Új privát üzeneted érkezett!

Huu ma nagyon szorakozott vagyok :oops: :oops:
Bocsi ezt nem Anitának akartam irni :oops: = Áginak!!
Vendég
 


Sziasztok!

PotterÁgi,
köszi, épp nem kell, csak példának írtam! :)
De ha szükség lesz, hozzád fordulok! :wink:

Móni,
tuti a kép! Én ugyan nem tudom, kire hasonlít, de nagyon jól kivehető a kis pofi!

Editke,
jobbulást! :)

Csajok,
akkor ma nem lesz találkozó, igaz?
(csak a biztonság kedvéért kérdem)

Anita,
legjobbakat neked! ++++++++++++++++++
angel37
 
 


Helló lányok!

Az off ténához visszatérve: szerintem nem baj, ha erről is esik szó ebben a topicban, mert a gyerekvállaláshoz a munka is hozzátartozik (sőt!), ezért nem is lehet elválasztani a kettőt. Én megértem azt, aki el van keseredve, mert valóban sok helyen katasztrófa a helyzet, s ez kihat a gyerekvállalásra is. Persze, hogy akkor egy ilyen fórumon is előkerül ez a téma is, itt az ember kiöntheti a lelkét az összesbabavállalással kapcsolatos dologról. Meg persze másról is. Én is pl. olyan helyzetben vagyok, hogy nincs munkám, de gyereket szeretnék. Azért remélem, addig összejön egy meló, s ez végül nem fog beleszólni a terveinkbe, s akkor tudunk nekiállni csinálni a babucit, amikor tervezzük.
Sajnos nemigen volt időm olvasni a fórumot az elmúlt időszakban az egyetem miatt, de most majd többet fogok tudni jönni ide, s akkor én is érdemben bele tudok majd kapcsolódni a témákba.


Szép hétvégét!

Kép
Vendég
 

 
 

Hali-gali!

Első bejelentkezés otthonról.
Hát ez királyság!

Majd jövök most már gyakrabban, de most indulunk vacsizni.

Üdv.
Kamilla

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla DEJÓ! Üdv!!
Milyen volt a vacsi? és milyen alkalom? (ha nem vagyok túl indiszkrét :))

Kép
Kép
beuka
 
 


Úgy emlékszem Maminti nemrég szült, máris jön(nek) a következő bébi(k) :) tök jó!

Móni nagyon jó az UH kép! Olyan szép arca van máris!

Kép
Kép
beuka
 
 


Szia Beu!
Nem volt semmilyen alkalom, csak úgy elmentünk vacsizni egy jót. Abba az étterembe, ahol majd lesz a lagzink májusban. Hú, már annyira közeleg az időpont és még ezer dolgunk van.

Lara. Én sem merem megszúrni magam, az Uracskám szokta bevállalni esténként. Már csak kettő, és hétfőn UH.

Sajna nekem ma is dolgoznom kell menni, azért vagyok fenn ilyen hajnalok hajnalán, úgyhogy most megyek is.

Kellemes hétvégét mindenkinek.
Kamilla

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok! Új vagyok itt, még csak most regisztráltam a héten. Kicsit elkeseredtem, mert ez a hónap sem a miénk volt. Gondoltam, itt van kivel megbeszélni. A férjem csak nyugtat, hogy lazítsak, de közben azt látom, hogy ő is minden hónapban kicsit összetörik.

Hilda
tancsi
 
 


Tancsi!Üdv itt.
Mesélj magadról!!!

Kép
breni
 
 


Szia breni!

Mit meséljek? Babás történetet? Tavaly júniusban derült ki, hogy magas a prolactin szintem. Norprolac kezeléssel teherbe estem, de a 10. héten elment a baba. Október óta jó sok idő eltelt már és én már türelmetlen vagyok. Tünetek alapján megint ugyanaz, de még nincs meg a labor eredményem. Ezek a várakozással teli napok a legkellemetlenebbek.

Tancsi
tancsi
 
 


Szia Tancsi!
Üdv. itt köztünk. Remélem hamarosan sikerül rendbe tenni a hormonjaidat.
Én még azt sem tudom, nálunk mit kell rendbe tenni, mert minden orvos azt mondja, hogy tökéletesek vagyunk mind a ketten. Várjuk a csodát. Hát nem könnyű a várakozás, de nem tudunk mást tenni.
Egyébként mivel foglalkozol?

Kép

Kép
kamilla306
 
 


sziasztok
na itt vagyok, csak mostatnában kevés időm van. Ráadásul megint taknyos vagyok
Vérvételt pénteken túléltem :P Ügyes kislány voltam, nem szédültem és nem ájultam :wink: viszont valszeg átszúrta a vénám kicsit, mert kissé belilult :? apának kedden lesz kiskatonavizsgálat és vérvétel.

Anita
remélem már jobban vagy

Kép
gaby25
 
 


Tancsi, szia!

Hol kezelnek a magas prolactinszinteddel? Voltál hipofízis MR-en? Nem lehet, hogy a hipofízis adenoma miatt magas a prolactinod? Én a Szabolcs utcai intézetbe járok kezelésre, Bromocriptint szedek, amivel normális szinten van a prolactinom. Az orvosom azt mondta, hogy ezt a gyógyszert abba kell hagyni, ha megtudom, hogy terhes vagyok, de félek, hogy akkor hasonlóképpen járok, mint te. Én májusban megint megyek hozzá, és akkor mindent megbeszélek, hogyan legyen, mivel júliustól abbahyagom a fog.gátlót.
Azt is mondta az orvos, hogy ha előbb hagyom abba a gyógyszert (Bromot), akkor lehet, hogy nem esek teherbe, mivel felmegy megint a prolactin. De ha meg terhesség után hagyom abba, szintén felmerül a lehetőség, hogy akkor meg vetélés következik be, mivel ugyancsak felmegy a prolactin. Ezt akarom megbeszélni vele, hogy akkor esetleg az első három-négy hónapban szedném a gyógyszert, vagy milyenfajta lehetőségek vannak kivédeni a vetélést. Borzalmas lehet két és fél hónap után elvetélni. ha érdekel, majd írok róla részteletesebben tavasszal.

Kép
Vendég
 


Sziasztok! :D
Gyors bekuk.De látom nem nagyon pörög a topik.
Tegnap otta érezgetem kicsit a hasam.Hát nem is tudom,hogy ez most jó v. talán valami jó jel. :wink:
Majd elöbb utóbb kiderül.

Kamilla nagyon örülök,hogy tudsz most már otthonról is írogatni. :D Drukk az inszemhez.

Pusz mindenkinek.

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok!

kamilla306

Német-angol szakos tanár vagyok. Dunaharasztiban dolgozok a gimiben. Budapesttől délre. Az még rosszabb, ha még az sem derült ki, hogy mi a baj. Akkor amikor még csak abban a cipőben jártunk, a pillantnak éltem. Nem is fogtam fel a vizsgálatok súlyát. Minden mással jobban foglalkoztam.

farthy

Molnár Imre magánrendelésére járok. Pestlőrincen van a rendelője, ott van az sztk-ban is és a Bajcsy kórházban is dolgozik. Nagyon jó orvos és ember. Sógornőm is nála szült és a másodiknál neki is valamiben kellett segítség.
Hipofízis MR nem is merült fel. Prolactin megemelkedését nem is mindig tudják megmagyarázni. Nekem Norprolac-ot írt. Most néztem meg a Dr. Info-n, hogy a Bromovriptin jóval olcsóbb. A terhesség elején még szedtem, míg nem látta ultrahangon. Írj, minden érdekel.

Hilda
tancsi
 
 


Jó reggelt!

Most megyek UH-ra szorítsatok, hogy találjanak szép nagy tüszőcskéket!

És írjatok sokat, hogy este legyen mit olvasnom!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Tancsi!

Szerintem a Hipofízis MR nem lenne rossz számodra, de ezt addig kell megcsinálni, amíg nem vagy újra terhes, mert a terhesség alatt nem lehet.
Ha megyek májusban az orvosomhoz, akkor okvetlenül megérdeklődöm, hogy mégis, miként lehetne kivédeni a vetélést. Mondjuk nem 100%, hogy bekövetkezik, de a lehetőségét is el akarom kerülni.
Konkrétan a te orvosodnak mi a szakterülete? Lehet, hogy érdemes lenne beutalót kérned az Országos Egészségügyi Központba, a Szabolcs utcába, mivel ott az endokrinológián kifejezetten ilyenekkel foglalkoznak.
Elég sokat tudok a magas prolaktinszintről, mivel nekem 5 éve derült ki, hogy magas, persze, azóta a gyógyszer hatására összement az adenoma, és visszaállt normális szintre a prolactin a Bromo hatására.
Ha van konkrét kérdésed, lehet, hogy tudok rá válaszolni.
A prolactin szint változására, ugyanúgy, mint a többi hormonéra tényleg nehéz magyarázatot adni, de nagyon sok nőnél a hipofízisre vezethető vissza az egész, szerintem azért is kellene kizárni nálad ezt a lehetőséget egy MR-rel.

Kép
Vendég
 


sziasztok!

kamilla, jujj de jó!!!! Inszem lesz!!!!! :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy így döntöttetek. És annak is, hogy van otthon net.

Meliz, biztosan jót jelent! Drukk Neked! Mikor kell menned vérvételre? vagy teszt lesz?

Tancsi, és Dunaharasztiban is laksz? Mert én igen. :lol: Sajnos nekem is magas egy kicsit a prolaktinom. De a dokim szerint nem annyira, hogy erre szedjek gyogyót. Clostit szedek az alacsony progira. Ami gondolom a magas prolaktin következménye.


Csajok nincs jó hírem. :( Leesett a hőm. Ugyanúgy mint múlt hónapban a 12. DPO-n.:( Szerdán megyek konzultációra.

Anita, Veled mi a helyzet??? Jobban vagy már?
pihi
 
 


Sziasztok!

Kamilla,
most aztán netezhetsz! 8)
Drukk a tüszőidnek!

Tancsi,
üdv itt! :)
Ha a doki nem küld MRI-re, akkor valszeg tudja, miért nem! :wink:
Nekem duplája volt a prolakitnom, mint a felső határ, és úgysem küldött a doki, pedig meddőségis, tehát már csak tudja! :wink:

Sajnálom, hogy az előző terhességed így végződött. :(

Pihi,
:(
Inszem miatt mész konzultációra?
angel37
 
 


Sziasztok!

Pihi,
én azért még drukolok. :wink: Hátha másként van nálad.
Hétvégén vehetek a tesztet.Jaj!Bele sem merek gondolni úgy izgulok.

Tancsi nekem is magas a prolactinom.A szülés után maradt magas de gyogyos kezeléssel nagyon jol kordában tudom tartani.Én is Bromot szedek.

Sziasztok.Megyek kockásra feküdni a fejem. :lol:

Kép
Kép
meliz
 
 


Jaj azt elfelejtetem írni,hogy a cicieim olyan nagyok,hogy nem férnek bele a melltartoimba.+Irtóra érzékenyek.Remélem igy is maradnak. :lol:

Kép
Kép
meliz
 
 


Meliz,
a hasadat meg a ciciket azért ne feküdd kockásra! :wink:

+++++++++++++++++++++++
angel37
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól,a műtét utáni 5 hetes kontrollon voltam.Minden rendben,azt mondta a doki,hogy most már jöhet a baby.Én benne vagyok mondtam neki. :lol:

Na megyek visszaolvasok.

Kép
breni
 
 


Reni! HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Akkor mindent bele. Apának mikor is lesz konroll katonavizsga?
Az a vitamin amit a múltkor írtál, kapható már?

Angel, voltam pénteken, meg ma is vérvételen. Az eredményért megyek a dokihoz, meg hogy kiokoskodjuk, hogy hogyan tovább. Gondolom inszem.

meliz, így maradnak! Szorítok!
pihi
 
 


Kamilla, na mi a helyzet tüsző ügyben? Remélem minden oké!++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pihi
 
 


Pihi! 3 hónap múlva kell vinni megint a kiskatonákat vizsgálatra.Remélem már nem lesz rá szükség.:)
Abban maradtak a dokival szól egyből ahogy ő kap a gyógyszerből.Még eddig nem telefonált.De ő hamarabb kap a vitaminből mint a patikák.
Mikor mész az eredményekért?Na akkor drukkolok,hogy jó legyen.

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Meliz!
Gigamegadrukk és nagyon várom a hétvégét. Addig meg legyél csak vízszintben :wink:

Breni!
Ez szuper jó hír, nektek is mennek a drukkok!!!

Kamilla!
Mizu?

Anita!
Mi van Veled? Tud vki vmit?

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok leendő anyukák!
Szeretnék csatlakozni hozzátok! Régóta olvaslak Titeket, de eddig nem volt merszem, pedig sok hasznos dolgot lehet egymásnak átadni.
Mi december közepétől próbálkozunk, szeptemberben hagytam abba a gyógysze(a)rt, ami miatt még most is vacakol a menzeszem.
Hormonjaim össze-vissza, ezért elkezdtem biorezonanciára járni, hátha nem kell majd gyógyszerezni.
Nagyon vágyom én is a babóra, hiszen már lassan 32 éves leszek!
Imádom a gyerekeket, tanítom is őket iskolában!
Remélem nem baj, hogy bepofátlankodom ide!
szép estét Nektek és babás álmokat! Kép
Gabili
gabili
 
 


Szia gabi!

Miután abbahagytad a fogamzásgátlót, körülbelül mennyi idő múlva jött meg az első természetes menstruációd? Csak hogy egy körülbelül adatot tudjak. Mondjuk tudom, hogy ez egyénfüggő.
Mit jelent konkrétan az, hogy még most sem teljesen pontos?
Amúgy szerintem ne aggódj, sok fórumot olvasgattam már itt a babaneten, és 2-3 hónap próbálkozás még nagyon "Korai":-) persze, az lenne a legjobb, ha egyből összejönne...

Kép
Vendég
 


Szia!

Köszönöm a befogadást!
Nekem megjött októberben rendesen, aztán novemberben kevesebb, decemberben sok barnázás volt és januárban is, addigra már összeolvastam mindent, tudtam, hogy ennyi idősen nem lesz sétagalopp.
31 naponként jön meg, de előtte barnázok, ami ugye hormonproblémára utal és ez be is jött, biorezonancián kimutatták, hogy nem jók a hormonok.
Tudom én, hogy nem jönnek rögtön, csak szeretném megteremteni a tökéletes feltételeket.
Te hogy csináltad ezt a kis vonalzót?
Gab

gabili
gabili
 
 


Szia Gabi!

Itt mindenkit szívesen látunk! Összefog bennünket az, hogy babát akarunk, ki előbb-ki utóbb. Nekem még kicsit odébb van (év végén, jövő év elején állunk neki), de addig is olvasgatom ezt a topicot.
A vonalzót a www.tickerfactory.com nevű oladlon csináltam, azon belül is az Event-ben, azaz egyebekben. De ha te például menstruációs periódust akarsz, tudsz olyat csinálni külön is.
Ha elkészült a vonalzó, el kell menteni az url-t, és az mindig bemásolni ide, ha írsz, a mondandód után-. Automatice fogynak a napok rajta.

Neked konkrétan milyen hormonproblémád van? Ez a barnázgatás körülbelül mit jelent esetedben? csak mert nekem is van egy kis hormonproblémám, de nekem sose volt ilyen tapasztalatom, amíg természetesen menstruáltam (most fogigátlót szedek még).

Kép
Vendég
 


Szasztok!

Gabi.
Üdv. itt köztünk. Mielőbbi babásodást.

Köszi az érdeklődést. Minden a lehető legjobban alakult. Méhnyh 9,5mm, bal oldalt 23mm-es és 16mm-es. Tüszőrepit megkaptam ma este, szerdán inszem. Most elhatároztam, hogy az eddigiekkel ellentétben nem fogom magam figyelgetni, nem hőmérőzök, csak egy teszt lesz 14 nap múlva.

Csanita. Hogy vagy? Sokat gondolok rád. Gyógyulj meg minél hamarabb.

Breni. Mindent bele, most már tényleg jöhet a baba!

Mikor lesz tali?

Na megyek megszeretgetem az uramat.
Puszi mindenkinek
Kamilla

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Ja, aki Harasztin lakik, ahhoz nagyon közel vagyok ám én is! A nullás dabasi lehajtójánál dolgozok.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla!
Ez szuper :) Mennek a drukkjaim Nektek szerdára. És sztem tök jól állsz hozzá, hogy nem görcsölsz rá! Meglásd meglesz az eredménye!

Gabili!
Szia! Én a lányommal kezdtem el biorezonanciára járni, mert atópiás dermatitisze van. Még csak kétszer voltunk, de eddig nem látok eredményt-persze mondták is, hogy ennyi alkalomtól még nem is lesz. Te észlelsz vmi változást?

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


KAMILLA!MENNEK A DRUKKJAIM.TÖK JÓ HOGY ITT JÁRTOK.SZURKOLOK NAGYON!!!!!!!!!!!!!

Kép
breni
 
 


Sziasztok!
Elnézést a hosszú reakcióidőért, de elmerültem a kádban.
Régebben nem volt hormonpanaszom, legalábbis nem tudtam róla.
Igaz, mindig problémám volt az arcbőrömmel, de erre, meg a fájdalmas menstruációra jó volt a gyógyszer.
Most, hogy abbahagytam a gyógyszert szeptemberben, az a pozitívum, hogy nincsenek már olyan erős migrénjeim, viszont az arcbőröm katasztrófális, sírni van kedvem, pedig júliusban esküvő!!
Elmentem biorezonanciára, mert éreztem ez a barnázgatás nem egészséges és ott látták, hogy a progeszteron szintem alacsony, beállították, aztán a következő hónapban meg az ösztrogén csúszott el.
Sajnos ezt nálam a stressz okozza, mert tanár vagyok és állítólag nagyon magas a stresszszintem.
Én bízom ebben a rezonanciában, lgalábbis egyenlőre!

gabili
gabili
 
 


Kamilla!
Hurrá és éljen a tüszőidnek :) a továbbiakra drukkkkk


Csanita!
Remélem jobban vagy!
Van valakinek híre felőle?

Pihi!
Szerdai konzira drukk! Remélem kitalál valami tutit a doki bá :wink:

Breni!
Hurrááá, akkor mostmár szabad az út :wink:
Szerintem sem kell majd apának vizsgálatra menni! :)

A többieknek drukk és cupp!
sonjus
 
 


Sziasztok csajszik!

gabi, lehet, hogy a stressz is oka a hormoningadozásnak, de szerintem ez egy nagyon leegyszerűsített magyarázat. Ilyen erővel minden egyes embernek lenne hormonbaja. Lehet, hogy egy kicsit ez is befolyásolja, de szerintem önmagában csak a stressz nem vált ki ilyet.
Nekem régebben mindig nagyon erős menstruációim voltak (7 naposak), bár a családban a nagynénimnek is elég erős, így lehet, hogy ez öröklődő. Hasfájós is voltam alatta nem egyszer, de én ennek pl. nem tulajdonítottam jelentőséget, mivel más barátnőmnek is hasonló panaszai voltak.
Szerencsére mindig pontosan jött meg, az évek során 25-30 nap között volt a periódusom. remélem, most is így lesz majd, mert ha pontosra beáll, könnyebben lehet tervezni.
Az én arbőröm is vacakol néha, de nem vészes, egy-két patti, de elég hozzá, ha éjaszkára nem kenem be az arcom, máris leszáradnak.

Kép
Vendég
 


Lányok mára visszaszökött a hőm 36,9-re. Úgy örültem, el sem akartam hinni. A nagy örömre csináltam is egy full negatív tesztet. Pedig nem vagyok az a tesztelős fajta. Eddig tartott az öröm.

Kamilla, jó hírek, mennek a giga-mega drukkok. Nekem is szét kellene törnöm azt a hülye hőmérőt. Pedig megfogadtam, hogy ebben a ciklusban nem mérem. Aztán Pé utántól mégiscsak mérem. Göürbét nem csinálok, de méregetek.

Reni, szerdán munka után megyek.

Üdv Gabili! Én is sokat barnáztam. Alacsony is volt a pregeszteronom. Most, hogy clostyt szedek nem barnázok.
Én sajnos nem hiszek ebben a biorezonanciában.

Egyszer el akartam menni allergiavizsgálatra és a párommal találtunk egy ilyen allergiaközpontot. Gondoltam vért vesznek meg ilyesmi. Nahát rámkötötték azokat a szarokat és az ujjaimhoz érintve mérték az energiaszinteket vagy mit. Persze egy csom mindent bnem szabadna ennem és még az ágyam sem jó helyen van. :) Hát nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Járnom kellett volna kezelésre. Na persze, legszivesebben visszakértem volna a pénzemet. Húúúúúúúúúúúúú.
Ja bocsi, persze tiszteletben tartom, ha valaki hisz az ilyesmiben. Ha hiszel benne, biztosan segít. Csak én nem hittem.
pihi
 
 


Sziasztok!

Csanita írt: Jobban van, holnap jöhet haza! Majd ír!


Mindenkit üdvözlök! Most nem tudok reagálni, mert sok dolgom van az esküvő miatt! Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Kép
kata05
 
 


sziasztok lányok!

Írtam az előbb egy szép, hosszú választ, aztán eltűnt.

Köszönöm a kedves fogadást és remélem a kellemes tavaszi időben a gólyák is megszánnak minket!!

Pihi:
Nálam nem annyira durva a hormonprobléma, de valószínüleg a sokáig szedett fogamzásgátló és a stressz is bejátszik.
Szerintem sem lehet a stresszt mindenre ráfogni, de itt tényleg van beleszólása a dolgokba.
egyébként először én is idegenkedtem a biorezonanciától, de utánaolvastam, utánajártam és már értem, hogyan működik. Hasonlít az akupunktúrára, sejtszinten stimulálja a szervezetet és kímélő.
Nem lehet vele mindent meggyógyítani! De járnak oda olyan emberkék, akikkel sok helyen már nem tudtak mit kezdeni, itt meg van javulás, remény.
Majd meglátjuk, még adok nekik esélyt, mert páromat kihozták a refluxos köhögésből és a candidából is (persze változtattunk az étkezésünkön is), ha nem lesz jó nekem, akkor én is clostyzni fogok...

Pihi, nem lehet, hogy kicsit korán teszteltél?

Én is hőmérőzök, minimikroszkópozok, LH-tesztezek.
Mióta biora járok, peteérést mutatnak, ennek azért örülök.

Ezt a márciust kicsit lazábbra szeretném fogni és "csak" hőmérőzni fogok.

szép napot nektek!!
ga

gabili
gabili
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, csak szinkronban szakdolit is írok. Hó végén kell leadni és oldalszámra a felénél tartok, de írni valóra valahol a nagyon az elején.

meliz

Nekem sem ment le vetélés után. A terhességet hogy csináltad végig? Meddig szedted a gyógyszert a terhesség előtt és alatt? Olvastam róla cikkeket és azt írták, hogy a terhességgel lemehet, na de én miért esnék bele a rendesen működő esetekbe...

pihi

Én csak Harasztiban dolgozok, amúgy Tökölön lakok. Itt fogunk építkezni is. Szóval teljesen itt képzeljük el az életünket, annak ellenére, hogy a férjem haraszti.


Én is fogok járni biorezonanciára. Ártani nem árthat.

Sziasztok

Tancsi

Remélem a vonalzó átmegy...

http://t2.lilypie.com/rAWpp1.png
tancsi
 
 


Ti hogy csináljátok? Pedig annyira akartam. Valaki azt írta az URL-t be kell másolni a szöveg végére.
tancsi
 
 


Sikerült. Rájöttem.

Kép
tancsi
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek szép napot. :)

Tancsi
Én mikor állapotos lettem(9éve) akkor nem volt még gondom a hormonokkal.Szülés után pár évvel jöttünk rá,hogy valami bibi van mert már 1,5 éve ügyködtünk a baba témán és semmi.Aztán a vérvétel mindent megmutatott. :(
A doki azt monta,hogy szerinte a szoptatás elmaradásával nem ment vissza a helyére a prolactinom a norm. tartományba.Igy lettem Bromos.De egyszer kellett csak beállitani és azóta is szuperek az eredményeim.Ennek már 3 éve. :( De csuda vigye igy sem babásodtam.Pedig ezem kivül nincs olyan ok amiért ne jöhetne össze. :roll: Igaz az egyik oldalom be van zárodva a pete bevezetöm.

Kamilla
Megadrukok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pihi
Druk a vizsgálathoz. :D

Csanita
Gyogyulj meg minnél hamarabb.Remélem mihamarabb minden oké lesz nállad.Sokat gondoltam rád. :wink:

Tegnap volt párom az itteni dokinknál gyogyoért mert elfogyott a Bromom. és a doki azt mondta(üzente),hogy leghamarabb jövö szerdán teszteljek.Eddig az volt bennem,hogy hétvége már bele is éltem magam.De ami késik az nem múlik úgye. :twisted:

Pusz mindenkinek. :D

Kép
Kép
meliz
 
 


SZiasztok!

Kamilla,
drukkolok! 8)

Reni,
akkor nincs más hátra, mint hajrá, mindent bele! :)

Gabili,
üdv itt és egyben az ötyében! :wink:
angel37
 
 


Angel!Köszi,rajta vagyunk! :lol:
Mi újság van?

Kamilla!Szerda van,ma van ai inszem.

Ugye lányok jól emlékszem? :oops:

Kép
breni
 
 


Angel!Köszi,rajta vagyunk! :lol:
Mi újság van?

Kamilla!Szerda van,ma van ai inszem.

Ugye lányok jól emlékszem? :oops:

Kép
breni
 
 


sziasztok!

helyzetjelentés Csanitáról:

ma du-án jön haza, tegnap megszúrták a gerincét , jobban van, már tud aludni éjjel is..szegényke!!

Anita, gyógyulj meg!!! és gyere majd, ha jobban leszel!

Meliz, nagyon drukkolok!!!

zsuzska80
Szombathely
 
 


az "is"-t rossz helyre tettem :oops: :oops:
Szegény se éjjel se nappal nem tudott aludni, de most már legalább éjjel tud :oops: :oops:

zsuzska80
Szombathely
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?