Sziasztok!
Írtam egy keveset, ne unatkozzatok
Linda!
Kata má régóta kiveszi a cumit, de mostanra már játszik vele, nézegeti, ide-oda forgatja, átteszi egyik kezéből a másikba és vmikor sikerül visszaraknia. Én minden hónapban új cumit veszek neki…Ma is vettem egy éjszakai Mam világítósat, most kettő van, jővő héten fogom be.
Olvastam, láttad az ikres filmet. Tetszett? Én a végére kapcsoltam véletlenül oda, úgyhogy a szüléseket megnéztem.
Betegség sz@r lehetett
, nálunk apa náthás, hát remélem mi megússzuk.
Sue!
Puzzle! Ne is mondd, én is imádom, de nincs helyünk, ahol kitehetném. Még anyáéknál egy kemping asztalon nyomtam a témát, már majdnem megvakultam kislámpától, de nem bírtam abbahagyni.
Bababónusz: kapsz egy füzetet, amiben a babaápoláshoz, etetéshez… vannak dolgok és ezekből lejön pár száz ft. A legjobb a C&A-ban 50%-os vásárlás, 2van benne. Van vmi fényképelőhívásra kedvezmény. Sudocream minta. Most hirtelen nem jut más eszembe.
De már én kaptam 21%-os levásárlási kedvezményt. Összegyűjtesz 15pontot és 15% helyett 21%-ot adnak. (gondolom te is gyűjtöd a DM pontokat)
Igen az nem maci, hanem kutyus, jól megjegyezted, de mivel sokan macinak nevezték, itthon én is macit szoktam
Beusa!
Szerintem ha második baba hamarosan jönne, akkor az extra plussz kilókhoz jön a terhesség alatt felszedett kiló. De szerintem mivel ha van rajtad „kezdőlöketnyi husimusi” lehet, hogy az elején abból gazdálkodna a szervezet. Nem tudom én nem szeretném kipróbálni. Mikorra tervezitek a babát?
Timi!
Az nem maci, hanem kutyus. Nekem is fájt peteéréskor és megjött rá 2hétre. Amúgy most a 33.napon vagyok és sehol semmi. Pedig a betétek már ott figyelnek a Wc-ben…:shock:
Viola!
Örülök, hogy jelentkeztél és minden rendben veletek. Sokat nőtt Ádám, a szöszi fejéről és szeméről felismertem.
Beuka!
Kaki maradt zöld, kevesebb nyálkával, szerintem kicsit vizesebb is. Arra gondolok, hogy bélhurutja van. Nem tudom. Amúgy semmi baja. Mindenesetre még várok. Nem aggódom, mert hízik. Kedden jön a védőnő. Bár azt mondják az alma, az fog. Lehet, hogy segítene, de ha van vmi fertőzése akkor meg úgy vagyok vele, hogy inkább várok. Végülis 5,5hós múlt csak.
Köszi a bókot, de most is chipset rágcsáltam
Több akaraterő kellene…
Gesztenye!
Köszi neked is a bókot, mindenképpen teszek fel képet, ha beleférek a rucikba.
Amikor Barninak hasmenése volt, hányszor volt kaki egy nap, milyen állagú, színű stb. volt. Kaptatok rá vmi szert? (tudom írtad, de elfelejtettem…)
Szájlegörbítés ismerős. 2napja zsarolás-szerű, hisztiszerű. Felveszem csönd vagy kicsit folytatódik a kesergés aztán csönd. Kimegyek a szobából újra kezdődik. Odamegyek cumi mögött vigyorog. Nagy franc a csaj…
Melódia!
3napos láz
Milyen ecsetelőt kaptatok?
Te milyen sorrendben vezetted be a kajákat Pistike étrendjébe?
Chesti!
Örülök, hogy jelentkeztél, te is gyere gyakrabban, ha teheted.
Niki nagyot nőtt, nagyon édes. Az a fogatlan vigyor nem semmi…
Edit