Szóval "aszongya hogy":
Azt hiszem hétvégén kicsit bekattantam
Kezdődött azzal, hogy az itt zajló vita rádöbbentett, hogy túlságosan belefolyt a babanet az életembe, és megijedtem, hogy ez nincs így jól.
De Ti vagytok az összekötő kapocs a nagyvárosi élet, és az én szerény falusi életem között.Annyi minden újat hallok Töletek, hogy el sem hiszitek.Úgyhogy megbeszéltem magammal, hogy ameddig lehetőségem lesz rá, addig itt leszek Veletek.
Utánna folytatódott a bekattanásom azzal, hogy férj igen csak veri a tamtamot az én fogyókúrám ügyében.Na ezen is kiakadtam(persze,jogos az Ő motiválása),hogy miért let ennyire fontos az én küllemem.És azt hiszitek, tudom tartani a diétát????Egy ..............-t!!!
Harmadrészt megint rájöttem, hogy egy szerencsétlen csóró vagyok.
Negyedrészt tegnap voltam szemésznél.Voltam már jan közepén, hogy dec.óta a jobb szemem lényegesen kisebb lett, mint a bal, erre kiröhögött, hogy ilyen ez már rég.....A lóf..t ilyen!!!!!!!!!!!!!
Na, most elmentem egy másik, állítólag profi szemészhez:meg kell plasztikázni a szemhéjjam, mert eddig rejtélyes okból gőzük nincs, mi okozza a két szem közti látványos különbséget.Ja, keressük a kórházat, klinikát, orvost, ahol a tb finanszírozza a műtétet, mert momentán nincs 300e.ft-t unk.(Szeged klinika megcsinálná, ennyiért, akár a jövő héten), nemcsak a hiúság az ok, hanem rosszabbul is látok lényegesen ezzel a szememmel
Ötödrészt:
órára pontos menstruációm késik egy hete(a Cerazette-t abbahagyatták velem ősz óta), a fene majd megevett mivan, ha terhes vagyok-abortusz, megtartsuk, munkámmal mi lesz stb, stb, stb.Negatív lett a teszt, de menses sehol.eGY KŐ LEESETT.
Nem folytatom.