Sziasztok!
Dimet: kérlek írj a Réka kismama tornájáról, mert nem igazán hallottam róla infókat. Egyébként az összes tornája meg van, és tudom hogy mennyire kemények, a kismama torna is ilyen húzós? Mármint a maga nemében értem a húzós kifejezést.
Bee: köszi a tanácsokat, az nagyon jó ötlet, hogy a látogatókat figyelmeztettétek a nagyobb csemetére, ezt én is alkalmazni fogom.
Mi egyébként tervezzük, hogy a bébi, hoz majd egy ajándékot a lányomnak- valószínű egy játékot, amit épp akkor nagyon szeretne- és szerintem ettől tutira nagyot nő majd a szemében a baba.
zeze: azt hiszem nekünk szerencsénk van a Blanka lányunkkal, mert ő nagyon szeretne már régóta tesót. Elég rendesen motiválva is van, mert a környezetünkben sokaknak van most kisbabájuk, és ő csodálattal nézi.
Mi a 12. hét után mondtuk el neki a nagy hírt, és ő nagyon örült, és azóta is sokszor szóba hozza. Én nem erőltetem a témát, nem szeretném azt az érzést kelteni benne, hogy most már ez a legfontosabb dolog, ami velünk történik. De ő tényleg gyakran érdeklődik, kérdezget, és már alig várja, hogy megszülessen. A nevekkel kapcsolatban is konkrét elképzelései vannak, olyan elvetemült ötletek, hogy nem is tudom hogy fogom róla lebeszélni.
Egyébként ha beszélgetünk a tesó témáról, akkor mindig abszolút bevonjuk őt is, és mivel tudom, hogy nagyon szeret a kisbabák körül tenni-venni, mondtuk neki, hogy ő is kiveheti majd a részét a baba körüli teendőkben, na ettől be van zsongva.
Aztán hogy mi lesz akkor, amikor itt lesz a baba, ki tudja?! Lehet hogy fordul a kocka, és a Blanka lesz féltékeny, és a te kislányod pedig pozitív irányban változik. Ezt nem tudhatjuk... Mindenesetre szorítok nektek, hogy rendeződjön a dolog.
dudu:az alvás téma nekem is elég gáz. Teljesen felborult nálam ez a rendszer. Délután olyan álmosság tör rám, hogy alig tudom magam lebeszélni, hogy ne aludjak egy kicsit, bezzeg este!! Szinte minden nap éjszakába nyúlóan fent vagyok, és még így is van, amikor felkelek hajnalban. De ezen meg sem lepődöm, ez az első terhességem alkalmával is így volt. Sok mindenben más a két terhesség, de ebben sajnos nem, pedig ezt szivesen kihagytam volna. Azt mondod édes teher?! Na jó nevezzük így... Csak attól tartok, hogy ez csak rosszabb lesz. No de nem "negatívkodom" ( szép magyar kifejezés lett) tovább.
Pikk-pakk eltelik ez a pár hónap, és utólag jókat nevetünk majd ezen az egészen.
Üdv mindenkinek.