Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tudom Márti már tegnap elmentetek nagyiékhoz,de azért jó hétvégét nektek!!!

Timi!
Nekem Bence nagyon jól tűri a hajmosást.kádban csücsül a vackaival,és addig amíg szórakozik velük,gyorsan megmosom a haját....nem mondom,az öblítésnél néha már rinyázott,de mostanában egész jól bírja... én úgy mosom le a sampont a hajáról,hogy lefektetem a bal karomra,tartom a buksiját,és közben jobb kézzel mosom le,úgy hogy vigyázok ne menjen a szemébe.könnymentes samponok ide-vagy oda,általában attól félnek,ha a szemükbe folyik a hab,vagy a víz.....néha már egész ügyesen hátrahajtja a fejét,de azért én nyugodtabb vagyok ha tartom........a hajszárítótól viszont nagyon fél!!!!!!!!!!!
Ez érdekes,mert a porszívót mweg imádja.lehetazért,mert már lassan fél éve nem szívtam vele az orrát :lol: :lol:

Manka!
Merre vagytok?

Felébredt Bitanggazembergengszter Bence,mennem kell...

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Sziasztok!

A hajmosás nálunk is nehéz eset, zeng az egész ház, egyedül nem is tudom kivitelezni, apa segítsége kell hozzá.

Mostanában én is elég rossz passzban vagyok, bár mintha most már egy kicsit jobb lenne. Vészesen közeledik a párizsi út, ami talán az egyik oka ennek a roszzkedvnek, de az is lehet, hogy ez lesz a gyógyír rá :roll: .

Márti, remélem a nagyik egy kicsit felvidítottak!

Réka, jót nevettem a takaró alatti zseblámpás olvasásodon, legutoljára ezt a kollégiumban csináltam :lol: .

Timi, mit csináltok majd Denverben? És mikor mentek, mennyi időre? Én sem vettem ki a fülbevalómat annak idején a vízumhoz készült fényképhez, viszont látszik rajta mind a két fülem :) .

Kriszta, már megcsináltad az összes vizsgát?

Ayse?

Megnéztétek már a Maestro-t? Nekem nagyon tetszik, olyan jó lenne, ha megnyerné az Oscart.
http://www.dailymotion.com/video/xyt6l_maestro

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Jack megkaparintotta a lisztet, amíg én kikevertem a muffin tésztáját :evil: :lol: :
Kép Kép Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 

 
 

Szia Manka!

Igen,fél év múlva lesz a következő vizsgaörömáradat....... :lol: :lol: :lol: :lol:

A múltkor nekem Bence a kimért lisztet kaparászta le a konyhapultról...behavazta vele az egész konyhát
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De Jack is nagyon ügyes :lol: :lol: :lol:

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Kriszta, Lipkaték hogy vannak? Lett végül Lilinek téli cipellője?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Timi!
Ágoston szereti a hajmosást. Ez lehet, hogy azért van, mert kb. 2 hónappal ezelőttig minden nap a haját is mostuk. Pontosabban csak belefektettük háttal a fürdővízbe, és azzal megmostuk. Aztán rájöttünk, hogy már nem is kisbaba, és elég, ha hetente kb. egyszer megmossuk. Mostmár egy pici sampont is használnunk, és ugyanúgy, mint eddig, hátrafektetve mosom le. Olyankor teljesen elnyújtózik a kádban, nagyon élvezi. Hajat nem szoktunk neki szárítani, csak jól megtöröljük. Szerintem az nem tetszene neki. Ha a sajátomat szárítom néha rá is szoktam fújni, ő pedig csukott szemmel elmenekül.

Manka!
Mindenféle játéknál jobbak azok a dolgok amikkel nem szabadna játszani! Gondolom hogy élvezhette Jack, hogy valami új dolgot fedezhet fel! A porszívótól nem félt?

Mindig elfelejtek válaszolni a nekem feltett kérdésekre. :oops:
Kriszta!
Ágoston már nem szopizik, karácsonykor hagyta abba egyik napról a másikra. Azért köszönöm a tejcseppes ötletet a szembe.

Ayse!
Mi nagyon szívesen megyünk a Szigetre amikor jobb idő van. Nekünk, ha délelőtt mennén szinte garantált, hogy Ágoston elalszik a babakocsiban. Ha más is így járna, akkor utána feljöhetnénk hozzánk is, mivel viszonylag közel lakunk.

Mostanában gyalog szoktunk a közértbe és a játszótérre menni. Mire odaérünk Ágoston begyüjt egy csomó mindent. A jobb kezében van kb. 3 bot, egy kisebb kő, egy toboz, és még próbálna felvenni mondjuk egy falevelet, mire kiesik a fele, aztán megpróbálja visszaszedegetni az összeset. A bal kezében ennek a fele mennyiség, de azzal még az én kezemet is fogja. Nagyjából így szoktunk felérni a játszótérre. Mikor a közértbe megyünk kevesebb kincs kerül az utunkba, oda jóval kevesebb dolgot szoktunk vinni.
Ma csak a közértbe mentünk, de ma egy bottal és egy kővel megúsztuk a gyűjtögetést, mert az utunkba kerültek hómaradványok, amiket addig kellett taposni, amíg vízzé nem alakult.

Márti!
Hazaaértetek már? Vagy maradtatok Keszthelyen?

Ppanna?
És ti? Hazaértetek?

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!


Pár napig nem volt gépünk, az egyik ismerősünk kezelésbe vette, mert iszonyúan le volt lassulva, de most már itt van és nagyon jó!!!


Márti, hétfőn megcsináltam a tiramisut a recepted alapján, isteni lett, tényleg nagyon hamar elkészül.Tominak volt a szülinapja és részben ezt kapta.Ma ünnepeltük családilag, nemrég mentek el anyósomék, Fanni elég jól bírta, de csak azért mert 16.08.kor keltettem. Kb 12:30 felé feküdt le.
Jobb már a kedved?


Nálunk a fürdésnél ismeretlen fogalom, hogy befekszik a vízbe.Még leülni se nagyon hajlandó. Azért utálja a hajmosást, jobban mondva csak az öblítést, mert zuhannyal leöblítem, hogy mihamarabb készen legyünk.Ha már letöröltem a szemét, elhallgat.
Ma anyósom fürdette, de a hajmosásnál szólt nekem, hogy ne neki sírjon. :lol:


Manka, Denverben a tesómékat látogatjuk meg, nagyjából ugyanaz mindig a műsor: zabálás, fagyizás, nassolás.............
Aztán kutyázás(2 boxerfiúcska), napozás, kirándulás(Coloradoban rengeteg nemzeti park van, gyönyörűek), tesómék legújabb magyar-amerikai barátainak megismerése, idióta tévéshowk nézése, könyvesboltok látogatása stb...
Most kiegészül még a szokásos gyerekprogramokkal ugye. :lol:
Onnan nem nagyon szoktunk más államokba utazgatni, mert nagyon drága.
A belvárost már láttuk, voltam egyszer baseball meccsen(az nagyon-nagyon király volt, pedig a mai napig nem értem a lényegét), megnéztünk közeli városokat, meg egyik alkalommal eltöltöttünk 1 hetet Mauin.
Igazából az a lényeg, hogy együtt legyünk, mindegy, hogy hol, mert mi nagyon jó testvérek vagyunk és hát nem túl jó ez a nagy távolság :cry:


Párizsi út biztosan nagyon jó lesz, tuti, hogy hiányozni fog Jack, de jól fog esni egy kis nyugi, feltöltődés és pár gyereknyekergés nélküli nap.
Jack meg szépen kutyázik, mamázik, papázik, olyan hamar elrepül az a pár nap...

Lisztesmolnár nagyon édi!!!


Réka, ez a gyűjtögetés nagyon tetszik!!!
Mi is gyalog szoktunk mostanában járni a közeli helykre, főleg ebéd elött.Ettől jól kifárad, szépen eszik és sokat is alszik utána.

Holnap délelött megyünk a nagykövetségre, remélem sikerrel járunk.

KépKép
tibicsoki75
 
 


ja és végre tud "hápogni"a Fannibaba, eddig az istennek se akarta utánozni a kacsát

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Réka, Jack is hasonlóan gyűjtöget a gyalogos séták alkalmával, ha apával triciklivel mennek a játszótérre, akkor a kis csomagtartót mindig telepakolják kavicsokkal, meg botokkal. Jack másik kedvenc elfoglaltsága a vakolat kapargatása a lépcsőházban :? .

Timi, gratulálok a hápogáshoz :lol: ! Denver nagyon jól hangzik, ezek szerint szinte minden évben mentek? A John keresztapja Atlantában lakik, mindig hív minket, hogy látogassuk meg hármasban, szerintem már én is bevállalnám az utat, ahogy Jack egyre naygobb lesz. Ráadásul Jacknek nem is kell vízum, nekem meg 3 éve megadták 10 évre.
Biztosan minden rendben lesz a nagykövetségen.

Márti, merre jársz?

Panna, azért jó egy kicsit melegedni Algírban? Vagy inkább lennél itthon a zord télben?

Hát lányok, én tegnap átfoglaltam a repülőjegyemet, úgyhogy csak 1 éjszakát töltök Párizsban (a koncert éjszakáját). John nem örült, de amikor látta, hogy mennyire könnyebb szívvel megyek így el, ő is megenyhült. Pénteken elmegyünk Jackkel a szüleimhez, én kedden hajnalban visszajövök Pestre, 9-kor indul a gépem, szerdán anyáék visszahozzák Jacket, lefektetik, mi meg már éjjel itthon is vagyunk. Jól meg van bonyolítva :lol: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Réka!

Andris tegnap belázasodott :(. Úgyhogy hívtam a doktornénit, hogy csak magát hozza, az oltást ne. A férjem azt mondta, hogy amíg nem kapja meg az oltást, addig karanténba zárjuk. Igaz nagy rés a falon, hogy Lili ovis, de mostmár jó lenne túllenni rajta! Remélem addigra jobb idő is lesz, hiszen holnaptól tavasz! :) És akkor útra kelünk :)

Manka!
Meglátod milyen jó kikapcsolódás lesz ez a koncert! :)

ayse
 
 


Hú Ayse, ezek a rohadt betegségek :( . Küldöm a gyógypuszikat Andrisnak, remélem csak valami kósza vírus, és nem kell antibigyó.

Most már én is nagyon várom a koncertet, még a repülőútnak is örülök, fényes nappal 2 órahosszán keresztül olvasni fogok, nem is tudom mikor volt utoljára ilyen :D .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Köszi :)

Engem a Piramis-koncert is nagyon kikapcsolt és feltöltött, pedig az csak néhány óra eltávolodást jelentett.

Pontosan mikor is lesz a koncert? Csak hogy akkor gondolhassunk Rátok! :D

ayse
 
 


Sziasztok!
Megkerültem. :)
Visszajöttünk már vasárnap szokás szerint.

Ayse!
Andrisnak gyors gyógyulást! Azért mégiscsak jobb, hogy nem kapta meg az oltást és mondjuk rákövetkező napon lázasodott volna be. Előbb-utóbb csak megkapja. Majd csúszik max. a 18 hós is.
Nekünk lassan be kell jelentkezünk arra, hogy normális időpontban tudjunk menni a dokinénihez majd március végén.

Manka!
Szóval megfutamodtál kicsit. :wink: De ha így jobb érzéssel mész, akkor jó döntés volt.
Én még mindig kicsit bánom, hogy lemondtam a síelésről az idén, de az 4 éjszaka lett volna, az így elsőre tényleg túl durva lenne Bendegúznak nélkülem.

Nem tom ki kérdezte a hajmosást. Bendegúz imádja ha leöntjük a fejét, neki minden este meg is mossuk a haját, semmi baja nincs tőle, és olyan kis rövid, hogy épp csak megtörlöm, és már száraz is. Ő simán belehentereg a vízbe és élvezi. Meg belerakja az arcát és bugyborékol. Ezt Sárváron tanulta, és azóta gyakorolja is.

Réka!
Mi nem nagyon mentünk így gyalogosan, eddig leginkább a játszótéren engedtem szabadon Bendegúzt, de talán lassan nekiveselkedem én is, és szigorúan cél nélkül fogunk elindulni, nehogy elkapjon az ideg, ha egy óra alatt 20 métert teszünk meg. :lol: Bendegúzzal nem lesz egyszerű, ő arra megy amerre akar, és tuti még a kutyakaka is izgalomba hozza majd. :lol:

Timi!
Hápogás. :lol:

Tudjátok mit mond az elefánt? "Tu-tuuu". Ezt én találtam ki, mert már nem tudtam újabb hangot adó állatot szerválni, és gondoltam az ormányán keresztül legvalószínűbb hogy ilyen hang jön ki.. Bendegúz meg is tanulta. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


A legjobbat nem is írtam, tegnap délután a nővérem vigyázott Bendegúzra én meg elmentem usziba meg szaunázni. Szuper jó volt, hihetetlen jól esett testemnek, lelkemnek :) . A munkahelyemen a dolgozóknak van saját uszoda, amit most teljesen felújítottak, szuperszép lett, és tiszta és ingyen van. Nincs túl messze sem, persze tömegközlivel azért bő félóra, de megéri. Ha összejön eljárok minden héten. Persze ehhez az is kell, hogy Laci hazaérjen időben, vagy a nővérem ráérjen. roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Márti!
De jó Neked! Nagyon szaunáznék most én is! Annyira fázom mostanában, főleg délutánonként, hogy egy csomó pulcsit magamra aggatok, és még úgy is libabőrözöm. A hideg víz ezért most annyira nem vonz, de elhiszem, hogy az úszás is nagyon jól esett.

Manka!
Lehet, hogy én is így döntöttem volna. Ott helyben pedig azt hiszem egyszer sajnálnám, hogy miért nem maradok tovább, máskor pedig rohannék haza.

Ayse!
Andrisnak én is gyors gyúgyulást kívánok! Szegény, gondolom marhára eleged van már.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Köszönjük a jókívánságokat Andrisnak. Marha kiváncsi vagyok, mit mondd a doktornéni. Most fél tíz óta alszik :shock: .

Márti!
Jó lehetett az uszi nagyon!
Köszi a tutuuu-t, megoldottad egyik nagy gondomat! :D Van valami ötleted zebra, zsiráf, szarvas, őz-ügyben is?
Már készül (fejben) Andris előadássorozata a sétáról :wink:

Timi!
A denveri program nagyon jól hangzik!

ayse
 
 


Sziasztok!

De jó, hogy elveszett bárány Márti is befutott végül :D .

Tutuuuu :lol: , ennek én is hasznát veszem, zsiráf ügy minket is érdekel, valamint teve, polip és teknősbéka :D .
Én is imádom a szaunát, hú de jó lenne most egy kicsit izzadni.

Ayse, mit mondott a doktornéni?

Réka, nekem is biztosan elég ingadozó lesz a lelkiállapotom Párizsban.

Timi, mi volt a nyagykövetségen?

Ja, a szigetelésben mi is benne vagyunk, persze ha jobb lesz az idő (állítólag hétvégén 14 fok lesz, bár én nem hiszem el).

Lányok, Ti készültök valahová majd nyaralni?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tünde, azért olvasol minket? Annyira aranyos a kis boxbajnokod :D .

Jaj Duda, ne haragudj, elfelejtettem Neked válaszolni az őszibe, de itt már le is írtam.
Látom Nati lehagyta Jacket súlyban, ilyen jól eszik mostanában?Olyan jó lenne már Titeket is látni, szerencsére jön a tavasz, és lehet majd a szigeten is jó kis pickniceket szervezni.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Manka!
Háát, igen, Natikámnak igen jó étvágya van! :D
Mit nekünk holmi betegség! :lol:
Örülök, hogy sikerült olyan megoldást találnotok az úttal kapcsolatban, ami neked is megnyugtató! :)
Érezzétek jól magatokat majd!
Szigeti sétában bármikor benne vagyunk! :wink:

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Manka!
Mi még nem tervezünk semmit, de olyan jó lenne valami kis tengerparti nyaralás. A Balatonra tuti megyünk. Sokszor. :D
Jólesett ám a hiányolás..

Tünde!
Ha olvasol minket, ugyan egy nap csúszással, de

Ákosnak nagyon boldog első névnapot kívánunk sok szeretettel!!

Mi újság a hasfájással? Javult a helyzet valamicskét?

Szigetes túrát mi is bevállalnánk szívesen ha jó lesz végre az idő. :)

Ayse!
Gyógypuszik a kis betegnek!
Állathangokon agyalunk még, bevontam Lacit is, mert ő nagy állathangutánzó, úgy ugat hogy a vizslák megfordulnak utána az utcán.. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!


Szerencsére minden rendben, Fanni kapott vízumot, kb 2percig tartott a beszélgetés(mit dolgozom?,házas vagyok-e?, a férjem mit csinál? és kihez megyünk?).
Mondjuk várni kellett egy fél órát a szakadó esőben, hiába volt ernyőnk, Fanni gyatyája alsó részéből csavarni lehetett a vizet, úgyhogy mikor beértünk, levettem róla a gyatyát és anélkül üldögélt az apja ölében(meg rohangált).Volt textilpelenkám, azzal betakartam, de jó meleg volt bent.
Pont mögöttünk állt a sorban Kovács Adél és a férje, tök kedvesek és jó fejek voltak.
Ja és volt még ott egy két és fél éves kislány(Regének :shock: hívták, illetve valami ilyesmi nevet hallottam), úgyhogy Fannival elszórakoztak.

Szóval, ha minden jól megy, aug. 20-szept. 10-ig leszünk kint.
Manka kérdésére válaszolva, általában évente megyünk, felváltva a szüleimmel, egyszer ők, egyszer mi.
Majd beszámolok, de nagyon félek a hosszú úttól, hogy fog elaludni, mert nem biztos, hogy lesz neki speckó fekvőhelye.Jelenleg ezt intézzük.
Ferkóka csak ágyban, gyerekülésben és babakocsiban(ehhez hulla fáradtnak kell lennie) tud elaludni, kézben tartva még soha nem volt rá példa.Ugyebár ő az ölünkben fog ülni, mert ha külön helyet veszünk az ugyanannyi mint a felnőtt jegy, ráadásul felesleges, úgysem marad egy helyben.
Szórakoztással nem lesz baj talán.

Tegnap délután beragadtunk Fannival a liftbe, kb 5 percre, nem tudom hogy az istenbe, de szerencsére nem vagyok klausztrofóbiás, meg ott volt a vészcsengő is, és hamar jött a gondnok, kiszabadított minket.Plusz 4 óra volt, szóval elkezdtek hazajönni az emberkék a munkából, így valaki biztosan megjelent volna 15 percen belül.

Manka, így legalább a nyugodtabban mentek el. :lol:
Mikor indultok pontosan?

Ayse, Andrisnak gyógypuszik.A felsorolt állathangokra nincs ötletem, max az őzre, szarvasra, mély torokhangú bőgés.

Márti, az elefánthangotok tetszik.Trombitál?
Az a kis uszis, szaunás délutáni program isteni lehetett, én is imádom mindkettőt!!!

Fincs mostanában egyedül akar öltözködni.Persze csak próbálkozik.Nadrág egyik szárába mindkét láb............. és most kijött úgy, hogy két bodyt magára húzott de csak a nyakában lógnak.


Réka, én akkor szoktam itthon így fázni, ha fáradt vagyok.
Ilyenkor egy jó forró tea szokott segíteni.


Tünde, én nem tudok a zártra felcsatlakozni, de boldog névnapot kívánok Ákosnak!!!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Hát ma olyat csináltam, amit már nagyon régen, még amikor egészen kicsike volt Bendegúz. Alvó állapotban átpelenkáztam, az ágyában fekve, mert bekakált mire elaludt. Bementem betakarni, és hát egyértelmű volt a szaghelyzet. :lol: Úgy döntöttem szegényt ne nyomja már a kaka két órán át, ha felébred max megszívtuk. De nem ébredt fel szerencsémre, ernyedten aludt végig. A legnehezebb volt a harisnyáját visszahúzni a kis löttyedt lábaira.

Tegnap meg séta után plázáztunk egyet az Árkádban, ott randiztunk apával, és megállapítottuk hogy nincs jó hatással Bendegúzra, éktelenül bepörgött, úgy rohangált mint akit kergetnek, alig lehetett leállítani, és felöltöztetni. Volt is hiszti rendesen. :roll:

Timi!
De jó hogy simán ment a vízumdolog. Jó kis nyaralásotok lesz!

Én beszartam volna a liftben azt hiszem. De hát erre esélyem sincs a mi házunkban. :lol: szerencsére/vagy sajna? :roll:

Ayse!
Hogy van Andris? Amúgy Bendegúznak volt már lepkehimlője, és anno jól betojatott a bőrgyógyász, mert azt mondta hogy csalánkiütés, kajaallergia, és ha nem javul kórházi befekvés-kivizsgálás. A keszthelyi ismerős gyerekorvos meg telefonban megnyugtatott, hogy tuti lepkehimlő, csak nem típusosan az arcán kezdődött.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Tünde!
Ákosnak én is boldog névnapot kívánok!

Márti!
Elképzeltem a pelenkázást alvó állapotban, és a harisnyafelhúzást. :P Aranyos lehetett. Ágoston is ilyen mélyen szokott aludni, amikor elalszik. Nekem mikor bemegyek betakargatni ki kell huzigálnom alóla a kutyust meg a babát, vagy előfordul, hogy keresztben alszik el, olyankor befordítoma helyes irányba, de semmire nem ébred fel. Jól meg is szoktam puszilgatni. Bezzeg 1 óra múlva már csak halkan közlekedem a lakásban, mert olyankor azért már nem alszik olyan mélyen és félek, hogy felébreszteném.

Különben ez olyan érdekes, Ti is megfigyeltétek mennyire megnőtt az alvásigényük a gyerekeiteknek? Amikor pici volt Ágoston sokkal kevesebbet aludt egyhuzamban, sőt szerintem volt olyan időszak is, hogy összeadva az alvásokat sem aludt ennyit, mint most hogy már nagyobb. Most a másfél óra alvás garantált. De általában 2-3 órát alszik.
Az éjszakákról pedig csak örömködve tudok írni! Nem is tudom mikor ébredt fel utoljára Ágoston éjjel. Olyan jó! 1/2 9 - 9 körül elalszik, és reggel 7- kor ébred.

Timi!
Biztos nagyon jó lesz nektek Denverben! Azért hogy ilyen messze van a tesód nem irigyellek. De jó, hogy tudtok találkozni kétévente.
Múltkor, amikor írtad, hogy mi a program kicsit félreolvastam. Zabálás, fogyizás, nasizás...-nak. :D
Ágoston is magára aggat mindent. Olyan aranyos, a nyakára teker, vagy a hátára terít mondjuk egy polót és elégedetten mászkál vele a lakásban. Apukám azt mondta ne csodálkozzak, volt kitől örökölnie. Én pelenkával a fejemen voltam mindig királylány.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka, fogyizás :lol: ..amcsiban lehetetlen fogyizni!Ők meg azt mondják, hogy itt nálunk.....

Tök lassú a babanet, de lehet, hogy csak nálunk!

Ayse, láttam az ősziben farsangi képeket, elég jók lettek!Lili micsoda fotogén kislány!Nagyon bájos!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Manka!
Ma mentek a szüleidhez ugye? Jó hétvégét Nektek! És ha már nem jönnél a párizsi út előtt, akkor nagyon jó szórakozást Nektek!! :D

Folytatom az almolást, csak bekukkantottam.

Ayse!
Hogy vagytok?

Réka, Timi!
Bendegúz meg a fejére rakna mindent, különböző fejfedőimet rángat elő a szekrényból, és próbálja felhúzni a fejére, de persze általában nem sikerül, és nekem kell ráhúzni. És akkor abban flangál egy ideig. A múltkor egy sípánt volt a nyerő, előtte sísapka, aztán egy másik sapi, előtte meg egy háncskosár. Meg a tesóm hozott a burmai útjáról egy nagyon helyes kis kalózos fejfedőt neki, azt még imádja, csak sajna kicsi neki. Majd rakok fel képeket ezekről. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Köszi, Andris jól, Lili viszont benevezett a pénteki menetrendszerinti hányásra :(
Sztem fogok kérni laborvizsgálatokat, mert kábé elegem van.

Itt egy videó, ahol Sürgősségi Fehér Andris szaladgál (mivel mindig sok a dolga, gyakran így hívom ), mint cica. A felvételből az is kiderül, hogy az én fejemre tojik, a Nagyi az Isten.

http://s137.photobucket.com/albums/q202 ... 010199.flv

ayse
 
 


Ayse, nálunk is ismerős ez a sürgösségi rohangászás, általában két oka van:

1., be van kakilva és nem vettük észre
2., hulla fáradt

Ma tisztán és érthetően kimondta Findlike az autó szót, kb fél órán keresztül ezt gyakorolta.

Na, csak ennyi volt, megyek aludni, reggel 4 kor vittem ki anyut a reptérre.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Megnéztem szaladgáló Andriscicát, nagyon édes!! Tényleg issszonyúúúú elfoglaltnak tűnik. :lol:

Szegény Lili (meg szegény Te is) :( :evil: , nem csodálom hogy eleged van a betegségekből. De talán mára már nincs is baja.

Hát csajok én csak mostanra bírtam magamba életet lehelni, olyan fejfájással ébredtem. Úgyhogy amikor Bendegúz kidőlt aludni, jól begyógyszerezve én is bebújtam az ágyamba töksötét szobában, és szerencsére elmúlt.
Ma a szilveszteri lefagyasztott lencsét esszük, mert főzni nem bírtam. Viszont az alattunk lakó néni aki imádja Bendegúzt, meglepett minket egy kis fánkkal, úgyhogy még süti is lesz. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a vidijó dícséreteket!


Timi!
Andrisnál ez az alapjárat :D. Mondtam is már az apjának, hogy Andrisról is fel lehetne tenni azt a találós kérdést, hogy
- Hányat lép a veréb/Andris egy évben?
- Sehányat, mert ugrik/szalad! :lol:

Márti!
Te szegény!
Nekem is hasogat egész héten, már nem is tudom számontartani, hol jobb, hol rosszabb. Most középszar :(.

Rólunk:

Tegnap buliban voltunk, egy barátunk 40. születésnapját ünnepelni. Egy kicsit félve mentem, mert az öccse szervezte, és már volt egy-két érdekes megmozdulása e téren. Azt írta, hogy lesznek gogo-lányok. Aztán jobban elolvastam a levelet és azt is írta, hogy lesznek gogo-fiúk is. Nos, nem voltak gogolányok , nem voltak gogo fiúk . Viszont volt jó társaság, beszélgetés, finom kaja, jó zene, de az kicsit nagyon hangos volt. És volt jó nagy füst . Egy rock-kocsma volt a hely, a zenével nagyon meg voltam elégedve. És érdekes volt megfigyelni más embereket is, hogyan ismerkedett és szedett fel két csaj fiúkat és milyen drámát élt át az, amelyiket végül ejtették. Meg a jó ötvenes papa-mama a lányaikkal, akik valamit ünnepelni jöttek és a házaspár a legaktívabb táncospár volt a fiatalok között . Még a buszon is jó volt látni ennyi embert, én leginkább a természetet bámulom. Ami nem rossz persze, csak egy idő után elég egyoldalú.

A gyerekek anyósomnál aludtak, mi is odamentünk, úgyhogy a mai ebéd kérdését is megoldottuk

ayse
 
 


Sziasztok!

Andrisvidejó nagyon jó, nem csoda, hogy olyan jól eszik, ennyi lóti-futihoz kell az energia :D .

Jack ma szörnyen nyűgös volt, jaj, csak nehogy beteg legyen!!!

Úgy utálom az itteni gépet, máshol vannak a betűk a billentyűzeten :evil: :evil: , majd inkább írok otthonról.

Sziasztok!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!
Mi is előkerültünk. Ujra Algirban vagyunk, bar egy nap kesessel, mert Milanoban maradtunk a budapesti gép késése miatt. De egész jól sült el a dolog, egy szép kis városban kaptunk szállást és sétáltunk egész nap.
Dávid egyebkén mindkét repülőutat végigaludta felszállástól landolásig.

Manka :)
Jo itt melegedni, 25 fok van és tegnap is tengerpartoztunk egész nap.
Egyébként én haza megyek majd nyaralni :) Ti mit terveztek? Gondolom Irorszég Nektek is "kötelező program".

Ayse, remélem azóta meggyogyult szélsebes Andris és Lili is teljesen! A videót még nem láttam, de pótolom!

Reka! Szuper, hogy ilyen nyugodtak az ejszakáitok. Dávid egyszer kettő körül mindig felkel, de az az igazság, hogy mivel másban meg ő alakalmazkodik nagyon jól (repülés, vendégségben alvés, utazás), ezért én nem vagyok szigorú ezügyben.

Kép

Kép
ppanna
 
 


Ayse, hol voltatok pontosan?
Mi is hasonlóan szoktuk, vizsgálgatjuk az alakuló párokat.Van két-három barátnőm, akikkel remekül lehet ilyeneken szórakozni.
Tácospár: az biztos, hogy a szüleink korosztálya magasan viszi a pálmát ha táncról van szó.Ők még tudnak.. tanultak.

Megyek, kimegyünk valamelyik outletbe egy másik gyerekes párral.Igazából bodykat kell venni, mert a 86-osok küzül csak kettő van, a többit kinőtte.92-es még nagy, nem vészes, de inkább itthon van rajta.

Fannin már sapka van, így rohangál, holott a Tomi még borotválkozik, nekem meg hajat kell szárítani.

Na téynleg mentem!


A jégtáncos műsorban Claudia végre kimondta, hogy Réka nem sikkes!!!!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Még beugrottam elköszönni :wink: , holnap reggel 9.45-kor indul a gépem, innen fél 5-kor indulok Pestre.
A koncert a 8.3O-kor lesz, még jó, hogy Ayse megkérdezte, mert amiatt kezdtük el keresni a jegyeket, és egy teljes napig kerestük, mert John olyan jól elpakolta őket karácsony után :D.

Csütörtökön jövök :D !

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Manka!
Itt is jó utat és remélem szuper lesz a koncert!! Mert megérdemled!! :D

Ayse!
Jó lehetett a Ti bulitok is. A Te szavajárásoddal ítélve, Márti irigy-irigy. :twisted:

Timi!
Bevásároltatok Fanninak? Hol voltatok? Bendegúz is kinőtte a cuccait, egyenlőre még nyújtogatom neki, de lassan már csak 2 olyan bodyja van, ami jó méretben, a többi olyan kis felcsúszós ujjú, kinőttecske. Azt hiszem ő is kap tavaszra pár újat. Pulcsija, meg nacija van pár, azt turkiztak neki anyu meg a tesóm bőven. Meg én is. :D Meg dzsekije is van. Szintén nem vadiúj darab, de aranyos, Micimackós, csak lehet hogy kicsit nagy lesz még.

Panna!
Azért jó lehet az a 25 fok.. Bár szerdára ide is extrém meleget mondanak 20-22 fokot. Jajj, már előre félek, a fejem mit szól majd ehhez.. :roll: :evil:

Nálunk tegnap meg ma nagyi megszállás volt, vagyis tegnap a nővéremnél voltunk, ma meg nálunk. Bendegúz olyan sírást rendezett amikor elmentek a vonathoz, úgy sajnáltam.
Hogy elfelejtse a bánatát, játszótereztünk egy nagyot, annyira élvezte, és olyan szép idő volt, így én is. Mire hazajöttünk már nem kereste őket. :) :(

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka!
Jó mulatást!
Majd máskor is kérdezek. pont úgy mint Watson, jó?

Márti!
Olyan jók az ilyen napok! :D
A fejed már jelzett volna, ezt most megúszod. Mondom MEGÚSZOD!!!!

Timi!
Lucky söröző a Károly körúton.
Egyébként lazás elsétáltunk előtte. Én még mondtam is, hogy nahát, valahogy azt hittem, hogy itt van. A körút másik végénél visszafordultunk és akkor már résen voltunk. Ott is volt, a Pizza hut mellett és ezért nem vettük észre :lol:

Ma iszonyúan lefáradtam. Lilit vittem úszni. A forgatókönyv szerint anyósom vigyáz Andrisra. Tavaly kiderült a szívbetegsége, de szerintem mára tök meggyógyult, mert teljesen újult erővel
fárasztott le, pont úgy, mint régebben. Állandóan azt ellenkezőjét akarja, mint amit én, vagy ami van, vagy amit szoktunk. És ha azt mondom, hogy a legtöbb dologban nagyon nem értünk egyet, akkor még nem mondtam semmit. Mindezt olyan energiával (74 éves), ami nekem nincs. Lekísértük a buszhoz, ő tolta a babakocsit, olyan gyorsan, hogy alig bírtam követni. Egy idő után észrevettem, hogy be van fékezve a kocsi, megigazítottam. Tényleg, így könnyebb tolni, mondta és száguldott tovább :shock: :shock: :shock:

Ezenkívül teljesen rá van kattanva Andrisra, Lilit szinte észre se veszi, ha mond neki valamit, nem hallja meg, vagy csak úgy csinál, mintha figyelne. Lili még nem vette a lapot. De pl. nem hajlandó hozzá menni úgy, hogy mi nem vagyunk ott. A szüleimhez pedig lazán elmegy. :(

ayse
 
 


Ayse, nekem volt egy kolléganőm, friss nyugdíjasként jött
(4 órában) segíteni az Aulához.
62 éves volt és simán lepipálta a fiatalokat.Annyi energiája volt, hogy csak lestünk.Ráaádásul még a 9 éves unokáját is ellátta, mert ő hétközben nála lakott, mivel az anyukája vendéglátózik.
Mindig beért időben, minden elintézett, járt a könykiadókhoz stb...és kifogástalan volt a külseje.Én mindig csodálom az ilyen nőket.

Lucky sörözőt tényleg nem nagyon lehet ott észrevenni.


Márti, sikerült vásárolni egy nyuszis sapit meg egy edzőcipőt.Tavaly is volt egy Nike cipője, nagyon-nagyon szerettem, sosem izzadt bele lába, kényelmes volt neki, és elnyűhetetlen, pedig állandóan azt hordta.(Akkor már tudott járni).5990 Ft volt, ugyanennyi egy sima gyerekcipő.Sőt........
A gyerekruhák nagyon drágák voltak, úgyhogy majd benéze body ügyben az Árkádba CundA-ba, ott szoktak jó áron lenni.
Gatyák, pulcsik, kabát ....ilyenek szerencsére vannak.
Még kapott a Fincsike zoknikat, harisnyákat: 250.- Ft/db(térdzoknik, meg simák).
Egyébként nem vagyok elájulva az Outlettől, csak mivel megkérdezték az ismerősök, hogy nem megyünk-e ki velük, hát kimentünk.

A MNG-ban azért vettem egy napszemüveget magamnak, 399.- Ft-ért, adtak hozzá tök jó tokot, törlőkendőt és kiscsavarhúzót.


Mankáéknak biztosan jó kis bulijuk lesz.


Képzeljétek az egyik barátnőm kisfia most 28 hónapos, és az a mániája mostanában, hogy sehova se mehetnek el, mert 5 perc múlva indulni kell haza, olyan keserves zokogást és hisztit rendez.
Szegény anyja nem tud vele mit kezdeni.A játszóházba még csak-csak elmennek, de egyébként még a nagyiktól is ugyanígy haza kellett jönni 5 perc után.
Úgy volt, hogy ma mi megyünk át, de megkértem, hogy inkább ők jöjjenek, mert Fanni keveset aludt és ilyenkor hazafelé elalszik a kocsiban, ami a halálom.
Át is jöttek, és se a kiskonyha,se a Fanni, se a motor, se a játszótér, semmi de semmi nem kellett neki, csak kapaszkodott az anyjába és menni kellett haza.
Jövő héten majd átmegyünk , de lehet, hogy elzavar minket haza.:)

Szerintetek ez miért van?

KépKép
tibicsoki75
 
 


Mankának már húzzák a talpalávalót :D.

Timi!
De jó kis vásárt csaptál!
A szemüveg nem egy nullával több volt?

Anyósom tényleg hihetetlen energiákkal bír. Tudnék mesélni.... és a gyerekeim ezt örökölték :shock: :shock: :shock:
Mondjuk anyukám se piskóta, úgyhogy én azt szoktam mondani, hogy engem a generációk felülről és alulról is rugdalnak. Pedig én csak egy kis nyugit szeretnék...na majd az unokáim :D

Rólunk:

Lili ma kötőhártyagyuszival jött haza az oviból. Reggel még nyoma sem volt, de nem vagyok meglepve, mert járvány van az oviban. A mi dajka nénink is egybeépült szemekkel várakozott az orvosnál, amikor egyik anyukatársam találkozott vele.
- És akkor betegállományban vagy? - kérdezte tőle.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nem - mondta ő.

Persze úgy beszéltek velem, mint aki direkt és rosszindulatból hozta be a gyerekét másokat fertőzni. Holott épp fordítva van, én mindig egészségesen viszem, sőt még általában jó pár napot ráhúzunk, hogy megerősödve menjen. AZtán mondtam, hogy tudom, hogy járvány van, úgyhogy az ovónéni egy kicsit visszavett a tempóból. Ezt baromira nem tudom megérteni. Elfogadom, hogy a gyerek a közösségben elkap mindent, ettől erősödik az immunrendszere. Azt is megértem, hogy a dajka néni nem marad otthon betegállományban, mégha nem is tartom etikusnak (csak a mai világban az ember nem játszik a munkahellyel ugye). De hogy ebből a szituációból mért kell még azt is kihozni, hogy jól rámszólhassanak, azt már nem veszi be a gyomrom.

Hab a tortán, hogy én barom (a fene a sváb vérembe), az Andris által meghagyott leveskét a magaméhoz öntöttem, és újra megfájdult a torkom, a hátam, az izületeim. Azt hittem ugyanazt már nem kaphatom el. pedig de. Holott tudom jól, hogy nem szabad, Lilivel már megjártam. Csak Andrist még a saját részemnek tekintem. Pedig nem kéne....

ayse
 
 


Timi!
Három éves kor körül sztem van egy ilyen nagy anyás fellángolás, talán épp attól való tudattalatti félelemben, hogy a 3 éves kor szintén sok tekintetben vízválasztó, és az anyáról való leválás újabb szakasza következik el.

A konkrét esethez azért tudni kellene sokmindent, családi körülményeket, nevelési elveket, előzményeket.

Nem volt mostanában valamilyen változás náluk?

ayse
 
 


Ayse, tényleg annyiba került. :lol:

A kisfiúnak-Andris- nemrég műtütték meg a nagypapáját a térdével.Azt nem is tudom, hogy az Andris bent volt-e nála a kórházban, de azt tudom, hogy mostanában a barátnőm viszi a kaját a papának.
Azt is tudom, hogy az Andrist nagy szeretetben, odafigyeléssel nevelik, anyukája angol-magyar nyelvtanár, apja jogász.Sokat mennek játszótérre, játszóházba, gyerekes családokhoz, nyáron hetente lógtunk a strandon, de igazából elég anyás a kissrác, nem is gondolkoztak pl a bölcsin.Szereti a gyerekeket, de tisztes távolból.
Fannival jól megvoltak eddig, ha mi mentünk mindig nagyon várta őt és fordítva is.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Lili: :cry:
Nem tűnt fel eddig az ovónéninek, hogy mindig úgy engedtétek Lilit közösségbe, hogy egészséges volt?

Ez annyira undorító, hogy betegen is állandóan be kell menni dolgozni.
Szépen végigfertőzni mindenkit, ahelyett, hogy kiheverné az ember.
Szerintem mi már meg se fogjuk érni a nyugdíjkorhatárt-erre megy ki a játék.

Emlékszem a régi főnökömnél az se számított, hogy nem volt már hangom se(pedig egész nap kiadókkal kellett beszélnem), közölte félig viccesen, hogy ugye azért be tudok jönni.Persze...........

KépKép
tibicsoki75
 
 


Mindjárt kimegyünk a kertbe, de a szenvedély az szenvedély, ugye... :wink:
(ráadásul Lili most elszórakoztatja Andrist)

A szeme sokkal szebb, kapott rá homeós cseppet, remélem holnap már mehet oviba, mert hallás- és látásvizsgálatra viszik őket. Ha ott van, semmi nem történik velük, de amint kitesszük a lábunkat, szerveződik valami, amit nekem utólag pótolnom kell.

Timi!
Akkor ez jó kis vásár volt! :)
Hát igen...sztem én nem vagyok szimpatikus az ovónéninek. Vannak olyan emberek, akikből rögtön kiváltom az agressziót. Lapátolok, hogy elfelejtse, hogy utál, és valamennyire oldódik is a légkör. Aztán a következő találkozásnál megint előről kezdjük. Van akinél nem érdemes lapátolni, de az ovónéni karmai között van a gyerekem.... Nem baj, már megszoktam :wink:

ayse
 
 


Andris sztem elkezdte a dackorszakot. Rázogatja a fejét, sikítozik, úgy tesz, mint aki nem érti (még a nyelvét is kilógatja, hogy bambábbnak tűnjön :lol: ). Egyszer csak hallom, hogy Lili magyaráz neki:
- Értsd meg, itt a házban nem mi vagyunk a főnökök, hanem apu és anyu! Mi a gyerekek vagyunk! :lol: :lol: :lol:

ayse
 
 


Sziasztok!

Tegnap szórakozott velem ez a babanet. Amikor este lett volna időm írni, nyomban behalt. :twisted: :roll:

Ayse!
Milyen jó, hogy van Andrisnak nővérkéje, aki felhomályosítja az élet dolgairól.. :lol:
Nem tudom Bendegúz mikor jön rá magától, ki is a főnök itthon? :roll: :lol: Ő is előadja néha a nagyjelenetet.
Tegnap pl. elindultam vele délután sétálni, gondoltam megyünk babakocsi nélkül csak egy kis kört itt a mögöttünk levő kis nyugis utcában, megnézünk majd minden kavicsot, ágat stb. Hát ő nem volt hajlandó arra menni, csakis amerre ő akart, és az merre volt? Naná, hogy amerre a játszótér van. Pedig pont odáig nem akartam délután mégegyszer elkutyagolni (délelőtt ott voltunk már másfél órát), mert úgy volt hogy Laci megjön időben, én meg spuri az usziba. De mivel nem akartam az utcán nagy ordítást, csak elgaloppoztunk majdnem a játszótérig, egy eséssel tarkítva, amitől megint felrepedt a kis szája ugyanott, úgy látszik ez a gyenge pontja Bendegúznak. Visszafelé viszont nem volt hajlandó jönni, mindig megfordult, úgyhogy cipelhettem. És még örültem, hogy úgy elfáradt, hogy nem hisztizte végig az utat. Szóval jól megszívtam, meg is fogadtam mi egyenlőre nem megyünk babakocsi nélkül sehova.
Viszont Laci tényleg megjött én meg elmentem usziba és szaunázni, csak negyed 9re értem haza fürdésre. Újfent szuper volt. :D Úgy néz ki sikerül ezt rendszeressé tenni, végre. Igaz bekeményítettem kicsit. :oops: :roll:

Lili kötőhártya és óvónéni. :( :evil: :( Csodállak, hogy kibírod, és nem szólsz be neki. Persze a gyerekért mindent.

Timi!
Mi is a CundAban szoktunk bodykat venni 3as csomagban, meg a Kenguru Goldban is, de ott már azért drágább. Viszont annyira jópofa csíkosak vannak mindig, és én imádom a csíkost.
Outletekben eddig én is mindig csalódtam, az a baj, hogy nekem még az outlet ár is sok. És amúgy sem az én világom.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Na, mi van SZFet nézett mindenki?? :D Mint én is. :D

Húú, mi ma akkorát játszótereztünk délelőtt, azt nem is írtam, hogy lefáradtam. Bendegúz nem ül nyugton a homokozóban két percet se, hiába viszem a homokózócuccokat, cikázik fel alá, és annyi gyerek volt ma, bazi nehéz volt követni, egyszer majdnem meg is csapta egy ilyen forgó szar szerkezet, szerencsére elkaptam idejében, de nem sokon múlt. Azt hiszem hanyagolni fogom ezt a játszóteret, ez egy vadiúj, és messzebb is van mint a kis koszlott jól bevált, ahol kevesen vannak, és nincsenek ilyen életveszélyes játékok. Kicsit irigyeltem azt az anyukát, aki egy órán keresztül ült a homokozó mellett a padon, vagy épp a homokzó szélén, és a kislánya ott játszott végig szinte egy helyben. Jó, azért annyira nem irigyem, mert neki meg nincsen gézengúz Bendegúza. :lol: Csak iszonyatosan leizzadtam a végére, és ráadásul volt egy olyan széles csúzda is, mint az ősziben a nyúlnés képeken, és azon többször le kellett csúsznunk együtt, de ahhoz fel is kellett mászni egy mászóvárban, szóval jó kis edzés volt. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Igen, azt néztem :D

Szerintem azért nagyon kevés az olyan anyuka, aki nyugodtan ülhet a homokozó szélén... Leginkább már nagyobb gyerekekkel van ez így. Fú én nagyon szeretek játszóterezni, de itt annyira béna, hogy nem tudunk kijárni :(

ayse
 
 


Ayse!
Én is szeretek járni, és hozzánk közel is van, meg látom Bendegúz is mennyire élvezi, de komolyan borzasztóan veszélyes amit Bendegúz művel, szaladgál eszetlen tempóban, és a nagyobb gyerekek nem néznek körül, én meg nem tudom mindig fél méteres hatótávolságon belül követni. Abszolút nincs veszélyérzete, amúgy se, de féltem a szép kis pofiját, amit amúgy is abriktol rendesen, ha elbotlik. De talán tényleg ha kicsit nagyobb lesz, akkor majd jókat homokozunk. :)

Eddig tényleg megúsztam a fejfájást, de most valami rosszat kezdek érezni a bal halántékomban.. Jajjj :evil:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Kitartás!
Mondjuk Lilinek tériszonya van és ez sokmindenre megoldás :wink: . Viszont a mai napig fel kell vele másznom a csúszda tetejéig :lol: .
(és úgy hívom magamban, hogy Braveheart - a Rettenthetetlen :D )

A halántékodban azt érzed, hogy be kell dobnod egy kis pohár vörösbort, vagy egy sütit, vagy egy túró rudit, vagy.....

ayse
 
 


Ayse!
Ha Lili a Rettenthetetlen, akkor Bendegúz micsoda?? :lol:
Neki sztem incsen tériszonya, úgy levetette magát a pelenkázóról meg az etetőszékből is, hogy ihajj. :oops: :lol:

Az a baj, hogy a pohár vörösbor már megvolt, és délután egy bazi adag Milka csoki is, és sajna nekem ez a kettő provokálja néha a dolgot. (amúgy ezek tankönyvi migrén provokáló cuccok, de mindkettőt imádom :roll: :D )

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


A csokit nem írtam, tudom, hogy attól migréned van.

A pszichiáterem nekem ajánlotta a vörösbort lefekvés előtt, nyugtató helyett. Mondjuk tényleg eléggé el tud lazítani, de ritkán élek a lehetőséggel.

Azért akkor eléggé eltaláltam, hogy mit is kellene fogyasztanod :)

ayse
 
 


Azt hiszem bedobok még egy antineuralgikát, és elhúzok az ágyamba.
Mostanában néha felnyüszít Bendegúz éjjel, nagyon jönnek a szemfogai fölül szegénynek.
Azért a maradék boromat még megiszom. :D

Jó éjszakát!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?