Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska!
a beülti időpontját jelenti. A kezelés kezdete ez esetben az áprilisi mensihez kötődik / vagy a fogigátlóval, vagy a Suprefacttal/
Áprilisi mensi előtt jönni kell megbeszélni.

Nyulasz! nem éhgyomor! Várlak! :wink:
harcimokus

Nyulasz! Hatalmas drukk!

Kép
zölddisznó

Harci,
Eszembe voltál hogy írok neked. Küldök egy privit. Köszi :D
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm lányok,Hanna,látom neked is lehet már erősen drukkolni+++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és Zöld coca,remélem kis cocák nagyon kapaszkodnak,és jópár hónapig még fognak is!+++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszi neked is Harcika,nem írtam neked,mert elég későn jutott eszembe,és féltem,már nem olvasod.De köszi!

Mindenkinek nagy-nagy drukkkkkkkkkk!
Vendég

Nyulasz! Drukk a vérvételhez!

Pandácska! Én akkor is drukkolok és kész!!! :D

Zöldikém, vigyázz a röfikékre!! (a kedvenc mesém volt gyerekkoromban). :D

babaimádó
Kép
babaimado

Nyusziknak sok, sok szeretettel!! :)
Kép

Nyulasz :) Te már vérvételre mész?? Juuuuj, de izgiiiiiiii!!!! Nagyon, nagyon drukkolok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Várlak a hírekkel, gyere lécci hamar!!!!!!

Nyuszika, Erika, Cocácska, Jucmuc :) Ma 8 vagonnal indítottam útra!!! Mindenkinek dupláááán, hogy Ikrek legyenek!!!! hi-hi :):):) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon izgalmas lesz a jövőhét!!!!!! De jó, de jóóóóó!!

Pandácska , Hanna :) Mensiüző manók mennek!!! :) Hagyjanak már Titeket is békén, legalább 9 hónapra!!! :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Nyulasz, Kiscsillag! Köszi szépen. Azt hiszem, nem lesz semmi. Görcsöl a pocim. Ma ki is váltom az inszemhez a gyógyszert. Remélem, a március szerencsésebb lesz. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nyulasz!
Mi a helyzet???????
+++++++++++++++++++++++++++++

Kép
hanna30

Sziasztok,

Megy Mindenkinek a drukk (éppen amihez kell:)++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Tegnaptól én is elkezdtem a szurizást :)

Szép napot!
tobi

Jó reggelt!

Hát lányok nem tudom szerintem itt nincs baba.Tegnap este nagyon fájt baloldalon az alhasam olyan volt mintha égne belülről és még ma is érzékeny. Remélem nincs semmi bajom mert ilyet még nem éreztem. Lehet elmegyek majd egy uh-ra jövöhéten ha addig nem jön meg.
Kép
[/url]
Vendég

Pandácska :!:
Ez nem biztos, hogy rossz jel :wink:
Drukk-drukk-drukk

Nyulász :!:
Várjuk a jó híreket!

Hamarosan tesztelők :!: Kitartás..... ronda szó, mi?

Fanni
fanni73

SZiasztok!

Nyulasz,
+++++++++++++++++++++++++++++ :)

Pandácska,
reméljük azért nem éreztél még ilyet, mert ez most valami egészen új, ami készülődik benned! :wink: És miki sincs sehol! :)
+++++++++++++

Harcika,
ez az infó nekem is jól jött! :)
Akkor legközelebb már nem éhgyomorra megyek, és talán nem is üres hassal! :D
angel37

Sziasztok Lányok
Megpróbálok bemásolni ide egy kérést, remélem sikerül..
Sziasztok!

Sürgősen szükségünk van olyan párra, akik most vannak stimuláció alatt és vállalnának szereplést az MTV-n. A riporter elkísérné őket a meddőségi intézetbe, felvenné azt, hogy hogyan adják be maguknak a szurit, stb. Rendkívül fontos! Sajtónyilvánosságot kaptunk, a riportok velünk már elkészültek, de csak úgy tudunk nektek a továbbiakban segíteni, ha kimertek állni és felvállaljátok.

TV Magellán, ide pedig olyan sorstársat keresünk, aki donor petesejttel próbálkozik. Sajnos aki vállalta volna utolsó percben visszamondta, és most a műsor forog kockán. Később, meg nem valószínű, hogy foglalkozni fognak velünk! Lányok higgyétek el, hogy csak így tudunk nektek segíteni! Sírva kérlek benneteket, hogy értsétek meg, hogy nekünk is szükség van a ti segítségetekre.

Csak közösen tudunk változtatni!!! Remélem nem hagytok cserben minket. Itt van két remek alkalom. Mindkettő nagyon jó műsor. Szempont – MTV, és Magellán – TV2
Támogatás születendő gyermekeinkért alapítvány kérése
Ők segítenek nekünk lombikosoknak!
Próbáljunk meg segíteni nekik mi is!
Köszönöm
Sok erőt és kitartást kívánok mindannyiótoknak!!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

nyulasz, pandácska : Mennek a drukkok ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. Babaragacsok elindulta++++++++++++++++++++++++++++

tobi : Sok sikret a szurikhoz

kiscsillag : Köszi a ragacsokat

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok

Mindenkinek mennek a drukkok ezerel +++++++++++++++++!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

nyulasz, pandácska : Mennek a drukkok ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. Babaragacsok elindulta++++++++++++++++++++++++++++

tobi : Sok sikret a szurikhoz

kiscsillag : Köszi a ragacsokat

zöldcoca: Szuper a vonalzód. Neked is küldöm a ragacsokat

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Húúú, csajok! Micsoda babaeső lesz ztt! Nyulasz kezdi, ....

Drukkolok én is nagyon!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Sajnos nincsenek jó híreim. :cry:
Vagy méhenkívüli,vagy abbamaradt terhesség.HCG:12,és ez kevés a 13.napon.
Adott a doki 5% esélyt rá,hogy normál terhesség legyen,úgyhogy keddre mégegy vérvételre behívott.Azt mondta addig mindent folytassak úgy ahogy eddig.Harcika szerint semmi esély.Teljesen magam alatt vagyok.Nem értem miért történik ez.
Köszönöm mindenkinek a drukkokat.
Vendég

Nyulasz :( Nagyon, nagyon sajnálom, de van még egy kis reménysugár!!! Keddig drukkolok nagyon-nagyon!!!!! Biokémiait nem mondtak??

Kép
Kép
kiscsillag

Nyulasz! Nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Többieknek nagyon szorítok,hogy sokkal de sokkal jobb hírekkel jöjjenek mint én.
Vendég

Kiscsillag!

Hallottam azt is,mintha vagy Krizsa doki,vagy Harcika mondta volna,de már figyelni nem igazán tudtam.De gondolom az sem jó.
Vendég

Nyulaszka! Sok erőt, és kitartást. Vannak csodák!

Kép
zölddisznó

Nyulasz,
Sajnálom de azért drukkolok még neked nagyon!!
Kép
Vendég

Nyulasz,
:( :(

Akkor legalább már biokémiai legyen, ne méhenkívüli...
angel37

Sziasztok!

Nyulasz! :(

Pandácska! Drukkkkk ezerrrrel. :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok Lányok! :)

Bizonyára észrevettétek, hogy elég ritkán járok erre. :oops: Olvasgatni azért szoktalak Titeket. :)
Nemrég megkérdeztem, hogy ki venné át tőlem a táblázat fenntartását. Fanni felajánlotta, hogy szívesen csinálja tovább!
Szóval, én most utoljára felteszem a táblát, és "ünnepélyesen" átadom Fanninak!
Szeretnélek megkérni Titeket, hogy segítsétek Fannit azzal, hogy ha valami változás van, akkor írjátok meg priviben Fanninak (fanni73), hogy mit változtasson. Higgyétek el, ezzel nagyon megkönnyítenétek a munkáját, ha már volt olyan kedves és felajánlotta, hogy a jövőben ő gondozza a táblázatot. :) Emellett a táblázat annak idején azért indult, mert ennyi embernél nem lehetett követni, hogy ki hol tart, és a táblázatnak csak akkor van igazán értelme, ha pontos, aktuális.

Nem tűnök el végleg, továbbra is foglak olvasgatni Titeket! :wink:
Mindenkinek sok sikert a továbbiakhoz!
Fanninak pedig kívánom, hogy rengeteg zebrát oszthasson ki, mert az nagyon jó érzés!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
kismokus

Kismókus!

Nagyon szépen köszönöm!
Pihizz sokat és vigyázz a Babódra. :lol:

Remélem, Fannitól gyorsan kapok én is zebrát. :oops:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Ezúton nagyon nagy köszönet Kismókusnak, hogy 22. hetes terhes koráig vezette a táblát, mindig mindenkiről mindent tudott és javított, ahogy kérte.

Eleinte még biztosan fogok bénázni, de majd igyekszem :P

Nagyon szívesen osztom a zebrákat, remélem, nemsokára magamnak is, mert tegnap kezdtem szedni a fogigátlót.

Most mennem kell, mert megjöttek a vendégeink!

Puszi mindenkinek... sajnálom, hogy Nyulasz-nak nem adhatok :cry:

Fanni
fanni73

Jó reggelt!
Csináltam tesztet ami negatív lett. Gondoltam hogy ez lesz... Mindenkinek köszönöm hogy drukkolt nekem! Az esélyeseknek meg mennek a drukkok tovább!

Kép
[/url]
Vendég

Sziasztok!

Pandácska! Én még szorítok Neked!

Kép
hanna30

Hanna,
Drága vagy de felesleges már kimutatta volna ez vagy ciszta lesz lesz vagy a szokásos dilis hormonjaim. Nem igaz hogy nem tudnak már ettől megkímélni hogy normális időben megöhessen. Jól elverném őket :wink:
Kép
Vendég

Pandácska! nagyon sajnálom:-(

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
Tudom és köszi :)
Vendég

Nyulasz pandácska : Nagyon sajnálom hogy így alakult. A következő majd másként lesz.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és a bátorítást,nagyon jólesett!
Ne haragudjatok,de maradok tovább olvasó üzemmódban,de nagyon-nagyon drukkolok itt mindenkinek!
Mielöbbi babásodást,sok-sok pozitív tesztet,babásodottaknak boldog pocaknövesztgetést!
Vendég

Sziasztok!

Nálam van már a tábla, így van néhány kérdésem. Februárra voltak beírva, de nem tudok róluk semmit:
Loislane
Csibe73
Borsi

Lányok, jelentkezzetek lécci hogy álltok. Egyelőre márciusra soroltalak Benneteket!
Ági! Teszt???
Erika, Coca, Jucmuc lécci írjátok meg priviben, hogy vérvételre mentek, vagy teszteltek és hányadikán?
Köszi!
Pandácska :cry:

Fanni
fanni73

Gyönyörűséges vasárnapot!

Ki hogy van? Még mindenki alszik? Jól teszitek.

Juci! Mikor jössz mesélni?

Erika, Nyuszi Ügyesek legyetek továbbra is!

Nyulaszka! Cupp! Kitartás!
Pandus! Neked is!

Hanna! Neked inszem ugye?

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Zöldi,Fanni
Köszönöm :)

Hát mensi sehol de még a jelét sem adja nem tudom mi lehet... :roll:
Kép
[/url]
Vendég

Sziasztok

Pandácska
hátha a teszt volt rossz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azóta nem teszteltél?????????????

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
Tegnap teszteltem azóta nem. Ha nem jön meg akkor megyek a dokihoz jövő héten. Nem tudom tényleg hogy mi van... :roll:
Kép
[/url]
Vendég

Amúgy arra gondoltam hogy hormon zavarom lett mert ilyen fura pöttyök lettek a mellbimbóm udvarán :oops: az meg annak a jele lehet ha jól tudom... Bár így is hormon zavarom volt de lehet most egy nagyobb lett... már nem tudok mire gondolni...

Kép
[/url]
Vendég

[quote="pandácska*"]A írta:pandácska*múgy arra gondoltam hogy hormon zavarom lett mert ilyen fura pöttyök lettek a mellbimbóm udvarán

jah.... meg tipikus terhességi tünet :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya,
:oops: :lol: Köszi!
Vendég

[quote="pandácska*"]I írta:pandácska*csilya,
:oops: :lol: Köszi!

tudod, hogy sosem bátorításnak írom, meg hiú remény meg egyebek....
ez szimplán tény csak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Pandácska
és melyik nap mész, melyik dokidhoz?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok

Pandácska
és melyik nap mész, melyik dokidhoz?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
Azt még nem tudom még várok pár napot és felhívom Krizsa dokit hogy mi a helyzet.
Vendég

Pandácska,
csinálj még egy tesztet, hátha...
lehet, hogy az első túl korán volt
és fáj is a melled???
_ismeretlen_

Fendike,
Hát nem tudom hogy korán volt-e mert akkor már 3 napja késett. Fáj és kemény de ez sok mindentől lehet...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?