Új privát üzeneted érkezett!

Laura, arra gondoltam, hogy ha csütörtökig nem jön meg, akkor telefonálok a dokinak és vagy csütörtökön elmegyek, vagy jövõ hét hétfõn.
cupp, Beja
Beja
 


Orsi,

Mi mar egy eve,hogy eldontottuk, hogy szeretnenk babat, de gyogyszeres kezelest,most kapok masadszor. Volt peteeresem a mult honapban is, de csak nem jott ossze. Aztan petevezetek atfuvason voltam, ami szornyu fajdalmas volt (meg mindig nem tudtam elfelejteni, almomban meg sokszor az orvosnal vagyok es megkerem, hogy ugy csinalja a vizsgalatot,hogy ne faljon).
A ferjem is kapott injekciokat mobilitasa eleg lassu volt. Tehat en azt hiszem,hogy azon a hetvegen megfogant a babank. Vagyis nagyon bizzom benne. Sot matol,mar cappuccinot sem iszom , a kaverol mar reg lemondtam.
Ti, miota probalkoztok? Es te mikorra NEM varod a mensid? En mar kiszomaltam, dec 17-en erkezni kellene a babanak.
Udv.Erika
Erika
 


Írok Spockinak... még nem tudom ugyan, hogy mit, de írokKép
Beja
 

 
 

Beja, szerintem nem kell aggodj, mert lehet,hogy terhes vagy, csak turelem kell hozza. Volt egy olyan ismerosom, akinek a teszt mindvegig negativat jelzett, es mar megszulte a kislanyat.
Vannak kiveteles estek is.
Udv. Erika
Erika
 


Jázmin!
A hö beágyazódáskor is feljebb megy, de sajna nem tudom pontosan az hányadik napon lehet (8-10?), lehet hogy ez jó jel és nem is kell höméröznöd jövö hónapban Kép! Egyébként amikor én höméröztem, nekem is mutatott változást.
Visszanéztem és nem mondtam, hogy ne hömérözz. Egy kb. három hónapos hömérözés az elején jó arra, hogy nagyjából tudd, hogy mikor mi történik benned. De ajánlatos egyúttal a többi tünetet is figyelni (méhnyak, méhnyaknyák), mert a hö néha félre vezethet, ha csak azt figyeled.

Laura!
Te nem tesztelsz újra, lassan letelik a két hét is!

Orsi
Orsi
 


Picur!

A táplálkozásról: már kb. egy hónapja röviden beszéltünk errol, azt hiszem Beja írta (bocs, Beja, ha nem Te) szóval írta, hogy a natúr müzli nagyon jó, vitamindús, jó lenne ilyenkor enni. Én azóta minden nap eszem, ha nem is mindig natúrt, de valamilyet biztos.
És akkor volt szó arról is, hogy valakinek az ismerose (már tényleg nem tudom, hogy kinek) nem lett terhes, mert egész nap kólán és csipszen élt. És mihelyt elkezdett sokoldalúan, egészségesen táplálkozni, rögtön terhes lett.

Úgyhogy szerintem gondold át a milánói kontra spenót dolgot. És ez korán sem jelenti azt, hogy soha nem ehetsz milánóit! De tudod, a spenót tele van folsavval.

Puszi: Laura
Laura
 


Sziasztok csajok!!!

Hat eloszor koszontok minden uj "mensit nem varot!!!!"

Nadin,
Sajnalom ami Veled tortent. Megkerdezhetem, hogy hanyadik heten tortentek mindezek?

Boglarka,
Jok a jelek, szoritok. Remelem osszejott!!

Picur,
A tornarol a kovetkezo a velemenyem. Attol fugg, hogy elotte milyen kondiban voltal. Ha naponta futottal es aerobikoztal akkor lehet folyatatni, de nem ajanlatos eppen akkor teljes gozzel nekiallni amikor babat szeretnel - ha elotte nem eletel sportos eletet. Nekem volt baratnom aki a harmadik honapig folytatta az aerobikot es egeszseges kisbabat szult, de o elotte is rendszeresen sportolt.
Az etkezesrol. Oszinten en nem figyeltem nagyon oda. Amugy is nagyon valogatos vagyok, es probalok egeszsegesen etkezni. Amugy errol az a velemenyem, hogy 100eve is estek teherbe a nok es ki tudja miket ettek ossze. Ja megegy es folsavat szednek a helyedbe, ez a nyiltgerinc megelozesere valo.

Beja, Laura, Orsi
Meg mindig nagyon drukkolok!! Varom a hireket.


Amugy annak ellenere, hogy a "terhesseg hetrol hetre" konyv szerint ha rosszul ereztem eddig magam akkor a 11dik heten javulni kene az allapotnak, jelentem, hogy megtortent: hanytam mult het csutortok este, ugy 11korul. Nagyon hirtelen jott es persze varatlan volt (aznap voltam a 11het 3dik napjan). Szombaton iszonyu rosszul voltam, ma egy kicsit jobb. Remelem a holnap kezdodo 12het meghozza a javulast.

Na legyetek jok
Udv
PK
petrakovacs50
 


SZiasztok!

A hõmérõkrõl szeretnék újfent -újaknak- írni nektek pár gondolatot, nem a babaváró, hanem a fizikus szemével.
A széleskörûen használt hõmérõk pontossága lényegében plusz- minusz egy tized fok. Azaz amikor 36.7-rõl 36.9-re "ugrik" az nem feltétlen ugrás jele. Szerintem a négy-öt tizedes változás az, ami már valóban effektus, és nem csak a mérés pontatlanságából adódik! (és természetesen ugyanott kell mérni, jól zárt helyen!, minden más tevékenység elõtt, és még ekkor is lehet az ember náthás stb.)
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az olyan, mint pl Jázminé (vasárnap 16.56) nem szabad, hogy kiakasszon, az kísérleti fizikus szemmel konstans!

Beja, ugyanolyan teszttel próbálkoztál? Nem próbálsz ki egy másik típust? Reggeli vizelettel csináltad? (az azért tuti töményebb, jobbak az esélyek)

Ildi
Pethes Ildikó
 


Zso-fi,

Most olvastam a Te tortenetedet. Nagyon sajnalom. Remelem hamarosan minden ugy alakul ahogy itt nagyon sokan szeretnek.

Udv
PK
petrakovacs50
 


Jázmin!
Amiket írsz, mind nagyon biztató Kép.
Én februárban kezdtem el hömérözni, elöször felurgott 36,9-re, majd kb. 3 nap múlva 37,1-re és ott is maradt. És pénteken töltöttem be a 7. hetet Kép. Úgyhogy hajrá! Szerintem mérd tovább, nekem is ez adott biztatást arra, hogy a meg nem jött menstruáció elötti napon teszteljek.
Beja!
A tüneteid teljesen jók, az, hogy negatív a teszt még nem jelent semmi biztosat Kép.
Laura!
Mikor tesztelsz megint?
Üdv mindenkinek!
Eszter
eszter
 


Erika, szija! Nem mondod.....??? KépKép Szinte el sem tudom hinni, hogy van olyan, hogy mindvégig negatív egy teszt, és közben mégis van pocaklakó? Eléggé hihetetlen, de ha tényleg van ilyen... KépKép

Laura, nem én írtam! Kép

Petra, szija! Köszi a drukkolást! Sajnálom, hogy ennyire rosszul voltál, én pedig Neked drukkolok azért, hogy ne légy többet rosszul!

Ildi, szija! Nem, nem ugyanolyannal próbálkoztam. A 30. nap reggelén RapiScreen nevezetûvel (vizeletsugaras, a nap bármely szakában használható), a 34. nap reggelén pedig a Gravi-HCG-vel, aminél össze kell gyüjteni a pipit és egy pipettával kell a teszt megfelelõ helyére adagolni, ez is a nap bármely szakában elvégezhetõ. Szóval reggeli vizelettel csináltam mindkét esetben...

Írtam Spockinak, kiváncsi leszek, mit ír.
cupppppantás mindenkinek
Beja
Beja
 


Orsi!

Én nem tesztelek, mert összevesztem a tesztekkel, miután szerintem sem igent, sem pedig nemet nem mutattak, pedig kétszer, kétfélével próbálkoztam. De holnap megyek dokihoz. (Bocsánat, megyünk, mert a párom is jön velem.)Már alig várom! Kép

Lányok!

Tegnap fedeztem fel, hogy a Satelit TV-n a Czeizel Endrének van egy tízrészes sorozata, Génjeink titkai címmel (ha jól emlékszem). Tegnap volt a második része, vasárnap este 8-kor, de kétszer megismétlik (az egyik nap a péntek).
Természetesen nem igazán pont a fogamzásról beszél, de azért nagyon érdekes. A musor második felében kérdezni is lehet tole!
Csak azért írtam, hátha valakit érdekel... Kép

Puszillak benneteket, megyek müzlit enni: Laura
Laura
 


Sziasztok!

Udvozlet az ujaknak,orulok,hogy jottetek!A homerozesrol annyit,hogy telleg megbizhatatlan es kiborito en azert meg csinalom de nem hagyatkozom ra.
A heti befutoknak szoritok nagyon!Kép

Boglarka!

A clostit tudom mire adjak,de a masik gyogyit miert kapod?

puszi Kriszti
kriszti
 


Jo reggelt, Jo napot,

Beja, Laura! Ez mar nem normalis.
Beja, szerintem Te rosszul tudtad a peteeres napjat, ugyanis, vagy meg kellene mar jönnie, vagy positiv lenne a teszt. Persze hallani nem korrekt negativröl. Komolyan izgulok ertetek. Azonkivül a hö! Ha a hö fenn van, akkor pogeszteron meg termelödik, tehat van beagyazodas.Na, holnap Lauranal kiderül, beja, Te mesz orvoshoz.

Szia Zsofi! Üdvözöllek, Neked mint mindenkinek: numbernine@gmx.de
Hogy kerülsz Te e messzi Finnorszagba.

Egyenlöre ennyi
Puszi
Anna
Anna
 


Mamacicanak:

idezet az index forumbol:

"Sziasztok!

SZcsagica-
Én csak most olvastam el a hétvégén beérkezett üzeneteket, úgyhogy lehet ,hogy egy kicsit késõn reagálok. Ha esetleg némi megnyugtatással hat, akkor informállak, hogy a bolgárkerékben engem is kiszûrtek mind rubeola mind toxoplazma szempontjából. Ez 2000. december elején történt. A rubeolában még az a `jó`, hogy arra lehet védõoltást kapni. Ezt meg is kaptam dec. 15-n. Nekem azt mondták a helyszínen, illetve más orvosi forrásból is tájékozódtam, hogy elég 1 hónapot várni a védõoltás és a tervezett teherbeesés között. Így én már február elején 1,5 hónappal a védõoltás után estem teherbe. (Amúgy a következõ kontrollon kiderült, hogy sikerült megszereznem a védettséget). Ami nekem egy kicsit nagyobb fejfájást okoz, az a toxoplazama vírus. Erre nem létezik védõoltás. Sajnos a húskészítményekre sincsen ráírva, hogy éppen tiszta az anyag vagy sem.Hús persze kell enni. Ezért csak azt tudom csinálni, hogy kerülöm az állatokkal való kapcsolatot, idén nem ültetem át a virágaimat és imádkozom, hogy a húsok amiket megeszek nem fertõzöttek. A terhességem után nagyon jó lenne túlesni ezen a toxoplazma dolgon, de fóbiám van a macskáktól is. "

Udv
PK
petrakovacs50
 


Anna, szija!

Én is gondoltam már arra, hogy késõbb volt a peteérés (pl. egy héttel késõbb, mint ahogy én azt gondoltam), de akkor miért fáj már a 30. naptól a hasam úgy, mintha minden pillanatban megjönne? Holott nekem normál esetben a mensi elõtt 2-3 nappal fáj csak a hasam, nem 1-2 héttel elõtte...
Dokihoz vagy csütörtökön, vagy jövõ hétfõn megyek... már ha addig nem jön meg...
cupp, Beja
Beja
 


Beja!

Köszi, hogy nyugtatgatsz, teljesen tükön ülök, hogy mi van. Már 11 ora is elmult, menzi sehol. A mellem fájdogál, háááát..... most mi van?

Attol, hogy a teszted negativ, még minden lehet!!! Kép Hidd el, Neked sikerült!!!

Pusz, Niki
Niki
 


Orsi,
tudom, hogy nem írtad, hogy hagyjam abba. Kép Csak leírtam, hogy engem még újdonságként ér az egész, és ne próbáljatok meg lebeszélni rola, hat lóval sem lehet visszfogni!!KépKépKép
Igen, egyenlőre azért hömérözök, hogy tudjam mi a helyzet bennem.
Te hova jársz és melyik dokihoz?

Ildi, köszi a megnyugtatást és örülök, hogy kísérleti fizikus szemmel konstans vagyok! ;)

Eszter, bárcsa igazad lenne!!
Reménykedek, de nem bízom el magam.
Kicsit úgy vagyok vele, ha eddig 2 évig nem sikerült, akkor miért sikerülne most?
Jázmin
 


Drága PK!

Imádlak!!!! Köszi!!! Ezerrel!!!

Kellene annak az email címe aki ezt a hozzászólást küldte! Meg lehet tudni???

Ezermillió puszi!!

Mamacica
Mamacica
 


Mamacica

Ime: bogarka75@freemail.hu

Remelem o tud segiteni. Illetve ami meg fontos, hogy azt irtak, hogy lehet kontrollra menni. Szoval lehet, hogy erdemes lenne most elmenned es akkor megnyugodhatnal

Udv
PK
petrakovacs50
 


PK

Köszi még egyszer! Megkérdeztem tőle, hogy nála hogyan bonyolódott a kontroll. Mert ha ugyanúgy két hetet kell várni az eredményre, mint amikor azt nézték meg voltam-e rubeolás, akkor már nincs értelme megcsinálni... vagy nemtom... talán amiatt, hogy megnyugodjak..

Puszi,

Mamacica
Mamacica
 


Elolvastam a fórumot az elejétől!Most fejeztem be.
Egy csomó érdekes dolog van benne! Kész lányregény! KépKép
Jázmin
 


Mamacica!

Szerintem a te kontrollod pozitív lenne, hiszen gyönyörû tünetekkel átestél a dolgon, és ha jól tudom, akkor ez egyenlõ kell legyen a védettség megszerzésével. Kérdés csak az, hogy a védettség megszerzése, meg a pusztulóban levõ vírusok jelenléte mennyire függ pontosan össze, azaz attól még lehetnek-e páran jelen? Mert a baba szempontjából esetleg az még számít. Amúgy szerintem nincsenek rá kísérleti evidenciák, hogy voltak-e oltás utáni hamarabb fogant babáknál gondok. Lehet, hogy bõven elég, hogy kigyógyultál a tünetekbõl, és az összes többi a dokik biztonsági ráhagyása, ez utóbbival meg -dokija válogatja- jó eséllyel találkozol majd még a babavárás során is (jobb félni, mint megijedni alapon).

Ildi
Pethes Ildikó
 


Köszi PK!
Bárcsak igazad lenne!

Amúgy ma reggel a már 5 napja konstans 37-ről felment a hőm 37,3-ra, hát nem tudom mi van????
Nekünk a vetélésem óta ez volt az első direkt próbálkozás. Úgyhogy bármi is lesz a vége, most még el tudom fogadni. Bele sem merek gondolni, hogy hátha????Kép

A folsavval kapcsolatban. Persze mindenhol hallani a magzatvédő vitaminokról meg azokról a növényekről, amelyek folsavat tartalmaznak.
Viszont én plussz pezsgőtablettákat iszom mostanság. Plussz Multivitamint vagy Plussz Balance-t. Mindegyiken az van feltüntetve, hogy a felnőtt ajánlott napi folsavbevitel 100%-át tartalmazza.

Mi a véleményetek erről? Szerintetek elég ez a mennyiség babaváróknak is, ha még zöldségfélékkel kombinálják?

Beja!
Saját tapasztalat, hogy ezek a tesztek nem mindig 100%-osak. Nekem a multkor 1,5 hónapos terhesen sem mutatta ki. Mindig köztes eredményt mutatott. Úgyhogy nem letörni, értetted!!!!!!!KépKép

Irány a doki, ő biztosan megnyugtat majdKépKép

Laura!
Te is tuti terhes vagy, a nem nem, az igent jelentKépKép Nagyon szurkolok a holnapi nap miatt!

Mindent bele csajok!! Belegondoltatok, hogy lehet, hogy a január 1-jei babaszülési versenyben fogunk részt venni????

1000 puszi, Zsó-fi
Zsó-fi
 


Zsófi drága, köszi a megnyugtatást, de nekem nem köztes eredményem volt, hanem negativ tesztem...

Niki, köszi neked is a bíztatástKép Próbálok benne hinni, hogy sikerült... de valami kézzel foghatóbb eredmény kéne.
Neked mensi még mindig sehol???

cupp, Beja
Beja
 


Jaj... folsav...

Egy terhes kismamának napi mennyi folsavat kell ennie? És mennyi vasat?
Valaki, aki tudja, lécci írja le! Köszi elõre is!
cupp, Beja
Beja
 


Zsófi,
én benne vagyok a jan.1-ei babaszülési versenyben!! KépKép


Az a problémám, hogy sokan írtátok, hogy a 3 dolog (hö, méhnyak, nyák) egyszerre való figyelése a legjobb. Elöször ódzkodtam, hogy én aztán magamba nem nyúlok. Aztán persze mégis (az ember mit meg nem tesz), de teljesen elkeserít, hogy nem is érem el!! Kifejezetten hosszúak az ujjaim és mégse. Kép Pedig felgörnyesztettem a derekam (fél gyertya állás), hogy a lerövidítsem a távolságot a legkisebbre. Azért szomorít el, egyrészt mert így nem tudom ezt figyelni, másrészt nekem ennyire hátul van?!? Akkor a párom és a sejtecskéi sosem fognak odáig elérni, az fix. KépKépKép
Minden reményem elfoszlott...

Ilyenkor mit lehet tenni? Kép
Jázmin
 


Sziasztok!
Üdvözlöm az újjakat és szeretném kérni, hogy írják fel magukat a listára, vagy ha nem tudják, akkor adják meg az azon szereplö adatokat: mióta próbálkoznak, hányadik ciklusnapon tartanak, hol laknak és hány évesek. Csak, hogy mindenki képben lehessen Kép.

Petra!
Köszi szépen, hogy szorítasz, és remélem a rosszulléteid hamasoran elmúlnak!

Laura!
Holnap mikor mész dokihoz? Ugye jelentkezel, mihelyst megtudsz valamit? Nagyon szorítok!

Jázmin!
Én eddig Komlóra jártam dokihoz, de nem volt hajlandó kivizsgáltatni, ezért a múlt hónapban átjöttem Bédi Beatrixhoz. Eddig egy hüvelyi UH-on voltunk, ami sajna peteérés után volt, ezért, ha most megjön, akkor megyek mégegyszer. Közben erösen fontolgatom, hogy megkérem a háziorvosom, nézzese meg a hormonszintjeimet. Abban nem vagyok csak biztos, hogy mit kell ilyenkor nézni, és hogy ö tudja-e. Nagyon rendes doki, és már van 6 gyereke! A 21. nap pont hétvégére esett, úgyhogy legközelebb majd csak akkor van értelme felkeresnem, ha megint megjön. Bár én még csak 8 sikertelen cikluson vagyok túl, egészen hasonlóan érzem magam, mint Te: miért pont most sikerült volna? Pedig korábban, mindig úgy voltam vele, hogy már milyen régóta nem sikerült, most biztos. Talán annyi haszna van, hogy így legfeljebb kellemesen csalódhatunk, ha mégis sikerült.

Orsi
Orsi
 


Beja!

Holnap a dokitól megkérdezem, hogy mennyi folsavat és vasat kell enni és az a mennyiség miben van benne. (Mind az élelmiszerekrol, mind pedig a vitaminkészítményekrol.)


Jázmin!

Nekem hihetetlennek tunik, hogy nem éred el a méhszájadat. Szerintem a félgyertyaállás nem a legeredményesebb póz. A lábad a nyakadban, az egyik kezeddel tartod a csípod, plusz egyensúlyozol, a másikkal keresgélsz? Bocs, de nem tunik valami jó ötletnek. Próbáld meg vízszintesen vagy állva. És ne ódzkodj! Saját magadtól ódzkodsz? Komolyan? Hiszen a párod sem ódzkodik toled!!
Légyszi írd meg nekem, mi történt vízszintesen!

Köszönöm: Laura
Laura
 


Orsi!

Nagyon köszönöm, hogy szorítasz! Holnap munkaido után, fél 6-ra megyed dokihoz. Tudok otthonról netezni, de attól függ, hogy írok-e, hogy milyen hangulatban leszek. Nem! Tudod, mit? Mindenképpen írok, hogy mi volt!
Egyébként nálam már 6 hónap alatt sikerült kialakulnia a "miért pont most sikerülne" effektusnak.

Puszi: Laura
Laura
 


Sziasztok,lányok!

Annyi hozzászólás volt,hogy alig tudtam olvasniKép.
Üdv.minden újnakKép.

Niki!Te még nem fogsz tesztelni?Megorülök a tesztekért...KépKép
Ja,találjátok már ki,hogy a nagyokos tesztelo(én),csinált-e már ketto(!!!) tesztet is?KépIgen.Persze még ma is csak a 24.napon vagyok,szóval negatív lett.Az utóbbi ketto hónapban a 25.napon jött meg,így most már nagyon izgulok!Venni is kellene újabb tesztet,de egy fityingem sincs,mindjárt fel is hívom a telebankot,hogy a kártyán mennyi van.Aztán megyek veszek.Szóval a héten eldol a sorsom,szorítsatokKép
(Most még ilyen vigyorikat írok,utána meg majd vigasztalhat Optimista-Pista...)
Zsófi,meg minden új:íratkozzatok fel a listára!
Zsófi,hányadik napnál jársz,a ho nagyon jó!

Beja,nekem 2x1 folsavat kell szednem,ezenkívül E és D3 vitamint.De nem szedem csak a folsavat(1-et),meg Multivitamint.Ebben is van folsav.

Laura,akkor holnap teszt?

Kriszti,na mi a helyzet(ov.teszt,ho,stb)?

Mariann
Mariann
 


Laura,bocs,most látom:nem teszt,hanem orvos.Írj mindenképpen!!!

Mariann
Mariann
 


Drága PK!

Elhatároztam magam mégis a vérvételre újból. Igaz, hogy két hét mire megjön az eredmény, de addig még úgyis mejön a havim is, szóval eltelik majd az idő. És ha az jön vissza, hogy nincs már élő vírus akkor végre abbahagyhatjuk a védekezést.

Segítségedet nagyon köszönöm!

Mamacica
Mamacica
 


Beja!
A következőket találtam a folsavról: "Adagolásában kétféle dózist különitünk el: a normális adagot, amely 1 mg alatti dózis, és a szokásosnál lényegesen nagyobb adagot, amely napi több mg folsavat jelent.....A folsavnál előfordulhat túladagolás, amelynek során görcskészség fokozódás figyelhető meg."
Nos ennyit találtam erről a Kismama újságban.

A folsav nevű "gyógyszerben" 3 mg-os tabletták vannak, úgy gondolom, ez lehet a nagyobb dózis.

Orsi!
Az adataimat itt irom le, ha tudod, kérlek tedd fel a listáraKépKép Én sehol sem találtam, hogy lehetne beleirni.
Képzeld, én is komlói vagyok (csak már nagyon hosszú ideje elköltöztünk.) Bocs az off-topicért. Na de hát ha az ember egy földijére akad, azt nem hagyhatja jó szó nélkül.

Zsófi: 1c, 18.cn, 4.ou, 25 év, Lappeenranta-Finnország

Na sziasztok! Zsó-fi
Zsó-fi
 


Mariann, akkor most én szorííííííítok Neked ezerrel!!!!! Köszi a folsavas infót! Kép

Zsó-fi, Neked is köszi a folsavas infót! Kép

Ime, egy lista-frissítés:

Beja: 8c, 36cn, 18ou Budapest 25 év
Kriszti: 8c, 22cn, 7ou Galagamacsa 29 év
Orsi: 8c, 23cn, 9ou Komlo 26 év
Anna: 5c, 4cn, ou Hamburg 36 év
Laura: 6c, 44cn, 25ou Budapest 29 év
Eva: 19c, 20cn, Nyíregyháza 26 év
Mariann: 3c, 24cn, Miskolc 30 év
Monika: 6c, 3cn, Budapest III. 27év
Jutka: 3éve, 27cn, Videk 29 év
Kinga: 1c, 28cn, 14ou Maglód 33 év
Rony: 3c, 34cn, 19ou Vidék 29 év
Szonja:4,5év 28cn, Budapest 27 év
Niki: 10c, 27cn, 13ou Bp(Érd) 27 év
Jázmin: 2év, 23cn, Pécs 22 év
Boglárka: 3c, 21cn, Györ 24 év
Zsófi: 1c, 18.cn, 4.ou, 25 év, Lappeenranta-Finnország
Beja
 


Mariann!

Lassan-lassan erted is izgulhatok egye??Nalam nincs minden rendben a hom tul alacsony 36.5 ahhoz kepest,hogy 10 nap mulva meg kene jonnie.A tesztrol annyit,hogy majdnem bztos,hogy nincs ov.-m mert nem volt pozitiv egyszer sem,kicsit halovany csikos volt az pedig nem eleg.

Dontottem jovo honapban jonnek a peterepeszto szurik!Kép

Lanyok!

Aze mer nem irok az nem azt jelenti,hogy nem szeretlek titeket csak most velem nincs semmi kulonos,viszont mindenki sporsat kovetem es nagyon is erdekel.

pusssszzzz Kriszti
kriszti
 


Laura,
hát nem egészen úgy csináltam.
Deréktól felpolcoltam a fenekemet, mert a doki szerint a hátrahajló méhnél így lehet legközelebb a méhhez jutni -kiegyenesedik az út, így lerövidül(ezt pózra értette és igaza is van).
Fekve abszolút semmi, meg állva sem, nagyon görbe az út.
Ebben a helyzetben (felpolcolva) legalább az ujjam hegyével elértem, de annyira nem, hogy ki tudjam tapintani. Hát ez van.

Orsi,
én is jártam a Beatrixhez, hát nem voltam teljesen megelégedve vele. Mármint sokat kellett nála fizetni a semmiért (magánrendelésére jártam). Egy cystát elmulasztott, de azzal nem bíbelődött, hogy miért lehet, szóval csak tünetet kezel, nem a bajt. Pécsen vigyázni kell, mert két szélsőség létezik a dokik között. A legjobbak az Édesanyák útján dologznak, a Disckát kerüld el messzire.
Hát reménykedjünk, hogy sikerülni fog, bár tegnap este nekem fáj a bal oldali petefészkem. Remélem nem megint valami cysta.Kép
Jázmin
 


Lanyok!

A sporsa az sorsa,csak siettem!!!!

Bejja!

Sosem veszik fel a vonalas telefont a rendeloben ,probalkozzak a mobilon vagy az a dokie es csak vegszukseg eseten lehet hivni??

Pussz Kriszti
kriszti
 


Kriszti!

A vonalas telkó a rendelõben cseng, ahol csak hétfõn és csütörtökön vannak. Szerintem most ha délután megpróbálod, tuti ott kell lenniük. A mobilt (30-as) az asszisztensnõ veszi fel, én mindig azt hívom, ott egyeztetek vele idõpontot. Szerintem a mobil a tutibb!
cupp, Beja
Beja
 


Sziasztok!

Beja,
Ime egy par link a folsavrol:

[url=http://www.worwagpharma.hu/szakmai_vas_folsav.htm" TARGET="_top]http://www.worwagpharma.hu/szakmai_vas_folsav.htm[/url]

[url=http://www.worwagpharma.hu/referatumok.htm" TARGET="_top]http://www.worwagpharma.hu/referatumok.htm[/url]


Amugy en 0.4mg-ot szedtem naponta


Picur, Neked is itt egy link ez a taplalkozasrol szol altalaban.
Etrend - vercsoport alapjan
[url=http://origo.matav.hu/csalad/egeszseg/000505avercsoportdieta.html" TARGET="_top]http://origo.matav.hu/csalad/egeszseg/000505avercsoportdieta.html[/url]

Hajra mindenkinek
Udv
PK
petrakovacs50
 


Petra, kösziKépKép
Beja
 


Sziasztok, nekem is fura a ciklusom. Az LH teszt mutatott LH csúcsot a 13. napon, amibol arra következtettem, hogy a 14. vagy 15. napon lehet majd az ovuláció. De a homérsékletem ma is csak 36,7 volt, és ilyen szokott lenni leggyakrabban, nem emelkedett határozottan.

Pedig ma már a 19. nap van. Akció pedig a 13. napon és tegnap, a 18. napon volt, mert közben apa beteg lett. Kép

A 14. napi UH lelet elég jó, az orvos látott határozott domináns tüszot, de az ugye nem látszik, kipattant-e vagy sem.

El vagyok kenodve.

És a párom is "hisztis" volt ebben a hónapban, úgy mondta: nem akar gyereket "csinálni", és folyton készültségben lenni, szerinte begörcsöltem és már semmi sem érdekel.

Szerinte éljünk normálisan, szeretkezzünk ha kedvünk van, és lesz gyerekünk.

Én ezt a hónapot azt hiszem elfelejthetem.

Ne haragudjatok, ha sokat írtam. Csak már sírok az elkeseredettségtöl. Kép
lotti
 


Lotti!

IGAZA VAN!Csak ezt konnyu mondani,kicsit lazitanod kell beszelj neki kevesebbet a babarol es tobbet magatokrol es amikor KELL akkor szo nelkul tekerd el a fejet(is).En is beleestem ebbe a hibaba iszonyu feszultek voltunk mindketten asszem meg most is egy picit,ez nem tesz jot a fogamzasnak.A hoddel ne foglalkozz nekem sem mukodik a dolog,pont6 ugy mint neked nem emelkedik tul magasra ebbol is gondolom,hogy nincs ov-m.Az en LH tesztem nem is lett egyertelmuen pozitiv pedig mar 4 doboz clostit megettem.
Hol is van orvosod?

Beja!
Koszi, ma telefonalok!!!!

puszi Kriszti
kriszti
 


Lotti,

Nem is tudom, hogy hogyan fogjak hozza, de lehet, hogy parodnak igaza van. Lehet, hogy a "gyerekgyartas" negativan hat a fiukra es nem is jon ossze. Hany olyan esetet hall az ember, hogy evekig probalkoztak, majd feladtak es a lany rogton terhes lett. szerintem csak arrol van szo , hogy nem volt az allando stressz es az agybaparancsolas.

Nekem nagyon szimpi a ferjed hozzaallasa. O szeretne babat de nem vezenyszora.

Tudom, hogy nagyon nehez, mert az ember mindennel jobban szeretne babat. Ha esetleg tanacsolhatok valamit akkor az osszes "mu" dolgot (homerseklet, peteeresjelzo, bogyoszedes, terhessegiteszt) csinald titokban. Vele maradjon minden termeszetes. Tudod a kecske is es a kaposzta is.

Udv
PK
petrakovacs50
 


Drága Lara!

Nem hallottunk Rolad már rég, hát fogtam magam, és utánadnéztem a másik helyen. Akkor olvastam, hogy mi van Veled, és nagyon aggodom. Remélem, azota minden rendbejött, de kérlek, NAGYON VIGYÁZZ MAGADRA. Itt mindannyian izgulunk érted, és a babádért.


Beja, Mariann!

Kösz az izgulást, durukkolást. Most negyed három, és még mindíg nincs menzi... (ötpercenként szaladgálok a WC-re....) Majd holnap meg elementális erővel tör rám, az tuti. És IGEN, megörülök, hogy teszteljek, de nem merek. Még tesztet sem vettem, de ma késön érek haza, nem is fogok tudni. Várok még vele, annyiszor pofáraestem már...

Mariann holnap teszt????

Laura, dokinál mi volt? Holnap irjál.

Lotti, nyugi. Ne keseregj, a dolgok ugyis rendezödni fognak.

Puszi,

Niki
Niki
 


Kedves Beja!

Csak bíztatni tudlak,mert az első babám tutira december 26,-án fogant és a tesz elöször február 11.-én mutatott dupla csíkot!!!!!
Szóval fel a fejjel!!

Üdv:Dany
Dany
 


Niki,

Mit lehet tudni Lararol? csak nincs valami baj?

PK
petrakovacs50
 


Szija Niki!Köszi az aggodást, szerencsére, már minden a legnagyobb rendben. Végig itthon kell lennem táppénzem, szóval a pihenés megoldva, és lassan már a kritikus elsö trimeszternek is vége.
Köszi mégeccer, szija, Lara
Lara
 


Orsi,
En sem tudtam feliratkozni a listara, es nem is ertem azokat a betuket, hogy 1c, 18 cn 4 ou???
Szoval, mi egy eve probalkozunk, jelenleg 2 honapja kapom a kezeles, vagyis ez a masadik, es ciklusnak a 22 napjan vagyok, 27 eves , Romania
Irjal fel engem is kerlek! Koszi!
Erika
Erika
 


Dany, tényleg? KépKépKép Hü... akkor bizakodnom kéne kicsit a dologbanKép JUJKép
Beja
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?