Új privát üzeneted érkezett!

Szép estét!

Sajna, nincs erőm végig olvasni most mindenkit, de láttam vannak szép görbék, ennek örülök. :) Megyek is ágyacskámba, mert hideg van és nem is érzem valami jól magam. :? belém költözött valami kórság... fejfájás és hányinger...

Szép álmokat minden babucinak és anyucinak !
tyche
 
 
 


Csakegy
AHa málnalevél tea,homeós bogyó....egésznap jövök-megyek "terhelem magam"Semmi....mondjuk ma mintha érzetem volna pár fájást..elmentem tusolni el is múlt...ha ezt tudom,nem fürdök :cry: :lol: .
Fiacskám jól érzi magát,napközbe nem igazán aktiv,de estére behozza a lemaradást,már nem érzem a hólyagom..szét boxolta :lol: .
Komoly sztem én nem tudok szülni,hát ilyen nincs,volt vki akinek totál semmi fájást nem mutat a gép,(voltak a 36-37. héten azóta semmi)???....ma meglátott az egyik szomszéd, h mi a fenét keresek itt nagy hassal...már azt hitte rég megszültem...mondtam h én is!!!!! :?
Vendég
 


ella: és meddig kapsz haladékot a szülésindítással? (a szexet kipróbáltátok már mint ucsó reményt?) (nálunk sajna csak egy hetet adnak de valahol 2 hetet...)
Vendég
 

 
 

Ella!

Miron nagyon befészkelte magát. Jöhetne egy front változás, amit csak a te babód érezne meg és akkor beindulna a szülés.

Ezt azért írtam így, mert Rambóka - Gergő nagyon frontérzékeny.
lara26
 
 


Péntekre kettős frontot jósolnak!!!!!
Vendég
 


Vendég
 


Kettős front? :shock: Az még nekünk is sok!! Nem csak a piciknek!!
lara26
 
 


Na megyek pihizni.
lara26
 
 


Sziasztok! :)

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok! :)
Hát, nemigen van miről írnom, a helyzet (talán) változatlan! Nagyon reménykedek, de persze tele vagyok kétségekkel! Pláne reggel, amikor 4-kor kidob az ágy! :shock: A férj fél 7-kor elmegy dolgozni, én meg egyedül maradok a hülyeségeimmel. :roll:
Nincs vérzés, rózsaszín, se barna! De kapok reggelente 2 db 25 mg-os progiszurit, esténként meg dugok 3 utro-t. Bár eddig mindig megjött 3x2 utro mellett is. Csak arra gondolok, hogy a progiszuri talán erősebb, és visszatart mindent! :roll:
Medilab teszt azóta sincs, így kedden csináltam egy hcg-line nevűt (ugyanilyet csináltam múlt szerdán is) Hát, nem lett erősebb. Egyértelmű + lett ez is, de nem változott semmit. Remélem, hogy ez egy ilyen szar teszt. Mikor a dokival beszéltem, azt mondta, nem kell több teszt, csak ha vérzek. Naná, hogy nem bírok szót fogadni! :roll:
Persze arra gondolok, hogy nem fejlődik rendesen...Irtóra félek!
Volt már egyszer biokémiai terhességem (tavaly áprilisban), akkor úgy zuhant a hcg-m, hogy pár nap múlva full nega tesztem lett! Úgyhogy már annak is örülök, hogy egyáltalán + a tesztem!
Ma hoz az uram tesztet, holnap reggel megcsinálom!
Ja! Még annyit a teszthez, hogy nem bírtam rendes reggeli pisiből csinálni, mert 1-kor még pisiltem, és 4-kor már nem bírtam tovább tartani, abból kellett megcsinálnom. Egyszerűen nem is értem, hogy lehet reggeli pisit várni, 3-szor 4-szer kell kelnem éjszakánként! :roll:
Jövő szerdán lesz uh, ha megérem! :lol:
Ja! És mindennek a tetejébe tiszta takony vagyok (lázam hálistennek nincs)! Asszem az uram hozott valami kórságot haza, hétvégén kezdte ő is!
Na, most jól kinyafogtam magam! kellett ez nektek? :oops: :lol:
Ezért is nem akaródzott írni... :oops:
Felteszem a görbémet, megpróbálom jó kicsiben!

Kép

Persze mérek rendületlenül, de a progi biztos sokat belejátszik, hogy ilyen jó az összkép!

Bee!
olyan jó, hogy minden rendben Veled! :)

Okr!
Nagyon szorítok, sokat gondolok Rád!
Különben én úgy tudom, hogy ha a rózsaszín barnára vált, az jó jel! Mert a vérzés elállt, a barna meg csak "maradék", aminek ki kell még jönnie!

Kandika!
Jó, hogy végre írtál Magadról is!
A clostira tavaly én se nyekkentem, aztán kaptam mellé az 5. naptól pár szurit, és gyönyörű tüszőim lettek! Lehet, hogy Neked is így kellene???
Az "eltűnt" petefészek nem semmi! Nálam a múltkori stimunál úgy volt, hogy nézni akarta a doki a tüszőimet, és nem látta a jobb petefészkemet! :shock: Pedig gondolhatod, milyen uh-gép van a Kaáliban! Erre benyomta a hasamat kézzel, az uh-fejet meg úgy belém nyomta, hogy csillagokat láttam! A keze kb a gerincemnél volt, az uh meg a gyomromban! De meglett! :wink: Mondjuk örülj neki, hogy ezt nem játszották el veled! :roll:
Remélem, azért ott lapul egy dagi tüsző! :wink:

Hú, nem is tudom, kinek akartam még írni! :oops: Majd pótolom!

Kép Kép
backa
 
 


Sziasztok,

Backa, de örülök, hogy jelentkeztél !!!! És annak is örülök, hogy nincs miről beszámolnod, ez azt jelenti, hogy minden a legnagyobb rendben zajlik ott bent !!! ÉJJJJEN !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak szépen, nyugisan létezzél, nem kell szerintem görcsölni semmin, ha baj lenne, annak jele lenne, olyan nincs, hogy csak úgy nyom nélkül felszívódnának...erre ne is gondolj !!

Lányok, óriási dilemmában vagyok, segítsetek, mit csináljak.
Szóval az van, hogy még szedem az avandametet, ami mellett ugyebár nem szabad teherbe esni. Ma vagyok a 16. cn-on, LH tesztet csináltam az elmúlt napokban, és egyre erősebb, úgy néz ki, lesz pé-m. A petefészkeim is ezt jelzik. Szivem szerint megpróbálnám apát magamra húzni, hátha összejönne a babó, mert így akkor novemberi kislurkó lenne, ha csak márciustól próbálkozunk, akkor pont Karácsonykor születne, ezt nem feltétlenül szeretném.
Szóval a kérdésem, a dilemmám: avandamet mellett meg merjem kockáztatni a teherbe esést ? Tűű ellenzi, ő azt mondta, várjam meg ennek a ciklusnak a végét, és utána merckformin mellett próbálkozzunk. De akkor karácsonyi baba lenne, vagy még későbbi.
Ti mit csinálnátok a helyemben, tudva azt is, hogy nekünk volt már egy genetikai problémás magzatunk ?? Ugye hülye vagyok, hogy egyáltalán eszembe jut egy kockázatos baba bevállalás, igaz ?
zsizsik
 
 


Zsizsik!
Aranyos vagy! :) Persze, hogy Te voltál az egyik, akinek még írni akartam reggel! :oops: Kissé szita az agyam! :oops: Annyit, hogy nagyon örülök, hogy a doki is elégedett volt az eredményekkel! Ugye, megmondtam?! :wink:
Hát, én aztán megértelek, hogy nem akarsz várni! Ismerős érzés! Milyen gond lehet a mostani gyógyid mellett??? Mert csak arra emlékszem, hogy nem szabad teherbe esni mellette! De hogy miért, arra nem! És a következő ciklusban már lehet? Ezekszerint addigra ki is ürül a szervezetedből??? Akkor azért annyira nem lehet gáz! Vagy ez hülyeség?
Próbáltál már utánaolvasgatni? Nincs a papírján valami közelebbi info?

Kép Kép
backa
 
 


Sziasztok!

Backa, nyugi :!: :wink: Ahogy Zsizsik is írta, ha baj lenne akkor annak lennének jelei! Ne idegeskedj feleslegesen, azt nem szeretik a babókák! Pihengess, sétálj nagyokat - itt most gyönyörűen süt a nap!
A gyakori pisilési inger éjszaka tuti jó jel! A teszteket meg hagyd a csudába! (tudom, mondani könnyű, én se bírnám megállni... :lol: )

Zsizsik, én a helyedben ezt a kis időt már kivárnám, nem kockáztatnék feleslegesen! Szerintem annyira mindegy hogy karácsonyi baba lesz-e vagy sem! (mi márciusra gyúrunk de eszembe sem jutott ez a karácsony-dolog)
Tudom, hogy nehéz türelmesnek lenni, de ha ennyit kibírtál akkor várjatok még egy hónapot! Az a legfontosabb hogy egészséges legyen, nem?

Kép

Kép
anyoooka
 
 


én szexelnék.....de már mától kétnaponta. egészen babásodásig :lol: és tesztet csinálgatnék, és ahogy 30. cn van rögtön avandamet abbahagy. ha babás vagy kiderül úgyis. szóval ne LH tesztelgess, hanem irány az ágy. :D
folsavat szeded??? szedjed nagy mennyiségben!!!!
mindent bele.

ma voltam AFPn, meg hepatitist is néznek, meg végre toxoplazmósist. eddig nem akart a dokim nézetni, hogy ne stresszeljem magam, úgyis bennem van. oksa, de azér tén kíváncsi vagyok.

de ez a regisztrálás a kórházban. húznom kellet sorszámot, és ott várakoztam, várakoztam, várakoztam...aztán odamentem pofátlanul az ablakhoz, hogy én terhes vagyok, fizetnem sem kell, és 8ig van vérvétel, és 10 perc múlva 8 óra...szóval,vmit találjanak ki. úgyhogy előrevettek :D egy másik csajszi is követte a példámat. mert hiába kaptunk másmilyen sorszámozást a terhesgondozásra, nem vett előre a gép minket.....pfff.... szóval, érdekes helyzet.
dimet
 
 


Az AVANDAMET terhes nőknél vagy szoptatás alatt történő alkalmazásáról sem preklinikai sem klinikai adat nem áll rendelkezésre.
Terhes nőkön történő alkalmazásra nincs megfelelő adat a roziglitazon tekintetében. Az állatokon végzett kísérletek reprodukciós toxicitást mutattak (lásd 5.3 pont). Emberben a potenciális veszély nem ismert.
Ebből kifolyólag az AVANDAMET terhesség alatt nem adható. Amennyiben a beteg gyermeket szeretne, netán a kezelés ideje alatt teherbe esne, az AVANDAMET kezelést fel kell függeszteni, kivéve, ha az anyára nézve a várható előny ellensúlyozza a magzatot érintő kockázati tényezőket.
A roziglitazon és a metformin kimutatható volt a kísérleti állatok tejében. Nem tudni, hogy a szoptatás következtében a gyógyszer bejut-e a csecsemő szervezetébe. Ezért az AVANDAMET szoptatás ideje alatt nem adható (lásd 4.3 pont).

Na, ezt találtam róla a doktorinfo-n, meg ilyesmit írnak máshol is! Ez nem tűnik ijesztőnek! Én pl két pofára zabálom a metformint, szentül hiszem, hogy segít megtartani a terhességet! Sőt! A Kaális dokim szerint a 8. hétig minimum(!) szednem kell. De asszem én végig fogom. Asszem...
Szóval: ha összejön a baba, akkor abbahagyod a + teszt után és áttérsz a metforminra. Egyébként amúgy is abbahagynád a ciklus végén, nem?
De ez csak egy abszolút dilettáns vélemény, remélem, jönnek nálam okosabbak és adnak okos tanácsot! :oops: :wink:

Kép Kép
backa
 
 


Anyoooka!
Neked is köszi a nyugtató szavakat! :) Tényleg olyan jó, hogy vagytok! Az ember magában tisztára megkergül! Igyekszem nem idegeskedni, a kedvem is tök jó, csak mindig bennem van a félsz! És még olyan messze van a szerda! :roll:

Dimet!
Szóval szexelnél, mi? :lol: :lol: :lol: Én is! És nem csak Zsizsik helyében, hanem a magaméban is! :oops: Dehát nem merek...
Mikor lesznek eredmények??? Hát, nem írom, hogy ne izgulj, nem hangzana túl hitelesen az én számból... :lol:
Ez a kórház-helyzet csak rosszabb lesz??? :shock:
Imádom, mikor írod ezt a "pfff"-t, olyan kismacskás! :D

Kép Kép
backa
 
 


Köszi Backa, hogy utána néztél !! Ez a szöveg egyébként a tájékoztatóban szerepel a papíron. Szerintem sem tűnik túl veszélyesnek, de ugyanakkor meg bennem van a görcsölés a kisfiam elvesztése miatt, ami több, mint valószínű, hogy ennek a rohadványos IR-nek volt köszönhető... :twisted: :twisted: :cry:
Szóval nem tudom, de annyira sajnálnám ezt a jó kis pé-t elpazarolni.... jaj, nem tudom, majd meglátjuk.

Dimet, az a baj, hogy mire pozitivat mutatna a teszt, már beszedtem vagy 2 levél adimetet, az meg éppen elég a magzat esetleges károsodásához. Tűű azt mondta, hogy azért veszélyes a játék, mert ez a bogyó a sejtmagban fejti ki a hatását, és egy éppen osztódó sejtnek nem feltétlenül tesz jót, hogy gyógyszerrel bombázzák.... és ebben minden bizonnyal igaza van.

Na jó, nem nyavalygok tovább.

Ja, Backa, ilyen szép tehes görbét még nem is láttam, ezt hívják úgy hogy tankönyvi, nem ?

Ti mérgesek lennétek ha a szülinapotok egybe esne Karácsonnyal ? (hogy én milyen baromságokon tudok görcsölni... :twisted: )
zsizsik
 
 


Bocsánat hogy belekotyogok... de kötelességemnek érzem.

Zsizsik, ha ennyire akarod már ezt a babát, és nem akarsz vele várni, inkább hagyd abba MOST az Avandametet és folytasd metforminnal. Én beszéltem erről Tűű Laciékkal, és vannak olyan eredmények is vele, amelyek teratogenitást mutattak ki, állatoknál. (Nem tudom, pontosan melyik glitazonnál, de volt ilyen.) Én a helyedben nem rizikóznék.

Nem véletlen, hogy még az egyébként liberális szemléletű Petrányi dr. sem ajánlja mellette a teherbe esést!! Van egy kis különbség a roziglitazon és a metformin között!
Vendég
 


Zsizsik :lol:
Amíg kicsi addig az lenne a baj hogy kevesebb ajándékot kap - unokatesóm dec. 23-án született, karácsonyi ajándékozás: "Jó, ez a szülinapi ajándékom de mit hozott a Jézuska?!" :lol:
De ezt lehet ellensúlyozni, van gyereknap, húsvét, névnap...
Én felnőttként tuti nem lennék mérges! :wink:
De azt gondolom, hogy elolvasod itt az érveket, ellenérveket és Neked kell eldöntened! Én tuti várnék! Pé lesz még! :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Basszus!
Mondtam én, hogy jön valaki, akinek esze is van! :lol:

Norka!
Ez a lehető leglogikusabb ötlet az ügyben! Nem is értem, miért nem nekem jutott eszembe! :evil: :lol:

Zsizsik!
A "tankönyvi" terhesgörbét asszem idegen hormonok csinálják ám! Igazából azért mérek még mindig, mert azért hőesés a progi mellett is szokott nekem lenni. Így (egyelőre) megnyugtat! :roll:
Mit szólsz Norka ötletéhez? Azért tényleg jobb a biztonság! Ezen a két héten meg már biztos nem múlik a gyógyulásod!
Szóval gyógyszercsere? :D Aztán ugrás gyorsan apa alá! :oops: :wink:

Kép Kép
backa
 
 


Zsizsik!
Én is várnék hasonló esetben, habár megértem, hogy türelmetlen vagy. (Én sem látom a karácsonyi egyéb ünnepeket olyan szörnyűnek, a nővérem pl. karácsonykor - pontosabban egy nappal utána - ment férjhez.)
Vöcsök
vöcsök
 
 


Norka, nagyon kíváncsi voltam a te véleményedre is, köszi, hogy leírtad. Neked mégis több információd van ezzel az egésszel kapcsolatban.
Igen, a rizikózás nem feltétlenül az az út, amit választanék, úgyhogy azt hiszem, ezen az egy hónapon már nem fog múlni a boldogság. A gyerekem egészsége viszont adott estben igen.
Ma mondtam egyébként az uramnak, hogy mi lenne, ha most abbahagynám az avandametet és elkezdeném a merckformint, erre jól lecseszett, - mivel ő is bent volt velem Tűűnél - hogy a doktor úr azt mondta, hogy szedjem a ciklus végéig, akkor ne találjak ki saját gyógyszerezési módszert, szedjem végig, és majd következő hónapban elkezdjük a merckformint és vele együtt a nyulas módszert. ( :wink: :oops: ) Aztán jön,amikor jön az a gyermek.

Köszi csajok, hogy segítettetek gondolkodni. Imádlak titeket !!! :lol: :lol: :lol:
zsizsik
 
 


Norka, csak így lazán : Tűű Laciékkal ?? :lol: :lol: :lol: (értem én :wink: ) Mensiddel mi van ??????

Zsizsik, én nem kockáztatnék ! Ezen az 1 hónapon nem múlik és bár nem egészen értem miért baj, hogyha decemberi lenne, de inkább várdd ki a következő pé-t ! Merthogy tutira lesz pé-d !!!!

Backa, az erős csíkod hova erősödjön még ?! :lol: Én a helyedben maximum azon "izgulnék", hogy 1 vagy 2 baba lapul a pociban :wink:
A baba nem tud nyom nélkül felszívódni !!!! Nyugi !

Ella már nem is mondok semmit... Kitartás !!!

Nekem jön a pé, este a teszt is jelezte, (2 napja még semmi nem volt), hasam is fáj. Na, meg folyik az orrom :x remélem nem kaptam el a kórságot pont most :evil:

mniki
 
 


Jaja, kicsúszott a számon. :oops: :oops: :oops: :lol:

Nincs semmi, második levél Norcolut megzabálva, mensi megjött, 6.cn. Petefészkeim egyelőre még alusszák a téli álmukat. :? Most valahogy nem nagyon érdekel.

7kincs?? Lafi? esélyesek, jelentsetek.
Vendég
 


Sziasztok!

Rég jártam erre, sokat írtatok.

Kandika!

Nem mégy el Tűű-höz? Hátha lapul a háttérben vmi más is? Ennyi metformin után már reagálnod kellene a Clostira, ha csak az IR lenne a gond! Szerintem nálad nem csak ez a gond, de ő ki tudná deríteni és onnantól már sitty-sutty! :wink:

Vöcsök!

Tudom, h. nehéz betartani, de ne parázz! Sokkal többet ártassz vele magatoknak! Saját tapasztalatom, h. az idegeskedés képes elapasztani a tejet! Nyugi!
Ne méricskéld a gyereket, csak hetente 1X, hogy lásd, h. gyarapodik.
Visszakerestem neked a táplálási naplómat:
10 naposan 780 g tejet szopott
16 naposan 550 g-ot
23 naposan 750 g-ot
27naposan 500 g-ot
34 naposan 720 g-ot
Átlag 600 g körül ingadozott a dolog, de az 500-as napokon sem üvöltött az éhségtől, aznap annyit akart enni és kész!
Volt h. csak 4 X evett egy nap, de többnyire inkább 5 X, de ő kezdetektől 4-5 óránként szeretett enni.
Gyarapodás? Hát én sosem nézegettem infókat ezügyben, pisilt, kakilt, hízott, elégedett volt. Ennyi bőven elég! De ha érdekel:
1. hét: + 170 g
2. hét: + 200 g
3. hét: + 270 g
4. hét: + 260 g
5. hét: + 280 g
Utána már nem mértük. Szerintem felesleges.
De kérlek ezeket az értékeket ne vedd összehasonlítási alapnak, mert egyrészt Gergő egy kis morzsaporszívó volt, akit mindig megdicsért a dokinéni, h. milyen jól fejlett gyerek ( értsd: kicsit dundi ez a gyerek, anyuka! :lol: ), másrészt a te fiad, a te fiad, egyetlen és egyedüli példány, az, h. hogyan gyarapszik, függ a génjeitől, a kiindulási súlyától, a temperamentumától stb.! Hidd el, h. nincs semmi baj!
Elégedetten hátradől? :lol: Na azt várhatod! Majd később, de az elején úgy kell lefejteni a ciciről! Tudod: komfortszopi!
Ha magától elhagyja az egyik éjszakai szopit, az istenért fel ne ébreszd! :shock:
Ha az egyik cicit nem szereti, állítólag át lehet vágni úgy, h. hónod alá veszed a gyereket, így ugyanúgy fekszik, mintha a másik cicinél lenne! :wink:
Ja és még vmi!
Az anyamell pár hét után már nem feszül annyira a tejtől, puhább lesz, kicsit „löttyedtebb” (már bocs a kifejezésért! :oops: ), DE EZ NEM JELENTI AZT, H. KEVESEBB A TEJED!!!!!!!! Nehogy emiatt elkezdj izgulni!

Bimbósebesedéssel kapcsolatban:
Szerintem antibiotikumot semmiképpen! :shock: Fűzfakéreg kapszula nem hiszem, h. befolyásolná a bimbósebesedését.
Garmastan, Bepanthen, Aventes bimbókenőcs sokkal jobb. Valamelyiket mindenképpen kezdd el használni!
De ha újból és újból kisebesedik, menj el a gyerekorvoshoz, h. nézze meg nincs-e a gyereknek szájpenésze (kicsi fehéres, nem letörölhető foltok a szájnyálkahártyán, belül a pofazacskók belső oldalán, az ajkak belső felszínén!) Mert, ha kapott a gyerek antibiotikumot, akkor nagy az esély rá, h. ez a probléma kialakuljon. Neki nem nagyon okoz gondot, viszont a te mellbimbód nagyon megérzi! Nálunk is ez volt a probléma oka, azóta is előbb tudom, h. mikor fognak a gyerek száján előjönni a foltok, minthogy tényleg kialakulnának, mert nekem korábban elkezd fájni a mellbimbóm!
Kérd meg a dokinénit, h. írjon pyoctaninos ecsetelőt! (A bórax-glicerin egy nagy xar, ne is kísérletezzetek vele!) Kend be vele a mellbimbódat minden szopi után, lila lesz tőle és fog, úgyhogy használj melltartóbetétet! A gyerek száját is megfogja, de ez nem baj, mert őt is kezelni kell és így sokkal egyszerűbb, mintha fülpiszkálóval kéne turkálni a szájában! :wink: Kb. 1 hét alatt megszünteti a problémát! (De később visszatérhet, ezért, ha elkezded érezni, h. kezd fájdalmassá válni a szopi, akkor kend, be 1-2X megint és meggátolja a probléma kialakulását!)
Ja, és még vmi:
Hogyan veszed le a melledről a gyereket? Elkezded húzni és nyúlik a mellbimbód, mint a rágógumi? Mert ettől is kirepedhet! Nyúlj be a szája sarkánál a mutatóujjaddal és szüntesd meg a vákuumot, könnyebben lejön!

Fogorvos válaszol rovat:
Hát kicsit korainak tűnik, ált. 6 éves kor körül kezdődik a fogváltás. Tejfogai mikor jelentek meg? Mert, ha azok is korán megjelentek, akkor lehet, h. a maradók is hamarabb jönnek!
Nem történt baleset? Pofáraesés, szájbarúgás? Kérdezz rá!
Nem ártana ha elvinnéd gyerekfogászhoz, ő rtg-en meg tudja nézni, h. a gyökere szívódik-e fel a fogváltás miatt, v. csak meglazult a fog egy ütéstől, utóbbi esetben meg lehet sínezni egy kis tömőanyaggal és pár nap alatt rögzül! Addig is pépeset adj csak neki (beszélj az óvónőkkel is ez ügyben!)!
Az asszisztensnőm kisfia járt így 4 évesen, apával játszottak és sikerült kilazítani a gyerek alsó metszőjét! :oops: Besíneztük, otthon pépeset kapott, beszélt az óvónénikkel is az anyja, erre másnap, amikor megy érte az oviba, a gyerek egy száraz kiflivéget ropogtat! Matchboxra cserélte! :lol:

Rejo!

Szerintem ne aggódj! Ha éhes lenne, szólna! A babák nem egyenletesen híznak, vannak hullámvölgyek, amikor kevésbé gyarapodnak. De ne aggódj, ha jól tudom 6 hónaposan jön a következő növekedési ugrás, majd kapkodhatod a fejed!

Csillagfény!

Te miért bimbóvédőzöl?

Csakegy!

Vidd be a szopispárnát, nagyon jó!
Lenőtt nyelv nem feltétlenül akadály! Gergőnek is le volt nőve egy kicsit, de kinőtte! Csak akkor kell felvágni, ha tényleg akadályozza a szopit!

Lyutka!

Édesség utáni vágy legyőzésére:
Takaríts el otthonról minden csokit, cukorkát, sütit! A melóhelyre vigyél magaddal gyümölcsöket! Az első hét durva, akkor minden támogatásra szükség van, ha rádtör a zabálhatnék, menj sétálni inkább a pároddal! Ha semmi sem segít, akkor max. egy banán! Ha az első absztinens hetet túléled, onnantól csökken az édesség utáni vágy. Persze az emberre időnként rátör a kísértés utána is!

Ginuska!

Kérlek dobd ki a hőmérődet! Teherbe tudsz esni és teherbe is fogsz esni! Szerintem próbálkozz 2-3 hónapig Dimeték módszerével (ciklusfüggetlenül 2 naponta keksz :wink: ), a lelkednek is jobbat tenne, ha most egy kicsit nem görcsölnél!

Tyche!

Na ennek fuss neki mégegyszer, hogy is van ez? Van 1 db (!) 1,2X1 cm–es bigyó a petefészkedben? A PCO-s ciszták 5-9 mm –esek szoktak lenni és sok!
Hányadik ciklusnapon vagy? Mert lehet, h. ez egy érőben lévő tüsző! Méhnyálkahártyát nem néztek?
Mire akar átgyógyszerezni?
Nehogymár feladd! Nyugi!

Okr!

Pár nap táppénz? Minden szempontból jót tenne! :wink:
Metformint ne hagyd abba! Miért kéne leállnod vele? Mondott vmi indokot? :evil:

Babancs!

Ne vegyél előre bimbóvédőt, inkább kérj segítséget az első (és a 2., 3. ) mellretevéshez, a gyerekágyas nővérek v. a kórházi védőnő szívesen fog segíteni.

Zsizsik!

Érdekes a párod szelektív hallása! :lol: Akkor következő hónaptól mindent bele! Szerintem ne rizikózz! Max. majd kinéztek nyár közepén egy pótszülinapot a gyereknek! Szerintem nem lesz ellene kifogása! :wink:
Lábad?

Mniki!

Nem akarsz inkább most nekifutni annak a játszós szőnyegnek? Lehet, h. segítene! (Meg a zebra után úgysem lesz sok időd! :wink: )

Gabika!

Szerintem azért zuhanyozz néha! :lol:
Nem számoltátok el a fogamzás idejét?

Backa!

4 pozitív teszt után már elhihetnéd végre, h. nem csak a progi játszik bele a hődbe! Nyugi! 23. dpo-n vagy! De ha tudsz, csinálj egy 3 csíkos tesztet! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Zsizsik, én sem kockáztatnék, a baba egészsége százszor fontosabb, minthogy karácsonyi lesz-e vagy sem.
én is nyári babát szerettem volna mindig, most meg ott tartok, hogy mindegy, csak legyen már egy egészséges babóca!
Tűű doki nem véletelnül mondta, amit mondott!

Niki, Anyoooka, milyen volt a torna?most is olyan kevesen voltak,mint hétfőn?
Niki, annyira örülök a pédnek, nem leszel takonypóc, nyugi, most nem!!!!!Nem kaptál el semmit!!!!!

Én kezdek kilábalni a dologból, csak nátha volt és nem influenza!!!!!ma már a nózim is tudom fújni!!!!
Hőm változatlanul stagnál 36,9-en.
Vendég
 


Sziasztok!!

Zsizsik én megvárnám a metforminos hónapot.

Szia Backa!! még tesztelsz :shock: te is 25 + tesztre pályázol :lol: :lol:

Niki tök jó,hogy jön a pé!! :D szedtél most vmit?? Drukkdrukk

Lafead szuper hő!!!!! teszt??csak kérdezem :oops:

Anyooka hőd jelzi már a pé-t???

Norka Rambóka Rejó csőőőő :) tegnap néztem a talis képeket,mennyit változtatok azóta :lol: :lol: babaképet raktok???

az én hőm 37...semmi extrát nem érzek,a derekam fáj és a cickóim...ha szombatig marad a hőm tesztelek...a 12dpo-n volt egy csepp vér azóta semmi.

Puszi!!
Vendég
 


Lafi, torna jó volt csak nagyon sokan voltunk. És a végén most volt lazítás! :wink: És nagyon jól esett a mozgás.
Örülök hogy jobban vagy! Ezexerint eljöhettél volna tegnap?
És mikor fogsz tesztelni :?: :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Kincs nagon drukkolok! Cickófájás :lol: Hajrá szombati teszt!

Én hőm 36,7 mint tegnap. Feljebb nem ment de legalább lejjebb sem! Ilyen kis dolgoknak is örülök! Petefészkem fáj.

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Lafi
Tegnap elég horror volt a torna, ilyen sokan még nem voltunk soha,
min. 5 fő/sor + elől oldalt a Tünde mellett is nyomta pár lány.
Viszont nagyon sok hasizom gyakorlatot végeztünk, ez nagyon jó volt ! Hétfőn én tuti nem megyek :(
Ezek szerint még nem jött meg mensid ! Ez szuper !! Nem maradsz le a vérvételről :lol:

mniki
 
 


Vöcsök!
Még nem is írtam, hogy gyönyörűek a gyerekek! :D
A szopi-témához sajna nem tudok hozzászólni! Remélem, egyre könnyebben fog menni! Látom kapsz sok jótanácsot! :)

Mniki!
Hú, jelez már a teszt?! Akkor mindent bele! Egy kis nátha nem fog ám ki Rajtatok! Én is alig látok! Csak tüsszögök meg folyik az orrom! Remélem, ennyiben maradunk! Most nem kéne a láz!
Hát, bízom benne, hogy nem szívódnak fel! :roll: Csak olyan hülye vagyok!

Rambóka!
Éjszakák???
Most sokáig nem voltál, gondoltam Rátok! Remélem nem a kimerültségtől nem tudtál írni! :shock:
Jót röhögtem a 3 csíkos teszten! :lol: Hát, amekkora ökör vagyok, azon is találnék aggódnivalót! :lol: Rinyálok itt össze-vissza, de marhára pofáraesnék, ha mégis gond lenne! :roll: :oops:

Lafead!
Annak idején én Halak babát akartam, hát, már nem vagyok ilyen válogatós! :lol: Gyakorlatilag horoszkóp ügyben hamar 12-re tágult a kör! :lol: Ha minden jól megy, skorpió lesz! Hát, ha megkérdeznek, nem ezt választottam volna! :lol: Most meg mindent megadnék érte!
Nem akarsz egy görbét tenni? Mert első hallásra a stagnálás jónak tűnik! :wink:

Kép Kép
backa
 
 


Azért jó, hogy nem mentem tegnap, mert hát azt így nem lehetett tudni, hogy csak nátha és nem influenza.
sztem mindenkinek jobb volt így, nekem is és nektek is!
ugye milyen jó a végén a relax????én néha majd elalszom!!!!volt hétfőn egy csajszi, akinek hallottam a mély szuszogását, sztem ő el is aludhatott.

Kincs, a te hőd fantörpikus!!!!!Jó lenne, ha itt is maradna Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!drukkkkkkkkkkkkkkkkkkk

én nem tesztelek, max 40. napon, mert nem hiszem, hogy lenne bármi is.
sztem csak a nátha dobta meg, és amúgy is, nem volt időben action, meg hát apa baja....
most tudom, az jön, amit Niki is írt tegnap, hogy pici baj, nem baj, de nem akarok, nem merek reménykedni....
érezni is annyit érzek, mintha húznák a fészkeimet, cickó csak érintésre érzékeny, pláne,amikor tegnap nődoki nézte, tapogatta, kb meghaltam...és olyan mensi előtti fájdalmat érzek de már vagy 1 hete.mondjuk, most még nincs nagy zaba mert az nekem a jel, hogy jön piri.
Vendég
 


Ide figyeljetek tesztelők! Szórakoztok egymással még egy kicsit? Kinek magasabb a hője? Kinek milyen tünetei vannak? Ki mit evett tegnap? Ki a taknyosabb?:lol:
Én meg itt kilyukadok oldalilag! :twisted:
Most elmegyek gyereket legeltetni.
Holnapra min. két zebrát szeretnék látni, de többen is jöhetnek! :wink: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Köszönöm a segítséget, csajok.
A kórházban adták a bimbóvédőt, azt mondták, olyan lapos a mellbimbóm, hogy avval nem lehet szoptatni.
Én próbálkozom most 2 napja minden szopi edlőtt / után, de szegénykém csak tátog, és sír. utána meg inkább játszik, de azt se nagyon.
Rejóka, a 4x mellre tevést úgy érted, hogy 2x jobb, 2x bal oldalra?
2 óránlnt? azt hogy csináljam? az enyém kb 4 óránként éhes, és ha csak a felét kapja, akkor ordít. Vagy lakjon jól, és maximum cumizgat egy kicsit?

Ellácska, a dokid mit mondott, mikor indítja meg a szülésed? Szerinetm semmi rossz nincs a szülésmegindításban, nekem nagyon gyorsan ment az egész. terméezsetesen se mehetett volna gyorsabban.

Zsizsik, én a szakmai részéhez nem értek, de szerintem egy gyerek a legcsodásabb dolgo a világon, akármikor is jön. Ha éppen karácsonykor, akkor esetleg kap egy plusz tortát, és egy picit több ajándékot, vagy ha nem egy nap van, akkor meg egyáltalán nem kell összevonni. Csak ne hívjátok Ádámnak vagy Évának. :-)

Puszi mindenkinek!
Megyek, kipróbálom Rejóka tanáűcsát, most lesz a 2. óra :)

Tényleg rejó, és ha alszik, akkor keltsem fel?
csillagfény
 
 


Naná, hogy lemaradtam! Hiába, akinek ennyit jár a szája! Az öcsém szerint a kocsiban Győrtől hazáig nem veszek levegőt ! (35 km!) :lol:

Kincs!
Tesztelek, mint az eszement! Asszem nem fogsz tudni lekörözni a 25-tel! Még egy hét az uh-ig! :lol:
Húú, kibírod szombatig???Hőőőős! :wink:

Kép Kép
backa
 
 


Én is annak örülök, hogy nem maradok le a 3.cn-ről!!!!!!!!!!!mert mostmár akármikor is megjön, hétfőtől jó a vérvétel, mégha nem is teljesen 3 cn, de akkor sem kell izgulni, hogy otthon nem csinálnak vérvételt!
azt nem is mondtam, hogy apa vizsgálatát áttoltuk ápr 4-re, mert influenza miatt nem lett volna jó a jövő szerda!ez még jó is, tök friss eredményünk lesz másnapra :lol:

Kép
Vendég
 


Te Lafi!

Te pontosan két héttel ezelőtt is már beteg voltál, taknyoltál? Ezt azért kérdezem, mert már akkor is fent volt a hőd. Ha nem volt semmi bajod és tényleg ennyi volt az alaphőd, akkor itt baba van. :oops: Bármennyire is hihetetlen.
Vendég
 


Bár tény, az a 36,4-es hő 8 napja is pé-gyanús, esetleg bedupláztál egy kicsit. :lol:
Vendég
 


Norka, nem akkor még nem voltam taknyos, pontosan vasárnap óta vagyok az, de inkább hétfőn jött ki!
De action pontosan 15-én és 18-án volt!
14-én,amikorra pét ír, hsg-m volt!itt volt a fele átjárhatatlan.
bár így lenne, ahogy mondod!tudom, vannak csodák!volt is rá jó néhány példa!
hát ha nem jön meg hétvégén, akkor teszt lesz!
Vendég
 


és még valami:
tegnmap volt uh, csak úgy, mert hsg-utáni ellenőrzés miatt és nem volt ott semmi, ill nem látott semmit.
Vendég
 


Lafi 40cn-ig vársz a tesztel :shock: én megzöldülnék :shock: :lol: ez a pár nap is katasztrófa. A te hőd felfelé kúszik :wink: az enyém stagnál kis jóindulattal..

Nekem a cickóim pé után pár nappal már fájni szoktak,úgyhogy semmit nem jelent...

Rambóka remélem teljesül kívánságod!és több zebra is lesz márciusban :) akik most szülnek pótolni kell a táblában :lol:
Vendég
 


Kicsit szúrkál a jobb oldalam :shock: :? (pé a balon volt) lehet megint pé? :shock: :lol: :lol:
remélem nincs gubanc.
Vendég
 


Nnna, ti őrületbe kergettek engem is, nemcsak Rambókát. :lol:

Lafim, HSG előtt nem voltatok együtt, legalább pár nappal? :wink: Amúgy ilyenkor még mit kellene látni UH-n az orvosnak? bármilyen terhességre utaló nyom 5 hetesen szokott először lenni.
Vendég
 


nem, hsg előtt nem.nem akartam bezavarni.
ne haragudjatok, én ilyen lökött vagyok.nem merek bízni, de azért szeretném tudni, mi újság odabent.
:roll:
Vendég
 


Helloka!

rambóka
Az orvos félválról mondta az átgyógyszerezést, és hogy nincs peteérésem semmi egyebet nem mondott, fogta magát és elrohant. :twisted: Az uh lelet így szól Uterusban korai secretios nykhártya, jobb oldali ováriumban 1,2x1 cm-es tüsző.
Az uh napján voltam 16 cn-os mert nálam az a félidő.
A hőm lecövekelt a 36,4-nél, se le se föl nem hajlandó mozdulni.

Nem tudom volt e más kérdés hozzám ezzel kapcsolatban. Mindenesetre azért dolgoztunk az ügyön, hátha esetleg.... :roll:
tyche
 
 
 


Niki, köszi!

Tyche, lehet, hogy most hosszabb ciklusod lesz, és ebből lesz majd a tüsző!
de azért ez is szép, hogy a doki csak úgy elrohan, és mi van ha a kedves beteg valamit még kérdezne, na mindegy.
Vendég
 


zsizsik: szerintem ha babás leszel abszolút nem fog érdekelni,hogy annak gyereknek mikor lesz a szülinapja :lol:
dimet
 
 


Dimet: igen, tulajdonképpen belegondoltam, micsoda marha tudok néha lenni, ezen görcsölni..... tökmindegy, mikor jön. Jön,amikor úgy érzi, hogy itt az ideje.

Mniki: lehet, hogy te találtad pont a fején a szöget, attól félek, hogy ha visszatérek a merckforminra, talán megint nem lesz pé-m, és még ezt az utolsó avandametes pé-t használnám ki..... de azért csak nem romlok vissza, ha már elkezdtem javulni.....

Hű, de tele van ma velem a topic.... :oops: na, vissza is vonulok egy kicsit, köszönöm mindenkinek a segítséget, és a tanácsokat !!
zsizsik
 
 


Zsizsik, ne viccelj már, miért romlanál vissza ? A szervezeted 4 hónapon keresztül szépen bizonyított, most már tudja, hogyan kell működni és tenni fogja a dolgát, no meg a metformin azért továbbra is segíteni fog :wink:
Egyébként meg nincs veled tele a topic :)

Jajj csajok olyan izgi, hogy ki fogja a márciusi első zebrát bejelenteni :lol: :lol: :lol: :lol:
Én a március közepi akarok lenni :lol: :!:

Tyche ebből a tüszőből még akármi lehet :wink: Tessék hőmérőzni és kb 6-8 nap múlva LH tesztelni !!

mniki
 
 


Zsizsik! Pont azt szerettem volna írni, amit végül Norka tanácsolt. Ha nagyon-nagyon akarod MOST, akkor hagyd abba MOST. De én biztos várnék. Lesz neked még jó néhány pé-d!
Sok ismerősömnek Karácsony körül van a szülinapja. Tőlünk mindig 2 ajándékot kapnak különböző csomagolópapírban :)
Csak meg kell fegyelmezni a rokonokat, nehogy összemossák a szülinapot a Karácsonnyal. De ha nem is tetszik neki, max 20 éves koráig problémázik ezen, utána édes mindegy mikor ünneplik.
Ja, és figyu, ne görcsölj! Attól még, hogy az avandametet elhagyod, nem fog hirtelen visszaugarni semmi! Ha meg véletlenül mégis, akkor sem 2 nap alatt! X. napon abbahagyod, és x + 14 (+y). napon pé! 2 hét alatt nem valószínű, hogy „visszaromlana”, főleg, hogy szeded a metformint!!! Örülj nagyon ennek a pé-nek, mert azt jelenti, tényleg javultál! 1 hónap múlva újra örülhetsz majd!

Rambóka! Ezt nem is tudtam, a tejfogak váltásakor a gyökér felszívódik???
Lyutkának írt tanácsodhoz: nálam ez úgy működik, hogy az eltakarítás azt jelenti, felzabálom az összeset, hogy ne maradjon. De valahogy mindig jön valami újabb csoki származék, és azokat is fel kell zabálni. ;)

Backa, miért pont halak-babát?
Hány tesztet akarsz még ellőni? Bevállaltad, hogy eltartod a gyártókat? ;)
örülök, hogy semmi barna, rózsaszín, piros! Nem sokára hallhatod a kis dobbanásokat is! :D

Lafi! Hajrááááá! Drukkolok. Csak csendben!

Kincs! Szuper! Úgy érzem itt szép kis zebra csordánk lesz márciusra! ;)

Anyoo, azta! Drukkok neked is mennek!

Okr, hallgass a lányokra! A barna jobb, mint a rózsaszín. Nagyon szorítok értetek!

Rejo, majdnem elpityeredtem az elválasztással kapcsolatban írt mondataidtól! Olyan aranyos! És hogy ízlett neki?

Lyutka, te jó ég? Hajnali mozgás??? Az még rosszabb lenne, mint az esti! Én inkább éjszakai bagoly típus vagyok, és általában nem szeretek korán kelni. :) De valami sportot kell találnom. Valami izgiset, ami nem monoton.

Megnyugatásképen de szégyenkezve írom, hogy én most jöttem rá, hogy szinte csak bűnözök. Az a kivételes, amikor nem. :oops: El is határoztam, hogy a cukrot (ami nálam inkább a mézet és a csokit jelenti), ahogy tudom, leredukálom. Csoki, édesség nuku. Nehéz lesz!

Dera, üdv itt! Jó helyre kerültél! Én is csak a honlapot tudom ajánlani!

Tyche, te is beteg leszel? :(

Ella, csak nem kell Miront „kifüstölni”? Remélem a pénteki 2ős front megteszi a hatását! Addig is pihenj, amennyit csak tudsz! ;)

Norka, Tűű Laci??? :)
Egyébként tényleg köszi az emailt. Tegnap kicsit felfordult a világ, jól bepánikoltam. Utólag azt hiszem, kicsit feleslegesen.
A petefészkeid meg majd felébrednek! Jön a tavasz, vége a téli álomnak!

Kikka, Anyooka, írok azért privit, ha engedi a babanet.

Már megint sokat írtam. És még jön egy-két mondat rólam is: Ma ünnepélyesen ébredéskor megmértem a hőm. :)
Próbálom türtőztetni magam, de annyira nehéz, amikor bármilyen boltba megyek is, édesség mindenhol a szem magasságában! Kikellbírni!!!

Lépek! Jók legyetek, és teszteljetek!

Kép
mamint
 
 


Sziasztok Lányok,

Nagyon nagyon izgisek itt a dolgok
Mniki, Lafi, Kincsecske hááátt ez a hónap esélyes.... :lol: :lol:

Tyche, Neked is, ne hagyjátok ki márciust, ez egy jó hónap lesz...

Zsizsik,
Te is a jó úton vagy már, szerintem egy hónap nem számít már, én megvárnám még

Backa,
Szerintem ikrek várnak Rád, nagyon izgi.... :lol:

Szurkolok mindenkinek!!!!!

Kép
kikka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?