Új privát üzeneted érkezett!

Egy utcsó Jack
Kép

Maja sorozat nincs, csak egy kép :( :( :(
Kép

Leon küzdelme a könyvekkel
Kép
Kép

Nolcsi sorozat
Kép
Kép
Kép
Kép

Leon Rókival olvas.......
Kép

Nolcsi meg Mankával albumot nézeget
Kép

Itt a vége :D
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Roki: mondtam a profnak, hogy még gyeden vagyok a kislányommal, és nagyon megértőnek tűnt :) hetente max 1-2x mennék le, május-júniusban meg töményebben, és a nyáron is elvétve. nekem ez van a fejemben, meglátjuk ő mit ajánl, de sztem lesz kompromisszum. azt nem tudom vállalni, hogy rendesen lejárjak, vagy leköltözzek, de ez sztem neki is világos. egyébként ő volt az, aki bejelölt az iwiwen, én meg jl meglepődtem, hogy tudja, hogy ki vagyok. nem gondoltam, hogy észre veszik a kis porszemeket is :D ráadásul tegeződünk :shock: úgyhogy ezentúl előre fogok neki köszönni :wink:
ja, és ez azért lesz jó nekem, mert ketyeg a szakvizsgám ideje. még van 2 kolléganőm, aki hasonló cipőben jár, ők a fél évből kb 4-et tuti, hogy az osztályon fognak ledolgozni, úgyhogy én ennyit úsztam meg, ezért örülök marhára, hogy a főnök is belement. remélem ezt nem olvassák :wink:

KépKép
KépKép
and
 
 


Barbi!
jók a képek! Marci nagyon komoly nagyfiú! Jack meg olyan aranyosan anyás :)
sírás van..

KépKép
KépKép
and
 
 

 
 

Helló Lányok!

Talis képek szuperek!!!

Zsuzsa baba haja eszméletlenül tetszik!!!! Szerintem fodrász sem tudná ennyire divatosra nyírni. És gyanítom, ráadásul természetesen ilyen...

Mazsi hatalmasat nőtt, mióta nem láttuk, és nagyon-nagyon szép!!!

És Jack is nagyon kis fickós lett!!!

Maja szokás szerint nagyon kis csini, és hát a házigazdákról meg ne is beszéljünk!!!

Kép
kuha
 
 


Sziasztok Lányok!

Na véget ért a kettő hét :P :cry:

Nagyon édesek a gyerkőcök, de muszáj kiemelnem,hogy Mazsi nagyon nagy fiú lett, már Ő sem babás és Jack is! És Zsuzsa olyan szép! De a többiek is nagyon édesek, de Ők most nagyon szemet szúrtak.

Mielőtt elfelejteném...
Prüntyi, Kuha és mindenki
A fánk receptet nem találom :oops: :oops:
Ha valaki tudja a nagyon nagyra kelő fánk receptjét, akkor kérem, hogy dobja fel!

Voltunk tegnap dokinál. Hát Marci még mindig hurutos, de gondoltam egyébként. Nagyon makacs ez a kórság. Fene.
Azért lassan de biztosan kilábalunk!

A sulival már nem akarlak Titeket untatni. Annyi csak, hogy imádom és nagyon hiányzik már most és imádom! :lol:
De persze nagyon örülök, hogy végre Marcival együtt lehetünk. És nagyon ügyes kisfiú volt, a Tőle telhető legnagyobb türelemmel viseltetett! Kb mostanra fogyott el amúgy a türelme. Ma Árpi maradt Vele itthon. Még Ő sem tudta napközben elaltatni. Addig ébren volt amíg haza nem értem kb 4 után. Aztán én gyorsan lefektettem.
Ja és köszönöm még a Családomnak nélkülük nem tudtam volna eljárni suliba! :lol: :lol: Na most viccelődtem, de amúgy tényleg igaz.

Ami szemet szúrt még. Benianyu hol vagy?
Hétfőn sétálunk? De jó lenne!

Most megyek ha tudok még olvasgatok, de amúgy még ezer és egy dolgom van.

puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Sziasztok! :) :)

Itt vagyok. :oops: Köszi, hogy hiányoltatok! Aranyosak vagytok. Meggyógyultunk nagyjából, meg minden rendben, csak kicsit nem voltam aktív. :oops:

Visszaolvasgattam a lemaradásom, nézzük mire emlékszem. :)

Barbi,
Nagyon jók a talis képek! :) :) Helyesek a gyerekek, nagyon jók a sorozatok! :) Meg a tegnapi kádas képek is nagyon jók! :) :)

Rokica,
Jó bátor vagy, hogy bevállaltál ma még egy babatalit. De ki tudja, mikor tudtok legközelebb részt venni! :wink: :wink:

And,
De jó, hogy ilyen rendes a főnököd. Már lelkileg is könnyebb így tervezni, nem kell görcsölni (annyira), hogy hogyan és merre.

Kuha,
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen baj a munkahelyetekkel :!: :!:

Nyúlné,
Kisnyuszi csibészvigyori és nagyon édes, mint mindig. :)

Ayse,
Jobbulást Lilinek, drukk, hogy a családi összejövetelre jól legyen. Andris monológ nagyon ütős és persze ismerős nekem is.
Te hogy tudsz rádiót hallgatni a gyerekek mellett? :?

Jucc,
Gratula a férjednek! Ez tényleg nagy dolog! Most már remélhetőleg kicsit többet tud majd veletek lenni, ha a cég ilyen jó alapokon áll. Vagy ellenkezőleg? :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Juci,
Egyszerre írtunk! :) :)
Hétfő oké, már nagyon várom, hogy egy jót beszélgessünk. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!
Koriszünetben gyorsba......

And
ne tessék porszemekkel szerénykedni!!!!!!!!!!Hiába a Forster..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Nekem Szeged csak 60km!!!!!! :D :D :D
De jól átni hosszú-hosszú idő után Mazsit!!!!!!!
Zsuzsalány meg igazi topmodell, gyönyörű!!!!!!!!!
Kisnyúlfiú szintén topmodell sapkástul-sálastul!!!!! :wink:
Nolcsi, Leon is hódító mint mindíg!
Majácskáról olyan kevés kép készül, többet,többet!
Rokica
Hmm, akkor lehet Szilvi mégis februári csajszi lesz????

Pussz Mindenkinek, mentem!!
bocsi, hogy olyan sete-suta voltam..... :oops: )

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Benianyu!
Úgy, hogy a 90%-át nem hallom, ha ébren vannak. Amiért nagyon könyörgök, azt engedik, pláne, ha a hangszóró mellé állok, még hallom is. Az lenne a jó, ha minél kevesebbet szólna....
Éljen, hogy jobban vagytok!

Juci!
Arra a receptre gondolsz, amiben nincs tej és tojás?

Hát igen, a babatali az tényleg jobb, mint a net előtt való ücsörgés :? :? :?

ayse
 
 


Még beestem így éjszakára.

Barbi :) Mennyi jó kép! Annyira gyönyörűek ezek a nagyfiúk és nagylányok, csak győzzek gyönyörködni! Zsuzsán és Mazsin csak ámultam, és Jack szemei! Őrület :) Annamamiék hogy vannak, mikor tud végre netezni???

Rokica :) De izgi! Jót tett mégis az indiai kaja? :)

Ayse :) Nekem is ez jutott eszembe: Keressük itt a jónépet, de persze hiába, ha ők talin vannak :)
Lili hogy van?

Jó éjt!


J.

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Lehet, hogy megbánom reggelre, mint a kutya, amelyik hetet kölykedzett...de ez már beszivárgott az "igazi" életembe is (ahogy Rokica fogalmazott), és ott fogom kezelni ahol keletkezett, ahogy ő javasolta anno.

Bevallom állati rosszulesett, hogy nem hívtatok el a talira, nemcsak erre, hanem az utóbbi idők "spontán" szerveződött bulijairól beszélek. Mert azért a tendencia nagyon jól kivehető, hogy ki fér bele ebbe a társaságba és ki nem, elég a képeket megnézni és figyelmesen olvasni.

Ha mondjuk a miskolci különítmény szervez magának bulit, az nyílván nem zavar, hiszen értelemszerűen ugye nem mennék oda, mint ahogy Hajni (bocsi Hajni) is inkább szomorúságot érez, hogy nem lehetett itt, nem pedig csalódottságot, mint én. Hiszen ennek az eljárának az az üzenete, hogy elolvassuk amit írsz (vagy nem), nevetgélünk/szörnyülködünk rajta de azért lehetőleg személyesen ne vegyülj el közöttünk.

Bizony itt már van egy kis belső kör, a topiktagok, ha tudnak róla, ha nem kaptak egy kis láthatatlan címkét: első/másodrangú állampolgár. (Ezzel a tettemmel lehet, hogy kiérdemlem a persona non grata-titulust is.) Utoljára általános iskolás koromban éltem meg ilyet, azt hittem, felnőtt fejjel már nem kell, de itt a fórumon ez a második alkalom (csak érdekeségképpen érdemes egy kicsit beleolvasni az elsőbe, ki hogy viselkedett akkor).

Tudom, és helyénvalónak tartom, hogy kialakuljanak szorosabb barátságok, netán baráti társaságok egy fórumon. Mint ahogy ellenszenvek is. Mit is lehet tenni ilyenkkor, hogy ne érezze magát úgy a másik, mint én (aláírom, hiperszenzitív vagyok), azaz kirekesztve.

1. Bevállalni. Kenyerem az őszinte beszéd (Tartok tőle, ezért is vagyok itt, persze az "igazi" életben józanabb vagyok - ott ugye a pénz beszél. Tanulságnak viszont állati érdekes ez a helyzet és a saját viselkesésem, valamint a következményeinek a megfigyelése.)
Nyíltan és férfiasan - ez szimpatikusabb és elfogadhatóbb. Nem véletlen, hogy ezt a két jelzőt együtt használják. Ez így olyan "nőciskedés".
2. Nem szólni róla a többieknek képek formájában sem. Mégis mit vártok, mit írjanak a többiek ilyenkor: jajj de jó buli volt, légyszi máskor se hívjatok meg?
A "jajj de helyes, cukimuki, de édi" hsz-eket őszintének érzitek ilyenkor?

A konkrét eset azért is fáj, mert itt a "kicsi a lakás"-filozófia nem életképes. Ráadásul Barbi emlékszel talán, hogyan is keletkezett nálam babatali. És mégvalaki miatt fáj, az utólag értelmet nyert talányos félmondat és egy másik társaság miatt.

Egyébként a "kicsi a lakás" helyzetre Jucc megoldását sokkal fairebbnek tartom. Megmondta, hogy ez a helyzet, ki tud jönni, lehetőleg az jelentkezzen, aki tutira eljön. Szerintem ezzel kapcsolatban nem érezte magát rosszul senki. Ha mégis, cáfoljon meg.

Arra gondoltam, jelzésértékűen nem írok pár napig. Aztán, hogy sohase. Mert belém szorult egy óriási büszkeség is, ha úgy tetszik ego. Az én társaságomat ki kell érdemelni.

Aztán eszembe jutott, hogy nagyon a szívembe zártam itt jónéháy embert, mindegy, hogy a szomszéd faluba készül, vagy több ezer kilométer választ el tőle. És az ő életükből nem szeretnék kilépni egyelőre (előbb-utóbb úgyis ezt hozza az élet, és ez a rendjénvaló). Most viszont elment a kedvem...

ayse
 
 


A szívembe zárt emberek között természetesen találhatunk az úm. belső körből is. Félreértésk elkerülése végett. Nagy a szívem sajnos, túlságosan is nagy.....

ayse
 
 


Sziasztok!

Benianyu :lol:

Ayse
Sajnos fizetnem kell, mégpedig azért mert nem eleve államilag támogatott a képzés. Eddig egyébként államilag finanszírozott volt az elnevezés, de most már államilag támogatott, pontosan azért mert a hallgatónak is kell fizetni mindenképpen.
Szóval lényeg a lényeg GYED ideje alatt akkor részesülhet a hallgató állami támogatásban, ha úgy tetszik akkor ingyenes, ha
- eleve államilag támogatott képzésre veszik föl és akkor átvállalja ezt az "önrészt" a GYED ideje alatt.
- ha valamilyen mester képzésen vesz részt. Ez hivatalosan lehet hogy nem így neveződik, de vmi ilyesmi.

Talik
Nem lehet, hogy azért nem hívtak Téged, mert sajnos Lili az utóbbi időben elég sokat betegeskedett? Most csak magamból kiindulva, ha én rendeznék egy korlátozott létszámot elbíró talit, akkor annak nyilván nem szólnék akiről tudom, hogy beteg mivel nyilvánvaló hogy nem jön.


Jucc
Tényleg, gratulálok én is a Férjednek!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Ja és azt hiszem, hogy nincsen a fánkban tojás meg tej.
De én balga már erre sem emlékszem :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Sziasztok!

Ayse :) Szerintem jó, hogy kiírtad Magadból, ráadásul gyönyörűen megfogalmaztad az én érzéseimet is, köszönöm! Én is nagyon érzékeny ember vagyok, de nem hiszem, hogy emiatt szégyenkeznünk kellene. Biztos készen vannak a frappáns válaszok, kíváncsian várom őket :)
És sajnálom, hogy álmatlan éjszakád volt emiatt :(

Juci :) Lili éppen nem volt beteg, emiatt ugyan hívhatták volna őket.

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Sziasztok!

Ayse, Jucc!

Lehet, hogy nem fog jólesni, amit most írok, de én ugyan nem érzem megbántva magam, amiért nem hívtak meg.
Igaz, talit sem rendeztem még. Hogy miért, az nem fogom ezredszer is leírni, de hozzáteszem, hogy szerintem azok közül, aki még nem rendezett talit, senki nem vágyik jobban rá, mint én...

Azt nektek is be kell látnotok, hogy ebben a társaságban senki nem viszonyul minden emberhez egyformán. Vannak, akit sokkal jobban a szívébe zár az ember, és vannak, akiket kevésbé.
Barbi védelmébe (bár, ha most nem épp róla volna szó, akkor máséba), azt Ti sem tagadhatjátok, hogy rendezett már nem egyszer, ún. "nagy talit". Amit itt közzétett, és azt is, hogy BÁRKIT nagyon szívesen lát.
El kell fogadnunk, hogy nem egy nagy család vagyunk, ahol meg kell sértődnünk, ha valakit kihagynak mondjuk egy karácsonyi vacsorából.
Bizonyára mindenkinek megvan, hogy kivel jár össze sűrűbben, kivel kevésbé.
Most így döntött, hogy ezeket az embereket hívta meg a talijára.

Gondoljunk csak bele, most azon is megsértődhetnénk, hogy Nyúlné és Barbi sűrűbben találkoznak a privát életben??
Vagy mert Mea rendszeresen jár hozzánk???
Nyilván, mert közelebb kerültünk egymáshoz.

Mint ahogy az sem esett soha rosszul, ha négyen-öten közös játszóterezésre, Margit - szigetezésre mentek.
Miért kéne???

Vagy amiatt esik rosszul Ayse, Jucc, mert úgy érzitek, hogy ha a Ti nagy talitokon ott volt Barbi (azért emelem ki folyton őt, mert jelen esetben nála volt a tali), akkor "elvárás", hogy visszahívjon???
Biztos vagyok benne, hogy fog még Barbi is nemegyszer nagy talit rendezni, ahol továbbra is szeretettel vár majd titeket is.
Mint ahogy engem is, pedig egyszer nem volt még nálunk, sem tali , sem pedig semmi más formájában...

Gondolom, Barbi is hasonló képpen fog vélekedni. Remélem legalábbis. De azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ráun erre az ovis módszerre, és egész egyszerűen nem lesz kedve magyarázkodni.
Már csak azért sem, mert véleményem szerint nincs is miért.

Az meg fel sem merül bennem, Jucc, hogy jó előre "legyártották" a frappáns válaszokat. Ha egész egyszerűen ez eszükbe jutott volna, akkor az is eszükbe jutott volna, hogy nem tesznek róla említést, nem teszik fel a fényképeket, stb.
Mert, ha jól belegondolok, és így álltok a dolgokhoz, akkor végülis, kinek mi köze van hozzá???
Egy meghittebb talit rendeztek (jelzem nem először, és pont ezért nem értem, hogy most mi a probléma),azok társaságában, akikkel jelen pillanatban szerettek volna.

Mennyivel esett volna jobban, vagy mennyivel éreznéd magad kevésbé megbántva, ha bandába verődnek, és a sarki játszótéren találkoznak, majd utána arról teszik fel a képeket???
Gyanítom, hogy nem éreznéd magad megbántva.
Pedig az mivel másabb??? Semmivel. Akkor sem szóltak volna, sem neked, sem nekem.
Mert négyesben, ötösben szerettek volna talizni.

És ez így van jól, hidd el, nincs ebben semmi különös, így kell elfogadni!!

Kép
kuha
 
 


Méltatlan hozzám a magyarázkodás és a huzavona, de válaszolok, csak azért, hogy ne úgy tűnjön, mintha az érvek súlyától beláttam volna tévedésemet és igazat adnék.

Juci!
Nem volt beteg Lili az utóbbi időben, egyébként meg erre van a nyelv, hogy megkérdezzék. Már hétfőn lehetett tudni, hogy tali lesz, csak egy kicsit a másik topikban kell olvasni.

Kuha!
Az én stílusom nem volt bántó és ezért kérem velem szemben is ezt a hangnemet, az ovis szóra gondolnék itt.

Igenis úgy gondolom, hogy a kapcsolatoknak egy viszonossági alapon kell működniük, ha én elhívok valakit magamhoz, szeretem, ha visszahívnak. Ez így működik évszázadok óta, minden kultúrában.

A fejtegetésed első feléről már írtam: nyílvánvaló, hogy nem szerethet mindenki mindenkit egyformán, ebből adódnak az ilyen helyzetek, a magánbulik. Azt azonban hadd gondoljam úgy, hogy mégiscsak úgy érzi mindenki, aki ezeken részt vesz, hogy azért nem teljesen "szép", ami történik, mert előre sohasem esik szó róla előre, mindig csak utólag. Amit nem értek.

Valamit írtam tendenciákról. Nézdd vissza kérlek az utóbbi idők magántalijairól készült képeket és mondd azt, hogy nem ugyanazok szerepelnek rajta (a hiányzóknak tudok felmentést, hogy akkor éppen mért nem volt alkalmas nekik). Arról írtam, hogy sajnálom, hogy én ebbe sohasem férek bele.

Szerintem mindenki tudja, miről beszélek, ne csináljunk már úgy, mintha valamit félreértenék.


És mégegyszer ideírom a lényegét a mondanivalómnak:

Kár, hogy a "meghitt" fogalomba én nem férek bele, asszem ezzel csak rontottál a helyzeten.

És mégegyszer ideírom a lényegét a mondanivalómnak, talán akkor nagyobb hangsúlyt kap:
Hiszen ennek az eljárának az az üzenete, hogy elolvassuk amit írsz (vagy nem), nevetgélünk/szörnyülködünk rajta de azért lehetőleg személyesen ne vegyülj el közöttünk.

ayse
 
 


Kuha :) Én csak a saját nevemben beszélhetek, de engem nem győztél meg arról, hogy nem volt mit zokon vennünk. Ayse ezeket leírta, hogy teljesen normális, hogy egyesek jobban, mások kevésbé kedvelik egymást. És hogy senki nem sértődik meg azon mondjuk, ha a miskolciak taliznak. Itt a tendenciáról van szó, és arról, hogy vagy ne szóljanak róla / ahogy írod Te is: senkinek semmi köze hozzá/, vagy nyílt a dolog. Így nekem kifejezetten olyan érzésem van, hogy hergelik a népet. Talán emlékszel: Megann is szóvá tette egyszer/ vagy többször is: már megint kimaradtam egy taliból. Na, ilyen érzés.

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Na, közben Ayse válaszát is látom :)

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Ayse!

Nem hinném, hogy bármit is rontottam volna a helyzeten, de teljesen mindegy.

És igenis tartom magam a "meghitt" szóhoz. Hogy miért???
Voltam már egy-két nagy talin, nem tudsz odafigyelni maximálisan mindenkire. (Bár biztos ezt is meg fogod cáfolni).
Akkor egyszerűsítsük le, Barbi ezekre az emberekre volt most kíváncsi, és kész.
Lehet sajnálni, nem sajnálni. Meg lehet sértődni, vagy nem kell megsértődni. Én nem fogok.
Jelzem neked, (bár valószínűleg ez nem nyugtat meg, és nem is változtat az álláspontodon), és sem voltam soha egyetlen olyan mini talin sem, amit Barbi, vagy Nyúlné szervezett volna.
(Hazudok, Barbinál voltam, de az is nagy talinak lett meghírdetve, csak éppen szinte senki sem jött el).
Mégis itt vagyok, mégsem érzem rosszul magam, sőt, úgy érzem, kimondottan jó viszonyt sikerült kialakítanom Barbival.
És nem hinném, hogy ez csak álca, vagy nem őszinte.

(Barbi, ha nem így van, mindenképp cáfold meg légyszíves)...

Hangnem: nem hinném, hogy bántó hangnemet ütöttem volna meg veled szemben. Nem Téged ovisoztalak le (pláne, hogy különösen felnézek rád, és becsülöm azt, amit elértél az éltben, és amit, és ahogy teszel), hanem a módszert, sőt, arra utaltam, hogy valszeg Barbi akár meg is unhatja ezt az ovis, magyarázkodó módszert.

Mert a labda fel van dobva, gondolom, várjátok rá a magyarázatot...

És végül, még egy mondad, és részemről lezárva a dolog:
gyanítom, innentől kezdve tényleg titokban fognak menni ezek a talik, képek sem lesznek feltéve. És sokkal jobb lesz???
Majd akkor azt fogjuk gondolni, hogy jééééé, már nincsenek minitalik, amikből kimaradunk????

Ja, én jó előre szólok,kedden jön hozzám Mea és Lívike. És mivel jó előre szóltam, képeket is fogok feltenni. (már, ha készülnek)

Sőt, ha holnap összefutok valakivel a Művészetek Palotájában, akkor az ott készült képekről is fogok képeket feltenni.
Mert tegnap rákérdeztem, hogy számíthatok-e valakire vasárnap???
(És ha az emlékezetem nem csal, akkor Prüntyi nemleges válaszán kívül nem érkezett válasz senkitől erre vonatkozóan).
Ettől függetlenül remélem, hogy holnap találkozunk valakivel...

Kép
kuha
 
 


Azon gondolkodtam, hogy lehet hogy nem kívántam boldog névnapot a Zsuzsáinknak...
Szóval boldog névnapot kívánok!

SOS segítségre van szükségem
Nem találom Rokica hsz-át amiben leírja a lázcsillapítás hatékony módjait és a tapasztalatait... Aki emlékszik, esetleg bedobná?
A Barátnőm kisfia elkapta a magas lázas betegséget :cry:
Ja és még egy. Hogy keresgéltem Rokica hsz-át jó pár soron átfutott a szemem. És azt állapítottam meg de kár lenne, ha megint feszkó lenne. Még annyit szereretnék a témával kapcsolatban ennek hatására, hogy igazából "mindegy" hogy igaza van e Ayse-nak. A lényeg az, hogy megbántva érzi magát. És én ezt sajnálom.(Egyébként Kuha véleményét osztom, csak én máshogy írtam volna.)
Szóval biztos kevés ez a pár sor, hogy az elinduló lavinát megállítsa, de itt kérnék meg mindenkit előre is, hogy légyszives ügyeljetek a stílusra, jó?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Sziasztok!

Talis és nem talis képek egyaránt jók! Zsuzsababa haja valóban csúcsszuper! :)

Ma anyósom elvitte Petit fél 10-kor, mi meg nekiálltunk nagytakarítani! Hulla vagyok, megpucoltam az összes ablakot, Porszívó, felmosás, az egész lakásban, vízkőoldó, fertőtlenítés stb a fürdőben, konyhában.... jól elfáradtunk apával, most pihizünk egy kicsit, amíg Petimentesek vagyunk! Jaj, még egy mosást be kell raknom!!!! És délután még valami vacsit is kell főzni, de legalább minden tiszta és rendben van! :D

Jó hétvégét Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ÁÁÁÁ, én semmit nem értek.
Szerintem bárkinek telefonálnék, hogy itt vagyunk Bp-en átutazóban, beugranék hozzátok(legyen az Nyúlné, Rokica, Barbi,Cleo, de Bárki), én úgy gondolom, szívesen látna.

Viki
ügyes vagy, hajrát akarítás!!!!Petid ötórai kelésén meg kiakadtam, pláne, hogy már vissza sem alszik.

Na, ma férj nem kegyelmezett:tudtomra adta, hogy 10kilóval kevesebben szeretne látni nyáron a tengernél, ez az Ő kikötése. :? :? :? :? :? :? :? :? (elég gáz, főleg hogy igaza van.......)

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Mivel én is részt vettem a „talin”, leírom, hogy mit gondolok.

Olyan hülye szó ez a „tali”, már ha szónak lehet nevezni egyáltalán. Az ugye nem tali, ha előre egyeztetett időpontban Cleo feljön hozzánk Majával, vagy mi felmegyünk hozzájuk Jackkel (ami elég gyakran megtörténik). Viszont ha már Cleóval együtt megyünk fel Barbiékhoz az már „tali” gyanús, ha meg Barbi beszél Annamamival telefonon és megemlíti, hogy mi felmegyünk hozzájuk pénteken, ha van kedvük csatlakozzanak, az már kőkemény „tali”. Nem is beszélve arról, ha Rókit, aki mellesleg tegnapra volt kiírva, Cleo elhívja, annál is inkább, mert Szilvivi születése után egy ideig biztosan nem fogjuk látni.

Azt ugye senki nem gondolja, hogy Barbi elővette a babanetes listát, végigment rajta, és kihúzta azoknak az embereknek a nevét akiket nem kedvel, és a maradékot meghívta hozzájuk.

Itt már nem a lakásméretről van szó, Megann is leírta egyszer, hogy bizony náluk van hely bőven, de ő nem vállal be ennyi ezer felé rohangáló gyereket, majd nyáron, ha ki lehet menni a kertbe. És teljesen igaza van, nagy meló egy ilyen „mega-tali”. Bár kevesen voltunk Barbiéknál, de volt mit pakolni, takarítani utánunk :oops: , kiborult a víz, a szőnyegbe beletaposták a gyerekek a kölesgolyót, muffint és ki tudja még mit.

Ennek ellenére, jó, hogy előjött ez a téma, mert tényleg van valami „kellemetlen” érzés ezekkel az mini összejövetelekkel kapcsolatban, mindig csak utólag derülnek ki, mivel azt nem lehet leírni, hogy „Figyeljetek lányok, feljönnek hozzám néhányan pénteken, de légyszi senki más ne csatlakozzon, ugye nincs harag… :? ” – Ezért volt az Ayse által említett félmondatom is.

A lényeg, hogy itt senki nem akart senki mást megbántani. Remélem én sem bántottam meg egyikkőtöket sem.

NNa minden voltam, csak frappáns nem.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Nagyon sokáig gondolkoztam, hogy mit írjak, mert a fogalmazás sajnos nem az erősségem. Én biztos nem fogom tudni frappánsan megválaszolni, amit le szeretnék írni, amit gondolok erről a témáról, ami kavarog bennem. Előre megírt válaszom meg pláne nincsen (sajnos.....) :(

Igazából mélységesen elszomorít, az, mai most itt kipattant.
Nem szeretném személyeskedésbe átvinni a témát, nem akarok nevekkel, időpontokkal dobálózni, mert nem látom értelmét.
Magyarázkodni meg végképp nem szeretnék, mert szerintem nem lehet SENKIN számon kérni, hogy kit, mikor, kivel, mikor hív meg magához vendégségbe.
Én úgy érzem, rendeztem már nem egy, nem kettő olyan talit, amit nyilvánosan meghirdettem, bárki eljöhetett volna, szívesen láttam. Van, aki nem élt a lehetőséggel, nem volt kedve, beteg volt a gyerek, bármilyen ok miatt. Én sem sértődöm meg azon, ha nem jönnek el hozzám az emberek.....
Pedig az utólsó ilyen meghirdetett tali miatt kicsit el is ment a kedvem az egésztől. Nem sértődtem meg, de alig volt jelentkező, úgy éreztem/érzem, ne erőltessük, ami nem megy.

A tegnapi összejövetel spontán indult, hogy Cleo és Manka átjönnek, közben bővült 1-2 emberrel a lista.
Hogy kinek a neveivel és miért pont az övékével, az szerintem tök lényegtelen. Nem szimpatikussági alapon választottam ki őket, nem volt egy előre megírt listám, hogy kit hívok meg!

Én is pl. legutóbb voltam Benianyunál talin, előtte Jucinál is, de őket se hívtam meg. Nem azért, mert nem szeretem őket, mert nem szimpik. Sőt ellenkezőleg!
Még kiemelhetnék így egy csomó embert, de nagyon remélem, hogy senki, akit nem hívtam meg, nem sértődött meg.
Ez most így alakult, ennyi.
Majd a következő talin, merthogy lesz, az tuti, más emberek lesznek jelen. Vagy mások is. :wink:

Én se sértődöm meg, ha nem hívnak meg mások, mert mindenkinek megvan a közelebbi "baráti" köre ebből a társaságból, amibe én lehet, hogy pont nem férek bele. Ez így van rendjén.

Azt azért észre kéne venni, hogy ezek a mini talik azok között az emberek között szerveződnek, akik rendszeresen személyes kapcsolatban is vannak egymással. Vagy legalábbis sokkal többet találkoznak/beszélnek egymással telefonon, stb.
Ha valaki egy ilyen baráti összejövetelt tart, azokat hívja meg, akikkel többször talizott már, jó kapcsolatban vannak.
Persze ez sem lehet általánosságban kijelenteni, mert én is szívesen hívtam volna most is még másokat is, de egyszerűen nem akartam nagy bulit.

Előre meg szerintem kár ezeket a kisebb baráti összejöveteleket meghirdetni. Hogyan???? Minek????
Figyeljetek, két nap múlva X és Y és Z átjön hozzám. De csak ők, mást nem hívok meg.........Ez hogy hangzik?????
Utólag meg minek hallgatni róla, az se jobb és előbb-utóbb úgyis kiderül. :?

Belső baráti körről meg szerintem szó sincs, mert Manka mostanában egyátalán nem volt talin, Annamami főleg, mivel 2 hónapja nem is ír........Róki betegség miatt maradt ki az utóbbi időben.
Akkor ki a belső kör? Cleo meg én??????
Az a baj, hogy mi ketten ott voltunk az utóbbi időben több ilyen kis mini talin is?????
Ezt én tényleg nem értem :cry: :cry:

Ayse, Jucc!
Ha lesz legközelebb nagy tali nálam, nagyon szívesen látlak Titeket is, remélem el is jöttök.

Hát, ez nem lett olyan, mint amit írni szerettem volna, de mindegy.
Átment személyeskedésbe, meg magyarázkodásba, de most már nem törlöm ki, pedig szívem szerint azt csinálnám........

Évi!
Szerintem is nagyon jóban vagyunk, én őszintén nagyon kedvellek és holnap lehet, hogy megyünk a Művészetek Palotájába :wink: :D
És köszönöm szépen!

Most nem azért, de szerintem ez a durva, amit Kuha ír:
"Ja, én jó előre szólok,kedden jön hozzám Mea és Lívike. És mivel jó előre szóltam, képeket is fogok feltenni. (már, ha készülnek) "
Ez olyan, mintha engedélyt kérne, hogy Meával talizhasson :shock: :shock:
Nehogy már a jövőben ebbe az irányba menjünk el, hogy a többiek engedélyét kell kérni előre egy kisebb tali megrendezésekor........

Személy szerint szeretném lezárni a témát ennyivel, de gyanítom, hogy nem fog menni :( :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Manka!

Közben látom, befutottál Te is :D

Igazad van ezzel a tali szóval kapcsolatban.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok lányok!

húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, amindenit...
asszem én nem szólnék a dologhoz semmit...csak egy dolgot...hogy azért engem is kicsit rosszul érintett a "minitali", mert ha tudtam volna róla szívessen el mentem volna...de mivel nem így történt...sajnálom, hogy kihagytam...én lezártam a dolgot...

képzeljétek, Tüncsi ma azt mondta, szó szerint, hogy "alszik a baba"...értve ezalatt, hogy a játékbabája épp alszik...azt hittem megzabálom!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Eszti és ember is alszik, megy a mosás, gondoltam hasznosan töltöm az időt..
hát nem örülök :( nem azért, mert feszültség van, hanem azért, mert Ayse és Jucc megbántva érzi magát. :( és pont Barbi miatt.
próbálom átérezni, amit éreztek, még az általános iskolai emlékeimet is elővettem :wink: Biztos vagyok benne, hogy senki fejében nem fordult az meg, hogy veletek nem akar "vegyülni".
és tényleg Barbi már annyiszor látott vendégül minket a lakásában! már úgy értem, hogy mindenkit szeretettel várt, tök önzetlenül. biztos vagyok benne, hogy lesz még nála olyan tali, hogy mindenki jöjjön, aki szeretne (legalábbis remélem, hogy nem ez lesz az oka, amiért nem), de ez most nem olyan volt. beszélgetni szeretett volna egy pár emberrel, akikhez közelebb került, vagy akikhez most kedve volt. ezen ne sértődjetek meg!
az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én tudtam erről, mert nekem is szólt a Barbi, de mégsem tudtam elmenni, és nagyon sajnáltam, mert biztos egy jót beszélgettem volna én is, és Esztinek is már nagyon hiányzik a társaság (január eleje óta nem voltunk gyerektársaságban). ha nem tudok az egészről semmit, akkor is csak megnézem a képeket és kész, jó őket látni, remélem lesz módom velük (is) találkozni a közeljövőben. ennyi.

persze rossz érzés, hogy az ember kimarad egy ilyen buliból, de csak azért, mert jól esik a real time beszélgetés. egyáltalán nem esik az rosszul, hogy engem hova nem hívnak meg, annak örülök, ha valahova meghívnak.
megmondom őszintén nem emlékszem, hogy mi volt Ayse a talidnál, és ezt sem értettem:
És mégvalaki miatt fáj, az utólag értelmet nyert talányos félmondat és egy másik társaság miatt.

én 2x szerettem volna "nagy" talit csinálni, de mindkettőből minitali lett, és megmondom őszintéán nagyon jól esett kicsit leülni beszélgetni, mert így jobban lehetett.
Ayse, nekem azóta is sokszor eszembe jut, hogy mennyi töki pompit sütöttél, dolgoztál, mint állat, lehet, hogy már 100x megbántad az egészet, és ezért nem is fogsz még1x ilyet rendezni. totál megérteném. de nem haragudnék emiatt rád! mert egyébként nagyon jól éreztem magamat.
azt megértem, hogy rosszul esik, hoögy meghívtál valakit és nem hív vissza, bár mondjuk én ezekre már direkt nem figyelek oda (mármint, hogy ki hív engem vissza -most nem a topiktagokra gondolok).

azt sem értem, mit jelent az, hogy hergelés? ha előre szól Barbi, hogy eljön hozzám x és y, és utána lesznek képek, akkor az nem hergelés? szerintem ez túlzás.

Ayse! nagyon sajnálom, hogy kirekesztve érzed magad, és én ezen csodálkoztam is, amikor olvastam. oszlopos topiktag vagy, hiányoznál, ha eltűnnél. a klikkek elkerülhetetlenek, de ez csak akkor zavaró (legalábbis számomra), ha vitatkozások-veszekedések-undokoskodások vannak.

hát sajnos nem tudok úgy fogalmazni, mint te hajnali 4-kor :wink: csak írom, ami a szívemen...

KépKép
KépKép
and
 
 


látom, amíg gyűrtem a mondatokat, írtatok, el is olvasom mindjárt..

KépKép
KépKép
and
 
 


Barbi!

Ezt írtad:
"Azt azért észre kéne venni, hogy ezek a mini talik azok között az emberek között szerveződnek, akik rendszeresen személyes kapcsolatban is vannak egymással. Vagy legalábbis sokkal többet találkoznak/beszélnek egymással telefonon, stb.
Ha valaki egy ilyen baráti összejövetelt tart, azokat hívja meg, akikkel többször talizott már, jó kapcsolatban vannak. "

Annyit hadd írjak le (most nem ütve le egy-két magas labdát), hogy úgy érzem ennek a személyes kapcsolatnak a kialakítása részemről egyoldalú szerelem. Ha valaki eltűnik feltűnően hosszabban a topikból, azután utána szoktam nyúlni egy-egy sms, vagy emil útján. Így volt ez Annamamival is, akivel bizony meghánytuk-vetettük az élet kisebb nagyobb bajait, lehet, hogy előbb is, mint Te. Sajnálom ezért is nagyon, hogy nem találkozhattam vele.

Az igaz, hogy külön nem szoktam felhívni telefonon senkit, hogy dumcsizzunk egy jót, elég zárkózott vagyok, ehhez oldódnom kell. Gondolom az ilyen találkozókon sikerült volna.

Szerintem én nagyon más értékrendek alapján működöm, mert úgy tűnik nem sikerült megértetni, hogy mi nyomaszt. Azért annak örülök, hogy nem vagyok egyedül, mert vannak, akik megkerestek, hogy igazat adjanak nekem. Azt sajnálom, hogy nem a teljes plénum előtt, de ennek is megvan az oka.

ayse
 
 


remélem ennyivel lezárjuk, és nem lesz rossz szájíz.
most mennem kell

KépKép
KépKép
and
 
 


And!
Annak, akinek szántam ezt a mondatot, értette.

ayse
 
 


Barbi!

Rendben, mi ott leszünk holnap, az tuti!! Robi ajánlotta fel, hogy mi lenne, ha elmennénk holnap!!
Ritka alkalmak egyike, úgyhogy mindenképp le csaptam rá!!
Remélem, Gergő is jól érzi majd magát!!!

Kép
kuha
 
 


Ayse!

Tudom, hogy Annamamival jóban vagytok, szerintem senki nem sértődne meg, ha találkoznátok. Miért nem teszitek meg?
Erre csak most nálam lett volna lehetőség?
Nem értem, hogy ha bírjátok egymást, akkor miért nem taliztok? Akár kettesben, akár másokat is meghívva.
Nagyon sajnálom, hogy ez személy szerint neked ilyen szarul esett, nem volt szándékomban se Téged, se mást megbántani azzal, hogy meghívok magamhoz 1-2 embert.

Azt viszont valóban nem tudom, hogy a jövőben mi a megoldás. Itt nem lehet számon kérni senkit, hogy ki kivel tartja a kapcsolatot.

Mert biztos rengeteg olyan összejövetel lesz, ahová nem lesz mindenki hivatalos, de a többieknek nem megsértődni kell ezen, hanem szervezni találkozókat azokkal, akikkel szeretnének egy jót beszélgetni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!

elég ritkán tudok jönni de ilyenkor el tudok ám keseredni, hogy miért kell ezt csinálni? Na mindegy. Igazából mindenkinek meg van a lehetősége, hogy nyilatkozzon a dologról saját meglátása szerint de remélem, hogy nem lesz ezekből a vitákból tovább szakadás.

Kuha, lehet mi is elmegyünk férjemmel holnap. Akkor talizunk ott :)

And, szervezhetnénk egy minitalit, mert nem fog visszajutni hozzám a kupak ;)

Más: képzeljétek, Roli nem nagyon engedi meg, hogy megnézzük neki a heréjét és az az igazság, hogy így látásra olyan mintha nem lenne ott. :( Nagyon szomorú vagyok mert nem szeretném mégegyszer műtétre vinni őt. Amit kaptam két oldal lehetséges következményeket abban benne van hogy esetleg visszamegy, de nem gondoltam, hogy ez nálunk megtörténhet.
Remélem csak mi nem látjuk és ott lesz.

Egyébként ma jó napom volt mert suliban voltam. Ez olyan középfokú banki ügyintéző képzés. Remélem képes leszek rá, mert sajna a kitartásból 1-es vagyok (ennek kitűnő bizonyítéka egy 4ből 3 évet elvégzett Főiskola és a szeptemberben kezdett másik főiskola...)

Puszi minden babának: Kriszti

Róki, szülsz már??? :) Mi volt ma CTG-n?

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert David vár...

CTG-n megint a nagy semmi, Szilvi rendkívül aktív, csináltak flowmetriát is, a lepény tök jó állapotban van, a köldökzsinórban az áramlás teljesen rendben, úgyhogy nagyon jól érzi bent magát a kisasszony. A doktornő aki csinálta nem akart saccolni, de azt mondta hogy szép nagy baba. :) 4 kg körül lesz ő is... és egyelőre úgy néz ki, marad a március. :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Hú, én se járok erre túl sűrűn, de sajnálom, hogy konfliktus kezd kialakulni. Megértem Ayse érzését, mivel én is zárkózottabb típus vagyok, ennek köszönhetően eddig egyedül Juci minitalijára kaptunk személyes meghívást. De tudom, hogy ennek a személyiségem az oka, ha nyüzsgősebb lennék, biztos máskor is hívtatok volna, mert szerintem senkinek nincs konkrét baja velem. :) (ez most nagyképűnek hangzott) Így sose keletkezett még az az érzésem, mint Aysénak, mert tudom, hogy ha én jobban ápolnám a kapcsolatot veletek, ti is jobban nyílnátok felém.

Tudom, hogy Barbi is szeret (Kristóf most nőtt bele a tőle kapott Next dzsekibe), és lelkiismeretfurdalásom van Róki miatt, mert ő annyiszor keresett, meg érdeklődött irántunk, én meg egyszer se telefonáltam rá, míg Zsuzsababa kórházban volt, és nem hívtam Andot se, aki olyan önzetlenül segített a várandósságom alatt, és még folytathatnám a sort, hogy kit nem kerestem, pedig hej, de megérdemelte volna!!!

Ayse! Nem lehet, hogy nálad is ez van? Bocsi, tényleg nem akarok semmit rádfogni, lehet, hogy ezek az érzések abszolút csak rólam szólnak, és sokszor érzem, hogy olyan jó lenne, ha én is tudnék kis cseverészős lenni bármikor bárkivel, és könnyedén emelném föl a telefont, hogy rákérdezzek, hogy na, mi is van veled.

Na, gyorsan ennyit írtam, megyek vacsizni, majd még folytatom...

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Váááááááááááááááááááááááá! :D

Látszik, hogy női topic vagyunk!!!! :D

Én nem sértődök meg ilyen minitalikon, sem nagyokon, amiken nem tudok ott lenni.
mondjuk azt én is észrevettem, hogy összeállt egy"klikk", akik többször taliznak, de engeme z nem zavar.
Én pl. tudom, hogy sajnos nem tudok ennyire szoros kapcsolatot kialakítani, mert azért túl közel nem lakom budapesthez(bár messze sem a 60 km-rel), de nekem vannak itt is kismama ismerőseim, sőt Maroson pláne az utcában 3, akiknek egyidős gyerekük van.

Még Kuhához szoktunk eljárni, mert vele alakult ki szorosabb "viszonyom"......

Szóval elfogadtam, hogy Többiekkel ritkán, vele többször talizom.

Én szeretem nézni a képeket a talikról!

De megértem Ayset is, Barbit is, csak szerintem nem szabad ezt ennyire "komolyan" venni........nem hiszem, hogy bárki kirekeszt bárkit is!!!!

Hidd el Ayse, hogy ez nem ellened szólt szerintem.

Ne légy érzkeny erre ennyire, tudom én is régen ennyire lelkis voltam, meg bántott ha "kirekesztve" éreztem magam, de már "megedződtem", mindenkinek úgysem felelhetünk meg :wink: :wink: :wink: ezt most teljesen jóindulatból írtam Neked!

Mea
mea
 
 


Húúúd e sok hiba, és de zűrzavaros a hozzászólásom, remélem nem írtam semmi rosszat :wink:
Csak ma voltam Pesten suliban és elfáradtam kicsit.........

Jó éjt Nektek!!!!

Mea
mea
 
 


Nyúlné
nem esett szó a tv2 jégtáncijáról!Bírod Őket???Én nagyon(meg mindent, ami tánc), de sajnos korcsolya sosem volt a lábamon, csak üzletben láttam még. :oops: :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Nem is tudom, hogy kezdjem a hozzászólást. Egész nap cikáznak a fejemben a gondolatok, csak nem volt 5 nyugodt percem, hogy leüljek és megírjam. Én sem vagyok a fogalmazás embere, nem is vagyok igazán biztos, hogy úgy adja-e vissza az írásom a gondolataimat, ahogy valójában érzem.

Én is csináltam nem is olyan régen egy minitalit. Két okból minit, egyrészt tényleg kicsi a lakás és nem jó az elrendezése, másrészt és ez a fő ok, már olyan nagyok a gyerekek, hogy nehezen lehet kezelni őket, ha nagyon sokan vagyunk együtt. Ahogy Manka is írta, nagy meló egy ilyen tali, már nem csak lecsücsülnek a gyerekek a szoba közepére és játszanak, aztán alszanak. Minden lépésükre figyelni kell. És ahhoz, hogy tényleg jó hangulatban és ne zsúfoltságban teljen egy babatali valahogy korlátozni kell a létszámot.
Nem magyarázkodásnak írom, mert talán nincs rá szükségem, elég sokat gondolkoztam rajta akkor, hogy kiket hívjak meg, milyen formában szervezzem meg.
Ayse utalt rá, hogy természetesen illik azokat meghívni, akik egyszer már vendégül látták az embert. Úgy érzem, hogy ez már itt a topikban érvényét vesztette, más volt, mikor csak nagy talik voltak és más most a helyzet, mikor szűkebb körű, beszélgetősebb talik szerveződnek. Ezen kívül az ember tényleg azokat látja legszívesebben vendégül, akikkel már kicsit közelebbi kapcsolatban van, jobban ismeri egymást. Annak ellenére, hogy itt nagyon jó a társaság, tényleg segítőkész, kedves emberek írnak ide, én is nagyon szívesen jövök minden alkalommal olvasni mások hozzászólásait, érdekelnek az örömök és a problémák, amiket megosztunk egymással, a gyerek mindennapi életmenetén kívül.

Nem Barbi védelmében, hiszen egyrészt elmondta a véleményét, másrészt nem is szorul rá, harmadrészt már többen utaltak rá, de ő az aki nem egyszer rendezett nyitott babatalikat, hívott meg mindenkit magához. Tehát elég igazságtalan, hogy pont most nála bukott ki ez a vita.

Én szívesen nézem a fényképeket még akkor is, ha mi épp nem kaptunk meghívást. Nem hiszem, hogy ezentúl titkolni kéne az ilyen összejöveteleket. Ennek semmi értelme. Egyetértek Barbival, biztos, hogy fognak még szerveződni ilyen találkozók és senkinek nem kell megsértődnie azon, hogy esetleg nem lesz hivatalos.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu
Szerintem tudsz fogalmazni :lol: :wink:

Csikken
Akkor miért nem fejezed be az előző fősulit. Kár az a 3 évet kidobni az ablakon.

Manka
Jack mindig ilyen anyás?(csak megörültem, hogy nem csak Marci lóg rajtam,mint gyümölcs a fán :lol: , hanem más is jár ilyen cipőben).

Nyúlné
Hogy vagytok?

Totka
Én bírnám a jégtáncot, ha lenne időm nézni :lol: Dobó Kata milyen?
Férj pedig inspirálni akar szerintem :wink:

Ayse
Jó lesz az a tej és tojás nélküli fánk recept :lol: Ha leírnád...

Bodza
Azért pár szót arról is írhatnál, hogy hogy vagytok!

Majola?

Rokica?

Most hogy itt vagyok végre kettő hét után ilyen csönd van????

And
Nézd el nekem tudatlanságomat és lemaradásomat, de Eszti már teljesen jól van?

Barbi
Akartam írni, hogy Nolcsi vadítóan kacsint :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Ja és Mea
Egy héten hányszor mész suliba és hová?

Kuha
Robi igazán aranyos, hogy így felvetette hogy holnap menjetek el.
Árpi nem tudom mikor jut el idáig. :?

Azt kérdeztem az elöbb, hogy Nyúlné hogy vagytok?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Kérdeztem, de a - régi felhasználó- titulusra hajtok 8)

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Ja de akkor azt egy külön hsz-ben kellett volna írnom. Na de most behoztam :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Na akkor addig írok én.
Marcinak melegíteni kell még a füleit és azt a sapit adom rá miután elaludt ami ugye direkt erre van kitalálva.
Kicsit már kinőtte a drága, de azért még jó.
Ráadtam és alig bírtam visszatartani a nevetést. Olyan édes benne. Mint egy óriásbébi :lol: Sosem volt egy kisdarab, de ez a sapka még bájosabbá teszi ahogy feszül a kis kobakján :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Juci,
Köszi. Elég sokat dolgoztam rajta. :)
Marci már jól van?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Szia Juci! Köszi az érdeklődést! Jól vagyunk, illetve elvagyok, mint a befőtt, várom a jobb időt, és továbbra is minden nap szenvedek, amikor a másodikról le ill. föl kell cipelnem a két gyereket. Saci próbálkozik ugyan a lépcsőzéssel, de 10 lépcső után megunja, és kiharcolja, hogy őt is vegyem föl.

Kellen valami kimozdulós programot csinálni, mert még besavanyodom. :?

Nálunk is fő téma a költözés, el kellene dönteni egyáltalán, hogy hova, mennyi hitelt akarunk/tudunk bevállalni, lakást vagy telket, Budapest vagy kiköltözés, egyedül vagy barátokkal, stb. Minden bizonytalan, és én magam se tudom, hogy mit is akarok.

Mea! irigyellek, hogy ti már egyenesben vagytok költözésügyileg. És csodálatos a kilátás!!!

Barbi! Szuperek lettek a talis képek, tényleg furcsa látni, hogy Marci mekkorát nőtt.

Csikken! Remélem minden rendben Rolival, és nem kell újból műteni. :(

Róki! Hogy vagy? Elért már a türelmetlenkedős korszak?

Kristóf fölébredt...

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Bodza
Szegénykém! Az nagy szívás kettő gyereket föl-le cipelni.
Valamelyik nap szívesen elmehetnénk vhová. Esetleg szervezhetnénk egy kisebb kirándulást. Már amennyire a babók engedik. Na jó, sétát :lol:
Kristófnak a kényszertartásával mi a helyzet? Elnézést, ha már írtad, de most eléggé nem vagyok naprakész.

Csikken
Tényleg, Roli golóbisai :? Remélem, hogy nem kell megismételni a műtétet!

Benianyu
Igen, jobban van. Köszi. Még nem százas, de azért alakul. Az étvágya már kifejezetten jobb. :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Benianyu!
:D :D
Szerintem is nagyon jól fogalmazol, még ha sok munka árán is, de sikerült. :D
Én 1 órát fogalmaztam és egy katasztrófa lett :lol: :lol:

Juci!
Igen, ezt a kacsintást most tanulta, de nem megy neki még másképp :lol:
Suli mikor lesz legközelebb?
Marcit nagyon megnézném alvás közben a sapival a fején, biztos nagyon édes lehet. Nem tudod sutyiban lefotózni? :P
Nyúlnéval ma beszéltem, Marci sokkal jobban van, de még nem 100-as. Reméli jövő hétre már igen.

Hajni!
Hát férj elég inspiráló, az tuti. Mikor kezded el a fogyit?

Jucc!
Asszem Te kérdeztetd a kádban nasizást.....
Hát ha jól vacsiznak a fiúk, a kádban ált. szoktak kapni danoninot, vagy monte-t, egy pici pohárral fejenként.
Imádja mind a kettő a kádban enni, Nolcsit ha kérdezzük, hogy hol eszi meg, mindig a kádat választja. :D

Bodza!
Mi újság van veletek? Kristóf milyen baba? Saci még mindig szopizik rendesen?
Én is kíváncsi vagyok ám :wink:

Csikken!
Hú, remélem Rolinál minden oké és nem vándorolt vissza a golyó. :(
Visszaviszitek a dokihoz megmutatni?

Mai progink:
Nolcsival bábszínházban voltunk, Marcipán cicát néztük meg. Noel ma hihetetlen hisztis és nyűgös volt, úgy kezdte a napot, hogy nem akar a bábszínházba menni....
Persze jó későn indultunk, futni kellett a villamos után (merthogy földalattizni akart....). Ezen totál megsértődött, kijelentette, hogy ő hazamegy egyedül, mert van kulcsa :shock: :shock:
Na a nap többi része is hasonlóan telt, talán estére jobb lett a kedve.
Leonka meg végre aludt rendesen délután, 2-6-ig :P
Mivel csütörtökön Gabiéknál SEMMIT nem aludt, tegnap is keveset.

Na megyek, mert Gabi dvd-t szeretne nézni :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?