Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megint jó rég írtam, olvasgattalak benneteket, de nem volt erőm írni. Most az utóbbi 2 napban viszont nem voltam itthon, úgyhogy lemaradtam, most olvastam vissza. Termeltetek rendesen...!

Csajok! Tök szupik a pocak képek! Én is csináltam most egyet, de még nem sikerült föltenni a gépre, majd ha apa megjött, megpróbálkozunk vele, és akkor én is küldöm.

Jelentem, ez a 3. nap, hogy rókakoma elkerül :D (kopp-kopp), remélem ez nem csak átmeneti állapot. Viszont az étvágyam hírtelen triplájára nőtt.

Voltam vérvételen, 5 kémcső véremtől megszabadítottak. Remélem, rendben lesz... Szerintem még korai volt levenni az AFP-t, de a doki nagyon ragaszkodott hozzá, hogy most menjek (utolsó mensi szerint már betöltöttem a 16. hetet, az UH-k szerint viszont még épphogy 15-nél tartok :? ).

miniliza

Sziasztok!

Mona

Szerintem azért lehet ,mint nálam is.Javítottam mensi idejét mivel tudom később volt peteérésem.ÉS akkor ha hagyom régit már 17 hetes lennék és pár napos.

Képet mikor kapunk pocódról?

Tornát nekem még mindig nem javasolja doki,de lightosan csinálom itthon heti 2-3×.Úszni mennék ,már meg is kérdeztem ,de félek a fertőzéstől. :cry:

Dius holnap már megy suliba.Hála,mert már idegeimen táncolt tegnap is.Kétpercenként ugráltatott mindenért,mire leültem már anya szomjas vagyok ,utána anya éhes vagyok ,anya megtanultam nézd át,stb.
De már érzem rajta is ,hogy jobb lenne közösségbe neki.
Nagyon remélem nem esik vissza ,mert elég sokan betegek még náluk.

Na ismét dolog van.................. :lol: leckeírás :wink:
Jucu

Kép

Kép
jucu

Kép

Kép
mona76

Móni,
én a 14. héten csak annyit kérdeztem a dokitól, hogy ugye, lehet már kismamatornára járni, és azt felelte, hogy természetesen igen. Ha megnyugtat, kérdezz rá te is, de egyébként elvileg az első 12 hétben nem szoktak ajánlani semmiféle testmozgást (a védőnő is ezt mondta), utána viszont ha problémamentes a várandósság, akkor semmi ellenjavallat nincs, vagyis nyugodtan lehet kismamatornára járni. :wink:

italoman

De ne nevessetek ki, apa annyira siettetett, hogy még a nadrágom sincs normálisan felhúzva. :oops:

Kép

Kép
mona76

Olyan szép a pocakotok csajszik! :)
Lassan én is pakolok fel egyet... de hát csak lassan... de ami késik, nem múlik.
No, azért csak csináltam vonalzót.... igaz csak a piciről. A nagyokkal együtt már nem fér ki.... No, de most igazából úgyis ő a főszereplő ennél a topicnál....
Lányok, benézek még hozzátok.... Most megyek Danusért az oviba. Legyetek jók!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

jucu, a barátnőd még mindig nem használta fel az iwiw meghívót. :(

Kép
mona76

Sziasztok Kismamik!

Mindenkinek nagyon aranyos a pocija.
Már nagyon régen voltam felétek.
Majd én is teszek fel képet.
A múlt héten mindha éreztem volna a Babucit mocorogni. És képzeljétek kb. másfél hete nem hánytam. A hányinger, gyomorégés megmaradt. De már ez is haladás.
Én jövő héten megyek AFP-re. Utána a nődokihoz.

Még most akar csinálni 16. hetesen rákszűrést. Nektek mikor volt az utolsó rákszűrésetek? Hallotattok erről valamit, hogy meddig lehet rákszűrést csinálni?

A védőnőm azt mondta, hogy ő nem nagyon engedné meg, mert ilyenkor nagyobb a veszélye, hogy a kismama elkezd vérezni.

Vigyázzatok magatokra és a picurikra!

Linda
url=http://babafalva.hu]Kép[/url
linda79

Linda, most nekem is a 16 hetes kontrollon csinálta meg a doki a rákszűrést, nekem nem volt semmi bajom.
Max. azért kezdhetsz el vérezni egy kicsit, mert ilyenkor vérbővebb ez a terület, de ez akár egy sima vizsgálatkor is előfordulhat.
Viszont egy nem méhből jövő vérzés, tehát a babának nem lehet tőle semmi baja.
Én úgy veszem észre, hogy a védőnők még ha jó szándékúan is de baromira be tudják sz@ratni a kismamákat, pláne, ha első gyerekről van szó.

Kép
Kép
robcsi03

Mona, tök jó a tábla, meg a pocakod is. Azt szokták mondani, hogy a fiús anyukáknak hegyes a pocijuk és tényleg a tiéd olyan. :D

Kép
Kép
robcsi03

Linda!

Ne izgulj, szerintem nincs szinte semmi veszélye a rákszűrésnek.
Nekem is kellett csináltatni néhány hete, mondta a doki, hogy esetleg pár csepp vér jöhet ki, mert ici-picit megsérti a nyálkahártyát, de nálam még ez sem volt.
Viszont muszáj volt megcsinálni a vizsgálatot, mert kettővel ezelőtt P3 lett, ami rossz eredmény. Azóta mindkettő P1, úgyhogy a lehető legjobb.
Mesélte a doki, hogy volt olyan betege, akinek nagyon rossz volt a citológia eredménye többször ismételve is, és emiatt terhesen kellett egy kissebb méhszáj-műtétet végezni rajta (kb. 1 centit lemetszenek ilyenkor ), ez már rizikós, de egy sima vizsgálat egyáltalán nem.

Kép
Kép
pfranciska

mandulafa Kép
Kép
bangita
Kép

Kép
mona76

Franciska, neked megismétlik az AFP-t amiatt, hogy nem lett jó az eredmény?

Mona, nagyon szépek ezek a fák, a ti kertetekben vannak?

Kép
Kép
robcsi03

Igen a mi kertünkben vannak.
500.hozzászólásom.
Kép

Kép
mona76

Na, ha nem hallom idáig a röhögéseteket, akkor én is teszek fel képet:
Kép
Hát, van benne azért saját anyag is... Kép

Mona,
gratula a képekhez (mindegyikhez) meg a jubileumi hozzászólásodhoz. :D

Linda,
nekem a 7-8. hét táján csináltak rákszűrést. Én is csak azt tudom mondani, hogy a doki szólt, egy kicsit vérezhet utána, de nem lett még az sem.

italoman

hali lányok....elpattyogtam ma terhestornára. errefel ott közölték velem, hogy szerdán nem is szokott igazán lenni torna. inkább pénteken menjek :evil: fasza, telefonon azt mondta acsaj,hogy felhív, ha nem lesz....no comment.....mindegy, legalább sétáltam egyet. később rékézok.
délelőtt vettünk egy gyümölcscentrifugát-turmixxal. alőbb benyomtunk egy adag répás-narancslevet. aztán,hogy kipróbáljuk a turmix részt is, egy banánturmixot. (gyömbéresen-limosan....) nyami :lol: tele vagyok vitaminnal.
bevásároltunk nagy csomó gyümölcsöt. nem is fogok cukros rostosleveket venni, csak gyümölcsöket.
ma nem mentem el afp-re...elaudtam :D holnap megyek. gyuláról meg még nincs eredmény az integrál tesztre. pfff......
további szép napot!!!!!!!
dimet

18,30kor lesz az RTL-en a híradóba, hogy a mesterségesen előállított vitaminok, több kárt okoznak mint hasznot.

Kép
mona76

Mona ,Ildi szép a pocótok:-)
Mona ,meg ugyi a kertetek :lol: csak irigykedek kicsit.
Egyre jobban vágyom már saját házikóra :oops:
Nem itt a paneldzsungelben idiótákkal körbevéve.
Jah,azt hiszem még nem állította be a levelezőprogit a párja ,de rákérdezek este.

Nekem is 2 hete vette le a rákszűrést és elmondta pici rózsaszínes várható ,de hála semmi nem volt.
Nyugodtan csináltasd meg Linda.

Gyömbéres ,limos banánturmix nyami....nagyon jól hangzik.Igazio gyömbért reszelsz bele?
Jó centrifugálást :wink: :D
Nekem alma ,réőa vált be nagyon,meg a narancs,alma,körte :lol:
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Jók a fotók, olyan jó és még mindig olyan hihetetlen, hogy "Miből lesz a cserebogár?"

Mona jó lett a táblázat, és hozzánk is beírhatod, hogy nem tervezett! (ahhoz képest rendesen összehoztuk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
times

Robcsi!

Nem, errefelé nem divat megismételni az afp-t, magyarán szarnak rá. Jövő hét szerdán megyek 18 hetes uh-ra és remélem, hogy semmi gond nem lesz.
Egy barátnőmnek már a 12 hetes uh-n kiszúrták, hogy gond lehet, aztán az afp is rossz lett, ezután genetikai vizsgálat... és úgy néz ki, hogy minden rendben.
Ha nagy baj lenne, már a 12 hetesen is látszott volna.
Szóval pozitívan állok hozzá.
Meg tényleg több helyen is olvastam, hogy az afp eredmények 50-60 %-a rossz.
Nálam sem vettek figyelembe se testsúlyt, se életkort. És itt csak ezt az 1 értéket adják meg eredményként (Mom).
Erről jut eszembe... egyszer olvastam bele a nők lapja cafe babázós topikjaiba, s pont arról írt egy csajszi, hogy milyen kár, hogy nem lehet minden problémát kiszűrni. Merthogy pl. ha a pocaklalója vak lenne, ő biztosan nem tartaná meg, de ezt momentán nem vizsgálják. Nem tudom, lehet, hogy velem van a baj, vagy nem gondoltam bele, mennyire megváltozna az életem, de számomra szívtelennek tűnt a csajszi.
Teljesen más kategória, ha életképtelen vagy súlyosan beteg lenne a gyerek, de azért már lassan odáig jutunk, hogy, ha nem kék a szeme, nem is kell... Jó, ez kisarkított példa volt. De a dokim is mesélte, hogy van egy nyitott gerinccel született 30-as ismerőse, aki roppant intelligens és tul. képpen teljes életet élő emberke (annyira nem volt súlyos a gond), őt most tuti elvetetnék...
Hú, bocs, hogy ilyen irányba kavarodtam, be is fejezem.
Jó éjszakát mindenkinek!
Én is mindjárt kidőlök Benivel.

Kép
Kép
pfranciska

Ja, és mindannyiótok pocija gyönyörű!
Én is próbálkoztam, de egyelőre nem sikerült lefotózni, odáig meg még nem jutottam el, hogy apát megkérjem...

Kép
Kép
pfranciska

Nagyon jó a pocakfotókat nézegetni...

Moni!
Én már kb. 3 éve küzdök alvásproblémákkal, vagyis amióta belefogtunk a babaprojektbe. Egy ideig azt hittem, hogy a lombikoknál kapott hormonoktól van, de nem... most ott tartok, hogy talán az Elevittől, mivel az alvásproblémáim megjelenése pont azóta van mióta elkezdtem szedni... persze nem tudom, hogy az Elevitnek lehet-e egyáltalán ilyen mellékhatása...?
Sajnos nincs receptem a megszüntetésére.

Mona!
Szupi a tábla! Nagyon rendi vagy, hogy időrendbe írtad be a kismamikat! Gondolom sokat dolgoztál vele... Köszi.
Sajna lemaradtam a híradóról, mert csak most olvastam, hogy nézni kellett volna. Mi derült ki belőle? Márha röviden leírható...
Mesterségesen előállított vitaminnak számítanak pl. a magzatvédővitaminok is?

Linda!
Én augusztus végén voltam rákszűrésen, és a 12 hetes vizsgálaton azt mondta a dokim, hogy akkor most nem kell csinálni újra.

Ma voltam AFP-n. Tudom hogy nagy %-ban fals eredményt ad, de azért nagyon szeretném, ha jó lenne az erdmény, mert ellenkező esetben biztos halálra fogom magam izgulni az UH-ig... Miért kötelező, ha elsősorban csak arra való, hogy sokkolja a kismamákat?

Egyébként a 12. heti Istenhegyis genetikai szűrés eredményéből kiderül az, ami az AFP-n? Vagyis, ha a genetikai szűrése negatív volt vkinek, de az AFP erdménye rossz, akkor megnyugodhat, hogy minden rendben, csak az AFPeredménye téves?
mirosz

Mirosz
Ez az egész AFP hülyeség lehet, körülöttünk lévő országokban nincs is ilyen vizsg., de úgy hallottam, hogy tervben van, hogy Mo-n is beszüntetik. Igaz a Gergőmmel minden ok volt, most meg még mindig nincs eredmény pedig már két hete két napja hogy levették....

Kép
Kép
times

Sziasztok!

Mirosz: köszi az infókat, nem dobtál fel... Egyébként szedem az elevitet, és nagyon bízom benne, hogy nem attól.
Én mostanában sokat olvasgatok éjszaka erről a témáról- végülis időmbe belefér :evil: - és sok cikkben olvastam a stresszt, mint probléma kiváltó okot, na és persze a terhesség alatt fellépő hormon változásokat.
Nekem egyébként az első terhességem alatt is voltak efféle problémáim, de talán nem ennyire, vagy csak nem emlékszem már pontosan?! Mindenesetre ha a hétvégéig nem változik a helyzetem, mindenképp megkeresem a nődokomat, és kérem a tanácsát.

Én voltam az Istenhegyi úton a géndiagnosztikai szűrésen, a 12. héten, és ott nekem azt mondták, illetve a nődokim is mondta, hogy ha ott jó az eredmény, akkor abból nagyjából előre vetíthető az Afp eredményessége is. Bizakodom, én a múlt héten voltam Afp-n, jövőhéten lesz eredményem.

Ildi: Képzeld, ma megvettem a Réka terhes tornáját, ma már nem tornáztam, mert túl későn tudtam volna rá időt fordítani, így inkább kihagyom. Viszont belenéztem, holnap lenyomom.
A jövőhét csütörtök engem változatlanul érdekel, te melyik időpontra tudnál jönni? Egyeztessünk, hogy melyik időpont jó mindkettőnknek.
Megnéztem- volna- itt a közelben a tornát, de kiderült, hogy ez egy új dolog, kb. 2 hét múlva nyitnak majd, itt is gyógytornász tartja majd az órákat.
Végülis mindegy, mert a Kálvin tér sincs messze nekem, annyi, hogy ide sétálva eltudnék menni, oda pedig villamosra kell hogy szálljak, de annyi baj legyen.

Most elköszönök, jó éjt mindenkinek.
moni1973

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül idetolakodom, de bekukkantottam a napokban és láttam a pocakos képeket. Nagyon szépek vagytok, mindnekinek gratulálok. Én is augusztusra várom a babám, de csak most fedeztelek fel Titeket. Már kialakult csapat vagytok, sajna már úgy látom késő lenne csatlakoznom.

Sziszike77-nek írtam privi üzenetet, de ezek szerint nem kapta meg, láttam a 4D uh-ját és lehet, hogy ugyanaz a dokink, mert én is Dr. Lázár Gábor magánrendelőjébe járok, csak én Dr. Németh Mikihez. Szívesen hallanék tapsztalatokat a dokiról.

Mindnekinek szép napot és olyan jó látni ezeket a szép bimbózó virágokat. Remélem mától tényleg itt a tavasz.

Puszi.
katicabogarka66

édes Katica!

Megkaptam és válaszoltam is hogy nem egyforma a dokink. Sajnos vmi miatt nem ment át, de azt írtam, hogy nagyon sok szeretettel várunk itt a fórumon.
Örülünk neked és kérlek hogy csinálj vonalzót. Azt úgy tudod hogy rákattintasz vki vonalzójára és ott kövesd az útmutatásokat.

Puszi
Sziszike

Kép
sziszike77

Kedves Katicabogarka!

Úgy érzem mindenki nevében mondhatom, hogy szívesen látunk, csatlakozz hozzánk, nagyon jó a csapat és minden kis gondolatunkat, örömünket, bánatunkat megosztjuk egymással!
Ne legyenek gátlásaid, lökjed a rizsát, szívesen hallgatjuk... 8)
Mondjál pár szót magadról és a pocaklakóról!!!

Lányok, le vagyk maradva a pocis képpel, ma megpróbálok csinálni egy sztárfotót és fellőni a gépre!
Remélem mindenki jól van, Moni is tud aludni!
Legyetek jók és örüljünk, mert JÖN A TAVASZ!!!!!

Kép
h.bogesz

hoppá, lemaradt a vonalzóóó

Kép
h.bogesz

vonazóm?
nyuszifülû

ÁÁÁHÁÁÁ! :lol:
Gyors bekukk!!!!!

Üdv Kismamik!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KATICA! Millió öleléssel és szeretettel várunk!!!!! Annál jobb minnél többen vagyunk. :):):)

Látjátok a vonazóm??? :):) Tegnap kurkászbácsi közölte, hogy mégsem kisebb egy héttel...:):):)

Mona!! Átjavítanál aug.23 ra????????? :):):)

Hát ez a beutalóvadászat valami szörnyű. Telefonon megbeszéltem hogy 8-ra reggel bemegyek, megírják a beutalót és mars dolgozni. Erre föl bejelenti a védőnő, hogy részt kell vennem a tanácsadáson, a dokto úr 10-11 félé jön. Na szép. Úgyhogy volt időm, szabit kellett kivennem. A várakozás alatt elmentem és levágattam a majdnem derékig érő hajamat. :)
Nagyon rendes volt a doki, szerintem mostmár hozzá fogok menni. Válaszolt minden kérdésemre, és mondta ha bármikor úgy érzem csak menjek be hozzá és kiír táppénzre. :) Szívem szerint már mennék, de a táppénz az éhenhaláshoz is kevés, nemhogy a fizetésem.....:(:( Kb 20e különbség lenne a kettő között, úgyhogy maradok még.
De csak egyszer húzznak fel...................!!!!! Nem ér annyit az egész hogy felidegeljem magam. :roll:
nyuszifülû

Sziaszok!!!

Mona: Nagyon nagyon gratula a kisfiúhoz!!!!!! A nevét már kitaláltátok? Még lógok egy telefonszámmal, ígérem a héten pótolom, csak nagyon el vagyok mostanság varázsolódva...... Most úgy néz ki, hogy Júl.25 környékén fogok szülni, majd ezt kijavítod?

Tegnap voltunk ultrahangon, és KISLÁNYUNK lesz, úgyhogy tegnap óta meg aztán végképp el vagyok varázsolódva........................... :D :D :D :D :D :D
Nagyon kis cuki volt, és 4 D ben már tök jól látszik..... :D :D :D

Kép
barbuli

Üdv mindenkinek!

Mit szóltok, milyen jó idő van?! :D
Lehet , hogy most már tényleg itt a tavasz? Milyen jó lenne....

Éjszaka egész jól aludtam, mármint saját magamhoz képest.

Képzeljétek, én is gyártottam vonalzókat, csak azt nem tudom, hogy ha most írok üzenetet, akkor az már automatikusan ott lesz mellette, vagy van még valami teendőm. Na ezt majd még megnézem.

Most gyorsan tornázok egyet Réka kismama tornájára, kiváncsian várom hogy milyen, még csak tegnap vettem, ma tornázom először.

Majd beszámolok.

Addig is sziasztok, élvezzétek ezt a szép napot.
moni1973

Hát... a vonalzóm nem került oda az üzenetem alá.
Kérlek segítsetek, hogy mi a teendőm, miután kész vannak a vonalzók. Előre is köszi, Szisztok.
moni1973

moni1973

móni, kapsz egy HTML, és egy BBCode-ot. A profilodban az aláirásodhoz azt kell beilleszteni amelyik be van kapcsolva, hogy az melyik azt itt is látod mikor levelet írsz, baloldalon, alúl. Aztán pipáld ki, hogy az aláirásodhoz mindig kapcsolja. Na ezt nem valami érthetően írtam le, de próbáld meg. :wink:

Kép
mona76

Szia Csajok!
Puszi neked Katica.
Mona légyszi javíts át a táblázatban ma egy évvel öregebb lettem.
Bocsi, csak belestem, most nem tudok írni rohanásban vagyok.
Zeze

Kép
Kép
zeze

zeze, boldog születésnapot!

Kép Kép

Kép
mona76

Sziasztok!

Zeze boldog szülinapot!

Barbuli, gratula a kiscsajhoz! Irigy vagyok :wink:

Nyuszika, örülök, hogy jó dokit találtál és hogy a baba is behozta magát :)

Katica, gyere nyugodtan, szívesen fogadunk!

Franciska, az jó, ha nem ismételtetik meg az AFP-d, nekem Rékával mennem kellett újra, de minek? Most holnap telik le az 1 hét, általában, ha itt nálunk nem jó valakinek, akkor hamarabb értesítik a védőnőt. Már kíváncsi vagyok.

Times, ha még nincs AFP eredményed, akkor az akár jó hír is lehet nem? Vagy csak nálunk működik így, hogy hamarabb értesítik a védőnőt és lehet menni újrázni?

Bár pont azon gondolkodtam éjjel, ha rossz lesz megkérdzem a dokit, kell-e újra menni, ha az első nem volt jó, akkor a második mitől lenne az?

Én ma keveredtem el már végre a melóhelyemre bejelenteni, hogy még egy kicsit itthon leszek. Mivel már nem az a nő a főnök aki volt, nagyon rendes volt, gratulált, játszott a Rékával. Úgy éreztem a légkör, a hangulat is más, hogy nem a szipirtyó a főnök, bár most ott sem volt.

Móni a profilodban jelöld be, hogy az aláírást mindig mutassa.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Zeze Boldog Születésnapot!

Én tegnap voltam védnőnél,dokinál is.Kicsit sűrű volt a nap :) .1 kg-ot híztam,aminek örültem is,hogy csak ennyi.Aztán megnéztem a kisfiam kiskönyvét,és nála a 18.hétig semmit.Persze utána bepótoltam,.mert 17kg lett a vége :oops: .
Egy kicsit elkeseredtem milyen rendszer van most már:a védőnő nem adhat beutalót az afp-re :( .Sajna a dokim se tudott,mert magánrendelésen voltam.Most mehetek be az itteni körzeti sztk-ba a nőgyogyihoz,és tőle kell kérnem beutalót.Tök jó :evil: .A vizeletemben meg minimális genny volt.Remélem nem lesz gond.Doki szerint,mivel nincs semmi panaszom,lehet csak egy kis hüvelyváladék került bele.Legyen igaza!!Volt valakinek ilyesfajta problémája?
Doki megnézte(volna)Pöttyömet is,mert sajnos a 12hetes uh.nem látszott az egyik keze.De most sem sokat mutatott magából,mert elbújt a méhlepény mögé.Épp csak a kis szívét tudta megnézni a dokim.Remélem a 18hetesen megmutat magából már mindent.

Kép
Kép
huni

Huni, nálam úgy volt, hogy a védőnő kitöltötte a laborpapírokat, de meg kellett várni vele a dokit, mert valamilyen naplósorszámot mindenképpen rá kell írni. Amikor vérvételen voltam volt is egy pasi, akinek nem írták rá (ráadásul nem is helyben adták neki a beutalót) úgyhogy utazhatott vissza a dokihoz, hogy ráírja a naplósorszámot.

Hízás: a múltkor olvastam valahol, hogy egy nő általában minden terhességénél ugyanannyit hízik, esetleg a többedik terhességeknél kevesebbet. Azt írta a nőci, hogy az első terhességénél nagyon odafigyelt mit eszik így hízott mondjuk 14 kg-ot, a következőt végighányta, akkor is felszedte ezt a 14-et, a rá következőt végigzabálta és akkor sem hízott többet 14-nél.
Szerintetek?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi,na nekem is ezt magyarázta a védnő.De mennyivel egyszerűbb volt ez régen!Az a baj,hogy az sztk nem itt van ahol lakom,itt nincs nődoki.Így mehetek a vérvétel előtt is egyszer,csak azért,hogy ráírja a beutalóra a naplószámot :evil: .Ez a mai egészségügy kész katasztrófa!
Ahova járok nődokihoz,az meg messzebb van,azért megyek másikhoz naplószámot kérni :? .
Ha én ezt előre tudom,1 évvel előbb tervezzük a tesót :lol: :lol: .Vagy később?Hátha eltörlik addig ezeket a baromságokat...?

Arról amit írtál nem tudom mi igaz,most hirtelen nem jut eszembe,hogy ez ismerősöknél hogy "zajlott".Azt viszont hallottam,hogy nehezebb leadni a kilókat a második gyerek után.Ez elkeserít,mert így sem tartozom a vékonyak táborába :(

Kép
Kép
huni

Zeze!
Boldog szülinapot kívánok!
Kép

Katica!
Nagyon örülünk neked! Írj sokat! :lol:

Huni!
Mindkét gyerekkel sokat híztam, 17 és 19 kilót. Tomi után 2 évig - amíg szopizott - nem tudtam ledolgozni a felesleget, utána is csak kemény tornával. Balázs után 1 év alatt a terhesség előtti súlyom alá mentem, pedig nem tornáztam. Úgyhogy amit írtál nem mindig igaz, ne izgulj!

Barbuli!
Gratulálok a kislányodhoz, és tudd meg, hogy nagyon irigy vagyok!! :oops:

Mona!
Neked meg a kertedre irigykedek, olyan gyönyörű! Minden álmunk egy kertes hár, remélem egyszer összejön.

Ildi (italoman) !
Mennek neked holnapra a drukkok!!! Remélem jól emlékszem a dátumra. Majd számolj be, hogy mi volt!
bee73

Sziasztok!

Hát, egyszerűen szóhoz sem jutok mennyire drágák vagytok. El sem hiszem, hogy ilyen szeretettel fogadtok. Nagyon nagyon szépen köszönöm. Olyan jól esik, hogy csak na. Csak el ne pityeredjek, ami mint tudjátok, nem ritka ebben az állapotban. Szóval, akkor illendően bemutatkozom.

Katicabogárka vagyok és augusztus közepére várom első babám. A pontos terminust nem nagyon lehet tudni, uh szerint is mindig más, és mensi szerint is, mert szinte sosem volt azonos hosszú ciklusom.
Babával esküvő után, múlt év szeptember végén kezdtünk el próbálkozni és hála Istennek elég gyorsan megfogant. Sajna az elején megijesztettek, hogy méhenkívüli, ezért befektettek az Istvánba, ahol egyébként a dokim van, de hála Istennek, csak pici volt még a terhesség, azért nem lehetett még a helyén látni, de később kiderült, minden a legnagyobb rendben.

A rosszullétek nem kerültek, kerülnek el, állandóan émelygek és hányingerem van, ezért nem is mentem vissza dolgozni. Inkább pihenkézek itthon és biztonságban várom a babát.

Pénteken megyek AFP-re, amitől nem izgulok a tündéri védőnénim tanácsára, mert valószínűleg nem fog hiteles képet mutatni, mivel nem határozható meg pontosan a "korunk".

Babucit Pacalnak vagy Jancsikának hívjuk, ne nevessetek. A Pacal egy régi történet, találkoztam egyszer egy lánnyal, aki elmondta, a barátnőjét Pörköltnek hívják. Majdem leesett az állam és kipukkadt a hasam a rötyögéstől. Este elmeséltem akkor még csak a leendő férkecskémnek, aki azt mondta, na akkor nekünk ezzel az erővel Pacalunk lesz? És valahogy ez megmaradt.
Jancsika pedig onnan ered, hogy amióta a pocakomban van, viccelődünk, hogy Jancsibaba hogy növekszik és ez is így rajta is ragadt.
Persze ha megtudjuk a nemét, akkor már könnyebb lesz nevén nevezni.

A vonlazót megcsináltam el is küldték a címemre, de hogyan kell itt megjeleníteni? Nagyon bendzsa vagyok, bocsi.

Ti pontosan hányan vagytok? Sajna már annyit írtatok, hogy nem hiszem, hogy vissza tudom olvasgatni, előre is bocsi, ha nem nagyon tudlak még majd Titeket megkülönböztetni, Sziszikét kivéve, akivel "majdnem" azonos a dokink, de a többiek megismerésébe is majd igyekszem belejönni.

Mégegyszer nagyon köszönöm, hogy így vártatok kitárt karokkal. Szép napot mindnekinek!
katicabogarka66

Üdv.csajocák!

Katicabogár légy üdvözölve,én sem az elején jöttem ,de szavesen fogadtak a csajok.
Jó kis pocaknövesztős banda lett itt :lol:

Zeze
Kép
Barbuli gratula a kiscsajhoz!
Ezt meg csak úgy ,mert jópofa :wink:
Kép
Kép

Kép

Kép
jucu

Sziasztok, lányok!

Üdv, Katicabogárka! :) A vonalzóhoz kapott kódot (valamelyiket, amelyik a beállításaid szerint működni fog) a profilodban az aláírásodhoz másold be, majd pipáld ki azt a lehetőséget, hogy mindig mutassa az aláírásodat. Ennyi. :wink:

Zeze,
boldog szülinapot! Kép

Bee,
irtó aranyos vagy, jól emlékszel a dátumra. Ma este kell bemennem, és holnap reggel csinálják a vizsgálatot. Úgyhogy nagyon köszi előre is a drukkokat! Kép

italoman

Sziasztok Mamik!
Annyira örülök, hogy ilyen kedvesek vagytok, talán ennyien, még nem is köszöntöttek fel ...most bőgök.
Apa még nem ért haza, kíváncsi vagyok mit tervez?
Holnap megyek UH-ra és dokihoz szorítsatok!
Robcsi: Most született decemberben unokatesó minden pénteken megyünk hozzájuk, simogatja Linda nézegeti , de azért köszi az 5-letet.
Bee: Köszi a választ a tesóval kapcsolatban.

Zeze

Kép
Kép
zeze

Katicabogárka, üdv itt köreinkben, gyere gyakran Kép

italoman, nagyon szorítunk holnap. Kép

Kép
mona76

mandala, olvastam a nyári babás topicban, a 25hetes csemetéről, és hogy neked is van ilyen ismerősöd. Ilyenkor mitől indul el a szülés, vagy miért akar az a babó ennyire korán kijönni :?: Vagy valami külső hatás :?:

nekem egésznap mintha kemény lenne a pocakom, és néha a hasamalja is fáj. :cry: ez mitől lehet :?:

Kép
mona76

Sziasztok Kismamák!

Tegnap nem tudtam jönni, mivel a Márk farsangi bulijára kókuszgolyót gyártottam 1 kiló kekszből. A végén már alig bírtam állni. Ma volt a farsang, tetszett a Márknak.

Katicabogárka: üdv a csapatban, örülök, hogy csatlakoztál hozzánk.

Zeze: boldog szülinapot!

Mona: szuper a táblázat!

Az éjszakai alvás nekem is problémás, ha felkelek pisilni, akkor nem tudok visszaaludni, ha pedig nem kelek fel, akkor feszít a hólyagom és csak forgolódok, szenvedek. És általában a felkelési idő előtt (5:35) 1-2 órával szoktam szenvedni, mert nem tudok visszaaludni, amikor pedig megszólal az ébresztő, alig bírok felkelni.

Csajok nekem már második napja a szeméremcsontom fáj, feszít, elég kellemetlen, biztos nyomja a babó. Ezen kívül még a keresztcsontom is szokott fájni, főleg ha egy sokáig ülök, mint pl. ma is, reggel 8 órakor kezdődött a tárgyalás, aminek 3/4 1-kor lett vége, egyszer volt csak 10 perc szünet, benyomtam egy almát és pisiltem. Elegem van már a tárgyalásokból, de ezt a hónapot már csak kihúzom valahogy.

Apa ma lefényképezett:

Kép

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Zeze boldog szülinapot!
Kép

Barbuli, gratula a kiscsajhoz!

Katica, gyere nyugodtan, szívesen fogadunk!

Robcsi
Igen nekem is ezt mondták, vagyis ha valami nem stimmel akkor két héten belül lakcímre küldik az értesítőt, hogy mik a további teendők, ha minden ok, akkor kb. két hét múlva a védőnőnek adják a papírt, de még egyenlőre nálam sincs és a védőnőnél sincs...

Ildi
DRUKKKKKKK!!!
Kép

Kép
Kép
times

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?