Sziasztok!
Bocsi a hosszú távollétért,de a gyerkőc sok időmet lefoglalja.
Köszönöm a névnapi köszöntést.
Anyusziszi!
nagyon sajnálom a történteket,és nem csodálom,hogy nehezen megy a talpraállás.Sok erőt,és kitartást kívánok.
Zsizsik!
Boldog névnapot így utólag.Remélem már jól boldogulsz a gipsszel.
Nektarin!
Gratulálok az UH eredményhez.És ha benneteket megnyugtat a Down-szűrés,csak csináltassátok meg.
Párizs miatt irigykedem.
Kis_Plutó!
Boldog szülinapot a gyerkőcöknek!
Örülök,hogy Adrika eredménye jó lett.Remélem hamar meggyógyul a család,és kibújhat Esztike.
Candi!
Gondolom már nagyon várod a márc.2.-át,remélem tudnak mondani valami okosat,és beteljesül a jóslat
Mamen!
ne aggódj a keményedés,meg a rövidülés miatt.Nekem is volt a 20.héttől,és a vége az lett,hogy alig akartam tágulni még szüléskor is.A dokid írt fel magnéziumot.?
Málna!
Sajnálom,hogy nem jött össze a hónap.Mindenesetre,az már jó jel,hogy volt egy halvány 2 csíkos teszt.Remélhetőleg köv.hónapban erős két csík lesz.
Tényleg szép helyen kirándultatok.
A bárányhimlő elleni oltásról annyit,hogy az oviba nálunk a beoltottak is elkapták,csak enyhébb lefolyással.
Meli!
Nagyon szép lett a gyerekszoba.A fotelt szopizáshoz vetted?
Nika!
Nagyon szép a kisfiad.És fogadd meg a többiek tanácsát.+az idő is segít,nekem is időbe telt,mire megedződött.
Hogy telt a hétvége a nagyszülőknél?
Mókuska!
Gratulálok a tollaslabda sikeredhez
És jobbulást az egész családnak
Hoppá!
Remélem minél előbb kiderül,hogy mi a gond.Kíváncsi vagyok,hogy mit mutat a hormoneredmény,remélhetőleg gyorsan orvosolható lesz a probléma.
Vvviki!
Remélem eltűnik a cisztád,és egy kis jövevény lesz hamarosan a helyén.
Remélem nem hagytam ki senkit.Köszönöm a hiányolást.
Rólunk annyit,hogy elhagytuk az 5kg-ot,holnap megyünk oltásra.Már sokat mosolygunk,meg gügyörészünk,sikogatunk.Egyszer már az éjszakát is átaludtuk.Járunk babamasszásra,sajna ma lesz az utolsó
Megyek is mert még szopiznunk is kell.
Vigyázzatok magatokra.Puszi Gerda,Dóri!