Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erika!
Most már csak nyuszi. :lol:
Csak kis idő kellett,amíg emellől a nyuszi mellől kitöröltem az írást.Vagyis kiradíroztam.Nagyon kuka vagyok,számítógép-antitalentum,de végül megküzdöttem vele.

Csibe!
A párod miatt van rossz kedved?
Szerintem igenis kellene neki mondanod,hogy menjen veled,csináljátok együtt.Lehet,hogy azért nem mondta,hogy megy veled,mert azt várta,hogy te majd mondod neki.De ha nem emiatt van rossz kedved,akkor bocsi. :oops:
Kaálihoz no comment.Tényleg nem tudom,hogy min múlik.
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
nagyon ügyi vagy, hogy egyáltalán tudtál oda nyuszit rakni, nemhogy törölgetni a képben stb.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!
Köszi,elöször én is így gondoltam.Viszont olyan édi képeket nem tudok beilleszteni a szövegbe,amiket te szoktál.Lehet,hogy csak próbálgatni kell.Majd holnap.De nem ér furán nézni! :lol:
Vendég
 

 
 

Jó éjt minden topiclakónak!
Vendég
 


sziasztok!

Szép napot mindenkinek :D

Elkezdtem visszaolvasni a fórumot, rájöttem,hogy ugyan olyan problémátok, gondotok volt az elején mind nekem.

Nyulasz lassan már én sem tudom megmondani, hogy kivel vagy mivel van problémám :roll: Lehet, hogy a probléma bennem kerestetik. Az elmúlt napokban a páromra haragudtam, de aztán tisztáztam magamba a dolgokat, hogy valakinek pénzt is kell keresni, hogy finanszirozni tudjuk a babaprojektet, így hát nem tud mindig velem jönni. Ez van. :wink:

Erika én egy Kovács nevezetűhöz kaptam időpontot, ha jól emlékszem.
csibe32
 
 


Sziasztok!
Nem bírtam tovább.
Két tesztet csináltam,egy Gabrielt,meg egy olyat,amin csak annyi van,hogy HCG-line.
A Gabriel totál nega , Illetve,most nézem,van egy vékony csík,de ugye 2 órával a teszt után,ez semmit nem jelent.
A másik teszt (25-ös érzékenység) nagyon-nagyon halvány csík.
Nemis tudom,hogy örüljek-e,azt gondoltam mára azért ha van valami,határozottabban kéne látnom.Mindegy,a semminél jobb.
Holnap vérvétel,és meglátjuk.

Csibe!
Szerintem fontos,hogy néha beszéljetek otthon ezekről dolgokról.Nem mondom,hogy minden nap,de ha mindketten kerülitek ezt a témát,akkor csak távolodni fogtok.
Ha nem beszéltek róla,a párod az önhibáztatás miatt úgy fogja gondolni,már nem szereted annyira.Ölelgesd meg nagyon,és mond el neki,hogy mennyire szereted,és együtt sikerülni fog,és az út végén egy baba vár titeket.
Ezt annakidején Erika tanácsolta nekem.
Mesélj néha rólunk,ez nálunk bejött,akkor ő sem érzi magát annyira egyedül a problémájával!
És várunk ma a hírekkel!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Először is: az AFP-m rendben :D :D :D , a doki szerint is kislányunk lesz. Nagyon izgett mozgott. Mondjuk előzetesen mondtam neki, hogy doktorbácsihoz megyünk, aki majd bekukucskál hozzá és megnézni, hogy jól van-e és ha nem esik nehezére, akkor mutassa meg neki, hogy kislány vagy kisfiú. És hát végülis meg is mutatta. :lol: Már keresztben fekszik és egyre gyakrabban mocorog. Egy héttel idősebbnek látszik akoránál, úgyhogy mondtam a dokinak, hogy akkor visszaveszek a vitaminokból. Mondta, hogy bőven elég, ha két-három naponta szedem.

Nyulasz!

A halvány csík is csík ám! Csak ilyenkor még a gyógyszerek is bekavarhatnak, nem? Nagyon várom ám a holnapi vérvétel eredményét! Nagyon jó fej a nyuszid!

Csibe!

Nagoyn egyetértek nyulasszal! Nekem is nagyon nehéz volt a párommal beszélni a témáról, mert elég zárkózott típus, nem olyan, akiből kitörnek az érzelmei, mindent úgy kell belőle kihúzni. De muszály róla beszélnetek! Tudom, hogy nagyon nehéz, mert macerálni sem akarja az ember a párját, de azért szeretné tudni, hogy hogy érez. Ha viszont elég türelemmel és kitartással kivárod a megfelelő pillanatot, és sikerül, akkor utána sokkal könnyebben fogjátok venni az akadályokat is.

És nem tragédia, ha nem megy mindenhová veled, az én férjem sem tudott mindenhová elkísérni, az inszeminációkor sem volt ott, be úgysem engedték volna, és az előzetes UH-n, vérvételeken sem. A lényeg, hogy megbeszéljétek, hogy ki, hogyan szeretné, te igényled-e, hogy ott legyen, ő meg tudja-e oldani (épp elég, hogy neked össze kell szervezned a munkáddal). Pl. a tegnapi UH-ra sem tudott eljönni, mert külföldön volt. Én ha voltam valahol és ő nem volt velem, mindig azonnal értesítettem, hogy mi volt. Ha viszont valamit fontosnak tartasz, hogy ott legyen, akkor azt is mond meg neki és mond el, hogy te miért tartod fontosnak. Bocs, lehet, hogy kicsit szájbarágós voltam, de ez nálunk működött.

Nekem is Kovács doki (a férfi) volt az orvosom a Káliban és nagoyn elégedett voltam vele (akkor is elégedett lettem volna, ha nem sikerül elsőre, de így meg aztán végképp). Ő nem annyira közvetlen, mint Krizsa, visszafogottabb, de ha kérdezel mindenre válaszol.

nyusziful76
 
 


Szia Nyuszifül!

Szerintem gyógyszer már nem kavar be,múlthét pénteken kaptam fél ampulla Choragont utoljára,szerintem az már kiürült.

Örülök,hogy minden rendben volt,bár mi ezt jól tudtuk,és jó erős kiscsajszi lesz!!!!!!!
Mindjárt félidős leszel!!!!
Ja,és március van,lassan tudod hordani az új rucikat!
Vendég
 


Sziasztok

Nyuszifül
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagy nagy gratula az AFP eredményhez és a pici lánykához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi lesz a neve????????????????????

Csibe
ha nem is beszélgettek a dologról sokat, akkor is mutasd ki (simogasd, mond neki) hogy mennyire szereted, és hogy ez nem választhat el titeket,
mondjuk mi a gyerek kérdést mikor össze költöztünk megbeszéltük, hogy nem válóok ha egyikőnknek nem lehet gyereke, ,egoldjuk, mivel ő nem tehet róla, és hát sajna bejött, a KRIO-ból kijőve a férjem azt mondta hogy cseréljem le, én meg mondtam neki hogy nincs senkinek a homlokára írva hogy mi baja van, és hogy még velem is lehet gond, és hát végülis lett is, igaz nem olyan komoly mint vele, - bocs ha ez már a többieknek a könyökén jön ki
de én még a mai napig is naponta többszőr is mondom neki hogy halálosan imádom, ő már nem (férfiból van),
kitartás
Nálunk az első lombiknál majdnem mindig velem jött, igaz ő folyamatos műszakban dolgozik és mindig szerencsésen jött ki, hogy pont az nap mindig szabad volt, most ügye meg sokszor mentem egyedül mert valakinek vigyázznia kellett Ákosra, mert nem akartam a napirendjét megbojgatni, vagy pl. a leszívásra és a beültire is eljött, igaz anyukám jött kb. 300 km-ről vigyázzni a gyerekre, de 7-én meg anyós jön vigyázzni rá,
a lényeg hogy a párod ne érezze hogy háttérbe szorul, majd akkor se ha már babás leszel, ill. ha megszületett,
mert én a szülés után sem hanyagoltam el (max. szex terén voltak megvonások), mert az bizti hogy nagyon nagyon rossz lett volna neki,
Úgyhogy most ő legyen számodra - az ő lelke az első és akkor nem lesz gond!!!!
A dokid nő v. férfi? Mertha jól tudom akkor van ez is és az is.
De ha bármely kérdésed van a Kaális topikon kérdezz priviben Harcimókustól, ő egy nagyon nagyon segítőkész hölgy!!!!!!!!!!!
Mindenben segít, ha kell utána kérdez dolgoknak és minden!

Nyulasz
ne borzold az idegeid!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap szépen menjetek el vérvételre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az tuti eredményt fog adni hogy igen v. nem!

Bocsika mindenkitől ha ma nem leszek valami vidám egyén, ill. majd próbálok magamba boldogságot pumpálni, de ma reggel a tesóm keresztannya - az uncsi tesóm anyukája meghalt, igaz az elmúlt napok állapotából már várható volt - rákos volt. Úgyhogy most nincs túl jó kedvem!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika,
igazán sajnálom a veszteséged! :(
Nyulasz,
ha nem haragszol én örülöööök!!! Nézd, előkerestem az első tesztem nekem milyen halvány volt:
Kép
az egyes az első
Nyuszifül,
örülök hogy jó lett az AFP, és a kislánynak is!!! Én másodiknak is csajszit szeretnék :)
Vendég
 


Szia Erika!
Nagyon sajnálom,fogadd öszinte részvétem!
Vendég
 


Áfonya!
Áruld el nekem,hogy kell képet felrakni. :oops:
Tényleg jó halvány volt.Reméljük a legjobbakat.
Vendég
 


Nyulsz, én sem bírtam volna! :lol: :lol: Halkan örülök és sok drukk holnapra. :wink: A gratulációt akkorra hagyom! :lol: :lol: :lol:
A halvány csík bizony csík, reméljük, hogy erősödik! :)

Nyuszifül! Örülök, hogy minden rendben! :D :D
pihi
 
 


Köszönöm Pihi!

Te hogy érzed?
Már nincs egy heted a tesztig!!!!!Barnázás nincs,ugye?
Vendég
 


Sziasztok!

Végre itt vagyok! Sikerült leadnom egy munkát, így most szusszanhatok. Igaz, már itt a következő, meg a sok tanulnivaló is, de nem érdekel. Annyira hiányoztatok, egész depis lettem, hogy nem tudtam Veletek mindennap beszélgetni.

Nyuszifül!
Még nem is gratuláltam a képhez, olyan jól, hogy sikerült feltenned.
Mi tavaly voltunk Hajdúszoboszlón, wellness hétvégén, barátokkal. Lényegében nem csináltunk semmit, ültünk a jacuzziban, esténként bowlingoztunk, kártyáztunk. Néha azért kimentünk sétálgatni, de főleg a szálloda szolgáltatásit élveztük.

Csibe!
Az én férjem eddig jött velem a vizsgálatokra, de pár napja szólt, hogy ezután egyedül menjek. Elege van az orvosokból, eddig jól volt, most meg betegnek érzi magát és gyakorlatilag már csak abból áll az életünk, hogy megyünk spermát nézetni, mindenki sajnálkozik, hogy hát kevés van, de segíteni meg nem tudnak.
Anyósomék meg védik a fiúkat (egyedüli gyerek) és engem hibáztatnak, hogy türelmetlen vagyok, majd az idő mindent megold, meg különben is nem kell minden áron gyerek. Legalábbis úgy nem, hogy az ő gyereküket valami ’rossz’ érje. Ezt értsd úgy, hogy még egy vérvétel miatt is órákig sajnálják.
Én meg persze nem akarok konfliktust, de mostanában bizony megmondtam a véleményemet nekik, mert már nem bírtam ezt az ’ők mindent jobban tudnak’ helyzetet.
Az örökbefogadásról az volt a véleményük, nehogy egy idegen gyereket idehozzak a családba. Hát, nem könnyű a helyzetünk.
Szóval ezek után én is egyedül fogok járni a vizsgálatokra. Régebben mi azért többet beszélgetünk a problémánkról, de most csak annyit mond, hogy lapozzunk, elege van és hagyjam békén ezzel a témával.

14-én mi is elutazunk hosszú hétvégére, remélem kicsit sikerül pihenni és megnyugodni.

Folyt. köv.
princess
 
 


Nyuszifül!

Csinálok egy próbát,sikerül-e képet feltöltenem.Találtam egy kiscsajt,igaz nem Lucababa,de szerintem édi.

Kép
Vendég
 


Nyulasz!
Annyira aranyos a nyuszid.
A halvány csík már jó jel. Azért még csak magamban örömködök, nagyon szorítok holnapra és várom a híreket! Reggel mész a vérvételre?

Jeni!
Jobban vagy? Egy időben én is sokat voltam rosszul, végül kimutattak három fajta bélbaktérium fertőzést (vérből). Nálad milyen vizsgálatok voltak?

Áfonya!
Részvétem az apósod miatt.
princess
 
 


Sziasztok

Ügyi vagy Nyulasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Princess!

Nagyon sajnálom,hogy ilyen a helyzet nálatok,a párod is lehetne megértőbb,végülis te mindig adtál neki időt,úgy tettél,hogy az neki is jó legyen,egy ilyen dolog állandó küzdelemmel jár,és sok-sok erőre és kitartásra van szükség.Vannak akik a 3,4 vagy5 lombikot csinálják végig,de ez tényleg csak akkor működik,ha mind a ketten nagyon szeretnétek,és bármire képesek vagytok érte.
Remélem a hosszúhétvége alatt sikerül feltőltődnötök,és átbeszélni ezeket a dolgokat.
Mesélj rólunk is,hogy csak néhány mozgót láttak,de manapság nem kell ezen annyira sajnálkozni,mert már nagyon ügyesek,és ebből is lesz ám baba.
Talán a lombikig nem is kellemne több mintát nézetni,mert csak állandó hullámvölgyekbe kerültök,a hol jobb,hol rosszabb eredmény miatt.
És mond el neki,hogy most,hogy nálad is van mit rendberakni,te is szeretnéd,ha mindenben melletted állna,mint ahogy ezt te tetted.
Egyikünknek sem az a vága,hogy orvoshoz mászkáljon,de sajnos nekünk ez a nehéz út jutott,amit csak együtt lehet és kell végigjárni.
Reméljük tényleg jót tesz a kikapcsolódás,és újult erővel folytatjátok.
Vendég
 


Köszi Erika!
Tudod eddig nem láttam ezt itt alul,hogy "melléklet feltöltése" :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Princess!
Holnap vérvétel,aztán jövök majd az eredménnyel. Kép
Vendég
 


Nyulasz!

Ez a csík nem is olyan halvány!!!!!!!!!

Princess
princess
 
 


Nyulasz!
LÁTOM!! LÁTOM!!!LÁTOM!! LÁTOM!!!LÁTOM!! LÁTOM!!!LÁTOM!! LÁTOM!!!LÁTOM!! LÁTOM!!!LÁTOM!! LÁTOM!!!LÁTOM!! LÁTOM!!!LÁTOM!! LÁTOM!!!LÁTOM!! LÁTOM!!!LÁTOM!! LÁTOM!!!LÁTOM!! LÁTOM!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Princess, sajnálom, hogy most ilyen a helyzet és nagyon megértelek. Az én párom is egyke. És anyósom kiborít. Páromnak lesi minden óhaját,baját. És nagyon túlzásba viszi.
pihi
 
 


Valahogy reggel halványabb volt,aztán ilyen lett.Mondjuk rá is van írva,hogy 10 perc után ki kell dobni,mert torzulhat az eredmény.
Egy másik cikk,meg normálisnak írja,hogy csak fél,vagy akár egy óra múlva jelenik meg csík.

http://www.mamanet.hu/modules.php?name= ... nt&sid=237
Vendég
 


Sziasztok! csak gyorsan, mert 14h-tól megbeszélésem van.

Nyulasz! Az én csíkom ugyanilyen volt! Ezért szaladtam a férjemhez reggel fél 5-kor, hogy azonnal ébredjen és mondja meg, hogy mit lát! :oops: Erre mondta, hogy másfél csík. :D Ilyenkor csoda ha egyáltalán látszik valami. Nagyon drukkolok holnapra!!!!

Luca fejecskéje pont úgy nézett ki, mint ez a baba (az UH-n a szemürege látszott és az pont ilyen nagy volt :D ), a fejecskéje is még túl nagy a testéhez viszonyítva (mármint,hogy normális, csak a születéskorihoz képest). Na jó, masni és pelenka nem volt rajta, vagy legalábbis az UH-n nem látszott :D !

Princess! Sajnos ez a helyzet ilyen, hogy mindenkinek vannak és lesznek is, bár egyre ritkábban, hullámvölgyei. Ilyenkor nagyon fontos, hogy támogassátok egymást. Persze anyósodék nem könnyítik meg a dolgot, ahogy látom, de végülis ez a kettőtök magánügye. Ők elmondták a véleményüket, de innentől a ti életetek, a ti döntésetek. Remélem azért ezt a párod is így gondolja. Elhiszem, hogy unja a macerát, ezzel mi is így voltunk, de egyszer a végére értek, és babátok is lesz! Ha most a te vizsgálataid következnek, akkor ő most úgyis pihenhet.

nyusziful76
 
 


Nyuszifül!

Láttad az "élet az anyaméhben"?
Ott is mondták,hogy a fej ilyenkor aránytalanul nagy.
Én meg amin múltkor meglepődtem,valamelyik rádióműsorban hallottam,hogy a pici gyerekeknek rövid a karjuk a testükhöz képest.Tehát a bal kezével,nem bírja megfogni a jobb fülét,úgy,hogy a feje fölött viszi át a kezét.Hát alig vártam,hogy keresztgyerkőcünkhöz menjünk.Még nem érti mit akartam,de lelkesen utánzott,és tényleg.
Vendég
 


Nyulasz!

Viszont a lábujjukat simán a szájukba tudják tenni. A keresztlányomnak ez a legkedvesebb szórakozása fürdés közben. :lol:

nyusziful76
 
 


Nyulasz!

Viszont a lábujjukat simán a szájukba tudják tenni. A keresztlányomnak ez a legkedvesebb szórakozása fürdés közben. :lol:

nyusziful76
 
 


20 perce szivatom a gyereket és könnyesre röhögtem magam!!!
Tényleg nem tudja a jobb kezével a bal fülét megfogni a fejtetőjén át!!! Ez egy 3 évessel nagyon vicces! :lol: :D :P :lol:
Nyulasz,
ez nem halvány!!! Az enyém első halványabb volt! Én továbbra is örvendek!!! :)
Vendég
 


sziasztok!

Erika, öszinte részvétem.

Nyulasz, én látom a két csikot:D :D, alig várom, hogy holnap meglegyen a vérvételi eredményed :D +++++++++++++++++++

Nyuszifül, gratula a kiscsajhoz, én is lányt szeretnék igaz párom fiú párti, végülis egy a lényeg, hogy egészséges legyen.

Nagyon szeretem a páromat, sokat törödök vele, na de én is kibukok néha, most, hogy ezidáig nem történt semmi, kicsit nehezen viseltem.
Én olyan vagyok, hogy ha akarok valamit, azt azonnal, párom meg olyan, hogy mindent az idejében. Neheziti a történetet, hogy az szülei nem tudnak semmit, anyóstól meg azt hallom, hogy foggyál le , mert igy nem lehet teherbe esni. Pedig ha tudná az igazat..........

Na voltam Koncnál. Nagyon rendes volt. Levette a keneteket, uh-t csinált. Jövő hétre annyi vizsgálatot irt ki nekem meg a páromnak, hogy meg sem tudtam jegyezni. Látta a pcos-os petefészkemet, amit a másik doki nem látott, ezen igaz csodálkoztam is.( mármint, hogy nem látta) Azt mondta nem gond, megoldjuk. Apának szerdára elintézte az andrológust, biológust, nekem csütörtökre hsg. Addig nem stimulál amig nincs meg a biopsia eredménye.
Lesz nekünk valami full genetikai vizsgálat is ami 10 nap alatt lesz kész. Ha odaérünk a kórházba fel kell hivni egy számot, és kijönn értünk az asszisztense, hogy ne kelljen órákat várnunk.
Ja és pcos mellett szól az is, hogy a fogamzásgátló elhagyása után hirtelen hizni kezdtem.

sziasztok.

csibe
csibe32
 
 


Pihi: az én anyósom+ apósom is ilyen mint a tiéd. Múltkor náthás volt a párom, ne tud meg, hogy mi volt körülötte rendezve. Én meg is jegyeztem nekik, hogy szipla nátháról van szó nem pedig a spanyol nátháról. :lol:
csibe32
 
 


Áfonya!

Ez jó! :lol: :lol: :lol:
Elöttem van,ahogy mutatod neki,hogy így kell...,hát ez olyan egyszerű...szegény meg nem érti,hogy neki miért nem megy... :lol:

Csibe!

Ez,igen!Nem szarozott a doki!De nagyon rendi lehet,örülök,hogy rátaláltál!
A PCO-ról tudtál?
Párod mit szólt,hogy így beindultak az események?Tud követni?

A full genetikai vizsgálat,szerintem ami nálunk is volt.Y-kromoszóma meg Kariotípus.Kb.50.000 huf volt.
És akkor a biopsziát ki csinálja?

Erika!

Vérvételre HCG-hez éhgyomorra kell menni,vagy nem?????????
Vendég
 


Nyulasz igen a kariotipizálást is kért. 10000 ft-ot kell majd fizetnünk érte. Istvánhegyi útra kell vinnünk majd a vért. Y kromoszóma, cisztikus fibrozis, és kromoszóma aneuploidák vizsgálata ingyenes.
Mit szólt hozzá? Meghallgatta és tudomásul vette. Azt hittem átragad rá a lelkesedésem, de sajna nem :( Igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy nagyon fáradt.
Biopsiát is ott csinálják majd, ezt kell neki megbeszélnie szerdán. Az időpontba nem szolok bele, ahogy neki jó lesz, úgy lesz.
Azt mondta Konc, hogy addig nem kezd el stimulálni, ameddig nincs meg a biopsia eredménye. Nem mindegy, hogy mihez kell majd a stimu. Az inszemet is inj.-val stimulálják náluk, csak kisebb mennyiségben adják a hormont.
PCOS-ról tudtam-e? Konkrétan senki sem mondta ki. Külső megjelenésem azt sugalja, hogy az van. Egyszer már volt olyan, hogy a véreredményem arra utalt, csak akkor petefészkeimen nem láttak cystákat. Sors fintora, hogy szinte tökéletes a hormon eredményem, viszont 10-10 cystát látott a petefészkeimen. Csináltat éhgyomri inzulin szintet, és majd az sokmindent megmutat. Ja és kell csináltatni terhelésest is.
Mostanság mindig fájlaltam a petefészkeimet, most már legalább tudom az okát.
Nagyon rendes volt a doki.

csibe
csibe32
 
 


Jó éjszakát Lányok

Csibe
csibe32
 
 


Csibe!

Úgy örülök neki,hogy ti is beindultok,biztos fáradt a párod,vagy csak egy kis időre van még szüksége,hogy ezt a dolgot ne világvévének élje meg.Én megértem őket is,nehéz a tudat,hogy gond van velük.Csak türelem,és rendbejönnek a dolgok.
Neked is jó éjt!
Kép
Vendég
 


Sziasztok

bocs ha hulyesegeket irok, de a gep meghulyult!!!!!!!

Nyulasz
szerintem nem kell ehgyomorra menned, de kerdezd meg inkabb Harcikat!
Neked feszulnek a melleid, mert nekem nem, semmi, ma is neha neha jobban elfaradtam mint maskor, plusz neha ereztem a hasam, es kesz ennyi!
Szerintetek lehetek en terhes? igy?
:cry: ugy el vagyok szomorodva, de azert meg nagyon nagyon remenykedem!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Nyulasz
holnapra sok sok sok sok sok sok sok sok sok pozitiv energiat kivanok nektek!!!!!!!!!!!
es egy hatalmas nagy nagy nagy kalappal kivanok nektek!!!!!!


Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!

Ne szomorkodj,hiszen még simán lehetsz!
Nekem fáj inkább,mint feszül,a bimbó körül pedi meg van duzzadva.
De nem korai még tünetet keresned?Bemásolok ide egy idézetet,és mindjárt egy másikat is.

Lexa írta(remélem nem haragszik érte)
[quote]A írta: lombikosok 1. törvénye: NEM KERESÜNK TÜNETEKET.. mer' ha fáj az a baj, ha nem fáj az a baj...
Ergo mindenki máshogy reagál. Én baromira minden tünetet produkáltam, a barátnőm meg 2 hétig szontyorgott, hogy neki aztán semmi babás tünete és tuti jön a menzi. Végeredmény: én lombikra várok, ő meg ma vett egy kismama nacit!
Vendég
 


És itt egy teljesen hasonló problémávalZsani,tudjátok akinek a Qudot megnyerte Máté fia.Még 7 napja van a tesztig!
[quote]K írta:inek mikor jelentkezett a mellfeszülés a beülti után?
Én is tüneteket keresek, pedig igaza van Lexa-nak....ha fáj az a baj, ha nem akkor meg az
Valahogy most tök üres érzésem van. A Mátét nagyon vártuk és persze ezt a picikét is, de mégse ugyanaz. Bűntudatom is van miatta. Akkor minden a Mátéról szólt már a beülti napjától a pocakomban, a tesó meg "csak ott van valahogy". Ugye értitek hogy gondolom ?
Pedig szeretnénk nagyon.
Vett ma a férjem clean blue tesztet. Mi a véleményetek róla? Tényleg hamarabb kimutatja, mint a többi?
Legalább hétfőig igyekszek kibírni a tesztet, meggyőztetek, hogy nem érdemes hamarabb

Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
köszi az idézeteket, csak az a baj, hogy én minimum annak a felét vártam tünetekben mint ami Ákosnál volt. De ahhoz képest semmi, a melleim semmi, a hasam talán épphogy valami, néha fáradtság, semmi több. De Harcika is azt írta legutóbb hogy minden terhesség más, és ti is és más is. Úgyhogy nagyon bízom a kistesó sikerében. Néha azt mondom magamnak, hogy Ákosnál ez az 1-2-3 hét volt nagyon nagyon rossz, és lehet hogy most ez a jó és utána jön a "java".
De nagyon várom a holnapi vérvételed eredményét, nagyon drukkolok hogy fülig érjen a száááááááááááátok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Nyulasz!

Nagyon szorítok holnap! Sietek majd haza, hogy minél előbb olvassam a híreidet!

Puszi: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt, szép napot:D :D

Nyulasz, Erika:

Nagyon drukkolok nektek, és kívánom, hogy teljesüljön nektek a legfőbb vágyatok. Szorítok nagyon nektek++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alig várom, hogy este legyen, mert csak akkor leszek gépközelben.
Kinti munkára kell mennem.

csibe
csibe32
 
 


nyulasz, nagyon sok drukk és nagyon várlak a jóhírrel!Mert csak jóhír lehet a tegnapi teszt után!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
pihi
 
 


Erika, sajnos én sem érzek semmit.

De például a barátnőm csak amikor késett a mensije 6 napot utána fordult meg a fejében, hogy esetleg babás. De semmi tünete nem volt. (Mondjuk nem is figyelt annyira, mert ne tervezték a babát tudatosan) Az én unszolásomra csinált tesztet. És baba lett belőle.:)
Nagyon szorítok Erika! :wink: :wink: Nem csinálsz kedden egy tesztet?
pihi
 
 


Sziasztok!

Nyulasz! Lerágom a körmöm.... :?

Erika! Látom rajtad is urrá lett a cicifigyelés. :D Ha visszaolvasod a novemberi beírásaimat, nálam is hasonló aggodalmakat találsz. Nekem sem fájt, nem volt érzékeny, stb... Szóval nyugi, se az nem jelent semmit, hogy érzel valamit, sem az, ha nem. Minden terhesség más! Tök normális, hogy nem ugyanazokat érzed.

Csibe! Ahhoz képest,hogy egy hete még novemberről volt szó, eléggé felpörögtek az események :D :D :D Tényleg nem aprózza el Konc doki, de legalább hamarabb a végére értek. Ha túl vagytok az alapvizsgálatokon és kiderül, hogy akkor nálatok mire is van szükség, az már a jobb része lesz.

Üdv: nyusziful

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a nyugtatgatást! Próbálok nyugodt maradni, de most meg Nyulasz miatt vagyok tiszta zizi.
+ a Gázosok miatt, 3 napja próbáljuk felhívni őket (mert Szegedre innen nem megyünk el) de mindhiába, így most apjuk e-mailt írt nekik, hát nagyon kíváncsi vagyok hogy fognak-e reagálni rá.

Pihi
teszt: nem akarom magam idegesíteni vele, úgyhogy vérvételre is úgy megyek hogy agyilag felkészülök mindenre, de hát ugye a lélek az egy másik dolog,

Nyuszifül
köszi hogy leírtad hogy neked sem volt mell feszülés és társai, mert épp tegnap akartam tőlled kérdezni, hogy te miket éreztél.

Nyulasz
már alig tudok írni, annyira izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Nyulasz!

Nagyon várom a híreket, és++++++++++++++++++++++++++! :D


Erika, Pihi!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++


Most jöttem haza az orvostól, és annyi van, hogy gennyes a vizeletem. A doki már végbéltükrözéssel fenyegetőzik, de én oda tuti, hogy nem megyek el, mert szerintem nem ott kell a hibát keresni. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jeni99
jeni99
 
 


Sziasztok

Jenni
gennyes vizeletnél mit akar keresni a doki a beleidnél???????????
Szerintem ez hülyeség!

Nyulaszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hol vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Sajnos nincsenek jó híreim. :cry:
Vagy méhenkívüli,vagy abbamaradt terhesség.HCG:12,és ez kevés a 13.napon.
Adott a doki 5% esélyt rá,hogy normál terhesség legyen,úgyhogy kedden mégegy vérvételre behívott.Azt mondta addig mindent folytassak úgy ahogy eddig.Harcika szerint semmi esély.Teljesen magam alatt vagyok.Nem értem miért történik ez.
Köszönöm mindenkinek a drukkokat.
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1172832607.78.gif[/img] Én azért még reménykedem!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?