Új privát üzeneted érkezett!

Azt nem is meséltem, hogy lehet hogy eltört az orrom:kicsi fiam tegnap 2x is úgy lefejelt, hogy csillagokat láttam!!!!! :shock: Még most is nagyon érzékeny, de mikor eltakartam az arcomat a kezemmel , levette a mancsomat és megölelte a nyakamat!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hű, Évi nem semmi, milyen rosszul indult a napod! :( Én is csak azzal biztatlak, hoyg a délután hátha, sőt biztos, hoyg jobb lesz! :)

Barbi, drágám, látod, hoyg milyen ügyes a fiacskád? :) Megérdemel egy HA-TAL-MAS GRATULÁT!!!!!!! Ezután aztán csak "kamillázz" (plágium megbocsátva, ugye? :wink: ), hogy még mikre lesz képes! :roll: :roll: :roll: :P :P :P remélem, hogy csakis jót mondanak a neurológián, és azt is, hoyg hosszú időre ezentúl ez lesz az utolsó látogatásotok ott! :)

Andi, nagyon jók a fotók a manóidról! :) Főleg Marci haláli azon a telefonos képen. Nekünk nincs vezetékes telefonunk, ezért Kriszta nem is tudja, mit kell tennie a kagylós játék-telefonnal! :roll: Neki csak a mobil a telefon! :oops: :P

Márti, tényleg, most hogy mondod, kapcsolok csak: megvan a fele fogunk!!!!!! Basszus, 5 hónap alatt jöttek ki ezek. Megvan rá az esély, hogy a következő 5 hó alatt a többi 10 is kijön? :shock: :shock: :shock: :shock: Bár, ha jól tudom, a hátsók meg a szemfogak sokkal később jönnek. :oops:

Barbi, az átaludt éjszakához is gratulálok! Hátha rendszeresíti a fiad eme nemes szokását is! :) :wink:

Zsuzsi, nagyon rég nem írtál, hoyg vagytok? Van-e még abból a kölesgolyóból vagy Szandi mind felfalta? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit, maradt a Virág rácsos ágyban való alvása? Nagyon remélem! :)

Ibolya, tényleg, mit mondott a biztosító?

Ani, nagyon el vagy tűnve! Jól vagytok?

Én az imént ebédeltem. paradicsomos tarhonyát ettem, de oylan éhes vagyok, mintha semmit sem ettem volna. Hiába na, ezt a szénhidrát-napot nem nekem találták ki! :evil: :evil: :evil: :evil: Aztán most várhatok estig a tortámra. :( :( :( :( :(

megyek dolgozni valamit, amíg a csajom húzza a csendest! :)

Puszi mindenkinek és további kellemes napot!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Időm semmi, egész nap rohanásban vagyok. Olvastalak Benneteket, de reagálni sajna nincs időm.

Csak az éjszakáról: igen, maradt a rácsos ágyban Virág. Szépen elalszik, de éjjelente azért kel rendszeresen. Visszaalszik időnként, van, hogy be kell mennem. Viszont ma 4.40-kor úgy döntött, vége az éjszakának! Így ma három alvás lesz napközben. Valószínű, visszaaludt volna, ha magam mellé veszem, de ezt el sem kezdem, mert legközelebb éjfélkor fog riadót fújni a kivételre!

Puszi/Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 

 
 

Sziasztok!

Előre is bocsi,de most nagyon rövid leszek.Mindjárt jönnek a barátnőmék/leendő keresztszülők/ - 3 gyerekkel :roll: :lol: - felköszöneni a fiamat.

Ma az egész napom egy rohanásból állt eddig.Voltunk a kárfelvevő irodában / jellemző,már ezt sem a biztosító végzi,csak kiadja megbizásba egy cégnek/ , hát semmi jóval nem kecsegtetnek.Gazdasági totálkárra veszik az autót,mert többe kerül a javittatás mint amennyi az autó értéke.Mondják ők!!!! :evil: :evil:
Persze már a párom utánna nézett,azért nem ilyen vészes a dolog,mert ugyebár léteznek bontók is,és azért ott töredékét kérik csak az alkatrésznek mint a boltban.Persze,minden attól függ,hogy mennyit fizet a biztosító,de én nagyon sajnálnám,ha nem tudnánk megcsináltatni.Végre egy olyan autó ,ami mindkettőnknek tetszik,kényelmes,nagy,szóval tök tuti...de hát ki tudja?

Barbi,Edit-csak igy tovább az alvással-legyetek erősek,hátha megjavulnak :lol: a gyerköcök,és rájönnek,hogy mire való az éjszaka.

Ó,most mennem kell,csengettek.

Este remélem még sikerül jönnöm.Igaz ,a tesóm meg estére igérkezett be és marad legalább 10-ig /barátnőjének 11kor száll le a repcsije /,de hát én éjszakai bagoly vagyok.
bibolya
 
 


Zsombinak a színtelen pöttyei pirosak lettek :cry: , én úgy látom hogy csalánkiütés, de majd a doki megmondja!De hogy mitől lehet arról fogalmam sincs!!!!! :shock: :shock: Nem evett semmi olyat tojást meg tejet...mondjuk a Szoni fogkeféjével mosott fogat amin volt fogkrém :roll: ....attól lenne?????Már annyit gondolkodtam, de lövésem sincs hogy mitől van ez!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szép, jó reggelt!

Márti!
Hú, sajnálom azokat a pöttyöket, főleg, hogy már pirosak is. Mikor mentek dokihoz? Kivárjátok az időpontot? Az még nagyon messze van. Nem lehet valahogy meggyorsítani?
Mi van az orroddal? Nem lehet kellemes! Nálunk is vannak jó kis fejelések, de a csonttörtés még megúsztam, engem valamelyik este Flóra karmolt le úgy, hogy órákig csak kábultam a fájdalomtól. :)

Ibolya!
Hogy sikerült a tegnapi szülinapozás?
Drukkolok, hogy sikerüljön megjavítani az autót. Jó kis köröket kell futni ezért is, utáááálom a bürökráciát.
Tesóddal jól éreztétek magatokat?

Edit!
Jól haladsz Virággal alvás ügyben! Ügyi vagy, kitartás! Remélem pár nap, és rendeződik az eddigi sokszor kelés.

Edith!
Asszem nem is gratuláltam a 10. fogacskához. :oops: Úgyhogy akkor most :) : GRATULA!
Én megint csak a jól beváltat tudom mondani: fényévekre vagyunk ettől. :D (A két gyerekemnek összesen 4 foga van. :) )

Apának ma este lesz a búcsúbulija, ma dolgozik utoljára. Este jönnek a kollégái, főnőke (összesen csak 4-en). Először gyereklátogatás a program, meg azért csinálok nekik ezt-azt enni, aztán továbbálnak mulatozni. :)

Na, mennem kell, Marci ébredezik.

Andi
Kép
zsandi
 
 


továbbálnak=továbbállnak :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Este /éjjel / lmár nem tudtam jönni.Egyszerűen,olyan fáradtnak éreztem magam,hogy az ágyba is csak vonszoltam magam.
Itt voltak a barátnőmék délután,hoztak tortát,meg zenélős gyertyát,amitől Gergő kicsit megilletődött.Egy fél tortaszeletet tuti, hogy magába tömött,nagyon izlett neki.De nagyon kultúrált gyerek vot,nem akarta széjjeltapicskolni , még csak hozzá sem akart nyulni a tortához.Igy nekünk is jutott belőle.
Hát lányok,azért nem semmi 5 gyerek egyszerre egy lakásban.Pedig elég jók voltak,de az az állandó mozgás,hogy valamelyik gyerek mindig a szemem látószögében van!! :lol: - ezt szokni kell.
Mikor meg elmentek a barátnőmék,rá 10 percre meg beállitott az öcsém,és maradt 1/2 12-ig,ekkor szállt le a menyasszonya repcsije.Még jó hogy csak 5 percre lakunk a reptértől,mert majdnem lemaradt az érkezéséről.

most ennyi,mert a párom már itt ül mellettem és vár a gépre.
bibolya
 
 


Zsandi:nem várunk ma lemegyünk a gyerekdokihoz...bár nincs sok bizodalmam benne...de jobb mint a semmi!!!!! :roll: :?

Ibolya:jó lehetett a buli...a lényeg, hogy a Gergő élvezte!!!!
Én mondjuk imádom mikor sok gyerek van körülöttem...mikor a nővéreméknél vagyunk(vagy fordítva) utána mindíg olyan hiány érzetem támad, mintha mi kevesen lennénk!!!!! :lol: 8) :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Márti, és mikor mentek a dokihoz?

Andi, hú, akkor már komoly fordulóponthoz ért a Zsolti munkahelyváltása. De én nem egészen értettem, hogy miért csak októberben kezd el dolgozni. Illetve azt értem, hogy miért októberben, csak azt nem, hogy addig ugye neki is lesz olyan kiképzés mint a Rolandnak?! És addig kap valami lóvét, nem? És ha vége a kiképzésnek, és még nincs nyugdíjazás, addig mit csinál?

Voltunk tegnap a dokinál, minden rendben, nem is kell mennünk többet. Illetve 1 hónap múlva telefonon beszélünk, hogy hol tart a mozgásban, és amikor elindul, akkor még egyszer ránéz a dokinéni.
Neki is megmutatta a mászási tudományát, egy játékkal próbálta csalogatni a dokicsaj, ment is. De mondta, hogy mivel még nagyon bizonytalan, és nehezen indul el, azért nem mászik állandóan. Gyakorolunk tovább.
Ádámkám hozta a formáját, úgy ordítozott a váróban, hogy zengett a Tűzoltó utcai klinika.

Aztán este még elmentünk bulizni, az István kollégájának a szülinapjára. Anyós vigyázott a kispasira, illetve nem is nagyon kellett vigyázni rá csak őrizni az álmát, mert este amikor elaludt én akkor mentem csak el.
Éjjel még véletlenül sem aludt rendesen, kb. 4-5x kelt. Pedig bírtam volna díjjazni, mert elég későn kerültem ágyba.

És most felpakolom az Ádámot és végre bemegyek a bankba (1 hete készülök).

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


A doki ma 12-14-ig van, remélem apa addig hazaér, mert nincs nagy humorom leballagni a 2 manóval...de ha nincs más akkor hárman megyünk! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok !

Edit én is elfelejtettem gratulálni a 10. foghoz :) Jól haladtok nagyon, csak így tovább :)

Nekünk csak 5 van még mindig :)

Évi, bocsi, bocsi, bocsi :( Esküszüm nem tudom miért keverlek benneteket Edittel :)

Képzeljétek, tegnap beállított apukám, itt is marad ma estig, úgy örültem neki :) Annyira szeretem, és olyan ritkán látom :( Mondjuk annak nem örülök, hogy azért jött, mert elköltözött otthonról :(:(:(

De mondjuk erre már elég régóta számítani lehetett.

Márti, remélem csak csalánkiütés, drukkolok :)

Mennem kell, el kell mennem a Jászai Mari térre, apunak pénzért a hajóra.

Puzs

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Márti!
A körzeti doki is jobb, mint a semmi, esetleg meggyorsíthatná a bőrgyógyászhoz kerülést valami beutalóval. Vagy a legjobb az lenne, ha megmondaná a tutit, hogy mitől van, és mi rá a gyógyír.

Rolandnak átlagban meddig tart naponta a kiképzés? Szóval kb. mikor szokott hazaérni? Csak érdeklődök, hogy mire számítsak jövő héttől. Azért reménykedem, hogy az eddigi 6-7 órához képest kicsit előbb végeznek majd.

Ibolya!
A lényeg, hogy jól sikerült a tegnapi nap! Mégha fárasztó is volt kicsit. Aranyos lehetett Gergő!

Barbi!
Jól hangzik ez a buli, örülök, hogy egy kicsit kikapcsolódtál. (Már ha sikerült.)
Zsolti most felmondott ugye, mert 4 hónap a kiképzés, hétfőn kezdődik, és napi elfoglaltsággal jár, így nem tudott maradni. Az valóban gáz, hogy nem lesz rögtön munkája, 10 embernek lesz, 5-nek meg majd csak októbertől. De úgy döntöttünk, hogy így is belevágunk. A tűzoltóság annyit elintézett, hogy a kiképzés idejére a munkaügyi központ fizet, és még utána is, szeptemberig. Messze nem annyit, mint a fizetése volt, de hát majd összehúzzuk magunkat. Kell ennyi áldozatot hoznunk, hogy később talán jobb legyen. Meg azért tervez valami munkát a nyárra, ha más nem, itthon megcsinál egy-két bútort, megrendelés az van bőven mindig. (Én vagyog ugye az első számú megrendelő, valamiért mégis mindig az utolsó helyre kerülök. :) Talán mert nem fizetek? :wink: )

Jó bankozást neked!

Zsu!
Tök jó, hogy ott van apukád! Az ok már nem annyira! :(

Reggelire kipróbáltam a Babylove 3-as tápszert. Nem mondták, hogy nem jó. :roll: Vagyis megették ugyan úgy, mint eddig. Ha továbbra is beválik, akkor lehet áttérünk. Azért van itthon még egy doboz Beba is, biztos, ami tuti.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:fél 4-ig vannak, pénteken meg fél 2-ig.Elvileg, mert sokszor előbb jön, eddig 2x volt, hogy később végeztek, amikor az a füstös gyakorlat volt.Jövő 7en meg mennek Szászhalombattára, akkor is tovább lesznek.
Persze ez a doki is jobb mint a semmi....így is frászban vagyok, hogy mitől lehet!!!!!!!!!!!!! :shock: :roll: :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Andi, nagyon jó képeket tettél fel a családodról! Látványosan ügyesedik mindkét gyerköc. És csodaszépek!
Kérdezted, mit tanítok: közgázegyetemen menedzsment tárgyakat. Tegnap konkrétan a controlling órámról késtem...

Autó: az aksi merült le csontra. Balázs egész éjjel töltötte, így kútba esett a tegnapra tervezett babalátogatás... Majd ma elugrunk.

Edit, miért rohansz egész nap? Plusz elintéznivalók, vagy a gyerkők foglalnak le most ennyire?

Márti, remélem, hogy nincs semmi komoly dolog a kiütések hátterében. Pláne nem ételallergia.

Ibolya: nekünk is GTK-ra vették tavaly a kocsit, de elég rendesen fizetett végül a biztosító. Nálunk azért lett gazdasági totálkár (bár csak a háta sérült anno, egyébként simán lehetett használni), mert már elég öreg volt (10 éves), és a márkaszervíz olyan árajánlatot adott, aminél csak a munkadíj annyi volt, mint a kocsi piaci értéke. Egyébként a biztosító által fizetett összegből simán meg lehetett javíttatni - persze nem márkaszervízben :)

Lépek, megyünk piacra bevásárolni Samuval.


Zsu, milyen hajó?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Megjöttünk. A bankban kivételesen gyorsan végeztünk, az Ádámot felpakoltam a púltra, de így is leszakadt a kezem.
Még tejér is elmentünk. Mi azt a tejet isszuk, amit a kocsiról árulnak. Mindig anyu szerzi be nekünk is, de mivel most nincs itthon, rám hárult eme nemes feladat.

Andi, oké, így már mindent értek.
Viszont elfelejtettem írni, hogy haláliak a képek, amit feltettél. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy Marci annyira pasis, Flóra meg csajos. De ahogy Marci telefonál... Az beszarás.

Évi, akkor mára jó babalátogatást Nektek.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


JAj, Lányok! Én még mindig nem vagyok jól bele! Képzeljétek, Kriszta majdnem megfulladt!
A tízóraiját készítettem, ő az etetőszékben, és gondoltam, falatozzon, amíg elkészül. Szépen elszopogatott egy cikk narancsot, néhány szem kukoricapelyhet, és egy darab banánt is adtam aztán a kezébe. ott voltam mellette, nem gondoltam, hogy baj is lehet belőle. Eszegette a banánt, és egyszercsak akkora darabka maradt, hogy bedugta egyből a szájába. Rögtön odamentem, és nem úgy nzett ki, hoyg baj lenne. Még nevetett is. És egyszercsak kidülledtek a szemei. Hamar kikaptam a székből, ütögetni kezdtem a tarkóját, de mg mindig nem jött ki. Sírni kezdett, de nem jött hang a torkán, csak ijedt, kékes volt az arca. A tenyeremre fektettem a mellkasával és ütni kezdtem szbályosan. Így aztán egy-kettőre 4!!! darabban kijött a banáűn. Hát én akkor úgy ellágyultam, minden erő kiment belőlem. Még most is reszketek, pedig már jó idő eltelt azóta.
A föld alá tudnék süllyedni szégyenemben. mert én vagyok a hibás. El kellett volna venne azta darabot tőle.
Annyira szégyellem magam és annyira félek. Mi lett volna, ha... Meg sem tudok bocsátani magamnak soha.

Ne haragudjatok, most nem tudok többet írni. Kellemes hétvgét mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith!

Elhiszem, hogy megijedtél, borzasztó lehetett. De semmiképp ne szégyenkezz, és ne okold magad! Ott voltál mellette, nem tudhattad, hogy baj lesz belőle. Sokkal kisebb darab is rossz útra mehet! Inkább nyugdoj meg, és gonolj arra, hogy volt lélekjelenléted kikapni őt a székből, és ütögetni a hátát, a pánik helyett. Vagyis mellett!

Barbi!
Jó hír, hogy ilyen flottul ment minden a bankban. Bárcsak mindig így menne.

Évi!
Jó babalátogatást mára!

Márti, nektek is. Ha mentek.
Majd írj ám, hogy mi volt a dokinál.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edith drága!!!!A Julcsival is kb. ez történt mikor itt voltak bár én nem láttam, de majd ő elmeséli ha gondolja!!!!
Ilyen előfordul , persze ezek után jobban fogsz figyelni :? !!Ne okold magad, hiszen ott voltál vele!!!Nem hagytad egyedül majszolni ezek a kis törpék hajlamosak nagyot harapni!!!!Az a lényeg, hogy észnél voltál, bár ez szerintem ösztönösen jön.
Nyugodjál meg, nagyon ügyes voltál!!!!Most úgy megölelgetnélek!!!! :wink: :lol:


Barbi hívott....és jól elgondolkoztatott, mármint a Zsombiról!!!Én úgy látom, hogy egyre pöttyösebb napról napra, mosópor meg ilyenek a régiek....hát a pelus az amit pénteken vettünk a Pennyben :evil: :shock: én arra tippelek, úgyhogy ha felkel gyorsan megszabadítom tőle...úgyis másfajtát akartunk venni!!!!De most már nem kísérletezünk, ha tényleg ez a hibás!!!!! :roll: :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!
Drukk, hogy a pelus legyen!
Hol vannak a pöttyök Zsombin? Vagy lehet mindenhol akkor is, ha a pelus a ludas?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edith, ez szörnyű, de szerencsére gyorsan kapcsoltál, hogy mit kell tenni. Ügyes vagy és ne okold magad. Az Ádám egy ici-pici morzsától képes fuldokoni!

Pont ezt akartam írni, hogy a Julcsi ugyan így járt. Ölében a Dorka, banánnal etette. Nem volt nagy falat, amit adott neki, csak félrenyelte.
A Julcsi is nagyon megijedt, de neki is szerencsére az első reakció, hogy hátbavágta a kiscsajt. Mire szólt nekünk, hogy fuldoklik a Dorka, már ki is köhögte a banánt. De mindenki nagyon megijedt, pláne a kiscsaj, aki utána azért keservesen sírt.
Komolyan mondom az ütő megállt bennem, pedig az Ádám ezt rendszeresen előadja.
Erre szokta mondani az István, hogy ne adjak neki kenyéret, ha ő itthon van, mert minden egyes fuldoklás 20 év az életéből. Nem bírja idegekkel.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsandi:mindenhol pöttyös a drága, de a pofija a legdurvább ott piros máshol nem!!!!A keze a lába meg a pofija, de mára már a tenyerén is lett!!!! :shock:
Szerintem mindenhol lehet, mert a Szoninak az antibiotikumtól lett és az sem korlátozódott egy területre!!!!
Most nagyon reménykedem!!!!! :roll:

Ja Zsu, akkor megyünk ha minden rendben, vagyis "csak" csalánkiütés!Fél 10-10 körül, de csak délelőttre, mert azért a Szonót megünnepeljük kicsit, anyós süt neki tortát!!!! :lol: Azt már nagyon várja és mi odaadjuk az ajándékot is!!!!
Viszünk rágcsálni valót, meg gyümilevet.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jaj Edith, elhiszem, h megállt benned az ütő! De nyugi, nagyon jól végződött és gyorsan-talpraesetten cselekedtél! Samu is elképesztő méretű dolgokat tud betömni a szájába és általában megbirkózik velük, de nálunk is előfordult már fuldoklás.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


No leesett az a hatalmas kő a szívemről:vírus fertőzéstől vannak a pöttyök, leküzdötte a szervezete azért nem volt tünete!!!! :shock: Tehát a konklúzió:bivaly erős szervezete van a kisgazfickónknak!!!!! :wink:
Nem fertőz ,direkt megkérdeztük tehát holnap megyünk!!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ez a szar babanet órák óta enged olvasni, de hozzászólást elküldeni csak most.

Edith! Elhiszem, hogy megijedtél, de ügyes voltál. Hasonló szitu nálunk is volt, ezért soha nem kötöm be evés közben Virágot, így gyorsan ki tudom kapni a székből. Csak akkor kötöm be, ha nem eszik, ha eszik, akkor ott vagyok mellette és kiesni nem tud. Még egyszer megy a vigaszpuszi!

Márti!

Írni akartam, de nem bírtam, hogy a csalánkiütés az nem pöttyös, hanem foltos és nincs közepe (mármint olyan pici pontocska, mint egy csípésnek). Egyébként szerintem a pöttyök oka alig megfejthető. Emlékszel, írtam, hogy Virág ekcémás volt. Azóta sincs semmi, mai napig nem tudom, mitől volt az. Egyszer Évi is írta, hogy náluk is Samu produkált ekcémás tüneteket. Gondolom az is elmúlt. Tényleg erős kicsi Zsombi, hogy nem is volt egyéb tünete a vírusnak.

Zsu! Mivel érdemeltem ki, hogy most már Évi és Edith is én lettem Nálad?

Évi! Holnap buliba megyünk, így nagygenerál kellett már nálam. Fodrász, kozmetikus, manikűrös. 5 éve volt utoljára műkörmöm, és ma 4-re megyek feltetetni. Na ne higgyétek, hogy 1,5-2 cm-es lesz, és nem is tetetném fel, ha nem nézne így ki a kezem, ahogy. A körömházam nagyon kicsi, a körmeim töredeznek szülés óta, és állandóan ki vannak száradva az ujjam végei. Hiába minden csodaszer, lepra a kezem. Már hivatalokban szégyellem pultra tenni, mert kb. úgy néz ki, mintha szalag mellett kétkezi munkát csinálnék. A lehető legrövidebb verziót választom majd!!! Nem magyarázkodni szerettem volna, csak annyira elegem van magamból, hogy valami generálozás kellett. Amellett a gyerekeknek vásároltam tavaszi ruhát, sapkákat, takarítottam, plusz főztem. Szóval ezért nem volt semmi időm!

Alvás: tegnap éjjel 4-szer ébredt, de bementem hozzá, mert egyedül nem akart visszaaludni. De ez már haladás, mert mellettem fél óránként ment az ébresztő. Most meg már majdnem 2 órája húzza a lóbőrt az ágyában. Nagyon büszke vagyok Virágra, hogy így alkalmazkodott az új helyzethez.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Márti!
Szupi, hogy megvan az ok! Milyen ügyes a kicsi fiad, hogy így legyűrte azokat a h. vírusokat!

Edit!
Nagyon ügyesek vagytok mindketten, jó volt olvasni, hogy alakul a helyzet alvás ügyben.
Irigykedem a nagygenerál miatt, én is, én is.... :)
Egyébként sem kell magyarázkodni, elég, ha kicsit is jobban érzed magad a bőrödben, legyen az oka műköröm, vagy valami más. Megérdemled, és kész!
Milyen buli lesz? Érezzétek nagyon jól magatokat! Kivel lesznek a törpék?

Enyém gyerekekkel sétáltunk egy nagyot, vettünk ezt-azt az esti szendvics-sali partihoz, aztán még kint maradtunk egy kicsit kerítést rángatni :lol: , mert az olyan jó. Most meg Flóra már alszik, Marci még úgy hallom beszélget az álommanókkal. Remélem lassan elfogy a mondandója, kéne kicsit készülgetnem, mert még neki sem álltam.

Körkérdés:
Ki, miben altatja a törpéjét NAPPAL? Átöltöztetitek őket, vagy abban szundiznak, amiben napközben vannak?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Csak rövid leszek :)

Márti, várlak benneteket sok szeretettel ÉVIékkel együtt :):):)

Edit, Évi nem tudom mitől lett Edit, ha tudnám, okosabb lennék :)

Edith-nek meg a neve végéről csak lemaradt a H betű gondolom :)

Edith, ne okold magad, Katával sajnos ez elég sűrűn előfordul. De már rutinos vagyok, ha látom hogy túl nagy a falat a szájában, azonnal veszem ki neki.

Szerencsére már ritkán kezd el fuldokolni. Egyszer jártunk mi is úgy hogy a boltból sétáltunk hazafelé, és Kata kapott a kezébe egy darab banánt, hogy ne sírjon (álmos volt) és akkor kezdett el fulladozni :( Hát mire én kihámoztam a babakocsiból, azt hittem megáll a szívem. Én egyébkétn ilyenkor anyu módszerét szoktam alkalmazni: megfogom a lábát, felfordítom, és ahogy lóg, "jól" hátbavágom. Így a gravitáció is segít.

Megyek vissza sütök sütit :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Andi, KAta abban alszik, amiben van. Csak a szandit veszem le róla.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Edit:tudom milyen a csalán kiütés, de ezek az elején színtelen pöttyök voltak...és a testén sem állt össze sok helyen foltokban, de az arcán pici apró pöttyöcskék vannak nagy területen.Remélem érthető, szóval az nekem úgy tűnt mintha csalánkiütés lenne, de ez állítólag azért vírus kiütés , mert a végtagjain is van, de a testén nem piros.Na mindegy ne ragozzuk tovább!!!! :wink: :lol:

Jó volt a babanéző nagyon, bár a pici majdnem végig szundizott vagy evett, de azért megcsodáltuk !!!A tesója meg most lesz 2 éves...így nagyon jól eljátszottak hármasban!!!!!Mint az orgonasíp....1-2-3 évesek!!!! :lol:

Na megyek, mert pancsi van!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi:Nem öltöztetem át őket!!!!!A nappali hacukában szundiznak!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mártikám, örülök, hogy nincs semmi komolyabb baj. Azt meg, hogy ilyen kis erős és ügyes a Zsombi, tudtuk eddig is. Nem?
(üzit megkaptam, a titkárnőm átadta, köszönöm. A Duna parton csaviztunk)

Andi, nálunk éjszakára zsák vagy pizsi, reggel átöltöztetem. De ha nappal alszik, akkor abban, amiben van. Még azt szoktam csinálni, ha sétálni voltunk és harisnya meg gatyó van rajta, hogy a harisnyát hagyom és abban alszik, a gatyát leveszem.
Elég kimerítő voltam, nem?! :wink:

Edit, jó bulizást holnapra. Mesélj, hova mentek?
Remélem a lelked is jobban van, hogy megszépültél.

Talizósoknak jó szórakozást holnapra.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Szoninak nagyon boldog 3. szülinapot kívánok!

A majdnem 1 éves Ádám babának pedig nagy-nagy puszi.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!


Kicsi szépszemű, nagyon boldog hófordulót kívánunk neked!

Szoninak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!


Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


A nagyon ügyes Ádámnak boldog hófordulót és sok puszit küldünk!!!!!

Szonó köszöni a köszöntéseket , megmutiztam neki!!!!
Ikeás sátrat már felvertük, nagyon tetszett nekik, Zsombi körberohangált benne mint egy kiskutya :shock: , apának is egyik nap így örült mikor hazaért!!!!! :lol:

Zsuzsi drágám !!!!Nagyon eltűntél!!!!Füstjeleket kérünk!!!!

Ani,Edit:párotok jobban van???????
Ani:eredmény megjött a tejcukorra?????? :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


SZONJÁNAK NAGYON-NAGYON BOLDOG 3. SZÜLETÉSNAPOT KíVÁNUNK! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG, KIS GYÖNYÖRŰSÉG!!! :D :D :D :D :D :D :D

A HÓDÓLÓJÁNAK, SZÉPSZEMŰ ÁDÁMNAK :wink: PEDIG, NAGYON BOLDOG 11. HÓNAPFORDULÓT! JUJJ, ITT IS MINDJÁRT SZÜLINAP! :)


Lányok, köszönöm az együttérző és vigasztaló szavakat. Tudom, hoyg elkerülhetetlenek az ilyen esetek, de azért vagyok mérges magamra, mert pont most elkerülhető lett volna. :evil: :evil: :evil: :evil: Szerencsére nem úgy néz ki, hogy vaéami gond adódott volna, Kriszta továbbra is olyan jókedvű, vidám volt, mint előtte. És Márti köszi az ölelgetést is. :) :oops:

Andi, Kriszta is a ruháiban alszik. Legfennebb én is a nadrágját vetem le és harisnyában marad, de ez nem mindig.

JA, lányok, és jó talizást mára a talizóknak! :)

Lehet, hoyg én is talizok ma egy magyarországi valakivel, akit innen a netről "ismerek". Itt van a városban. Várom, hogy hívjon! :)

Kellemes hétvégét mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!Ma egyedül vagyok a gyerkőcökkel,apa ügyel.:(

SZONI DRÁGA!BOLDOG 3.SZÜLINAPOT!
Kép

ÁDÁMNAK BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!


Pusz
Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Köszöntéseket köszönjük szépen, átadtam.

Drága Szonja, nagyon boldog 3. születésnapot kívánunk Neked!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Gondolom épp nagyban folyik a tali! Majd dobjatok ám képeket, olyan jó nézegetni őket!

Én meg itt ücsörgök a gép előtt, és élvezem a semmittevést. Kiscsaládom minden tagja alszik, Apa még, a gyerekek már. :) Sikeresen összealmoltam a buli után, kaja meg van tegnapról. Bár a gyerekeknek kéne feldobnom rizst.

Köszi, hogy megosztottátok velem az altatási-öltöztetési szokásokat. :) Én is abban altatom őket egyébként, amiben éppen vannak, csak valamelyik nap eszembe jutott, hogy láttam már olyat, aki átöltözteti a gyereket nappal is. Bár lehet csak idősebbeket. Én nem hiszem, hogy nálunk kivitelezhető lenne, nem mindig akkor alszanak, amikor én akarom.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Nagyon boldog szülinapot kívánok Szoninak!

Szépszeműt pedig köszöntjük a hóforduló alkalmából!

Andi!

Én sem öltöztetem át nappal, így is utálja az öltözködési macerát a kiscsaj.

Körömpörköltet főztem ma, várom a többieket haza (Apát és Barnust) kajálni.

Meg volt a nagygenerál, a körmeim a műkörmökhöz képest nagyon kicsik, de még így is nagyon furcsa vele mindent csinálni az én tövig levágott körmeimhez képest.

Estére egy vadászbálba megyünk egy baráti házaspárral.

Kérünk ám képet a taliról!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Én már itthon vagyok a tali után! Utolsóként érkeztem, elsőként léptem le, de Samu még így bealudt a kocsiban hazafele (pedig ezt akartam elkerülni). Sebaj, mert ébredés nélkül be tudtam csempészni az autóból az ágyába. Ebédelés így sajnos kimaradt, de ébredés után azzal kezdünk.
Zsu, köszi szépen a helyszínt meg a készülődést. Mindketten jól éreztük magunkat! A gyerkök (kicsik és még kisebbek) nagyon édesek, folyamatos volt a jövés-menés, és ezt Samu iszonyúan élvezte. Kata és Dorka nagyon profin mennek, és Livi is jól nyomja már, bár kissé lassabb a tempó egyelőre :) Samu és Zsombi pedig mászott a csajok után :)
Én persze nem vittem magammal fotógépet, de Márti biztos megosztja velünk a fényképeit.

Ádámnak nagyon boldog 11. hófordulót kívánok!
(Szoninak személyesen átadtam a szülinapi jókívánságaimat, annyira édes volt, ahogy megköszönte :) )

Edit, nagyon jó bulizást kívánok mára! És gondolom a nagygenerál kivül-belül rendbe tett. Jó is az! Én biztos nem tudnám elviselni a műkörmöket (pedig az én körmeim is elég vacakok), de ha csak körömlakk van rajta, úgy érzem, hogy megfulladnak... (valahogy nem szellőzik akkor a rendszer :) )

Andi, látom jó volt a tegnapi buli, és éjjel fél 1-kor neteztél :) Én sem öltöztetem át Samut a napközbeni alvás idejére.

No, megyek ebédelni!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Évi én meg örültem hogy megismertelek :) Remélem nemsoká talizunk újból, a hiányzókkal együtt is :)

Az én fotómasinám meg lemerült, csak a Liviről, meg a Dorkáról készült 1-1 kép :( Úgyhogy remélem Márti mihamarabb felteszi az összeset :d

Nálam máskor is lehet tali :d Nagyon élveztem, a Bence meg azóta reklamál hgoy miért ment el mindenki :) Kata is ébredés után mindjárt kereste a gyerkőcöket :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jól van na, rakom már rakom a képeket csak kicsit sűrű napunk volt!!! :lol:
Szóval a babatali: 8)
a nagyok:
Kép

Dorina+Szonó:
Kép

gyerkők:
Kép


Kata:
Kép

Livi+Samu:
Kép

Livi a bébitaxiban:
Kép

Samu megszerelte a TV-t:
Kép

sütifalók:
Kép

Zsombi vizilovazik:
Kép

Dorina a bébitaxiban, ő még brümmögött is hozzá!!!! 8)
Kép

Kata autózik:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Először is szeretném én is az ünnepelteket felköszöntetni.
Szonjának nagyon boldog 3.-ik szülinapot,Ádámnak pedig hófordulót.

Megnéztem a képeket a buliról,nagyon aranyosak,édesek a gyerköcök,remélem legközelebb személyesen is megismerhetlek benneteket és a csemetéiteket.

Holnap én is rakok fel képeket a Gergő szülinapjáról ,csak még nincsenek lekicsinyítve.
bibolya
 
 


Jó reggelt mindenkinek! :)

Óóóóó, képekből ítélve, jó volt a hangulat a talin! :) :) :)
Gondolom, mondanom sem kell, hoyg minden baba nagyon aranyos, és látszik, hogy ők is jól kijöttek egymással! :)
Örülök, hoyg találkoztatok! :)

Én is taliztam tegnap az első netes ismerősömmel. pedig két hete még nem is tudtam, hoyg léteznek. Gyorsan jött ez, de nagyon jó volt. Kellemes kétórát töltöttünk hármasban (férje is volt :D ) egy-egy kávécska kíséretében! :)

Addig Krisztára István vigyázott, jobbanmondva annyit kellett tennie, hogy elaltatta, majd amikor felkelt, megetette. Pont a déli alvása idejére sikerült elmennem. De jó volt így. lezser volt a csaj az apukájával, így máskorra is be "meri" vállalni. :wink: Akkor viszont tutti, hoyg az összes lehető rosszat összeszedi magából, és még be is kakil! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P

Képzeljétek, Krisztának is valami ujjbegynyi foltocskák vannak a lábszárán és a combján. Hol tűzpirosak, hol láthatatlanok, csak érződnek, ha végigsimítom. Eleinte nem tulajdonítottam fontosságot, mert gondoltam elmúlik (1-2 ha volt) de most már elég sok van. tegnap telefonon beszéltem a doktornővel és ő vagy valamilyen felületi gombára vagy gilisztára gyanakszik. Úgyhogy most gyűjtöm a székletmintát, hogy holnap vigyük vizsgálatra. Remélem, nem valami komoly dolog. És sikerül hamar megszabadulni tőle. Én ételallergiára is gondoltam, de a dokinő szerint, az sokkal "hevesebb" lenne: sok-sok folt, mindenhol a testén és pirosak állandóan. Hát remélem is, hoyg nem erről van szó.

Na, megyek, mert mintha megébredt volna a csajszi!

Kellemes vasárnapot nektek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Teszek szülinapi fotókat is :lol:


Szonó bontja az ajándékot:
Kép

sátoroznak:
Kép

a torta:
Kép

éljen a Szoni:
Kép

a frizura:
Kép

és egy ráaás:huncutkánk
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

sajna új rend kezd kibontakozni nálunk: Samu 3 napja reggel 6-kor kel (tudom Márti, fogjam be) - de eddig fél8-8 körül kezdtük a napot!
Remélem, h ez csak valami átmeneti megingás. Az a baj, hogy 6-kor már éhes (erre ébred), adok neki tápit, amivel eddig rendszerint vissza is aludt még egy-kér órányit. De mostanában ilyenkor van a reggeli kaki (bocs), és ezzel már nem is tud visszaaludni (ami érthető), így teljesen felébred... hm... aztán meg itt ásítozik

Edith, remélem h valami könnyen kezelhető dolog van a foltok hátterében! Azt nem is hallottam eddig, h a giliszta is tud bőrtüneteket produkálni! És örülök, hogy tudtál találkozni valakivel a netről (ha nem is velünk...)

Márti, nagyon csinos Szoni lányod! És jó az a sátor!
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Először is utólag boldog hófordulót kívánok: Virágnak és Ádámnak!

És boldog születésnapot: Szoninak, Gergőnek és Rolandnak! (remélem, nem hagytam ki senkit)

Kép

Gratulálok minden új fogacskához!

Sajnálom, hogy nem jutottunk el a talira, de a Szandi egy kicsit köhög nekem meg fáj a torkom és hőemelkedésem van. Ráadásul 3 napja, minden este migrén gyötör. Nem tudom, mitől lehet, de nagyon kimerítő.
A képek szuperek, látszik, hogy nagyon jól érezték magukat a manók. Anyucikról megint nem születtek képek?? :wink: :lol:

Évi: a Szandi is rászokott a hajnali-reggeli kaksizásra. Nálunk is ez ébreszti, igaz ő eszik és már alszik is tovább.

Edith: a Szandi testén is voltak száraz, piros foltok. Nálunk a fürdéstől, száraz levegőtől jöttek ki, pár napig testápolóztam és elmúltak.
Kölesgolyóból még van, de nagyon szereti, ha rajta múlna, csak azt enné. Nagyon jók a képek, a tündéri Kriszta manóról.

Edit: milyen volt a buli?

Barbi: hatalmas gratula a mászó Ádámnak!! Látod milyen kis ügyes, most aztán jó gyorsan behozza a lemaradását.
Suzyt még nem kergeti?

Márti: hogy van kicsi Zsombi? Kiütések?
Nagyon jók a szülinapi képek. Látom a sátor nagyon bejött még a Zsombinak is. :wink:

Rólunk:
A fogzástól megint alig eszik kb. a felét annak amit eddig. A tápszerrel hadakozunk, bár tegnap kicseréltem a cumit egy nagyobb lyukura és így azért gyorsabban haladunk. Igaz majd meg fullad néha, annyira ömlik a szájába.
Az éjszakáink változóak, van hogy 2-3, de van hogy óránként ébred. Az egyetlen pozitívum, hogy újra 9-10-ig alszik. :oops: Már mindent kipróbáltam, feladom, hogy megfejtsem, mitől ébred fel.

Legújabb mániája, hogy ölelgeti, puszilgatja a lábfejünket. :shock: Nagyon kis bújós, annyira aranyosan szeretget mindenkit. A héten voltunk a szüleimnél (már vagy 1 hónapja nem találkoztak) és akkora puszit adott az apukámnak. Persze apa el volt ájulva.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

MA elmarad a kakivizsga, mert legalább 3 adagot kellett volna gyűjteni és nincs csak 2. Bocs' ezért a kezdetért! :oops: :oops: :oops: De ha már belelendültünk, akkor egy vérképet és egy garatváladékot is nézetünk-csináltatunk Krisztának, egyéves kora körül amúgy is esedékes lenne egy ilyesmi, úgyhogy egy kcisit előrehozzuk. Úgy sajnálom, hogy megszúrassam, de azért sokal nyugodtabb lennék, ha tudom, hogy semmi más baja nincs.

A hétvégénk jól telt, sőt, bolond embereknek csakis bolondul telhetett.
Szombaton, írtam, megismertem személyesen az első netes ismerősömet. MAjd délután IStvánék zenepróbáltak, én meg Krisztával és a zenésztárs feleségével szórakoztam, együtt főztünk, vacsiztunk. Jó volt a hangulat.

Tegnap Kriszta nagyon álomszuszék volt, de. 11 előtt már ismét álmos volt. Elaludt, azalatt mi töprengtünk, mit csináljunk, és úgy döntöttünk , hoyg lustizunk. Mikor felkelt kriszta mégis azt mondtuk, hoyg na, menjünk a városba kajálni, most ne álljunk neki főzni. Aztán el is jutottunk kb. 1 km-re otthonról egy városi étterembe, de 60 km-es kerülővel. Elindultunk egy üdülővárosba, de félúton jutott eszébe IStvánnak, hoyg nincs nála a pénztárcája. Se pénz, se jogsi, se egyéb iratok, így nem fordultunk vissza, hanem egy másik, kevésbé forgalmas úton tértünk haza. Nálam azért szerencsére volt annyi pénz, hogy az ebédet mégis ki tudtuk fizetni.
Aztán véletlenül megláttuk kint az ismerőseinket, azt a csajt, aki 2 órával előttem szülte a kislányát, majd szobatársak lettünk, amikor visszakerültünk, és együtt is töltöttünk egy órácskát, és gyönyörködtünk a két egyidős, mégis oly különböző gyönyörű kislányban.

Márti, csodaszépek a manóid. Milyen átszellemülten bontogatta Szoni az ajándékot, és milyen kiskópésan nézett Zsombi a sátorból! :) :wink: Úgy látszik, jó ötlet volt a sátor! :) remélem, jól is éreztáétek magatokat az előszülinapon! :)

Zsuzsi, sajnálom, hoyg nem vagy jól (ismét) mégiscsak időszerű lehet egy kivizsgálás, nem? Csak aggódom. Szandi alvása, jobban mondva nemalvása, hidd el, lehet, hogy a fogacskától van, mégha most épp nem is bújik ki. Már én sem tudtam, mitől lehet, amikor aztán végre, kb. 3-4 hétnyi állandó éjszakai kelés-sírás-vajúdás után kibújt az első rágó egyik csücske. Ma éjjel sem aludtunk a lányommal, ismét a rágók bántják, most ugyanazoknak a fogaknak a belső felük készülnek áttörni, irtó piros és duzzadt az ínye. Az evés meg helyrejön, amintnem fog fájni neki, gondolom. Tudom, nem könnyű időszak, de mit tehetünk? :roll: :roll: :roll:
Örülök, hoyg kölesgolyó van még! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Julcsi, sikerült a költözés? HA még épp nem is, azért ne búsilj, kitartás!!!!! Mindjárt készen lesztek, és aztán egy ideig csak pihentek! :( Mármint lakásfelújítás-berendezés terén! :)

Most ennyi voltam, további szép napot mindenkienk!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Most reggel is sátoroznak a manók. :lol: Már fél 6kor felébredtek!!!! :? :shock:

Zsombi még mindíg pöttyös, most Ildikó javaslatára calciumot adok neki hátha jobb lesz tőle!!!! :? De én már kivagyok, hogy mitől lehet.

Tegnap megvettük a mocit, persze nem olyat amit azon a honlapon mutattam, ez is 3 kerekes, de talán nem annyira keskeny.Már végig jártuk a közelben az összes játékboltot, úgyhogy ennél döntöttünk!
Szombat este Szoni megint a mamáéknál aludt, Zsombi meg úgy gondolta, hogy szórakoztat éjjel minket kicsit :roll: :lol: , de én annyira aludtam reggel fele a hajnali hacacáré után, hogy észra sem vettem, hogy apa közénk csempészte a kisbetyárt!!!! 8) Így aludtunk 7-ig!!!De ma úgy ébredtem mint akit fejbe vertek...csak korai ez a 6 előtti ébredés!!! :shock: :x

ZSuzsi:ez nem jó hír, hogy megint van valami betegség ott nálatok :( !!!Gyorsan gyógyuljatok meg!

Zsandi:tartalmas volt a 7vége???Nagyon eltűntél!!! :lol:

Én kaptam egy mailt, mely szerint a Julcsiék tegnap beköltöztek!!!!Remélem hamarosan jelentkeznek!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Márti, igen, a calcium jó lehet. Reméljük végre használni is fog.

Zsuzsi, sajnálom, hogy nem vagy túl jól. Küldök sok gyógypuszit neked is és Szandinak is.
Képzelem, hogy apukád mennyire elolvadt Szandi puszijától.

Edit, ne aggódj amiatt, hogy szúrkáltatod Krisztát.
Én is úgy gondoltam a múltkor, amikor alig evett, hogy ha meggyógyul és akkor sem eszik kérek beutalót egy vérvételre. Nézzék meg a vasát. A szívem szakadt volna meg, hogy szúrkáltatom, de megijedtem, hogy a zabagép Ádám alig eszik.
Szerencsére nem volt rá szükség, ahogy jobban lett újra rendesen evett. Úgyhogy okos agyammal rájöttem, hogy ha beteg, akkor szinte csak annyi kaját vesz magához, hogy éhen ne haljon.

Julcsi, beköltöztetek? De jó! Akkor most már csak a csinosítgatás van hátra.

Edit, mesélj! Hogy éreztétek magatokat a bálban? Remélem kikapcsolódtál kicsit.

Andi, pénteki buli?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?