Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Titi, már nagyon vártam tőled a tesztet :D - esetleg felhivhatnád a dokit, hogy rákérdezz a barnázásra. z UH-n még úgy sem látszik semmi.... Én nagyon szoritok továbbra is, hogy minden rendben legyen.
Nagyon szoritok, és hamarosan követlek :wink:

Ági, örülök, hogy végre rólad is hallani. Szeretnék képet is látni a babódról - ugy-e hozol?
A függönyre én is kiváncsi vagyok!!!!

Krisztinka, sajnálom, hogy most nem jött össze!

Erzsike, nagyon kijutott nektek az autós ügyből – de tényleg az a jó, hogy nem történt senkinek baja....

Mona, köszönöm a jókivánságodat :)

Momo, sajnálom, hogy anyukád igy áll a dolgokhoz.... nem lehet könnyű neked, hisz még a férjed sem tud segiteni – még szerencse, hogy a húgod melletted áll.

Eszter, nagyon örülök, a mostani hozzaállásodnak :D :D – szerintem meg is lesz hamar az eredménye..... nagyon kivánom neked!!!!

Én ma reggel azzal ébredtem, hogy miért ilyen nehéz nekünk megbabásodni? És legyszivesebben beleorditottam volna a világba, de a Titi példáját látva, azt hiszem lenyugodok. Különben ettől a hónaptól nem várok semmit :( - az én hőm jelenleg a béka feneke alatt van, és ettől nagyon nincs jó kedvem.
Mindjárt mutatom a görbét is

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Jaj, lányok, annyira drágák vagytok!

Nekem a legnagyobb öröm és boldogság, hogyha az én esetemből tudtok erőt meríteni. Istenem, ha másért nem, már ezért megéri minden fájdalom!

Ildikó, kíváncsian várom a görbéd!

Talán már kérdeztem, hogy az LH teszttel hogy állsz? Próbáltad már?

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

Ez nagyon szép volt!Kicsit most bőgök. :wink:

Ági!

Én arra gondoltam,illetve főként a férjem vígasztal ezzel,hogy velem az történik,ami veled,és most rájöttem,hogy neked is a mostani férjeddel való próbálkozásnál volt ez a baj a babádda és a 8. héten,jó a kórtörténet meg a tünetek nem ugyanazok,de akkor is.nekem is most és a 8. héten,úgyhogy ami 1999-ben volt velem,az nem ér.Lehet,hogy esetleg neked is volt olyan,csak mondjuk észre sem vetted,másrészt az is lehet,hogy azért nem betűről betűre stimmel az életünk.De a 2. hónapban és az ezt követő egészséges terhességben remélem igen és megint követhetlek majd.Jajj,bocs,hogy ennyi zöldséget írtam. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Még nem volt időm visszaolvasni, de Titi tesztje vvolt az oldal tetején!
Erre írnom kell!
Persze csak halkan! Nagyon szorítok Neked! Tudod mi jutott eszembe?! Amit írtam, hogy együtt babásodunk.
Még két hét és nekem is kiderül.
Szerintem hívd fel az orvosd és mondd el neki a tesztet és a barnázást!

Éva

Kép
balimama
 
 


Itt a görbém:

Kép

Titi, az LH tesztet még nem próbáltam, de valahogy nem is érzek rá késztetést. Olvastam, hogy soknak nem igazán jött be....
Az én örömem csak azért nem akarom kimutatni most, mert megkértél rá :wink:

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Éva, nagyon remélem, hogy igazad lesz, és együtt babásodhatunk!

A dokimnak írtam sms-t, megbeszéltük, hogy sms-ben fogunk értekezni, és azt írtam benne, hogy halvány +-at teszteltem, és ha nem jön meg, a hét végén keresem. Azt tudja, mert írtam neki hétfőn, hogy barnázgatok. Nem kaptam rá választ, úgyhogy szerintem nem kell rohangálnom.

Én amondó vagyok, hogyha erős lesz a barnázás (ami most hova kopogjam, 2 napja szinte alig van, tegnap este és ma sem volt még eddig) akkor felhívom!

Eszter, dehogy beszélsz zöldségeket! Abból meríts erőt, amiből csak tudsz! És ha Ági példája alapján indulsz neki újra a próbálkozásnak, akkor jól teszed!

KépKép
titi_27
 
 


Verzsike!

A babakocsi márkája: Babidéal

Máté még elfér benne, igaz, hogy minden sétánál megállapítom: simán megnyeri a "legalulöltözöttebb baba" versenyt! :lol:
A normál ruháján kívül egy anorák meg egy pokróc van rajta. (Eddig még nem volt semmi baja, pedig minden nap másfél-két órát a levegőn vagyunk...)

Azt nem írtam a múltkor, hogy a babakocsi hátát többféle szögben is lehet dönteni, így nagyon ideális hosszú távon. Lábzsák és "esőkabát" is járt hozzá. Nálam fontos szempont volt, hogy szemből is tudjam tolni a kocsit, mert szeretem látni a babát. :D
Alul van pakolókosara, így vásárolni is tök jól lehet vele, a baba "szállítja" haza a holmikat.

Ha sokat autóztok, érdemes megnézni, hogy befér-e a csomagtartóba, vagy sem!

Cupicica
cupicica
 
 


Cupicica,
Péterfyben fogok szülni... Gondolkodtam én is a körzetis kórházon, de arra jutottam, hogy nem bírnám otthagyni a dokimat és a szülésznőt sem, annyira szeretem őket!!! Valahogy kiszorítom inkább azt a plusz 30-at, ha a doki sehogy nem tudja elintézni... Bár ahogy ismerem az eü-t mindig van kiskapu! :)

Titi,
de jó, hogy ez eszedbe jutott!!! Látod, a te babádnak sem lehet semmi baja, mert ha jönni akart és éppen most, akkor az maradni is fog nálad!!! Csak ezt az 1-2 napot kell kivárni!!

Ildi,
neked is kell hogy sikerüljön! Sajnos kevés embernek adatik meg, hogy amikor babát szeretne, akkor azonnal jön... A baba akkor fog megmaradni nálad, amikor minden a legalkalmasabb neki! Ezt ki kell várni, de mindig megvan a miértje én azt gondolom!
Szombaton biztos hozok képet! Bár már akkora a bébi, hogy nem fér bele rendesen a képbe! :D

Eszter,
Úgy szeretlek!!! Igen, neked is igy lesz, mégha pici csúszással is, de igy kell, hogy legyen! És rettenetesen boldog vagyok, hogy elkezdesz próbálkozni! El se hiszed mennyire!
A múltkori haskeményedéssemmel kapcsolatban pedig annyit, hogy minden egyes percét áltéltem ami veled történt! De erről nem te tehetsz, csak annyira hozzámnőttetek már, hogy ami nektek öröm az nekem is, és ami nektek fáj az nekem is! :oops: :roll:
csné
 
 


Látjátok, már én is a 21. hetet kezdtem ma!!! :)
Pedig mennyire nem merem még a mai napig beleélni magam...
csné
 
 


Köszi,hogy így megértitek a gondjaimat. :wink:

Ági!

Nekem azt mondták,hogy a műszeres befejezés után 6 hétig no sex.Neked is ezt mondták?Bocs az indiszkrét kérdésemért,de ti meddíg vártatok utána?Mert bevallom őszintén,miután babás lettem nem nagyon mertem gondolni se az együttlétr,annyira félettem a babát .Azt gondoltam az első 12 hetet kibekkeljük.Most meg jött a 6 hét. :roll: Hülyén hangzik ,hogy egy baba elvesztése után ilyenen jár az eszem,de nekem nehezemre esik az önmegtartóztatás ennyi időre,úgy,hogy apa minden este ott van velem.Persze azért őt szeretgetem,de én is vágyom rá :oops: Jajj ne haragudjatok,hogy ilyenről írok.Arra is gondoltam,hogy ha kibírom a 6 hét várakozást,akkor a legjobbkor kezdünk neki,hiszen akkortól szertnék próbálkozni babaügyben(persze csak ha rendesen megjön majd)Emlékszem neked utána 40 nap körül jött meg. :roll: Viszont így legalább nem lenne olyan ,hogy most akkor babát akarunk és most kell együtt lenni,hiszen alíg várjuk a dolgot.Na ma nem vagyok egy egyszerű csaj,az tuti.Mindent túlkombinálok. :roll:


Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Titi
Bocs, hogy átjöttem ide csak azért írok neked mert ugyanabban a cipőben járunk.
Pont most akartam írni, hogy ne aggódjál mert velem is az a helyzet, hogy a pé. utáni napon lecsökkent 3 tizedet a hőm és utána megemelkedett. Mikor lecsökkent akkor nekem is volt ilyen rózsaszínes, barnás akármi ami azóta nincs. Látom közben Te csináltál tesztet, nagyon bátor vagy én még nem merek. Gratulálni még nem akarok, majd csak azután mikor már túljutottál a vérzés időpontján vagy az orvos megerősítette.

Érzel valamit?

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Drága Titi!

Lehet, hogy Te már nem emlékszel rám, de ez nem is baj!
A lényeg, hogy én viszont rengeteget gondoltam rád és mindig bekukkantottam ide, hogy minden rendben van-e veled!

Csak tudd én is nagyon szorítok neked és már nem is zavarok itt!!!

Sok puszi

Kép
gabriel79
 
 


Eszter,
Igen, 6 hét elméletileg a műtét után. Vagyis az első menstruáció szerintem. És nem hiszem, hogy ez annyira hülyén hangzik, hogy már szeretnél apával lenni. A baba elvesztésétől még inkább szeretetre van szükséged ilyen formában is!!!
Mi sem szeretkeztünk ebben az időben. Azért azt nem mondom, hogy nem is bújcsiztunk... :roll: :oops: Az orgazmus neked sincs megtiltva, sőt azt mondják, hogy a méhösszehúzódás csak jót tesz! :shock: :lol:
Ami miatt nem lehet szeretkezni, az a fertőzésveszély, mert nyitva lehet a méhszáj, illetve sérülékenyebb minden odabenn.
Igy ugye értesz???

:roll: :lol: :lol: :lol: :roll:
csné
 
 


Drága Gabriel, már hogyne tudnám. 2006 őszi topik...

Annyira aranyos vagy, hogy drukkolsz értem/értünk! :)

Eszter, szerintem is jó lesz így. Az a 6 hét pont úgy telik le, ahogy a következő ciklus pé-e lesz, úgyhogy már együtt is tudtok lenni!

Lányok, hogyha megfogant a babám, és a doki is megerősíti, akkor maradt 2 db LH tesztem, amit odaadnék majd valakinek, aki hasznosítani tudná. Hátha szerencsét hoz!

KépKép
titi_27
 
 


Lányok!

Végre mennyi otipizmus!!!!

Eszter!
Én is biztos vagyok benne, hogy a genetikán semmi különöset nem fognak megállapítani, hiszen csak a második vetélésed volt a mostani férjedtől!
Valószínűbb, hogy hormonális oka lesz. Azért, ha megnyugtat járd végig az utat! Viszont nagyon boldog vagyok, hogy újra próbálkozni szeretnél!!!!
Egy kicsit önzőségből is, nosztalgiával gondolok vissza azokra az időkre, amikor együtt izgultunk minden ciklus végén! Ugye, hogy nem is volt olyan rossz?!
Mi a szülések után sem vártuk meg a 6 hetet! :oops: Persze csak úgy, ahogy Ági írta! Tényleg csak a fertőzésveszély miatt!

Ági!
Olyan jó, hogy minden rendben van a babáddal! Tulajdonképpen az embernek azért van választott orvosa, mert simán a rendelésen senkit nem érdekel mi van vele. Gondolj bele! Mire végig UH-oz 100 kismamát...
Majd a saját orvosod megmondja, hogy kisfiú, vagy kislány!
Érdekes, ebben a hónapban egy cseppet sem esett nehezünkre együtt lenni 2 naponként. Nagyon remélem, hogy meglesz az eredménye!!!
Holnap kezdem el szedni az Utrogestan-t, amitől megint terhesnek fogom érezni magam a hátra lévő 2 hétben!
Már a Duphastontól is így volt, pedig semmi sem szívódott fel belőle! :wink:

Cupicica!
Babagondozás szempontjából biztosan jó sok tanáccsal vagy ellátva!
Néha én is elnézem a mamákat, sokan nem vettél észre, hogy idén nem is volt tél!
Az én fiam már nagy. Néha örülök, ha annyi ruhát rá tudok húzni, amennyit feltétlenül muszáj! Én szoktam megfázni, mert addigra 3x leizzadok mire felöltöztetem. Nálunk ugyanis ehhez is kergetőzni kell!

Juci!
Azóta is úgy kel Balázskám, hogy nézzük meg Eszterkét! Az első komoly rajongó!
A nőkhöz való viszonya roppant érdekes! Apát sokszor hozza kellemetlen helyzetbe! Képes vásárlás közben megjegyezni, hogy "Apa nézd milyen szép néni!" persze hangosan és azt is hozzáteszi, hogy milyen szép a haja és van neki cicikéje is!

Mona!
Köszönöm a jókívánságokat!
Biztosan nem könnyű Neked, de nagyon irigyellek! Én is így szerettem volna!

Koda!
Holnap már március van! Annyira várom, hogy mikor írod, hogy megyünk szülni!!!


Ildikó!
Nekem ez a 18. nap tűnik pé-nek! Annyira rosszkor jött ez a betegség! A hő szempontjából leginkább. Most szinte értékelhetetlen, de hát nem ettől függ a baba!!

Titi!
Az előző terhességed is így kezdődött! Szerintem nem lesz semmi baj! Ha az orvos úgy ítéli meg lehet támogatni a terhességet progeszteronnal, de nem lesz rá szükség!
Jaj, de szeretnék 2 héttel idősebb lenni!!!!! Már nem merem elkiabálni, de remélem tényleg bevártalak!

Éva

Kép
balimama
 
 


Lányok, most beszéltem Kodával!

Szegényke nincs a legjobban! :( De azt mondja, nem szülési fájdalmai vannak, hanem olyan, mintha a baba elnyomná a beleit, és olyan nyomást érez a végbele környékén, mintha megállt volna benne a levegő.

Most pakolja a cuccocskáit, holnap ugyanis megy be Barcikára NST-re!
Meglátjuk, holnap már többet tudunk, mindenképp fog jelentkezni, hogyha tud valamit.

Bufo, Istenem, annyira szégyenlem magam, de teljesen elfelejtettem a képeket feltenni, amiket átküldtél! Otthon vannak a gépemen, ígérem, feltöltöm hamarosan. Ne haragudj kérlek!
Aztán várunk a beszámolóval, milyen volt a síelés?

Éva, elhiszem, hogy szeretnél már 2 héttel idősebb lenni, mindjárt itt van az, meglátod! Én is reménykedem!!!

Lányok, tényleg annyira jó veletek drukkolni végig a ciklusokat!

Ildikó, az LH tesztről eddig csak jókat hallottam, nem úgy, mint a PG53-ról. Ugyanis az LH teszt, tudod, vizeletből mutatja ki az LH hormont. Szerintem nem hülyeség, párhuzamosan a hőmérővel, annyira egyértelmű az eredmény!
A hőmérőzés tényleg nagyon jó dolog, csak látod, egy ilyen egyszeri megfázás, vagy valami vírus is megemelheti a hődet, aztán itt megzavar minket. Bár így megnézve, lehetséges, hogy mégiscsak akkor volt pé-ed, mégha nem is lett volna a betegség miatt ilyen magas a hőd. Vagy pedig a 18-19 nap környékén. Meglátjuk, holnapra hogy fog alakulni a hőmérsékleted! Látod, most milyen jó lett volna az LH teszt!
És voltatok is együtt, ugye?

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Ide is dobok egy görbét: Kép
Azért az látszik, hogy rendesen tartjuk a tervet! :oops: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Na újra itt vagyok.
Persze most sincs annyi időm amennyit szeretnék. Már a 3. adag ruhát mosom, és még mindig kupacokban áll a koszos cucc.
Sikerült visszaolvasnom.

Titi
Hú nem semmi miről maradok le. Tudom nem szabad éljenezni, de én magamban azt teszem, ha megengeded. Jól tetted, hogy értesítetted a dokit kíváncsian várom mit fog tenni. Most türelem és ne aggódj, minden rendben lesz. :D

Koda
Látom még az utolsó időkre is hagytál magadnak egy kis munkát. Fürdőszoba felújítás ekkora pocakkal nem semmi.
Tényleg szépen megnőtt a hasad, és lent is van. Kíváncsian várom a fejleményeket.
Remélem jobban leszel. Ha pedig félre éreznéd ami most fáj vagy szúr akkor szorítok. :)

Momo
Gratula a költözéshez! Nagyon ügyik vagytok a tesóddal. Sajnálom, hogy a mamádra megint akkor nem számíthattál amikor nagy szükséged lett volna rá. Megértem a morcosságod.
A lakás miatt pedig én biztosan felrobbannék. :evil:
Így el sem tudod addig adni amíg nem rendeződnek a papírjai?

Eszter
Nem semmi mennyi helyre szeretnél elmenni megnézetni magad. Ez tényleg egy vagyon. Tudom mindent szeretnél tudni, de hidd el a sokmindenbe belekapásnak nem biztos, hogy van értelme. Keress egy rendes dokit aki mindenben támogat és elvégzi a szükséges vizsgálatokat és megnyugtat.
Apával pedig tessék nyugodtan összebújni úgy hogy neked is jó legyen. Ági ezt nagyon szépen leírta. :)

Csné
Már 21. hét Te jó és hogy szalad az idő.
Remélem a fogad már jól van és nem rendetlenkedik többet.
Kíváncsian várom, mit mond a te dokid a babuci nemét illetően!

Balimama
Remélem továbbra is ilyen hévvel vagytok együtt, most, hogy a ciklus közepénél jársz. Jaj nagyon drukkolok! Bízom benne, hogy a mostani gyógyi amit szedned kell segít.

Juci
Ügyes vagy a kajcsis topikkal!
Ne aggaszd magad a lányok mamáján inkább próbáljatok vele beszélni.
Sajnos minden szülő követ el hibákat nem vagyunk tökéletesek.
Fel a fejjel!

Verzsike
Jaj szürnyű ez a kocsitörés. A bizosítók meg csak a pénzd szedik be , de ha fizetni kell akkor mindig találnak valamilyen kiskaput. :evil:
Hogy vagy , minden rendben veletek?

Virág
Már megint kezdődik ez a maratoni ciklus. :(
Valamit kellene már kezdened ellene. Ez most egy kis dorgálás, de csak azért mert szeretlek. :)

Sziszi
Kitartást még a várakozáshoz. Remélhetőleg hamarosan átadják a szép új otthonotokat!

Oné
Nyugodtan merj belevágni az utazásba. Hidd el nem lesz a kicsivel gond Áron nekem is egy angyal volt.

Jól éreztük magunkat. A téli időjárásra sem lehet panaszunk folyamatosan esett a hó a pályán ami kicst megnehezítette a sielés élvezetét. Volt olyan amikor kb 5 m volt a látótávolság.
Be kell valljam a sítudásom igencsak megcsappant mióta nem volt a lábamon léc. Estem is nem is egyet. Meg persze már nem vagyok olyan vagány mint régen a meredekebb lejtőkön igencsak öregasszonyosan jöttem le. Mindig ott volt bennem, hogy van két gyekőcöm akinek szüksége van rám. Izomlázam is van, de nem olyan vészes.
A gyerekek jól bírták. Bár Dávidnak volt hisztis perce,közel sem annyi mint itthon. Élvezte a havat minden mennyiségben. A síelés kicsit kevésbé tetszett neki mint tavaly. Nem szeretett esni és ez egy kicsit kedvét szegte. Áronnal semmi gond nem volt ahogy kiértünk a pályára elaludt a babakocsiban és 3 órát mindig aludt. Amikor felkelt evés, peluscsere a kocsiban, kis melegedés és aludt tovább.
Nem bántam meg, hogy elmentünk. Bár macerásab volt mint itthon, de megérte.

Most mennem kell, teregetni aztán Dávidér megyek az oviba.

Ha valakit kihagytam bocsi, nem szándékosan.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Titi!!!
Nincsenek véletlenek, ez annyira jó..tudom még csak csendben, de nagyon örülök neki!!
Imádkozom, majd értetek.:)

Nem bírtam ki, hogy ne írjak. :wink:

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok lányok!
Bocsi hogy megint irok.De annyira örültem mikor megláttam Titi tesztjét.Tiszta szivböl kivánom hogy minden rendben legyen,és remélem a kisbabád visszajött hozzád.
Vigyázz magadra..

Tina
Vendég
 


Lányok, megszületett Bence baba!!!

Koda most telefonált, 2.920 grammal, és 49 cm-rel született a picurka kb 1/2 órája! Mind a ketten nagyon jól vannak!!! Nagyon gyorsan ment a szülés, azt mondta, épp, hogy beértek a kórházba. De a doki is beért azért időközben, és minden rendben van, már próbál szopizni is!!!

Koda, még egyszer gratulálok!!!!!!! Remélem, végre megnyugszol, hisz minden a legnagyobb rendben van!

Ezek szerint a reggeli mégiscsak a szülés előjele volt! :)

KépKép
titi_27
 
 


Nagyon sok boldogságot kívánok Kodának és Bence babának!

Méghogy nem szülünk.... Meg van még 2 hét.... :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


sziasztok!jajj de szuper micsoda jo hirek!

koda huh ez tényleg gyorsan ment juhuuuu szivböl gratulálok neked sok boldogságot és sok sok tejcit kivánok! Kép

titi tudom tudom nem szabad örömködni de azért a szivem egyik fele örül a másik meg félt téged!de nem lesz semmi gond én tudom!kétszer nem lehet ugyanabba a folyoba lépni!és látod a mamikád küldött neked kisbabát és meg kell születnie egészségesen!apukád miatt is!nem tudom mit irjak mert igaz hogy én még sosem veszitettem el babát de annyira együtt érzek veled egyik szemem sir másik nevet!
de azért halkan szoritok neked!azt ugye szabad!háét persze mert imádlak!

na megyek is!puszi csajok

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok Lányok! Szeretnék gratulálni Kodának a picihez és halkan, de annál bizakodóbban Titinek a másik még picibbhez! Jó egészséget mindenkinek! Örülök Eszter, hogy nem vársz tovább, én sem teszem! Izgulok érted! Még annyit, hogy én sem a szülések, sem a vetélések után, sem a császár után nem vártam 2 hétnél többet :oops: :oops: :oops: . Nekem hamar abbamaradt a vérzés és jól éreztem magam, nem volt miért. Az óvszer talán jó módszer a fertőzések kivédésére. Üdvözlet mindenkinek

Zora
Kép
zora7
 
 


Koda

Nagyon gratulálok, sok boldogságot kívánok!
Örülök, hogy minden simán ment. Remélhetőleg teljesen megnyugodtál, hogy minden rendben van Bence babával.
Várunk minnél hamarabb vissza.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Koda!

Nagyon gratulálok és SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK és sok-sok tejcsit!!!!

Kép
Vendég
 


KOda! :D

Jajj,annyira örülök.Nagyon gratulálok a kis Bencéhez.Ez szuper.És olyan jó,hogy könnyen és gyorsan ment a szülés is. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Koda
Nagyon-nagyon gratulálok neked a kisfiadhoz!

Titi
Írtam neked fentebb, nem vetted észre?

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Koda, nagyon örülök, és nagy-nagy gratula a kisfiadhoz!!!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Koda!

GRATULÁLOK BENCE BABÁHOZ! NAGYON SOK EGÉSZSÉGET ÉS SOK ÖRÖMET KÍVÁNOK NEKTEK!
Kép

Titi!

Tudom,hogy még nem szabad örülni, de annyira jó, hogy amikor a topic bejön, akkor egyből a Te tesztedet lehet látni! Azért én itt magamban nagyon örülök! Kép
Vendég
 


Titi!

Én boldogan elfogadnám az Lh teszteket,persze csak ha más nem jelentkezett még érte.nekem úgy is ráér,hiszen előbb meg kell jönnie és utána lesz aktuális a dolog.szóval kb 1 hónap múlva lesz szerintem pé és remélem akkor már használhatom is a teszteket. :D A te pozitív teszted(aminek még persze nem örülünk hangosan :D )annyi pozitív érzést tölt belém.Hála és köszönet érte. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Jaj, Eszter, de jóóó!!! Na, akkor reménykedjünk benne, hogy nem lesz rá már szükségem, és akkor a következő talin átadom. De jó volna, hogyha szerencsét hozna Neked is!!! :)

Ági, de láttam, ne haragudj, hogy nem válaszoltam!
Látod, én nem bírtam megállni, teszteltem. Szerintem te is vegyél egyet, semmi veszítenivalód nincs!!!

A gond az, hogy nekem nem pé után volt barnázásom, hanem most a ciklus végén... de talán tényleg csak a beágyazódás miatt. Csak ilyen későn lett volna az?

Lányok, nagyon várom már a reggeli hőmérőzést! Csak nehogy leessen!!! :(

KépKép
titi_27
 
 


Koda! Nagyon sok boldogságot kívánok!


Titi! Halkan, csöndben megy a gratula.
Vendég
 


Titi,
Én is halkan gratulálok a két csíkhoz.
Látom Tina is volt itt az ősziektől :)
Sue

KépKép
suezika
 
 


Csak bekukk,bocsi a tobbiektol.


Ugy orulok,megy a gratula Kodanak es soksok tejcsi Bencenek!


Titikem!
Jo,ne kiabaljuk el de annyira orulok,nagyon megerdemelned...a kis angyalkad lehet hogy elunta a felhocske szelen az ucsorgest es alaszall hozzatok????Szivbol kivanom :!: :!: :!:

Sok dolgom van,elaludt Mishal es megprobalok lent pakolni,holnap meg doki,stb..


Szep almokat mindenkinek!
momo35
 
 


Titi!
A nagykönyv szerint 9. nap a beágyazódás! Szóval pont jókor jött az a barnázás!

Éva

Kép
balimama
 
 


Istenem, lányok, annyira, de annyira...!!!

Annyi minden kavarog bennem. Most mértem a hőm (Eszter, mindig Te jutsz eszembe, hogy már este is hőmérővel a számban mászkálok), és még mindig fent van. 37,4-et mértem, ez reggelre kb 37,0 körül lesz. Legalábbis nagyon-nagyon bízom benne.

És hova kopogjam, hogy semmi barnázás nem volt egész nap, lassan már több, mint 2 napja! Istenem, egyszerűen kezd hihetővé válni az egész. Csak nehogy akkor jöjjön meg, amikor már túlságosan beleélem magam.

Nagyon-nagyon várom már a hétfőn, szerintem ha így fent lesz a hőm, és semmi jele nem lesz a mensinek, pénteken megcsinálom az utolsó tesztet (amit már megvettem, és remélhetőleg nem csinálom meg reggel), és ha az is + lesz, akkor még pénteken felhívom a dokim, és megbeszélek vele egy időpontot a jövő hétre.

Egyszerűen nem tudom elhinni és felfogni, hogy ez velem megtörténhet. Hogy ilyen ügyesen, viszonylag megint gyorsan lennék várandós? És pont úgy, mint tavaly!!!

Jaj, Tina, még meg sem köszöntem a drukkokat!

Annyit jelent ez nekem lányok, hogy ennyien követitek az életem, és ennyien álltok mellettem. Hihetetlen, pedig igaz, és ez akkora erőt ad nekem.

Annak idején, mikor a kórházban voltam, tudtam, hogy mindnyájan együtt éreztek, és gondoltok rám/ránk, és számomra az volt a megváltás!

Na, nagyon elérzékenyültem, elteszem magam mindjárt holnapra, csak a párom rucijával már a 3. adag mosás megy, úgyhogy még ezt gyorsan megvárom.

Kodának holnap írok egy sms-t a sok jókívánsággal!

Jó éjt mindenkinek!!! És még egyszer, nagyon köszönöm Nektek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

KODA! NAGYON GRATULÁLOK!!!

Titi! Egy picit azért ugye örülhetünk… Nagyon szorítok, hogy tényleg ott legyen az a baba és ott is maradjon. A hasam nekem is rettentően görcsölt az elején, úgy mint mensikor…

Momo! Egyáltalán nem írigyellek anyukád miatt… Fogalmam sincs egyes szülők miért nem tudnak önzetlenül segíteni a gyerekeiknek. A helyedben én biztosan nem kérnék bocsánatot, mert miért is? De legalább a tesód nagyon rendes és mindenben segít neked.

Ági! 20 hét… Már a felénél jársz, pedig még csak most örvendeztünk a + tesztnek…
Örülök, hogy minden ok-s a babával, az a lényeg, hogy te is láttad rendben vannak a dolgok, a dokival meg ne törődj.
Én is gondoltam rá, hogy kimegyek a börzére, kérdezni is akartam, hogy valaki volt e már ilyenen, hogy megéri e az időtöltést…
Ez a függönyös dolog nekem is nagyon tetszik, várom a képeket.

Krisztinka! Nagyon sajnálom, hogy megint megjött. Ha elmégy dokihoz talán tud segíteni, hogy legalább rövidebb ciklusaid legyenek, több eséllyel a babára.

Bufo! Remélem jól éreztétek magatokat és sikerült egy picit pihenned is…

Eszter! Ha az téged megnyugtat, akkor tényleg menj el mindenhova. Szerintem nagyon jó, hogy elkezdtek újra próbálkozni. A baba úgyis tudja, hogy akár testileg, akár lelkileg mikor vagy rá készen, akkor meg mindn esélyt meg kell neki adni, hogy jöhessen.
Abszolút nem kombinálod túl a dolgokat, én is nagyon féltem az elején, rám egyáltalán nem volt olyan hatással a terhesség, mint Ágira.

Cupicica! Köszi a babakocsit. Sajna még csomagtartó próba nem jön be, mert csak utána tudunk venni kocsitm, ha a ronccsal rendeződnek a papírügyek. Ma éppen az opel merivába szerelmesedtem bele, az meg igazi családi autó, abba mindegyiknek bele kell férnie.

Éva! Remélem segít a bogyó, amit enned kell, már neked is jár egy + teszt… Mikor lesz pé-d? Ha jól emlékszem ilyenkor már szokott, vagy nem?

Ildikó! Nem próbáltál meg egy picit csalni? Ha a betegségkori magas hőd helyére is 36,6-ot írsz, akkor se teszi át a pé-t? Mondjuk ha voltatok sokat együtt, akkor mindegy melyik nap volt.

Tudja valaki, hogy mi a jelentősége, hogy hol tapad a lepény? Olvastam, hogy Áginak hátul, nekem viszont elöl. Egy régi kismamás könyvben azt olvastam hogy sok esetben elöl levő lepénnyel végig fektették a kismamákat, mert veszélyes, de nekem semmi ilyet nem mondott a doki.
Én szerencsére teljesen jól vagyok, azt hiszem sikerült kilábalnom a kezdeti rosszullétekből és amint látjátok még este 10 után sem alszom, úgyhogy az álomkórnak is vége… Már éppen ideje volt. Az egyetlen baj az, hogy fogalmam sincs, jól van-e a baba a pocakomban, mert most nem érzek semmit, a rosszulléteknek vége, de a mocorgást nem érzem és csak jövő pénteken megyek dokihoz. Ha lenne vmi baj, azt megérezném?

Jó éjt!
verzsike
 
 


Erzsike, nyugi, én is ettől paráztam annak idején, mármint hogy nem tudom, ott van-e a baba.

Sajnos ki kell bírni ezt az időszakot, amíg meg nem mozdul. Szerintem 2-3 hét, és lehetséges, hogy már érezni fogod!

Annak idején folyton ezt kérdeztem én is, hogy megérezném-e. Azt a választ kaptam a lányoktól, hogy sajnos nem feltétlen, csak egy idő után. De miért ne volna rendben minden?! Jövő héten mész a dokihoz, és ha lehet, kérd meg, hogy nézze meg UH-val is, ha másért nem csak azért, hogy láthasd, hogy ver a kicsi szivecskéje. Aztán pedig mindjárt itt a 18 heti UH. Utána pedig javaslom, hogy menj el majd 4D-sre a 24 hét környékén, mivel a 18. hét után a következő kötelező UH csak a 30. héten van, és akkor 3 hónapig nem látod a bébidet! :( A 4D-s pedig akkora élmény lesz! Na, de akkor már minden nap fogod érezni, hogy jól van!

Lányok, hoztam nektek néhány fotót, remélem, tetszeni fog, hátha érdekel valakit.

Először is, Koda gyönyörűséges doboza, amit nekem készített, hogy hátha szerencsét hoz. Megelőlegezte nekem szombaton a babát! :)

Ugye milyen csodás? És kézzel készített mindent rajta!!! :)

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


És néhány kép a párom mexikói útjáról is... akkora élmény lehetett neki.

Annyit érdemes tudni, hogy egy italforgalmazó cégnél dolgozunk, mi forgalmazzuk Magyarországon a Sierra Tequilát (valaki csak a kalapos tequila néven ismeri), aztán a Jim Beam-et, Absolut Vodkát, stb.

Szóval a párom a Sierra cégnél volt kint céglátogatáson, és megnézhette, hogyan készül a Sierra Tequila. Látta az Agave ültetvényeket, aztán a tequila készítését.

Ez az Agave föld:

Kép

Így szállítják az agavet, miután levágták a leveleit:

Kép

Ide szállítják őket:

Kép

Ez maga a Sierra Tequila gyár kívülről, bent látszódnak a hordók is, amiben érlelik a tequilát:

Kép

Ez pedig az egyik csodás hely, ahol volt szerencséje a páromnak megszállni:

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

csak most tudtam jönni,mert Pesten voltunk ülőgarnitúrát venni.


TITI!!!!!!!!!!

Nagyon szorítok!!!Anyira megörültem amikor megláttam a tesztet, és rajta a két csíkot!!!Én sem akarom elkiabálni...(de ez SZUPER!!!!!)


Koda!!!

Gratulálok, és sok boldogságot kívánok nektek!Puszi Bence babának!!!
Úgy irigyellek,hogy könnyen ment a szülés.


Lányok!

Bevallom nektek,hogy én most nagyon félek a szüléstől.Nem tudom mi lehet az oka,hiszen Emmával egy órát töltöttünk a szülőszobán,és meg is született....Talán az lehet az oka,hogy ilyen közel van a két időpont?


Eszter!

Nagyon örülök,hogy így állsz a dolgokhoz!Igenis tessék próbálkozni!!És semmi szégyen nincs abban ha vágysz a párod közelségére!!!Sőt...
Én szülés után sem tudtam kivárni a 6 hetet :oops:

Kriszti!

Sajnálom,hogy megjött!majd a következő hónapban...

Jó éjszakát!

Mona
monaszisza
 
 


És amivel kezdenem kellett volna!!!

Bufo szépségei:

Kép

Kép

Kép

Bufo, ez az Áron baba egyszerűen tökéletes! És olyan helyes!!! Lesz majd válogatási lehetősége a kislányomnak! :) :wink:

KépKép
titi_27
 
 


Tessék elkezdtem délelőtt írni és fejlemények vannak.

Szóval,
DRÁGA KODA ÉS FŐLEG BENCE
Üdvözlet ebben a „bonyolult, de szép világban” (ezt egy 4 éves kislány mondta a villamoson).
Szeresd Anyát és Apát, meg a nagy és okos Bátyust, mert Ők már nagyon vártak Rád.

Drága Titi,
persze ha Te kéred nem örömködünk:):):) :lol:
Annyira jó érzés mindig, hogy ennyire támogatjuk egymást. Én is megkönnyeztem, amit írtál.
Nekem nagyon görcsölt a hasam amikor kiderült babás vagyok.

Eszter,szerintem is a homeopatával kezd, mivel azt a terhesség alatt is nyugodtan szedheted. És idően el kell kezdeni, mire a ténylegesen jó alkati szert, meg kombinációt megtalálja. És az immunológushoz ráérsz még elmenni.
Szeretgetés miatt pedig maximálisan megértelek. És egyetértek Ágival, hogy azért Apa is szeretgethet Téged, az orgazmus nincs megtiltva :P :P

Cupi,
Végre adtál életjelet. Hidd el a legjobb, amit tehetsz az immunrendszerével az ez a mennyiségű séta. Abban sajna igazat adok Nagyinak, hogy ugyan az a mennyiség már nem valószínű, hogy elég Manócskának. Még ha nem is jelezte, inkább kezdjétek a rizspépet stb. Nagyi meg a legkevésbé allergizáló dolgokat meg fel tudja írni, nem kell küzdeni külön a Dokival:):):)

Verzsike,Sajnálom, ami történt. Nem értem, hogy mindig olyankor történik ilyen, amikor az embernek még csak ez hiányzik a háta közepére. De lényeg, hogy nem lett semmi nagyobb baj. Anyukám védőnő és elvileg a magyar protokoll szerint az elől tapadó lepény az ok a veszélyeztetett terhességre. De persze az is számít, hogy hol tapad. Ehhez hozzátartozik, hogy a lepény tapadása a terhesség alatt folyamatosan változik (mármint a helye). Szerintem ne aggódj, de azért egy kérdést megér. Nekem a méhszájamnál volt egy időben, akkor ugyan nem kellett feküdnöm, de nem cipelhettem, meg emelhettem.

Juci,
Megértelek. Én most a (volt) sógoromnak mondogatom, hogy egy válást lehet szebben is intézni, mint ahogy Ő csinálja. Már mondtam neki, hogy a gyerkőcökön már lehet csak így is pszichológus tud segíteni, de én úgy látom nem igazán érdekli a dolog:(:(:(

Balimama,
Neked is még mindig szorítok ezerrel!!!!!!

Ági, Verzsike
Nekem megmondom őszíntén rossz tapasztalatom van ezekkel a nagy börzékkel kapcsolatosan. Rengeteg ember, mindenhol tülekedni kell stb. Szóval Verzsike, ha még mindig szoktál rosszul lenni én inkább nem ajánlanám. De ez az én véleményem.

Bufo,
Na ugye!!! Én azt vallom azért mert van egy vagy két babó az nem azt jelenti, hogy amit nagyon szeretnél ne lehetne csinálni. És együtt meg a legjobb. Szerintem nincs lehetetlen, csak tehetetlen…
Ja és milyen szépek a gyerkőcök!!

Sziszike,
Ezért félek én az építkezéstől. Remélem azért megoldódik hamar a dolog és nem fog már sokáig csúszni.
A törés, esés nekem is mindig kész para. Jobban mondva az, hogy pl. muszáj mosogatni, addig meg ugye a Kis gyalog kakukkom rohangál mindenfelé, pakol, felmászik stb.

Mona,
Szerintem a terhesség bizonyos fázisaiban előjön a félelem a szüléstől (legalábbis nálam is ez volt). Aztán pedig megszállt a nyugalom és úgy álltam hozzá, hogy végülis valahogy onnan ki fog jönni Manócska. Szóval szerintem túl leszel rajtaJJ

Momo,
Annyira sajnálom, hogy Anyukád így áll a dolgokhoz. Én bizony megpróbálnék leülni vele beszélgetni, hogy most akkor mit vár, mit képzel, mit gondol. Tudom ezt nehéz nyugodt körülmények között tenni, de MOST NEKED VAN SZÜKSÉGED SEGÍTSÉGRE. Esetleg kérdezd meg a Tesódat, hogy Ő mit tenne a helyedben. Hátha ad valami jó ötletet.

Na, mára ennyi futotta, megyek is aludni.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


na tessék...
negy nehezen feltöröm a feleségem belépési kódját,erre már mindenki tudja a nagy hírt...

de ezt még biztosan nem láttátok:
Kép

(mondjuk nem az én érdemem,eszemben sem volt a fényképezés,
a doki csinálta! :-)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Gabi! De jó, hogy hoztál nekünk képet!!! Nagyon-nagyon köszönjük!!!
És hogy a doki csinálta?! Hú, de aranyos!

Bizony, én már elpletykáltam a lányoknak azonnal, ahogy megtudtam a nagy hírt!

Kérlek szépen add át Kodának a jókívánságainkat!!!

KépKép
titi_27
 
 


Gyorsan egy jó hír, aztán igyekszem dolgozni is valamit.

Azt hiszem, kezdem elhinni, hogy babás vagyok! A hőm 37,0, a hasam fájdogál, de már barnázás sincs, és olyan nyomott, álmos vagyok, mint akin keresztül ment egy úthenger. Annak idején ilyen nem volt, de érzem, hogy valami más, mint eddig. Ráadásul a hasam olyan, mint egy lufi. A melleimen semmit nem érzek, de azért az fura, hogy este már nem tudtam hason aludni a hasamtól. Szinte nyomott a pufisága!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

Olyan jó olvasni, és látni ahogy örülsz.
Hidd el mi is együtt örülünk Veled!!!
Most csinálsz még egy tesztet, vagy hétfőn dikohoz mész?

Kép

De figyu le ne nyeld azt a hőmérőt!!!! :roll:
Vendég
 


Krisztinka, aranyos vagy! Holnap reggel még tesztelek egy utolsót, aztán holnap vagy hétfőn hívom a dokim. Nagyon hamar nem akarok menni, akkor még sokminden úgysem látható. De azért felhívom mindenképp, meglátjuk, ő mit javasol.

Ígérem, vigyázok a hőmérővel!!! :) :wink:

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!

huh de jot nevettem!nagynehezen feltöröm a kodot:))) jajj de kis édes bence babyke nagyon köszönjük hogy ilyen hamar már láthatunk is képet!jo kis husis baba:)

titi jajj de jo hogy kezded te is ugy gondolni hogy babás vagy!örülök neki!szerintem a holnapi teszt erösebb lesz és majd még jön kb.4teszt hogy elhidd:)

jövöhét pénteken megyek dokihoz 16.45re ugyanis muszály volt mert barátnömék megzsaroltak,de olyan kis édesek hogy aggodnak értem!a kisfiu bárányhimlös és ugy volt kedden vigyázok rá amig anyuka elviszi dokihoz a kislányt erre apuka nem engedte hogy behozza a barátnöm a gyereket mert hogy a barátnöm aggodik a legjobban értem és képes lenne kockáztatni hogy babás vagyok és magzatnak árt a bárányhimlövel!aztán most meg nem mehetek hozzájuk se addig amig nincs rola orvosi papir hogy nem vagyok terhes!lehet bolondnak nézitek a barátnöm(de nem hiszem mert ti is ilyen aranyosan aggodtok mindig értem) de a negativ tesztnek azért nem hisz mert ha januárba sikerült az utso alkalommal a baby(ami pont pé környékén volt) akkor még nálam teszt nem mutatja!hiába mondom neki hogy én hiú ábrándokat nem kergetek most ez van!megyek dokihoz de legalább mire párom hazajön rendbe rakatom magam

bocsánat amiért most csak ennyi futotta de nem vok valami jo passzba mindjárt ledölök a székröl az álmosság miatt!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virááááááááááág!!! Istenem, végre!!! Én rettentően boldog vagyok attól, hogy elmész dokihoz!!! Ez már nem mehet így tovább! Jól teszed, tessék rendbe szedni magad addig, amíg a párod nem jön haza! Aztán persze sosem lehet tudni, hátha lakozik benned egy kicsi bébike!!!

Végreeeeeeeeeeeeee!!! Aztán gyere, mert nagyon-nagyon várlak a fejleményekkel!!! De jó volna, ha Te is várandós volnál, ha nem most, akkor nagyon-nagyon hamar!!!

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: