Új privát üzeneted érkezett!

Egyik lány adott Haas MG pezsgőtablettát! :lol: Hurrá! Azt megiszom, várok egy kicsit aztán hazahúzok! Most jól megijesztett a kicsike! De lehet, hogy rám fért, annyira pörögtem egész héten (munka + mindegyik este 8-9-ig program), most már besokalt!

Kép
Kép
emma1976
 
 


zsuzska,
nem tudok sok okosat mondani anyukáddal kapcs.ban, de együttérzek Veled.
Szerintem a stressz miatt ne aggódj annyira. Bár az én gondom más jellegű volt, de sajna nekem is egy nyugtalanító ügyem szinte együtt halad a terhességgel. Én mindig mondom a pici babáimnak, hogy ez rajtuk kívül áll, és erősnek kell lenni nekik is, nekem is.

wish, napszemcsi,
beszéltem Léghajó Úrral, de csak 31-re tudott időpontot adni. :cry: Úgy látszik, mindenki rohant 10 és 2 között bejelentkezni... :roll: Azért még egyszer megkérdezem nem-e lehetne-e...

icsilya,
én láttam a fóti Corában 75 D-s szopis melltartót, bár fehér volt és nem merevítős, és csak egy féle.

KépKép
pompomlány
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a biztató szavakat. Tudom, hogy túl aggódos vagyok, de ezen nehéz változtatni! Amúgy a védőnőm egy fiatal, kétgyermekes anyuka, úgyhogy a tapasztalata még friss is, ennek ellenére már a férjem is kivan tőle, ha ilyenekkel megyek haza, mint a fentebb leírtak!
Most már igyekszem nem figyelni rá, mert a múltkor közölte velem, hogy nehéz szülésem lesz, mert anyukámnak is az volt... Itt betelt a pohár...

Kedves Zsu!

Ilyenkor nehéz okosnak lenni, és okosakat mondani! A magzati létnek én is nagy jelentőséget tuljdonítok, de nem hinném, hogy az állapotod fejlődési rendellenességet okozna a babánál!!! Viszont a gyógyszerekkel vigyázz, én inkább a homeopátiás szereket javasolnám!
Tudom, hogy nehéz, de próbáljatok kitartani!!! Talán ez anyukádnak is erőt ad a küzdelemhez, meg az is, hogy láthatja felnőni az unokáját! Ezt próbáld neki is mondogatni és próbálj meg erős lenni!

Sok erőt kívánok nektek! mirr-múr
mirr-múr
 
 

 
 

Orsi

Köszi hogy megírtad az értéket :) elmentem a leletért 7.2 lett, tökk jó mert akkor most már tényleg megnyugodtam.

Viszont lányok ez front lehet hogy rám is kihat.... olyan kemény a hasam egész nap ügy kell ölnöm mint aki karót nyelt... néha nem is tudom hogy a köhögés miatt lett ilyen, vagy a front miatt... pedig már i8ttam egy pezsgütablettát és 2x2 magne b6 ot is bevettem...Sajna még el kell mennem a férjemért kocsival( hátam közpére se kívánom a zötykölődést), pedig most is feküdtem vagy 2 órát.

Wish
Húúú te már tényleg nagyon a vége felé jársz, nagyon ögyes csajszi vagy nem szabad félned, minden rendben lesz, de az tényleg elég mellbevágó lehet amikor közlik, hogy most már CTG lesz a köv lépés :lol:
Ezen a korház kérédsen én már szinte kínomba nevetek.... nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.

Kép

Judit
pbj12
 
 


Melcsi!
Drukkolok hogy a méhszájaddal minden rendben legyen és a manó egalább még 10 hétig bent lakjon. Tényleg pihenj nagyon sokat.

Ikresek!
Nem tudom már melyikütök nézte ki a Graco Duo Rider típusu babakocsi eladó a www.ikresek.hu oldalon a keres kínálban (csak ha regisztráltok lehet belépni) 15000.- forintért szerintem jó állapotban van, márha érdekel használtan.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Mirr-Múr :D
tényleg nagyon okos a védőnőd :D :D :D :D
de ezzel nem érdemes foglalkozni, mert ha a baba meglesz hatványozott mennyiségű hülyeséget képesek összehordani.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Mirr-Murr :)
Szerintem úgy menj a védőnphöz, hogy elötte nagy levegő, majd "igen, tényleg, nahát, persze" ismételgetése bájos mosollyal a helyzetnek megfelelően, amikor kijössz mégegy nagy levegő és lehet elfeljeteni az egészet.
Az én védőnőm nagyon rendes, de néha így is mond érdekeseket, amire csak bólogatok aztán úgyis azt csinálom, amit én gondolok.

Zsu!
Nagyon sajnálom, ami veletek történt eddig is és most különösen nagy ölelést küldök neked anyukád miatt.
Szerintem a babának lesz baja attól, ha szomorú vagy. Én ilyenkor el szoktam mondani, neki, hogy nagyon szeretem és nem miatta vagyok szomorú. Szerintem megértik.

wish
 
 


Zsuska!
Anyukádnak ismeretlenül is erőt és kitartást kivánok, és jobbulást, remélem jól fogtok kikerülni ebből, talán elcsipték idejében.
A babácskád biztos megérzi hogy most egy kicsit kikerült a figyelem központjából, de megérti, és szépen fejlődik tovább ,meglátod. És már az is elég, ha arra gondolsz, hogy jól van-e, és biztos jól lesz ettől.

Wish, Pbj!
a doki téma igy nagyon gáz, hát mi lesz Veletek :?:
Orsi!
Te mikor nyiltál ki, és mennyire? És most mi a helyzet, mert azért Te is el vagy látva bőven feladattal.
Emma!
Ha lenne még ilyen komolyabb keményedés, el kéne gondolkodni valami könnyebb életen, nem?
Ja ki is nem tud aludni (többen)?
Majd tudnátok, mikor sirdogál a bébi, sajnos tapasztalatból mondhatom, hogy a pocakos nem-alvás nem készit fel ilyesmire :wink: :shock: Én is sokszor 2 órát is forgolódom a hajnali pisilés után, de emlékszem, mikor ott voltak, különösen Máté, hát állva el tudtam volna aludni.
Zsebike!
Köszi, látom figyeled a történéseket. Szépen fejlődtök, rendben vagytok?
Mirr-murr!
Üdv közöttünk!
Én is 1 olyan nőci vagyok, aki a kitüzött indulási időpont előtt önként babásodott be a mostanival (Emesém lombik).
Plusz, a sulyom 3 számjegyü, szóval abszolut sorstárs :lol: :oops:
Azt mondhatom, hogy rajtam a terhesség ugy a 9. hónapban szokott látszani, a rendes ruháimba majdnem simán beleférek végig. A dokim szerint van hely bőven odabent, ezért nem növekszem. A sulyom Emesével 3 kilóval lett több, most, a 25. héten 1 kilónál tartok. A védőnőnek lehet hogy nem volt még dolga "sulyos egyéniséggel", szóval ne törődj vele. Ahogy többen is irták, sok okosságot fogsz még hallani, vértezd fel Magad! Az első gyerekemmel épp a 20. héten sikerült beazonositani a mocorgást, ugyhogy emiatt se aggaszd Magad! Élvezd a babásodást, hidd el, felszedi magára ami neki kell, mindentől függetlenül.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


melcsi1967 írta:Orsi!
Te mikor nyiltál ki, és mennyire? És most mi a helyzet, mert azért Te is el vagy látva bőven feladattal.

32. hét végén. Szerdán negatív kenet és vérvétel, vasárnap teljesen kinyílt méhszáj, elsimult nyakcsatorna... belső zárt.
semmim sem fájt, semmit sem éreztem belőle.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nekem kijelentette a védőnőm, hogy legközelebb már ne menjek a rendelőbe, ő akar jönni hozzánk, bár nem értem miért, mikor baba sincs még, és mire lesz, amúgy is máshol lakunk majd. Szerintetek mit akar?

KépKép
pompomlány
 
 


pompomlány írta:Nekem kijelentette a védőnőm, hogy legközelebb már ne menjek a rendelőbe, ő akar jönni hozzánk, bár nem értem miért, mikor baba sincs még, és mire lesz, amúgy is máshol lakunk majd. Szerintetek mit akar?

állapotfelmérni.
1szer a szülés előtt mindig kimennek.
de hogy minek?? :roll: :roll:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Pompomlány
mint Icsilya is írta környezettanulmányt tart hogy jó helyre érkezik-e a baba, állítólag a kiskönyvbe is ír ilyenkor valamit (számot), de nálunk annak idején annyi volt, hogy bejött (épp szét volt verve az előszoba és ház is kész káosz volt)-tek a gyerekével, leültek az étkezőbe, a gyerek megivott 1 pohár kólát, beszélgettünk 1-2 mondatot és kész. Szét se nézett semmi. Úgyhogy szerintem is max egy jó séta a védőnőnek, de semmi más.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Orsi!
Mi a fenétől lehet igy járni? Na jó, persze hogy emelgettem, meg futottam utána, de másnak is van kicsi gyereke meg pocakja egyszerre!
Aztán hogy teljesen kinyiltál, mi lett Veletek? Mert ha jól emlékszem, nem 32 hétre lettek a fiuk, ugye?
Megteszünk minden óvintézkedést, emelés, futkosás leállitva. Azt remélem, ha 3 hét mulva visszamegyek, nem nyilik tovább, akkor szépen kihuzzuk ezzel, mit gondolsz?
Egyébként rákérdeztem a házaséletre, és nem tiltott el, a könyvembe is 3000 cervixet irt.
De ha kicsit nyitva van, azon felmehet bármilyen fertőzés, nem?
Vagy ez 1 nagyon kicsi nyilás?
Erika!
Hogy vagy? Érzel valamit?
Pompika!
Nem Neked mondta a védőnő, hogy majd megbeszélitek, mi kell a babáknak, stb? Mert tul azon hogy környezettanulmányoz, lehet hogy értelmes tanácsokat is fog adni, és akkor az ilyen nénit meg kell becsülni. Az enyém pl. csak a leletek bemásolására szokott szoritkozni :?
Csak tudnám, hogy ez az állitólag hires és jól szervezett védőnői hálózat, ami kis hazánkban müködik, mitől olyan jó, sokaktól azt hallom, és én is ugy érzem, szinte cxsak papirmunkát végeznek meg hülyeségeket mondanak. Pedig jól jönne a kezdő mamáknak 1 szaksegitség.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


melcsi1967 írta:Orsi!
Mi a fenétől lehet igy járni? Na jó, persze hogy emelgettem, meg futottam utána, de másnak is van kicsi gyereke meg pocakja egyszerre!
Aztán hogy teljesen kinyiltál, mi lett Veletek? Mert ha jól emlékszem, nem 32 hétre lettek a fiuk, ugye?
Megteszünk minden óvintézkedést, emelés, futkosás leállitva. Azt remélem, ha 3 hét mulva visszamegyek, nem nyilik tovább, akkor szépen kihuzzuk ezzel, mit gondolsz?
Egyébként rákérdeztem a házaséletre, és nem tiltott el, a könyvembe is 3000 cervixet irt.
De ha kicsit nyitva van, azon felmehet bármilyen fertőzés, nem?
Vagy ez 1 nagyon kicsi nyilás?

nálunk egyértelműen fertőzés volt. a vérképem totál el volt tolva balra, ami friss fertőzésre utal, és a kenetben is benne volt a baci.
a koraszülések 90%át okozza fertőzés, szerintem nagyon nehéz kivédeni.TÉnyleg a saját példánk miatt, hogy szerdán még minden OK, és vasárnapra felborul.
tehát nem az emelgetéstől függ igazán.
Egyébként utána még majdnem 3 hetet bírtunk ki egyben, infúzió + gyógyszerek.
Ez a 2-3 mmt hívják kúphegynyi kinyílásnak, lehet, ezért írt 3000-es cervixes. De igen, a fertőzések könnyebben feljutnak, én a házaséletet hanyagolnám.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Melcsi
hááát nem igazán érzek semmit, úgyhogy csak reménykedem nagyon nagyon, de Harcika azt írta hogy minden terhesség más, hát ebben reménykedem nagyon nagyon nagyon, de már csak pár nap és kiderül.
védőnők: én azt szeretném csak tudni, hogy mit tanultak 3-4 évig a főiskolán, ha a legtöbb olyan sötét, mert amit álltalában elmondanak azt józan paraszti ésszel mindenki tudja, vagy legalábbis nálam így volt, hogy nem mondott újat, vagyis inkább nem is mondott semmit.

Tényleg volt így valaki, hogy jóformán semmit sem érzett, és babás lett?
Mert én néha érzem a hasam, néha reggel mikor felkelek a gyomrom olyan egy kis ideig mint aki este totál tele ette magát, de semmi több. Semmi, sem a melleim nem feszülnek, semmi olyan rossz mint Ákosnál volt, mert nála ilyenkor az első 2-3 hétben hányingeren kívül minden bajom volt, majd meg pusztultam, még a boltig is jóformán csak vánszorogtam.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Orsi

és a fertőzést hogyan lehet összeszedni?
gondolom mindenki átlagon felül nagyon vigyáz magára.

Zsuzsi

Kép
zsuzsi73
 
 


erika13 írta:Tényleg volt így valaki, hogy jóformán semmit sem érzett, és babás lett?

én én :lol: :lol: mindkétszer :D
a fiúkkal végig nem volt tünetem, Lilivel is csak a 6. hét végén jelentkezett a hányinger... ami tart még mindig :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Orsi
nagyon nagyon szépen köszönöm, hogy megnyugtattál! Akkor van miért reménykedni tovább :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!
Mégegyszer nagyon szépen köszi!
Azért titkon én is gondoltam arra hogy Ákosnál ez a legelső időszak volt nagyon nagyon rossz, de utána semmi, kivéve a szivem hogy tahycyard volt, + a diéta+insulin, és hogy most lehet hogy pont fordítva lesz, De engem nem érdekel, csak legyen legalább 1 babóca.
Számomra minden szenvedést megérnek!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Köszi a nyugtatást, azt hiszem, így teszek a védőnővel kapcsolatban.

Pompomlány! Hozzánk is kijött, és előszőr közölte, hogy majd valamikor. Erre én mondtam, hogy mégis beszéljünk meg egy időpontot. Erre ő, ha nem vagyok otthon, majd próbálkozik máskor. Végül meggyőztem, és jött a megbeszélt időben.
( Ugyanis épp költözés előtt álltunk, ráadásul albérletbe mentünk, mert a házunk még csak most épül) Bejött, leült, 1 órát ücsörgött és elment. Most az albérletben nem szívesen látnám, remélem nem jön, majd csak ha megszületik a baba.

Erika 13!

Én még most sem érzek semmit! Nem is éreztem, nagyon jól voltam-vagyok, még most sem hiszem el, hogy igaz ez a CSODA!! Mellfeszülésem se volt, úgyhogy ne aggódj!
Mindig úgy várom az Uh-okat, mert csak akkor hiszem el, hogy tényleg igaz, hogy babát várok!

Kép
mirr-múr
 
 


Sziasztok

Mirr-múrr
köszi szépen neked is biztatást!
Csak azért vagyok most ilyen gyagya, mert mint írtam a kisfiamnál egészen más volt minden, pedig ugyan az a protokol volt akkor is mint most.
Akkor tényleg van remény, végüli is a normál teherbeesők sem éreznek semmit jó sokáig!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika :D
nálam nagyon bejött, hogy minden terhesség más. Különösen igaz volt ez az elején.
Most meg a létszám miatt más :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Orsi
én is ebben reménykedem, mert Harcika is azt írta hogy nincs 2 egyforma terhesség, és hát ügye a létszámot tekintve :lol: én nem bánnám ha esetleg ...... de a lényeg hogy legyen-ek és egészséges-ek elgyen-ek :lol: !

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Tényleg látta valamelyikőtök tegnap este 8-tól a Viasat 3-on a nonsztop szülőket?


Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Kedves Melcsi!

Jajj, ne haragudj, de csak most láttam a hozzám intézett soraidat!
Köszi a biztatást, én amúgy " csak" kétszámjegyű vagyok, pontosabban 70 kg és 170 cm. Kb. 10-12 kg felesleggel " rendelkezem" Sajnos pont a hasamon, a csípőmön és persze a combomon van a zsírpárna. De most amit írtál, attól teljesen megnyugodtan! Köszike!

Erika!

Én láttam! Hát, mit mondjak, én teljesen kiakadtam. Szerintem ezek a szülők nem normálisak! Főleg az " tetszett" amikor az apuka kijelentette, hogy a velük egy ágyban alvó gyerek mellett szeretkeznek... Az se volt rossz, amikor a 9 hónapos picúr fetrengett a kakiban. Vagy amikor a gyerek leidiótázta a szülőt, az meg csak mosolygott.. és még sorolhatnám. De ez az én véleményem, és ha esetleg másnak más, akkor előre is elnézést, nem akartam senkit megbántani!

Kép
mirr-múr
 
 


Köszi a védőnős tanácsokat!
Asszem minden erőmmel azon leszek, hogy lebeszéljem a mostani látogatásról, ugyanis a kertben épp egy döglött galamb "fogadja" a látogatókat. Nemtom, ki fogja eltakarítani. A lépcsőházat is csak én szoktam mostanság, mikor már térdig taposunk a trutyiban. Úgy látszik, ezek rajtam kívül egy lakót sem zavarnak! :shock:

KépKép
pompomlány
 
 


Sziasztok

Mirr-múr
szerintem igazad van a filmmel kapcsolatban, a 99%-a elég rémísztő volt, de főleg mikor a kislány lehülyézte valamelyik szülőjét, és az amikor a kisfiú a saját k.....ban mászkált. Szerintem egyiksem normális dolog.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!
Én láttam azt a szülős műsort. Nem semmi volt. Igaz én hajnalban akkor ismételték. Közben meg bősszen fejtem a tejet a bébiknek. hihi
Nem vagyok képben mikor is kell tesztelned? Nagyon drukkolok neked!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán
nem tesztelek, el sem kértem, szerdán megyünk vérvételre.
nagyon ügyi vagy!
és hogy bírod az éjjszakázást? a napi 24 óra boldog életet :lol:!

Szia

Erika

Ui: nagyon nagyon édik a babócáitok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
erika13
 
 


Lányok!

Már régebben írtam erre az oldalra és most úgy gondoltam újra megteszem.
Folyamatosan olvaslak benneteket csak mivel nem igazán tudtam volta tanácsot adni eddig senkinek inkább maradtam csendes figyelő és olvastam az tapasztaltabbakat.
Mi már 22 hetesek vagyunk és az eredmények alapján jól vagyunk!
Sajnos a 3-4 hónapig tartó rosszullét (hányás, folyamatos hányinger éjjel-nappal, igaz csak a 8 héttől) és a pánikbetegségemmel való küzelem egy kicsit elkeserített. És talán mivel sokáig nem jelentkeztem már nem is nagyon tudtam beleszólni a beszélgetésekbe, így máradtam "olvasó".
Örülök, hogy jól vagytok és babák is szépen növögetnek. Most már szeretnék gyakrabban jönni.

Pézsé
pézsé
 
 


Pézsé!
Örülök hogy minden rendben Veletek, már azt hittem más miatt nem irsz...
Erika!
Most én sem éreztem semmit, nem terhességre gondoltam amikor késett :lol: Szóval bármi lehet.
Mirr-murr!
A leirásod alapján azt gondoltam, komoly sulyfelesleged van :oops: Én ugy 6. oszt. táján voltam ennyi :oops: :lol: De 70 kilóval se törvényszerü a hizás meg társai.Volt itt 1 csaj, bea, már megszült, ikreket várt, és a 2 gyerekkel nem hizott semmit.
Pompika!
Te takaritod az ikrekkel a lépcsőházat? :shock:
Orsi!
Én is azt gondoltam csendben titokban, hogy visszatérünk az alternativ szexhez :wink: Már ugyis nyomott :lol: :oops: Irtam Harcikának, szerinte ez a nyilás nem ok az aggodalomra, de én azért aggódok tovább.
Én is azt hallottam, hogy fertőzések okozzák nagy részben a koraszüléseket, és valszeg a középidős vetéléseket is... :cry:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


PéZsé :D
De jó, hogy megint itt vagy! :) azért nézz be sűrűbben.

Melcsi :D
nyilalás nekem is van, volt végig a fiúkkal is, ezért próbálok ezen nem aggódni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
nyilalásról nem irtam, csak nyilásról :lol:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


melcsi1967 írta:Orsi!
nyilalásról nem irtam, csak nyilásról :lol:

már olvasni sem tudok. :twisted:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok :)

Látom nagyjából mindenkivel minden rendben van :wink:
Melcsi,én a szexet hanyagolnám a Te helyedben,igaz én is nagyon hadilábon állok a dologgal :oops: mert néha,nem is néha álmodozom,de már ezt a pár hónapot 1/2lábbal is kibírom :wink: Mondjuk minket egyértelműen eltiltott az orvos a szextől!
Én a fertőzésektől félek nagyon,nehogy korábban elinduljanak a dolgok :?

Pomi,sikerült elitézni a tanfolyamot?
A férjed nem tud segíteni a takarításban?
Nálunk apa takarít karácsony óta :) nagyon ügyesen csinálja már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika,nagyon szorítok,hogy a babák megtapadjanak :wink: nekem sem volt semmi rehességi tünetem,ezen is nagyon sokat agyalatam!
5-en indultunk anno a lombikbabán akiknek beületeésük volt,és mindenki írta,hogy,fáj a melle,pisilni jár éjjelente,hányingere van stb...
Nekem semmi ilyen tünetem nem volt,csak nagyon sokat ittam,és a csípős dolgok jöhettek minden mennyiségben :wink:


Szombaton voltunk uh-n :D a Praxisba.
Győrfi doktor nagyon kedves volt,és mindent megtett,hogy jó képk készüljenek a babákról :wink:
Az én Drágáim medence fekvésűek,és mindketten a hátukat mutogatták nekünk :?
Aztán az orvos kiszúrt velük,mert az oldalmra fektetett és így sikerült Nóriról egy egész jó képet készíteni,míg Barnusom csaka profilját volt hajlandó megmutatni :)
Mindent rendben talált az orvos,azt mondta,hogy egészségesek,picit több a magzatvíz,a belső méhszáj zárt,lemért 4,85 volt.
Remélem a külső is rndben van,majd szerdán megyek a dokimhoz :roll:
Megpróbálom feltenni a képeket :wink: Kép
Ő Nórikám,600gr :)
Kép
Ő pedig Barnusom,650gr.

KépKép
napszemcsi
 
 


napszemcsi írta:,lemért 4,85 volt.

ez a cervix hossza, vagyis a méhnyak. A külső is tuti zárt, mert különben nem lehetne ennyi :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


nagyon jók a képek egyébként!!!

(nekem még annyit árulj el, hogy ez DVDről levett kép, vagy papírról beszkennelt?)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Napszemcsi :D
Szuper képek - cukorfalat gyermekek! Szívből gratulálok!
Jól értettelek titeket: UH-val megnézik a méhszájat? Mert mióta hallottam tőletek, hogy csak úgy kinyílhat, azon gondolkodtam, hogy ezt kézzel látják, vagy hogyan, hogy már nem okés?

Rólam: Pénteken kissé bepánikoltam, szombaton rengeteget pihentem és voltak még keményedések, tegnap már sokkal jobb volt. Ja, és nem lehet csodálkozni, hogy ez nem ment simán, 3 nap alatt 2xesére nőtt a pocakom :D Azért úgy döntöttünk férjemmel, hogy minimális különprogram és heti egy nap (hét közepén) szabi. Így remélem jó lesz a kisfiúnknak is. Ha nem, akkor nem erőltetem a munkát.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Orsi,ez papír kép,majd most próbálkozom a DVD-ről képet másolni :wink: remélem sikerül.
Köszi,hogy ezt a cervixes dolgot mondta :lol:

KépKép
napszemcsi
 
 


Emma,én így voltam a 14.héten :shock:
12.héten ugyebár a genetikai Uh volt,akkor semmi bajom nem volt,szedtem a MagneB6-ot és szuper jól voltam.
Akkor férfiököl nagyságú volt a méhem.
Aztán a 14.hét elején hétfőn irány volt az orvos,mert annyira a görcsöltem,hogy a 3db 250Magne B6 nem enyhített semmit :shock:
Már rémeket láttam,aztán az orvos megnyugtatott,hogy nagyon gyorsan nő a méhem,és most azonnal bekell fejeznem a munkát és több pihenésre van szükségem!
14.hétre csecsemőfőnyire nőtt a méhem,és valószínű ez okozta a hirtelen görcsöket.Hirtelen nőttek a babák :)
Aztán pihenci volt,és mintha elfújták volna a görcsöket:) a keményedésre nekem ajánlottak Magnézium Citrit,+ vörösbort+pihenést.
Bevált :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Cervix mérését előszőr az I.nőin hallottam,amikor a genetikai Uh-n voltunk,akkor mondta a szonográfus,hogy milyen szép.
A múlt héten gomdolkodtam,hogy majd mondom a szombati Uh-n,hogy nézze neg,ha van rá lehetőség,de volt ott egy szülésznő is akinek az orvos magyarázott,és kérés nélkül is lemérte :wink: :wink: :wink:
Azt,hogy tapintással hogyan állapítja meg az orvos,azt nem tudom,de biztosan érezhet valamit odabenn :?: :!:

KépKép
napszemcsi
 
 


Köszönjük a dicséretet,nagyon kedvesek vagytok :D :D :D :D :D

KépKép
napszemcsi
 
 


Sziasztok! :)

napszemcsi :) Gyönyörűek a Babák!!! :) Nagyon jók lettek a képek!!

Nekem se nagyon van kismamis tünetem. Max. reggel étvágytalanság, de az csak jó! :) Most épp azon aggódom, hogy kezdek jobban lenni és, hogy miért megy lefelé a nagy hasam, de holnap remélem, végre láthatom Őket! :) Holnap megyünk a doktornénihez a Margitba! Az első nagytalálkozás! Nagyon, nagyon izgulok!!!! :? :?

Melcsi :) Privi ment!!! :)

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Orsi, Melcsi: Köszönöm! Most már szeretnék jönni és fogok is.

Napszemcsi: Nagyon szépek a babák!!! Vigyázz rájuk!

Erika: ÉN, a 8. hétig semmit sem éreztem, és utánna is csak a rossz közértet dominált!!!

Emma: Vigyázz magadra, de úgy gondolom ezt Te úgy is el tudod dönteni, hogy mikor és mennyit kell még dolgozni.
Sajnos engem már az elején eltiltottak és ezt én nagyon nehezen viselem.

Mikor érdemes 4D Uh-ra menni?? Olvastam, hogy 24 és 36 hét között, de mégis?? Vagy mindegy?

HOgyna tehetek fel vonalzót?
pézsé
 
 


A védőnőről még annyi, hogy Én egyszer voltam Nála és akkor kijelentette, hogy Március 30-án meglátogat. :shock: Akkor leszek a 12. hét végén. Mondjuk azt mondta, hogy úgyis jön ide, (mert az egy pár házzal arrébb van egy kismama, de Ő már babázik). De akkor ezek szerint ez még korai. :shock: :? Mi is épp a házfelújítás kellős közepén vagyunk!! Mit fog szólni?? Lehet, hogy ez tényleg számít valamit???

pézsé. menj fel erre az oldalra.
http://lilypie.com/
Itt az Expeting a baby -ra katt ott kitudod választani a vonalzót, aztán 2. lépés kiválasztod a babát. 3. lépés felül beállítod a születés várható dátumát. Majd Create Ticker.

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


PéZsé,innen válogathatsz vonalzó ügyben :D

http://lilypie.com/
http://www.snugglepie.com/tickers.html
http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... ers&type=v
http://lafemmebonita.com/cgi-bin/due-da ... ulator.cgi

Nagyjából mindengyiknél levan írva,hogy milyen adatokat kell megadni.
Aztán ha a gép megmutatta a vonalzót,akkor a Profilodba(segédletek) be kell másolni az ULR-rel kezdődőd az aláírásba.
Remélem érthető
:?: :idea: :roll: :wink: :)

KépKép
napszemcsi
 
 


emma1976 írta:Jól értettelek titeket: UH-val megnézik a méhszájat? Mert mióta hallottam tőletek, hogy csak úgy kinyílhat, azon gondolkodtam, hogy ezt kézzel látják, vagy hogyan, hogy már nem okés?

manuális vizsgálattal lehet megállapítani, és a terhesség olyan 30. hetéig még UHval is be lehet fogni.
UHval inkább a belsőt szokták ellenőrizni, mert lehet olyan eset is, hogy a külső zárt és belülről kezd nyílni. Ezt kézzel nem lehetne megállapítani.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


napszemcsi írta:DVD-ről képet másolni :wink: remélem sikerül.

ha sikerült a filmről képet levadászni, akkor áruld már majd el a trükkjét :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


pézsé írta:Mikor érdemes 4D Uh-ra menni?? Olvastam, hogy 24 és 36 hét között, de mégis?? Vagy mindegy?

ikrekkel legkésőbb a 24-26. hétig, utána már nem igazán lehet semmit sem látni, mert nagyon takarják egymást.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


kiscsillag írta:Mit fog szólni?? Lehet, hogy ez tényleg számít valamit???

na, ezen aztán tényleg ne görcsölj :D
nem számít semmit.
én meg megmondanám simán, hogy nem alkalmas a felújítás miatt, jöjjön majd ha végeztek.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi: Nekem egy baba van! Akkor más a helyzet, nem?
pézsé
 
 


pézsé,
de örülök, hogy újra itt! :D

napszemcsi,
sajna betelt a 18-i létszám. Aszonta Léghajó Úr, majd szól, ha esetleg valaki lemondaná akkor.
Nagyon szépek a babák! Pont tegnap gondoltam Győrfi dr-ra, hogy az volt az utsó alkalom, hogy olyan UH-m volt, ahol szépen láthattam is a picurkáimat, meg mondta is, hogy minden rendben van. Nekem is kérés nélkül mondta azt is, hogy zárt a méhszáj.

Mostanában úgy érzem, hogy picit nehézkes a séta. Nagyon nyomnak lent a babák. Vagy ez csak valami méhszalag-izé lehet? Olyan, mintha izomlázam lenne "ott".

Ma voltam a kórházban a cukros vizet inni. Nem volt olyan vészes, de a kórház az elég lehangoló. A szokásos zöld csempe, a fel-feljövő linóleum, a narancssárga műanyag székek... Jahj...
Viszont láttam, mikor vitték ki reggel az újszülötteket az anyukájuknak. De édik voltak! Egy olyan kocsin, mintha az ebédet osztanák. Szegények! De látszólag ez egyáltalán nem zavarta őket.

melcsi,
csak mikor már nem bírom nézni, hogy hol élünk, akkor muszáj nekiállnom. De nem érzem megerőltetőnek. Sőt, én azért szeretném fenntartani a "sportos kismama"-image-t. Nehogymá kevesebbnek kelljen érezni magam! Múltkor is egy pasi a leletkiadásnál mindenképp maga elé akart engedni. Nagyon ari volt, de hát annyit azért még tudok állni. Egy ember ide vagy oda... :roll:

kiscsillag,
lesz még elég időd terhesnek érezni magad, örülj, hogy lement a felfújódás! Drukkolok a holnapi Margithoz! :)

erika,
neked szerdára megy a sok ++++++++++++++++++++++++++!

KépKép
pompomlány
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: