Halihó!
Megann!
Engem sem untatsz a beszámolóiddal, úgyhogy jöhetnek nyugodtan, én nagy élvezettel olvasom...
Látszik, hogy nagyon megérintett Téged ez a "más" világ, mindenféle szempontból.
Dehát, azt hiszem, mindannyian így lennénk...
Azt nem tudom, hogy Ti szállodában laktatok, vagy kínai srácnál???
Az lejött, hogy kínai srác nem a szegények közé tartozik. Az ő lakásán voltatok??? Mennyire volt más, mint amire számítottál???
Prüntyi!
Jobbulást!!!
Mai bőgésem megvolt, most kivételesn nem após, hanem Gergő miatt.
Épp tegnap meséltem, hogy felmászik a dohányzóasztalra, ugye.
Az még hozzá tartozik, hogy állandóan az ablakban akar állni, mert ugy drágalátos após hozzászoktatta, sőt, mostmár Robinak is reklamál, hogy fel akar állni, és persze Robi nem ellenkezik.
Én meg hiába ugatok, hogy egyszer ennek rossz vége lesz.
Na, ma meg is lett mindennek az eredménye.
Épp Gergő szobáját ganalyoltam, mikor jövök be ide, tök csend van, Gergő sehol. Nézek jobbra-balra, sehol. Szólok neki, hogy Gergő, hol vagy??? Erre elkezdi böködni az ablakot, hogy "Apppa""".
Nem fogjátok elhinni, felmászott a dohányzó asztalon keresztül az ablakba, és állt az ablakpárkányban!!!!!!!!
Komolyan mondom, azt hittem, menten elájulok, bár szerintem érezte, hogy rossz fát tett a tűzre, mert rögtön leguggolt (az ablakpárkányon, még jó, hogy jó széles)
Hát komolyan mondom elkezdtem bőgni rögtön, aztán meg kiabálni vele, és jól el is fenekeltem.
Persze, lehet, hogy nem ezt kellett volna tennem.
De itt még nincs vége , abban a minutmban, hogy elfordultam, újra skera fel az asztalra, majd a párkányra.
Hát azt hittem, ilyen csak a mesében van...
Eme tudományát tegnap mutatta be először, de akkor nem mászott az ablakba, csak az asztalról lesett ki az ablakon, Robi épp akkor állt ki a garázsból...
Egyébként meg itt is fos idő van, hajnal óta jégeső szakadt, kb. 10 óráig. A fákon már jégcsapk lógtak. Aztán átváltott intenzív havazásba
Most épp nem esik semmi!!!
Barbi!
Képzeld, a Babaszobán van egy csaj, aki árult egy Next farmerkabit, narancssárga "beépített" pamut kapucnival.
Nem találkoztál vele??
Na, ez szerintem 1000 %, hogy annak a farmernak a kabátja, amit most vettem, mert a kép alapján dettó ugyanaz a minta, koptatás van rajta, mint a gatyán.
Írtam a csajnak, hogy nagyon-nagyon szeretném, tegnap válaszolt, hogy le van foglalózva, de ha mégsem kell, akkor az enyém.
Erre, tessék, ma írt, hogy az enyém a farmerkabi!
Úgy örülök neki!!!