Sziasztok!
Kármen!
Együtt érzek Veled! Meggyőződésem, h minden rendben lesz és a baba megszületése után hamar elfelejted a megpróbáltatásokat!
Heni!
Hogy vagytok?? Láttalak msn, de nem akartalak zavarni!
Zsuzska!
Kívánom, h rendeződjön a helyzet! Az ár tényleg sok, de ha jó?!
Ábel valóban ügyes, de szerintem csak kicsit van előrébb a kortársainál. Sokakkal ellentétben Ő alig ül, inkább áll és kúszik, mászogat. Van amiben ügyesebb, van amiben nem és ez így van jól!
Hogy van Csenge?
Tündi!
Miért tartasz a hálózsáktól? Ábel abban alszik+zokni +body. Valamelyik kiárusításon vettem hálózsákot, 80-as, nagyon kényelmes neki, zippzáros. Van egy nagyobb rugija is 80-as,, abban is alszik, ha a zsák a mosásban van. A pizsit kinőttük, de amíg jó volt rá, akkor egy vékonyabb harisnya+pizsi+body.
Márc.11-én lesz megint bababörze a Mars téren, ott nem csak használt hanem új rucikat is árulnak. Tutira kapsz 80-86-92-es rugit. Én esernyőkocsit akarok nézni. Vettetek autósülést?
Péntek este "horror" esténk volt. Ábel evett rendesen, de ordított. A fogára gyanakodtunk, aztán az esti szopi közben elkezdett hányni.......megijedtem, de úgy tűnik csak túlette magát. Alaposan telerakta a pelusát is és békésen elaludt. Én virrasztottam mellette, féltem, h esetleg rosszul lesz és félrenyel. Szerencsére nem történt baj, de azért tegnap csak anyatejet kapott. Alaposan be is rekedt. Láza nincs, a kedve jó, szopizik, így nem aggódok. Ma már evett brokkolis krumplit az a kedvence.
Az elmúlt éjjel sírásra ébredtünk. Ábelem felállt a kiságyban csak éppen a fal felőli oldalon és megijedt. Aranyos volt, kicsit nevettünk is apával
Tündi!!!!!!!
Milyen mennyiségeket eszik Gergő???
Heni!
Milyen mennyiségeket eszik Arabella?????
Szép napot Mindenkinek!