Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi!

Köszi, aranyos vagy.

dido
dido

Didó, Hanna! Gyógyuljatok meg gyorsan, mert dolgotok van!

Nemsokára rendizik a "négyesfogat"! De izgi...

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Drukkolok a mai transzferekhez!!! ++++++++++++

Fanni,
jó hogy benéztél! :P
Belevágtok márciusban a következőbe?

Hanna,
ilyen malacom van! :lol: Bibííí! :lol:
(mármint olyan, mint a amelyik a whiskysüveggel üldögél a képen)

Nyuszipuncs,
Kismókus van a 20. hétben.
Hogy lennék már én? :shock:
angel37

Sziasztok!

Meg tudná valamelyitök mondani, ha valaki teljesen maga állja a lombikot állami finanszirozás nélkül az mennyibe kerül?

Csibe
csibe32

Kép
zölddisznó

Csibe,
a transzfer, ha megtörténik, az kb 300ezer Ft (asszem 307ezer).
angel37

Angel! Az már régen volt! :cry:

Kép
zölddisznó

Köszi coca, angel . Megnéztem a honlapot nagyábból maga a beavatkozás kb. 550000 ft és ehhez még hozzá kell számitani amikor stimuznak és uh-ra jársz és persze a stimus gyógyszereket?
Valaki közületek csinálta tb nélkül?

csibe
csibe32

Komplett IVF ET

(mely tartalmazza az 54.700,-Ft-ot) 380.000,-Ft

ICSI (Mikromanipulációs eljárás) - Ez nem tuti, hogy kell, csak ha nem termékenyülnek meg maguktól. Nekem a dokim azt mondta, hogy 35 felett, illetve előző sikertelenség esetén ajánlja. 110.000,-Ft

AHA (Asszisztált hatching) Dettó. 50.000,-Ft

Gyógyszerköltség 100.000-ből megúszható, ha nagyon mázlista vagy, és jól reagálsz. Ha nagyon nem, akkor 250.000 is lehet.

Kép
zölddisznó

Zöldi,
atyaúristen! :shock: :cry:

Megtaláltam a cikket, de nem látok benne konkrét árakat! :oops:
Mi van benne a 380ezerben? Mi az az 54.700 Ft???
angel37

Csibe Én most legutobb már kaptam számlát. Ezen a Tb. 340.322 Ft-ot fizetett (icsivel). Plussz ugye az injekciók amiket mi fizettünk. Kb. 100.000 volt nekünk. Miért szeretnéd nem TB-re??

Kép
Kép
kiscsillag

Angel! Pedig vannak konkrétumok, nézd:

Konzultációs díj: 12.000,-Ft
Hormonvizsgálatok
(4 alaphormon: FSH,LH.E2, PROL.+vérvétel 14.000,-Ft
Nőgyógyászati vizsgálatok
(nőgyógy. Vizsg., UH, cytológia) 16.700,-Ft
Spermiogramm 12.000,-Ft

Ez az 54.700,-Ft, amit mindenkinek ki kell fizetnie, ha ott csináltatja ezeket a vizsgálatokat. (Mi sokan vittük a leleteket, ezért csak a konzit, és az 1. UH-t kellett fizetni)

Nem finanszírozott pácienseknél

Komplett IVF ET

(mely tartalmazza az 54.700,-Ft-ot) 380.000,-Ft

Ebben benne vannak a vizsgálatok, az UH-k, a punkció, a transzfer.

Kép
zölddisznó

Lányok,

Időben mennyi a punkció és a transzfer? (mármint a beavatkozás). Apa bemegy Veletek?)(lehet, hogy butaságokat kérdeztem)

Reméljük nem kerül sor tb támogatás nélkül lombikozni, eszméletlen!!!! :x
tobi

Tobi! A punkció max. fél óra, és nem lehet bent apa. Mégiscsak egy műtét!
Az ET az olyan, mint egy inszem, és foghatja a kezed apus.

Kép
zölddisznó

Coca!
Köszi a választ!

Dido, jobbulást!
tobi

Kismókus!
Részemről rendben :)
Azért remélem, még 1-2 hónapig bírod... de ha nem, akkor hajítsd át a táblát nekem lécci. (fanni73@citromail.hu)

Kiscsillag, Angel :P
Nálam április lesz végül a folytatás, mert március végén el kell utazzunk Párizsba :roll: és nem akartam aggódni, hogy jól teszem-e, hogy repcsire ülök akár beülti után, akár babásan...
Egyébként jól vagyok, végre beköltöztünk az új házikónkba, sok vele a munka, de megéri, mert magunknak csináljuk!
Itt már annyi az új, hogy mikor benézek, szégyen-e vagy sem, de alig valakit "ismerek", napi szinten pedig nem érek rá követni az eseményeket... :( Talán majd ha kezdem a stimut :twisted:
Persze az nagyon jó, hogy mindig mások vannak, mert ez azt jelenti, hogy sok a baba :P

Puszi Nektek és az újaknak is,
Fanni
fanni73

Zöldi,
biztos van, csak én nem találtam! :wink:

Vagy ez a Kaáli honlapról van? Mostanában nem néztem!

Ha nincs semmi vizsgálat (már nyilván mind rég megvan), "csak" a tüszőnézés, punkció, ET, akkor 326ezer (380-54) + szurik, jól értem? :? Ja, és plusz az esetleges extrák, mint AH...
angel37

Fanni,
Párizs biztos nagyon jó lesz! :D Munka v. magán?

Új házikó, az is nagyon tuti lehet!

A folytatás akkor áprilisban... remélhetőleg érkezni fog az új lakó is! :P
angel37

Na, Angyalka, ehhez már Harci kell!

Kép
zölddisznó

:D
angel37

Angel :P

Magán 8)

Igen-igen-igen, mi is ebben bízunk :lol:

Puszi
fanni73

Csajok! Beszéltem Nyuszival, együtt feküdtek a pihiben Erikával. Mind a tízen jól vannak, és sietnek haza a hírekkel!

Kép
zölddisznó

Hajrá Nyuszi és Erika!!!!!!!!!!!!!!!

Coca!

Holnapra+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe!

Az, hogy a lombik mennyibe kerül teljesen egyéni. Nagyon sok mindentől függ. Olyan dolgoktól is amik esetleg a leszíváskor derülnek ki, hogy kellenek-e.

Ha megvan minden de abszolút minden leletetek, akkor csak egyszer kell sperma vizsgálatot csinálnotok a Kaáliban. Az 12.000.
A punkció napján kell fizetni 210.000 ft-ot. Ebből az ovuláció indukció és ciklus monitorozás 105.000.-
a punkció és az ezzel járó biológiai munka megtermékenyítés stb. 105.000.-

Ha mikromanipulációs eljárásra van szükség, az +110.000.-

Embryo transzfer 115.300.-

AHA 50.000.-
Blastocysta kultúra 50.000.-
Fagyasztás évente 20.000.-

Ha szerencsétek van és csak egy "sima" lombik akkor megúszhatjátok 325 ezer körül+ a gyógyszerek ami megint csak egyénfüggő.

Sok sikert!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc! Inkább szombatra kéreeeem! :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hűű, mennyi mindenkért kell szorítani! Hajrá Csajok! :lol:

Angel! Cuki a röfi. Nekem a barátnőm küldte ezt a képet, hogy legyen szerencsém. Ne hidd ám, hogy alkesz vagyok. :lol:

Coca!
Szombatra is drukkolok Neked!!!

Én még mindig rosszul vagyok. Lassan csak a víz és leves marad meg bennem. :cry: Ááááááá

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna! Lázad is van? Ez valami genya vírus ám! Étel, maradj Hannában! Most!

Tudtad, hogy jelenleg első helyen szerepel a Hana a lánynév-listánkon?

Kép
zölddisznó

Szia Cocaaaaaaaaa!

Nincs lázam, csak görcsölök, meg reggel és délután rókázom, na meg ég a gyomrom. :cry:

Lehet, hogy ha hétfőig nem múlik el, elmegyek a dokihoz.

De hála, inni tudok. Nem alkoholt, hanem vizet. :lol:
Az is valami.

Kép
hanna30

Sziasztok!
Két napig nem volt netünk.
Drukk Erika és Nyuszi!
Vendég

Sziasztok

Látom Nyuszipuncs még nem ért ide, bizti pihizik, nem úgy mint én.

Köszönöm szépen a drukkokat.
Végülis 3-at kértünk és kaptunk is vissza, mert a Mágus is 3-at javasolt, mert a 4. még nagyon nagyon a dolgok elején jár.
A vissza ültit kicsit megéreztem, de apjuk simizte közben a homlokom úgyhogy túl éltem, mikor a Mágus (szerintem) rakta be a babókat 3x is olyan volt mintha áram ütés ért volna, így hülyén hangzik de hangosan krákognom és köhögnöm kellett, de hogy ez mire volt jó nem tudom, mert így is éreztem mindent. De a pihi jól esett, főleg hogy Nyuszipunccsal is beszélgethettem, voltam olyan szemtelen hogy aki fent volt szülésznő megkértem hogy toljon mellé, mert engem előszőr másik oldalra toltak és őt utána a másik oldalra. Úgyhogy a pihi óta jól vagyok, még utána mászkáltunk pesten 1-2 boltban és végülis jól esett a séta és csak este 7 előtt értünk haza.

Én is kaptam most egy számla szerűséget: ICSI-s és valamivel több mint 340.000Ft van rajta. + a gyógyszertár (ezt inkább nem írom hogy mennyi volt)

Sziasztok

Erika

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
erika13

Sziasztok Lányok.

Hazaéertünk !! 3 pocaklakót kaptam vissza, Meg engedték hogy megnézzük őket. Tiszta hepi volt őket látni. Most már csak várni kell. Ez lesz hosszú!!!!

zöldcoca:Küldöm neked a pozití energiát szombatra++++++++++++++++++++++++++. 5-en szurkolunk neked!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
tobi:
Köszi a drukkokat. A transzfernél ott lehetett velem apa

kiscsillag: Köszike és a ragacsukat szivesen fogadom. Nekem mépg most is fáj a hasam de már kicsit jobb mint délután. A szurik elejétöl fel van puffadva a hasam. Na de majd csak elmulik.

fanni: Nagyon sajnálom ami történt veled így ismeretlenül is
angel37:Bocsi,hogy eltévesztettem.Akkor te hol tartol?

pandácska ,jucmuc : nektek ik köszönöm a drukkokat

dido: Gyógyulgassál minnél hamafabb

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Erika! Nyuszipuncs!
Kép

Kép
hanna30

Nyuszika, Erika millió drukk és szurkolás!!!!!!
Vendég

Hannah jobbulást!!! Van most valami járvány is, ma volt anyukám dokinál rengetegen voltak és a dokinő is mondta, hogy valami hasfájós, hányásos hasmanesés valami terjed. Remélem minket nagy ívben elkerül.

Szia.
Vendég

Sziasztok!

Bocs,hogy így rátok török,egy kérdésem lenne.Titeket a háziorvos mivel tart betegácsiban?
Mert nekem a Kaáliban adtak zárójelentést,de azt mondták,hogy erre nem jár táppénz,tehát mondjam a házidokimnak,hogy itt meg ott fáj.
Az meg állítja,hogy pont nemrég kérdezték a felülvizsgálaton,és jár táppénz,mert most egy másik lány is így van othon.
Végül csak úgy bírtam rávenni,hogy megfázással írjon ki,ne lombikkal,hogy a másik lány az a János kórházból való,én meg magánintézményből,és lehet ezért nem jár.De ugye ez is hülyeség,mert ugyanúgy TB támogatott volt a beavatkozás.
Viszont a háziorvosomnak nem annyira hiszek.

A munkahelyemen meg vesemedence-gyulladást mondtam. :oops:

Mikortól kapunk papírt arról,hogy veszélyeztetett terhesek vagyunk?Csak az UH után?
Vagy ha jövő pénteken kiderül,hogy sikerült,akkor arról kapok?
Vagy nem is a Kaáli ad,hanem a saját nőgyogyim?

Bocsi,hogy ilyen körülményes vagyok :oops:

Üdv.,
Nyulasz
Vendég

Nyuszipuncs :P
Köszönöm.
Gratulálok a 3 picúrkához. Vigyázz rájuk :)

Nyulasz :P
Szerintem félreérthettél valamit. Lehet, hogy azt mondták a Kaáliban, hogy ők nem tudnak kiírni és valóban, ők nem is tudnak. Ha szólsz a dokidnak, akkor ír egy papírt a háziorvosodnak -legalábbis az enyém írt-, hogy nem dolgozhatok, mert feküdnöm kell. Így pedig van a háziorvosnak mit megmutatni, ha jön egy ellenőrzés.
Pillanatnyilag még nem vagy terhes, így arra hivatkozva, hogy "veszélyeztetett terhes" vagy, nem írhatnak ki. Ha + lesz a teszted és reméljük az lesz, akkor már erre hivatkozva tud a doki táppénzen tartani :wink:

Fanni
fanni73

Helló Nyulasz!

A Kaáliban engem is úgy informáltak, hogy nem jár táppénz. Az én Házidokim influenzával írt ki, mert ő sem tudja, és ez így egyszerűbb. A munkahelyemen meg mindent tudnak.

...hát, jó sokat segítettem!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Fanni,
reméljük a legjobbakat! :P
Párizs biztos nagyon jó lesz!!! :wink:

Jucmuc,
na ezeket az árakat elnézve, azért úgy látom nem mondtam akkora hülyeséget a kb 300 ezerrel! :) Természetesen ezt szurik és extrák nélkül értettem! Nem mintha olyan kevés lenne... :roll:

Hanna,
jobban vagy? :)

Erika, Nyuszi,
megkezdődött az izgalmas várakozás! :D +++++++++++++++

Nyuszi,
nyár végén jön a 3. lombikom.

Zöldi,
gyere majd a szippancsos hírekkel! :wink: +++++++++
angel37

Angel! Csak holnap lesz ám a szippancs, de egggész nyugodtan elkezdhettek már ma drukkolni.

Ügyesek legyetek kisnyuszik és kiserikák!

Kép
zölddisznó

Nyuszika Te miért "szeretnél" veszélyeztetett terhes lenni?? :shock: Nehéz munkát végzel vagy nem szeretnél dolgozni? Bocs, ha félre értettem. Amíg nem voltam kismami addig engem sem tudtak mivel felvenni. Sajnos erre nincs kód. :( De mihelyst vittem papírt, már a tényekről onnan veszélyeztetett lettem. De Én szívesebben dolgoznék!! :oops: :oops: A főnököm mindig kérdezi is, hogy mikor megyek vissza. Nagyon ragaszkodik hozzám. Mondom Neki bárcsak rajtam múlna.... :( Most is olyan szép idő van és ki se tudok menni. :(
Ja, csak azért kérdeztem a hasfájást meg puffadást, mert az jó jel!! :)
Babaragacs szállítmányt reggel útnak indítottam. :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Erika Neked is jut egy vagonnal belőle! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Coca :) Te ma mész kukucskára?? Drukkolok nagyon!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

OK, közben leesett, csak egy tegnapi tickerre néztem rá... képtelen vagyok felfogni, hogy a ticker minden régi hsz-nél is u.az! :?

Megy a drukk, ma nőjenek még egy nagyot! :)
angel37

Sziasztok!

Nyuszi, Erika!
Gratulálok a Pöttyöcskékhez a pocitokban, és nagyon drukkolok, hogy ott is maradjanak még 9 hónapig :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Coca, Tobi, Nyuszi!
Köszi, már alakulok :D

dido
dido

Könyi Szárnyaskám!

Kilagmami! Ma már nincs kukk. Tegnapelőtt elfogyott a 4. tollam is, este már csak 2 ovitrellel flash-eltem. Ma várakozás, és növekedés. Krizsa már látni sem akar! :wink: Csak holnap.

Kép
zölddisznó

...szóvala könyi, az köszi. A Kilag meg csillag.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Kiscsillag!

Sajna a munkám nem éppen összeegyeztethető a terhességgel.
Minden nap 4-kor kelek,170 km kocsikázás,és mellette még dobozokaz is kell cipelnem.És napi 30-szor ki a kocsiból,meg be a kocsiba.
Ja,és hasfájdogálás meg puffadás az van nálam is.
Gratula a pocaklakókhoz!
Mindenkinek mielöbbi babásodást!!!

Köszi mindenkinek a segítséget.
Vendég

Sziasztok

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat és a ragacsokat!!!!!!!
Remélem hogy nagyon ragaszkodóak az én kicsikéim!!!

Zölddisznó
holanpra+++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

Szasztok lányok
Mindenkinek köszönöm a szurkolást és a ragacsokat örömmel fogadom.

zöldcoca: Mennek a drukkok ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kiscsillag: Melyikőnket kérdezted mert ugy látom már ketten vagyunk nyuszik?????

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Tegnap megnéztem a Sejtjeink című filmet nagyon jó volt. Mindenkinek ajánlom!
Kép
Vendég

Hol nézted meg?
Én láttam, amikor elkészült. Király a vége!

Kép
zölddisznó

Coca,
Megvettük egy moziba a kazit.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi,lehet nem is nekem szólt a kérdés? :oops:
Hát akkor jól benéztem.Csak pont erről kérdeztelek titeket,és jól azthittem,hogy még mindig nálam tartotok.
Akkor maradok olvasó üzemmódban.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?