Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Drága Csajszikák! :D

Nagyon de nagyon szépen köszönöm a drukkokat! Tényleg tündériek vagytok!!!

Túl vagyok a leszíváson, 11 db tüszőt szívtak le és azt mondta a doktor bácsi, hogy szépek.
Nagyon kába voltam utána, de jól voltam. Aztán dél körül elengedtek minket, elmentünk a gyogyszertárba majd haza, és olyan három óra körül úgy bealudtam, hogy negyed hatkor ébredtem csak fel képzeljétek! :)
És persze éjszaka is aludtam mint a bunda! Most nagyon jól kipihentnek érzem magam, nemsokára megyünk az intézetbe beadatni az első progi szurit és persze megtudni mi újság a mi picikéinkkel!

Olyan hihetetlen, hogy végre két év után találkozhattak egymással!

Cocikám, nagyon-nagyon drukkolok a kiscocikáknak, hogy szépen befészkeljék magukat anyuci puha meleg párnácskájába! :D

Kiscsillag drága, biztos kutyául érzed magad és ez rossz, de én tudom mennyire örülsz is ennek!!! És én is nagyon örülök neki mert ez azt jelenti, hogy minden okés ott belül!!! :D

Mégegyszer köszi mindanyiótoknak!!!Puszi!!!

Kép
Kép
jucmuc

Kedves Mindenki!

Legyetek szívesek segítsetek!

Hétfőn megyünk a Kaáliba, és pontos útvonalra lenne szükségem. Sajnos ahány útvonaltervezőbe beírtam annyi lehetséges útvonalat ajánlott fel, még véletlenül sem volt kétszer ugyanaz.

A lehető legegyszerűbb útvonalra lenne szükségem: M3 ap. felől érünk be Pestre, és a Pesti oldallal nincs gond, inkább arra lenne szükségem, hogy melyik hídon menjünk át, és merre, mert jelenleg Erzsébet -híd, Margit -híd és sorolhatnám, hogy milyen lehetőségeket dobott ki az internet. A térképen pontosabban végig tudnám vezetni az útvonalat, ha valaki segítene, és megírná, hogy abban a kereszteződésben, ahol át kell térni egy másik utcára, lehet-e jobbra, balra kanyarodni stb.

Előre is köszönöm a segítséget!!! :oops:

Donkia!
Ugye jól emlékszem, Ti ma mentetek a Kaáliba?
Írj légy szíves, már nagyon várom a jelentkezésed! :wink:

És nem utolsó sorban mindenkinek gratulálok (a neveket nem sorolom fel, ha nem baj, mert szerencsére egyre hosszabb a névsor)! :wink:
Gratula mindenkinek, és szorítok, és minden nap küldöm az energiát mindenkinek :)

Puszi mindenkinek! :)
Vendég

SZiasztok!

Jucmuc,
gratuláció, és drukk a randikhoz! :D

Erika, Coca, Nyuszi és a kicsik odabent,
drukkhegyek! :)

Pandácska,
türelmes vagy, nem mondom! :D +++++++++++

Nők,
segítenék, de csak a bkv-s útvonalat tudom...

Kiscsillag,
jobbulást a tünetekből!
Szerencsére jó oka van! :wink:
angel37

Aranyosdrágaédescsajok!

Köszönjük szépen a ránkgondolást, a drukkokat, a szutkokat és a ragacsokat!!!

Én is küldök mindenkinek, akinek izgalmasodnak az események.

Óeiási CUPPPP!

Nők!Küldök privit!

Kép
zölddisznó

Jucmuc,
Gratula ez aztán a szép eredmény :D
Kép

Angel,
Á nem vagyok türelmes csak úgy vagyok vele hogy felesleges tesztelnem mert a tesztek sokszor tévednek ilyen korán két irányba is. Rengeteg példát láttam erre mostanság. Meg amúgy is utálom a teszteket meg a aljas egy db csíkjukat :wink:
Vendég

zöldcoca: Babaragacsos szállítmány elindítva+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

hanna 30:
Mit mondott az orvos szedel valamit? Én karácsony másnapján voltam így ,és nagyon nehezen lábaltam ki belőle.

pandácska: Mennek a++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++energiák.

kiscsillag : köszike a ragacsokat, és lassu javulást mert addig amíg így vagy addig a pocaklakók jol vannak . Csak kibírni nehéz.

dido: neked is köszi a ragacsokat.
jucmuc: Gratula a 11 tüszőcskéhez és jó randit a fiukkal.

nők: Mi is az M3 ap -ról megyünk be pestre. Eleinte a Margit-hídon jártunk keresztül de mióta a TV szajkozta hogy veszélyes a Margit-híd azóta a Lánchídon megyünk keresztül és az sem bonyolult. Az internetröl töltöttük le mi is . Mostanában azon járunk . De délután itthon lesz a párom és ha kell segít nektek.

angel 37: Köszi a drukkokat

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nők! Már a 2. privim szállt el. Nem engedi elküldeni Neked.

Kattints rám MSN-en, vagy E-mail...és megadom a számomat, aztán részletesen elmondom, mit ajánlok.

Kép
zölddisznó

Nők :!:
Az eltéveszthetetlen út:
Lánchídon át, alagúton át (Mészáros utca), Shell kútnál (ami a bal oldaladon lesz) jobbra, tehát tovább a Mészáros utcán, majd 1. utcán a síneken át balra. Egyenesen, amerre lehet. Átmész az Alkotás utcán, egyenesen mész a Márvány utcában, a Böszörményin is keresztül mész egyenesen és haladsz csakis felfelé! az Orbánhegyi úton, ami belemegy az Istenhegyi útba. Balkéz felé lesz a Kaáli Intézet, egy buszmegálló lesz a jobb oldaladon, utána kb. 10 méterrel kell befordulj balra.
Ha az Erzsébet hídon jössz át, akkor utána csak jobbra kell menni az Attila úton az Alagútig, vagyis a Mészáros utcáig, ahol balra kell fordulni (lehet balra fordulni) és a többi ugyanúgy, ahogy leírtam.
Nekem ez a legegyszerűbb, nagy eltévedős lévén...
Remélem segítettem!
Fanni
fanni73

Sziasztok!

Jucmuc! Gratulálok!!! Ez tényleg szép teljesítmény!

Coca! Nálad is kapaszkodjon mindenki mostmár!!!

Nők! Mikorra kell a Kaáliba érnetek? Csak mert a dugó szempontjából sem mindegy, h adott időben merre mész. :(

Hanna! Voltál dokinál?!

Angel! Nem gond, csak kíváncsiságból kérdeztem! :)

Pandácska! Akkor azért szorítunk h kibírd és hogy tesztelhess!!! Ismerős az érzés h nem akarsz 1 csíkot látni. Nekem a legutólsó inszemnél a párom már ott tartott h megtiltja a tesztelést, aztán elmagyaráztam, h az utro szempontjából nem mindegy, h szednem kell-e tovább vagy sem. :(

Kiscsillag! De jó ma találkozol a védőnővel!!

Zizo
2120

Sziasztok! :D

Köszi!!!! 6 petesejt termékenyült meg jól, holnapra azt is megtudjuk mennyi osztódott. Remélem mindegyik!

Puszi mindenkinek!!! :D

Kép
Kép
jucmuc

Judit :!:
Az nagyon jó, csak így tovább :P

Kismókus :!:
Ha erre jársz, dobnál egy táblát?
Nagyon köszi :roll:

Fanni
fanni73

Sziasztok

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a babaragacsokat!!!!!!!!!

Kiscsillag
jobbulást, de ezekre a napokra pár hónap múlva már emlékezni sem fogsz!!!!!!!!!!!!!

Jucmuc
nagy nagy gratula a 6 megtermékenyült babócához, további drukkok az osztódáshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zölddszinó - Nyuszipuncs +++++++++++++++++++++++++

És persze mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Jucika! Nagyon ügyik voltatok Te, meg Apa!
Húúú, nagyon szprítok, hogy szépen osztódjanak!!!

7. naposoknak jó nagy adag technokol!!!

Várakozóknak kitartás!

Kép
zölddisznó

Zizo, Fanni, Erika, Cocika, és mindenki: PUSZIIII!!!!

Holnap jelentkezem!

Kép
Kép
jucmuc

Zizo, Fanni, Erika, Cocika, és mindenki: PUSZIIII!!!!

Holnap jelentkezem! És persze nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Kedves lányok, asszonyok és Harcimókus!
Előre is elnézést kérek, de én csak úgy tudok menni az intézetbe, hogy viszem Manómat is!

Ma is voltunk, és tudom hogy valakiket ez esetleg rosszul érint, de sajna nem tudom kire hagyni és hát ugya apa is kell a művelethez néha!

Ne haragudjatok!

Én nagyon drukkolok mindenkinek!
Sziasztok!

Kép
anid

Sziasztok Lányok!

Kedves Nők és Dido!
Mi 10 órára mentünk az intézetbe, a Margit hídon keresztül, de szerintem van ennél jobb útvonal is, mert épphogy beestünk 9:55-re, úgy, hogy már 9 óra körül az M3-ról beértünk Pestre.
Szóval a doktornő nagyon kedves volt, mindent elmagyarázott (nem kellett várni egyáltalán), áprilisban kell visszamennünk, akkor lesz egy ultrahang, és elkezdjük a stimulálást. Nekem korábban már volt 3 inszeminációm, meg a lombikhoz az öszes leletem megvan (hormon, HSG, spermiogramm, clamydia, stb. ). Szóval áprilisban kezdünk, és májusban leszívás, beülti. A hely is, a recepciós lányok is, szóval mindenki, nagyon barátságos, kedves!
Az Istenhegyi úton ha mész felfele a bal oldalon lesz, be kell menni egy szűk utcába, van saját parkolója.

Erika, Jucmuc, Nyuszika, Coca!
Azt hiszem leginkább Veletek történnek fontos dolgok, szóval mindenkinek ezerrel drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zizó!
Milyen volt a síelés? Mikor mész legközelebb inszemre?

Lányok!
Még egy kérdés, mindenféle emotikont hogyan illeszetek be?

Üdv Mindenkinek!
donika

Szép estét mindenkinek!

Már nagyon rég nem jelentkeztem. Annyi minden történt, hogy nem is tudom követni, de azért probálkozom.

Erika Jucmuc, Nyuszipuncs, Zölddisznó!!!! :D :D :D

Nagyon szurkolok nektek! Biztos most következik a babaesős időszak!

Pandácska

Mi a helyzet veled?
buborék5

jucmuc: Gratula a babócákhoz és sok sikert az osztódáshoz

erika 13: Hogy vagy? Neked is mennek a babaragacsok++++++++++++++++++++++++

zöldcoca : A babaragavsokra neked is szükséged van++++++++++++++++++++++++++++++++
Ez a várakozás egy örökké valóság, valahogy odébb kéne tolni az időt.

donika, buborék5 : Köszi a drukkokat

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Tudom, hogy most le fogtok szidni, de nem voltam még dokinál. :oops:
Lázam nincs és hangom se. :lol:

Jucmuc! ++++++
Nyuszipuncs! ++++++
Zizo! Kiscsillag! Nyugodtan szidjatok le.
cOCA! ++++++

Hű, mennyien fognak tesztelni. :lol:

Csajok! BABAESŐ INDUL! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Harcika! Nem jó a privát! Ha bekukkantasz, lészszi kattanj rám egy percre!
Köszi!

Kép
zölddisznó

Erika, Nyuszi és Coca!
szurkolok nektek nagyon, gyorsan elrepülnek majd a napok, a babócák meg szépen befészkelik magukat...
sokat pihentek??

Coca,
már jobban vagy??
tök jó, hogy 3at kaptál vissza, éljenek az ikrek :D

pandácska,
drukkolok neked a zebrás teszthez...

jucmuc,
gratulálok a 6 babócához, biztos szépen osztódnak

bárcsak én is már itt tartanék...
_ismeretlen_

Sziasztok!

Nyuszi, Erika, Coca!
Továbra is mennek a dukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit!
Itt is gartulálok a 6 picúrohoz! A hétvége már mindjárt itt van. Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pandácska!
Nagyon remélem, hogy most 2 csíkos tesztet adtak Nektek a patikában. Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donika!
Éljen a május! Már csak 2 hónap!

Nők!
Ezekszerint Ti ma mentek először a Kaáliba? Várlak a beszámolóval.

dido
dido

Sziasztok!

Hanna!
Dehogy szidunk le, csak aggódunk érted! A gyomrod legalább már rendbe jött?

Donika!
Köszönöm a kérdést, nagyon jó volt! :) Visszamennék... :)
Március második hetében, ha ez a hónap sem sikerült.

Mennek a drukkok Mindenkinek!

Zizo
2120

Napocskás, vidám, szép, jóreggelt csajok! :)

Nyuszi, Erika, Coca, Jucmuc Reggeli kamionnyi babragacs szállítmányt indítottam ám. :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pandácska :) Neked mikulásűző manókat küldök, akik pedig kétcsíkosra festik a tesztet. Mert van olyan ám, lásd meg minnél hamarabb!!! ;)

De jó!!! Nemsokára babaeső lesz!!! Annyira, de annyira drukkolok Mindenkinek!!!!!!
Kép

Köszönöm Mindenkinek a jobbulás kívánást!! :) Már jobban is vagyok és örülök, hogy süt a napocska!! :)

Donika a szövegdoboz alatt van, egy kék betűs felírat, hogy Melléklet feltöltése arra katt rá és akkor a saját gépedről feltudod tölteni a képet. Ennyi.

Lányok!!! Tegnap megismerkedtem a védőnénivel és megkaptam a kiskönyvet is!!! :D:D:D Hamarosan Ti következtek!!!

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Jaj :) a virágos kép alá azt akartam írni, hogy itt a tavasz!!! :D:D:D

Kép
Kép
kiscsillag

Angel37! Nyuszipuncs! Fanni73!
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok, minden segítség jól jött! :)

Este tudtam msn-ezni Zöldcoca-val, aki egy tündér! De tényleg :lol: ! Ha személyesen ismernénk egymást, én biztos csípném a búráját.

Drága Coca!
Olyan szinten nyomtad a dolgot, hogy nem bírtam a tempót tartani (nekem ez volt az első msn), és olyan aranyos figurákat küldtél, olyan jókat nevettem :P .
És az útvonal is nagyon tökéletes, így biztosan nem tévedünk el.
Kívánok Neked minden jót, vigyázz magatokra, és még egyszer köszi a segítséget!

Donika!
Köszi az infót! :)
Kitartás, már március van, hamar itt lesz május is :wink:

Dido!
5-én megyünk, majd írok. Már nagyon izgulok. :roll:

2120

11-re megyünk, és Donika írása alapján jó korán indulunk, hogy időben odaérjünk.

Kérdés: Hogyan tudom a profilomat módosítani, képeket beszúrni a szövegbe?[/b]
Vendég

Sziasztok!

Jucmuc,
gratula, csak így tovább! :)

Várakozóknak sok tapacs! :D
angel37

Donika :!:
Úgy, hogy írás közben rákattintasz a szövegrész mellett bármelyikre, amelyiket használni akarod és akkor már be is tetted. (emotikononok)

Nők :!:
Felmész a lap tetejére és a "segédletek" legördülő menüből kiválasztod a profil-t.
Szerintem képet a melléklet feltöltése menüvel tudsz feltenni, az pedig a szövegsáv alatt van, ahogy írsz, látod.

Pandácska :!:
Azért én nem bírnám ki a jövő hétig... ???

Fanni
fanni73

Sziasztok

Fendike
köszi a drukkokat
pihenes: fogjuk rá amennyit egy 13 hónapos örökmozgó mellett lehet :lol: , de sebaj, mertha a kistesók hozzánk szeretnének jönni, akkor a szakirodalom szerint 1 hét a megtapadás, és remélem, hogy már jól megvetette - megvetették a pici ágyukat odabennt!!!

Didó
köszike a drukkokat

Kiscsillag
nagyon örülök hogy már jobban vagy, és örök hála a ragacsokért!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
erika13

Erika, Nyuszi! Nektek csináltak UH-képet a beültetett embrikről?

Kép
zölddisznó

Fanni73 :!:
Köszi a segítséget, megtaláltam :) !
Sajnos képet nem tudtam föltenni, mert túl nagyok vannak a gépemen. Majd kisebbre veszem a méretét, és újra próbálkozom :?
Próbának nem volt rossz :idea:
Vendég

Sziasztok

Zölddisznó mami
igen kaptunk képet Ákosnál is és most is!
Miért ti nem kaptatok?
Ha nem kaptál, akkor már sajna késő a reklamáció :cry: :cry: :cry:
Sebaj - majd kapsz :lol: mikor mekkukoljátok hogy hány babucika van :lol: !!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

fendike , dido : Köszike a szurkolást de ezek a napok ólom lá
bakon járnak.

kiscsillag: Köszi a ragacsokat remélem már jól odaragadtak a babócák. Örülök hogy jobban érzed magad. Nagyon jók ezek a képek nem tudom honnan töltöd le őket. e nagyon király

nők: Én személyesen is ismerem cocamamát és csak azt tudom mondani,hogy nagyon jó hogy megismertem. Csippantom . Mi naponta beszélünk és mindig feldobb. Már hiányzik ha bekepcsolom a gépet és nincs fen t. Nagyon aranyos és sgítőkész. Én örülök hogy megismerhettem. Nagyon szurkolok neki!!!!

pandácska: Mikor tesztelsz?

erika13: Hogy vagy? Tesztelni fogsz vagy vérvételre mész? Lehetne már jövőhét,szerinted is?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok Drágáim! :D

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!
Mind a hat osztódásnak indult, de 4 db sajnos elég lassú, még csak két sejtes állapotban vannak.
Azt mondták, hogy holnapra azok is többsejtesek lesznek.
Van egy három és egy négy sejtes szép szabályosan megtermékenyült embrió, azokat kapom vissza holnap 10.30-kor, a többi négyet lefagyasztják.

Nagyon izgulok és nagyon várom már, hogy visszakapjam őket!

Drukkolok mindenkinek ezerrel és sok puszi Nektek!!! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok

Nyuszipuncs
köszike jól vagyok, a hasamat hol érzem, hol nem, valamelyik nap mindenben 5-10 perc alatt belefáradok, másnap meg totál semmi bajom, a melleim sem fájnak, úgyhogy most teljesen be vagyok sz...
...va, de agyilag rá készülök, csak az a baj hogy a lélek egy másik dolog, de nagyon nagyon REMÉNZKEDEM
Úgyhogy csak reménykedem...............................................
Tesztelni nem fogok, mert nem is kértem tesztet, mi szerdán megyünk vérvételre.
Én tőlem már lehetnénk 2 héttel idősebbek is, (mert én a mai napot és a jövőhéten még nem tudom, hogy melyik napot de majd kiderül, kitörölném az életemből, és persze a hozzá hasonlóakat is) na de mindegy, mert az ember ha megszületik sajna meg is hal, Úgyhogy remélem hogy legalább a babóca terén minden OK lesz!
Te hogy érzed magad, miket érzel?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

erika13:
Hát én is elég változóan érzem magam. A hasam már nem görcsöl de egy mosogatást nem bírok végig állni. Ülni is csak rövidebb ideig. Mire megebédelünk elég is. Na meg ezek a hőhullámok ,ilyenkor olyan gyengeség fog el hogy le kell feküdjek. Dióhéjban ennyi. De ne add fel még nincs vége. Biztos ott vannak neked is a pocakodban csak nem egyformán reagálunk rá. Bízni kell!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Progeszteron injekciót keresek, mert áprilisig nem lehet kapni, ha van valakinek megmaradt ampullája szívesen megvenném.
alma88

Lányok :D
Drágák vagytok hogy így drukkoltok egyenlőre se mensi se teszt. Még várok pár napot :roll:
Vendég

Kedves Lányok!
Köszönöm mindenkinek a biztatást, igen remélem gyorsan el fog jönni a május, akkor biztos nagyon fogok izgulni!

Zizó!
Örülök, hogy jól sikerült a síelés, hátha számítani fog ez a néhány nap kikapcsolódás a következő inszemnél!

Pandácska!
Neked is drukkolok, mikor kellene megjönnie, vagy már meg kellett volna?
donika

Donika,
Elvileg 2 napja kellet volna... Köszi :D

Kép
[/url]
Vendég

Lányok!
Ha valaki májusra van beírva lombikra az mit jelent a beülti időpontját vagy a kezelés kezdetét?
Vendég

Pandácska! Neked arra már nem lesz szükséged! Okés??

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
Úgy legyen de azért én nem bízom el magam mert nagyobb lesz a koppanás. Máskor is késett már sokat hiszen nekem a hormonjaim nem normálisak...
Vendég

Sziasztok!

Pandácska! Nyugi- nyugi! +++++++

Kép
hanna30

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.Holnap megyek vérvételre a Kaáliba,HCG-t nézetni,de nem tudom,hogy éhgyomorra kell-e vagy sem.

Mindenkinek+++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Vendég

Alma88!

Nekem maradt 38 ampulla, ha ez segít, szívesen átadom!
Írj privit a részletek miatt, ha komolyan érdekel!!!
Egyébként hogyhogy nem lehet kapni??? :shock:

Üdv:
Kismókus

Kép Kép
kismokus

nem kell éhgyomorra menni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm Orsi!
Vendég

Szia Nyulasz!

Holnapra! Drukkkkkkk. :lol:

Kép
hanna30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?