Új privát üzeneted érkezett!

Mégsem most megyünk, a csajnak a Földhiv-ban csak később jó, akkor pedig az Ádám aludni fog (reményeim szerint).

Én is explorert használok, úgyhogy simán fekete a háttér.

Nem is meséltem, tegnap végre eljutottam a telefonszervizbe. Szoftverfrissítést csináltak a telefonomon, remélem most már jó lesz. Cserébe minden sms-t, képet kitöröltek.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Andi, nekem Operám van. Gondolhatod, ha nem látnám a vonalzómat, nem hagynám ezt a típusút! ; :wink: :D

Barbi, remélem, most már jó lesz az a telefon! :)

Márti, vigyázz, a Duna most nagyon hideg. viccen kívül, nagyon remélem, hoyg nem mondanak semmi rosszat.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith, most nézem csak, hogy pucolhatod az ajtófélfát. Én amikor festettünk, tesa szalaggal gyorsan letakartam a keretet, meg azokat a helyeket, amiket nem akartam összekenni. Így nem kell semmit puceválni és az ajtófélfa is szép marad. :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

 
 

Na széééééééééééééééép sehol senki, akkor tegnap csak véletlenül írtatok olyan sokat!!!!! :shock: :lol:

Tényleg hideg lehet a Duna úgyhogy passzolom(Edith :wink: ), meg szólajatok ha érdekel valait a Zsombi pöttyének eredete!!!!! :roll: :shock: :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Megpróbálok 1-2 körkérdésre válaszolni,amig az eszemben vannak a kérdések :lol: :
nekem Google keresőm van és én tökéletesen látom Edith "kukacát",de én mindig is jól láttam,de azt hiszem ezt már irtam is anno.

A cigi és cipő kérdésre:nálunk mivel az előszobába lehet bejönni és ajtó válassza el a konyhától ezért mindenki / kivéve a gyerekorvos és a védőnő igaz ő csak 1x volt nálunk /leveszi a cipőjét.Cigizés nálunk nincs a lakásban,a párom is kint dohányzik az udvaron.

Kaja:Gergő már olyan 10 hónapos kora óta kap tejfölt,túrót,joghurtot,lisztes dolgokat /pl.kenyér/.Én már berántva,behabarva adom neki a főzelékeket.Főzelékből már azt eszi amit mi,én már nem veszek neki ki előre a föziből neki.De ő már megeszi a tésztát is amit magunknak csinálok,a rizses dolgoka is,szóval ő már rendszeresen a mi kajánkból eszik,nagyon ritkán főzők neki külön.Tegnap pl.csirkemájas ,zöldséges rizottót ettünk és még csak össze sem kellett neki törni,simán megrágta.A nagyobb darabokat még összetöröm neki.És én azért is csinálom igy még mielött megdorgáltok,mert a lányomnál elkövettem egy óriási hibát amiből sikerült tanulnom.Ha szeretnétek akkor elmesélem,tanulság képpen de nem akarok senkit sem sem megbántani,sem elitélni.

Harapás:sajna a Gergő is harap,és elég rendesen,nekem is van hogy véraláfutásos lesz a helye.Nálunk már legalább 2 hónapja csinálja és még nem találtam rá megfelelő "gyógymódot",és van hogy teljesen váratlanul harap.És nem csak engem,bárkit.Tegnap délután a barátnőméknél voltunk és a és az egyik gyerekét harapta meg.És a Gergő még csapkod is,szóval nálunk tetézve van.Remélem mire közösségbe megy elmúlik nála.

most mennem kell,mert ide érzem az "illatos "fenekü fiamat.

ja,még valami:jövö hét végén lesz a Babymark-os babaruhabörze,ahogy igértem bárkinek szivesen nézek diafilmet csak kellene egy lista hogy kinek és mit és mennyiért vehetek.
bibolya
 
 


Mári-engem nagyon érdekelne a pöttyök "eredete".Már meg is jöttetek?Vagy csak most fogtok menni?A Dunát szerintem,hagyd máskorra ,most tényleg elég hideg :lol:

na lépek pelenkázni
bibolya
 
 


Na jól van, a végére jártam a dolognak, letöltöttem az Opera-t és jól megnéztem magamnak az a kukacot. :wink: De azért maradok a saját böngészőmnél. :roll:

Márti!
Mi van? Szerintem mindannyiunkat érdekelnek Zsombi pöttyei, tudod, azért is kérdezgetjük. Szóval, nagyon várjuk az eredényt.

Barbi!
Na, akkor most már tuti a telód, remélehetőleg. :? Ezek szerint a papírok is előkerültek.

Ibolya!
Engem érdekelne a sztori a nagylányoddal, mindig tanul az ember. Bár én már evéssel kapcsolatban amúgy is azt érzem, hogy elrontottam valamit, mert betűre pontosan ott tartunk, mint Barbiék, megy a hányás a darabostól ezerrel.
Dia engem még mindig érdekelne, mindenféle mese, csak hát elősorban az ára lenne a lényeges. Nem is tudom, hogy mennyit adnék még ki érte szívesen. (Talán a régi dobozokon levő 2-3 Ft-ot? :lol: )

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:tök jó a vonalzód!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na nem csigázom itt a kedélyeket, csak az imént nem volt sok időm, mert az ebédet oda kellett raknom!
Szóval egyrészt nagyon aranyosak voltak, mert be volt rakva a Zsombi a gépbe, igaz 8-ra át lett rakva, mert volt üresedés, de mi nem tudtunk erről, szóval mentünk kijött az előző gyerek és már mentünk is be!!!!
Diagnózis:vírus kiütés!!!!!Már ennek is örülök, mert ez még a jobbik eset...már épp rágtam magam hogy ugye ha allergia és ÉN nem szoptattam sokáig és szörnyű anya vagyok....de ezzel még várhatok!!!! :wink: :lol:
Az a krém amit a doki írt nem jó,(nem is kentem sokszor csak 2x-3x) a calcium felesleges, írt krémet, meg gyógyszertári fürdetőt és még kb. 2-3 hétig simán eltarthat!!!!Azt mondja ennek 6-8 hét is lehet a lefolyása!!!! :shock: Szóval rövid ideig szabad csak fürdetni...bizony mert tegnap majdnem megállt a szivem megint úgy kipirosodtak a pöttyei :shock: :roll: , mert az izzadtságot ,vizet, gyulladáscsökkentő krémet(amit a doki írt :evil: ) nem szeretik ezek a pötyik!!!!!

Ibolya:én is kíváncsi vagyok a lánykáddal és a kajálással összefüggő történetre!!!! :wink:

Ani:jól eltűntél megint!!!! :shock: :roll:

drev:te is megkukultál??????????????????? :shock: :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!
Örülök ezeknek a híreknek! Még lehet eltart egy ideig, de el fog múlni. Még jó, hogy a doki ilyen jól értett hozzá. :? :evil:

Én meg lassan felrobbanok! :evil: Flóra pikk-pakk elaludt, Marci viszont nem hagyja magát. Kétszer elaludt a kezemben, mindkétszer felpattant, amikor beraktam a kiságyba. Most meg ott dumál. A Flórát is felébresztette már, bár most mintha csend lenne, talán visszaalszanak! :evil: :evil: :evil:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ibolya, engem is érdekel szerinted mit rontottál el kajaügyileg.

Mártikám, mi ez, hogy senkit nem érdekel? Én még hívtalak is, de nem vetted fel. Csak azt akartam kérdezni, hogy mikor mentek, de ezek szerint pont akkor voltatok ott.
De nagyon örülök, hogy semmi "komoly", mondtam én, hogy nem múlik egy-két nap alatt!!! Bármi is ez.

Andikám, kitartást!

Nálunk meg a Susy és az Ádám kerget az őrületbe. Az Ádámmal játszom a földön, a Susy tök féltékeny és hozza a játékát, hogy dobjam el. Ezzel nem is lenne gond, csak amikor nem vagyok ott, akkor az Ádámnak is odaviszi. Az meg startol rá ezerrel. Én meg szintén, át a szobán, hogy elvegyem tőle.
Most éppen a konyhában főztem az Ádám ebédjét, ő a földön a nappaliban. De nem láttam mit csinál a konyha pultjától, csak azt hallottam, hogy a Susy sír. Szegénykét szerintem elkapta és jól megtépte.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:az egy dolog, hogy nem vettem fel, de azért sem bírtam volna mert a drágám-a pöttyösebbik :lol: -kihúzta reggel a dugót a nagy igyekezetben , mert apjuknak integettek az ablakban!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem baj, legalább helyre ralja a kutyust a fiad!!!!Nekünk volt régen egy tacsink míg otthon laktunk és ugye akkor nővéreim gyerekei picik voltak, nem szerette ha birizgálják fülét-farkát, de a gyerekeket sosem bántotta, nekil elnézte inkább elmenekült előlük ha már nem bírta a kiképzést!!!!!Szerintem Ádám is lejátsza ezt a meccset a Susyval!!!!! :lol: :wink:
Ja és TE megmondtad...tényleg lassan ledoktorálhatsz!!!!! :lol: :wink: Majd akkor hozzás járunk ha bármi gond lesz!!!! :wink:
Remélem amúgy hogy nem nyaltak be semmit a manók, mert ez a beteg rendelés mellett van és ugye Szonika egyből vegyült a gyerekek közé!!!! :wink: :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Igen, megkukultam, ezen a héten az átlagosnál is több a meló...

Böngésző ügyben: az IE tré, az Opera nekem nem jön be, úgyhogy a Firefox megy nálunk, az nagyon szupi. Ha valahol vagyok, ahol nincs Firefox, ott a Browzar-t használom, mert az csak egy futtatható exe, nem települ, és bezárás után töröl mindent amit a gépen tárolt. Akit érdekel, katt ide: http://browzar.com/

Most csak ennyi, megyek csapágyat eladni. :lol:
Vendég
 


drev:ma hívott a Botos Laci :lol: emlékezett hogy mostanában van a Szoni szülinapja!!!!! :wink: 8) Aranyos volt nagyon!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


drev!
Régóta szemezek a Firefox-szal, lehet mindjárt nekiugrok annak is. Az Opera csak kiváncsiság volt, de nem nagyon tetszik és tök meg vagyok elégedve az Avant Browser-rel.
Jó munkát!

Barbi!
Jó kis móka lehet ez az Ádám kontra Susy párharc. :D Hosszútávon biztos Ádám győz majd. :wink:

Jelenlegi helyzet: Marci elaludt, most Flóra sír. Mivel jól fel lett zargatva. De még bízom.... :?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem írtam, azóta jó sok hsz született.

Julcsi, üdv újra itt, jó hogy ismét onlány vagy! Az elmúlt hónap jó sűrű volt itt a topicon is, valóban van mit visszaolvasni... Nekem is tetszik a fürdőszobátok. És úgy látom, h a csajsziknak is!
Remélem, h hamar túlteszik magukat ezen az 1 hónapnyi hercehurcán.

Andi, cipő & cigi téma: én elég megengedő vagyok cipő ügyben - bár biztos csak azért veszem lazán a dolgot, mert Samu eddig (kopp-kopp) nem nagyon volt beteg. Ettől függetlenül a hozzánk érkezők általában leveszik a cipőt, vagy rákérdeznek.
Cigi - no, erre haragszom. Így a párom húga (aki a rendszeres látogatóink közül a dohányos) a folyosón cigizik...

Kajcsi: szerintem ebben nagyon különbözőek a babák, miként a felnőttek is. Van, aki válogatósabb, van aki mindenevő... Az, hogy a darabos ennivalóval nem birkóznak meg, ebben a korban még tök normális. És ha nincs ételallergia, én is úgy gondolom, hogy szinte már mindent ehet egy 11 hónapot betöltött csöppség. Samu a rendes tejen és a tojáson kivül már mindenevő (meg persze a mogyoró és a méz is a tiltólistán van egyelőre). Annyi a különbség az ő kajcsijaival, hogy kevésbé fűszeresek, mint a mieink... Ibolya, én is kiváncsi vagyok ( :) ), miért gondolod úgy, h elrontottál valamit a lányod étkezési szokásait illetően.

Márti, örülök, hogy kiderül a Zsombipöttyök háttere. remélem, h megnyugodtál. Viszket neki egyébként?

Andi, tényleg jó az új vonalzód! Nem lehet semmi 2 gyereket felváltva altatni!

Barbi, jópofa lehet a féltékeny Susy, de majd Ádám megregulázza!

Megyek, kész a pizza!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


[quote="zsandi"]d írta:zsandirev!
Régóta szemezek a Firefox-szal, lehet mindjárt nekiugrok annak is. Az Opera csak kiváncsiság volt, de nem nagyon tetszik és tök meg vagyok elégedve az Avant Browser-rel.
Jó munkát!


Köszi.

Az Avant az IE-re húzva jó, de ettől még az Explorer az alapja, ami rossz ómen. A Firefox klasszisokkal jobb.
Vendég
 


Valamit elfelejtettem: a harapás téma.
Most éppen nem, de Samu is csinálta néhány hétig: amikor felvettem, hozzámbújt, majd kedélyesen beleharapott a vállamba és vigyorgott egyet - de ahogy olvasom, ez elég elterjedt szokás a korosztályában. Én ilyenkor rászóltam, közöltem vele, hogy fáj (hüpp-hüpp). Edit, szerintem jó ötlet, hogy ilyenkor lerakod a földre.
Most azt csinálja, amit Flóra: belémcsíp. Pontosabban olyan erősen markolja a vállamat, karomat, hogy összecsípi a bőrt. Ilyenkor lefejtem a kezét, és elmondom neki, hogy ez fáj és óvatosabban csinálja. Az "óvatosan" szót szerencsére már érti - a virágokat / növényeket szokta meggyepálni és ilyenkor használom. Erre elkezdi simogatni őket :)
Most már tényleg megyek!
Évi (alias Edit :) )

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a gyógypuszikat megérkeztek. Legalábbis hozzám, mert a Szandi még mindig köhög. Nem vészes és nem is sokszor, de azért köhög. :?

Én is nagy gondba voltam, mikor is van hófordulonk. De ma a babaszobától kaptam egy 10. hós levelet, ezért gondolom, ma van a forduló. :)

Cipő, cigi: nálunk mindenki leveszi a cipőjét, nem is kell szólni érte. Múltkor após bejött, de csak az előszobában mászkált és magától rájött, hogy le kellene venni.
Cigi: mi is a konyhában dohányzunk v. az erkélyen. Ha jön hozzánk bagós, mindig megkérdezi, rá lehet egy gyújtani. De a többség inkább kibírja az ittlétet cigi nélkül.

Harapás: a Szandi nem harap, igaz még csak két foga van. :lol: Ő inkább a hajat tépi, de azt nagyon brutálisan. Én ráütök a kezére, persze csak kicsit, de akkor is tudnia kell, hogy mit szabad és mit nem.

Kaja: én valamennyire tartom magamat, az adhatósági sorrendhez. Ez csak akkor nehéz, amikor előtte eszünk és kunyizik. Ilyenkor szokott egy-egy falatot kapni. Persze csak, ha neki adható alapanyagokból van a kaja. Lazán eszi a darabos dolgokat (már nagyon ritkán kap pépeset), harapja az almát, banánt.

Márti: „jó” hír, hogy a pöttyök vírustól vannak és nem kajától. Végül mit kap Zsombi a szülinapjára?

Julcsi: nagyon jó a kép a csajokról. A fürdő is nagyon szép, már ami látszik belőle.

Timi: sok-sok gyógypuszit küldök Hannának! Remélem hamar meggyógyul.

Már nem tudom, mit akartam még írni. :oops:

Ma reggel közölte velem a Ferkó, hogy megcsináltatjuk az előszoba-étkező falat (leszedték a macskák a tapétát) és ha már úgyis festés-tapétázás lesz. Kicseréltetjük az ablakokat, és ha már azt kicserélik, előtte felszerelteti a légkondit (ez még megmaradt az üzletből). Mert az ablakkerettel szétcseszik a falakat és akkor azt is csinálni kell.
Szóval most nálunk is lakásfelújítás lesz! Én világgá megyek, nem akarom. :cry:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Boldog hófordulót a SZANDINAK!!!!!!
(mondjuk erre rájöhettünk volna, hogy akkor az utolsó nap, ha nincsen 30-a!!!! :oops: :roll: :lol: )
Tarts ki, ha úgyis meg kell csináltatni akkor nincs mese!!!!! :roll:
Szülinapra ZSombi tőlünk egy tologatós játékot meg egy útvesztőt kap(tegnap voltunk a Fakopáncsban), nővéreméktől meg az unokatesómtól a mocit(persze tegnap írt a csajszi a gportálos, hogy akkor mikor talizzunk :evil: , de ugye már megvettük máshol , nem azt amit szerettem volna és drágábban :evil: )Anyóséktól az FP kutyust apukámtól meg egy széket(vesszőből vagy miből).
Akkor még küldök gyógypuszit!!!! :wink:

Kicsifiam most jól meglepett!!!! :shock: Csináltam aszaltszilvás husit meg krumplipürét gondoltam ezt ő is megeszi!!!Igaz ami igaz husit még így darabosan nem nagyon evett, csak ha belekevertem valamibe, így gondolom száraz és fura volt, így nem evett sokat!Na mondom üvegeset már nem bontok ki, volt még tegnapról rizs, reszeltem rá sajtot és az egész tányérral benyomta!!!!!! :shock: :shock: Eddig is tudtam hogy szerette a rizst, nade hogy ennyire azt nem gondoltam!!!!! :shock: :lol: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na megmutizom:
az útvesztő az a legalsó a jobb sarokban
http://www.fakopancs.com/fakopancs.php? ... ea61311c82

és a tologatós kutyit kapja:
http://www.fakopancs.com/fakopancs.php? ... ea61311c82

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, ezek nagyon jó ajándékok!
A fakopánccsal adtál egy jó ötletet, holnap beugrom, úgyis ott dolgozom a Baross utcai üzletük közelében!

Samu kap mesekönyvet, mocit, valami zenélős (hangkiadós) játékot - valami olyasmit, amire szombaton Zsunál ráugrott. (ennyit az elveimről :) ) Ja, meg cipőt.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Mérti ezek tényleg nagyon tuti játékok.
én is kinéztem magamnak egy gyöngyszövőt, kérdés mikor lenne időm használni.

Évi: milyen játékra ugrott Samu?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Örülök, ha jó ötletet adtam!!!! :lol:

Zsuzsi!Erre ugrott a Samu, vagyis le se lehetett kaparni róla egy ideig!!!!Ott táncolt, meg sikongatott!!!! 8)
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Igen, Zsu, ez az a játék (köszi, Márti!). Nem valószínű, hogy éppen ezt kapja, de valami olyasmit, amiből hangot / zenét tud kicsiholni... Most tánckorszaka van, ha meghal valami zenét, elkezd ugrálni! És lelkesen mutogat a hangot kiadó szerkezetre (többnyire magnó, rádió)

És ténlyeg tündérek voltak Zsombival szombaton, ahogy egymásnak támaszkodva peckesen álldogáltak :) Én is sajnálom, h nem sikerült lefotózni őket...
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Márti, örülök, hogy sikerült a pöttyök végére járni. Most már drukkolok, hoyg hamar el is múljanak. :) Egészségére a mindenevő-sokatevő kicsifiadnak! :) Kriszta ma almás-paradicsomos szemesbabot evett. :shock: :shock: :shock: (ne kérdezzétek, hoyg milyen volt. Eltűntette. :? :? :? :? :? :? )

Akkor
BOLDOG HÓFORDULÓT MA SZANDINAK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Évi, örülök, hoyg "túl" is taliztunk. Sok sikert! :)

Na, nekem is van egypár hírem mára.
ÉN: kezdek a víznapom végére érkezni. Az igazi vizek (ásványvíz, üdítő, kávé, tea) mellett még ittam kb. félliter paradicsomlevet és kb. negyedliter levest kockából. ennyi járt ma a számban. de ennek is el kellett jönnie egyszer! 63,6 kg voltam tegnap, majdnem 3 kiló mínusz az induláshoz képest, ez a 16 nap. Ésssssss, ami a legizgibb számomra, hoyg beleférek már az egyik terhesség előtti nadrágomba. (Van ilyen még, de az nyúlós anyagból van.) Múltkor még alig jött rám, most már a cipzárt is fel tudom húzni. Nagyon feszes még, igaz, de olyan jó érzés! :) :oops: :lol:

És akkor KRISZTA:
TETT MA EGY ÖNÁLLÓ LÉPÉST!!!!!!! "Fogódzott" az egyik előkéjébe és méltóztatott megemelni a bal lábát egy lépés erejéig, majd egyensúlyozott, de nem huppant. Megfogódzott a kiságy rácsába, persze, kívülről.
A másik, tettem tisztába, csupa kaki volt, erre elkezdtem mondogatni, pűűűűű, de büdi, büdi, és a kezemmel "szeleltem" az orrom előtt, egyszercsak Kriszta is rázza a kezét és hajtogatta: büdé, budé, büde, budi, persze, mikor hogy sikerült. Először azt hittem, hogy csak véletlenül sikerült, de azóta aludt egyet, ismét mondtam neki, és előszeretettel mondogatja azóta is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na, szép szót mond ki legelőször a leányom! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Mert ezt mondja teljesen érthetően! :)

Van még valami? Asszem nem. Egy napra amúgy elég is! :) JA, még azt akartam írni, hogy tavaly ezen a napon farsangi bálban voltunk. Egészen reggelig ottvoltam, és még cigánycsárdásoztam is a nagy pocakommal. :D Olyan jó volt, hogy csak na! Igaz, akár szülés is lehetett volna belőle, de a kisasszonyom még kerek 1 hónapot váratott azután magára! :roll: :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:nagyon ügyi vagy a fogyókúrával!!!! :lol: A víz napért pedig külön elismerést érdemelsz!!!!! 8)
Krisztának pedig nagy-nagy puszi az első lépésért!!!!! :wink:

Na csajok, ha senki ,akkor én mondok időpontot a mamatalira:március 17 vagy 18???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kinek jó kinek nem és egyáltalán ki akar jönni??????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Először is helyesbítek:nem Google-m van,hanem Firefox.

Na akkor mesélek egy kicsit a lányomról:szóval kezdem az előzményekkel,hogy értsétek mit miért.A lányom a 37 hét elején született ezért csak 2750 g-volt.Őt már a korházban sem tudtam szoptatni,jött a tápi,de nagyon keveseket evett.Ez a probléma itthon is folytatódott,az "előirt "mennyiség felét ha megette.Gyerekorvos persze parázott,ezután már anyuka is.Persze a gyerek 4-5 hónaposan nem ohajtott kanállal enni,de semmi gond,gyereko.javaslatára evett cumisüvegből 8 hónapos koráig!Azt jött volna a darabos kaja,de a gyerek állandóan öklendezett,fuldoklott tőle.Gyereko.ötlete:semmi gond csak egyen,ha pépes akkor pépes. 1 évesen ő is csak pépes ételt volt hajlandó enni./Gergőnél is volt egy olyan időszak mikor kb 9 hónapos kora körül hogy alig volt egy pár féle étel amit megevett.Okos gyerekorvosom megint mit javasolt:tegyen cumisüvegbe,ugy hátha megeszi.Aztán elmagyaráztam neki,hogy ezt már egyszer az Enikőnél eljátszottuk,a fiamnál már nem vagyok hajlandó.Éhen nem hal,amire szüksége van azt ugyis megeszi,persze az ő szemében én voltam a rossz anya./Persze mindig probálkoztunk.Ez odáig fajult hogy másfél évesen eröszakkal elkezdtük neki adni a darabos ételt.Sajna nagyon sokszor kellett a konyhát "takarítanom".És hát aztán a "mese" vége:a lányom a mai napig nagyon,de nagyon ritkán eszi meg pl.a kenyér héjját,a marhahús mindig kemény neki,a sertés húsból készült rántott húst vagy megeszi,vagy órákig nyammog rajta.Egyszerüen olyan a lány,mint aki nem szeret v.akar rágni.Sajnos ebben a fogorvosom is megerősített.Nagyon romlanak a fogai,és mindez szerinte azért ,mert kis korában nem adtam neki kenyérhéjját,darabos ételt,és nem tanult meg kicsinek rágni,és ezért most nagyon sem ugy használja a fogait ,ahogy kéne.

De ez tényleg a mi hibánk volt,illetve a gyerekorvosé nem biztos hogy tinálatok is hasonló fog megtörténni.A gyerekorvost nagyon hibáztatom ebben az ügyben,ezért aztán nem is nagyon járok hozzá csak ha valami komoly bajunk van.Evéssel kapcsolatos tanácsot meg el sem fogadok tőle,inkább megyek a saját fejem után több-kevesebb sikerel.Szóval nálunk a fiam ezért eszik már szinte mindent.

bocsi,hogy ennyire hosszúra sikeredett,remélem nem irogattam mindent zagyván össze.
bibolya
 
 


Ibolya:nem zagyváltál én értettem!!!!! :lol: :wink: Ez azért elég furcsa, hogy ilyen a gyerekdoki, mert azért szóval nem tudom :roll: :oops: , de nekem a Szonó üveges kaján nőtt fel, de én arra világosan emlékszem, hogy 1 évesen elajándékoztam a maradék kajákat és onnantól azt ette amit mi..jó persze még gondolom összetörtem neki villával és annyi!!!!Persze ezt is szokni kell a gyerekeknek, nem megy egyből átmenet nélkül, de erre is rájönnek mint arra, hogy nem csak az üvegből lehet enni, hanem kanállal is!!!Na szóval ennek az eszmefuttatásnak az a lényege, hogy ezt a gyerekdoki nem tudta???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Gyorsan visszarohantam :lol: , nehogy valaki megsértődjön én nem ítelek el senkit akinek a manója még nem eszik darabosat, mert ugye NEM EGYFORMÁK a gyerekek és van akinek még idő kell!!!!Ez is tény, de azt tartom butaságnak, hogy a gyerekdoki nem bátorította az Ibolyát anno, hogy azért tessék próbálkozni!!!!! :roll: :oops:
Remélem senki lelkébe nem gázoltam bele, ha igen tessék engem lepofozni!!!!Na joccakát...lépek úgyis mindíg én dumálok a legtöbbet!!!!! :shock: :? :roll: :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szandikának nagyon boldog hófordulót kívánunk! (ha már ilyen okosan kitaláltuk, hogy ma kell köszönteni! :wink: :lol: )

Krisztának meg az első szavához, és az önálló 1 lépéséhez nagy-nagy gratula!
Edith, felvértezve várjuk a holnapi napot, hajrá fogyókúra.
Úgyis kinéztem magamnak egy mini farmerruhát tegnap, de erre a testre nem lehetne felvenni, úgyhogy a cél, a ruha. 8)

Mártikám, én mennék, de semmi időpontot nem tudok mondani. Ugyanis minden attól függ, hogy az István dolgozik-e aznap. És ez rendszerint csüt. körül derül ki. (mondjuk mostanában nem is emlékszem olyan hétvégére, amikor itthon volt :? )

Ibolya, én nem aggódok már, hogy nem eszik még darabosat. Már az is haladás nálunk, hogy a banánt összetörve megeszi.
Nálunk a védőnőnk volt ilyen hülye, először mikor 4 hónaposan elkezdett főzit enni, azt mondta, mindenképpen kanállal adjam. Az Ádámnak viszont nem kellett kanállal, üvöltött. A gyümölcsöt szépen megette, azzal nem volt baj, de mivel a főzeléknél olyan kis ügyetlenül evett még, a fele kifolyt, éhes volt, üvöltött. Elvesztette a türelmét és már nem kellett neki. Úgyhogy betöltöttem a cumisüvegbe, úgy minden oké volt. És kb. 1 hónap múlva már szépen kanalazott, nem kellett a cumi.
Most is azt mondta a védőnő, hogy már KELL darabosat enni. Én meg úgy gondolom, majd eljön az ideje, próbálkozunk tovább, aztán egyszer csak...

Amúgy válogatós a lányod? Nem lehet, hogy ő ilyen rossz evő? Vagy csak kifejezetten rágni nem szeret? Buta kérdés: rágógumi?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na jól van, akkor most megint beparáztam rendesen. Az én gyerekeim nem esznek darabos kaját. De még pl. ez sem igaz. Már magam sem tudom, lehet hülye vagyok. Szóval, a déli főzeléket nem eszik meg darabosan, vagyis Marci kihányja, Flóra meg kiköpködi. Ezen nincs mit erőltetni. Gyönyörűen eszik a kölesgolyót, és a túró rudit, ha tördelek neki. (Pár napja nem eszik meg - örülök is nagyon -, de nem a darabossága miatt.) Ma délután meg kellett gyorsan csinálnom a vacsit magunknak, ezért gyerekeket beültettem az etetőszékbe, kaptak egy szelet kenyeret (félbe vágtam, egy fél jutott/fő), mutatóba raktam rá vajat, és nekik adtam, hogy akkor itt a meló nekik addig, amíg én főzök. És megették. De a gyümölcsjoghurtban levő gyümölcsdaraboktól hánynak. Szóval, dögöljek meg, ha értem, és így nem is tudom, hogy mit csináljak, vagy mit csináljak másképp.

Én is Firefox felhasználó lettem. :wink: Látom a kukacot. :wink:

Edith!
Nagyon-nagyon ügyi vagy a víznappal, meg az egész fogyival, le a kalappal előtted. Simán végig fogod csinálni, kár volt aggódni.
Kriszta meg micsoda ügyi! Gratula a lépéshez, és a bővülő szókincshez is.

Zsuzsi!
Akkor nagyon boldog hófordulót kívánok Szandinak, így meg is oldódott a "nagy" problémám. :wink:
Kitartás a lakásfelújításhoz, gondolj arra, hogy milyen szép lesz. Elhiszem, hogy a hátad közepére sem kívánod. Mikor kezdtek bele?

Évi!
Nagyon ari lehet Samu, ahogy simogatva óvatoskodik a virágokkal. Olyan ügyi már!

Márti!
Jók ezek a játékok nagyon, szuper az a fakopáncs oldal, meg gondolom a boltok is. A legközelebbi pesti utamon szerintem meg is fogom látogatni az egyiket.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti!
Az én lelkem ép maradt :wink: , én teljesen önerőből vagyok beszarva.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Egy másik fórumon olvastam, nekem tetszett, hátha nektek is.

Csak egy A N Y A ?


Egy nőtől - miközben jogosítványát újította meg egy önkormányzati
hivatalban - egy adatfelvevő hölgy megkérdezte, hogy mi a jelenlegi
foglalkozása. A megkérdezett egy ideig tétovázott. Bizonytalan volt,
hová is sorolja magát.
"Arra gondolok,” magyarázta az adategyeztető, „hogy van-e munkája,
vagy csak..?”
"Természetesen van munkám!" csattant fel a nő. "Anya vagyok."
"Nincs ’anya’ kategóriánk foglalkozásként. A ’háztartásbeli’ fedi le ezt."
mondta az adatfelvevő segítőkészen.

Már el is felejtettem ezt a történetet, mígnem egyik nap ugyanilyen
helyzetben találtam magam a városházán. A hivatalnok nyilvánvalóan
egy karrierista nő volt. Magabiztosan, hatékonyan dolgozott, olyan jól
csengő címet viselt, mint például "Hivatali kikérdező" vagy "Városi
adatfelvevő".

"Mi a foglalkozása?" kérdezte. Mi késztetett arra, hogy ezt mondjam?
Nem tudom. A szavak egyszerűen kibuggyantak belőlem.

"Gyermekfejlődési és emberi kapcsolatok területén dolgozom
társkutatóként.”

A hivatalnok abbahagyta pillanatnyi munkáját, golyóstolla megállt a
levegőben. Felnézett, mint, aki rosszul hallott. Megismételtem a titulust
lassan, kihangsúlyozva a leglényegesebb szavakat. Aztán csodálkozva
láttam, hogy ezt mind leírta nagy fekete betűkkel a hivatalos kérdőívre.
"Megkérdezhetem," mondta a nő érdeklődve, "egész pontosan mit
csinál ezen a területen?" Hűvösen, az izgalom legkisebb jele nélkül a
hangomban, szinte kívülről hallottam, amint így válaszolok:

"Folyamatos kutatási programban veszek részt
(melyik anya nem)
laboratóriumban és terepen is.
(normálisan azt mondtam volna kint és bent).
Dolgozom a Felettesemnek
(elsőként az Úrnak, aztán egész családomnak),
és van már négy kreditem is.
(mindegyik lány).


Természetesen a munkámhoz tartozó tevékenység igényli a legtöbb
figyelmet az ember-szakmákban
(melyik anya tagadja?)
és gyakran dolgozom 14 órát 1 nap
(inkább 24-et).
Ebben a munkában jóval több a kihívás, mint más, „átlagos”
foglalkozásoknál. A jutalom inkább a megelégedettség, mint pusztán a
pénz”.


Érzékelhetően folyamatosan nőtt az elismerés a hivatalnok hangjában,
amint kitöltötte a nyomtatványt. Felállt és személyesen kísért az ajtóig.

Miközben hazafelé vezettem, fényes új karrierem lebegett a szemem
előtt. Otthon 13, 7 és 3 éves labor-asszisztenseim üdvözöltek. Az
emeletről hallottam új (6 hónapos) kísérleti modellünket
gyermekfejlesztési programunkból, amint új hangmintáit próbálgatja.

Úgy éreztem, ütést mértem a bürokráciára. Hivatalos feljegyzés készült
rólam egy, az emberek számára elfogadhatóbb foglalkozásról. „Egy
újabb anya", vagy ’Anyaság” már nem hangzik elég jól. Micsoda
pompás pálya! Különösen, ha van egy titulus is az ajtón.

Netán ez teszi a nagymamákat „haladó” kutatási munkatárssá a
gyermekfejlesztési és emberi kapcsolatok területén, a
dédnagymamákat pedig a haladó kutatási munkatársak ellenőreivé?
Szerintem igen! Még azt is gondolom, hogy a nagynénik kutatási
munkatárs asszisztenssé léphetnének elő!

Kérlek, tudasd ezt a jó hírt a többi
anyával,
nagymamával,
nagynénivel vagy
más barátoddal, akiket csak ismersz.


Legyen kevesebb gond és több áldás házadon, és
kizárólag a b o l d o g s á g lépjen be ajtódon!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:most felcsigáztál, apa firefox-ával bekukkantottam és én is láttam a maga tökéletes valójában a KUKACOT!!!!!!! :lol:
Ezért érdemes volt visszaosonnom!!!! :wink: 8)
És az anyaságnak ez az újfajta megfogalmazása negyon tuti!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja és a Word-ben van egy olyan dokumentumom aminek Zsandi a címe!!!!!Szóval csak ontsd ezeket a vicces dolgokat!!!Majd ha depis leszek ezt fogom olvasgatni!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szép jó reggelt!!!!!

A mosolygós Krisztának nagyon boldog hófordulót kívánunk és sok-sok puszit küldünk!!!!!

De izgi a Zsandi manói pedig holnap lesznek 1 évesek!!!!!! :lol: 8) :lol: 8) :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Nagyon boldog hófrodulót kívánok Kriszta babának! :)

Márti!
Igen. :D

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:el sem hiszem.....mikor először "beszélgettünk" akkor még ilyen kis törpék voltak!!!! :lol: :wink:
Kép
Ezért olyan hihetetlen!!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jézusom, nekem is hihetetlen!
Egyébként amikor ez a kép készült, az volt az első napom velük egyedül. Addig itt volt anyukám, aztán kórházba kerültek. Aznap jöhetett haza a Marci is.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Napsugaras jó reggelt!

A mindig mosolygós, gyönyörű Kriszta babának nagyon boldog hófordulót kívánunk!

Andi, úr isten. Holnap 1 évesek lesznek.
Különben azt akartam írni neked, hogy a darabos kaja evéssel dettó ugyan úgy állunk, mint ti.
Délben, ha nem turmixolom az ebédjét nem is eszi meg. De egy kis kenyérhéjjat simán elnyammog, jó esetben csak az utolsó falattól fuldoklik.
És a paprikáskrumplinál is úgy volt, hogy evett, evett, aztán nem rágta meg, öklendezett és kijött az egész. Gondolkoztam, hogy most adjak neki még vagy sem. Hiszen nem azért jött vissza, mert nem ízlik neki! De ő kiabált a kajáér, úgyhogy adtam még neki. Attól meg semmi gond nem volt.
Akkor végül is leszögezhetjük, hogy esznek ők darabosat, csak nem akkor amikor kellene és nem azt amit kellene. Amikor úri kedvük úgy diktálja, akkor megeszik.

Márti, az én lelkem megsérült. Akkor most azt mondod, hogy szar anya vagyok, mert még turmixolom az ebédjét? Hát köszi szépen! Tőled nem ezt vártam!!!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Most meg ilyenek, ahogy itt ülenek mellettem, és zsemlét esznek. (Ez is darabos. :wink: )

Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 



Krisztának nagyon boldog hófordulót kivánok!



Késöbb jövök és reagálok a hsz-okhoz,de most kiszaladok a piacra és talán eljutok a védőnénihez is.
bibolya
 
 


Barbi!
Igen, valami ilyesmi a helyzet. Akkor és azt, amikor és amit ők akarnak, az megy, ha én akarom, akkor nem. Fene a jó dolgukat! :wink: Szerintem most is azért eszik két pofára a zsemlét, mert én is azt eszek.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbi:sajnálom!!!! :cry:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Flórának látom a második fogát. Alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt. :lol:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na ne már! Azt hittem ez nem komoly! Ne tessék haragudni!!! Please!!!
Barbi! Különben is, a szar anya cím több szempontból is az enyém, mert enyémek is turmixot esznek, azt meg nem is mertem elmesélni, hogy Flóra múltkor mit szedett össze a földről, és szopogatta, amíg meg nem láttam. De most sem írom le, elég annyi, hogy majdnem hányni mentem, amikor megláttam. A jó anya biztos nem hagyta volna pár percre sem figyelmen kívül, hogy mit szedett össze. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbi,Andi-nincs semmi baj a gyerekekkel,nehogy már megsértődjetek azon amit irtam a lányommal kapcsolatban.Mindent jól csináltok,hisz pont most irtad,hogy eszik az Ádámod darabosat csak nem azt amit te szeretnél.Az én lányom egyáltalán semmi ilyet nem evett.Különben meg Gergő ugyanezt csinálta kb 2 hónappal ezelött.Én pl.azt csináltam ,hogy 2 tányérba szedtem neki az egyiben csak darabos volt /ezzel kezdtem / a másikban csak turmixolt /ezzel fejeztem be/.kicsit korábban adtam neki az ebédet,hogy ne legyen annyira éhes és igy több darabos kaját tudott megenni.A mai napig is van hogy kézzel eszünk.Ez nagyon disznólkodásnak tünik,de mióta rájött,hogy az ujjaival fel tudja csipegetni az ételt azóta ez a technika nagyon bevált.Pl.reggelire kenyeret eszik,kis katonákra szedem,és 1 szelet kenyeret simán bekajál.Tegnap ebédre tejfölös zöldbableves volt s.répával.A zöldbab nem kellett neki,folyamatosan kiköpte.Ekkor megfogtam kézzel a z.babot és darabonként adtam neki lé és répa nélkül és egy felnött adag levest igy megevett.Szóval én azt javaslom,hogy minden etetésnél próbálkozzatok.2 evés között adjatok nekik babapiskótát,vékony gerezdekre vágott almát,és hadjátok hogy ők etessék magukat.Ez az első időkban nagyon lassan és sok trutyival jár,de megéri.

Na most már tényleg megyek,és bocsánatot kérek ha kioktatásnak vélitek a szavaimat.
Ti tényleg mindent jól csináltok,csak egy kicsit lassabb nálatok a folyamat.De jó úton jártok és ez lebegjen a szemetek előtt!!!!!!
bibolya
 
 


Ibolya drága!!!!Nem rád haragszik a Barbara, hanem rám!!!!!! :wink: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
És nem is azért amit írtam, hanem azért hogy ne lássa jó sokáig a rusnya pofámat!!!!!! :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Na azt hiszem be is fogom a lepénylesőmet!!!!
:roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi, nem is! :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Hú csajok, most tényleg van valakinek rossz érzése? Na akkor az én tapasztalatom következzen:

Barnus: mindig mindent betartottam, lopva ettünk, soha nem kapott a mi kajánkból kb. 1 éves koráig. A darabossal nem is volt gond, viszont nagyon nehezen fogadta el a felnőtt ízeket. A mai napig amit nem ismer, közli, hogy Ő azt nem szereti, UTÁLJA, és meg sem kóstolja. Virágot életkornak megfelelő babakaján tartom (főként saját főzés, de kap üvegeset is), de ha kér, mindig kap most már a miénkből. Tegnap kenyér pörköltlébe tunkolva, de csak a saját kaja elfogyasztása után. Nyitott, mindig mindent szeret és kíváncsi minden ízre. Na akkor melyik volt jobb dolog? (tejet és tojásfehérjét nem kapott még)

Ibolya! Virág pont úgy eszik, mint Gergő. Ha nem kap a kezébe semmit, egy falatot nem hajlandó enni. Ha a kiskezével szedheti fel a kaját, és én közben etetem, semmi gond.
Fogak: Barnusnak 4 hónaőosan volt 4 foga, 1 évesen 16!!! és másfél évesen 20!!!!. Mindenki azzal csesztetett, hogy elromlanak a fogai. Mintha tudtam volna befolyásolni a fognövesztést! ÉS hófehér szabályos fogai vannak és mindegyik ép! Egyébként a kemény húsokat ő sem szereti, a kenyérhéját most kezdi enni.

Turmixolós csajok! Tudjátok mennyivel egyszerűbb turmixolni és nem villával szarakodni? Ma kap először Virág répa-krmpli főzeléket babérlevéllel, liszttel és nagyon pici tejföllel. Kíváncsi leszek a fogadtatásra. Egyébként nem mindegy, hogy ki eszik darabosat és ki pépet? Az elvárásokra nem kell adni!


Boldog hóforulót Krisztának és Szandinak!


Éjjel 11-szer keltem Virághoz, de az alsó rágófog csücske már szúr.

Újabb kérdés: Ti meddig akartok tápot adni? Én kb. 1,5 éves koráig gondoltam, aztán nagyon lassan és óvatosan tej! Még indig HA-s tápot eszik Virág, ma megveszem az utolsót és szerintem akövetkező már sima lesz.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?