lehet megközelíteni őket): egy 28fokos,amiben úszni lehet és egy 34-36fokos,amiben ázni lehet.
Minden nagyon tiszta,folyamatosan takarítottak,tele volt a medencék környéke úszómesterrel.Rögtön rászóltak arra,aki nem viselkedett normálisan (pl: nem lehet beugrálni a medencébe).
De pici babát is nyugodtan be lehet vinni a felnőtt medencékbe.
Van egy önkiszolgáló étterem,ahol finom kaja volt,megfelelő választékkal (pl. volt üveges bébiétel is,de többféle leves,főzelék,húsos kaja,süti is) és elfogadható árak.Sok asztal és műanyag szék,amiken kajálni lehetett.Nem volt gond,hova üljünk le.Etetőszéket kb. 8-at láttunk,de volt színes kisasztal és szék a piciknek illetve mikro,ha tápit vagy tejcsit vagy bármit akarsz melegíteni.Meg van egy kávézó-söröző,itt lehet dohányozni.Infra-szauna használat van a sima fürdő-belépőbe,amúgy az összes többi szaunához külön belépőt kell venni.Ez naturista terület,csak 14éven felülieknek.Van még török fürdő is,itt nem jártunk.
Rengeteg pihenőágy van kitéve,simán találtunk magunknak helyet.Minden medence egy légtérben van,szinte mindenre rá lehet látni.

2dolog nem volt igazán jó: a vizes kő nagyon csúszik,kisgyerekkel vigyázni kell.Illetve én kicsit fáztam vizes fürdőruhában.A törölköző miután már használtam vizes lett,és ugye ilyen helyen nem szárad. A fürdőköppenyem pedig a fürdőruhámtól lett vizes.Szóval egy picivel lehetett volna melegebb (de lehet,hogy rossz helyen is ültünk).

Majd képet teszek fel,csak most mennem kell!
Szép napot!
Edit+ a fiúk

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Lola:
Hát a férjem bicskei,és onnan a haverok.16fős baráti társasággal voltunk.Velük szoktunk eljárni bulizn,csak megvan a Dorka és így sajna ritkulnak...A férjem nagyon táncos lábú,szerencsére.Sokszor úgy bepörget hogy utánna csak szédölgök :lol: A haverookal most is olyan táncot mutattak be hogy mi a csajokkal csak fogtuk a fejünket.Egyből lett helyük a táncparketten 8)
Már kérdeztem régebben,de bizit nem olvastad.Amikor műtöttek az epeköveddel,akkor az epehólyagod is kivették?Volt utánna csöved?Fájt utánna nagyon?Bocs a sok kérdésért,de e hónapban aktuális nálam sajna,már szinte semmit nem tudok enni mindentől begörcsölök :cry:
Ja és tök jó Soma jelmeze.Helyes a képen ahogy bazsajog :lol:

Cirmike:
Sztem összekevertél engem Zsanival.Neki jó a tali időpont nekünk nem jó sajna ,mert Pestre viszem vesekontrolra,meg uh is lesz.Amúgy szívesen mennék nagyon :cry: Csak nem tom elcserélni az időpontot,örültem hogy kaptam egyátalán...

Zsani,Livi:
Nálatok van valami tünete az oltásnak????
Nálunk kopp-kopp-kopp semmi még.
Holnap viszem vesegondira,remélem minden okés lesz.

Angika:
Nekünk a csütörtök,és a péntek is jó a sétire,majd egyeztetünk.

Szép napot Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Tök meglepődtem képzeljétek ma már kopogott is a futáros srác, hogy megjött a könyvünk, aztán sehol semmi pénz :lol: mondtam neki hogy jöjjön holnap 8) bizti örült nekem, de hát ki frász tart itthon 5.000,-Ft-ot feleslegesen nemigaz?

Erika!
Bocsi, hoyg nem válaszoltam, most pótolom olyan tanfolyamra járok, hogy a Cirmikéékhez máskor többen ki tudjunk menni :lol: egyszóval jogsiért küzdök, mert egy kicsit b@ssza a csőrömet hogy Viktor itthon lustizik én meg mennék :evil:

Mindenkinek kellemes napot!
Pár kép a gengszterpalántáról:
Kép jógázik Kép 1 jógapóz :D Kép ruhapakolás

Kép
Kép
gangi
 
 


Ági,
Nem kevertelek össze Zsanival, csak a mondat lett kétértelmű: csak Zsani az akinek jó az időpont és kocsija is van, többeknek (nem többieknek) jó az időpont, de nincs kocsi, ill. még nem biztos hogy lesz kocsi...

Angi: kb. mikor vizsgázol majd? ha sietsz eltoljuk az időpontot! :)

Egyébként elnapolhatjuk a talit, ha találunk olyan időpontot ami többeknek jó. Nekünk a márc.15-i hét nem jó, mert síelni megyünk (a gyerekek nélkül, ők anyukámékhoz mennek)

Edit: jókat írtál a fürdőről majd kipróbáljuk, de az tényleg kár, hogy nincs elég meleg és a babavíz is lehetne melegebb...
Eddig nálam a debreceni aquaticum a top-top!

Réka ismét nem hagy tovább írni!
Egyébként a gyógytornász ma végre azt mondta rá, hogy sokat fejlődött a izomzata!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Ági!

Bocsi, tényleg olvastam, csak elfelejtettm válaszolni, pedig akartam:
Igen, a hólyagot is kivették és utána csövem volt, ami....hát igen elég szar volt, ugyanúgy mint a császár után! A legrosszabb az volt, hogy már másnap jött a doki és megnyomkodta a hasfalat, amin ha nem is nagy vágás volt (1 cm), de hát igencsak érzékeny volt... köhögni, nevetni nagy fájdalmak közepette tudtunk csak, pedig kínunkban a szobatársakkal volt rá alkalom.
Akkor én sem tudtam, hogy kivették a hólyagot, utána kérdeztem meg a dokit. Állítólag akkor már "elveszíti" a funkcióját... Orvosilag nem értek hozzá.
Annyi bizti, hogy nagy megkönnyebbülés volt utána, szóval szerintem megérte. Annyi, hogy ha éhgyomorra tejfölös-szószos dolgokat eszek elég hamar "végigmegy" rajtam... WC-re kell menni és hát nincs székrekedésem.. :oops: :lol: Ja és az emésztésem is JOBB lett, napi 2-szer "nagydolog" általában, de egyszer minimum!
Mikor lesz a műtét?

Gangi!
Akkor holnap tali a megbeszéltek szerint, köszi mégegyszer hogy hívtál, remélem nem kelt fel Lackó! Bocsi, de én nem tudom más hogy van vele, de én az utcán alig hallok v.mit a telefonból! :?
Lackó micsoda pózokat tud felvenni alváskor!

Edit!
Hát most elég hideg volt kinnt is, talán azért volt bennt is hidegebb, mindenesetre felkeltetted az érdeklődésünket... az a lényeg, hogy Dávid sokat csúszott és élvezte!

Na megyek fürdővizet készíteni...

lola77
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy nem jöttem eddig, de múlt héten nem volt netünk, most meg egész héten próbálom az elmúlt hónapokban felgyülemlett vasalnivalót és kuplerájt felszámolni :evil: :evil: (na jó, azért annyira nem rossz a helyzet :wink: )

A gyerekeitek nagyon édesek, a jelmezek nagyon tetszettek! Én mindig is szerettem a farsangot, már alig várom, hogy az enyém is felvonuljon majd a jelmezében! :lol: :lol:

Edit! nagyon tetszik a beszámolód alapján ez a fürdő! már nagyon várom a nyarat, hogy menjünk valahova! De én annyira tartok ezektől a fürdőktől. nagyon érzékeny vagyok minden gombás fertőzésre, úgyhogy nem merek bemenni az ilyen termálokba, jacuzzikba. :evil: A fiúknak hogy tetszett?
Nem tudok rólad nagyon semmit, nem Te vagy az az anyuka, aki benne voltál a hírekbe is? A hármasikres tatai anyuka? Bocsi, de csak egy-két ember mutatkozott be nekem, és így nem nagyon tudok a többiekről semmit :oops: :oops: :oops:

juca:)
 
 


Küldök egy kis vidámságot!


Az első 6 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az
tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- k..a nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. szülés
után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért b*gatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt
várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész
távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok
mostantól nem fognak; a napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a
család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen
reális egy babától.
- a digitális mérleg egy sz@r, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg kaki a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig kakilás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna
teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között

- ha a gyerek elalszik végre, akkor a k..va postás csenget, de 2x!!
- a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis, és a
vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba tevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy babaszájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet
visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos,
turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és
csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba lesz@rja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel?
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal
körbe véve, egy pohár itallal? na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal,
az elektromos
hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt
kismedence is teli játékkal a szobaközepén, a járóka felállítva, a babakocsi
a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat .
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után

- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és
biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét
csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon.
Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a sz@rkupac
tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért
az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a
kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények
és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs
visszatenni, minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér
el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól
kapott törékeny, de ?csodálatos? lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól,
kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával
kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen
pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lósz@r ahhoz
képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekeselfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel
meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval sz@rni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a
kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból?
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van,
akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi?"
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá.
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek
neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor érdekes, ha elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a vásárlás végére.

A későbbiek folyamán

- a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni. Mindkét helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban, az a
kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . . mindezt úgy, hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva =
a vér is folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával?
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És fürödni is abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárló kocsi ülésében akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra, hogy
kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók közt.
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót, a
műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső helyen, meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt
megragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág
orrcimpákkal, nagyokat nyögve sz@rni, fátyolos tekintettel. Mindezt
szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.
- 2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa.

juca:)
 
 


Ja, és van még egy kérdésem!

Járattátok a gyerekeket bölibe? lehet vidéki gyereket is járatni Tb-ra bölibe?

juca:)
 
 


Ja, és van még egy kérdésem!

Járattátok a gyerekeket bölibe? lehet vidéki gyereket is járatni Tb-ra bölibe?

juca:)
 
 


Juca!

Mi a sárberkibe jártunk 2 évet (20 hónapostól) és oda járt pl. környei kislány is, szóval szerintem lehet, csak több mint 1 évvel előtte menj be és íratkozz fel, nézz körül, érdeklődj. Szept-ben kezdeni a legkönnyebb, akkor megy el sok nagy, ürül sok hely, meg még esetleg dec-ig, de utána a második félévben szinte lehetetlen!

Lányok!
Mindenkinek szól, hogy találtam egy tök jó helyet, ahol tudtok venni a lurkóknak olyan színes kendőt (nyakba valót) tavaszra. A kis Tescó melletti cipőbolt mellett van egy bizsus. Ott vannak, tök sokféle színű, normál áron 300valamennyi, de voltak akciósok 120!!!! Ft-ért. Nézzetek be, a fülbevalók, bizsuk is tök olcsók!

Többieknek most sajna nincs időm írni...

lola77
 
 


sziasztok!

Üdv az újaknak!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a közösségi házban lesz a fejelesztő pedagógus csajjal a foglalkoztató? Mi a múlthéten nem voltunk itthon, de mondta valaki, hogy elmaradt.

köszi,

sziasztok

Kép
smariza
 
 


Sziasztok

Juca
Hát nagyon jó amit feltettél.Csak az a szomórú benne ,hogy nagyon is igaz :D . De legalább ilyenkor rájövök hogy nem vagyok egyedül a bajaimmal :D . Szóval tök jó.

Edi
Múltkor kérdezted a sétát,mi délelőtt fél 10 10 körül szoktunk lemenni.Délben fel,akkor alvás meg hami,és kb 2 után valamikor ahogy sikerül akkor megyünk le,most már úgy 5 ig.Timi 1* alszik és azt kb 12 körül kezdi és tart kb 1-1,5 órát.De már volt úgy hogy aludt 3-at is.De az a ritkább.

Ági
Lekopogom én is,de ezidáig nem jött ki semmi.Bár Timi ezerrel a pocsolyákat rohamozza,és semmi nem vált be,hiába fenyegetem a babakocsival,a végén mindig ott köt ki de akkor aztán jön a hiszti ezerrel.Jó lenne ha már elmúlna ez a csöpögős idő,mert nem győzöm mosni a ruháit.Kész stressz ilyen időben lemenni vele.
Csinik voltatok a bulin.Jó barna vagy már. :)

Lola
Megnéztem a Tantum verdét,tényleg nem hangzik rosszul,már magamnak is gondoltam hogy veszek,csak én a cukorkát akarom kipróbálni.Hál istennek Timinek már nem olyan vészes az ínye.Most szerintem megint nem fog fogzani egy ideig.Bár ezek a rágók úgy jöttek mint a villám. :) .

Na most mentem üdv mindenkinek
Lívia

Kép
slivia
 
 


Apa szórakozott Timi sérójával egy kicsit.Íme:
Kép Kép

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Jó volt ma a CSS-ben :) Örülök,hogy elmentünk! Remélem jövő 7en is ilyen jó idő lesz és tudunk majd menni. Julcsi hazafelé a buszon már nyűgös volt,de elszórakoztatták az ikolából hazatartók :d Ja és új credo busszal mentünk végre! :wink: Tényleg könnyű felszállni rá!

Erika!
Viki nagyon aranyos volt és nagyon csini! Elküldenéd nekem majd a képeket amiket csináltál?

Ági!
Holnap délelőtt sétizünk?10 óra jó nekünk!

Lívi!
Jó lett Timi sérója! :wink: kis pocsojázó! Ti nem szoktatok menni a CSSbe?

Juca!
Ejnye! ez az internet! Nekünk most lett gyorsabb! :lol: :D Én már ismertem ezt a kis gyüjteményt,de jó volt megint elolvasni! Tényleg biztosít róla,hogy nem vagyok egyedül a sok" hülyeséggel ":wink:

Zsanett!
Mété a kis vagány cowboy fiú is nagyon ari volt ma! Elküldenéd a képeket Te is? :)

Megyek pakolászok míg alszik a kincsem! :)
Ja még képet teszek a padlóról! ;)

Kép Kép

Kép ott a 7. fog :)
angika
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk a Cs-S-ben farsangi babaklub volt,de csak Viki és Máté volt beöltözve :cry:
A létszám sem volt valami nagy...de így talán jobb is,jutott játék mindenkinek bőven.
Teszek fel pár képet:
Kép Kép
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1172754652.21.jpg[/img] Kép http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 379.93.jpg[/img] Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1172754816.61.jpg[/img] Kép Kép http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 457.73.jpg[/img] Kép
Kép Kép
Kép Kép

Most gyors elküldöm a képeket aztán jövök bővebben..... :lol:

cseriviola
 
 


Sziasztok újra! :lol:

Ági
Mi volt vesegondozáson,minden oké?
Mikor fognak műteni?Itt lesz a műtét Tatabányán?

Cirmike
sikerült megoldani a fülproblémát?
Szerintem ha eltoljuk a talit sem biztos,hogy több kocsi lesz,de ahogy gondoljátok.
Mennyi időre mentek síelni és hova?
Szegény!Aznap jól öszejött minden nektek,fülészet-fogorvos :cry:

Gangi
igen,már kiderítettem hétfőn a klubban,hogy mi ez a titokzatosságod :lol: Melyik autós suliba jársz?Hol tartasz melyik vizsgánál?
Lackó alvós jógapóza nagyon édes!!!!!!!!!!


EDit
jó lehet a fürdő amiket leírtál róla,és majd ha lesz egy kis időd várjuk a képeket róla :lol:

Edi
gratulálok utólag is a ház.évfordulótokhoz!
Hányadik?Nekünk május 8-án lesz a 3. :lol:

Juca
Viki idén megy valamikor bölcsibe,jövő héten dől el,hogy mikortól,majd megkérdezem neked,hogy vidéki babák is járhatnak-e tb-ra,de szerintem ez nem akadály.
Jó amit leírtál,jókat nevettem rajta,bár már olvastam máskor is :lol:

Lola
köszi az infót!!!!!!!!Úgy csípem,hogy mindig meglepsz minket ilyen jó akciós hírekkel :lol: :P :wink:


Lívia
Nagyon aranyos Timi az új sérójával! :lol:
A tusolótok olyan,hogy kádszerű az alja,így Timi is tud benne pancsolni,igaz? :lol:
Nekünk is jó lenne sokszor,mert a kád olyan sok helyet foglal el abban a nagy tömbházi fürdőszobából :cry:
De majd a házunkban más lesz........hatalmas fürdő nagy ablakkal :lol: :lol: bár már ott tartanánk...........


Angika
persze,elküldöm e-mailben a képeket,de nem ígérem,hogy még ma,de a héten biztosan :lol:
Szép lett a szobátok!!!!!!!!!És édes Julcsi fogacskája is!

Zsanka
te is elküldenéd nekem e-mailben,ha csináltál Vikiről?Megköszönném!
Ma du.megnézzük a dvd-t amit adtál,kíváncsi vagyok milyen sikere lesz :P



A képeim alatt lévő szöveget nem kell megnyitni,az nem tudom,hogy minek van ott.

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Erika!
NAgyon jók a képek!!!!! Viki nagyon szép tündérkirálylány volt :) :lol:
Várom majd a képeket! :wink:
Még azt akartam kérdezni,hogy amiket a CSS-es dolgozók csináltak képeket feltöltik valahova? Vagy elküldik?

Szép jó éjt mindenkinek!
angika
 
 


Örülök, hogy tetszett nektek, amit küldtem :lol:

Lola: köszi az infot. De hogyhogy ilyen korán kell jelentkezni? nem igazán szeretném bölcsibe járatni majd a gyerket, de hát a gyes nem valami sok, ígyhát szerintem muszáj leszek...

Livia: nagyon édes Timi a képeken!

Angika: jó lett a parketta, tök szép! A 7. foghoz pedig gratulálok!

Erika: köszi, hogy megkérdezed nekem! A képek nagyon aranyosak!

Csajok! bocsi, lehet tájékozatlan vagyok, de mi az a CSS?

juca:)
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dícséretet Viki nevében! :lol:

Angika
ha Viki hagy még most elküldöm a képeket,már kigyűjtöttem :lol:
A CS-S dolgozói amiket csinálnak képeket,nem szokták elküldeni,mondjuk én ma megkértem a Szilvit/fekete hajú csaj/,hogy a Vikiről készülteket ha ráér küldje el nekem e-mailben,remélem,hogy nem felejti el :P

Juca
A CS-S=családsegítő és gyermekjóléti szolgálat Zsanka által kitalált rövidítése :lol: :lol: :lol:

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!


Üdv mindenkinek!
Mint hallottátok, ma voltunk mi is a CSS-ben.

Juca,
ez a Családsegítőnek a babaklubja, ami a Platán téren van Tatabányán minden csütörtökön. Csak így rövidítjük, hogy CSS. Talán ez a legjobb a városban.
Oda szoktunk menni egy páran.
Jó a szögeg amit bekültdél, jókat nevettem rajta!
Bölibe jobb ha előre beíratod az Esztert, mert hosszú a lista! Sajnos... már én is beírattam 2 helyre is, novemberben kezdünk.. :cry:

A Mátét mint látjátok cowboy-nak "öltöztettem" be. Azaz adtam rá egy "éppen jó még" kockás inget. Olyan édes volt, majd megzabáltam. :D Jól éreztük magunkat, a Máté végig dumálta a délelőttöt. Aztán meglátogattuk Apát melóban még aztán uzsgyi haza kajolni.

Ízelítő a képeinkből:
Kép Kép

a többit itt találjátok:
http://www.babaszoba.hu/services/albums ... alid=24326


Erika , Angi átküldöm a tieteket.

Angi,
szuper tényleg a padlótok. Hol vettétek? Vértesszőllősön?

Lola, köszi a kendőtippet nagyon jó! Megnézzük!

Edit,
jó lehetett Esztergomban. Mi is tervezzük, hogy elmegyünk, csak nem jutunk el soha odáig. :wink:

Ági,
tényleg mi volt a dokinál? Mit mondott?
Nekem azt mondta védőnő, hogy ha 1 hétig nem jön ki semmi az oltástól akkor már nem is lesz semmi.

Csajok,
van valakinek Pampers-es felesleges vonalkódja? Beküldtem az igénylést és mint kiderült 1 ponttal kevesebb van a játékhoz.. :?
köszönet érte.

azt hiszem ennyit akartam. pedig mintha még akartam volna valamit....
Jó éjt
Zsani

Kép

Kép
zsanka
 
 


Ja,
Erika milyen a DVD? engem egy kicsit megoszt a dolog, a fene tudja. A Mátét leköti egy ideig, kb 5 percre. Nem is rakom be gyakran. :D Ne bámulja nekem a TV-t. :)

Tegnap megkaptam a NODDY kalandjai játékvárosban. Ez van meg nektek is? Holnap belenézünk.

sziasztok

Zsani

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Jó nagy pangás van erre tájt :?:
Nálunk is mindenki kidőlt.Jól beebédeltünk azt alvás.Balázs meg Dorka már 13 óra óta alszanak,én már nem bírtam tovább.

Livi:
Lekopogom Dorka is megúszta minden láz és hasonló nélkül.Most tényleg lesz 18 hós oltás is?Dokinő meg a védőnő tök mást mondanak :? édi Timi nagyon a zuhanyzóban.És milyen pici pocija van,Dorkának 2*ekkora :wink: Majd megkérdem Pesten,hogy azért ekkora mert ugyebár sokat eszik,vagy még mindig a veséi miatt...Pocsoja?Dorka nagy ívben kikerüli őket(még).

Zsani:
Szerencsére minden teljesen okés Dorkával a vesegondin.Pisije ph-5-ös ami tök tiszta ,semmi baci,huh.Majd szerdán Pesttől izgulok már nagyon mi lesz az uh-on.
Máté egyszerüen zabálnivaló a képeken,nagyon-nagyon cuki az ingben :lol:

Erika:
Hát még nem tudom pontosan mikor lesz a műtét,de valószinű jövőhéten megyek a dokimhoz beutalókat kérni :cry: Persze ott hagyok eg ycsomó pénzt a semmiért... :twisted: Azt remélem még e hónapban meg is lesz a műtét,mert már nagyon rosz,sőt azt olvastam ha valakinek sokat görcsöl,akkor az hasnyálmirigygyulladást is okoz,na ettől kicsit beparáztam :roll:
Viki is nagyon édi a királylányos jelmezben.Már kész kiskirálylány :lol:

Cirmike:
Utólag visszaolvasva ,tényleg én olvastam félre :oops: Többeknek=többieknek :oops: Ki az ovónénitek?Szőlősi ovit nagyon dícsérték amíg ott laktunk,én is oda akartam a Dorkát iratni,hogy ha viszamegyek a két gyerek között melózni,akkor hozom viszem magammal.Csak nem tudom hogy átvennék e oda?Meg ha jön MAJD a második akkor meg átvennék e a hozzánk közeli oviba ,hogy ne keljen nagy hassal buszoznom.

Na mentem felkeltem a leányt,nem fog nekem este elaludni.

Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Rég nem voltam, hosszú leszek…:lol:

Nagyon jók a feltett fotók! :) :)
Cirmike:Roli látom élvezte a vizesést, Réka nagyon édes ezzel a mosollyal.
A CS-S-es képek is szupik.
Látom a farsang is jó hangulatban telt mkinél. Viki tündérkirálylány és Máté egy cowboy, nagyon találó. :lol: :D A képek alapján szimpi helynek tűnik ez a CS-S. Hányan szoktak lenni kb.?

Kata 5napja kap HIPP almapürét, hát szerintem annyira nem jön be neki. Ma kétszerre 30g-ot mondjuk megevett. A következő répapüré lesz, ma hozta sógornőm Hamburgból, mert itt Tatabányán nem kaptunk sehol, remélem Auchenben lesz. DM-ben is alig van gyümölcs választék. (már ami nekünk kell) Nestlé, Humana márkákban még nem vagyok topon. Kecskemétit is vettem már. Aztán majd én is főzőcskézek.

Voltunk csütörtökön súlymérésen 8000g Kata.
Előbb is át kellett öltöztetnem, mert könyökig összerágta magát, nem akartam, hogy éjszakára megfázzon. Teljesen átázott a ruhája. Meg a kezét rágcsálja és harapdál engem is (cicit is). De nem nyálzik. Lehet, hogy a fogak mozgolódnak már?

Cirmike!
Elnéztem a dátumokat. A házassági évfordulónk február 28-án volt én azt hittem aznap lesz a tali, aztán pár napja leesett, hogy március. Még nem tudom, hogy tudunk-e menni, de még egyszer köszi a meghívást.
Szegény Roli biztosan megszeppent a sok embertől a farsangon…vagy szégyenlős volt egyedül kimenni a színpadra?

Ági!
Jelenleg is szed Dorka gyógyszereket? Nagyon csinosak vagytok a pároddal a fotón. Jó barna vagy, szolizol?
Milyen angolkönyvből tanulsz?
Látom nálatok is a tokban van furrva a hinta. Kata a névnapjára kap hintát.

Angika!
Milyen parkettátok lett? Laminált? Szín? Már látom is, nagyon szép lett.

Erika!
Persze, hogy felismertelek a klubban, ahogy a többieket is, de hirtelen annyian lettünk, ide-oda kapkodtam a fejem, meg aztán félős is vagyok, meg csöndes (eleinte, de aztán bele tudok melegedni…:lol:) és már el is mentetek. Jó volt élőben látni a babókat.
Takaró varrást barátoknak vállalsz vagy szabadidődben másnak is? Mennyiért varrod meg? (bocs, ha nem akarod leírni, akár priviben is elmondhatod). Ez olyan kétoldalas, polár takaró szett? Nagyon szépeket készítettél. Irigy irigy…:)
Köszi az érdeklődést, olvasgattalak benneteket, de nem írtam... :oops:

Edi78/Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Lola!
Nagyon jó a dinójelmez. :wink:
Első házassági évfordulónk volt, de az az igazság már gimi óta együtt vagyunk és mi az összejövés dátumát ünnepeljük, nekünk az a forduló.
Másodszor lesz „leadva” Kata, már egyszer 1,5órát vigyázott anya, apa rá amíg elmentünk tescoba meg DM-be. Több időt nem megyek el, mert szopi szopi van állandóan.

Edit!
Nagyon jól hangzik az esztergomi beszámolód.

Angi!
Jógapóz nem semmi. :shock:

Szilvia!
Akkor mi pont akkor sétálunk, amikor ti hazamentek…:( Nagyon édes a fürdőben Timi. A babaklubban volt szerencsém közelebbről szemügyre venni, többször odajött Katához. Nagyon szép szeme van. :)

Zsanka!
Ha regisztálsz a pampers honlapján akkor kapsz egy kódot, ezt fel kell írni a vonalkódgyűjtő lapra és egy pontot ér. :wink: Milyen játékot kértél?
Én a csiga bigát végül és megjött a visszaigazolás. A köv. játék a telefon vagy pancsimanók lesz.

Juca!
Amit belinkeltél jó. :D Mizujs Eszterrel?

Edi78/Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Csajok,

Sajnos le kell mondanom a talit... :cry:
Réka köhintett egy csúnyát pénteken este, aztán éjjel még párat, majd szombaton már annyit és csúnyán, sipolósan, hogy kihívtam a gyerekorvosunkat: krupp :!:
Calciumot és fenistilt kaptunk rá, meg fűtés nélkül és hideg párásítóval alszik. Javulunk, de ez bakt. fertőzés a torkán a hangszálak mentén, úgyhogy inkább ne gyertek.
Majd vmikor szerét ejtjük.

Roli most a nagymamánál van, már rég látták egymást úgy is.
Férjem hajnalban külföldre utazik.
Pár napig ketten leszünk csak csajok a nagy házban és ráadásul egy csomó melóval a nyakamban, lehet még Miskolcra is el kell utaznom (ez a férjem melója csak most megkaptam, mert az élet nem állhat le, attól hogy ő nem lesz itthon... :wink: ).

Jó éjt,
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok

Cirmike
Jobbulást Rékának.Reméljük hamar kilábaltk belőle.Nem lehet akkor most könnyű így egyedül.Kitartást.

Erika
Kérdezted múltkor a fürdőt.Apukád tudna róla mesélni :D .Igen egyébként olyan zuhanytálca ami mélyebb a sima zuhanytálcánál,üldőkádnak szokták nevezni.Méretre akkora mint a zuhanytálca,csak kb olyan 30cm mély.

Ági
Timinek sem olyan pici ám a pocija.Amikor leül akkor látni igazán.Megint rájött a hamizhatnék.Anyunál volt hétvégén aztán már nem mert neki adni enni mert ment állandóan hogy nyam nyam. Meg is van pufisodva most a pofija is rendesen.Ja és lesz 18 hós oltás.

Na mentem ,jók legyetek Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Milyen csend van itt mostanában! Nálunk a hétvégén családi összejövetel volt! Egész napi sütés-főzés! Zolti csinált egy krémes tortát! Nagyon-nagyon fincsi volt!!! Miindig finiket csinál,de ez különösen fini volt!!! :lol: :) Itt voltak az uncsitesók is. Julcsi nagyon örült nekik,osztogatta is a puszikat!

Cirmike!
Sajnálom,hogy beteg lett Réka! Jobbulást kívánunk neki! Neked meg kitartást a hétre!

Ági!
Köszi a képeket! Nagyon aranyosak a csajok :) :lol: :wink: Mikor értek rá a 7en? Végig ilyen szép napos időt mondanak. Most már tényleg mehetnénk a játszóra is.

Edi!
Szép nagy baba Kata! És látom még mindig jó étvágya van :)
Köszi a padló nevében is :wink: :lol:

Erika!
Köszi a képeket! Mondtam Zoltinak,hogy Julcsi nem akart királylány lenni,inkább b sírt egy kicsit :)

Zsani!
Itt vettük a Tatabányán a Diegoba.
A te képeid is nagyon jók!

Napsütéses napot mindenkinek!
angika
 
 


Sziasztok!

Nekünk is elég mozgalmas volt a hétvégénk,szinte csak aludni jártunk haza :lol:
Szo-on anyósomékhoz mentünk Oroszlányra az új vonattal,Viki is nagyon csípte ezt az utazást,szép vonat és kényelmesen fel lehet rá szállni babakocsival is.
Vasárnap Kertvárosban voltunk anyukámat köszöntöttük.
Csináltam neki egy diós tésztájú narancskrémes tortát :wink:

Vikinél elkezdődött múlt csüt-ön a dackorszak :cry: :cry: :cry:
Teljesen kivagyunk!!!!!!!!!!Szinte állandóan hisztizik,földre veti magát,rúgdos,pofonokat oszt és fülsiketítően sír :cry: :cry:
KI mit tanácsol rá,hogy viselkedjünk??????,Engedjünk vagy azért tiltsunk is meg dolgokat???????
Próbáltunk vele ebszélni,de nem igazán hat rá mst a dolog,eddig olyan szépen meg lehetett vele beszélni mindent,most meg........ :evil: a kedvenc szava a "NEM"lett :cry:

Pénteken voltunk méreckedni,most nem hízott-nőtt,stagnál a kisasszony :lol: 10,5 kg és 86 cm magas.

Zsanka
jók lettek a képeitek!
Nahát a Teletubbies,az elég érdekes egy mese :roll: nekem úgy-ahogy bejön,apja utálja,Viki imádja és ez a lényeg :lol: Képes végignézni minden nap,persze a Noddyt is,de úgy veszem észre,hogy inkább Noddy mániás a csaj :wink:
Igen nekünk is az a Noddy van meg,nektek hány rész van a dvd-n?
Nekünk 51 részt sikerült lementeni,az utolsó az 25 perces karácsonyról szól,a többi 10-12 percesek.
Máténak hogy tetszik a Noddy?

Ági
majd kérünk beszámolót,hogy mit sikerült intézni műtét ügyben :cry:
Ahogy a hsz-ból kiveszem Te a szőllősi oviban dolgoztál a szülés előtt óvónőként? :roll: bocs,ha valamit félreértettem :oops:
Jó kis alvókájú családod van :lol: :lol: :lol:

Edi
a CS-S-ben változó a létszám,mostanában max.10 gyerek+szülő szokott lenni,mi nagyon szeretünk oda járni!!!!!!!
Takarót eddig csak családi-baráti körben varrtam,termo anyag,ha mindkét oldalát kéri a megrendelő,hogy ki legyen díszitve akkor 4000 ft,ha csak 1 oldala akkor 2000 ft ez a munkadíj.
Anyag kkiválasztásában szoktam segíteni,hogy milyen legyen a színkombináció.
A takarószett tartalmaz még párnahuzatot is így kidíszítve,de gondolom,hogy láttad a képeken :lol:
Te is szeretnél?Az a baj vele most,hogy elég gyér a színválaszték :cry: október felé kapnak újra több színt akkor érdemesebb.
Max.2 hét alatt készen van.
Innen lestem az ötletet:www.takoo.hu
Hát igen,elég furán sikeredett a múltkori babaklub,de majd a mostani jobban fog :lol: remélem,hogy az a csaj is eljön!

Cirmike
Jobbulást Rékának!!!!!!!!!!!!!
Külök egy kis gyógyenergiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
neked pedig kitartást a hétre!!!!!!!!!!!!!!


Puszi mindenkinek,sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Erika:
Neemmm ,nem óvónéni voltam,hanem a helyi postán dolgoztam ,mint postavezető,azt pénzforgalni ügyintéző.Azért gondoltam szőlősi ovira,mert ott van ugye a posta a melóhelyem,na meg anyuék is ami nem utosó dolog,csak az a baj hogy nekik még 12 évet melózniuk kell :cry: ,úgyhogy a bébisziterkedés csak hétvégére megoldható :oops:
Hát sajna a műtétem csúszik eg yhónapot minimum,mert nincs a kórháznak pénze műtétre,és csak azokat műtik akiket ugye baleste ért,vag yha esetleg nagyon begörcsölnék,akkor műtenek.Ha már életveszély van akkor :roll:
Most a Dorka miatt izgulok,mert szerán visszük Pestre azt félek miket mondanak,találnak :cry:
Huha,na ettől félek én is amin ti most keresztül mentek Vikivel kapcsolatban. :? Hát én igazán tanácsolni nem tudok,de amit hallottam meg láttam az sztem bevált az akaratos gyerkőcöknél.Én biztos hogy amit úgy gondolok ,hogy nem szabad neki azt tiltanám,és következetesen,amit ma nem azt holnap sem...És ha hisztizik,földre csapja magát,és üt,na akkor megy a szobába annyi percre ahány éves,úgy hogy az ajtót rá csukod,és a kilincset fogod,hogy 1 ne tudjon kijönni,2 hog yérezze hogy ott vagy.Azt ha letelik az idő kinyitod az ajtót és elmondod,hogy miért zártad be,és hogy ezt többet ne csinálja.Azt ettől általában megnyugszanak.

Angika:
Nekünk a szerda nem jó,a többi nap mind okés.Ja mehetünk játszóra végre :lol: Örülök,hogy tetszenek a képek 8)

Livi:
Akkor megnyugodtam,hogy nem olyan nagy akkor Dorka pocija.Majd szerdán rákérdek azért,hogy megnyugodjak.Tényle azt akartam kérdezni,hogy Timinek maradt ugyanolyan a szeme szine?Dorkának maradt,olyan nem tudom milyen szinű. :roll: Van benne zöld,meg barna meg szürke is :roll:

Cirmike:
Jobbulást Rékának.Lépcsőházban az egyik kisfiú volt kruppos,hát szegény eléggé sokáig volt rosszul,köhögött meg ahsonló.+++++++++++++Ez Rékának ment.Mi is két napig kettesben leszünk csajok otthon.Bár én ehez sajna hozzászoktam már,férjem sokszor csak fürdésre ér haza,vagy még arra sem :cry:

Edi:
Dorka most nem szed gyógyszert,szerencsére.Műtét elött meg után kelett havi felbontásban szedni eléggé sokáig,olyan fé éves koráig azt hiszem.Ahogy megszületett már gyógyszert kapott :cry: Azt lehet hogy tök erős lett az imúrendszere ennek köszönhetően,mert kopp-kopp még egyszer nem volt beteg.Lányom nem ismeri mi az az orrszívás :roll: Amikor pórszívózom akkor nagyon lelkesen jön és segít nekem ,nem fél tőle.Az angolt a readers digestből tanulgatom,kis túlzssal,mostanában nagyon hanyagolom :oops: .Régebben jártam tanfolyamra is ,azt most nyelvizsgázni lenne jó... :roll:
Huha Kata jó súlyban van.Nem baj százszor inkább legyen jó étvágyú,mit hogy úgy keljen beleerőlteni a kaját.Én is a hippet vettem neki,meg a kecskemétit.Az is nagyon jó,és olcsóbb :wink:

Na eldugulok már,Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!
Én nem nagyon szoktam a Babaneten nézelődni,bár egy ideje már regisztráltam,így elég nehezen igazodok még el. :oops:
Úgy látom itt mindenki tatabányai?
Nem tudna valaki abban segíteni vagy tudná,hogy nem indul-e kismamáknak a munkaügyi központban valamilyen tanfolyam vagy a SZÜV-nen vagy valahol?
Sajnos a mostani munkahelyemre nem tudok majd visszamenni dolgozni (visszavennének,de itthon nem megoldható) és már most félek,hogy mi lesz velem és így jó lenne valamit tanulni. :roll:
Bár baba mellett nem könnyű,de a muszáj nagy úr. :cry:
Szívesen venném ha tudnátok segíteni ez ügyben vagy adnátok valami tanácsot.
Előre is köszönöm mindenkinek.
És bocsi,hogy belekotyogtam. :oops:
Sziasztok.
Üdv:Vicus
vicus79
 
 


Sziasztok!

Üdv Vicus!

Érdeklődtél már a tanfolyamok után? Mondjuk ha elvileg munkaviszonyban vagy, szerintem nemigen találsz ingyenest. Ha nem ingyenest akarsz, akkor még vannak a TIT-ben is (nyelvtanfolyam pl.), meg Komáromban a Kempelenben is, de oda meg át kell járni.
Végül is tb-i vagy?
Miért nem megoldható, hogy visszamenj? Messze dolgoztál, milyen munkaörben? A babád mekkora, fiú, lányka. Írj magadról.
Az én nagy "babám" Soma 4 éves múlt, 20 hós kora óta dolgozom, 4, 6, majd 8 órában, mint könyvelő és Újvárosban lakunk!

Erika!
Hát Te szegény, eljött az idő Nálatok is. A következetesség nagyon fontos, bár néha ku..va nehéz lesz. Próbáld kitapasztalni Te, hogy mi az ami hat rá (nem zsarolás persze), de az hogy beviszed a szobájába, vagy beteszed a kiságyába, vagy sarokba állítod...
Nagyon nehéz lesz lelkileg, mert iszonyatos sírást fog produkálni, de gondolj a családi békére, hosszútávon megéri. Ja és persze ne hagyd tovább sírni pár percnél!
Emlékszel mikor Cirmikével itt panaszkodtunk, hogy verekszik, makacs, szófogadatlanok Roli, Soma!? Cirmikééknél bevált a szobájába kell menni, gondolkodni, nem jöhet ki! Nálunk a sarokba állítás vállt be. Az én örökmozgóm ott maradt 1-2 percig, ugyan taknya-nyála egybefolyt, ráhúztam a harmónika ajtót. Utána visszamentem (legtöbbször nem hagyta abba a sírást, persze, de NEM JÖTT ki) megölelgettem, megpuszilgattam és elmondtam neki nyugodt hangon újra, hogy mit nem csinált jól, hogy kell csinálni, legközelebb.... stb. Hogy érezze, hogy szereted (mondtam is)! Hát ennyi, az utcán, boltban pedig ne foglalkozz Vele, hogy ki mit gondol, mert 1. beleőrülsz, 2. csak az fogja a fejét ingatni, vagy rosszallóan nézni, akinek nincs gyereke, vagy memóriája. Ugyanis én az ilyenekre,mióta Somával túl vagyunk ezen, mindig MOSOLYGOK, hogy erőt, bíztatást adjak annak a szülőnek, aki éppen küzd!
Ja, és én kipróbáltam a kézrecsapást is, tökre nem jött be, kinevetett, bohóckodásnak vette. Mikor okosodott, akkor se, sajnos a hangosabb szó jön/jött be a mai napig!
Korlátokra szükségük van, Viki most próbálgatja Önmagát, személyiségét, hogy meddig mehet el. Viszont az is fontos, hogy teremts olyan helyzetet, hogy minél kevesebb hiszti jöjjön. Egy idő után kiismered, hogy mely helyzetekben hisztis (sokan vannak, produkája magát, unja magát, fáradt... stb.)
Ja és mégegy: FIGYELEMELTERELÉS! Kell a fantázia, nem mondom, de nálunk még most is működik, annyira idétlenre változtatva a hangom mondom, hogy felfigyeljen... és sokszor iszonyatos hülyeségeket mondok, a lényeg, hogy még a lélegzete is megakad, úgy kezd figyelni, tuti abbahagyja a sírást, még ha csak egy pillanatra is!
Hát hirtelen ennyi, most elküldöm, mert félek elveszik!

lola77
 
 


Sziasztok!



Cirmike,
mielőbbi jobbulást kívánunk a Rékának! Kitartás!
Kép

Erika,
nálunk nem megy minden nap a Teletubbies, a Mátét nem nagyon köti le. :) Csak a vigyorgó napocskán szokott kacarászni. Jobb is mert megőrülnék tőle, de ezt nekik találták ki :). Állítólag nagyon szeretik a gyerekek. Ha bekapcsolom, akkor is max. 5 percet megy, aztán kikapcs. Nálunk nap közben nem megy a TV, nem is akarom hozzászoktatni. Igazándiból annyit sem szokott ott ülni, mert 2 perc után felpattan és megy tovább. Vagy rámutat, hogy kapcsoljuk be a zeneovit :? .
A dackorszakhoz nem igazán tudok hozzászólni, inkább csak utánaolvastam eddig. Készülök rá. :D Valahogy. Azt írják, hogyha tombol (rúgkapál, üt stb) akkor ki kell venni a környezetből és elvinni onnan (szobába, sarokba stb) ott átölelni és megnyugtatni. Itt van róla egy cikk ha érdekel: http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=493
ez is érdekes.
Sok türelmet és kitartást!
És bocs ,hogy így "szakavatatlanul" hozzászóltam. :)

Ági,
szorítok a szerdai vizsgálathoz!

Még azt akartam, hogy most pénteken lesz a babaklub, ugye? Ahova jön a csajszi is..

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Vicus,
nem tudok én sem semmilyen ilyesmi tanfolyamról.
A munkaügyiben nem tudsz utánaérdeklődni?

ÜDv
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Vicus
üdv köztünk,engem Erikának hívnak,kislányom Viktória Lili márc.27-én lesz 2 éves,a Bánhidai ltp-en lakunk.
Te hol laksz?KIsmama vagy ahogy olvastam,ugye?Mikorra várod a babádat,kisfiú vagy kislány lesz,első gyermek?
Mesélj egy kicsit magadról,légyszí :wink:
Hugit megkérdezem holnap,hogy van-e valami tanfolyam a Szüvben,mert ő oda jár tanfolyamra.

Köszi mindenkinek az ötletet a dackorszakra,kipróbálom őket,valamelyik csak beválik majd.......

Zsanka
igen,most pénteken lesz a dkerti köz.házban az az előadás ami múltkor elmaradt,legalábbis remélem :P

Moncsi
kiderült már,hogy milyen nemű lesz a kistesó?
Neveken gondolkodtatok?
Rég láttalak benneteket,jól vagytok?

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Ági!
Drukkolunk,hogy holnap minden rendben legyen Dorkával! :) Csütörtökön van kedvetek elmenni a CsS-be? Busszal is elég könnyű eljutni,mert közel van a buszmegálló.

Erika!
Remélem sikerül Vikit 'legyőznöd' . A suttogóban nem írt erről a témáról? Én már előre félek Julcsi dackorszakától. Már most is nagyon akaratos kiscsajszi.

Vicus!
Üdv közöttünk. Sajnos nem tudok tanfolyam ügyben segíteni :(

Juca!
7végén megyünk Somlóra. Vagyis már lehet,hogy pénteken. Ha ráértek és van kedvetek talizhatunk :wink: Remélem olvasod majd. :)

Képzeljétek Julcsi már kezdi előnyben részesíteni a talpon járás a térden járásssal szemben :) talán nem kopnak tovább a nacik :)
Megyek pihizni kicsit míg alszik a bébi!
Kép paci Kép mérleghintáztunk :D
angika
 
 


Sziasztok!

Cirmike!
Rékának mihamarabbi jobbulást! Máskor is volt kruppja? Roli, ti jól vagytok?

Erika!
Dackorszak :( nem lehet könnyű, nekünk még messze van…
Vikinél hirtelen jött?
Pénteken megpróbálunk Katával hamarabb lemenni a klubba, akkor jobban fog kijönni a lépés. Most asszem jön az a csaj, aki majd keddenként?? fog tartani zenés foglalkozásokat. Most csak elmondja mi a helyzet. Attól még marad a sima klub, remélem…
A takaróra majd visszatérhetünk ha lesz színválaszték. Most Katának a kisebb méretű Brendonos vastag takarója van. Akkor ez a huzat és ebbe teszitek a paplant? Télen, nyáron használjátok?

Ági!
Elég durván áll a kórház, ha csak az életveszélyes állapotban levő betegeket műtik meg. :evil:
Csak nem találnak semmit Dorkánál, drukkolok. Milyen időközönként kell Pestre mennetek? Heim Pálba mentek?

Hu, holnap folytatom…megyek, mert éjfél is elmúlt….
Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Angika
a suttogóban nem igazán olovastam el alaposan amit a dackorszakról ír,mert akkor az alvás volt a legfonotsabb problémánk.
De most már megveszem azt a könyvet,mert nagyon jó!
Jók a képeitek mint mindig :lol:


Edi
igen,Vikinél sajnos hirtelen jött a dackorszak :cry: 27-én betöltötte a 23.hónapot és 28-án kezdődött :evil:
A babaklub szerintem megmarad,ez a csaj kedden délelöttönként fogja tartani majd a foglalkozásokat ha lesz rá igény,azt mondta múltkor a védőnő.
Rendben,majd visszatérünk a takaróra ősszel,ha már lesz színválaszték,ha még mindig kértek :lol:
De másnak is szívesen csinálok,csak legyen anyag.
Lehet úgy is,hogy a takaró aljára patentot varrok és akkor lehet bele tenni paplant is.
Egyik barátnőmnek csináltam olyanra meg magunknak is,mert ha egyszer elköltözünk kertes házba akkor ott nem lesz ilyen meleg mint itt most a lakásba és akkor jól fog jönni.
A Viki takaróját csak akkor használjuk amikor nincs már vagy nincs még a lakásban fűtés,amúgy most takaró nélkül alszik,mint írtam nagyon meleg van nálunk.
És mivel dupla nayag,így nyáron a szekérnyben pihen :lol:
DE azt hiszem,hogy fogok varrni Vikinek egy szimplát,hogy legyen egy vékonyabb takarója is,és a bölcsibe is egy másik dupla takarót azt macival fogom díszíteni :lol:
Szóval vannak még terveim :wink: :P


Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?