Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást!! :D

Edith: Kriszta fényképéről rögtön megismertelek. Nehéz lenne őt nem megismerni. :D

Picurka: az én lányom is nagyon rossz evő volt,aztán ez hirtelen megváltozott. Igaz még most sem az igazi, mert zöldséget pl egyáltalán nem hajlandó megenni.Sztem ha nem gyarapszik, de a súlya ideális, korának megfelelő akkor nem kell aggódni.

Edoci: Jobbulást nektek!!!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok Hozzátok :P Mostanában elég zűrös éjszakáink vannak :( Fanni elég későn alszik el,s éjszaka is sokat felsír.Gondolom a fogacskák miatt!

Kacika!
Köszi szépen a biztatást,aranyos vagy :D Igen,igazad lehet,talán túl sokat görcsölök rajta,s ezt Ő is érzi.Megpróbálok kevesebbet aggodalmaskodni,de elég nehéz :( Hogy vagytok?Mesélj valamit!

Kicsilány!
Üdvözöllek közöttünk :P Gyere sokszor,s mesélj Magatokról :!: Kívánom Neked,hogy akkor jöjjön a baba,amikor szeretnétek :D
Aranyos a kislányod :P

Edoci!
Jobbulást Neked,gyógyulj meg gyorsan!!!Igazából meg sem merem mondani Fanni súllyát,mert olyan kevés :oops: Pont tegnap mértem fürdés előtt,s 7260g volt.Tudom,hogy ez nagyon kevés,de nem tudok mit tenni :(

Sedith!
Jó,hogy Te is jelentkeztél,gyere,ha van időd :P

Viki!
Látom,nem vagyok egyedül az alvásproblémákkal :( :( :( Kitartás,s pihenj egy kicsit,amikor Peti alszik!

Szép Napot Mindenkinek!

KépKép
picurka79

Sziasztok!

Látom minenki vagy meg van fázva, vagy fáradtsággal küszködik.
A megfázásból mi most már kilábaltunk hála Istennek,
az alvás...hát az változó :shock:

Kicsilány! Üdv közöttünk, gyere és mesélj!
Nagyon aranyos a kislányod!

Picurka! Fanninak megvoltak ezek a 3. hónapra megduplázza, 6. hónapra megháromszorozza a súlyát dolgok?

Mert ha igen, akkor bár tényleg nem túlsúlyos a kis drága, de akkor nem lehet baj.
Én annó 3 évesen voltam 11 kiló, (kisfiam most 2 év 2 hónaposan 13,5 kiló!!), és nem engedtek suliba ovi végén, mert a súlyhatár 18 kiló volt, és nem értem el. 17 kg voltam.
Ja és már azért behoztam a lemaradást bőőőőőven. Nem vagyok túlsúlyos, 52-54 körül vagyok, de pl a terhesség alatt igazi bálnává híztam, 21 kg jött föl. Úgyhogy don't aggódj!!

Puszi Mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Látom minenki vagy meg van fázva, vagy fáradtsággal küszködik.
A megfázásból mi most már kilábaltunk hála Istennek,
az alvás...hát az változó :shock:

Kicsilány! Üdv közöttünk, gyere és mesélj!
Nagyon aranyos a kislányod!

Picurka! Fanninak megvoltak ezek a 3. hónapra megduplázza, 6. hónapra megháromszorozza a súlyát dolgok?

Mert ha igen, akkor bár tényleg nem túlsúlyos a kis drága, de akkor nem lehet baj.
Én annó 3 évesen voltam 11 kiló, (kisfiam most 2 év 2 hónaposan 13,5 kiló!!), és nem engedtek suliba ovi végén, mert a súlyhatár 18 kiló volt, és nem értem el. 17 kg voltam.
Ja és már azért behoztam a lemaradást bőőőőőven. Nem vagyok túlsúlyos, 52-54 körül vagyok, de pl a terhesség alatt igazi bálnává híztam, 21 kg jött föl. Úgyhogy don't aggódj!!

Puszi Mindenkinek!!
Vendég

Edoci!
Az előbb elfelejtettem válaszolni a második kérdésedre.Nem mérte a doki Fanni percentil értékét!Szerinted méressem meg?A kórházban mindig ellenőrizték,de a gyerekorvos még soha nem nézte.Sajnos,még vérképet is csak akkor csinál,ha szólok Neki!
A gyeregorvost is kifogtuk,most éppen váltás előtt vagyunk.Ajánlottak egy jó orvost,aki koraszülött babákkal foglalkozik!Kipróbáljuk,s remélem jobb lesz,mint az előző :!: Valahogy nincs érzékem az orvosválasztáshoz :( ,mindig rosszul döntök :cry: Na mindegy,majd most,hátha sikrül :P
Köszi a segítséget,aranyos vagy :P
Kicsilány!
Köszi a biztatást,de sajnos épp az a baj,hogy szerintem nem a korának megfelelő a súlya!

Sziasztok!

KépKép
picurka79

Hát ez sajna kétszer ment el, bocsi mindenkitől! :oops:
Vendég

Kacika!
Éppen akkor írtál,amikor én,így csak most tudok válaszolni Neked :P Olyan 8 hónapos koráig szépen hízott,szerintem korának megfelelő volt a súlya :D csak azóta inkább lefelé billen a mérleg nyelve :( Mégegyszer köszi a biztatást,egy kicsit nyugodtabb vagyok :P :D

Puszika!

KépKép
picurka79

NA, sziasztok!

Látom, a gyarapodás, súly, meg iylesmik kerültek szóba kicsi Fanni kapcsán. Picurka, valóban, mintha kicsit kevés lenne a súlya Fanninak, de ha arányosan fejlett, jó a kedve és a korának megfelelő, átlagos dolgokat "műveli", akkor szerintem nincs semmi baj. Kriszta 3100 g-mal született, 3 hónaposan asszem megvolt 6 kiló, de 6 hónaposan biztos nem volt 9. Most is kb. 9500g. És így van már vagy 2 hónapja.
Én annyit tudok csak, hoyg azok a babák, akik pici súllyal születtek, illetve születés után sokat esnek vissza (Kriszta 2700-ra csökkent) azok az első hónapokban sokkal gyorsabban híznak, mint később, mintegy pótolva a hiányosságukat.
Ez Kriszta súlygörbéje:
Kép .

A hossza pedig minden táblázat szerint abszolút nem esik az atlagos mezőbe:

Kép .

a fejkörfogat a dokinő szerint jó:
Kép .

Picurka, lehet nem árt egy jó orvost keresni, aki kivizsgálja/vizsgáltatja a drágaságodat, márcsak azért is, hoyg te megnyugodj teljesen, hoyg nincs semmi baja.

A diétát elkezdted, illetve folytatod? :) :) :)
Én nagyon elégedett vagyok a haladásommal! :) Örülök, hogy belevágtam! :)

Taknyolódóknak nagyon gyors kilábalást kívánok a takonykórból, aki fáradt .... az pihenjen. :P Mondom én, aki koradélután majd' rázuhan a billentyűzetre írás közben. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Na, most ennyire futotta, mert Kriszta nem hajlandó egyedül elaludni. és oylan édesen má-má-zik! :) :) :) :) :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok

Picurka
Az egy éves státuszon biztos nézte a doki a percentiljét,csak gondolom rendben van,akkor nem szoktak szólni.Hasonló táblázat mint amit Edith felrakott.A tesóm kisfia is 1 évesen 7 kg volt,pedig ő nem volt koraszülött,3 kg-al született!Most márciusban lesz 2 éves,most 9 kg.Úgyhogy ne aggódjál,biztos rendben van Fanni. :D

A fogzó babáknak és anyukáknak kitartást! :lol: :lol: :lol:

edoci

Sziasztok!

Picurka!

A volt szomszédunk kisfia 3 évesen nincs egész 11 kg, ő is rendes időre született 2500 g-al, és semmi baja. Egyszerűen ilyen alkat! Ne aggódj!

Jó éjszakát!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Jaj Lányok annyira aranyosak vagytok :P Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget,azt hiszem ezentúl nem fogok a "nemevésdolgon"problémázni :!: Teljesen igazatok van,Ő ilyen alkat és kész!Amúgy kiegyensúlyozott,vidám baba,s egyszer csak meghízik :P
Ő már most ügyel az alakjára :D :D :D

Jó éjszakát Mindenkinek!

KépKép
picurka79

Sziasztok!

Minden újnak üdv, bár még én is az vagyok... :oops:
Igyekszem gyakran jönni, de mindig el vagyok havazódva...!

Súlytéma: erről sokat tudnék én is regélni, Viola rettentő rossz evő volt, már mindenféle kivizsgálásra is elküldtek bennünket, aztán, kb. másfél éves kora óta "szépen" eszik, persze még mindig kevesebbet, mint az "átlag" gyerek, de most két évesen 11 kg, ami szerintem nem rossz! 1 évesen 8 kg volt, és 76 cm, most néztem meg! Pedig ő 3370 g-al született!

Amúgy jól vagyunk, csak valami hülye kiütései lettek a karján Violának már 3 hete, kaptunk is rá krémet, de semmit nem használt, ma du viszem vissza a dokinénihez, mert már a testén is van ilyen pötty! :evil: A karja csúnyább, de nem szeretném, ha mindenhol ilyen lenne! És most már vakarja is... :?

Mennem is kell ébreszteni, mert csak 4-ig rendel a dokinő, és még sehol sem vagyunk...

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Évi, remélem, nem valami himlő. :( Hátha biztatót tud mondani a dokinő! :)

Picurka, hadd el, ne búsulj, ha olyan a szervezete még meg tud hízni. Persze, később meg, szülés után még fogyizni is akar majd! :P :P :P
A fogyira még nem válaszoltál. Vagy ne is feszegessem a témát? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :P :P :P :P :P :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Petit 19.40-kor altattam el!!!!!!!! Reggel 5-kor kelt, délelőtt 9-10-ig aludt és azóta fent volt! :shock: és még nem is volt nyűgös!

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Évi!
Ha lesz időd,írdd meg,hogy mit mondott a dokinéni.Lehet,hogy valamilyen ételre allergiás :roll:

Sedith!
Bocsi :oops: ,elfelejtettem válaszolni a "diétakérdésre" :oops: Szóval,elkezdtem a fogyizást,picit még nehezen megy,de majd belejövök!Neked mennyit sikerült már fogynod?Mióta csinálod a diétát?

Viki!
Hűha,jól bírta a kisfiad!Remélem,reggel nem ébreszt olyan korán :!:

Most csak ennyire futja az időmből,majd jövök bővebben is :P

Szép estét kívánok Mindenkinek!

KépKép
picurka79

Sziasztok!

Lenne nekem egy kérdésem!
Szerintetek hogy lehet egy gyerekből "kinevelni", vagy valami hasonló ezt az addide dolgot. Arra értem ezt, hogy ha közösségben van, vagy valaki jön hozzánk kisgyerekkel, Peti olyan önző hogy az nemigaz. Minden kell neki, még az is amit a másik kisgyerek hozott , mert ha még a sajátját nem engedi elvenni az hagyján, de neki a másé is kell.... És nem csak kéri, hanem ki is tépi a kezéből. Szóval így elég nehezen lehet gyerekek közé vinni, mert elég ciki, pedig jót tenne neki. És persze ha erővel megakadélyozom hogy elvegye a játékot a másiktól akkor iszonyatosan hangos, és sokáig tartó üvöltés jön.

Kinövik ezt maguktól? Vagy csak ha majd testvére lesz?
Vagy ha oviba vagy bölcsibe fog járni??

Nektek nem volt ilyen problémátok??
Vendég

Sziasztok!

Voltunk tegnap dokinéninél, valószínűleg allergia, de egy kicsit köhög is, lehet hogy csak vírusfertőzés! Most kaptunk még rá Calcimusc-ot, Fenistil cseppet, de a Párom is hozott egy tuti krémet rá, majd meglátjuk!

Viki!
Ügyes Petike, vajon ma hánykor kelt? :wink:

Kacika!
Szerintem mindenkinek van ilyen korszaka, majd kinövi, mi gyerkőceink hasonló korúak, Violka is néha nagyon önző, majd megtanulják a dolgokat. Próbáld meg elmagyarázni, hogy cseréljetek kis idő múlva, nálunk ez hatni szokott!

Mennem is kell, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok

Kacika
Máté is pont ilyen volt,de ahogy fejlődik úgy alakúl ez is,már engedékenyebb.Ahhoz képest amilyen cirkuszokat levágott régen hogy ez az övé és csak ő játszhat vele,stb,nagyon sokat javult!Úgyhogy szerintem türelem és nála is alakúlni fog! :D

Jevi
Mi is ugyanilyen bőrproblémával küzdünk egy pár hete.Kedden voltam dokinál,ő mondta hogy ez Máténál is allergiás eredetű.A tuti krémet elárulod nekem /nekünk is? :D

Én meg még mindig takonykorral küzdök. :(

edoci

Sziasztok!

Ma szörnyű napunk volt :( Fanni egész nap nyűglődött,s semmit nem aludt :( Csak most sikerült elaltatnom :!: Lehet,hogy front van :?: Remélem hogy nem egy kezdődő betegség tünetei ezek :roll: Ami viszont jó hír:MA NAGYON JÓL EVETT :P :P :P

Kacika!
Mi is küszködünk ezzel a problémával,de állítólag elmúlik!Minden gyermeknek van ilyen időszaka.Szerintem ezen úgy lehet segíteni,ha sokszor van közösségben.Többek között emiatt szeretném én is gyerekek közé vinni Fannit.Ne érezd cikinek ezt a dolgot,hiszen nem az :!: :!: :!: Légy nagyon türelmes,s minden megoldódik :D

Edoci!
Jobbulást Nektek!

Évi!
Nektek is jobbulást!

Többiek,merre vagytok?

Szép estét Mindenkinek!

KépKép
picurka79

Sziasztok!

Barátnőm, aki nyáron fog szülni ajánlotta ezt az oldal.

Szívesen csatlakoznék Hozzátok.
2008-ra tervezzük a nagyfiam mellé a kistestvért.
Dani 13 éves lesz áprilisban.
Elváltam már 7 éve, és megtaláltam végre a jobbik felem 3 és fél éve.Vele tervezzük első közös gyerekünket. Idén nyáron leszek 35 éves.Szerintem még nem maradtam le semmiről :D .Sőt, alig várom, hogy újra babázhassak.

üdv.: Andi
Vendég

Szia Mindenkinek!

Üdv köztünk Andi, gyere bátran.

Köszönöm a bíztató szavakat. Megpróbálok türelmes lenni, és reménykedem, hogy ezt a dolgot minél hamarabb kinövo.

Boeske átment máshova?
Ha még olvasol minket, hogy érzed magad, voltál e már dokinál.
Ha igen miket mondott?? Hány hetes a pindur?

Betegeknek, taknyosoknak mielőbbi jobbulást!

Szép napot Mindenkinek!
Kati - Peti
Vendég

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást kívánunk!

Andi!

Üdv. itt! :D Gyere gyakran és mesélj sokat! :wink: És akkor jöjjön hozzátok is a gólya, amikor Ti szeretnétek!

Rólunk: Peti ma egész nap összesen fél órát volt hajlandó aludni, azt is persze akkor, amikor babakocsival boltba mentünk! :? Na mindegy. Amúgy vettünk ma Petinek a Lidl-ben egy szerszámkészletet! Mivel állandóan szerelni akar, meg imádja a fúrót :shock: gondoltuk kap egy olyat, amiben fúró van, meg csavarok, meg csavarkulcs, nagyon édes volt, legalább 1 órát elszórakozott vele, hogy a lakás minden általa elérhető pontjára lyukat akart fúrni és közben ezerrel börrögött, meg hozta az elemeket, hogy csavarozzuk össze, meg nyissuk ki-csukjuk be a bőrőndőt, amiben voltak, szóva már ezért megérte ezt az 1500 ft-ot. Van amúgy még vagy 4 féle (kerti szerszámos, meg nem is emlékszem már, volt valami lányos is, talán fodrászos, ha valakit érdekel esetleg)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást kívánunk!

Andi!

Üdv. itt! :D Gyere gyakran és mesélj sokat! :wink: És akkor jöjjön hozzátok is a gólya, amikor Ti szeretnétek!

Rólunk: Peti ma egész nap összesen fél órát volt hajlandó aludni, azt is persze akkor, amikor babakocsival boltba mentünk! :? Na mindegy. Amúgy vettünk ma Petinek a Lidl-ben egy szerszámkészletet! Mivel állandóan szerelni akar, meg imádja a fúrót :shock: gondoltuk kap egy olyat, amiben fúró van, meg csavarok, meg csavarkulcs, nagyon édes volt, legalább 1 órát elszórakozott vele, hogy a lakás minden általa elérhető pontjára lyukat akart fúrni és közben ezerrel börrögött, meg hozta az elemeket, hogy csavarozzuk össze, meg nyissuk ki-csukjuk be a bőrőndőt, amiben voltak, szóva már ezért megérte ezt az 1500 ft-ot. Van amúgy még vagy 4 féle (kerti szerszámos, meg nem is emlékszem már, volt valami lányos is, talán fodrászos, ha valakit érdekel esetleg)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

na bocs, de ez a h.... babanet úgy csinált, mint aki nem küldte el, szóval én csak egyszer akartam :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lányok!
Sajnos ez most nem sikerült!Igaz elég sok problémám volt.Menet közben sajnos meghalt édesapám,így valószínűleg a sokk és a bánat miatt is nem jött ösze.Talán majd most.Próbálkozunk,de sajna kevesebb lesz az időnk,mert letelt a szabink.De lehet,hogy jobb lesz ha nem csak itthon leszek.Azért köszi hogy szurkoltatok nekünk! :( :(
kicsimilán

Kicsimilán!

Részvétem édesapád miatt! :(

Új hónap, új esélyek, lehet még jót is fog tenni, hogy nem csak otthon leszel! :) Mi szorítunk neked is és itt Mindenkinek, hogy mielőbb pocaklakója legyen!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Kicsimilán részvétem:(!
Biztos sikerül majd:)!

Én szerdán megyed a doktor bácsimhoz, mert a spirálomtól meg kell szabadulnom.Utána hajrá.
Remélem nem lesz gond, és hamar sikerül.
Bár aztmondják, minél jobban akarjuk, annál nehezebb.Bízom magunkban :D
vedresandi

Sziasztok!

Vagyok, sőt, újra 100%-os topiktaggá váltam, vagyis 2008-ban szeretnék szülni. Sajnos 2007. okt. nem jött össze.
Elkezdtem vérezni, elmentem UH-ra, és csak egy fejlődésben visszamaradt petezsákom volt embrió nélkül. Szóval most 3 hónap kényszerpihenő, aztán újra nekifuthatunk.
Ne sajnáljatok, én sem fogom fel tragikusnak a dolgot. Elvégre van 2 szép fiam, és 3 hónap hamar eltelik.

Szia Andi!
Drukkolunk, hogy hamar sikerüljön.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Boeske!

Sajnálom, hogy ez lett a vége :( Nagyon jó olvasni, hogy nem törtél össze, nagyon erős csaj vagy! És hajrá 2008!!!!!!!!!!!!! :D

Ma anyósom elvitte Petit fél 10-kor, mi meg nekiálltunk nagytakarítani! Hulla vagyok, megpucoltam az összes ablakot, Porszívó, felmosás, az egész lakásban, vízkőoldó, fertőtlenítés stb a fürdőben, konyhában.... jól elfáradtunk apával, most pihizünk egy kicsit, amíg Petimentesek vagyunk! Jaj, még egy mosást be kell raknom!!!! És délután még valami vacsit is kell főzni, de legalább minden tiszta és rendben van! :D

Jó hétvégét Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Én is takarítok ezerrel, de úgy érzem sosem érek a végére.
Viki: Ti nyertetek :D Munka után édes a pihenés :oops:

Boeske!
Jó, hogy ezt írtad! Erőt lehet meríteni abból, ahogy gondolkodsz.Mivel még én sem tudom, mi fog történni, ezért örülök, hogy ilyet olvashatok :D
Majd 2008-ban!!!!

Jó hétvégét Nektek!

üdv.: andi
vedresandi

Sziasztok!

Boeske, sajnálom, hogy most nem jött össze a baba, de bámulatra méltó a hozzáállásod, ezért tényleg csak szorítani tudok, hogy a következő alkalommal már sokkal szerencsésebbek legyetek! És igen, nektek már van két gyönyörű fiatok.... :)

Kicsimilán, részvétem édesapád halála miatt! Ne izgulj, hamarosan örülhetsz a pocakosságnak! Lazuljatok el, tobbre képes, mint bármi, ha természetesen viselkedtek! Szorítok továbbra is nektek! :)

Volt takarítóknak :wink: jó munka utáni pihenést kívánok, betegeskedőknek gyors gyógyulást!

Mi is jól vagyunk, betegség hál'istennek nincs, bár a Kriszta lábán állandóan valami piros foltok jelennek meg, hol kipirosodnak, hogy elhalványulnak, úgyhogy hétfőn csináltatunk egy székletvizsgálatot, hogy induljunk el valamerre, mi és mitől lehet. Amúgy nem vakarja, nincs is sok, de szeretnék a végére járni.

Tegnap vált valóságossá az első netes ismeretségem. Olyan érdekes, jó, izgalmas érzés volt! Olyan tényleges ismeretlennel való találkozás, mert még képen sem láttam az illetőt, így kabát meg ilyesmi alapján kellett "felismerni". És talált a szó is, úgy érzem! Örülök, hoyg megismerhetetm őket. Pedig 2 hete még nem is tudtuk egymásról, hoyg létezünk! :roll:

NA, puszika mindenkinek, további kellemes vasárnapot! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Picurka, nézd, mit írtak be a másik topikba, ahová írok! :) Egyből rád gondoltam! :) Hátha hasznát veszed!

Kedves Anyukák, Kismamák!
Játszóházunkban (Bp. XVII. ker. Pesti út 41/c.) sok játék, gyermekfelügyelet és játékos foglalkozások várják a (0-5 éves) gyerekeket.
Angol és német nyelvi foglalkozásokat (2-5 éveseknek), fejlesztőtornát tartunk (1,5-5 éveseknek) a kicsiknek. Jelentkezni a foglalkozásokra a 06-70-503-4318-as számon lehet.
Zenebölcsi is indul 0-3 éves babáknak és szüleiknek, erre a 06-20-441-9640-es számon lehet jelentkezni.

A játszóház nyitva: hétfőtől péntekig 9-18 óráig (12.30-13.00-ig zárva)
Hétvégenként (előzetese egyeztetés alapján): születésnapi bulik, gyermekzsúrok rendezését vállaljuk. Gyermekfelügyeletre is van lehetőség (minimum 3 óra időtartamra).

Február 25-én, vasárnap (kivételesen) nyitva lesz a játszóház 10-16 óráig.
10.00. órától kézműves foglakozást tartunk az érdeklődőknek.

Március 1-én, csütörtökön 16.00. órától lesz az első fejlesztőtorna foglalkozásunk. Ezen ingyenesen lehet részt venni, próbaképpen.
A próbafoglalkozásra a 06-70-503-4318-as számon lehet jelentkezni.

A későbbi fejlesztőtorna foglalkozások ára 800.-ft/alkalom lesz.

Bővebben a játszóházról: http://www.beababakuckoja.fw.hu/
Telefon: 06-70-503-4318
e-mail: beababakuckoja@vipmail.hu

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok

Andi
Üdvözöllek én is!Gyere gyakran és mesélj! :D

Viki
Édes lehetett Peti ahogy szerel! :D Képek???Már régen gazdagítottad a topikot képekkel :lol: (tudom sokszor nyúzlak vele,bocsi :oops: :lol: )

Boeske
Sajnálom hogy nem sikerült! :( De a továbbiakban is hasonló pozitív hozzáállást!S továbbra is drukk hogy minél hamarabb összejöjjön a baba! :D

Kicsimilán
Őszinte részvétem :cry: .

Szép napot mindenkinek!

edoci

Nahhh...mára ragyog minden.Jöhet a vasárnapi ebéd elkészítése.
Párom dolgozik, így hamarabb elkészülök, nem lábatlankodik.Szeret főzni, ezért kotnyeleskedik :D

Sikerült egyedül, magamtól 10 ig aludnom."Kicsifiam" ahogy nő, úgy alszik ő is 10-11 ig.Bár önellátó, ha felkel (13 éves éesz), de ezt nehéz kinőni, hogy ne keljek fel hozzá.Ha minden jól megy a kelést még akár utálhatom is.

Ma megjött, remélem ebben a formájában utoljára :D .
Szerdán a doktor bácsim leveszi a spirálomat.Utána jó lenne örülni annak, ha nem így lesz.

Derűs vasárnapot, jó étvágyakat az ebédhez! :D
vedresandi

Andi

Hű de izgi!Akkor drukk nagyon nektek!
Milyen jó már neked hogy ilyen nagy fiad van! :lol:

edoci

Edoci!

Kösziii....Én is drukk-drukk Mindenkinek!

Tényleg jó, hogy Dani már 13 éves lesz.Ő is nagyon szeretné a kistesót!Nagy és okos segítségem lesz.Nem is bánom, hogy ekkora lesz a korkülönbség köztük. Nyilván vannak előnyei és hátrányai, de fő a boldog Család! :D
vedresandi

Nem tudjátok véletlenül, hogy az elkészített vonalzónak, ha bemásolom a helyét, miért nem tudom megjeleníteni???
A rendszer mindig valamilyen indokkal elutasítja.
Akartam képet is felrakni, de hol nagy, hol pedig a mérete nem jó.
Lehet hogy egyszerű, csak én vagyok szőke!?
Ki tud ebben nekem segíteni?
vedresandi

Talán sikerült a vonalzóm????
vedresandi

Sziasztok!

Andi!
Üdvözöllek köztünk,jó,hogy csatlakoztál hozzánk :D Egy kis pocaklakót kívánok Neked a lehető leghamarabb :P Szerda után nagyon sok +++++++++++++++++energiát küldök,s drukkolok a gyors sikerért :!:
Nagyon tetszik a vonalzód :!: :!: :!:
Viki!
Aranyos lehetett a kisfiad szerelés közben :P Remélem,sikerült kipihenned a hétvégi nagytakarítás fáradalmait :!: Javult Peti alvásideje valamennyit?
Kicsimilán!
Őszinte részvétem édesapád miatt :( Ne csüggedj,meglátod hamarosan beköltözik a kis pocaklakó!Továbbra is izgulok Érted :P

Boeske!
Sajnálom a történteket :( ,de fő a pozitív hozzáállás!Teljesen igazad van,már két gyönyörű kisfiú anyukája vagy,s a harmadik baba sem várat sokat magára :D

Sedith!
Örülök,hogy jól sikerült a találkozás :P Köszi,hogy gondoltál rám,aranyos vagy :D :D :D
Ezt a játszóházat ismerem,mert elmentünk megnézni,de sajnos nem igazán jó!Főként 4-5 éves gyerekek vannak ott,s inkább gyermekmegőrző jelleggel bír.Viszont sikerült már egy kis társaságot szereznem Fanninak!Amiket írtál nekem a múltkor,nagyon sokat segítettek :!: :!: :!: Köszi :P :P :P
Megismerkedtem egy anyukával,akinek szintén koraszülött volt a babája,s Fannival egykorú :lol: Eljárunk egymáshoz,így a picik tudnak játszani,s nekem is van egy kis társaságom :P Megyünk majd zenebölcsibe is :!:
Majd számolj be a székletvizsgálat eredményéről!

Edoci!
Meggyógyultál már?
Kacika!
Merre vagy?

További szép napot Mindenkinek!

KépKép
picurka79

Sziasztok!

Én is tudok egy játszóházat a XV. kerületben. Zsókavár utcában, a Hartyán közi oviban.Nem tudom földrajzilag kinek jó, de anno 2005-ben a mi gyerekeinkkel alapítottuk. A lényege az volt, hogy a gyerekek és anyukák kellemesen eltöltsék az idejüket. Közös ünnepeket tartottunk (mikulás,karácsony,húsvét), nyáron medencéztek a gyerekek, és minden új öteletet szívesen fogadnak. A gyerekek játszottak, anyukák beszélgettek. Anno vittünk játékokat, amikor elindult, de gondolom, mivel ilyen hosszú ideje működik, támogatja az önkormányzat.Nincsenek kimondottan szabályok, magunk alakítottuk ki.Szövődtek életreszóló barátságok, ami nálunk a mai napig tart.Az óvodának a már nem használt részében van kialakítva, tehát manócskáknak való.Ha érdekel bárkit, szívesen megkérdezem, hogy most hogyan működik.

Derűs Napocskát Nektek.
vedresandi

Sziasztok!

Nem vesztünk el, csak a hétvégén ünnepeltünk, és rengeteget főztem :lol: , meg mosogattam :evil: De jól sikerült minden, és ez a lényeg.

Kicsimilán, Boeske! Sajnálom! :cry:

A jövő héten megyek én is a dokimhoz levetetni a spirált....ha lesz még nála időpont, de ha nem akkor jövő utáni héten.
Tiszta furcsa lesz...Kicsit be is paráztam a dologtól, hogy ilyen közelivé válik látszani. (na ezt jól megmondtam, de értitek)
Hogy mi van akkor ha Peti nyűgös lesz, és én meg nagy pocakkal majd nem tudom felvenni, vagy ha a hisztijével majd engem is jól felhúz, hogy tudom majd megállni, hogy ne legyek mérges, hiszen az meg a picurnak árt....húúú, kemény dió.
De ugyanakkor meg annyian megcsinálták már, mi is túléljük majd a nehezebb időszakot is.

Sedith!
Kivel ismerkedtél a neten??

Üdv Mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

A hétvégén akcióba akartam lépni erre sikerült összeveszni apával, azis eszembe jutott elköltözök. Hogy lesz ebből hugica? :shock: :shock:

Boeske: Kár, hogynem jött össze!A hozzá állásod miatt irigyellek, én tragikusabban fogtam volna fel!

Kicsimilan: Részvétem!! :cry: :cry:

Edith:Az első netes "randi" jó lehetett, ilyet már éltem át én is és olyan izgi volt. Aztán megszakadt a kapcsolat.

Kacika: Ilyeneken szoktam én is töprengeni sokat, de mindig arra jutok, hogy menni fog, hisz mások is átvészelik miért én lennék a kivétel!!!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Köszi mindenkinek a jóleső szavakat!
Bocs,hogy ilyen késői vagyok,de a kisebbik egyszerűen nem akar aludni normálisan napok óta.
Jó éjszakát mindenkinek.
Megyek én is sunyni,de még lehet,hogy romantikázunk kicsit,ki tudja,hátha...
Viszlát holnap,remélem hamarabb tudok jönni.
kicsimilán

Sziasztok

Na,indenhol romantika volt az éjszaka? :lol: Nálunk sajnos nem,ugyanis délután elmentem szánkózni Mátéval Dobogókőre és úgy elfáradtam hogy Mátéval együtt bealudtam. :?

Kicsilány
:( Szerintem minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. :? Kitartást!Azóta változott a helyzet?

Kacika
Régebben én is paráztam ettől,de ahogy nő Máté egyre jobban megnyugszom.Na de ha már a pocakomban lesz a baba szerintem ismét parázni fogok ettől.De ahogy írtad:mások is megcsinálták! :wink:

Andi
Jó lett a vonalzód! :wink: A képeket próbáld meg lekicsíteni/tömöríteni. :wink:

Picurka
Köszi,megvagyok,már meggyógyultam,tegnap óta viszont Máténak kezdett folyni kicsit az orra.Remélem ennyivel megússzuk.
Örülök hogy sikerült társaságot szerezned! :wink: Hogy állsz a fogyival?

Szép napot mindenkinek!

edoci

Sziasztok!

Mi is megvagyunk még, csak nem jutok ide írni! Olvasni még csak-csak, de mire írnék mindig jön valami :(

Minden betegnek és lábadozónak gyors gyógyulást!

Nekem tegnap este megint megjött, úgyhogy lassan tényleg aktuálissá válik nálam is a topik címe, 2008.! :lol: Egyáltalán nem zuhantam meg(az előző hónapot nehezebben viseltem sokkan, akkor csalódott voltam), sőt egyelőre én is úgy vagyok vele, hogy jobb így, mert én is állandóan azon agyalok, hogy mi lesz, ha Peti nyűgös lesz, cipelnem kell, stb... én meg rosszul leszek, hányok, állandóan aludni akarok meg sírok (mert Petivel ez volt). Szóval most úgy érzem, nyertünk még egy hónap szabit!!!

Kicsilány!
Veszekedés :( Azóta mi zújs???

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Kacika!
Megkérdzhetem,hogy mit ünnepeltetek a hétvégén?Ezek szerint már közeledik a nap,amikortól már élesben lehet próbálkozni?
Jaj,de izgi :P :P :P
Kicsilány!
Minden házasságban,párkapcsolatban vannak problémák,
kisebb-nagyobb összezördülések!Szerintem nem lehet akkora baj,hogy arra gondolj,elköltözöl otthonról :!: Biztos, gyorsan kibékültök,s akkor egy nagy hajrá,s összejön a hugica :D Fel a fejjel!!!Ma mi a helyzet?
Edoci!
Jó kis programotok volt tegnap :P Nem csodálom,hogy elfáradtál :!:
A fogyókúra jól halad,kitartóan csinálom,de még semmi eredmény.Lehet,hogy egy kicsit tornáznom is kellene,de hát nehezen tudom rávenni magam :(
Remélem, Mátét elkerülik a bacik :!:

Viki!
Jó,hogy nem tragikusan fogadtad a" mikulást"!Ügyes vagy :P
Én mindig azt mondom:új hónap,új lehetőség :P
Szurkolok,hogy a következő hónaptól legalább 9 hónapig elkerüljön a "miki" :P

Lányok!
Észrevettétek,hogy lassan egyre többen kezdjük el a babaprojektet :D Már látom,hogy az elkövetkező hónapokban izgulhatunk egymásért :D
Én is félek egy kicsit a gyermek melletti terhességtől!Bennem is gyakran felmerülnek kételyek,de biztos vagyok benne,hogy remekül fogjuk venni az akadályokat :P Bár már ott tarthatnánk......

Sziasztok!

KépKép
picurka79

Sziasztok!

Picurka! a szülinapomat ünnepeltük, bár csak 28-án lesz, de a most hétvégén sokaknak nem lett volna jó a családból, így előre hoztuk.
(29. :oops: )

Edoci! Irigyellek kicsit a szánkózásért, itt semmi hó nincs, nem is volt idén, pedig nagyon gyúrtam én is egy kis szánkózásra, angyalkázásra a hóban Petivel.

Kicsilány! Sajnos nálunk is volt már ilyen(sőt nem is egy), akkor nekem is eszembe jutott az elköltözés, válás, de viszonylag hamar megoldódott.
Azóta is vannak néha veszekedések, (de hol nincs?) de akkor megtanultam, hogy nem kell rögtön olyanra gondolni hogy válás, kölötés, és nem is szabad ezt kimondani.
Ha kimondja az ember az olyan visszavonhatatlan, míg a gondolatot az ember a békülés után elhessegeti gyorsan a fejéből.

Sajna takarítanom kell amíg még Peti alszik, utána képtelenség.

Tényleg ti hogy oldjátok meg, mikor??
Peti egészen piciként még félt a porszívó hangjától, aztán 1 éves kora körül már nem, sőt nem is érdekelte a dolog. De kb 4-5 hónapja megint fél, ha bekapcsolom azonnak sír. Nem is értem....

Na puszi Mindenkinek
Kati - Peti
Vendég

Sziasztok!

Edoci!
Hát a tuti krém nem vált be :wink: , de javultak a pöttyök, talán a Fenistil csepp hatására is! Én amúgy a mogyóróra, mandulára gyanakszom, mostanában többet evett belőle Violka, de most pár napja nem adok neki! Aztán a fene tudja!

Viki!
Takarítani nálunk is kellene, mikor jössz? :lol:

Boeske!
Sajnálom, de örülök is, hogy pozitívan állsz hozzá, majd legközelebb!

Andi!
Én is üdvözöllek, gyere gyakran!

mennem is kell, sajnos: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Edoci!

a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jevi!

Beszéljük meg :wink: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na, megpróbálok visszatérni a valós életbe. Az elmúlt napokban sokminden történt.

Márk túlesett a háromnapos láz nevű betegségen. A kiütésekből jöttem rá, előtte a doktornéni a fogzásra fogta a magas lázat. Persze foga is jön bőven Márknak, már 11-nél tartunk, és az egyik szemfoga is kibukkant.

Barnánál elkezdődött a "miért" korszak. 2 napja minden második mondata az, hogy "de miért?" Egyre önállóbb a srác, már a zokniját is maga húzza fel (na, meg le is :)) Most már csak a pelenkát kéne elhagyni.

Jó éjszakát mindenkinek!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?