Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Juditnak küldöm a hozzátápis táblázatot:
http://users.static.freeblog.hu/d/i/l/d ... 3%a1pi.htm

És már itt sem vagyunk. Szép az idő, vár a kertben a málna metszés! :)

Üdv:
Vendég
 


Lányok, mindenkinek, aki kérdezett, itt a válaszom:
http://anyasag.blogter.hu/?post_id=125657
:-)

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Ja, és képzeljétek, szombat délelőttre kimenőt kaptam, apa itthon marad a kölkökkel + átjön anyukám a barátjával, hárman lesznek két gyerekre, Lénának hagyok itthon fejt tejet és elmegyek FODRÁSZHOZ!!! Egyedül!!! Ez az igazi Hawaii, kéremszépen! :lol: :lol: :lol:

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 

 
 

Pellém: ITT köszönöm, amit OTT írtál! :-) *hüpp*

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


http://www.idealmarketing.hu/mit_es_mikortol.htm

Ez az a táblázat, amit Méri másolt be anno, látható, h az előző kicsit óvatosabb, mivel csak 6 hótól kezdi és így "csúsznak" az adható ételek. Mindenki döntse el maga, mit mikortól, szerintem a 2 táblázat összegyúrásából, átlagából talán reális képet kapunk :?

Na ha hozzátáplálás: módosítom azon ötletem, miszerint csak a szemnek-szájnak kivágott terítővel kell lefedni a gyereket etetés közben. Inkább veszek egy műanyag esőkabátot és minden étkezés előtt ráadom. Ezt a mai cékla-krumplinál gondoltam ki :lol:

Küldöm a címem, Pelle. Ma tényleg nagyon tuti idő volt, de mi csak a boltba szaladtunk le és postára, aztán az erkélyen "sétáltunk" (4 nm, nem vittük túlzásba). De pihentető, mert csak a karom mozog, míg tologatom a kocsit elalvásig, aztán uzsgyi be, főzés-mosás. :)

Sok mindenre jó az erkély, sajna málnát nem tudok ültetni a balkonládába, pedig milyen klassz is lenne egy kis saját termés:-)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Elolvastam mindent, holnap írok nektek..puszi.
sziszike1000
 
 


Sziasztok Lanyok!


Adri: vegul en is eleg profan uticelt valasztottam, DM-es pelenkavasarlasi projektet folytattunk gyermekkel!:) Aztan delutan bepotoltuk a ligetben, annyira kiskabatos ido volt!:)))

Persela: szep! :P

Meg este elszaladtam eletem elso spinning orajara, en eddig azt hittem, hogy ez kamu! (Istenem, U2-t hallgatok a Slageren With or without you, tancolnom kelllllllll) szoval jovok haza, anyuval volt a gyerek, gondoltam tok almos mar szegeny. 7 utan estem be az ajton, meg jocskan felporogve. Mondom a gyereknek: tekerteker, tekerteker. Onanntol kezdve fel oran keresztul hangosan hahotaztak a tusolo elott, beszartunk anyammal a rohogestol, szerintem a vegen Zsombi mar rajtunk rohogott. Annyira, de annyira edes volt, megzabaltam. Ugy elfaradt, hogy epp csak furdott, rovid ideig kajalt, es alomba zuhant!
Apa viszont meg mindig dolgozik, ez szomorit, de majdcsak hazaer.
Hetfon meg el is utazik 2 napra. Hetvegen magamba kell szivnom!

JA felhivott egy baratosnem, akivel egy napon szultunk az Uzsokiban, mikozben beszelgettunk, kiderult szamomra uj infokent, hogy a Kecskemeti kajakit is a Hipp csinalja, ergo tuti ugyanaz van bennuk. En barom eddig eszembe sem jutott megnezni, csak vettem a Hippet, atterunk az tuti.

Katyaval epp elkerultuk egymast telefonilag, holnap ujraprobalom!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


sziasztok!
mi is itt, csak a munka ellep :(
lehet, hogy ugyanaz van a kecskemétiben és a hippesben, de a gyerekem tutira tudja, hogy melyik a drágább, mert a kecskemétit nem hajlandó enni.. lehet, hogy mégsem egy gazdaságból valóak az alapanyagok vagy csak a hippesbe tesznek drogot
bocs mennem kell az urasághoz
jó éjt mindenkinek
Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Sziasztok

Akkor eldontetett: 13a lesz a nagy tali nap. Idopontrol kell marcsak megegyezni korulbelul, amugy meg mi teljesen rugalmasak vagyunk, jottok amikor tudtok, tavoztok amikor mentetek kell :lol: :lol: :lol:

Koszonom, ugy nez ki tulvagyunk a melyalvos idoszakon, a betegseg ota. Amugy ugyanaz volt nalunk mint nalatok a betegseg alatt, szegenyt megviselte, hogy nem tudot dumalni, sikongatni, pedig probalt. Most bezzeg....

A kaja szetkopkodos, motorozos, nevetos idoszakon mi is atestunk, de mostanaban mar kulturaltan eszunk, ugyanis annyira varja a kajat, hogy turelmentlen lett es habzsolja. Ha nem tetszik neki, akkor meg siman elforditja a fejet.
Mi imadjuk a paradicsomos krumplit :twisted: es a kecskemetibol a szilvat is. Sajna itt nem tul nagy a valasztek, fokent csak gyumi, abbol is hipp vagy nestle, de inkabb 8 ho felettiek vannak masbol, szoval nalunk marad a kutyulgatas

Igen Nikike, az a bali sminkkep, amit rogton a kozmetius utan keszitettunk, szerintem az egyetlen normalis kep lett.
Jaromobliba mikor tetted eloszor a kisurat?


Kaptam egy szep pofont az elettol, tanusagkent, hogy ideje lenne mar feleloseget vallalnom magamert, mert a fiamnak szuksege van ram, es baromi rossz mindkettonknek ha nem tudok foglalkozni vele. :cry: Tortent ugyanis, hogy tegnap begorcsolt a vesem, eleg kemenyen. :evil: Sajnos mar rutinos vagyok benne, bar meglepett, mert ket harom eve nem volt, de azert nem kivanom az ellensegemnek se. Persze magamnak koszonhetem, mert ha az elmult idoszakba megittam napi ket pohar folyadeknal ami ket kavae volt (meg egy levesnel) tobbet egy nap akkor sokat mondok. Ferjem majd megolt a felelotlensegem miatt, fokent mivel mozdulni sem tudtam a fajdalomtol, gyereknek a kozelebe se tudtam menni, igy mindketten bogtunk, apa meg kesz volt. Masnak egy evi adagja volt az amit en tegnap benyeltem gyogyszerbol, de szerencsere aposom elorelato volt (o a vesesz orvosom is, hihi), es adott olyan gyszereket amik erre az esetre vannak. De megfogadtam hogy mostmar nem magam miatt fogom eroltetni az ivast, hanem a fiam miatt, mert o legalabb ugy szenvedett mint en. (apja meg nem latta igy hisztizni.)

Na megyek keltem a csaladot, indulhat a kocsitura haza, remelem zokkenomentes lesz, igy macskaval, gyerekkel.
Holnap remelem mar otthonrol jelentkezem.

Meri

KépKép
lmarie
 
 


Szép reggelt, bár a tegnapi szebb volt!

Én kezdettől fogva tisztában voltam azzal, h a Kecskemétit is a Hipp gyártja, talán az a különbség, h a hippek bio alapanyagúak, de ott sem mindegyik. Ez magyarázhatja a 100ft-os különbséget, meg a szebb csomagolás :?
Mivel az elején csak pár kanál kajákkal próbálkoztam, gondoltam jó lesz e célra az olcsóbb is, ha már 2 nap után ki kell dobni. Tehát mi nem válogatunk, elfogadta a kecskemétit és azt vesszük, bár most nestlénk is van.
Meg a kecskemétiben több az olyan, ami csak egyfélét tartalmaz, pl. csak őszi, nem keverve almával. Amit tudok, főzök, de körtét, őszit, sütőtököt ilyet fogyasztunk. Nem tudom, a húsosakban lehet, h már lesz ízbeli különbség.
A bio élelmiszer meg nem rossz dolog, de mi is, felnőttként szimpla, bolti zöldségeket eszünk, kétlem, h az bio lenne. És szerintem minden bébiétel megfelel a követelményeknek, feltételezem, h rendszeresen ellenőrzik őket, különben "letiltanák" a forgalmazásukat.

Vigyázzatok az úton, tudod, csak szép lassan, biztonságosan...Bazsi megmarad olyan sokáig a hordozóban?

Nikike, értesítsd akkor Kátyát a talikról!

Tudom, h én állandóan ezzel az ültetéssel jövök, most is :lol:
Én is nézegetem a könnyű, sport babakocsikat, de már megint nem tudok dönteni. Mi úgy kalkuláltunk, h kell télre egy strapabíró, fekvős, jó bundás kocsi, ez meg is van, és ennek is dönthető a támlája, használható ülve is, de nem lehet vele bkv-zni. És hogy majd tavasszal, ha Kami is tud ülni, veszünk egy esernyőre csukhatót, aminek most jön el majd az ideje. De ezek a nagyon könnyű, egyszerű sportkocsik nem csak oloyan gyerekeknek jók, akik kvázi már menni is tudnak, tudnának, úgy ülnek, mint a cövek, stb? és vannak olyan átmenetet képezők, amik azért sokkal jobban tartják a gyereket, de nem is olyan kis könnyű súlyúnak látszódnak. Dönthetem már a háttámlát - újabban Kamilla nem akar fekve babakocsizni - legalább egy fokozatba, ha nem is ülőbe és milyen kortól jók ezek az egészen egyszerű, esernyőre csukhatóak?

Itt jegyzem meg, h szerintem azzal sem sokkal egyszerűbb a tömegközlekedés, mert a sima, régi buszra és villamosra talán még ezekkel sem lehet felszállni, vagy azokra az ősrégi trolikra, mert mindenhol van korlát az ajtónál. Az alacsony padlósakra meg ezzel a nagy dömperrel is fel tudok szállni :shock:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Meri: vigyazztok magatokra hazafele, es lelkem, vese ugyben szinten egyutt erzek Veled, en miota egyszer megfestettek es ugy fenykepeztek le, azota kinosan odafigyelek, mert annyira nem volt kellemes, hogy emgegyszer vegigcsinaljam!
Kompba kb. 1 honapja teper Zsombi, akkor meg nem volt annyira mozgekony mint most, de ha jol emlekszem Bazsi mar forgolodik, talan maszkal is,szoval szerintem nem lehet baja mertekkel.
Majd meglatod hogy tartja benne a kis hatat, Zsombi mint a covek, szalfa egyenes!:)

Adri: KAtyanak kuldtem sMS-t megint nem vette fel, biztos dolgozik szegeny!
Szerintem feliguloben nyugodtan lehet Kami, bar egy ido utan az sem lesz eleg, mert nem fogja jol latni a vilagot es allati kivancsiak am!:)
Talan azert jobb az esernyore csukhato BKV/zas szempontjabol, mert ha kikapod belole a gyereket, felteve hogy nincs tele az osszes kezed, meg fuled szatyrokkal, akkor 1 mozdulattal osszecsukhato, honodala vagod, es konnyen megmaszol barmilyen jarmuvet. Igazabol a boltban tutira elmondjak, hogy mikortol a legoptimalisabb a hasznalata. En is tavaszra tervezem, ha kicsit jobb ido lesz.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az etetős táblázatokat!
Én is megállapítottam, hogy az első sokkal óvatosabb. Pl. paradicsom csak egy éves kortól.

Én eddig a gyerekkajás üvegecskék alapján tájékozódtam, tehát amire 4. hótól volt írva azt adtam "maszekban" is.

Én is felfedeztem, hogy a Kecskemétit is a Hipp gyártja. Mikor megvettük az elsőt, apa mondta, hogy vegyünk inkább Kecskemétit, hogy a profit itthon maradjon. A szép gondolat szertefoszlott, amikor elolvastam, hogy ki a gyártó... :?

Szerintem nem ugyanaz van bennük. Nyilván az árkülönbség nagy része a márkanévnek köszönhető, de szerintem más az ízük és az állaguk is. A Kecskeméti átlagban sűrűbb, emiatt nekem könnyebb vele, mert lassabban folyik ki a gyerek szájából. :) Ennek ellenére a Hipp-et és a Milupát favorizáljuk. :?

Drog? :) Igen, mint a Whiskasban. Mikor macskánk volt, ezt nem vehettem, mert Áron szerint hozzászokik és nem eszik meg mást.

Örülök, hogy elmúltak az alvásproblémák. Így gondolom ti is sokkal nyugodtabbak vagytok. És inni-inni. Nem is értem, hogy miért olyan nehéz ez a nőknek. 3 liter naponta... Ki bírja ezt?? (Nikike a fitolakból :D )

Mit gondoltok a hétfői sétáról? Azt mondják igazi tavaszi idő lesz. Fél kettőkor a városligetben valahol? Pl. találkozhatnánk a koripályánál.

Na megyek, várnak a pelus vasalás hegyek... :(
Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az etetős táblázatokat!
Én is megállapítottam, hogy az első sokkal óvatosabb. Pl. paradicsom csak egy éves kortól.

Én eddig a gyerekkajás üvegecskék alapján tájékozódtam, tehát amire 4. hótól volt írva azt adtam "maszekban" is.

Én is felfedeztem, hogy a Kecskemétit is a Hipp gyártja. Mikor megvettük az elsőt, apa mondta, hogy vegyünk inkább Kecskemétit, hogy a profit itthon maradjon. A szép gondolat szertefoszlott, amikor elolvastam, hogy ki a gyártó... :?

Szerintem nem ugyanaz van bennük. Nyilván az árkülönbség nagy része a márkanévnek köszönhető, de szerintem más az ízük és az állaguk is. A Kecskeméti átlagban sűrűbb, emiatt nekem könnyebb vele, mert lassabban folyik ki a gyerek szájából. :) Ennek ellenére a Hipp-et és a Milupát favorizáljuk. :?

Drog? :) Igen, mint a Whiskasban. Mikor macskánk volt, ezt nem vehettem, mert Áron szerint hozzászokik és nem eszik meg mást.

Örülök, hogy elmúltak az alvásproblémák. Így gondolom ti is sokkal nyugodtabbak vagytok. És inni-inni. Nem is értem, hogy miért olyan nehéz ez a nőknek. 3 liter naponta... Ki bírja ezt?? (Nikike a fitolakból :D )

Mit gondoltok a hétfői sétáról? Azt mondják igazi tavaszi idő lesz. Fél kettőkor a városligetben valahol? Pl. találkozhatnánk a koripályánál.

Na megyek, várnak a pelus vasalás hegyek... :(
Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Bocs, hogy 2x mond, 2x mond. Közben leszakadt a wifim és azt hittem nem ment el. 8)

Kép
jud77
 
 


Jud: tolem mehet a hetfo fel ketto, mar en sem iszom 3 litykot, sajnos

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Na, vki a tettek mezejére lépett!!!

Mehet a hétfő fél 2, de nem lehetne inkább a Közlekedési Múzeum előtt? Ott le is tudtok parkolni. Ja, Nikike ti nem is igen kocsival jöttök, de Judit biztos. Megspórolnátok nekem negyed órát ezzel, mert akkor lesétálunk és nem teszem be a babakocsit az autóba és kacsázok át a felüljárón autóval, mert ez időben kb annyi lenne, mint ha lesétálok. És fél 2 helyett 2? Önző vagyok? :shock:

De végülis mindegy :)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Hopp, lebuktattam magam: már néha vezetek, bár eddig csak itt a ház körül és az M3-ason mentem le Hatvanba. Meg ki a Corába, u.az az útvonal :)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok !!

Adri !! nagyon ügyi vagy így kell ezt !!! :lol:

Én ill. mi is szivesen mennénk hétfőn ,ha sikerül megoldanom, ja és én is a Közlekedési M. -nál fogok parkolni , ha más nem lesz legfeljebb lesétálunk a jégpályáig.
ÓÓÓ, hülye vagyok !!! Az Andrássy-ról letudunk parkolni a jégpálya elött is majdnem !!!


Méri !! Vigyázzatok magatokra !! Majd küldjél beszámolót , hogyan értetek haza !!!

Nikike !! A kemény, az arra vonatkozott , hogy már 4 napja csinálom (sajna ), igazából csak itthon ugrabugrálok és próbálok nem enni, csak valami kefírt, kenyeret nem nagyon , ill. barnát (ha nagyon ennék) és főként gyümölcsöt . Így, már három kiló lement , de sajna nem látszi ill. a régi nadrágaim rámjönnek ,de még förtelmesen állnak . Hát ennyi .

Ui.: Holnap megyünk Kőrösre szülinapozni , ahol is pacal lesz ebédre és sajna imádom ! :?

Jaj-jaj !! Kedves fiús anyukák segítsetek egy kicsit!! A barátosnémnak megígértem, hogy meg kérdezem tőletek, nektek mit mond az orvos meg a védőnő , mikor kell a fütyin a börhöz hozzányúlni ??? :idea:
Mert náluk a védőnő szerint két évesen, az orvos szerint egy évesen . :shock: (náluk= Kiskőrös)
A jövő héten már egy éves lesz a kicsi fia. :?: :?:

Ti mentek a babanetes bababörzés talira , 11.-én ??

Valamit még szerettem volna , de nem jut eszembe , na majd akkor jövök még.


Puszi ,mindenkinek !!!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Kép

2007.02.18. Nem lehet elég korán kezdeni . :lol:


Kép

Fújt a szél , apa biztonságba helyezte.

Pusssszzz

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Kuki téma. Nálunk az a mondás, hogy minden fürdénél amíg engedi, óvatosan húzni kell. Persze mivel még le van tapadva ezért nem tudot teljesen hátrahúzni. A tapadásnak 2 éves koráig kell megszűnnie.
A TV-ben is ezt mondták a héten a Csak csajokban..

Esernyős babakocsi. Hát én válogattam egy pár hónapig. Végül egy Hauck mellett döntöttem. És szuper. A neten rendeltem: www.poppet.hu

Nem a legolcsóbb esernyős kocsi, de minden tud. Altatni is tudom benne, jó a kupolája is. Üln is jó. Az öve is jól rögzít. És a legkönyebb ebben a kategóriában. Csak 6,5 kg.
Ez volt itt a reklám helye. (remélem fizetnek is érte) :lol:

Üdv:
Vendég
 


Hello.

Én is önző okokból írtam a jégpályát, mert lehet előtte parkolni. :) A múzeumi parkolót nem ismerem, de biztosan megtalálom. Szóval nekem mindegy. A két óra részemről rendben.

Kati, nagyon helyesek a lányok! Szuper a kép!

Nikike viccnek szántam, ugye nem volt bántó? Sajnos én sem.

Ma csináltam anyatejjel felturbózott sárgarépa pürét. Hááát úgy összeszorította a száját, hogy egy csepp sem ment bele, pedig a múltkor megette. Bezzeg az alma/banánt nyelte. :( Így az anyatej is pocsékba megy. :cry: Azért még nem adtam fel, jól kiéheztetem, hátha akkor megeszi. :wink: (Biztos, ami biztos: csak viccelek.)

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma a Heim Pál Kórházban Erikkel a szemészeten. Apa egy hónapja vette észre, hogy a gyerkőc egyik szemrése tágabb. Kezdetben nem igen vettük komolyan, a férjem még viccelt is vele, hogy majd a sanda kis nézésétől odáig lesznek a csajok. Azért szerdán az oltáskor megemlítettük a doktornéninek, aki rögtön beutalt a szemészetre. Szégyelltem is magam, hogy mi ezt az egészet félvállról vettük, holott lehet, hogy hatalmas probléma áll a hátterében (főleg miután utánaolvastam). Szerencsére semmi kórosat nem találtak ma, a doktornő egy tündér volt. Először egyébként májusra kaptunk időpontot, de némi protekcióval már azonnal tudtak minket fogadni :?

Mi Veráékkal ellentétben soha semmit sem keresgélünk hónapokig. Most is úgy vettünk babakocsit, hogy elmentünk a Minimanóba, megnéztük a kínálatot és abból választottunk (píz nem számít... de számít....csak a lustaságunk nagyobb annál, hogy több héten keresztül akciók után keresgéljünk....sajnos mindent így veszünk). Nekem egyébként egy narancssárga Chicco tetszett, ami szerintem k... jól nézett ki, de az volt persze a legnagyobb és sajna az elsődleges cél az volt, hogy minél kisebbre lehessen összehajtani és emellett azért téliesíthető is legyen, mert jövő télen nem akarunk azért még egy újat venni. Végül egy Pierre Cardin-t választottunk. Ha a férjem egít, akkor felteszünk egy képet.

A hétfői babasétát mi még átgondoljuk, mert a férjem jár a kocsival és a tömegközlekedés számunkra oda elég zűrösnek tűnik (min. 2-3 átszállás). Bár van új babakocsink, amit direkt BKV-ni vettünk, de azért ez még lehet, hogy túl nagy falat lenne elsőre.

Pelle: elküldöm priviben az elérhetőségemet
Kati: gyönyörűek a csajok. Mindig elámulok, hogy Neked már van egy ilyen nagylányod is.
Méri: ha hazaérsz, jó lenne ha vázolnád, hogy nagyjából merre laksz, BKV-val hogyan lehet megközelíteni, mert útvonalat kell terveznem hozzátok (BKV/ apa itthonról dolgozik aznap, mert lestipistoppolom a kocsit)


Puszika

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Gabi: épp kérdezni akartam, h milyet vettetek, mert ma Kamival mi is átnéztük a kínálatot a Minimanóban. Mi is ott veszünk sok mindent, lévén, h oda bármikor lesétálok vele. A Pierre Cardin-eket én is néztem, mert jó átmenetet képeznek a b..drága hiperszuperek és a nagyon olcsó, egynyaras kocsik között. A srác meg tök jó fej volt, mindbe beleültettem Kamillát, meg emelgettem vele együtt a kocsit, h meg tudom-e emelni.

Leírom a konklúzióimat, hátha vkit érdekel: most sem tudok majd olyat venni, ami minden elvárásomnak megfelel (nem 30ezer, és nem is 20, könnyű - max 7 kg -, van lábzsák, esővédő, kapaszkodó, több pozícióba dönthető a támla, ha netán ülés helyett aludni akarna). Mondjuk ahogy néztem, ami olyan nagyon egyszerű és könnyű, az tényleg csak arra jó, h leszaladjon az emberfia a boltba, ami már rendszeres használatot is kibír, az vagy nehezebb, vagy könnyebb, de cserében az ára is igen borsos. Viszont továbbra is tartom azt az álláspontom, h nem nagyon lehet egyedül bkv-zni velük, csak ha megkérsz vkit, h segítsen felemelni, mert oldalról fogva szerintem nem férek fel az ajtón. Nikike ötletét is kipróbáltam, egyik kezemben gyerek, másikkal emelem az összecsukott b.kocsit...egyrészt, h hová teszem a gyereket, míg összecsukom a kocsit - kiv.akik már megállnak saját lábon - másrészt csak azt tudtam megemelni, amelyik a legegyszerűbb verzió volt, se dönthető támla, se tető. :shock:

Na eldugulok :lol:

Judit, én krumplit és répát és tejet keverek egybe, ezt falja Kamilla. Én mindenhez keverek krumplit, talán úgy laktatóbb és nem olyan erős az íze.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Kati, a csomagtartós kép csúcs...persze a másikon meg a lányok, egyenruhában :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Hopp, és elfelejtettem, h a meggy-krumplira a megoldás a körte...tudom, kissé bizarr, de megkóstoltam, nem rossz :)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok Anyukák! Mindjárt jövök, épp fürdetni készülünk, utána meg apacuka megy el egy barátjához! Priviket megkaptam, alakul a lista!

Eddig:
Adri, Hiuzka, Gabi, Frusi, Jud, Niki,Kati, Persela, én

Többiek írjatoook:-DDDD

Pusznyák, jövök nemsokára!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok!

Jud: ne hulyeskedj! ERtem en a viccet :lol:
Kozlekedesi Muzeum nekem is jo, akkor 2 kor. Jud, szeritnem ha az M3-rol jottok, akkor a feluljaron nem kanyarodsz el balra a Hungaria krt.-ra, hanem a legkulso savban egyenesen tovabb mesz. a feluljaro vegen az elso lehetosegnel (lampas keresztezodes) balra kanyarodsz, utana az elo lyukon jobbra, az mar a Liget es a parkolo resz. Ott, hogyha balra mesz akkor eppen a muzeum ele ersz. Tehat bal-jobb-bal!

Csajok: Tok sokat segitettetek esernyokocsi ugyben! Jo hogy van ez a sok tapasztalat! Egyreszt nem gondoltam volna hogy ennyire nehezek ezek a cuccok, most aztan gondolkodhatok hogy melyiket valasszam a tok egyszerut nyarra, vagy kombinaljam tetovel, stb,..,

Kati: annyira edesek a kepek a csajokrol. Tok jo az autod, nekem is kellene valamit talalnom, mert multkor Apa feldobta a temat, hogy kene nekem egy ujabb. En nem is tudtam, persze orulok, mert azert tenyleg 10 eves. Csak talaljam ki!??? Mondom akkor egy Aygo, azon kilog minden mondja Apa, na akkor majd ha dontottel szolj, mondtam Neki. Bar asszem mar kivalasztotta a Fiat Pandat, meglatjuk.
Futyi tema: ugyan az mint Vera!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok,

Itt vannak az ígért kocsis képek


Kép

Kép

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Gabi!

Tok ari Erik. Igen ezt a PC kocsit jol ismerem, mostanaban mindenhol ezt nyomjak, lehet hogy ez bevalt. En is szoktam benezni a Minimanoba, de leginkabb azert hatha megint kifogok egy akkrora akciot, mint az etetoszekkel. Gyerekules ugyben nem volt szerencsem. Jovoheten megprobalok egyet elhozni a gyerek unokatesojatol, mert a csajok kinottek. Aztan raallok erre az esernyo projekter. Mondjuk jo Vera oldala. Szepek a Hauck kocsik is.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztoook! :D

Lmarie, tessék VEDELNIIII!!!!! irgum-burgum,ez nem játék, főleg, hogy ilyen fájdalmakkal jár!!! Remélem, nem lesz több vesegörcsöd...:(((

Bébikaja: én is a kísérletező fázisban vagyok, és Adrihoz hasonlóan az az elvem, hogy inkább olyanokat veszek üvegcsében (nálunk is a drágábbat eszi jobban...eh.. :?), amelyeket nem tudok elkészíteni, pl. őszit, mert nem kapható most:-) Egyébként megdöbbentem, mert pont ma töltöttük fel a készletet (először:-) apacukával, és azt látom, hogy az 5 és a 6 hónapos bébikajákból is van jó pár húsos! Nekem egyelőre ez még meredek, csak zöldség-gyümiben merek próbálkozni.

(Viszont ma már javasolta a párom a búvármaszkja előkeresését, miután kicsomagoltam a legújabb kakis csomagot:-)

Esernyőkocsi: ma láttunk egy jót a KIKÁBAN! Nagyon tetszik: szuperkönnyű mégis stabil (szóval azért nem úgy néz ki, mint amiben a kislányok tolják a barbit meg a játékmackót:-))), dönthető a háttámlája, egy kézzel összecsukható, jól néz ki, teteje nincsen (de a neten láttam, hogy kis ernyőcskét szoktak ezeknek az oldalához csíptetni), valami osztrák márka, H betűvel kezdődik, 11 e pínz. Túl komolyat nem fogunk venni, mert az ugyanolyan nehéz lesz, mint a mostani járgány. Nekem inkább a metrós kiruccanásokhoz kellene, mert lefelé nem tudom kitartani a mostani kocsinkat gyerekkel együtt:( A másik, hogy a kocsink C3-as (gyufásdobozméret), szóval ha a babakocsit is visszük, már tele a csomagtartó, nem tudunk csakúgy vásárolni még ezt is-azt is:-)

Voltunk előtte a buzi Brendonban, mondván, ott van választék, majd jól kisasolom a tutit, és lövök egyet a neten használtan...na inkább nem mondok semmit, milyenek voltak:(((( grrrr

Eh...az outletben is jártunk, a párom (pasidili) vett Somedlinek egy Nike sötétkék melegítőgatyát:-))))))) Magának akart venni cipőt, nem találtunk, viszont meglátta a leárazott miniknek való melegítőket az egyik polcon (alsó-felső együtt 6.900), erről lebeszéltem, van annyi cucca már, úgyhogy vette ezt a melegítőgatyát 2.900 Ft-ért:-)))


[/b]

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Közben kiszaladtam csokiért (legújabb kedvenc: sárgabarackos-kekszes Boci étcsoki nyammm :D :D )

Kati, annyira jót röhögtem a csomagtartótok tartalmán, hogy egyesek hogy szállítják szegény porontyot:-DDDDD jól van, csak viccöltem, olvastam, hogy szél ellen védte az apukája! Mindkét lányod nagyon szépen, együtt pláne!!!

Ha valakinek van kedve börzézni, szívesen becsatlakozom 11-én, apa elvállalná Somit egy kicsit (holnap ő megy motorkiállításra, és hogy fiftififti legyünk:-)))

Gabi, nekem és eltérő a szemnyílás nagyságom, vagy hogy mondjam:-))) persze valószínű attól, hogy tini koromban a fél arcomba lógott a hajam:-))))) Annyira bírom Eriket ebben a kocsiban:-)) Ősszel lelóg majd a két kalimpáló lába:-)))

Hétfői séta: mi most sajnos nem tudunk menni, megyünk dokinőhöz tanácsadásra, kajakonzultáció, utána meg jön anyukám Somiőrzésre, mert este megyünk Shakira koncertre:-)

Pusszantáááás!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Pelle!

Ez a kocsi a Kikaban veheto meg, vagy ott lattatok valakinel! Nem is gondoltam, hogy Kika ilyeneket arul?? Az egykezessege szimpi.
Szuntet van a Sztarok a jegenben, azert aktivkodom:))

Ja buvarszerkos pelenkacsererol neztunk a multkor neten terjedo szosszenetet, hat majdnem lefordultam a szekrol, apukak annyira finnyasak, oszinten tenyleg ennyire budi??:)

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hehe, én is a jégtáncot lesem:-)))

A Kikának rendes bébirészlege van, érdemes megnézni, több bababútora van, mint a brendonnak! Van ám minden, harmincféle kismotor, garmada etetőszék, ágynemű, játék, cumisüveg, babakocsiból is van minimum annyi, mint a minimanóban, és nem extrém áron, inkább átlagosnak mondhatnám, és mindig vannak akciók! (mi nyáron itt vettünk szuper babaplédeket, ja, és vannak színes, nyomott mintás textilpelusok is, mi ezeket nagyon szeretjük, Somi nézegeti a mintákat, nyomogatja a nyuszikat-macikat:-))) /Egyedül bébiruha nincs, de minden egyéb felszerelés,kütyü van itt is. A biliken röhögtünk jókat, meg a vécére rakható vécémászó kislétrán...háháááá :D :D /
A legolcsóbb esernyőkocsi 2.900 Ft, de ez nagyon rozoga, szóval ezekbe beül Zsombi vagy Somi, oszt nyekk:-)))

Pussz!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


PElle:))))))))))))))))))))))))))

hany kilo most Somi?

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nem tudom, hétfőn megyünk mázsálásra a tanácsadás keretében!:-) Zsombipajti? :D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


sziasztok!
csak bekukkantok, mert még mindig el vagyok havazva :( így sajnos nem tudunk menni hétfőn sem, mert a héten mindenképpen le kell adnom egy anyagot :( el is vagyok keseredve, mert már vártam nagyon hogy személyesen is megismerhessek mindenkit, a törpét még nem merem egyedül elengedni, ő is marad

esernyőkocsi: én Auchanban vettem 5e-ért egy nagyon egyszerű, könnyű, tényleg nagyon kicsire összecsukható mégis masszív kocsit, teteje nincs, de törpike így is élvezi, főleg ha futva tolom

fütyi: tessék odafigyelni, mert fájdalmas lehet, ha beragad alá a sok trutyi és nem távolítják el, párom umokatesójánál ez volt, 1 éves koráig nem nyúlt hozzá senki, majd egyszercsak magas láz, gyulladás, sebészet :(

kika babarészleg: mi is sok mindent szereztünk be onnan (köszönhetően a kedves rokonoktól nászajándékba kapott utaványoknak :)) tényleg jó és az eladók is segítőkészek voltak velünk (<-> brendon, minimanóban egyesek)! de hát ez utóbbi közelebb, így mi is inkább megyünk a manóba, de sokszor felhúzom magam rajtuk

szemrés: mifiúnknak is különböző, ezt kezdetben azzal magyarázták, hogy szüléskor megnyomódott, később is nyílt ki neki a bal szeme, mostanában csak akkor észrevehető ha fáradt, de szerintem így is szexi pasi lesz (bocs, egy elfogult anyukát hallhattak) szóval nekünk azt mondták, csak akkor van gond, ha a szembogár nagysága eltér, mérnök apukák előnyben

kaki: nálunk írtózatosan büdi mostanában, tegnap sikerült nagy hanggal egy fél nyúlbogyónyit kinyomni, a szag és a hang alapján azt hittem, mehet fürdeni, amikor kibontottam kereshettem a nagyítót, hogy megtaláljam honnan ered a SZAG

tényleg, hány kilók a fiúk? Cs. 9400g körül van és kb.78cm

szép napot nektek, sajnos én ma is bent rohadok
Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Sziasztok Csajszik! :lol:

Én tudtam, hogy a Hipp és a Kecskeméti gyártója ugyanaz, de valahogy állagra jobban néz ki a Hipp, így mi azt vesszük, plusz Nestléket szoktunk. Én úgy hallottam, hogy lehet, hogy a gyártó ugyanaz, de állítólag nem ugyanazokat a cuccokat teszik egyikbe-másikba. Aztán lehet, hogy igen, és tényleg csak a címke a más. :evil: :shock:

Mi a múlt hétvégén, nagymamiéknál azt találtuk ki, hogy ami a babaüveg címkéjére volt írva, mi is hasonló dolgot készítettünk "házilag". Még az állaga is tök ugyanolyan lett!! Csak hogy önmagában a házit valamiért nem ette a gyerek :? így azt csináltuk, hogy összekevertük a Hippes üveg tartalmával, na így már gond nélkül lecsúszott. :lol: Itthon azóta nem volt időm bohóckodni ezzel, de ezt kéne csinálni mindig, gazdaságosabban kijönnénk. :wink:

Csábító ez a hétfői séta, bár mi csak akkor tudnánk csatlakozni, ha Apa tudna hozni-vinni bennünket, mert ezzel a babakocsinkkal én tuti nem szállok bkv-ra... :shock: ...még meggondolom (-juk).

Pelle, akinek a fia gumipókkal lekötve utazik, az csak ne szóljon semmit a csomagtartóban utaztatott gyerekre! :lol: :lol: :lol: (csak viccelek ám, nem megsértődni!!!) :D :D

Kép
frusi
 
 


Hello!

Niki köszi az útbaigazítást. Meg fogom találni. Szerintem Esztergomba megyünk mi is. Áron már regisztrált is. Nehogy lemaradjon. :) A falunapot nem ismerem, ott még nem voltunk. Meglátjuk.

Pelle sajnálom, hogy nem tudtok jönni. Legközelebb te tűzöd le az időpontot jó?

Adri kevertem krumplit a répába. Este kipróbáljuk, köszi a tippet.

Vera a babakocsi szuperül néz ki, a kerekein folytam szét leginkább. A mi sz....ar utainkon milyen komfortos lenne. Hmmm. :roll:

Gabi, Eriknek imádnivaló pofija van. Nagyon helyes a szuper, új kocsijában.

Mi anno 4 funkciós babakocsit vettünk, így egy kosszal letudtuk a dolgot.
Illetve majdnem... Én most épp gyerekülést hajtok. Lassan kinövi a gyerek azt ami a babakocsihoz van. Olvasom ezerrel a nemzetközi teszteket, a gond csak az, hogy a minősítő/tesztelő cégek zöme német/osztrák így le kellett porplnom a német nyelvtudásom. Útálom a német nyelvet... Brrrrr.
Van esetleg javaslatotok?

Nikike, új kocsi szuper!
Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Pelle!

Zsombi kb. 9.2. Jelentest kerek majd Somirol!

Jud: a kocsi egyaltalan nem biztos, csak felmerult, meg nem is zsir uj, max 2-3 eves.

Marha szarul vagyok am. a gyerek 4x akkorat bukott az elmult masfel napban, mint meg soha, vagy legalabbis mar nagyon regen. Gyanusithato a paradicsom. Asszem nem adok neki mostanaban.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Mi is mennénk a talira, majd írjatok privátüzit, hogy hova és pontosan mikor, illetve mit vigyünk.:)

Jól vagyunk bár mindig történnek a dolgok, most pl. : Zsolti okozott nem kevés gondot: apu autóját végig karcolta(tudni kell, neki Pajero-ja van, ami nem egy olcsó autó...s karcmentes volt-eddig!)
Szóval fényezés meg minden, de sose lesz a régi! És nemis a pénz zavar, ami 30 -40 közt mozoghat, hanem, hogy ilyet csinált.
Annyira csalódott vagyok.:(
Még mindig nem költöztünk! Mikor lesz a nagy nap nem tudom...

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

gyors bekukk...

Tegnap elfelejtettem: boldog Szülinapot MÉRI!!!!!!! :lol: :lol: Remélem sikeresen haza értetek :wink:

Nekünk a hétfő nem jó, jön a mama. Amúgy is gondot okozott volna :arrow: nem tudok manóval egyedül bkv-zni :cry:
A szerda is érdekes lesz, akkor megyünk szurira 15.45-re..... :roll:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Méri!!!

Boldog születésnapot!!!

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Meri!

Happy birthday to you!!:)

Sziszike: Miert csinalta a gyermek? Feltekeny, vagy unatkozott
:roll:

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Frusi, viccölsz? Miféle sértődés:-)))))) :D

Boldog szülinapot Mérinek!

Sziszike, ha lesz időd, csinálja a legkisebbnek is egy számlálós csíkot:-) Miért dekorálta ki a gyerek a kocsit, elmondta?

Nikike, jobbulást Zsombinak!

Többiek, nem szeretnétek rajta lenne a privát email-telszámlistánkon?

Jud, ugyan, semmi gond, megyünk mi is sétálni a bandával, míg ezek a kis pockok kinőnek a kocsiból!:-)))

Pussz

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Boldog szülinapot, Méri!!!

Pelle, de én igen, csak gondoltam, az én adataimat magadtól is tudod:-))

Na megyek, sűrű volt a hétvége, majd holnap már nyugi lesz!

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Hello!

A séta nekünk ugrott. Barnabás estére megint belázasodott. :cry:
Beszéltem a dokival pénteken, azt mondta, hogy a hőemelkedés még belefér, de engem aggaszt, hogy már két hete tart és most megint fejjebb ment. Pedig péntek este már hőemelkedése sem volt. :?
Azt hiszem holnap letámadom megint, de most már kérem, hogy csináljon valami komolyabb vizsgálatot.

Szerintetek túl parás vagyok? Mit csináljak?

Nikike Zsombi jobban lett?

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Méry boldog szülinapot kívánok!

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy aggodtatok a Dragamert, de szerencsere semmi komoly nem volt, kicsit en paraztam tul a dolgot. Ma mar nem volt semmi szokatlan. Jol gondoltam, hogy a paradicsom volt, meg kicsit suru volt nekunk is a hetvege. Sokan raztak, emelgettek, dogonyoztek a gyermeket.


Jud: melysegesen sajnalom, hogy igy alakul a dolog, elsosorban persze amiatt, hogy Barni rosszul van. Egyebkent a kedelyallapota is rossz a hoemelkedessel egyutt? Mennyitol szamolod a hoemelkedest? Ha esetleg pozitiv valtozas van, akkor jottok? Vagy tuti nem.
Tobbiek mi lesz velunk? Azert remelem meg osszefutunk.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Éljen, az előbb írtam egy kisregényt, erre elszállt :evil:

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Na nekifogok újra, de csak összefoglalóan :x

Méri: Boldog szülinapot!
Gabi: Nagyon sármos Erik az új babakocsijában!
Jud: Barninak gyors gyógyulást, remélem reggelre legkésőbb lemegy a láza...
Kati: Milyen nagy a lányod! Nem is gondolná az ember, inkább a húgodnak nézném 8)
Pelle: küldöm a privit, csak kissé lemaradtam az elmúlt héten az internetezéssel...

Sajnos nagyon rossz hírt kaptunk, kiderült, hogy a cicánk rákos, a hashártyája tele van daganatokkal, és nem gyógyítható :cry: Semmit nem lehet tenni vele, csak elaltatni, de egyelőre képtelen vagyok elhatározni magam :cry: Fájdalmai nincsenek (legalábbis úgy tűnik), csak nagyon legyengült, nem tud felugrálni a szokott helyeire, úgyhogy pl. Nekem kell feltennem az ablakba, amikor szellőztetek, és ez valami szörnyű érzés :cry: Ő teljes jogú családtag nálunk, mindig úgy emlegettük a párommal, hogy a mi macskagyerekünk :shock:

Séta: most nem tudunk menni, de legközelebb egy ligeti sétához szívesen csatlakozunk, anyuéktól egész könnyen oda tudunk menni mi is! Remélem az Uzsokis találkozóra eljutunk, és szeretnénk elmenni Méri bulijára is! :)
Mi anno egy PP Milano babakocsit vettünk (ez uaz mint a Venezia, csak nagyobb) szuper jól variálható, kicsire (igaz nem esernyőre) lehet összecsukni, fektethető, van jó kis lábzsákja, kupolája meg minden, és nem is veszélyesen nehéz (nincs kilenc kiló), én jól tudok vele BKV-n közlekedni, csak mindig meg kell találnom azt a helyet a buszon, villamoson, ahol nincs középen korlát... Azért majd szeretnék később venni egy Aria-t (használtan egész olcsón lehet lőni egyet-egyet).

Puszi Nektek

KépKép
Kép
elsijud
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?