Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Már egy ideje nézegetem a topicot, csak nem jutottam el odáig, hogy írjak. Natasám 2005. május 24-én született és sokáig a tavaszi topicba irogattam, aztán a többiek, akiknek amúgy is sokkal idősebb babáik voltak, átmentek Babafalvára én meg maradtam. Már látom, hogy inkább itt vannak hasonló korú babók, csak egy darabig hanyagoltam a netezést, de most pár sorral lejjebb is aktívkodok (2007 tavasz), úgyhogy gondoltam, itt is megpróbálom követni a dolgokat.
Rólunk még: Nati vszínűleg itthon marad velem 3 éves koráig. Sokat beszél, nagyon kalandvágyó, barátkozós picúr. Kedvencei a szobahintára mászás, babapelenkázás és evés. Nem sokat eszik ugyan, de folyamatosan. Lassan két hónapja van saját szobája, matraca, addig a mi ágyunkat bitorolta, egyedül. Én itthon vagyok és mit is csinálnék, mint Natizok egész nap? Mellette szoktam tanítgatni, de annak hamarosan végeszakad, mert jön kistesó.
Hát ennyit rólunk :)

Kép KépKép
lorca
 
 


szilbee
jaaa...értem. :wink: most már minden világos,a jelek is...meg a két szerelmes galamb..és a "kistesó projekt"...sok sikert!....akkor is izgi..én majdnem egy évig figyeltem a hömérsékletem,a peteérést...stb. mire terhes lettem Leonieval.A nagyobbik lányom viszont "csak úgy"sikerült egyböl :D ...

lorca
üdv. a topikban,maj küldj képeket is! :D és szólj,ha megszületett a pici.Lány lesz vagy fiú?

Kép
Kép
ritago
 
 


Szilbee!
Nagyon röstellem :oops: hogy elnéztem. Bocsika!

Lorca!
Üdv itt! Gyere gyakran!!

Kép
flocika
 
 

 
 

Sziasztok ismét!
A baba nemére eddig 3x tippelt a doki. Az eredmény lány-fiú-lány, úgyhogy most a Dorkánál tartunk. Most már nincs messze, de a család főszereplője, ahogy reményeim szerint maradni is fog, az Nati. Babó is azért van, hogy legyen egy kistesója. Csak úgy mellesleg én is nagyon szerettem volna egy másikat is, de ez csak egy mellékes érv volt.

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Egy napig nem vagyok, és mekkora lett a forgalom!!! :)
Üdv köztünk Lorka! Gyere gyakran, hogy megismerhessünk minél jobban!
Szilbee! De jó, hogy csináltál vonalzót a kistesó projektről. De jó lenne már nekem is itt tartani.
Leoni! Ígértem fotókat, de most sok a dolog, talán este.

Képzeljétek! Tegnap megszületett az 1. dúlababám. Fantasztikus élmény volt. A legjobb az egészben, hogy sikerült a természetes szülés. (Az 1. baba császáros volt.) Még mindig a hatása alatt vagyok. Elfáradtam rendesen.

Most megyek is, puszi!

Kép
patrisa
 
 


Patrisa!
Gratulálok! Nagy élmény lehetett! :)
szilbee
 
 


lorca!
Üdv! Hú! Te már nagyon a finishben vagy! :)
Natasa mit szól a kistesóhoz? Hogy készítitek fel rá, hogy hamarosan nem lesz egyedüli gyermek??
szilbee
 
 


Szilbee,
Most pont azon filózok, hogy tényleg jó ötlet-e a kistesó Natinak. Egy kicsit vegyesek az érzéseim. Visszaút mondjuk már nincs :D Annyira lefoglalja a figyelmem, ha vele vagyok, nem tudom, hogy fog elég idő jutni kettőre. Ráadásul most tört ki nála a "hangrobbanás", ahogy egy kolléganőm nevezte. A három hónappal ezelőtti kb 20 aktívan használt szó most kb 140 és naponta tanul egy csomó újat, plusz ha nem is használja, de szinte mindent megpróbál utánozni. Tartok tőle, hogy a tesó születése egy kicsit visszaveti. Amolyan kis mimózalélek :wink: Kép

Kép KépKép
lorca
 
 


lorca
egy tünemény a lányod!!!!!! :)

Kép
Kép
ritago
 
 


Lorca :)
Üdv itt :)
Tényleg aranyos a kislányod. Nem biztos, hogyvisszaveti a fejlödésben a kistesó! Bár én most Nándi mellett fogalmam sincs mit csinálnék még 1 deddel, annyira kifáraszt, de attól tartok, ez késöbb sem fog változni :roll:

Patrisa :)
Hu, ez bizti nagy élmény volt. Mesélj egy kicsit róla. Végig benn voltál gondolom. meddig szólhattál bele az egészségügyi dolgokba (pl gátmasszirozás, ilyesmi, vagy ez nem "dolga" a dúlának?

Szilbee :)
Drukk a kistesóprojecthez!

Csajok!
Elezdtem csinálni a húsvéti lapokat, ha valakinek kell, szóljatok!


Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu!
Nagyon tuti a kép a vonalzódon! :lol:
Nekem kell majd képeslap, de először beszerzem hozzá az uncsitesós képet! Majd írok emilt 1 héten belül ez ügyeben!
szilbee
 
 


Szilbee :)
Oks.

A képhez annyit: a lépcső legtetején történt az eset. Nem ért fel a szobájába, hamarabb elnyomta az álom :lol: (én a konyhába "serénykedtem", mikor hallom, hogy nem hallok semmit. Nagy a csönd. De olyan viccesen sikerült elaludnia, mintha a kocsmapulton terült volna el :lol: )

pusz

ui: mánmegin foci :evil:

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu,
Nati is pörög, de szerencsére elég sok a segítség. Apuci és anyós is nagyon sokat van vele. Amit sajnálok viszont, hogy babóval már nem fogok tudni tanítani, ami nekem tul.képp a kikapcsolódás.
Elmegy egyedül aludni? Nálunk ez még fényévekre van. Épp, hogy kiraktuk szegény törpét a családi ágyból.

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Lorka!
Nagyon aranyos a csajszi! :lol:

Minyu!
Hát meglepően sokat tudtam segíteni és a személyzet hozzáállása is teljesen más volt, mint vártam. Most írtam meg a szüléstörténetet az én szemszögemből, ha felkerül a Portálra szólok hol olvasható el.

Teszek Vaniról friss képeket.

Kép

Kép

Kép
patrisa
 
 


Minyu!
:lol: :lol: :lol:
Ez a story jól esett így korán reggel! :D
szilbee
 
 


Patrisa!
Te mit csináltál, hogy még 0:45-kor is ébren voltál?? :shock:
szilbee
 
 


Szilbee!

Először is megírtam a szüléstörténetet, majd elkezdtem olvasni a könyvet, amit most kaptam. (Ina May Gaskin:Útmutató szüléshez). Nem bírtam letenni hajnali 1-ig. :) De én egyébként is minden nap 1 körül fekszem le. Vasárnap hajnali 4-ig nem tudtam aludni, mert annyira mély érzelmek jöttek elő a szüléstől.

Kép
patrisa
 
 


Kajla!
Lenne hozzád egy kérdésem. Regi hogy viselte a költözést? Éjszaka nem ébred fel, vagy nem keresi az előző otthonát? Úgy néz ki költözni fogunk egy nagyobb albérletbe, de aggaszt, hogy viseli majd Vani.

Jó éjt!

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!

Minyu!Húsvéti lapok nekem is kellenének. 8vagy 10 db. Vagyis gyerekenként 5-5. Csak még meg kell csinálnom a képeket. Azt viszont megírnád privibe mekkora méretben küldjem a képet, és hogy hova. A profilodban lévő címre? Köszi

Szilbee! Gratula a vonalzódhoz. És sok drukk.

Lorca! Üdv itt. Tüneményes a kislányod.

Patrisa! Gratulálok az első dúlababához. Nagy élmény lehetett.
Nagyon jók a képek. Hihetetlenek ezek a szemek.

Andi
andrea27
 
 


Andi :)
Képek jöhetnek nyaff@vipmail.hu Minimum 800x600-as legyen a felbontása, de inkább nagyobb. :)

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Szia Minyu!

Elküldtem emailban a képeket amilyen nagy méretben csak tudtam. Remélem jók lesznek. :P

Andi
andrea27
 
 


Andi :)
Most küldöm a képeket. 3 mailnek kell majd megérkeznie, szólj, ha nem ment át.

Bocsi az OFF-ért! :oops:

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Patrisa!
A költözés nem viselte meg szerintem nagyon, bár rosszabbul alszik, felébred éjszakánként. Mi mindent vittünk, az összes bútor jött velünk, így mindennek ugyanott van a helye. Ez nagy könnyebbség. Eddig mini kádunk volt, most nagykád van, de ez sem jelentett gondot.
Remélem, nálatok is rendben lesz a dolog!
Puszi!

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!
Nati ma kimondta az első teljesen érthető, ragozott mondatát. Persze felszólító módban. Kb 3 másodperccel azután, hogy reggel kinyitotta a szemét, rám nézett. Majd közölte: "Szállj le!" Így jár az, aki reggel nem a sáját ágyában ébred :D
Nálatok is ilyen átmenet nélkül ébrednek a picúrok? Én még teljesen kóma vagyok, de ő már beindult, tapos át rajtam, vagy hozzám és már mondja, mondja...

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Minyu! Nagyon szuperek lettek a képek a gyerekeknek, és apának is nagyon tetszik.

Jöttem a kedvencemmel dicsekedni:

Kép

Andi
andrea27
 
 


Sziasztok!

Kicsit elvesztem... :cry:
Talán most már tudok majd jövögetni...
Vendég
 


Sziasztok!

Kajla!
Végül úgy döntöttünk maradunk. Volt néhány dolog, ami nem tetszett a házzal kapcsolatban. Azért remélem, hogy minél hamarabb sikerül mennünk valamerre, mert itt már nem férünk. :?

Betsy!
De jó, hogy jelentkeztél! És jól látom :shock: 13 hetes terhes vagy? Ez szuper! Nagy grat!

Lorka!
Az én lányom is, ahogy kinyitja a szemét már mászik is rajtam keresztül és megy pakolni. Hát ők ilyen örökmozgók. :)

Andi!
Szép a képeslap. Aranyosak a gyerkőcök rajta. És ügyi vagy Minyu!

Kép
patrisa
 
 


Betsy
nagy-nagy gratula!!! Jó egészséget Nektek!

Lorca
nálunk Anna külön szobában alszik, de általában arra kelek reggelente, hogy átjött hozzám és bemászik mellém a nagy ágyba. Persze ő akkor már nagyon aktív, kéri a reggelit, mesét stb.

Mennyi kistesó lesz?! Úgy látom, csak én vagyok ilyen bátortalan!

Csucsu
nálatok mi a helyzet kistesó ügyben?

Lorca
zökkenőmentes szülést kívánok Neked!

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Betsy!
De, jó!!! Hatalmas gratula! Egye fene, ilyen hírek hallatán eltekintünk attól, hogy mostanában hanyagoltál minket. Már értem miért :P

Patri!
Hol lehet majd olvasni az első dulás storydat?
Képzeld a hétvégén tudtam meg , hogy az idei karate tábor nem nálatok lesz mert épp felújítják a koleszt. Pedig én már úgy készültem. Mennyit srandolhattunk volna. :cry:

Andi!
Nagyon szupi a képeslap! Pesze ilyen édes modellekről nem nehéz....

Andris is elmondta az első mondatát "Apa elbújt" Nála mindenki aki elment , minden ami elfogyott és nincs az "elbújt" Igazi pasi lévén már ugráltatni azt tud. Kristálytisztán kiabálja egész nap hogy "anyúúúúúúúúú" Én meg ugorhatok
Kép

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!


Roberta: tesó ügyben már okt-tól dolgozunk, de hát eredmény még nulla. Remélem, nem kell annyit várni rá mint Annára!

Lorca: Drukk neked! Remélem könnyü és gyors menet lesz.


Betsy: Gratulálunk!

Minyu: Megkaptad a mailomat?

Jó éjt mindenkinek!

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Sziasztok Mindenkinek! Az én babám 2005. aug.17-én született, még Szegeden, de már nyár óta Pesten lakunk. Eddig a Káp.megyeri topikba írogattam, most kezdem felfedezni a többit! Gratulálok Mindenkinek, tényleg nagyon szépek a gyerekek!

Apropó! Egy kérdés, mért nem tudok fotót feltölteni? Ja, és vonalzót hogy kell csinálni, Még nem jöttem rá, de nagyon tetszik!Üdv.:Orsi. :D

Danika
KépKép
orsi_juhasz
 
 


Sziasztok!


Dicsekedek Minyu munkájával:

Kép


Szia Orsi, ödv köztünk!


Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Szia Orsi :)
Üdv itt. Sztem túl nagy lehetett a kép méreted. Kicsinyitsd le és bizti fel tudod tenni. Vonalzót több helyen tudsz csinálni, de legegyszerübb, ha rákattintasz valamelyikünk vonalzójára és az elvezet ahhoz az oldalhoz, ahol le tudod gyártani.

minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Kérdés
Hogyan lehet egy 2 év körüli gyerekkel közölni, hogy kistesója lesz?
Vendég
 


Betsy :)
Venni olyan "mese"könyvet, amiben kistesó születik és ennek kapcsán, vagy mikor mentek dokihoz és akkor mondani, "képzeld, a doktorbácsi mondta hogy lesz kistesód"
Vagy nemtudom. Ezen még nem is gondolkodtam :oops: :roll:

Egyébként pedig nagy-nagy gratu :)

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Betsy

Nem tudom, ismered-e a "Sehány éves kislány" c. könyvet. Még a mi gyerekkorunkból való, de mostanában újra lehet kapni. Sajnos az írót nem tudom.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Betsy!
Mi Levente uncsitesóján gyakorlunk, aki még pociban van. Mikor mondtuk neki, hogy az Keranyu pocijában baba van, csak nézett nagyokat...
Szerintem inkább akkor érdemes rákészíteni, mikor már kívülről is jól érzékelheteő a pocaklakó. Akkor már van mihez kötnie a dolgot. Bevonni a pocivizsgálásba, "mesét olvasni" a kistesónak is, meg ilyenek...
szilbee
 
 


Sziasztok lányok!

Orsi!
Üdv itt is :lol:

Betsy!
Szerintem még nagyon ráérsz beavatni Sasát. Én februárban mondtam el a nagyoknak Andrist.Tomi akkor már hat éves volt, de mégis naponta megkérdezte, mikor bujik már ki a kistesó.Nekik sokkal másabb az időérzékük és türelmetlenek. El kellett vinni őket 4D mozizni, hogy láthassák. Majd amikor már nagyon látható és mocorog akkor tedd a kezecskéjét a pocakra és mesélj neki róla.

Minyu!
Szuperek a képeslapok!! Lehet, hogy nekem is be kéne neveznem ? :roll:

Lorca!
Kicsit eltüntél. Csak nem...... :wink:
Kép

Kép
flocika
 
 


Sziasztok
egy darabig nem leszek,jövünk M.o.-ra látogatóba :D már nagyon várom.Pénteken repülünk.Remélem minden simán megy,Leonie betegeskedik még mindig..a füle is fájt a napokban :(

írjatok sokat és vigyázzatok magatokra+a gyerköcökre

puszi

Kép
Kép
ritago
 
 


Sziasztok! Sikerült egy képet szerkesztenem kisfiamról, fogadjátok szeretettel! Köszönöm a tanácsot a vonalzó ügyében. Még annyi kérdés, hogy lehet azt megcsinálni, hogy a felhasználónév mellett megjelenjen a képem?

Nagyon szépek a babák, gratulálok hozzájuk!

A témához hozzászólva, szerintem már a legelején el lehet mondani a babának, hogy testvérkéje fog születni. a gyerekek rendkívül értelmesek, és néha többet tudnak mint gondolnánk. A mesekönyvet(Sehány éves kislány) én is jó ötletnek tartom!
Bár még nálunk várni kell a kistesóra :( , szívből gratulálok a várandósoknak, és jó egészséget kívánok nekik, és persze mindenkinek!

A húsvéti képeslap engem is érdekelne, nagyon jól néz ki! Üdv.:Orsi.






Kép

Danika
KépKép
orsi_juhasz
 
 


Floci :) Orsi :)
Nyugodtan irjatok nyaff@vati.hu és csinálok nektek is lapot :wink:

Orsi :)
A kisképet a profilban tudod módositani, oda kell beirni a vonalzo kódját is, ha sikerült megcsinálni. Vagyis a saját képedet "Avatar" a neve alul kell, a vonalzó kódját pedig kb középen. Hát nemtom mennyire érthetö...

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Abszolut OFF:
van valakinek fölösleges iwiw meghivója? Anyukámnak kéne.

minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Köszi a tippeket... egyenlőre még nem mondunk sasának semmit... várjuk a 16-18. heti vizsgálatok eredményét...
Vendég
 


Sziasztok!

Jaj, de rég írtam már, mindig volt valami dolgom. Meg Vanessza is felkelt az utóbbi napokban esténként.

Üdv köztünk Orsi!

Flocika!
Hát elég szomorú, hogy nem jöttök nyáron, de valahogy csak megoldjuk a találkát. Gyertek el strandolni nyáron! :lol:

Lorka!
Mi van veletek? Rég jelentkeztél.

Na most megyek is, mert holnap Pestre utazok és nem ártana egy kicsit pihenni.

Puszi!

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!
Gyorsan egy kép, aztán írok is! :lol:

Kép

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!
Kicsit el vagyok veszve, mert olyan jó idők vannak, hogy folyton a városban sétálunk, motorozunk, galambokat etetünk...

Patrisa!
Ha Szegeden jártok, szólj, gyertek el! Igaz, hogy még nem vagyunk teljesen berendezkedve...!:)
Mi újság Pesten? ( hogy bírsz te reggelente felkelni??????)

Minyu!
Sajna, nincs meghívóm, de ha lesz és még aktuális anyukádnak, majd egyeztetünk!
Nagyon szép lapokat csináltál a lányoknak! Én nem tudok ilyen jó háttereket letölteni! :(

Rita!
Merre jártok Mo-on? Remélem, nem lett beteg Leonie!

Orsi!
Üdv a csapatban! Nagyon édes a kisfiad!
Szerintem a "babafalvás"vonalzókat könnyű megcsinálni!

Nálunk most az a nagy sláger, hogy nézzük a Teletubbi-kat, könyvekből házat vagy kerítést építünk és "jönnek a vendégek" Regihez! (állatok, játékok, bekopognak, puszit adnak...)
Motorozik a lakásban, szerencsére van hely:) Dobja a labdákat, törölgeti az evőeszközöket!
És próbálkozunk a bilivel is! Már túl vagyunk két sikeres akción! :wink:

Jók legyetek!

Kép
kajla
 
 


Minyu
iwiw meghívót úgy kell kérni, másnapra ált. küldik is.

Most csak ennyi, mert vasalok :cry: :cry:

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Robi!
Ez biztosan nem igaz, mert én febr. elején kértem egyet és még nem küldték!!! Vagy csak velem kivételeznek!!! :twisted:

Minyu!
Küldtem én is mailt! Előre BOCSI! :oops:

Végülis ki iratja bölcsibe a csemetét?
Nálunk van egy szuper lehetőség a bölcsiben, egy nap 300Ft, játszóház jelleggel, de csoportokban. Adott napon megyünk, így állandósul a program + a gyerekeket is megszokja (remélem)

Puszi csajok

Kép
kajla
 
 


már 3/4 11 lenne??? Hogy telik az idő- a babanet szerint!
Amúgy 21.15 van :wink:

Kép
kajla
 
 


Kajla :)
Megkaptam :) Abszolut nem baj!!!
Mi majd szeptembertöl megyünk bölcsibe. Pesten 2 helyen feliratkoztunk, és az itteni bölcsiben is jelentkeztünk (ez családi napközi, magánbölcsi) ide tutira felvesznek, de 28 ezer ft egy hóra. Még reménykedek, hogy felveszik Pesten, az egyik helyen nagyon tutira mondták.

Roberta :)
Sajnos nem, mert 1 hónap "türelmi" idöt szabtak. 1 hónap után küldik a meghivót. Én is igényeltem, de gondoltam, hátha van valakinek, akinek aztán visszaadnám, ha megjön az enyém.
vasalás :evil: jaj, nekem is halomban áll, igaz, én elrejtem a szekrényben :twisted: De attól az még ott van 8)

Nah, megyek, mert én meg Nándi szobájában kezdtem el nagyot takaritani.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?