Új privát üzeneted érkezett!

Látom ti sem juttok be! :evil:

Most sikerült lerakni a gyereket aludni 14.45 óta! Kikészített minket. Már mindent próbáltunk, de semmi nem használt! :cry:
Fognövesztés + hidegfront = idegösszeomlás! :evil:
Ha ma is 4X ébred éjjel, főbelövöm magam! :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Csak előbb válaszolj még a mai kérdéseimre, légysziii!
:D
Vöcsök
vöcsök
 
 


Csak az a gondom még a mellretételnél, hogy nincs egy harmadik kezem, 1 kell a gyerek tartásához, 1 a mell tartásához (mivel lapos, nem engedhetem el szinte egész szopi alatt, mert akkor visszacsúszik könnyen, és kezdhetek mindent elölről...), és a harmadik ahhoz kellene pl. hogy az állkapcsát lejjebb húzzam...

Egyébként azt csinálja, ha a tankönyv szerint az alsó ajkához értetem a mellbimbót, hogy szopni kezde üresben... De nem tátja ki, főleg nem úgy, mintha ásítana...

Vöcsök
vöcsök
 
 

 
 

Vöcsök!

Én is onnan jöttem rá, h. mi a baj! Ahogy megláttam ugyanazt a kifényesedett sávot a képen, ami a mellbimbóm körül jelentkezett! :shock:
Addig azt hittem, h. csak a bimbó vége tud berepedni, mert az első napokban a szó szoros értelmében lehámlott a végéről a bőr, mire megedződött! :cry: Tiszta véres repedés volt a teteje, aztán elmúlt, azt hittem azt hívják bimbóberepedésnek. A fene gondolta, h. a bimbó töve is be tud repedni! Amíg a pyoctanin meg nem festette a sebeket, nem is tudtam, h. mi fáj olyan piszkosul! :cry: (Ahogy a gyerek szopik, a pyoctanin lekopik az ép bőrfelületekről és csak a sebeken marad meg)

Szopival kapcsolatban:

1. Amikor mellre teszed várd meg, amíg kitátja a száját, ha nem tátja ki, csak rákap, óvatosan fejtsd le és próbáld újra! Én is rengetegszer vettem le az elején, mire rájött, h. hogy is kell bekapni! :wink:

Ne nyomd rá a kézzel fejét, mert azt utálják, inkább a cicidet közelítsd felé! Dugd bele a szájába! Ezért jó a szopispárna, mert megtámasztja a ded fejét anélkül, h. te kézzel fognád! :wink:

De az sem rossz ötlet, ha négykézlábraállsz felette és "belógatod" a cicit a szájába! Tudom, h. hülyén hangzik, de így nincs "terror"! :wink:

2. Ne váltogasd feleslegesen!
Tedd rá az egyik melledre és hagyd, h. minél jobban kiürítse, ha leveszed, és később visszateszed, a közben lanyhuló tejleadó reflex miatt lehet, h. csalódik! Csak, ha már úgy érzed, h. már nem jön több tej, akkor tedd át a másikra!
Figyeld a szopi közben, h. nyel-e! Ha nyel, akkor még van mit, ha csak cummog, de nem nyel, akkor alkalmazd a "C" fogást (lásd egyik linkben), így a tejcsatornákból az utolsó cseppeket is ki tudja gyűjteni! Ha kiürítette, akkor tedd át másik cicire!

Mostanában nálunk sem egyszerű a szopi, mert annyi minden fontos dolog van, amit szemügyre kell venni, akkor és azonnal! :twisted:
Cicivel a szájában néz körül a szobában, majd kiesik a szopis helyzetből! Persze közben nyújtja, mint a rágót!
Tudod, a régi vicc: " Játszhatsz vele, de ne vidd messzire!" :twisted:
Úgyhogy mostanában ráterítek egy textilpelust a fejére szopi alatt, akkor legalább egy darabig nyugton marad! :lol:
De ahogy csökken a tejleadó reflex, elkezd játszani, kiköpi, vigyorog, bekapja, cummog, rágcsálja, kiköpi, körülnéz, megint bekapja... A szó szoros értelmében szórakozik!
De most, h. kijött a foga, muszáj lesz ennek végetvetni, mert amikor csak cummog, akkor nincs a bimbó és a fogacska közt a nyelve! :shock:
Este, sötétben rendesen szopik, csak nappal randalírozik.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Aha, közben írtam. Szóval neked is kevés kezed van? :shock: :lol: Már rájöttem, h. a nőknél ez sajnos fejlődési rendellenesség! :lol:
Főleg akkor hiányolom, amikor felérek a 4.-re egyik kezemben a gyerek, másikban a 2-3 szatyor és ki kéne nyitni az ajtót vmivel! Ja meg 10 perccel korábban is, amikor még a lépcső alján ugyanezen felállásból ki kéne venni a leveleket a postaládából!( Ezért utálom a szorólapterjesztőket tiszta szívemből, mert nagy nehezen kinyitom a ládát, erre kiderül, h. csupa vacak volt benne! :evil: Pedig direkt van kinn gyűjtő, de nem, ők csak azért is minden ládába beletömködik a saját sz*rukat! :evil: :evil: :evil: )

Szóval visszatérve a kevés kéz problémájára:
Vegyél szopispárnát, rengeteget segít a ded megtámasztásában!

Próbáltad már, h. csak hozzáérsz a kezeddel az arcához a szája körül és már a kezed után kap, olyankor sem tát? Próbálkozz párszor, szerintem fog tátani!
Próbáld meg, h. nem az alsó ajkához teszed a cicit, hanem az egyik szája sarkához, és amikor utánakap, akkor tömöd a szájába!

A másik tipp, amit olvastam: A tisztára mosott hüvelykujjaddal lehet begyakoroltatni vele a helyes szopitechnikát (a körmös oldal legyen a nyelve felé!) Így azt is tudod ellenőrizni, h. a nyelve alul az ajka és az ujjad közt van-e!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Na lépek aludni!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Vöcsök nem rajtad nevettem, hanem örültem hogy megköszönted a tanácsokat! :wink:

Lányok Johanna kivételével fent van az egész család, próbáljuk nézni a holdfogyatkozást, de sok a felhő. Domi nagyon élvezi.

Csillag 4 hét még kevés, hogy elmúljon a fájás. Bár gondolom melle válogatja, de nekem még második gyereknél is jó sokáig fájt a cici, tovább mint 4 hét. Kitartás. Vöcsök nem tudom hogyan kéne rávenni Vilit nyissa nagyra a száját.

Kép

Kép
rejo
 
 


Lányok aki még fennt van nem csak telihold van, hanem holdfogyatkozás is. MOST! Persze nem olyan látványos, mint egy napfogyatkozás, de azért ez se kutya! Itt elmentek a felhők.

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejó!
Ahá, akkor értem. És köszönöm még egyszer... :)

Rambóka!
A most este írtakat még el kell ébren is olvasnom, aztán válaszolok, de köszönöm. A szoptatós párnán gondolkodtam, csak semmi tapasztalatot sem hallottam róla, és nem akartam feleslegesen kidobni a pénzt...
Vöcsök
vöcsök
 
 


Nálunk sem felhős az ég! Nagyon szép látvány a holdfogyatkozás!

Lyutka
(cn 10)
lyutka
 
 


Jó reggelt Lányok !

Mi nem láttuk a holdfogyatkozást, volt helyette jobb dolgunk :wink:
11-kor már aludtunk :lol:

Sajnos a szopis tanácsokhoz nem tudok hozzászólni és valószínűleg majd ha aktuális én is kérdezni fogok :D

Bee, kitartás, már nem sokáig tart a rosszullét - reméljük ! -

Ginuska, jó a görbéd ! Tessék pozitívan hozzáállni, minden okod megvan rá !

Csajok, feldobom az én szépséges görbémet. Miért tagadjam, duplán boldog vagyok. Akkor éreztem a pé-t, amikor volt, nyák is jött, meg a hőm is ugrott :lol:
Működök, működök, működök, trallala :lol:

Kép

mniki
 
 


Sziasztok!!

Niki ez pompás!! :wink:

Most csak ennyi vagyok megyek takarítani,ilyenkor olyan jól megy :lol:

Höm zuhant és a tickeremen is látszik mi lett az erdmény..jobban szerettem volna másikat,de ez van
Vendég
 


Sziasztok!

Holdfogyatkozást mi sem láttuk :(

Niki, ez nagyszerű! A tegnap esti programodat meg irigylem :wink: (Apa nincs itthon...)

Kincs, :cry: Pedig annyira reméltem hogy megtöröd az átkot a tábla elején! De majd ebben a ciklusban!

Úgy tűnik, a hőmérőm nem jó... Ma reggel a digitálissal 36,5, higanyossal 36,8 :roll:
Görbuszom (így már jobban tetszik)


Kép

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

Kincs!

Pedig én annyira biztos voltam..... :cry: :cry: :cry:
Zebrasztrájk van? Nanemá'!!!!!! :cry:

Anyoooka!

Akkor ideális görbe érdekében a ciklus első felét a digitálissal, a második felét a higanyossal mérd! :wink:
A digitális nekem csak úgy mért közel reális értéket, ha anélkül, h. kivettem volna a számból, 3X újraindítottam. Macerás, de én nem mertem szájban higanyossal mérni. :?

Mniki!

Hajrá! Csapkodjanak a kis ostorosok! :lol:

Rejo!

Nálunk is volt holdfogyatkozás. Erősen meg volt fogyatkozva, olyannyira, h. nem is látszott a felhőtömegtől. :evil:
Úgyhogy feladtam! :(

Kavits!

Gyere vissza! Itt fogok tüntetni, amíg vissza nem jössz!

Már gyártom a transzparenseket, pedig informatikai analfabéta vagyok, de majd megkérdezem Kandikát, neki annyi jó képe van, hátha akad vmi erre a célra megfelelő!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Ella/Gabika!

Még 2in1?????

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Hali

Aham még 2in1.....sőt mondok jobbat,tegnap du. óta szinte elmúltak a fájások is...már csak nevettek :) ...nemtok jobbat!Az éjszaka olyan jól aludtunk...ennyit a holdfogyatkozásról :cry: :lol: :lol: ...
Megyek van még pár dolgom,mielőtt apát itthon hagynám holnap :)

Pussz

Bocsi h nem reagálok senkire!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Kincsecske,
nagyon sajnálom az 1. cn-ot :cry: :cry: :cry:

Rambóka,
Gergő nagyon édi-bébi :lol: és már foga is van.... :lol:

Mniki, Anyóka
Mennek a drukkok a márciusi zebrához :wink:

Ella,
Hááát :roll: Előbb-utóbb csak kibújik az a gyerkőc.... Szerintem túl jó helye van benn. Na majd holnap... (vagy nem :wink: ) Melyik kórházban fogsz szülni?

Kandika,
Mi van Veled?

Okr,
Gratulálok a szuper UH-hoz!!! 8)

Lányok, jó lenne, ha belekerülnétek a táblába - akik nem vagytok benne.... Mniki, Mamint, Tyche, Ginuska, .... az újak....
(nem Kandikának akarok munkát adni, de a tábla annyira jó áttekintésre, hogy kivel mi történik, szóval nincs kedvetek? :wink: )

Én ma kapom a tüszőrepesztő szurit, és kedden reggel inszem... :wink: (igazából nem hiszek benne, de lombik előtt még egy utolsó próbálkozást megér...)

Szép vasárnapot, Kikka

Kép
kikka
 
 


Szép napot lányok!

Kincs!
Sajnálom, annyira tutira vettem. Szinte irigyeltem a csodás görbédet.

Mniki!
Wow..ez tökéletes ciklus lesz :) Szép ez a hő :) A PÉ 100%

Rólam: a hőm nekem tetszik, cicim érzékeny, szóval dolgoznak a hormonok :wink: Pozitív vagyok. Most annak is örülök majd, ha időben megjön. :D Mert ahogy nézem lehet lekéstük a Pé-t, a hő szerinte, de az én érzésem szerint nem. Tesztelni nem fogok, szóval várok :D

Pussz nektek.

Anyoka!
Digitális nem jó, ne bízz benne...2-3 tizedet is téved..és ugye ez nekünk nem mind1. :)
Vendég
 


Kép

Szép napos vasárnapot :D
Vendég
 


Gabika - Ella!

Holnap egész nap rád - rátok gondolok :wink: Gyors és problémamentes szülést kívánok!
Vendég
 


Sziasztok!

Borzasztóan megindult a topik! :) Majd, este talán visszaolvasok.

Képzeljétek állok ma az ABC-ben a sorban, előttem egy hölgy kosarában megakadt a szemem egy újság alcímén: ÚJ! DIÉTA INZULIN - index kövesd az éhséged.
Ez itt nem teljesen, de a reklám helye: a fitt ifó nevű magazinról van szó. Gyorsan visszarohantam, és hoztam én is egyet. Nem is tudom. alapvetően jó, csak - Csakegy, mint a téma abszolút professzora figyelj! - azt írja, hogy alapvetően jó ez a glikémiás index, de az inzulin sokszor alacsony GI-s ételeknél is az egekbe száll. Akkor meg mi alapján étkezzünk??? :roll: Van külön iznulinos táblázat???
egyébként az ok, ami miatt megvettem, az utolsó sor: "kövesd az éhséged". Kíváncsi voltam milyen sületlenséget ír erről. Mert ha én az éhségemet követném, hajaj, arról jobb is nem beszélni. ;)


Holdfogyit egy darabig néztem, utána inkább mentem alukálni. De szép volt.

Kavics, tényleg, hol vagy??? Bármi van, írjál, legalább 1 sort!

Kép
mamint
 
 


Sziasztok !

Kikka, én benne vagyok a táblicskuban :wink:

Ella, holnap végre eljön az a nap, amire eddig vártatok ! Eszembe fogsz jutni ...

Ginuska, nagyon jó a görbéd !!

Anyoo, remélem fent marad a hőd és akkor együtt izgulhatunk a zebráért !

Holnap reggel gondoljatok rám is, leműtik a ganglionomat.Kicsit félek.. :roll:

Mindenkinek szép estét !
Puszi
Niki

mniki
 
 


Sziasztok!
Csakegy végighányta az elmúlt éjszakát, valószínűleg gyomorrontás lehetett, úgyhogy hajnalban bevittem a kórházba. Szerencsére pont a mi dokink volt ügyeletes.:-)
Most benn tartják egy kicsit, kap antibiotikumot. NST egy kicsit magasabb szívfrekvenciát mutatott, a flowmetria viszont rendben volt, úgyhogy nincs pánik.
Azóta egyébként már jobban van.
Üdvözöl mindenkit.
Vendég
 


Csakegy!

Jobbulást kívánok!

Ella!

Megy a drukk holnapra, de jobb lenne, ha magától megindulna addigra!

Kép
babancs
 
 


Sziasztok!

Kincs, sajnálom.... :cry:

Niki, szurkolok, hogy minden jól alakuljon holna, a tornáról hiányozni fogsz!!!A görbéd fantörpikus!!!!!!!!!!!

Gina drága, látod, milyen szép görbéd van!!!!!Igazán nem panaszkodhatsz!!!!!Csak pozitivan és meghozza a gyümölcsét!!!!

Anyoooka, én sem bizom a digitálisban, sz....rul mér, megbízhatatlan!!!!A görbéd szép!!!!!

Nálam:
asszem látszik.... :cry:
bár érdekes, hogy tegnap lement a hőm 36,9-ről 36,7-re akkor tudtam, mi lesz, ma meg 36,8....és piri.
na ez az a pont, ahol a hőméréssel kapcsolatban elvesztettem a fonalat.... :cry:
na mindegy.
visszatértem a valóságba, tudom, hogy nem reménykedhetek a természetes útban, bár szép volt álmpodnik a hőm láttán....
viszont, ami jó, hogy a 28 napos volt a ciklus!és nekem már ez is jó!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Gina azért a te görbéd is szépül,még szebb lesz mint az enyém!! :wink:

Lafead :cry: :cry: nagyon egyszere működünk...

Csakegy,azta :shock: :( sajnálom,remélem hamarosan a saját ágyikódban pihizhetsz,jobbulást!!
Köszönjük a férjnek a tudósítást!!!!!!!

Ella mennek a drukkok holnapra,és várjuk a nagy hírről a tudósítást!

Niki rád is gondolunk!!!

Kikka neked is drukk az inszemhez!!!!!!
Kaáliban csinálják?? összeget tudsz írni??

Csajok mi direkte vettünk digi lázmérőt,a reggeli hőmérésemhez,évek óta használom, nekem bejött :roll: ..lehet azért szépek a görbéim.. :?: :lol:
az tuti,hogy a higanyos többet mér,ezért egy műszerrel kell végezni a méréseket :lol:
Vendég
 


Hát igen, a hő is hasonló, a hsg ideje is hasonló (csak én nekem félig jó sajna :cry: ) és most egyszerre 1 cn, sajnos.... :cry:
na nem baj, új hónap, új remények :lol:
Vendég
 


Csakegy, jobbulást! Remélem nem tartanak bent sokáig!

Rambóka :lol: Jó az ötlet a hőmérővel! :wink:

Niki, gondolok Rád holnap!

Ella, Neked is sok-sok drukk holnapra! Gyors, könnyű szülést kívánok! :)

Lafi, pont az előbb voltál eszemben, hogy vajon mi lehet Veled! Sajnálom... :( De az nagyon jó hogy 28 napos volt a ciklusod! :)

Ginuska, egyre szebb a görbéd, ne temesd annyira ezt a ciklust szerintem! :wink:

Kincs, én is direkt a reggeli mérésekhez vettem a digitálist - igaz a legolcsóbb dm-es, lehet ez a baj?! - mert annyira nem szívesen fekszem félálomban számban a higanyossal, főleg ha Dorka ébreszt és már ott ugrál körülöttem...

Mindegy, ha ez a ciklus nem jön össze, akkor a következőben a kétnaponta kexelős módszerre váltunk...

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Csakegy, jobbulást!! szeényke, csak be kell feküdnöd a kórházba...de nem a cukor miatt. juj. csak hősiesen!!!!

ella, barátnőm is tűkön ül, már 2 hete szülni akar. feküdt bent 2 napot már, de neki is egyszer vannak fájásai, egyszer meg abbahagyja.....de mostmár vmi csak lesz. gyerek bentnem marad :D

ma megmáztük a jános-hegyet. azt hiszem....ahol az erzsébet kilátó van :D megint a normafához indultunk el, de sosem találjuk meg :lol: jó sokat sétáltunk, nagyon jl esett. csak sokszor kellett megpihiznem. de a babuci is élvezte. tuti.
megyek gyümölcsöt centrifugázni. nyami.
üdv mindenkinek. holnap megyek melóba. pfffffffff. brrrrrrrr. nincs kedvem.
dimet
 
 


Sziasztok! Újra itt vagyok. Elolvastam vagy 3 oldalnyi termést :)

Ella! Drukk! Biztosan minden rendben lesz! Olyan izgi!

Kikka, köszi a laborigos infót!
Nem, még nem vagyok benne a táblában, de rábeszéltetek. Eddig azért nem akartam bekerülni, mert úgyis csak rontanám a statisztikát, de ha tényleg állandóan 50%-on áll, akkor két névvel is jelentkezhetek! ;)
Miért ne sikerülne az inszem?

Kandi, majd írok pü-t az adataimmal. Kocsival kapcsolatban van fejlemény?

Lafi, nem baj! Erre a hónapra jót választottál! Bee-nek is lila elefántosan jött össze a baba! ;)
Áprilisi zebra csordában még lehettek Kiccsel együtt!

Rambóka, grat Gergőnek! Melyik fogacskája bújt elő? Valamelyik alsó? Annyira zabálni való az a képsorozat. Szerintem tuti befutó lenne valami pályázaton!

Csakegy, a többiek által felvetett könyv jó ötlet: "Egy nem átlagos pcos-os kismama kórházi élményei cukor-diéta tanácsokkal :)
Remélem már sokkal jobban vagy, és hazamehetsz még a baba érkezése előtt.
Mókusokkal mi a helyzet?

Okr, tök jó!

Szia Hoppá! Mi van veled? Találtál új dokit?

Espero, :( Most hogy van Sári?

Hencike, szia! Tényleg jófej a dokid az adimet miatt. Kis adaggal kezdj, és kerüld a cukrot, akkor nem lesz gond!

Kincs, sajnálom, de előbb utóbb biztos sikerül! Ez a legutóbbi görbe is jó jel!

Csillagfény, látom a kismamák élete sem fenékig tejfel. Kitartást! Az a mellgyuszi nem lehet valami kellemes. Javul már?

Ezoterike, lumbágód miatt jobbulást kívánok. Apf biztos rendben lesz!

Bee, dobd el a hőmérőt! Semmi szükség rá!

MNiki! Ez asztán a gőrbe! Nagyon szorítok! A műtét miatt is!

Anyooka, neked is van drukkolni való! :)

Gina, ez a beszéd! Lehet, hogy ismét zebrát tesztelsz?

Szia Babancs! kipihented a vizsga-drukkot? Hogy vagy? Ugye minden rendben?

Dimet, bizony, egy kellemes séta sokszor csodákra képes!

Rólam:
Elkezdtem mérni a hőmet. Elég vicces. Higanyossal. De szeritnem írtó vacak a lázmérő. Sokan szidják-szidjátok, de valószínűleg mégis beruházok egy digitálisra mire új ciklust kezdek. Legfeljebb 3X kapcsolom be. Ez a higyany dolog félálomban tényleg elég veszélyes!

Kép
mamint
 
 


Sziasztok!

Csakegy
Kitartást a kórházhoz..lényeg h babucival minden rendben van....minél hamarabb menjetek haza! :)

Lányok köszönöm szépen a sok drukkot,rám fér..kicsit parázok :roll: :) .....amint kibújik a Drágám irok!

pussz Nektek :)
Vendég
 


Mamint!

Köszi, kipihentem. Most szuper minden. Már mgrendeltük a babakocsit (4 funkciós nagyon klassz), megvettük a kiságyat, a matracot. Már elég sok minden megvan, de még vásárolgatunk. Sokat olvasok, beszereztem egy csomó babás könyvet. Szóval most igen jól el vagyok.
Voltunk a 28. héten is UH-n. Minden rendben van. Még 2 Uh-ra kell mennem, mivel magas a vérnyomásom és a doki szerint jobb, ha többször ránézünk a babára.
A vérnyomásomat amúgy a béta-blokkoló egész jól beállította.

Ella!

Ne izgulj! Szerintem gyorsan túlleszel rajta és nagyon boldog kismama leszel! Gyere haza szép élményekkel és a gyönyörű Miron babával!

Kép
babancs
 
 


Jó reggelt!

Hát, nagyon úgy néz ki, hogy megdöglött a zebrám... :(
Szombat reggel teszteltem egy olyan halványat (Medilabbal), hogy a fertibe negatívnak írtam.
Tudtam én, hogy annak a csíknak erősödni kellett volna.
Azóta nem teszteltem, nem is fogok többet.
Nem tudom, mit tegyek, felhívjam-e a Kaálit?! Mert hogy holnapután lenne az uh, de ha most szólok nekik, lehet, hogy holnap reggelre behívnak vérvételre, és akkor fuccs az uh-nak. Pedig baromira kíváncsi lennék, mit látnának...
Reményem nem maradt, de hátha látni lehet valamit, ami talán magyarázat...
Gyűlölöm ezt a rohadt biokémiait! Ez már a második! Esküszöm, sokkal jobb, ha elsőre nega a teszt, aztán lezárul az egész...
Így meg csak fáj a szívem...Nagyon...
Most hogy kezdjem újra??? Azzal a tudattal, hogy biztos megint ez lesz???
Felteszem Nektek a gyönyörű "babás" görbémet! :? Szép, ugye? :?

Kép

Kép Kép
backa
 
 


Istenem Backa, kérlek ne add fel, nem szabad!!!!Menj el uh-ra , ott minden kiderül majd!!!!
Bármi oka lehet hogy az a sz...ros teszt rosszul tesztel.
volt bátmi vérzés vagy barna?
mert ha nem, sztem nincs gond!!!nem szabd, hogy gond legyen!!!!
Kérlek szépen próbálj bízni, a jó Istenke lát fentről és segít neked, nem lesz gond, nem szabad, hogy gond legyen!!!!
Vendég
 


Lafi!
Annyira édes vagy, de már nem tudok hinni. Ma reggelre volt egy kis barnás-rózsaszín is. :(
Annyira bíztam, de úgy látszik ennyi volt. Az sem biztos, hogy lesz uh. Ha telefonálok, hogy mi a szitu, szerintem lemondják. Bár asszem már csak a leváló mnyh-t látnák szerdán. Az meg nem ér 10 ezret, hogy lássam! :?

Kép Kép
backa
 
 


Hello! Hello! nakijöttvissza?
krumplis pogácsa
 
 


Backa, Okr is hasonló gondokkal küszködött, mint te, nem?Nem lehet, hogy ez történt?hátha!!!!és ha állami uh-ra mennél saját nődokihoz?azért sak meg kellene nézetni, nem?szerintem az a 10 rugó már semmi a többi árhoz képest!
bizakodjál!!!!kérlek!!!!a remény ha meg utoljára!!!nem szabad fewladni, bízni kell!!!!
Vendég
 


Szia Pogi!
Bár nem vagyok a legfényesebb kedvemben, nagyon örülök Neked! :D
Merre jártál??? mi van Veled???

Lafi!
Hát, bíznék én, de Okriszti tesztje akkora + volt, hogy azt írta, lh-snak is + lenne! Nekem meg...Szóval várok. Majd kialakul. A progit egyenlőre szúrjuk, majd elválik, mi lesz...

Kép Kép
backa
 
 


szia Pogi!
mi újság veled?rég láttunk, hallottunk,olvastunk!!!!
Vendég
 


Most elrohanok isibe, de aztán jövök vissza délután. csak beköszöntem.

Bacekom szerintem ne add még fel, annyi nő vérezget a terhesség alatt, és te annyit vártál erre a babára, hogy érdemes nem feladni, nem? Hívd föl a kaálit, hátha mondanak valami bíztatót. Megaztán a biztos rossz is jobb mint a bozonytalanság. :-(
krumplis pogácsa
 
 


Pogi!
Várlak délután! :)
Hát, ez már nem bizonytalanság ám! :( Tényleg tudom, hogy ennyi volt. Hcg nélkül nem megy a terhesség. :roll:
Ha csak rózsaszínezés lenne, nem is aggódnék. A nega teszt azért lerántja az embert a földre...

Kép Kép
backa
 
 


backa!!!! nem tudsz ma elmenni sima terhesgondozóba, vagy állmai nőgyogyihoz??? mondd el neki,hogy mi van, szerintem rádkukkantanak. és nyugi. a remény hal meg utoljára!!!!
dimet
 
 


Szia Dimet!
Az az igazság, hogy két és fél éve nincs is más nőgyógyim, mint a Kaális.
Hát, Zircen van sztk a legközelebb, de nincs is minden nap rendelés, meg uh sem. Lehet, hogy megvárom, mit mondanak a Kaáliban. De komolyan, már tényleg nincs mit tenni. Nincs hcg-m, tehát elhalt a terhesség.

Kép Kép
backa
 
 


Backa, ne add fel!!!
Ugyanazt akartam írni mint Dimet és Lafi: Ne a Kaáliba menj el hanem az sztk-ba hogy nézzenek Rád! A Kaálit pedig hívd fel!
Drukkolok nagyon!!! Tudod, amíg nincs vérzés addig azért nyugi!! (bár tudom mit érzel most... :( )

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Anyoooka!
Aranyos vagy! Nem hiszitek el, milyen jól esnek a szavaitok! :)
Tudod, mennék én valahova, de tényleg nincs miért...És ez már a második ilyen (igaz, a múltkor nem húztam ilyen sokáig!) Lehet, hogy huszadszorra eljutok akár a 30. hétig is! :?
Nem adom ám fel, előbb-utóbb csak baba lesz a vége! Csak győzzem kivárni! :wink:

Kép Kép
backa
 
 


Rambóka!

Azóta nem nyomom a fejét rá, inkább én közelítek. A négykézlábra erekedést még nem próbáltam (szerintem ahhoz nagyobb mellek kellenek), de lehet, hogy valamelyik éjjel, amikor a fiam meg a férjem nem látja, kipróbálom :)

Váltogatni nem szoktam, csak ha valami miatt le kell venni, de igazad van, amig jön a tej, szopjon abból... A C-fogást is megtanultam :) A végére még profi leszek :) Egyébként Vili szájában nem látok semmi gonmbát, de azért rendületlenül kezelem, ellenben a mellem továbbra is sebes, mondjuk enyhe javulást érzékelek csak (és viszket a mellbimbó körülni 2-3 cm-es sáv, ebből arra következtetek, hogy még vannak...)

Jó ötlet a textilpelus - bárcsak már mi is ott tartanánk :)
Azóta rájöttem, hogy a későbbi mellretételeknél azért nem tát rendesen, mert kezd jóllakni, bezzeg az elsőnél úgy kell vigyáznom, hogy megfelelően közelítsek, mert elkapja, mint Floki kutya, és nem engedi. Szabályosan ráveti magát a másodperc tört része alatt...

Holdfogyatkozók!
Biztos szép volt, csak nálunk megint az alvás győzött kiütéssel az első menetben :)

Csillagfény!
Gratulálok nektek az egy hónaphoz!!! Sokat gondolok rád a szopiproblémák miatt, remélem, alakul valamilyen - jó - irányba...

Backa!
Annyira sajnálom...

Ella!
Ma van a te napod - de várjuk a hírt!

Vöcsök
vöcsök
 
 


Niki,gondolok Rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Backa drága, hogyan döntöttetek?ugye felkerestek egy sztk-t vagy valamit??????nagyon sok ++++++++++++++++ energiát küldök!!!!!
Vendég
 


Backa!!!!!!

Az előbb felálltam aszékből és mentem egy kört a lakásban. Mint az oroszlán a ketrecében. Most jönnek a könynenim. Ilyen nincs. nem akarom hogy ez legyen!!!!!!!! Ezt nem lehet megcsinálni egy emberrel!!!
Hét nem tudok mit írni, nem biztatlak feleslegesen, mert az még rosszabb.

Vöcsök!Anyukák, kismamák!!
A szoptatással és altatással és terheséggel kapcsolatos hsz-ket légyszi írjátok az eggyel fentebbi topikba! :lol: Mert már ilyenünk is van!Ide fejlődött a topik! Új fejezetet nyitottunk életében! :wink: :lol:
Vöcsök ott fogok neked válaszolni!

Kép

Kép
rejo
 
 


Tök jó, hogy ilyen szépen fejlődik a topik!!!!

Talán,majd nekünk is lesznek gyereknevelési nehézségeink és akkor várjuk majd a Ti megoldási javaslataitokat!!!!
Vendég
 


Backa... :(

Nem lehet, hogy a teszt volt rossz...?

Nagyon furcsa ez nekem, még nem hallottam, hogy egy biokémiai a 6.hét végéig kitartott volna... :( semmit nem bírok kinyögni.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?