Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Katus, gyere amilyen sűrűn csak tudsz! Nem baj, ha nem olvasol el mindent, csak írj! 8)

Marcy, Kíra még nem ül, és szerintem tudatosan még nem is próbálkozik vele, de pont valamelyik nap írtam, hogy egymás után többször négykézlábállásból tolta oldalra a kis fenekét, majd egy pillanatra ült, aztán dőlt is fel. Úgy láttam, annyira nem tetszett neki a dolog, inkább meglepődött, hogy miafenetörtént??? :lol:

Egyébként is, szerintem ő abba a kategóriába fog tartozni, aki előbb áll fel, mint ül, mert az valahogy sokkal jobban érdekli. Ha olyan helyzetbe keveredik, akkor próbálja megát felhúzni, csak még nem bírja el a karjával a nagy hátsóját :D :D :D

Először Kíra is úgy kapta a borsót, hogy megfőztem héjastól és átpasszíroztam, bevallom, néhány hete már nem kínlódok vele.

Juca, nekünk is mindig héjdarabok maradtak a borsófőziben, csakhogy nálunk nem csak én fulldokoltam, de Kíra is. Aztán úgy oldódott meg a probléma, hogy bedöglött a turmixunk, és lecseréltük másikra. És ez tényleg szuperul összetrumixolja, olyan mint a bolti bébiétel, tök sima. És nem is kell annyit járatni!Úgyhogy sokat számít, hogy milyen géped van!

Anita, hétvégén Ajkán leszünk!

Marcy, 15-i hosszú hétvégén két napot leszünk Szombathelyen, de még nem tudjuk, hogy melyik kettőt!

tandika
 
 


Teszek fel egy képet Pannusról igaz, hogy nem a legfrissebb:
Kép

Kép

Kép
katus73
 
 


Panna nagyon édes kis pofi!

Mesi is majdnem 9 hónapos volt, mikor felült, előbb állt fel ő is. Mostmár vagány, állva csak 1 kézzel kapaszkodik és a bútorok mentén megy is már egy kicsit.

Lackó meg kiakaszt. Olyan makacs hisztis majom! Tiszta takony, de nem hajlandó kifújni az orrát, csak szipog, és kiabál, hogy nem birom, nem akarom, ha én törlöm neki, akkor is csak inkább a hangot utánozva SZÍVJA!!!!!! Kínomban már porszívózom neki, de azt se lehet 10 percenként! Tuti beteg lesz... :( Mármint valami komolyabb lesz a végén... Váááááááááááá

Meske ma még nem aludt... Mi a fenét csináljak már vele? A hülye eső meg egyre jobban esik...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

csajok!

El akarom adni az Avent mellszívómat.
Szerintetek mivel tüntessem el a forralás miatt rá rakódott vízkövet?

Kép

Kép
katus73
 
 


Gabella: nagyon édesek a gyerekeid :) ! Ha nem hajlandó Lackó orrot fújni, akkor tényleg marad a porszívó, ahányszor csak kell.

Katus: Panna egy kis angyal :) !
Nekem is tiszta vízkő a mellszívóm, amikor forró vízben fertőtlenítem és megszárad, de ha utána tiszta hideg vízzel átmosom akkor lejön róla az a porszerű vízkő. Próbáld meg, bár nem tudom milyen erős a lerakódás.

Tandika: a 4 napos ünnepkor mi is utazunk el anyósomékhoz Kiskőrösre, de csak 2 nap, úgyhogy ha úgy jön össze, akkor találkozhatunk :) . Írd meg majd, hogy ti mikor jöttök. Mi valószínű, hogy 15-én megyünk és 16-án jövünk, de a nővéremnek is ünnepeljük a névnapját vmikor, mert Heninek hívják :) . Azért jó lenne, ha összejönne. Beszéljük meg :) .

Most megyünk anyával függönyt venni, addig apa vigyáz Marcira. Mennek sétálni :) ! Remélem itt is nem kezd el esni, mert egész délelött lóg a levegőben, éjjel esett, sőt reggel is.

Eni

Eni
marcy
 
 


Katus! Kifőzöd újra, és a forralás utolsó 1-2 percében öntesz egy kis ecetet a vízbe. Az lehozza a vízkövet, aztán tiszta vízzel leöblíted a szagot! :-) Tényleg működik!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Marcy, Gabi!

Köszönöm a vízkő gyilkoló tippeket, kipróbálom.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Hú a mai nap igazán pörgős! Mindenki írogatós kedvében van és képfelrakósban :D :D
Először is köszi az infót! Van dombornyomásos kártyám, de a férjem nem hiszem hogy belemenne a licites dologba!

Lányok! Én a menyasszonyi ruhámat szeretném eladni! Nem tudtok valakit? Az összes kelléket adom hozzá (abroncs, fátyol, uszály, kesztyű) Sok helyen hirdetem, de ha valaki jelentkezik is rá, mire konkretizálnánk a dolgokat, lelép....

Jut eszembe, nem is tudom ki írta, hogy a borsót nem pucolgatja, hanem áttöri a szűrőn. De úgy ugyan azt éri el vele mint a pucolással és valóban nem okozhat gondot. Lehet csak én értettem félre valamit, akkor most újra! : Van valaki, aki a megfőzés után a héját is beleturmixolja a hamiba? Kicsit félek tőle, mert Danival 2 hóig igen sokat kinlódtunk!
Köszi!

Mindegyik babó nagyon aranyos!!!! Jók a képek!

Andy

Kép

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Jelentem én beleturmixolom. Mi Kingával néha még ma is szenvedünk, de garantáltan akkor, ha velem elszáll a ló, és iszok egy nagy bögre tejet, vagy benyomok egy túrórudit. Nagyon nem bírja. A héjakat megeszi. Szerintem a HIPP sem pucolgatja :-) Egyébként négy hónapig volt nagyon hasfájós, infacol, vudu, Gripe water, melegítés, mantrázás, szóvl volt minden, amit el tudsz képzelni.

Katus!

Panna nagyon szép kislány, a kedvencem akkor is a keresztelős rucis képe.

tjuca
 
 


Na szóval! A borsót úgy írták a kismamás táblázatban, hogy 7 hónapos kortól passzírozva, 8-9 hónapos kortól meg simán. Szóval már nem passzírozom, csak mindenestől turmixolom.

Vagyis botmixelem. Philips Cuccina aprítós-botmixeres cuccom van, nagyon tökéletesen pürésít a botja, olyan, mint az üveges kajcsi, az aprító darabosabbra csinálja, de abba olyan kis adagot nem is tudok rakni.

Van olyan tupperware füles pohár, abba szoktam rakni a cuccost, és abban néhány másodperc alatt kész a baba-pempő :-)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Juj! Hasfájás az rettenetes lehet! Mesi nem volt ilyen, nem kellettek csodaszerek se, kb. 3-4 hónapos koráig előfordult egy kis balhé, de csak alkalmanként, ma már bármit ehetek-ihatok.

Lackóval több baj volt, de valami meggy illatú gyógyszertári cuccostól sokat javult. Fogalmam nincs, mi volt a neve.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Elköszönök, jó hétvégét mindenkinek! Hétfőn jövök! Puszi mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok, alig győztem végigolvasni! Szépek a felrakott képek is.

Kitti,
teljesen át bírom érezni, hogy mennyire felidegesítetted magad Tomi spontán buliján!
Nálunk ilyen szerencsére még nem volt, általában előre megbeszéljük, hogy mikopr megy el Guszti, vagy néha én. Tegnap mondjuk úgy volt, hogy elmegyek kocsma görl leszek egy kicsit, de aztán Pancsi nyügös volt, én meg hulla, úgyhogy passzoltam.

Juca,
gratula a ruhákhoz, nagyon csinik! Nekem a második, drappos színű tetsz, amin kis virágocska van oldalt. Cukinyuszi!!!!

Képzeljétek, a lányom úgy tűnik rám hasonlít. Én ugyanis utálom a főtt répát, erre ő sem hajlandó megenni. Múltkor magában kínáltam, de nem kellett, ma almával keverve, de így sem volt nyerő.
Úgyhogy répa gyereket kihúzom az étlapjáról :)

meteor
 
 


Hellóka!

Na, sikerált visszaolvasnom. Én bevallom még borsót nem adtam a Noinak, de tegnap kelkápi főzit kapott. Mindent megeszik, kis zabagép. Mondjuk bika horszkóppal elég fontos lesz neki a kaja mindig is. Anyámból kiindulva.....Úgyhogy fel kell kötnöm a gatyámat, mert egy kislány mindent az anyjától tanul.


Gabi: Máté is ezt csinálta, most úgy-ahogy fújja az orrát, de ez még nem az igazi. így is csak úgy tanulta meg, hogy azt mondtam kap valami ajándékot. Ciki, de már semmit se tudtam kitalálni.

Fogyózás: Én mondjuk annyi vagyok mint voltam, de így is mindig le akarok fogyni. Érdekes, de a Mátét is sokáig szoptattam, és zabáltam ezerrel, mégis hamarabb, és könnyebben lementek a kilók. Mondjuk, én tornáztam akkor is hamar, és semmi gond nem volt a tejjel. Biztos azért mert a szervezetem megszokta, és nem akkor áltam neki. De!!! Én sose miniszoknyáztam, mert randa viszeres a lábam, és mindig az a parám, hogy azt bámulnák.

Kitti: Hát, az én férjem már azzal jön, hogy ő sehová se mehet. Ami nem igaz, csak én is azt szeretem ha szól előre. Tényleg, ti múltkor vittétek Ádit is a w. hétvégére?

Cípő: Mi mindig újat vettünk, de nem a legdrágábbat, sokszor Deichman-osat. annyira hamar kinövik, pedig nekem úgy tetszenek a kicsi Nike-k, meg Adidas-ok. De hülyeség venni, majd ha nagyobbak lesznek, akkor úgyis azzal jönnek, hogy a Karcsinak is az van Anya!!!Bár, én kibírtam márkás cuccok nélkül, inkább alternatívban nyomtam :D

Megint Gabi: Pont ilyen kockánk van, ami a képen. Máté imádta, Noi még nem tart itt, még egy egyszerűbbel "tanulunk", ügyeske, de szereti még rágni. Szép a lánykád.


Játszóház: Nekünk mázlink van, mert itt van egy kb. 5 percre, és össz-vissz 600 ft. havonta. Minden d.e. lehet menni. Hármasban is voltunk, csak nehéz összeegyeztetni, mert a Noi már álmos, amikor a Máté még tök ellene. Kár, hogy a régi társaságnak már ovisak a lurkói, az újakat annyira nem zártam a szívembe.

Katus: Tényleg hiányozni fogsz! Jelntkezz néha, hogy mi a "tényállás". És jó lagzit! Lányod biztos bírni fogja, felpörögnek ilyenkor.

Ex: Hol vagy???

Léptem, fiam ma se alszik
:(

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Húúú Ti aztán belehúztatok már ami az írást jelenti!

Túl sokat írni most nincs időm, a férjem nem ismert csak hobbi zenekarban játszik, még nevük sincs...mindig megalakulnak aztán meg összevesznek és felbomlanak, én meg ehhez asszisztálok már vagy 4 éve...röviden ennyi.:-)

Egyelőre befejezem mert van még házimunka és Ádi is nyafi.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Rég voltam itt, teszek fel friss képet. Kép Kép Kép Kép

Mostanában ilyenek vagyunk. Beindult a gyerek, folyamatosan négykézláb csattog a lakás különböző pontjain. Nagyon édes!

Klarka
klarka
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk, csak tegnap a férjem lepte a gépet, este meg nem volt sok kedvem írni. Most ráérek, Peti dédizik, a férjem hozza haza majd kocsival, itt szakad az eső, és szóltam neki, hogy munka után menjen be érte.

Juca, én vagyok olyan optimista, hogy megbízom annyira a használt dolgokat eladó emberekben, hogy nem adnak el csámpis szandit pl. Na hülye se vagyok teljesen, kérek képet (de a normálisabbja egyébként is tesz fel), azon meg azért látszik, hogyha vmi nem stimmel. :)
A keresztelésről még annyit, hogy a nagykorúaknál is kell "biztosíték", úgy értem, nekik is ugyanúgy kell keresztszülő, aki gyanítom náluk sem lehet "akárki", szóval csöbörből vödör...sajnos ez van, és még csodálkoznak, hogy csökken a hívők száma, de elég lenne, ha egy kis önvizsgálatot tartanának.
Ti kivittétek a lányt a temetésre? Én nem viszem Petit...így egy ismerős fórumos lány fog vigyázni rá, náluk vendégeskedtünk tegnap, ma meg ők voltak nálunk. De Peti végül náluk lesz a temetés idejére, mert nálunk itt a cica, és itthon Peti értelemszerűen vagányabb, és három gyerek meg egy cica kicsit sok. :)
Épp ma olvastam, hogy a babáknak nem ajánlják az iparilag készült kajákat (kivéve a bébiételek)... :o
Klassz a ruhacsomag!

Gabella, nem próbáltatok homeopátiás immunerősítőt? Van pl. az Oscillococcinum (valahogy így írják), vagy az Echinacea (kasvirág), ezek mind homeos golyócskák, egy próbát megérne, és még olcsóbb is, mintha veszel vmi vitaminkészítményt.
Nálunk se csekk, se üdülő. :D Ez van...szóval Skoda-talizunk és szeptemberben megyünk a Tisza-partra, mert akkor van nálunk Halászléfőző-fesztivál, és a férjem cége mindig versenyezni szokott és ott a helyünk.
Én elég ritkán vittem Petit az utóbbi időben babakocsival, de egy hete sportbabakocsival járunk. De Peti már elég régen tud ülni...de biciklisülésbe nem tenném, sőt hiába van két biciklisülésünk, megmondtam a férjemnek, hogy csak nagyon muszájból fogom vinni úgy, mert itt nagyon sok az őrült és kevés a bicikliút (és azon is vannak nemnormális biciklisek).
Nekünk a konyhai robotgépünk Philips Cuccina...de annak nincs botmixere, azt karácsonyra vettünk, Kenwood, de ezzel is simára lehet mindent keverni.

Oriandy, cipős érveimet ld. fentebb. Ahogy Gabi is írta, nálunk is az a helyzet, hogy sajna nincs pénzünk 5-6 ezer forintot kiadni egy cipőért. :( Hiába adok elvben neked és Jucának is igaza, a gyakorlatban ez sajnos biztosan nem működik.
Egyébként nálunk itthonra nincs rá szükség, inkább én is a bokája miatt szeretném, de még nem vettem észre, hogy gond lenne. De padlószőnyeg van meg PVC-padló, ezen Peti stabilan áll és lépked, anyósomnál van csak metlaki, de ott is csak a konyhában, de az pl. meleg, de épp csúszik, de ha olyanja van, azon is megáll a drágaságom. :)
Ja, igen, tényleg lett 9 hónapos a fiad, Isten éltesse ez alkalomból!
És milyen kicsi a világ, tegnap mi is voltunk szomszédolni, és a nagyobbik gyerek ott is 6 éves, a kisebbik meg 7,5 hónapos. :D
Ahogy olvasom a BMI-nk közel azonos lehet, én 165 cm vagyok és kb. 79 kg.
Én már írtam, hogy én nem passzíroztam a borsót (nem is hámoztam), csak simán megfőztem és lebotmixereltem, és minden OK volt.
Én is eladnám a menyasszonyi ruhám...de annyian adnák el, hogy csuda, és a leendő asszonyok nagy része meg inkább kölcsönöz, még ha az drágább is. :o

Katus, azért gyere, amikor csak tudsz, és néha tegyél fel képet magatokról, hogy láthassuk, mi van veletek!
Jé, fotó, mekkora szeme van ennek a lánynak, teljesen fotogén. :)

Reni, én az esküvőkori súlyomhoz képest 15 kg pluszban vagyok. :o Pedig akkor is volt rajtam felesleg... Én tudom, hogy ilyen fogyókúrákat nem tudok betartani, mivel nem itthon étkezem (legalábbis az ebédem nem itthon készül), így ez eleve kilőve. Egyelőre a mozgásom is, mivel én esti tornázó vagyok, de amíg a férjem nem tud állandóan és közel azonos időben hazaérni, addig konditerembe se tudok eljárni... Aztán majd lesz valahogy. :) (Megjegyzem, a férjem is szedett fel jócskán az esküvőnk óta, talán még többet is, mint én, szóval az éjszaki életünk nincs veszélyben, hogy agyonnyomnánk egymást. :D )
A csontvázam nekem is elég vastag...ez komoly. Érdekes módon viszont a karjaim elég gebék a testalkatomhoz képest, ha csak azt látná valaki, sokkal vékonyabbnak gondolna...

Kitti, "macskabenzin". Ez jó! --> A mi cicánk nem szereti a tejet, a vizet is az utóbbi hónapokban kezdte el inni, addig megelégedett az alutasakos eledelek folyadéktartalmával.
Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de elég sok bébikajában van kukorica (a vegyes főzelékekben mindig), tehát nem hiszem, hogy a "natúr" kukoricafőzi olyan sokkoló lenne Ádámnak. Látod, Juca Kingája is szereti.

Ruházatunk: itthonra egy body nadrággal vagy egy rugi, ha elmegyünk, body-ra rugi és egy vastag kantáros gatya és annak a felsője. Ezek még bőven nagyon Petire, de így legalább semmije sem fázik. :) Íme:
Kép

De tegnap pl. egy vékonyabb (de plüss) nadrágot és annak a cipzáras felsőjét adtam rá, mert tegnap nagyon jó idő volt.

Tandika, köszi az infot. Ahogy írtam, sajna a vásárlásainkat (legyen szó rólunk vagy Petiről) nagyban a pénzügyi helyzetünk határozza meg. De gyanítom, máshol is így van, hol jobban, hol kevésbé, de meghatározó. Ez van, ezt kell elviselni.
Elfogysz és tornázol???? :o Küldjek némi súlyt? :D
Kimenő nálunk is van, a férjem péntekenként általában elmegy taggyűlni. :) De éjféltájban általában itthon van, igaz, megszoktam már, mert ez elég régóta így megy, csak akkor volt szüneteltetve, amikor egész héten vidéken volt a munkája végett, és tudta, hogyha estére elmegy, akkor én duzzogós leszek, így nem ment. :)

Marcy, hát Marci nem apja fia. :D De ezt egyékbént is tudod...
Ülés: Petinél úgy kezdődött, hogy ültettük az ölünkben, mert úgy többet látott, aztán rájött, hogy magától is képes rá úgy, hogy feküdt, és ha megfogta a kezünket, felhúzta magát (erre szokták mondani, hogy nem tesz jót, de nem erőltettük nála, hanem magától jött rá, tehát hagytuk). Aztán jött a rendes felülés, előtte nem sűrűn ültettük földre, ágyra, stb., vagy ha igen, akkor mindig kitámasztottuk, mert értelemszerűen ő is dőlt, mint egy kivágott fa, de érdekes módon viszonylag hosszú ideig tartotta magát. Aztán a rendes (saját magától történő) ülés meg olyan félig oldalt félig hason fekvő helyzetből jött elő, azt hiszem Juca tett fel anno egy linket, hogy Kinga hogyan csinálta. De látom, megint felrakta.
Peti lába most kb. 13,5-14 cm lehet...ő is nagy lábon él, legalábbis szerintem.
Őszintén megvallva, én jobban meghatódtam a mamán, mint anyukám, vagy nem is tudom. Ő ugye másképp éli meg ezeket, mint én...

Meteor, nem beleszólás gyanánt, de azért próbálkozz a répával továbbra is. Petinek a brokkoli nem volt nyerő, de mostmár azt is szépen megeszi. A babák ízlése még formálható, habár tény, hogy eddig Peti nem evett még pl. salátafőzeléket vagy sóskát, mert én nem szeretem. :)

Colett, itt vagyok! :)
Fejlesztő játékai Petinek is vannak, de nálunk egyelőre csak szétszedni és megrágni jó. Pedig már próbálkozom neki megmutatni a lényeget, de nem vevő rá a kicsi fiam.

Klarka, és súlyilag, magasságilag hogy álltok. Nagyon édes a gyerkőc, kis csodálkozós-vigyori. Tegnap Peti megtanult egy új fintort, amolyan UFO-s arcot vágott tegnap 2-3X, először komolyan meglepődtem, megrémültem, mert vagy fél percig megtarotta a fintort a pofiján.

Na lelövöm magam, ha lesz energiám, este még felnézek.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Ex!
Most jól jön, hogy Petid jól el van másokkal is rajtad kívűl. Az én Petim is el lenne, szerintem inkább én nem bírnám. A havi egy nagybevásárlásunk alatt, ami kb. 3 órás távollét, anyukám szokott rá vigyázni. Kb. átlag 2szer telefonálok haza! :oops:

Meteor!
Pancsát is viszitek Egyiptomba?

Borsó: Peti még csak bébiételbe evett, de lehet, hogy holnap kipróbálom házilag, mert tegnap kaptam házit a fagyóból!

Nekem két mellszívóm is van. Az egyiket (Tigex elektromos)egyáltalán nem használtam, de még sem sikerült eddig eladni. Pedig féláron adom (9000), de így is húzós ára.

Mennyasszonyruha: szintén saját, de nem adnám el, még jól jöhet bálban. Pezsgőszínű és nem az a hagyományos.

Klarka!
Még ti is fogatlanok vagytok? Helyes a kiscsávó! :lol:

Reni
Kép
prenata
 
 


Húúú!

Csak egy kicsit mentem el és nem győzöm olvasni az irományokat! :lol:
Írni meg most sajnos se időm, se erőm.
Ma is voltam edzeni egy kicsit, mit ne mondjak jól esett, de elfáradtam piszkosul.
Elötte is írtam, de ahogy visszanézetem az ekőzményeket, nem tette fel valamiért. Pedig képet is akartam!! :D

Kép

Lányok! Lehet, hogy már legközelebb csak hétfőn tudok jönni, mert hazautazunk a szüleimhez, apum szülinapját ünnepeljük!
Ha nem jönnék, mindenkinek szép hétvégét!!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Jaj, de kicsi lett ez a kép!
El felejtettem odaírni, hogy Dani már így megáll 10-20 másodpercig is, de ha nem bohóckodja el a dolgot, akár fél percig is!

Kép

Kép
oriandy
 
 


Esküvő: ruha 30 e. minden fityfirittyel, mint esernyő, pelerin, téli, nyári kiegészítők, gyöngy. Ebből csak a ruha volt rajtam. Fátylat azért nem tűztem, mert már nem voltam lyány :wink:
minimál dizájn, minimál buli, fantasztikus buli. A süti batyus volt, skót táncház (Kofa egyik lektora skót, neki az együttese játszott), volt DJ, aki barát, és a termet is ingyen kaptuk, ahol a gyerekeknek volt dühöngő sarok tornatermi szőnyeggel, ajándék volt a torta (attól a görög cukrásznőtől, akitől van a baklava recept) és a meghívó is az én rajzomból ismerős tervezte szintén ajándékba. Tök jó volt, bár sokminden éppen ezért nem volt profi, de sokak véleménye szerint ezért volt jó. Nagyon kevés pízből nagyon jó buli volt, ha megint kezdeném megint így csinálnánk. Tudom itt már nem aktuális, de másnak is ajánlom, a hozz magaddal még egyembert, ha belead valamit hozzáállást. :_) Ja és több, mint 20 gyerek volt a 90 emberből, és nem volt csak egy bömbi, az is jogos volt és rövid :-)
Képek: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6340
Egyébként mi is olyan "ajándékot viszünk", amivel segítünk. Általában Kofa fotózik, és legtöbbször jobban sikerül, mint a hivatalos, mert mi ismerjük a párt, és jó pillanatokat el lehet kapni. Így megkapják a fotókat egy albumban, meg digit is, és sokszorosíthatnak. A mi képeinekt sem profi csinálta, de van köztük nagyon sok jó, ezt is ajándékba kaptuk.

Ex!

Eszembe sem jutott, hogy ne vittük volna ki Kingát a temetésre.

Rita!

Elküldöd, hogy melyik az?

No lépék, mert még van egy körünk. Csak elkapott a nosztalgia. Andy! Raksz fel képet a ruháról??? (Meg persze a modellről?) Exé asszem megvan az IWIWeen, de én például szeretem csorgatni a nyálam az esküvős képeken ;-P

tjuca
 
 


Sziasztok!!

Képzeljétek most 10 perce állt fel először Andris a járókában. Kimentem a fürőszobába és mire visszajöttem, ott állt és vigyorgott élénken!!! Annyira cuki!! Fel is hívtam rögtön a nagyszülőket, mindenki nagyon örült!!

Klarka:)Kép
klarka
 
 


Sziasztok!

Sajnos nálam is az a helyzet, hogy bár olvasok, de sokszor olyan sokat írtok, hogy ha mindenre reagálni szeretnék, akkor egy regény lenne, és ehhez nem mindig van energiám.

Voltunk dokinéninél, a méretek: 7700 gr, és 67 cm (ami szerintem nem valós, mert elég kacskaringósan feküdt Márk, amikor mérték, és hát a ruháiból itélve nem 1 cm-t nőtt 1 hónap alatt). Megnyugtattak, hogy nem sovány a gyerek, és az egész jó, hogy így is hízott 280 gr-t. Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, lassan hozzászokik a kanalas evéshez, bár még mindig csak 1/2 üvegnyit eszik meg kb egy alkalommal.

Alvás: szerintem minden gyerkőcnek más az igénye. Márk amilyen jó alvó volt kicsinek, annyira kezelhetetlen mostanában. Teljesen rászokott, hogy 3 körül felkeljen enni. (Ez elég gyilkos, mivel én éjfél körül fekszem). Ráadásul sokszor nem is akar elaludni, játszhatnéka van, és csak 2 óra múlva fárad el megint.

Itthoni ruha: én álltalában egy bodyt és egy rugit adok rá, vagy pedig valami kisnadrágot és esetleg egy pulcsit. Érdekes módon nekem harisnyát eszembe se jutna itthon ráadni, igaz egész télen talán ha 6x volt rajta.

Kiscipő: ez a téma egyelőre nálunk nem aktuális, még nem akar felállni a kis lelkem. A kúszás viszont nagyon menő, kézben vagy babakocsiban nem is nagyon van el hoszabb ideig. A lába 11 cm.

Ülés: Konkrétan mi sem ültettük, csak sokat beszélgettünk vele ugy hogy kb olyan helyzetben, mint a hordozóban az ölünkben volt, a térdünkkel megtámasztva. Ebből a helyzetből húzta fel magát hasizomból ülésbe. Később az ölben ülve, megtámasztva volt, és egyszer csak már támaszték nélkül is megült. Szerintem az, hogy felülni még nem tud, nem jelenti azt, hogy fejletlen lenne magára az ülésre is. A felülést még csak párszor csinált a kádban és az ágyon ahol lejt egy kicsit a terep.

Zöldborsót Márk eddig csak 2x evett: egyszer üvegesen, máskor pedig passzírozva, de az nagyon nagy meló. Azon gondolkodtam, hogy esetleg gyümölcscentrifugán ledarálva kicsit egyszerűbb lehet, mert az kevés szeméttel jár, és nagyon sűrű a szűrője.

Rita, kaki probléma tényleg lehet a szilárdtól. Nálunk nagyon sokáig volt gond, hogy csak 3-4 naponta termelt valamit, szerencsére ez megoldódott mostanra. Márknak a körte is bevált hajtó gyümiként. És a meggy is. ha sok folyadékot adsz neki, az is könnyítheti kicsit a dolgot.

A családunkban most elég nagy a felfordulás, a héten kioperálták az anyósom gégéjéből a rákos daganatot. szerencsére a lehetőségekhez képest a legjobban sikerült, megmaradt a gégéje és a hangja is vissza fog jönni. Azért még az utókezelések sora se lesz egy sétagalopp. Remélem ez most már tényleg ráveszi arra, hogy abbahagyja a dohányzást. Én nagyon rühellem ezt a szokást, valószínüleg azért, mert anyu is dohányzik. Kicsi korom óta vitatkozom ezen vele. Sajnos a párom is dohányos, de a lakás és kocsi tabutéma, és persze az asztal is, ha házon kívül eszünk.

Ha valamire elfelejtettem reagálni, ne haragudjatok.

Andi

amandi
 
 


Sziasztok Csajok,

ma lassan elteszem magam holnapra (miután előkészítettem Marcinak holnapra a kajcsit, kiteregettem, elindítok egy új mosást és elmegyek vásárolni :) ) . Holnap ismét suli, úgyhogy legközelebb szerintem csak vasárnap jövök :( .
Marci egyébként már durmol :) . Egy kicsit elöbbre hoztuk, mert a párom ugye kosarazik, Marcinak meg kimaradt a késő délutáni alvás.

Klarka: jó, hogy jelentkeztél, de azért jöhetnél gyakrabban :) . Aranyos a kisfiad és ügyes is :) .

Ex: Peti nagyon vagány a kocsiban :) . Peti lába sem kicsi, egyetértek veled :lol: .

Andi: Dani nem semmi, hogy ilyen sokáig képes már állni :) . Az Andi helyett először Danit írtam, tulajdonképpen ugyanazokból a betűkből áll, csak a sorrend más :lol: .

Amandi: örülök, hogy bekukkantottál és nem baj, ha nem tudsz mindenre reagálni. Érthető, hogy most sűrűbbek a napjaid, azért nem mindegy, hogy az anyósodat most műtötték nem is akármilyen betegséggel :( . Férjed hogy viseli???
Márk is belejön az evésbe, nem kell aggódni.

Néhány szó a délutánról:
Sikerült függönyt vennünk anyukáméknak, jövő héten kedden készül el. Ha már ott voltam, néztem a nővéreméknek a nappalijába egy hihetetlen szép függönyt, ami divatos és fiatalos (és drága :( ) . Majd meglátjuk.
Marci nagyon jól elvolt apukámmal, kb. másfél óra alatt megfordultunk és még egy turkálóba is beugrottunk anyukámmal, úgyhogy néhány nacival gazdagabb lett Marci :lol: .

Na, most megyek, mert semmi nem lesz belőlem. Vasárnap jövök :) .

Eni

Eni
marcy
 
 


Juca!

Megnéztem a képeket! Nagyon jók!
Mekkora volt Kinga amikor megszületett??
Na, nem mintha sokat számítana a has mérete, de nekem ha valaki ránézett a hasmara, kb. 4-4,5 kg-os csemetét saccoltak! :D

KÉP:

Kép Manó 22 hetes

Kép Manó 28 hetes

Kép Manó 34 hetes

Kép Manó 38 hetes

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok.

Tomi tanítja ádit fogat mosni, annyira naaaagyon éééédes!!!

Esküvő...hú, az egy jó kis buli volt nálunk, négy hónapos terhesen mindenki evett körülöttem, nekem meg forgott a gyomrom...De a ruhám szép volt, majd kicsinyítek Nektek pár fotót.

Juca, küldtem Neked privit és villám választ várok!:-)

Na megyek, megvacsoráztatom a kiscsávót, a sztracsatellás tejpép a kedvence és most azt fog kapni.:-)

Egész jól túléltük az első igazi bölcsis hetet. Olyan büszke vagyok Ádámra!!!!

Puszi:

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Jó rég nem jöttem én is... :wink: Olyan hihetetlenül sokat írtok, hogy csináljátok ezt??? Nekem a délelőttöm a főzésé, vagy ha anyósom főz, takarítás vagy más házimunka, délután, ha tudok, Kendével pihizek egy kicsit, aztán séta. Úgyhogy csak ilyentájban tudok lecsüccsenni a gép elé, mikor a ded már alukál.

Amire emléxem:

Hit kérdése: ahogy Juca írta, van vagy nincs, ez így van, én annyit tennék hozzá, hogy attól, h valaki nem jár templomba, még lehet hívő ember (ahogy apukám szokta volt mondani, az Istenben hiszünk, nem az egyházban...). Szóval nekem néha kicsit sok egyes katolikus papok hozzáállása, felfogása bizonyos dolgokról, eleve a templomokat ha megnézi az ember, lehet látni, hogy nem az egyszerűség dominál (sokkal jobban érzem magam pl. egy református templomban, valahogy jobban megérint a hely szelleme). És én úgy érzem, hogy ha valami "megbeszélnivalóm" akad Istennel, ahhoz nem feltétlenül kell elmennem templomba. Van, amikor kifejezetten jólesik ott ülni, gondolkodni, elmélkedni, de nem mindig.

Klarka!
Ügyi a fiad! És nagyon édes!

Andy!
Kende is megáll 15-20 másodpercekre egyedül... :wink: Aztán nemsokára majd elindulnak, csak győzzünk futni utánuk! ;) Tényleg jó nagy pocód volt!

Amandi!
Nagyon sajnálom, hogy anyósod beteg... :( Szörnyű egy betegség...

Borsót ma héjastul kapott a fiam, jól összetruvnyákoltam, megette szó nélkül. Egyelőre nem rendezett pukiparádét, majd meglátjuk...

Katus!
Panna nagyon fotogén csajszi! És mekkorát nőtt! :)

Gabella!
Nagyon édesek a gyerekek!

Kaki-ügy: nálunk nemhogy szorulás, de inkább az ellenkezője van: Kende naponta legalább 3-4-szer kakil, és nem hígat, hanem igazi nagyfiúsat, ezért én nappalra nem is veszek drágább pelust, nincs értelme... :wink: Hiába no, ami bemegy, az ki is jön... :twisted:

Kitti!
Asszem, én is kiakadtam volna... Jó, menjen, de legalább szóljon előtte, meg ha fixre ígéri, hogy hazajön, akkor az úgy is legyen.

Ma levittem Kendét orvoshoz, mert még mindig hőemelkedése van, és kicsit szortyog szopi közben (jön a hétvége, nehogy ügyeletre kelljen vinnem...). Szerencsére nincs gond, tüdeje tiszta, a torka nem piros, úgyhogy a fogától van a nátha meg a hőemelkedés...
Ja, és képzeljétek, inti már a pát! Olyan édes, lengeti a kis kezét, amikor mondjuk neki, hogy pápá! :)

Teszek én is képet, "itt ül egy kis kosárba..." :D
Kép

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Kitti!

Válaszoltam, sajnos nekünk most nem jó :-(

Andy!

3 kiló 51 cm. A margitban híresen jó az uh-s csaj, nem tippel mellé, vagy, ha nem biztos a dolgában, mert pl. a lába nagyon hosszú a gyereknek és hülyeséget saccol a gép megmondja. Azt mondta formás három kilós gyerkőc lesz, annyi lett. De a barátnőimnek is eltalálta. A poncsó csal, valójában akkor ekkora volt a hasam :twsited:
http://kofa.smugmug.com/photos/69655808-M.jpg

Mondjuk tényleg nagy pocód volt, de legalább nem kellett senkinek találgatnia. Nem igaz?

Lányok!

Mára lejárt a szavatosságom, elborítok. Ma Kofának kimenője van, enyém volt az esti műszak, ideje eldőlnöm. Jó éjt, szép álmokat!

tjuca
 
 


Juca!!!

Csak neked, csak itt és csak most létrehozva! :D :D

Persze másis megnézheti , de ez olyan jól hangzott!

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=12511

Andy

Kép
oriandy
 
 


Juca, Ádám is épp akkora volt mint Kinga, amikor megszületett!!!!:-)
Írtam választ az emailedre!!!!!
Puszi!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Ja és ha már ennyi képet raktatok fel, csatlakozom én is!

Ma este is megvolt a móka, Tomi fogat mosni tanította Ádit, aki ezt követően még fél órán át gyakorolt magában.:-)

Kép Kép

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti!

Hát ezek a képek.... Haláliak!
Dani is szokott de még nem ilyen fogkefével! :D
Amúgy hány foga van Ádinak???

Andy

Kép
oriandy
 
 


Ja és az ígért esküvői képeink.
Itt épp 17 hetes terhes voltam. Nekem egyébként a hatodik hónap elején kezdett látszani a hasam, mert a méhem hátrahajló, legalábbis az orvos azt mondta, ezért voltam olyan sokáig "hasatlan".

Jó éjt Nektek, elteszem magam holnapra.

Kitti

Kép Kép

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Andy, Ádi jelen pillanatban 3 fogú.:-)

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Hogy jöttek a fogai?
Daninak össze vissza! Alul kibújt 4 és csak aztán jött felül, ott most 3 van, vagyis a 8. fogacska nem akaródzik kibújni!

Nagyon szépek a képek! Én is tettem fel albumba az elöbb!
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=12511
Jó éjt! Megyek csucsuzni!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Üdv!

Kitti, hát nem látszott a hasad...nekem alapból is nagyobb van. Igaz, a terhességemet szinte végig tagadhattam volna, legalábbis volt olyan, aki meglepődött, hogy szültem. :D Pedig én láttam!
A fogmosós képek nagyon szuperek, nálunk még továbbra sincsen rá szükség (mármint a fogmosásra).

Képzeljétek, lerendeztem Peti "szülinapi" fotózását. :) Majd visszük műterembe, kivi vagyok, hogy akkor mennyire lesz tisztára az öcsém kinézetileg.

Ja, és a fiatalúr még fent csicsereg ám, biztosan várja haza az apját... A nagyszobát már átrendezte, most itt van ebben a szobában, a pelenkaszárító rácsai között ül. :D Pedig ma kb. 2-2,5 órát aludt összesen.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Hahó mindenki, nagy itt a pangás.

Mi már túl vagyunk a kávén a takarításon, ádi reggeliztetésén, nagyon pörgünk pedig tök gáz éjszakánk volt, de ma reggelre megvan a negyedik fogunk! Hip hip hurrá!!!!!!

Hamarosan kajálunk valamit aztán indulunk vásárolni!

Ági én a terhességem előtt már már kórosan sovány voltam, a 175 centis magasságomhoz 51 kilót nyomtam.

Na megyek reggelizni hogy el ne fogyjak, jó hétvégét Nektek!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti!

Gratula Ádinak a 4. fogacskához!!
Nekünk jó éjszakánk volt. Igaz 1/4 10-kor tudtam csak lerakni aludni Danit, de reggel 7.20-ig aludt. 1-szer volt egy kis ébredése 5-kor, de csak mert az alattunk lakó gyerkőc ordított a kajáért. :D
Igaz fél óráig ott kellett lennem mellette, hogy végre visszaaludjon, de az elötte és az utána eltelt nyugis alvásidő kárpótolt mindenért!

Ebéd után indulunk babalátogatóba, onnan pedig a szüleimhez, így szerintem legközelebb csak hétfőn tudok jönni, esetleg ha időben hazaérünk, felnézek holnap este is.

Írták páran, hogy a gyerkőcük a szennyesruha kupacon vagy épp a frissen mosotton csücsült...
Hát, Dani ma ezt művelte:

Kép


Sziasztok!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Andi!
Annyira áthallatszik hozzátok az alattatok lakó babasírása, hogy felébredt a fiad? Ez durva. Új vagy régi építésű a ház?
Képzeld mi a hetvenes években épült panel rengetegben lakunk Budán a Szentendrei úton, de nemhogy a szomszédokat, még az út forgalmát sem halljuk soha.
:-)
Mázli.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Kitti!

Új építésű! 2005ben épült. Sajnos a hangosabb dolgok felhatszanak, főleg éjjszaka, amikor amúgy is nagy a csend. És az a kisbaba...... nem is sír, hanem üvölt! Van ám decibel!! :D
nagyon erőteljes a hangja és igen türelmetlen hajnalban ha éhes, ráadásul ő a szüleivel alszik még, pont Dani szobája alatt. :(
Sebaj, majd kinövik ezt a korszakot is.

Andy

Kép
oriandy
 
 


Na mi most értünk haza aplázázásból no meg a gyermekkórházból. Ádi köhögése és orrfolyása ugyanis megint roszabbodott, akptunk antibiotikumot, a gyerek egyébként teljesen kivan. Aludni nem tud, hiszen tele van a nózija, hiába szívjuk neki állandóan a férjemmel felváltva de nagyon fáradt így hát...nyavajog. Sajnálom szegény kis drágámat. Megyek is vigasztalni.:-(

Ja, vettem egy új fülbevalót...:-)

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Írok gyorsan én is.
Andrisnak még nincs foga, de lassan már jöhetne. Viszont eszméletlen virgonc, nincs egy pillanata sem, hogy megálljon, ha ölbe veszzük folyton feszeng és menni akar le a földre, s ha letesszük, már megy is négykézláb, mint a gép. Nagyon eleven!! De azért örülök:)

Ha már úgyis ez a téma, teszek fel én is képet az esküvőnkről, legalább látjátok már végre a "fejemet". Nekünk 2003. szeptemberében volt..:)))))


Kép

Szép hétvégét!

Klarka
klarka
 
 


Üdv.

Klarka, végre látunk téged is.
Kérhetek valamit? Az alírásodhoz a profilodba bemásolod Andris vonalzójának kódját? Mert úgy minden hozzászólásod végén megjelenik...

Kitti, Ádinak jobbulást, de gyorsan. Kap a fiad orrcseppet is? Mert nekünk pl. csak napi háromszori szívást javasolt a helyettes doki, és érdekes módon elég is volt, és éjszaka is tudott aludni. De lehet, hogy ez annak is köszönhető, hogy Peti elég hamar megtanult szájon át levegőt venni.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Még pénteken, a nagyiékhoz indulás előtt írtam nektek, de elszállt és már nem volt időm újra. Pedig mindig szoktam menteni, de gondoltam, miért pont most és pont egy ilyen rövid 15 soros tűnne el az éterben? Rosszul gondoltam! :-(

Andy, még pénteken szerettem volna írni, hogy 2-3 hete már én sem passzírozom a borsót, csak úgy mindenestől összeturmixolom. Nincs vele Kírának problémája, pedig ő majdnem négy hónapos koráig iszonyatosan hasfájós volt, éjjel-nappal bőgés... Nem kívánom senkinek. :(

Tényleg jó nagy pocakod volt. Nem is tudom, hogy rólam van-e digitális pocakos kép. akkor még nekünk nem volt gépünk, csak hagyományos. Majd otthon próbálok azért körülnézni a gyűjteményben, hátha valakitől kaptunk...

Klarka, Andris nagyon ügyi, és jó látni Téged is! :-)

Marcy, mi az egész 15-i hosszú hétvégén úton leszünk, beosztjuk a két nagyszülő között, így mindenkinek jut két nap. Csak még nem egyeztettük a családi programokat, hogy kinek melyik két nap a megfelelő. Ha már közelebbit tudok, jelzem! Ja, és szuperek a nyaralós képek! Engem az ilyenek egyébként is nagyon feldobnak, IMÁDOM a nyarat! :lol: :lol: És már alig várom!!! 8)

Ex, Peti nagyon-nagyon édes abba a - szó szerint - hosszú újjú kaabiban!!! :D :lol: :lol: És milyen türelmesen tűri, hogy fényképezik. Nálunk ilyen meleg ruciban már nem nagyon van türelem, haladni kell :-) Már jó lesz, ha nem kell ennyi réteg. Pedig nem öltözünk mi se túl sokat, csak a benti ruhácskára rá az overall, és gyerek bele a zsákos babakocsiba! Aztán kész is. De már a kesztyűfelhúzásnál mindig eltörik a mécses, a sapkánál pedig szerintem a lakótársak azt hiszik, nyúzom... Aztán kiérünk a házból, és minden probléma megszűnik... :-)

Andy, Danika is nagyon ügyi, most látom csak!

Kíra is kapott itt a nagyiéknál egy rá méretezett fotelt karácsonyra, tegnap előszedtük. Ha olyan pozícióba kerül, hogy előtte térdel, akkor rátámaszkodik, és felnyomja magát állásba, de egyrészt csak 1-2 másodpercig bírja úgy tartani magát, másrészt nem tud kiegyenesedni, mert ugye a fotel ülőkéjén, kb. derékmagasságban támaszkodik. Ez olyan "derékfájós öreges" állás. Nagyon édi, ahogy küzd :lol:

Norwell, ez a kosaras kép! Valld, be, büntiben volt???? :twisted:

Bocs, ha nem reagáltam mindenre, most mennem kell, este érünk haza, úgyhogy legkésőbb holnap már biztos leszek. Azért majd délután megpróbálom még 1x elcsórni az öcsémtől a drótot!!!

tandika
 
 


Sziasztok!

Nagyon szuperek a képek!!!
Kitti, Klarka!
Hihetetlenül csinosak voltatok az esküvőtökön!!! :-)

Andy!
Gyönyörű pocid volt!
Mi is akartunk havi pocifotót, de sokszor elmaradt :-(
Szinte végig dolgoztam, és mindig elsodorták az események a tényleg fontos dolgokat :cry: igazából szégyellem, hogy csomó mindent nem tudtam megcsinálni, elolvasni míg pociban volt Misi, mert folyton csak a munka volt...

Borsó - bocs, most hirtelen nem tudom, ki kérdezte...
Az összes ilyen héjas cucc szerintem annál gond, akinek nehezen áll át a gyomra az új dolgokra vagy érzékeny a felfújós kajákra. Ha nem pocifájós a baba, sztem hamar lehet héjával adni. Nálunk gond, de Misi szinte minden új ételre hasfájással reagál sajnos. Részben emiatt nagyon problémásak az éjszakák, mert hát jelzi, hogy fáj a hasa, ha meg fájdalma van, akkor persze hogy felébred és sír...

Lányok!
Ti hol öltöztetitek, vetkőztetitek a manókat a fürdéskor? Nálunk ugyanis kinőtte a székre tett pelenkázó megoldást a fürdőben, illetve hát nem fizikailag nagyobb, hanem annyira mozgékony, hogy már veszélyes azon öltöztetni. Ti hogy oldjátok meg ezt?

Ex!
Nagyon szupi ez a babák napi energiaigényéről szóló infó, megkérdezhetem, hogy hol olvastad? van ott még más, részletesebb leírás is?
Amióta rókás napom volt a betegség miatt, a tej kb. fél mennyiségre jött csak vissza, és állandóan azon filózom, hogy mennyivel pótoljam ki, kap-e elég tápanyagot így egy nap.
A tejpépek, amiket Peti szokott enni, azok módosított szerkezetűek, mint a tápszer, vagy simán tartalmazzák a tejet porítva?

Juca!
Orizát hol lehet kapni?
Jók a rucijaitok nagyon. Egyre inkább gondolkodom, hogy nekünk is kéne egy ilyet lőnünk, csak hát én olyan gyáva kukac vagyok, nehezen állok neki új dolgoknak sajnos...

Kitti!
Ádi nagyon ügyes ezzel a nózi, szem, száj megmutogatással. Megkérdezhetem, hogy hányszor mutattátok meg neki ezeket? Mert én egyelőre Misin jelét sem látom az utánzásnak (jó, talán egyszer csinált olyat, amit tőlünk látott csak), és kezdek aggódni, de lehet ám, hogy vagy kevésszer mutattam neki dolgokat, vagy ebben csak későn érő típus. Ba-ba-bázni később kezdett a vele egykorúaknál, ahogy nézegettem a vonalzókat akkor.
Ádinak jobbulást kívánunk!

Nekünk változatlanul nagyon kakik az éjszakáink, de most szinte mindig hasfájás miatt, azzal meg nem lehet mit kezdeni, masszírozom, kap esetleg Gripe Watert, sétálok vele míg a hasa és a lelke megnyugszik, aztán amikor kilazult, vissza lehet tenni az ágyába és elalszik. Ez általában egy-másfél óra műsor, és rendszerint hajnal körül jön elő. De ha épp aznap nem kap problémás kaját, akkor nyugisabb az éjszaka, úgyhogy azt hiszem, ha mindent megszokik a pocija, akkor jobb lesz a helyzet. Most már a héjatlan borsó pl. meg sem kottyan, de a héjastól fáj a hasa. Eleinte a szilvával is ez volt, mikor héjjal kapta, akkor hasfájás volt, most arra már nem háklis a hasa. Viszont emiatt mi lassan haladunk a kaja bevezetéssel, csomó mindent még nem evett, amit kora szerint már kaphatott volna, csak hát próbálom szünetekkel terhelni a gyomrát, így tkp. folyton egy bevezetési folyamat valamelyik részén vagyunk. Mindegy, előbb-utóbb már túlleszünk ezen is, és két pofára fogja falni a házi pizzát :-) majd, egyszer :-)

Mindenkinek puszi,
Kata

Kép
wkata
 
 


Lányok!

Itt mindenki csudaszép menyasszony volt, nem a kikent, tök jó!

Kalrka!

Nagyon tetszik a hajdíszed!

Tegnap Kinga reggelre belázasodott, de estére már levittük a lázát, meg már rendetlen is volt. Ma reggel sem volt ktya baja sem. Remélem ez csak valami nagyon gyors göthő volt, és megúsztuk fél nap nyűggel.

Most mennem kell.

tjuca
 
 


Sziasztok,

Juca, este Ádinak is 38, 7 volt a láza, de kapott kúpot és hála az égnek, lement.
Hát én sem voltam valami kikent menyasszony, kis rúzs és szemspirál a nagy napra aztán csók. De Tomi azt mondta még sosem látott annyira szépnek mint aznap.Biztos a boldogság sugárzása! :D

Kata, az igazság az, hogy sosem mutogattunk Ádámnak dolgokat, csak én rengeteget beszélek hozzá, gyakorlatilag ha együtt vagyunk be sem áll a szám és talán ezért ért már meg bizonyos dolgokat...vagy egyszerűen csak ilyen alkat nem tudom. Mozgásban viszont szerintem kevesebbet tud mint a korabeliek. Dehát, minden babó más és más. Ne aggódj, szerintem nem baj ha 9 hónaposan még nem csinál ilyeneket.


Ági, Ádi most Sterimárt kap, naponta 3 orrszívással. Az éjszakánk ratyi volt nagyon, hajnal 3ig nem aludtunk semmit, akkor viszont kidőlt Ádi és fél tízkor keltünk fel!:-)
Jólesett kicsit épihenni.

Szép napot Nektek!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Kitti, Klarka!

Nagyon csini mennyasszonyok voltatok!

A fogmosó Ádi nagyon édes! Danika sem semmi, ahogy pakol!

Mi tegnap kihasználva a jó időt, délután felkerekedtünk anyóshoz. Fél óra sétára lakik. Gondoltuk séta is lesz, mama látogatás is, hát félúton elkezdett zuhogni az eső, így a sétából futás lett. Az esőből pedig jó kis tartós zuhi, mert hazafelé is esett még, de már rohanni nem bírtunk, mert olyan szerencsétlenül megcsúsztam anyósnál a szőnyegen, ill. a szőnyeg alattam, hogy visszahajlott a nagy lábujjam. Valószínűleg nem tört el, mert mozgatni tudom, viszont ránehezkedni nem tudok. Bedagadt, belilult. Szóval, király!!! Peti nagyon élvezte egyébként, mert anyósnál ott volt a 3 unokabátyó, aztán amikor nagyon kiabáltak, akkor szegénykémnél eltört a mécses. Először csak görbült a kis szája, nézett egyik fiúról a másikra, aztán sírás lett a vége. Végül is nem bántam, hogy hazafelé már csak sántikálni tudtam,mert így 3/4 óra alatt értünk haza és Peti végig aludt.
Viszont éjjel annyira fájt a lábam, hogy most "magamtól "nem tudtam aludni! :(
Múlt éjjel Peti este 10-től reggel fél 8-ig egy mukk nélkül aludt. Ma már egyszer kelt 4-kor, aztán aludt még 7-ig.

Juca!
Szerintem a szép mennyasszonyok csak max. szolidan vannak sminkelve. Az erős smink szerintem ízléstelen. Bár, volt szerencsém ilyen mennyasszonyhoz!


A mi kis Budhánk:
Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok Csajok,

most nincs időm írni, csak annyit, hogy

Reni: csúúúúcs ez a kép Petiről :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Eni

Eni
marcy
 
 


Csatlakozom az előttem szólóhoz!:-)
Peti naaagyon cuki, Reni!!!!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?