Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Köszi az antibiotikumhoz a tanácsokat. Végül is Csongi meggyógyult, nem esett vissza, és a tünetek sem súlyosbodtak közben. Bár még mindig nem tudom, végül is mennyit adtam nekiKép Mindenesetre legközelebb nem ezzel a kanállal fogom mérni, az tuti!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok,
No, eljutottam odáig,. hogy reagáljak ezer éve elõtti dolgokra...

Sok-sok hjókedvet köszönöm mindenkinek, ideértek (elég sokára ... Kép) Most már jobb egy kicsit. Legjobb akkor lenne, ha ki tudnék végre mozdulni egy kicsit, legeslegjobb pedig vmikor áprilisban lesz, amikor végre annyira fog sütni a nap, hogy lehet mindenfelé mászkálni.

Verus,
de jó látni téged is! Költözéshez Kép (Mármint az okához). Vigyázz magatokra!

Ági,
Zolinak alkalmankénti munkéi vannak, nyíer egy pályázatot, vagy fizeti egy tv egy filmje ekészülését. Közbensõ idõkben feléljük a megkereseett pénzt, ill. kölcsönkérünk Kép. Egy filmmel jól lehet keresni, csak legyen az embernek megrendelése. Lassan az ORTT meg egy csomó más hely kiírja a páylázatokat, na akkor is lesz még egy-két "korán" lefekvés itt nálunk...

Virág,
férjem ugyanezt modnaj nekem a fogorvossal kapcsolatban. scak azt felejti el, hogy az sztk-ban ugyanúgy pénzbe kerül az ellátás, az anyagokat ugyanúgfy ki kell fizetni. A maszeknél a munkadíjjal fizetsz többet. Amúgy pedig én is megjártam már sztk-s dokival, semmi pénzért nem mennék oda többet.
Aftákra a legjobb: Neomagnol oldat. Pocsék klóros íze van, de a legjobb, az indexen ajáénlottam vkinek egy " fogas" topikban, mire beírta egy fogorvos, hogy elmehetnék fogászati asszisztensnek, mert tényleg ez a legjobb Kép. Fogadért: Kép Nekem is nagyon rosszqak a fogaim, úgyhogy meg tudlak érteni Kép Nyelvórával kapcs. tudsz vmit? (Mikor van? Már mennék Kép)

Jamina
Kép Nagyon vigyázz magadra (bár amit most csinélsz annél többet nemigen tudsz tenni - úgy értem a pihenésen kívül). Kezdem azt hinni, hogynagy mákom volt anno, amikor én még az utolsó napon is emelgettem az akkor 15 kilós fiamat és nem lett semmi baj. Hányszor olvasom mostanában, hogy baj lett belõle... Pihenj sokat, nem tudom, a lurküót magad mellé tudod-e venni az ágyba, mesét olvasni meg ilyenek, hogy azért ne érezze magát úgy, hogy most kiesett anya kegyeibõl...

Kanalasok adagolása: a lászlóban csinálták úgy, hogy mûanyag fecskendõben szívták fel és azzal adták be (a lurkó bekapta a szájába, és sszép lassan benyomták neki. Na ezt átvettem itthon is, azzal lehet a legpontosabban adagolni. Szerencsére volt itthon fecskendõ, nem tudom, vény nélkül lehet-e gyógyszertárban kapni.

Bigacsiga,
bár most hiánycikk, de a Cebion cseppek az folyékony C vitamin. Nem tudom, milyen dózisban van. MI zt adtunk itthon a lurküknak, míg el nem fogyott. Bár a rágótablettát is szeretik (sajnos, ui. egy nap 10-15-t is meg tudnak belõle enni, de a fogaknak nagyon nem tesz jót), de éppen ezért többet rágótablettát nem veszek. elõbb-utóbb a Cebion is kapható lesz...

Snoopy,
én gyerkeim is franciák lehettek elõzõ életükbwen... Emese is, Ábel is eleinte a h-van kezdõdõ szavak elejérõl a h-t szépen elnyelte. Aranyosak voltak Kép.

nmost ennyi,
puszi mindenkinek
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Zsóka!

Pénzügyek Kép

Nekem anno azt mondta (az akkori) nõdokim , amikor Fannival terhes lettem, Viktor meg 10 hónapos volt, hogy egészséges terhességnél nem gond a gyerek emelgetés, mert hozzászokott az anya szervezete. Más tészta persze a szokatlanul súlyosat emelés! Én is cipeltem Viktort Kép

Andi!
Várom ám a mélt!

Edó
edóka
 
 

 
 

Sziasztok!

Tegnap beállított anyós két naranccsal, hogy a gyerekeknek hozta, Bálintnak (28 hó) és Bencének (holnap 12 hét). Valószínûleg kicsit hülyén bámulhattam rá, mert megkérdezte: "hát nem választod még el?" Hú, mit fog szólni vajon 3 hónap múlva?

Férjem megjött, most itthon van, meg elég jól is megvagyunk egymással. Most így könnyebb a dolgom. Egyébként én sem hittem volna, hogy egyedül elbírok ennyi mindennel, de úgy látszik az anyaság megsokszorozza az ember energiáit. Persze, ha van rá módom, lazítok ezerrel. És úgy várom már a tavaszt!

Bálinttal kapcsolatban van egy kérdésem: gyakran keveri a pirosat és a zöldet, a többi színt teljesen jól tudja. Félünk, hogy nem színtévesztõ-e, volt valakinek ilyen tapasztalata? Néha emlékezetbõl is keveri. De olyan is van, hogy egy piros dologra azt mondja: "Piros. Nem zöld." A szemorvos azt mondta, hogy ilyenkor még nem lehet megállapítani, meg hogy anyai ágon öröklõdhet (nálunk nem tudok ilyenrõl). Csak azért gyanús, mert pont ez a két szín.
(A barátnõm, Bálint keresztanyja azt mondta, hogy akkor biztos keresztanyai ágon öröklõdik, mert néha õ is keveri emlékezetbõlKép).

Pele!
Nem semmi kalandjaitok voltak.
Köszi a szopis tanácsokat. Azt hiszem a szopási pozíciói jók Bencének, kivéve, ha mondjuk Bálintnak kell közben segíteni felrakni egy építõkockát meg ilyesmi. Vagy amikor a múltkor félálomban a baloldalmra feküdtem, és bosszankodtam, hogy miért nem szopik rendesen ez a baba a jobb cicimbõl (ide egy vicsorgó fejet tennék, ha tudnék). Viszont nem mindig kakil eleget, van, hogy napokig nem, utána meg pár napig igen. (Pisilni azért gyakrabban szokottKép). Akkor most mi van? Egyébként a legutóbbi méréskor 155 g-t nõtt egy hét alatt, ez azért jobb, mint az elõzõ 85.

Pele, Verus, költözködés miatt nem irigyellek, bár legalább annyi haszna van, hogy az ember megszabadul a felesleges lomjaitól. Én el sem hittem, mi minden elfér egy kicsi lakásban, mikor kipakoltunk az egyszobásból.

Dia, nálunk még csak az "az mi?" korszak tart, akkor nemsokára számíthatok én is a "miért?"-ekre?

Virág!
Fogad Kép, de legalább jófej gyerekeid vannak!

Évi!
Ötösökhöz gratulálok! Én sem mertem úgy elmenni vizsgákra, hogy ne tanultam volna rendesen, mert féltem, hogy akkor semmit sem fogok tudni. De azért nem kaptam mindig 5-öst.

Momo!
Van még ideje irányba állni. Úgy emlékszem nekem ekkor még mindkét gyerekem forgolódott összevissza. (Igaz, Bence nem is állt be rendesen a fejével, ezért lett arctartásos, de azért mégiscsak fejvégû.)

Erika!
Elhiszem, hogy be vagy tojva, én is be voltam. Sokkal jobban, mint Bálintnál, mert már tudtam, hogy mire számítsak. Bálintnál még olyan bátran készültem a szülésre, mondván, hogy elég teherbíró vagyok. Végülis Bencénél is ugyanúgy fájt, de sokkal gyorsabb volt, és utána rögtön nagyon fitt voltam. Másnap meg már szívesen vállaltam volna újabb babát. Ne félj, biztos ügyi leszel!

Jamina!
Pihenj sokat, vigyázz magadra! A beszéd Bálintnál is késõn, 2 éves kora után kezdõdött, de akkor aztán nagyon gyorsan, olyan hihetetlen volt, hogy jé, ez a gyerek tud beszélni!

PZsM!
Üdülésért irigy vagyok! Jó pihizést nektek! Zsófi nemalvásáért éjszaka kevésbé, de legalább szépen gyarapodik!

Bigacsiga!
Azért van olyan gyerek, aki szereti elrágni az orvosságot. Az enyém ilyen, direkt örül, ha kap "fehér orvosságot", pl. C vitamint, de még a széntablettát is elrágtaaa! Hát nem tõlem örökölte, az biztos!

Megyek aludni, nektek is jó éjszakát!

Ági
Ági
 
 


Sziasztok!

Ma újabb "nagyszerû" esemény: délutáni alvásból Bábi úgy ébredt, hogy hánytKép Aztán még egy csomószor, a végén már persze csak üres gyomorral öklendezett, és holtsápadtan feküdt Ákos karjaiban. Hányáscsillapító persze semmi otthonKép Gyorsan fölhívtam orvos barátunkat, hogy most mit csináljak, mire figyeljek, kell-e kh-ba vinni, hiszen még olyan pici. Áronnal anno nagyon megjártuk, nem figyeltünk a kiszáradás jeleire, és nagyon-nagyon kiszáradt, mire kh-ba került. Pedig õ sokkal nagyobb volt, 2,5 éves. A nagyokkal azóta rutinos vagyok, de most besz*tam. Erre mire leraktam a telefont, õkelme már röhögött!!! Fürdés után szopizott is, és (kop-kop) benne maradt, hát most éjszaka majd figyelem. Az a rémálmom, hogy itthon maradok a beteg gyerekkel napközben, amikor sehová nem tudom elvinni, még gyógyszerért sem tudok elmenni, mert patika sincs a falubanKépKép Már csak ezért is muszáj elköltöznünk, olyan tehetetlennek érzem így magam!!!

Edó!
VikiKépKép
Párod szövegeKépKépKép

Virág!
-18??!! Te jó ég!!!
Abus szövege haláli!
Remélem, nem kaptátok el tõlünk ezt a hányásos dolgot!

Snoopy!
Hát ez az, hogy én is fázni utálok a legjobban a világon!!!

Andi!
Még ennél is hidegebb??? El sem tudom képzelni!

Zsóka, Edó!
Én is úgy gondoltam, hogy a gyerekemelgetés alapesetben nem gond várandósság alatt, csak ki van ez találva, hogy mûködjön. Hannus sem volt épp pehelysúlyúKép, viszont zsenge kora miatt még nagyon igényelete a cipelést, kendõzést. Mondjuk nekem sajnos visszereim lettek tõle, de legalább szülés után visszahúzódtak.

Jó éjt mindenkinek: Pele
pelcsi
 
 


Ági!

Akkor ez a hízás átlagban azért jó!! Olyan lehet, hogy egy-egy héten keveset vagy semmit nem hízik a gyerkõc, aztán a következõn meg többet. Ez így teljesen OK. No meg Te is vékony testalkatú vagy (párodat nem láttam még), akkor valószínûbb, hogy a babád is vékonyabb. Kakilás abszolút normális. Ennyi idõsen már nem kakilnak minden nap. Szóval nekem úgy tûnik, hogy minden rendben van!

Anyós a naranccsal: na, én ide raknék mérges fejecskét!

Színtévesztés: ilyenkor még tényleg nem lehet megállapítani, mert nem biztos a színfelismerés. Hannus is ugyanígy keveri a színeket - bár õ a többit is.

Puszi: Pele
Pele
 


Snoopy,
Kép Ha nem is hajra a szimpi srácokkal, de fogra bizti. Kép

Andi,
de jóóóóó, imádok én is szánkózni. Pont arra gondoltam, mikor mentünk Peléékhez, és a saolin templom mellett haladtunk el, hogy ti is jöhetnétek. Kép De nem voltatok otthon ezek szerint. Kép

Zsóka,
ezek a férjek... No comment. Kép A "hjókedvet" bizti félreírtad, de jól jött ki. Kép Mél megy, idõpont megvan. Az indexen mi a nicked? Én is látogatom mostanság. A fogas topicot is.

Ági,
köszi. Kép És ne aggódj, Abus (34 hó) még mindig nem tudja a színeket, és ez teljesen normális. És ha 10 napig nem kakil, és nemigen zavarja a babót, az is OK. Anyós: Kép (ezt akartad, Pele?)

Pele,
szegényeim! Remélem, jobban van Bábi, és a többiek nem kapták el. Tetût azóta nem találtam. Kép És tudod jól, h. Maci munkaideje kötetlen. Ha bármi van, azonnal hívjál, megyünk és segítünk. Nem maradsz egyedül. (Nahát!)

Megint fáj egy fogam.

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Ági, én is úgy gondolom, hogy még tök normális, hogy Bálint keveri a színeket. Bár már okos nagyfiú, de azért mindent még õ sem tudhatKép
Ha Bence jókedvû, nyugodt, akkor szerintem ne idegeskedj a hízás miatt. Anyatejes babáknál meg azt mondják, teljesen normális, ha pár napig nincs kaki.
A tanulással hasonlóképpen vagyok, ha nem tanulom meg rendesen, én is úgy érzem, hogy semmit nem tudok. Na, azért én sem kaptam mindenbõl ötöst, csak most volt egy jó széria.
Egyébként nem tudom más fõsulin hogy van, de én nagyon csodálkozom a vizsgák színvonalán. Egy-egy tanfolyamon ezerszer nehezebb vizsgáim voltak, mint itt az eddigiek.
Holnap is megyek, lehet szorítaniKép
Ja és annyit még, hogy én sem gondoltam, hogy ennyi energiám van! Gyerek, háztartás, tanulás, vizsgázás, és lassan tervezzük a másodikat...

Pele, remélem Bábi azóta rendben van! Nem is tudtam, hogy az anyatejjel is elronthatja a gyerek a gyomrátKép Na, félre a tréfával én megõrülnék, ha még gyógyszertár sem lenne a közelbenKép

Jamina, örülök, hogy jelentkeztél. Biztos nehéz lehet, hogy feküdni kell, az én örökmozgó fiam elég érdekesen viszonyulna hozzá, gondolom. De ha így áll a helyzet, akkor már tényleg vigyázz magadra, már nem sok van hátra. Egyébként megértelek, mert Csongi is meg akart születni 32 hetesen, és utána minden héten azon könyörögtem, hogy legalább a 36. hétig bírja ki. Végül pont 39 hétre született. Persze akkor még nem volt mellette egy másik gyerek, akinek szüksége lett volna rám. A mesekönyv jó ötlet, de akár az építõkockát is be lehet az ágyba vinniKép

Virág, ne csináld, még egy fog?Kép Nem pszichológia szakra járok, csak egy átlag tantárgy. Bár hogy õszinte legyek, engem is érdekel, és örülök, hogy kicsit okosabb lettem a témában.

Zsóka, én is utálom ezt a "bezártságot". Tegnap annyira hideg volt, hogy kb. 20 percet voltunk lenn Csongival. Jaj, de várom már a tavaszt! Örülök, hogy jobb kedved van!

Kata, Csongi is kapott anno C-vitamint, nem tudom van-e külön neve, ez olyan ampullás volt, mint az injekciók, és teával lehetett keverni. Érdeklõdd meg patikában, biztos tudják mirõl van szó!

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok!

Jelentkezem már, mert még a végén elfelejtetek Kép. Nekikezdtem tanulni a szigorlatomra (PhD), ezzel a címszóval otthon vagyok, csak egy-egy napot jövök be hetetne. Otthonról az olvasgatás még csak megy, de írni nem álltam neki.

Évi:gratula a vizsgákhoz!

Verus: nektek meg az évfordulóhoz! (mi is 10-ek leszünk februárban!)

Virág: ne csináld már ezt a fog ki húzogatást! Nem tduom mitõl. de egy visszatérõ rémálmom, hogy kipotyognak a fogaim, darabokban. A legutóbbiban olyan volt, hogy a mûfogaim estek ki. (Mindeközben egyetlen olyan lyukas fogam volt, ami úgy indult, hogy nagyon lyukas lett oldalról és felülrõl beomlott mint egy barlang, az tényleg ilyesmi élmény volt, de piciben) Legnagyobb rémálmaim közé tartoznak ezek, méghogy önként a húzást választani... brrrr. Azért küldök egy kis pozitív energiát hozzájuk: ++++++

Gyerek kanalasok és tabletták: én pont fordítva, a kanalas mérõket szerettem, és a csõrös (pohárkákat) utáltam. A kanalak szépen belefértek a szájukba. Az inj. tûs verziót én is hallottam már másoktól, állítólag nagyon jó. Meg néha adagolónak is ilyen hosszú keskeny csöves valamit adnak, azzal ugyanez megoldható. Mi nagyon hamar rászoktattuk õket a tabltetták elfogadására, éppen a c-vitaminnal tanítgattuk õket, olyankor, amikor amúgy nem voltak betegek, és végül is mindegy volt, hogy bejut-e az a c-vitamin vagy sem. De szépen megtanulták lenyelni, és aztán már ment minden. Ikreknek ovi elõtt -3 évesen - ment a Broncho-vaxom a szép nagy kapszuláival és abszolút gond nélkül. Igaz, a lázcsillapítókkal Ilcsi visszatérõen eljátszotta, egy-egy lassabb lenyelés után, hogy nem volt hajlandó bevenni, de a fiúkkal ilyen sem volt. Nekem a motivációm csúnya anyagi volt, lázcsillnak a panadol szirup szorozva három gyerekkel 3-4 nappal helyett az 500 mg-os rubphen tabletta kellõképp aprítva sokkal sokkal szimpatikusabb árat produkált (hatóanyag ugyanaz). A poén, hogy nõvérem amúgy állandóan szirupokon élõ fiánál az õ (nõvérem) távollétében szükséges lázcsillapításnál is gond nélkül lenyelettem a tablettát. Lehet, én vagyok a mázlista, de sokat bírnak ezek a kölykök!

Tökre örültem, mikor elõkerültek a nagy elcsendesült eltûntek (Emese, Verus, Ági)!

Hóból most már nekem is kezd elegem lenni. Elsõsorban amiatt, mert én is kis maximalista vagyok (ha még valakinek nem tûnt volna fel), ezért nálam a hóeltakarítás akkor oké, ha nem csak a nagyja van elpucolva, hanem az utolsó morzsáig (nem mindenhonnan azért, de ahol kellene ott így). Namost amikor minden nap esik 2 cm (1 cm), és mindennap kezdhetem elõrõl, sõt naponta többször is... A múltkor is, azt modntam, nem érdekel, hétvégén nem csinálom meg a kocsi feljárót, mert szerdáig nem akarunk menni a kocsival sehova. Erre szombaton ragyogó napsütés jött, ahova odasütött, szinte olvadt. Na mondom, mégiscsak lepucolom, mert ha kicsit megolvad és úgy ráfagy, akkor utána nem jön le. Lepucoltam. Bejöttem, 10 perc múlva elkezett beborulni, majd esett rá vagy 0,5 cm. Épp csak hogy ne legyen tök tiszta....

Nevek: valami jó fiúnevet találjatok már ki nekünk, mivel a srácoknak kettesével adtuk, így már 4 elfogyott, és nem igazán maradt jó. Márpedig Bálintnál is az volt, hogy lánynév volt, fiú meg nem és persze fiú lett. Most meg lányt szeretnék....

Amúgy most épp mindenki jól van nálunk, kop-kop, babóca rengeteget mozog, nagyokat, hol majd felborít, hol meg kidugja valamijét (gondolom valami sarok-térd-könyök szerût mert hegyes), ami már kifejezetten fáj. Pedig még épp csak kezdjük a 7. hónapot. Mi lesz itt még?
Ja, tegnap elugrottam a védõnõhöz (végre neki is produkáltam negatív vizeletet), és kiderült, hogy holnaptól más a védõnõnk (õ kb 3-4 éve tulképpen helyettes, amióta a régi elment). Mehetek majd azt is megismerni. (Õ már valami 5. vagy 6. védõnõm lesz összesen)

Naposoknak elõre és vissza is sok boldogságot kívánok!
Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!
Verus!
Olyan jó volt hallani felõled!
Nagyon sajnálom és egyben feldühít ami az autótokkal történt!
Nem tudom , hogy bitnám , ha ilyen légkörbe kellene élnem!Azt hiszem én is húznék,mint vadlibák!

Virág!
Este hívott Orsi és lassan megyek át hozzá.Majd beszámolok!REmélem könnyû dolgom lesz , mert nem szeretem , ha csak beszélek beszélek és végül a "jóakaró" védõnõ és rokonokismerõsökésmiegyebek gyõznek!Kép
Fogaddal mi van?
Nekem is nagyon hiányoztok!Olyan jó volt telefonon dumcsizni! Amelyik matávszámról hívtál az az otthonid?

Pelcsike!
Ugye jól van már Bábi???
Blankámnak folyik az orra és tegnap szorulása lett a sok almától,répától.Kép Most szilvát adok neki , de az nem igazán tetszik neki.
Múltkor nem is mondtad , hogy költöznétek!

Ági!
Örülök hogy aránylag könnyen és szépen telnek napjaitok!
Anyósodban nem csalódtam!!!KépKépKépMond meg neki , hogy még a naranccsal vársz elõbb a lángost próbálod kólával!

Snoopy!
Írtam e-mail babyõrzõvel kapcsoltban!
Ja és , hogy kicsit fájdítsam szívedet.OLyan barátnõm (papírtörlõ) van amin Snoopy és társai tündökölnek!Így amikor tevékenykedek a konyhában , akkor mindig RÁD gondolok!Kép

És már mennem is kell , mert a kicsilány ébred és nem szimpatizál a számítógéppel!

Pusszantás Mindenkinek
Kanga
Kanga
 


Sziasztok!

Bábi éjszaka már nem hányt többet, bár nagyon nyugtalanul aludt. De szopizott ezerrel és reggelre már a régi voltKép Azért ma szilárdat nem kapott a biztonság kedvéért.

Virág!
Köszi! Ez nagyon jól esett és megnyugtatott!!! Azért remélem, sosem lesz szükség rá, hogy ilyen okból hívjalak Titeket.
FogfájásKép

Évi!
Szorítunk, persze!!!!
Hát éppen ez az, hogy már nemcsak anyatejet eszik. De ma tejcidiétán volt õkelme, bár a vacsit majdnem kinézte a szánkbólKép
Tényleg jó sok energiád van! És csakugyan tervezitek a következõ lurkót?Kép

Ildi!
Örülök, hogy jól vagytok! HólapátolásKép

Kanga!
Ezek szerint sikerült összerakni a gépet!
Blankának jobbulást! Barack esetleg nem jönne be neki?

Puszi mindenkinek: Pele
pelcsi
 
 


Sziasztok!

Olyan jó, akkor most megnyugodtam Bencével (szopizással+növéssel+kakilással) kapcsolatban. Meg a színtévesztéssel kapcsolatban is.

Pele!
Örülök, hogy jól van Bábi, nem volt nagyobb baj. Nekem is rémálmom, hogy be vagyok ide zárva, és nem tudok eljutni mondjuk egy beteg gyerekkel sehová. De akkor arra gondolok, hogy csak laknak még itt más emberek, pl. szemben pont egy taxis, ha meg nincs itt senki, végsõ esetben hívok egy taxit. De inkább ne kerüljön sor ilyesmire.

Évi!
Akkor szorítunk holnap.

Ildi!
Valahol valamikor olvastam, hogy ez nagyon jellemzõ rémálom, hogy az ember fogai kihullanak, csak már nem emlékszem, hogy mit jelent (nem biztos, hogy rosszat). Ha majd eszembe jut, hogy miben olvastam, megkeresem.

Puszi,
Ági
Ági
 
 


Sziasztok,
Ági, mikor is kap az a lurkó narancsot? csak nem majd jövõre??? KépKép
Színtévesztés: jelentem, én is az vagyok, a hugom is, apám is. Ált. a nõk csak örökítik, hordozzák, de nagyon ritka, hogy egy nõ színtévesztõ legyen. Én most nagyon tojok attól, hogy Ábel is örökölte (no és esetéeg Emese). Én most vmikor jan-ban viszem Ábelt egy vizsgálatra, azt mondta a doki, hogy 4-5 éves kor elõtt nincs rételme elvinni, mert nem ehgész biztosak a színekben. Ne pánikolj (khm, könnyû mondani). Elég kicsi máég Bálint, lehet, hogy csak ténylweg keveri. Ábel jó ideig (és most Emese is) a rózsaszínt, narancssárgát pirosnak nevezte, mert hasonló árnxalatok tkp., és nem tudta a nevét.

Pele: Bábi KépKépKép Remélem, tényleg jobban vagytok már. Biztos elrontotta a gyomrát a sok pacalpörkölttel, amit adtál neki Kép. Örülök, hogy jobban van már. Szegény kis pocok. Olyan szörnyû, amikor egy kicsi gyerkõc hány Kép.

Virág: indexes nick: mélben megírom, mert titok. Kép Te is megírhatnád a tiédet, kíváéncsi vagyok Kép.
Napoonta készülök ám felhívni téged, de csak nem jön össze... Mélt megkaptam, Andival megbeszéltük, hogy inkáébb megvárjuk a jövõ hetet, hogy ne áéllítsunk be magunk csak úgy, ismeretlenül...

Bigacsiga,
tényleg, amit Évi írt, létezik ampullás C vuitamin is, de az viszonylag nagy dózis, ha jól rémlik, és iszonyúan savanyú-keserû... Meg a múltkor, hogy nem volt Cebion, mondta a patikus, hogy mki tud mérni kristályt, és azt otthon feloldom vmiben.

Pethes Ildi,
nekem is van ilyen visszatérõ rémálmom! Iszonyú érzés, köpködöm ki a fogaimat darabokban. Brrrrr... EGyébként a kiesõ fog halált jelent (jelentem, nekem volt hogy bejött - sajnos.)

puszi mindenkinek
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok! Le vagyok maradva az olvasással, mert már több hete alig jön le a topik, vagy csak nagyon lassan.
Pele, remélem jól van már Bábi, és a többiek sem kapták el. Nálunk végigment mindenkin. A többit nem részletezem, el lehet képzelni, amikor három gyerek hány egyszerre, ill. kis idõközönként. A lavór sajnos kevésnek bizonyult. Majd még veszek. Meg gumilepedõt is, amivel ilyen esetekben szimplán az egész lakást célszerû beborítani.
Nem tudom, tavaly mit írtam, szerettem-e havat lapátolni, de az idén már tuti utálom. Ma reggelre is esett, de úgy döntöttem, megvárom az olvadást. Kép Egyik éjjel majdnem -25 fok volt. Persze a kocsikon szétfagyott egy-két dolog. Mintha nem lett volna elég gond eddig is a Warezokkal. Egyszerûen szétfagyott az ablaktölõ lapátot a karral összetartó alkatrész mûanyag része. Olyan morzsányi darabokra esett szét mindkét oldalon. Persze ez menet közben derült ki, amikor bekapcsoltam, mert verték fel a latyakot. Kép Vakrepüléssel még eljutottam egy Wartburg boltig, ott sikerült venni másikat. Tavaszt akarok!!!
Virág, fogad jobban? Az én dokim nagyon jó fej. Nem olcsó, de megérte. És szájsebész is, beültetni is tud, de ez még nem kellett. Az SZTK-s majdnem likvidálta a fogaimat, jó pár évvel ezelõtt. Azóta rendbe tette, és tényleg nincs gondom. Jó minõségû anyagokkal dolgozik, és ennek ára van, de a sztk tömést mindig cserélni kellett, ami ugye mindig nagyobb luk, a végén meg semmi nem marad. Nekem nagyon rossz alapból a fogállományom. Egy kocsi ára van a számban(na jó, csak egy trabant volt). Biztosan azért van ekkora pofám, egy egész kocsi belefért olyan nagy. Kép
Évi, gratula a vizsgához! Kép
Verus, jó hallani rólatok. Kép Biztosan rakéta bébi lesz.Kép AutóKép Falu: nem egyszerû dolog. Merre mennétek? A mi falunk sem semmi, de mi nem költöztünk, csak izolálódtunk. Meg kirafinálódtam, még a helyi Mekk Elekek sem fognak ki rajtam. Kép Bár nagyon költöztem volna én is, de akkor nem jött össze.
Na, megyek állatozni. Bezárom a kutyát, mert csavarog, bolhairtom a macskát, és simizem a kopasz malackáinkat. Én meg éjjeli bagoly vagyok, hogy mindezt ilyenkor. Kép
Liesel
 


Sziasztok! Le vagyok maradva az olvasással, mert már több hete alig jön le a topik, vagy csak nagyon lassan.
Pele, remélem jól van már Bábi, és a többiek sem kapták el. Nálunk végigment mindenkin. A többit nem részletezem, el lehet képzelni, amikor három gyerek hány egyszerre, ill. kis idõközönként. A lavór sajnos kevésnek bizonyult. Majd még veszek. Meg gumilepedõt is, amivel ilyen esetekben szimplán az egész lakást célszerû beborítani.
Nem tudom, tavaly mit írtam, szerettem-e havat lapátolni, de az idén már tuti utálom. Ma reggelre is esett, de úgy döntöttem, megvárom az olvadást. Kép Egyik éjjel majdnem -25 fok volt. Persze a kocsikon szétfagyott egy-két dolog. Mintha nem lett volna elég gond eddig is a Warezokkal. Egyszerûen szétfagyott az ablaktölõ lapátot a karral összetartó alkatrész mûanyag része. Olyan morzsányi darabokra esett szét mindkét oldalon. Persze ez menet közben derült ki, amikor bekapcsoltam, mert verték fel a latyakot. Kép Vakrepüléssel még eljutottam egy Wartburg boltig, ott sikerült venni másikat. Tavaszt akarok!!!
Virág, fogad jobban? Az én dokim nagyon jó fej. Nem olcsó, de megérte. És szájsebész is, beültetni is tud, de ez még nem kellett. Az SZTK-s majdnem likvidálta a fogaimat, jó pár évvel ezelõtt. Azóta rendbe tette, és tényleg nincs gondom. Jó minõségû anyagokkal dolgozik, és ennek ára van, de a sztk tömést mindig cserélni kellett, ami ugye mindig nagyobb luk, a végén meg semmi nem marad. Nekem nagyon rossz alapból a fogállományom. Egy kocsi ára van a számban(na jó, csak egy trabant volt). Biztosan azért van ekkora pofám, egy egész kocsi belefért olyan nagy. Kép
Évi, gratula a vizsgához! Kép
Verus, jó hallani rólatok. Kép Biztosan rakéta bébi lesz.Kép AutóKép Falu: nem egyszerû dolog. Merre mennétek? A mi falunk sem semmi, de mi nem költöztünk, csak izolálódtunk. Meg kirafinálódtam, még a helyi Mekk Elekek sem fognak ki rajtam. Kép Bár nagyon költöztem volna én is, de akkor nem jött össze.
Na, megyek állatozni. Bezárom a kutyát, mert csavarog, bolhairtom a macskát, és simizem a kopasz malackáinkat. Én meg éjjeli bagoly vagyok, hogy mindezt ilyenkor. Kép
Üdv,
Liesel
Liesel
 


Bocsi, hogy kétszer ment el, de átvert. Úgy csinált, mintha nem csinálna semmit.
Liesel
Liesel
 


Sziasztok!

Pele! Kép Kép
A Daedalonetta meg itt laposkúszik (velem együtt) a hûtõnkben...
Örülök, hogy már jobban van Bábi.
Eszter is pénteken lázas volt az oviban, meg este is még (csak 38), aztán másnapra semmi. Torka piros volt, de se köhögés, se nátha...

Ági! Eszter (3 múlt) se ismeri még rendesen a színeket, kicsit már zavar, de van fejlõdés Kép Köszönhetõen az újabban felszerelt jelzõlámpáknak és a gyakori jövés-menésnek! Kép Szóval piros-sárga-zöld már alakul. Bár reggel a bilibe pisilt, majd azt mondta: kék a pisi Kép A bili volt kék...

Edó
edóka
 
 


Sziasztok!

Liesel!
Én is éjszaka szoktam ténykedni!Kép
Úgy tûnik, a többiek eddig megúszták (kop-kop) a hányást. Hanna egyébként nem olyan hajlamos rá, de Áron nagyon.
És én is tavaszt akarooook!!!!

Ági!
Ez vígasztal engem is, hogy valahogy csak eljutnánk orvosig, de akkor is nagyon rossz a tehetetlenség.

Zsóka!
Meg a lángos és a kóla...Kép

Edó!
Nem kell laposkúsznod, mi tehetünk róla, hogy nem pótoltukKép De most már felkészülünk!
Színeket egyébként még a nagycsoportosok is gyakran keverik.

Puszi: Pele
pelcsi
 
 


Évi,
tudtam, hogy nem psz. szakra jársz, azt, hogy kedvet kapok tõletek, azt magára a továbbtanulásra értettem. Kép Fog: még 3-at kell kihúzni. Hétfõn megyek egy "kábítós" Kép dokihoz, pofavizitre egyelõre, de lehet, hogy azonnal kihúzatom a fájós fogamat (ami nem fáj, mert diklót Kép szedek).

PIldi,
köszi. Kép Az az álom tényleg rémes lehetett. Nekem is volt egy érdekes álmom most éjjel. Egy barátnõm, aki most szült (Kanga nála volt tegnap), álmomban ikreket szült, és egy kínai anyuka is lebabázott, de nem kellett neki a gyereke, odaadta Orsinak. De Orsi csak az egyik gyerekét szerette (hogy hogyan különböztette meg, nem tudom Kép), és én annyira sajnáltam a kis kínai babát, hogy azon gondolkoztam, hazaviszem. Átgondoltam, hogy 10 hónapja egy átaludt éjszakám volt, kell-e ez nekem, majd rendesen kibõgtem magam, mert nem lehet több saját gyerekem, aztán hazavittem, és megszoptattam. (Pele?)

Liesel,
KépKépKép Nagyon rátok járt. Sajnálom. Fogdoki: ez a manus ( a hangja alapján nagyon szimpi, tök jót röhögtük telefonba, pedig sosem láttuk még egymást) sima húzásért 5ezret, letöredezett fog 10, "kábítás" +5ezret kér. Õrlõfog tömése 8000. A te orvosod tarifái? Nagy pofád: KépKépKép

Edó,
Eszter Kép

Pele,
íme a tavasz. Kép Még jó, hogy nem mentünk át hozzátok. Kép Mostanra a kardomba dõltem volna. Kép Pusszancs:

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Igeeeen, ma határozottan tavaszillat volt, napsütés, olvadás!!!! Fülig sárosak lettek a kölkek, de bánja csuda!Kép

Bábi nem fogadja el a szilárdat. Egyébként Áron is úgy volt az ominózus nagy hányása után, hogy elõtte tejpépet evett, hát soha többet rá sem bírt nézni, pedig amúgy imádta. Szóval az alma és a répa kilõve, holnap valami új ízzel kell próbálkoznomKép

Ja, és éjjel és nappal is félóránként kelKépKép Jöjjön már ki az a fogacska!!!!!

Puszi mindenkinek: Pele
pelcsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Pele!
Jobbulást Bábinak.
Nálunk is ez volt kb. szombat hajnalba, Dominik kihányta magát és azóta kopkopkop semmi.

Most olvastam valamelyik újságban, hogy van valami vírus szerüség ami a hidegben jön elõ és láz, pirostorok, hányás, hasmenés a tünete. A népnyelv elnevezte karácsonyi vírusnak. Kép Állítólag nem kell vele semmit csinálni láz és fájdalom csillapítás kívül, csak akkor ha egyhéten belül nem múlnak a tünetek.

Edó!
Nektek is jobbulást.


Ma voltunk hároméves oltáson. Hõõõõõõs volt. Meg se nyikkant.

C vitamin.
Amikor laborban dolgoztam megboldogult lánykoromban, az egyik vizsgálathoz vegytiszta c vitamin kellett. Na ja meg a laborán lányok tejájába citrom helyett. Nem is voltam akkortájt télen soha beteg!!!

Viszonylag nagy dózist kell szednie Doninak, 500 mg. Azért nem jó akármelyik, mert a sima c vitamint egy óra múlva kipisili, vagy naponta többször kell beadni, ezért akartam mindenképpen nyújtott hatásut, az meg csak kapszulában van.
Különben úgy vesszük be, hogy jól kinyitja a száját én meg bedobom leghátulra, ha elég jó helyre repül kénytelen lenyelni ha nem sajnos kipiszkálja a nyelvével.
Ez mondjuk egy c vitaminnál nem olyan nagy gond, de egy antibiotikumnál amibõl naponta csak egyet kell bevenni szétrágás nélkül és csak 5 db áll rendelkezésedre... Kép

Virág!
Nem korai még a kardodba dölni? És mi lesz a négy árváddal? Kép Kép

Szinek.
Huuuuuuuuu! Mit kinlódtam én a Donáttal még hároméves korába! Lego kockákat rakosgattam egymás után (annak voltak a leghatározottabb alapszínei) az volt színes vonat és ugyan olyan színû kockákat kellett felvenni az állomásokon amilyen vonat befutott. Azok volta a csomagok és utaztak az egész rokonsághoz. Sose értettem, hogy miért nem érti, hogy ez a sárga ez meg a piros. Most már értem, mert azóta elmagyarázta a pszih. nõ, hogy a szín elvont fogalom és azért nem tudtam neki megtanítani.

Elválasztás!
Áááááá, nem jól tudjátok, ekkora gyereknek már csirkecombot kell adni! Kép Hús, fehérjepótlás, csont maszírozza az inyét és a kibujó fogacskákat. Kép Kép
(Remélem komolyan vesztek KépKépKép)

sziasztok

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Csak utoljára megkérdezem még Zsókától (vagy mástól), hogy egy színtévesztõ kaphat-e/hogy kaphat jogosítványt? Aztán ígérem leállok errõl a témáról a következõ két évbenKép.
Egyébként olyan is volt, hogy a világoszöldet rózsaszínnek mondta... És tényleg minden mást tud, még a türkizt is, csak ez a piros-zöld nem megy.

Virág, ez tényleg érdekes álom. Kíváncsi vagyok a megfejtésére!

Bálint olyan édes, mostanában kiszolgálja magát a hûtõbõl, megkeresi a mandarint, kivit, gyümölcslevet, stb. És mindenbõl kettõt hoz, "egyet mamának, egyet Báintnak". Ha gyümölcslevet akar inni, akkor kettõ poharat hoz. Imádom Kép.

Na puszi, most megyek

Ági
Ági
 
 


Sziasztok

Elore si elnezest kerek nagyon rossz gepelesemert , de ez naprol napra jelenleg csak romlik. Remelem elob vagy utobb javiulniis fogg , ,mert mar sajnos sokszor en se tudom olvasni mit irtam ezert si proballak meg msotanaba hanyagolni beneteket csak olvasgatok ha tudok . De utobbi idobe eleg kritikan aluli a babanet nekem is Kép


Minden betegnek jobbulast kivanok

en anno talatam a neten egy szinteszte amivel szinlatast tesztelik . Nem tudom kicsi gyerekeknel mennyire hasznalhato en nagyobbbaknal probaltam csak de nezzetek meg hatha hasznalhato nektek is.


[url=http://www.vital.hu/themes-inter/test/ctest.htm" TARGET="_top]http://www.vital.hu/themes-inter/test/ctest.htm[/url]#8

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!

Mi jól vagyunk.

Múlt hét pénteken voltam fogászaton (lányom addig a nagymamiék idegein zongorázott, olyan sikerrel, hogy valszeg még jó két hétig nem fogom tudni megnézni a Gyûrûk Ura 2-t.Kép Az elsõ fél órában teljes tüdõbedobásos fejhangáriát hallatott, még az utca végén is érezni, hallani lehetett a rezgést...). Na, kiderült, hogy nem gyökérgyuszi, csak a jobb felsõ fogsoromat határoló bölcsességfogam szórakozik. Mikor a doki benézett a számba, egy szimpla basszus szakadt ki kebelébõl, mire kérdeztem tõle, hogy ennyire gáz? Aszonta, nem, csak lyukas, de bazira. Merhogy az oldala nem is volt meg szegény fogamnak. Végülis egy fúrás-tömés kombinációval megúsztam a dolgot, de kétesélyes, ha a fájdalom nem szûnik meg, húzni kell. Ugyanis olyan hátul van, hogy nemcsak én nem férek hozzá tisztítás közben (mint kiderült, ettõl ment galyra), de a dokibácsi se a gyökérkiebrudaló eszközével.

Bori meg mostanság nem akar hazajönni a bölcsibõl. Úgyhogy megbeszéltem vele, meg a gondozónénivel, hogy félórával tovább marad.
Jaj, kedd reggel olyanbeszólása volt... Viszem a bölcsibe, mindketten beöltözve, persze karban, merhogy hiába van lába, még elkopik, ha használja. Pedig ellenõriztem, földig ér, és mûködik is mindkettõ. Na, mindegy. Szóval, gyerek kézben, én meredten bámulom, melyik jégfolton fogunk gerinctörést szenvedni, mikor egy kis pracli jelenik meg a pulcsimon ezzel a kísérõszöveggel:
-Jaj, anya, nagyon szép a pólód. Nagyon szép benne a cicikéd!
Ha a jégtõl nem is, de a rámtörõ görcsös nevetéstõl dobtam egy hátast.KépKépKép

Na, megyek is haza, ma csak ennyi voltam.

Ja, mégegy. Képzeljétek, valami történt a hímnemû családtagunkkal. Tegnap, mire hazaértem a gyerekkel, pöccre kitakarította a lakást (pedig csak egy szimpla macskaalom takarításnak indította a dolgot, gondolom, idõközben elkapta a hév), de olyan szépen, hogy hûûû meg hááá. Aztán este még fõzött egy nagy adag sztrapacskát, meg sütött csirkecicit steak krumplival. Isteni volt. Csak nem értem, mi van vele....Kép

Most már télleg puszi:

Dia
Dia
 


Sziasztok,

csak búcsúzni jöttem, mert szombaton Tomival eltûnünk egy hétre, anyuékhoz megyünk, és holnap már bizti nem lesz idõm netezni. Gábornak fõzök egy pár adag kajcit, nehogy éhen haljon nélkülünk Kép, meg vasalni is kéne. Holnap Tomi anyóséknál lesz, úgyhogy remélem lesz idõm mondent megcsinálni.
Még annyit, hogy kedden voltam UH-on, babóca 2050 gramm körüli, és a feje kicsit nagyobb az átlagnál jelenleg (szegény anyja KépKép ), bár Tomival ue. volt a helyzet, csak õ súlyban nagyobb volt.
Ne haragudjatok, hogy most csak magunkról írtam, majd ha visszajöttünk részletesen írok nektek, jó??? Akkor már a 35. hét végén fogok járni Kép Olyan furcsa belegondolni...

Sok-sok puszi nektek, vigyázzatok magatokra, a gyerkõcökre és legyetek jók:
Erika
kerika
 
 


Sziasztok,

csak búcsúzni jöttem, mert szombaton Tomival eltûnünk egy hétre, anyuékhoz megyünk, és holnap már bizti nem lesz idõm netezni. Gábornak fõzök egy pár adag kajcit, nehogy éhen haljon nélkülünk Kép, meg vasalni is kéne. Holnap Tomi anyóséknál lesz, úgyhogy remélem lesz idõm mondent megcsinálni.
Még annyit, hogy kedden voltam UH-on, babóca 2050 gramm körüli, és a feje kicsit nagyobb az átlagnál jelenleg (szegény anyja KépKép ), bár Tomival ue. volt a helyzet, csak õ súlyban nagyobb volt.
Ne haragudjatok, hogy most csak magunkról írtam, majd ha visszajöttünk részletesen írok nektek, jó??? Akkor már a 35. hét végén fogok járni Kép Olyan furcsa belegondolni...

Sok-sok puszi nektek, vigyázzatok magatokra, a gyerkõcökre és legyetek jók:
Erika
kerika
 
 


Bocsi,

de engem is "szivat" a gép...

Erika
kerika
 
 


Sziasztok!

Ide is írok!

Jamina! Hülyeséget írtam a levlistába, mert nem tudtam, hogy márciusban fogsz szülni. Szóval vissza az egész és persz, hogy nem kívánok gyors méhszájrövidülést. Pihenj sokat KépKép Nekem már egyszer sikerült Lili mellett elaludnom egy percre. Nagyon gyors lehettem KépKép Ugyanis, ha becsukom a szemem rögtön jön és piszkálja KépKép

Pele! Hú ez rosszul hangzik, de örülök, hogy jól vagytok. Nem válaszoltál a dadogással kapcsolatban. Mennyi a türelmi idõ? Egyébként megfigyeltem, hogyha fáradt jobban dadog, de tegnap pl. egyáltalán nem ill. csak keveset. de van mikor egész nap dadog az én kicsi lányom. De akkor is a mondta elején lévõ szavak elsõ szótagját ismételgeti. Fõleg, ha nagyon gyorsan akarja mondani.

Évi! Gratulálok és még eccer gratulálok. Ügyi vagy.

Virág! Nálunk is a Bóbita a nyerõ, de mi megelõztük a soxor éneklést. Egy Bóbita, egy Csiribiri, egy Száncsengõ, egy izzik a galagonya és alvás. Pedig Lili szivesen aludna el éneklésre, de vhogy nem fûlik a fogam órákon át énekelni. Jó ez a plüssállatka sztori KépKép

Ide is írom, hogy ma gyakran keményedett a pocim és nem igazán tudom ilyenkor mi a teendõ azon kívül, hogy magnéziumot iszom. Lili csak 2x szopizik már, lehet, hogy azt is le kéne redukálnom egyre. De így is örülök, ha nem vetkõztet le állandóan. Szóval nincs tapasztalatom haskeményedés esetére, Lilivel nem volt ilyen. Nem terhelem túl magam, sokat pihenek, minden délután alszom. ??????

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok,
Ági, én simán kaptasm jogsit. Ha jól tudom, hivatásost nem kaphatok. (Nem vörös-zöld színtévesztõ vagyok). És ha minden igaz, a vörös-zöld színtévesztõk, ill. a színvakok (a színvakok csak feketét-fehéret láétnak, színewket egyáltalán nem, ez nagyon-nagyon ritka) egyáltalán nem kaphatnak jogsit.

Megnéztem egyébként a pöttyös képeket, amiket Napocska betett, hát, elég fura. Ui. ahol a normál szemûek állítólag 8-ast látnak, én ott 3-ast láttam, aszerint vörös-zöld színbtévesztõ lennék. Viszont a többi képen jól láttam mindent, nem pedig úgy, mint a vörös-zöldek. Na ilyenkor mi van?? (A szemorvos szerint árnyalatokat tévesztek). A pöttyös könyvben elég sok képet nem tudok olvasni, de csak a végefelé, ami gondolom már nehezített Kép...

Anikó,
nekem mindkét gyerekkel sokat keményedett a hasam, MagneB6-ot írtak fel, gondolom abban több van vagy jobban felszívódik vagy mittomén. A lehetõleg sok pihenés is jó, de több ötletem nincs...
puszi mindenkinek
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

Dia! Haláli lányod van! KépKépKép

Anikó!
Levlistára ment litánia a magnéziumról. Is.

Megyek mosogatni.
Pfúúúúúúúúúúj!

Snoopy
snoopy
 


Sziasztok!

Szóval: ha egy üzlet beindul - tegnap akarom bekapcsolni a gépet: semmi, mintha nem is kapcsoltam volna. Este Ákos szétszedte, a tápegységben egy alkatrész atomjaira volt széthullvaKépKépKép Úgyhogy ma vett új tápegységet röpke 7800 Ft-értKép A fene egye meg, hogy miért csõstõl jönnek a bajokKépKép
De legalább most már tudok netezni egynapi elvonás utánKép

Bigacsiga!
Köszi! Igazából most már jól van Bábi, de csak azt hajlandó megenni, amit a hányás elõtt nem evett. Na, de akkor a csirkecomb pont jól jönne!!!Kép

Ági!
BálintKép
Színtévesztés: még mindig nyugiKép, olyan a színfelismerõ rendszer mûködése, hogy amiatt keverheti ezt a kettõt, nem a színtévesztés miatt.

Dia!
FogászatKép
Hurrá! Ezek szerint nemcsak az én csemetém fél attól, hogy elkopik a lába!Kép Csak én akkor már inkább Bábit veszem föl, Hanna meg a babakocsiban.Kép
Párod: lehet, hogy megtáltosodott??Kép

Erika!
Jó utat!

Anikó!
Szóval fent említett események miatt nem válaszoltam, bár nekem most sem jött le olyan levél, ahol dadogást kérdeznédKép Lehet, hogy nem kaptam meg? Szóval ez még sokáig eltarthat, nem egy-két hetes dolog. Mint írtam, a gondolatai gyorsabban rohannak, mint amennyire szavakban képes kifejezni magát. De el fog múlni egyszer, fõleg, ha nem javítgatja senki és nem is idegeskedtek miatta.Kép Ha fáradt, persze, hogy jobban dadog, Te is nehezebben fejezed ki magad akkor.
Pocakkeményedés: nekem minden alkalommal más és más volt. Talán Hannussal a legkevésbé. Amikor keményedett, Magnesium citricii-t szedtem, asszem 3x1-et, de erre nem mernék megesküdni.

Snoopy!
Jó mosogatást! Az nekem is pfúúúj, pedig ma nálunk is én vagyok a sorosKép

Puszi mindenkinek: Pele
pelcsi
 
 


Sziasztok!

Szóval: ha egy üzlet beindul - tegnap akarom bekapcsolni a gépet: semmi, mintha nem is kapcsoltam volna. Este Ákos szétszedte, a tápegységben egy alkatrész atomjaira volt széthullvaKépKépKép Úgyhogy ma vett új tápegységet röpke 7800 Ft-értKép A fene egye meg, hogy miért csõstõl jönnek a bajokKépKép
De legalább most már tudok netezni egynapi elvonás utánKép

Bigacsiga!
Köszi! Igazából most már jól van Bábi, de csak azt hajlandó megenni, amit a hányás elõtt nem evett. Na, de akkor a csirkecomb pont jól jönne!!!Kép

Ági!
BálintKép
Színtévesztés: még mindig nyugiKép, olyan a színfelismerõ rendszer mûködése, hogy amiatt keverheti ezt a kettõt, nem a színtévesztés miatt.

Dia!
FogászatKép
Hurrá! Ezek szerint nemcsak az én csemetém fél attól, hogy elkopik a lába!Kép Csak én akkor már inkább Bábit veszem föl, Hanna meg a babakocsiban.Kép
Párod: lehet, hogy megtáltosodott??Kép

Erika!
Jó utat!

Anikó!
Szóval fent említett események miatt nem válaszoltam, bár nekem most sem jött le olyan levél, ahol dadogást kérdeznédKép Lehet, hogy nem kaptam meg? Szóval ez még sokáig eltarthat, nem egy-két hetes dolog. Mint írtam, a gondolatai gyorsabban rohannak, mint amennyire szavakban képes kifejezni magát. De el fog múlni egyszer, fõleg, ha nem javítgatja senki és nem is idegeskedtek miatta.Kép Ha fáradt, persze, hogy jobban dadog, Te is nehezebben fejezed ki magad akkor.
Pocakkeményedés: nekem minden alkalommal más és más volt. Talán Hannussal a legkevésbé. Amikor keményedett, Magnesium citricii-t szedtem, asszem 3x1-et, de erre nem mernék megesküdni.

Snoopy!
Jó mosogatást! Az nekem is pfúúúj, pedig ma nálunk is én vagyok a sorosKép

Puszi mindenkinek: Pele
pelcsi
 
 


Sziasztok!

Pár nap kihagyás és alig birom követni az eseményeket..

Elõször is Pele: örülök, hogy nem lett semmi komoly baj Bábinál..És hogy-hogy nincs gyógyszertár a faluban?? Azt mellesleg én is nehezen szoktam meg, hogy ügyeletes patika miatt fel kell fedezni a szomszéd falukat, meg hogy 8-tól van orvosi rendelés, de csak 9-tõl van gyógyszertár..
És milyen tavaszról beszéltek?? Nálunk egész nap fagyott, frankó jégpálya lett az udvarunk, utca...a kutyusra is ráfagyott a kilehelt páraKép Tisztára úgy nézett ki, mint Fagyapó..Kép

Kanga, PIldi, örülök, hogy én is vmi újat olvasok rólatok..KépKép

Pildi, náunk is 4 fiú név fogyott el (ui. Tomi még Miklós is, Jancsinak pedig a 2. neve Zalán)..márcsak emiatt is kellett, hogy tudjuk, mi is lesz a baba neme. Mellesleg nálunk is lány jött volna a sorba..Nekem nagyon tetszett a Milos, Milán, Vladimir ,a Simon, a Boldizsár, az Ágoston, a Balázs, Vilmos, de ezek közül alig tetszett Zalánnak vmelyik, meg hát a család többi tagja is kiakadt, hogy mit akarok a szláv nevekkel...

Virág, gyanús vagy te nekem..mire fáj a fogad????KépKép De félre a tréfával: remélem hamarosan rendbe tudod rakatni õket.

Szintévesztés: az én faterom az. Állitólag nõi ágon öröklõdik és a fiúkon jön ki...Apámnak van jogsija, ui. tudja, ha a felsõ lámpa világit, akkor piros van, ha az alsó, akkor zöld...Õ egyébként a kevert szinekkel van bajban, olyannak látja, amelyikbõl több van benne.

Évi, Te kis zseniKépKép Ügyi vagyKép

Képzeljétek, hogy Jancsi(20 hó) egyszerûen szerelmes belémKépKép Állandóan puszilgat, csókolgat..csak én tehetem tisztába, csak én etethetem...stb..stb...Jó-jó, tudom, hogy érzi a kisbaba jelenlétét, meg minden, de közben olyan jól esik, hogy ennyire ragaszkodik hozzámKép

Zsóka, én is úgy tudom, hogy a fogak rosszat (halált) jelentenek..mármint az álomban..

Mellesleg Kari (5 év) kedd éjjel álmodott rosszat, üvöltve ébredt fel éjjel egykor: azt álmodta, hogy Zadir (a kutyusunk) széttépett egy embert és a WC elé húzta..Azóta nem mer egyedül pisilni menni, szerencsére sikerült megértetni vele, hogy a kutyánk nem csinál ilyet és nem fél tõle.

Hát ezzel a csöppet sem vidám hirrel búcsúzom (húú, de idegesitõ, hogy nincs hosszú i!!!), jó éjt mindenkinek:

Verus
(elõfordulhat, hogy én is kétszer küldöm el, ui. nekem is az elõbb azt irta, nem tudja megnyitni a webhelyet..vgay vmi hasonló..)

Kép
verus
 
 


Sziasztok!

Pár nap kihagyás és alig birom követni az eseményeket..

Elõször is Pele: örülök, hogy nem lett semmi komoly baj Bábinál..És hogy-hogy nincs gyógyszertár a faluban?? Azt mellesleg én is nehezen szoktam meg, hogy ügyeletes patika miatt fel kell fedezni a szomszéd falukat, meg hogy 8-tól van orvosi rendelés, de csak 9-tõl van gyógyszertár..
És milyen tavaszról beszéltek?? Nálunk egész nap fagyott, frankó jégpálya lett az udvarunk, utca...a kutyusra is ráfagyott a kilehelt páraKép Tisztára úgy nézett ki, mint Fagyapó..Kép

Kanga, PIldi, örülök, hogy én is vmi újat olvasok rólatok..KépKép

Pildi, náunk is 4 fiú név fogyott el (ui. Tomi még Miklós is, Jancsinak pedig a 2. neve Zalán)..márcsak emiatt is kellett, hogy tudjuk, mi is lesz a baba neme. Mellesleg nálunk is lány jött volna a sorba..Nekem nagyon tetszett a Milos, Milán, Vladimir ,a Simon, a Boldizsár, az Ágoston, a Balázs, Vilmos, de ezek közül alig tetszett Zalánnak vmelyik, meg hát a család többi tagja is kiakadt, hogy mit akarok a szláv nevekkel...

Virág, gyanús vagy te nekem..mire fáj a fogad????KépKép De félre a tréfával: remélem hamarosan rendbe tudod rakatni õket.

Szintévesztés: az én faterom az. Állitólag nõi ágon öröklõdik és a fiúkon jön ki...Apámnak van jogsija, ui. tudja, ha a felsõ lámpa világit, akkor piros van, ha az alsó, akkor zöld...Õ egyébként a kevert szinekkel van bajban, olyannak látja, amelyikbõl több van benne.

Évi, Te kis zseniKépKép Ügyi vagyKép

Képzeljétek, hogy Jancsi(20 hó) egyszerûen szerelmes belémKépKép Állandóan puszilgat, csókolgat..csak én tehetem tisztába, csak én etethetem...stb..stb...Jó-jó, tudom, hogy érzi a kisbaba jelenlétét, meg minden, de közben olyan jól esik, hogy ennyire ragaszkodik hozzámKép

Zsóka, én is úgy tudom, hogy a fogak rosszat (halált) jelentenek..mármint az álomban..

Mellesleg Kari (5 év) kedd éjjel álmodott rosszat, üvöltve ébredt fel éjjel egykor: azt álmodta, hogy Zadir (a kutyusunk) széttépett egy embert és a WC elé húzta..Azóta nem mer egyedül pisilni menni, szerencsére sikerült megértetni vele, hogy a kutyánk nem csinál ilyet és nem fél tõle.

Hát ezzel a csöppet sem vidám hirrel búcsúzom (húú, de idegesitõ, hogy nincs hosszú i!!!), jó éjt mindenkinek:

Verus
(elõfordulhat, hogy én is kétszer küldöm el, ui. nekem is az elõbb azt irta, nem tudja megnyitni a webhelyet..vgay vmi hasonló..)

Kép
verus
 
 


Bocsi a dupláért, nagyon bénán mûködik nekem mostanában a babanet.
pelcsi
 
 


Bocsi a dupláért, nagyon bénán mûködik nekem mostanában a babanet.
pelcsi
 
 


Dia,
nem tudnál odahatni, hogy normálisan mûködjön a babanet?

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Pele! Már elrakta a gép azt a levelet archívba, amikor kérdeztem, hogy meddig tart még ez a dadogás. Egyébként nem türelmetlenkedem, és ahogy mondtad nem is javítgatom. Betartok minden szakmai utasítást KépKép Szóval a gyerekorvosunk azt mondta, hogy pár hónap és te is. Maradok a seggemen KépKépKép

Pénteken jövünk Alsópáhokról, majd jelentkezünk PZsM-mel.

Puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Jaj, nagyon sz*r napunk volt ma, valahogy egyikünknek sem alakult igazán jó a kedve. Front van?

Verus!
Ez csak egy 500 lelkes falu, itt orvos sincs, nemhogy gyógyszertár!! A szomszéd faluban található mindkettõ, csak épp a buszközlekedés nem az igazi.
JancsiKép
KariKép

Anikó!
KépKép
Jó utat és várjuk a beszámolót!

Puszi: Pele
pelcsi
 
 


Sziasztok!

Babanet begyorsítása már folyamatban! Egy kis türelmet kérünk, az illetékes dolgozik rajta ezerrel.

Bori mai aranyköpése: Délelõtt bevágódtunk mindketten a kádba. Ritka alkalom, ez általában apa reszortja. Ül felém fordulva, aztán hirtelen elõrehajol, alányúl a melleimnek, mondván: Jaj, anya, megfogom a cicidet, nehogy leessen.Kép
Hiába, már nem az a feszes pipicici, ami volt...Kép

Pele! Én is egész nap olyan nyomott voltam, mint akit fejbe vertek. Pedig aludtam több mint 12 órát.... A fene se érti, lehet, hogy télleg front.

Jó éjt mindenkinek:

Dia
Dia
 


Sziasztok!

Pele!
Sajna nálunk soros sincs. Vagyok egyedül. Ha már nagyon elegem van és rinyálok, akkor talán egyszer megmenekülök a mosogatás elõl. Kedvesem nagyon útálja. Azt hiszi, hogy jobban mint én. Kép Persze õ folyton dolgozik, én meg nem otthon alig, így mondhatja rá, hogy nincs ideje...

Dia!
Hogyan lehet 12 órát aludni???? A pontos módszerre vagyok kíváncsi, nem élettanilag tartom lehetetlennek. Kép
A csajszi mondta a második mondatot is???
Persze a pasi sem semmi a családban! Még mindig tart ez a pozitív széria?

Anikó+ PZSM!
Jó pihenést, aztán halljunk rólatok!

Évi!
Gratula a sikeres félévhez!
Lesz még vizsgád?

Snoopy
snoopy
 


Sziasztok!

Végre túlestünk a mandulagyuszin, jött a Krisztiánra (4 év 10 hó) egy olyan hasmenéses roham, amit nemigazán tudunk mire vélni?! Hosszú idö után ment ugye oviba és elsö napon sírdogált is egy kicsit, majd ebédnél belehányt szegénykém a tányérba, mert nem kívánta az ételt, de az óvonéni azt mondta, hogy meg kell enni, erre visszajött neki. Erre azt mondta, hogy itt nem szabad hányni. Most mit mondjak erre? Megkértem öket, hogy ne adjanak neki annyit a tányérjára, mint a többieknek, hogy meg tudja enni és legyen egy kis sikerélménye, mert ráadásul az a hülye szokás ütötte fel a fejét az oviban, hogy ki lesz az elsö az evésben. Hiába mondják nekik, hogy ebben nem jó a versenyzés, csak csinálja az egész csoport. Kikkó pedig nem egy gyorsevö. Tiszta stresszben van, ha említem az ovit, nem akar menni, mert nem akar ott enni ezek miatt. Hasmenéses rohama is volt, de megfájdult a hasa, mert hazahozta. Ennek már négy napja, utoljára éjjel volt hasmenése. Most írassam ki az oviból? Mi a fenét csináljak vele? Ha nem
járna oviba, akkor annál nehezebb lenne újra beszokni szeptemberben. KépKépKép
Azért, hogy valami jót is említsek, Adri egészséges, mond utánnunk sok mindent, szépen fejlödik, én túl vagyok a depis hangulaton és újra tornázok és járok mindenfelé, persze csak a környéken.
Még a múltkor az Edóéknál beszélgettünk az elválasztásról, hogy lassan el szeretném Adrit, hát azóta mit ne mondjak, mintha megérezte volna, újra kétszer cicizik. Hogy fogom ezt zökkenömentesen végigcsinálni?
Névadások: Én teljesen Krisztián, Adrian, Felicián, Flórián szerelmes vagyok, de igen, tetszik nekem is az Ármin, Zalán, Márk, Ruben (azóta, hogy Virágnál hallottam elöször igazán), barátnöm érdekes fiúnevei: Noel, Ábris. Tetszik még a Bátor és a Márkó is. Mondjuk legtöbb a Kovácshoz nem megy, de hátha valakinek megtetszik. Majd még írok ötletadónak.

Íme az aranyköpés, úgy emlékeztem, hogy írtam, de azt hiszem mégsem.: Kikkó a konyhaajtóban áll és onnan mutogat nekem valamit, de én pár méterrel arrébb vagyok és nem látom onnan. Mondom neki: Nem látom innen kicsim. Elörébb nyújtja a kezével a papírt. Én: Még most sem látom, gyere közelebb légyszi! Erre ö türelmetlenül: Mi van anya, süket a szemed?


Lányok! Gondolkozom, hogy mit is tanuljak, még a GYED-GYES alatt kellene elkezdenem, segítsetek légyszi! Valami olyasmit szeretnék, ami a Wellness-el, vagy a természetgyógyászat, stb-vel kapcsolatos. Mivel a jövöben ilyen területen szeretnék dolgozni. Érdekelne nagyon a dietetikus is, de sajnos úgy olvastam, hogy az csak nappalin van és én két gyerek mellett Tahiból bejárni nem nagyon tudok minden nap. Van valami ötletetek?

Puszi, Evey
evey
 
 


És most névreszólóan, aztán lõjjetek le nyugodtan, ha már unjátok!

Pele! Ti csak ne kacsingassatok semerre! Na jó, Katiék felé lehet, arra szoktunk járni! Már kiadtam a harci feladatot ház ügyben, most majd várom a lehetöségeket, egyenlöre csak 10 milla fölött tudok, de az nem akt. nektek, ugye. Fotókat is küldöm, de az helyzet, hogy levlistán folyamatosan töltöm le a leveleket, de elég régen bontottam ki öket, az is egy jó kis idötöltés lesz.

Virág! Jobban van már a szád? Februárban én is megyek, hidakat csináltatok.Kép Arik a gyerekek aranyköpései! Lentebb írok én is egy régebbit.

Évi! Gratula itt is!Kép Én is így vagyok a tanulással!

Verus! Örülök, hogy jelentkeztél! Kicsit szûkszavú volt az sms-d!? Nem jöttök vissza Tahiba?

Jamina! Kitartás! Olvasd ki az összes könyvet!

Pele! Veled érzek autó-otthagyás ügyben, tavaly ilyenkor a régi autóm engem is otthagyott a két gyerekkel télvíz idején. Még írtam is, emlékszem.

Zsóka! Épp ma mondták a gyógyszertárban, hogy megszüntették a Cebion cseppet, ki tudja miért?!

Momo! Hát persze, hogy hiányzol!Kép

Erika! Látod, csak nem sikerült összeeresztenünk a kölköket, azon gondolkodtam, hogy megleplek legközelebb, amikor anyu megy hozzád, elmegyek vele az Adrival, aztán úgy gondoltam, hogy nem túl jó ötlet, mármint a meglepetés, inkább szólok elötte.Kép

PZsM, Anikó! Jó pihenést, kikapcsolódást nektek!Kép M! Próbáld meg natúr joghurt, pici méz és valami gyümi, vagy banánturmix, eperturmix, stb. Így valamennyi gyümit legalább megeszik Panka.

Ági! Örülök, hogy rendbejöttek a dolgok!Kép Anyósnak:Kép Szerintem se izgulj Bence súlya miatt!

Liesel! Szegénykém, belegondolok, amikor három gyerek egyszerre hány. Lehet, hogy nálunk is vírus a fenti, bár én úgy tudom, hogy ez csak max. 2 napos, nem?

Dia! Fogadhoz jobbulást:KépKép Pedig jó volt szerintem a Gyûrûk ura II., bár a férjem azt mondta, hogy legközelebb a barátnömmel menjek egy ilyen uncsi filmre.Kép Férj, Bori:Kép

Andi! Kérdeztem, sajnos nem tud munkátKép Ki akar lépni a férjed?

Loncs! Küldöm a fotókat! Te is küldjél!

Még egyszer pusssz!
evey
 
 


Sziasztok!

Dia!
BoriKép
12 óra????!!! Szerintem Te hergeled itt a népet!!!Kép

Snoopy!
Nálunk aki nem altat, az mosogat, mivel nem tudtunk megegyezni, hogy ki utálja jobbanKép

Evey!
Ovi: NAGYON DURVA!!!!! Az a gond, hogy állandósuló stresszalapú hasmenés, hasfájás lehet a vége!!! Azt meg mondanom sem kell, hogy hosszú távon milyen kárt okoz az étkezési szokásokban. Nem lehet beszélni az óvónénivel? Vagy elhozni ebéd ELÕTT, hogy csak délelõtt járjon? Vagy leginkább kivenni, de legalábbis keresni egy másik ovit??? Ha jól emlékszem, ez egy magánovi, ugye? Tehát nem kevés pénzt fizetsz a szolgáltatásért, akkor elvárható, hogy olyan is legyen a színvonala. Nem a gyerek megalázásáért pengeti ki az ember a lóvét!!!
Engem ez a történet különösen mélyen érint személyesen is, hiszen csaknem uez megtörtént velem is az oviban. Nem akartam megenni a levest, mert nem szerettem azt a fajtát, erre a "kedves" óvónéni beletálalta a levesembe a fõzeléket és a sütit is azzal, hogy akkor így kell megennem az egészet.Kép Szerencsére a másik óvónéni megmentett, de mai napig, 25 év elteltével is emlékszem a rettenetes érzésre!!! (Anno ovikeresésnél nekem legfontosabb szempontjaim közé tartoztak, hogy hogy viselkednek az óvónénik, ha egy gyerek bepisil, illetve ha nem eszik meg mindent vagy egyáltalán nem eszik.)
Adri: igen, valszeg azért cicizik többet, mert megérezte. Nincs még kész rá. Persze így is el lehet választani, de akkor extra-extra adag dédelgetéssel kell a szopit pótolni.
Jöhettek ám erre felénk is!! Addig is, míg mellétek költözünkKép Köszi a háznézést!!! Hát igen, nekünk inkább 10 alatt lenne jó.
Tavalyi autós kalandodra én is emlékszem.
Örülök, hogy jobb a kedved!!!

Puszi mindenkinek: Pele
pelcsi
 


Sziasztok!

Snoopy, még egy vizsgám lesz pénteken, és meg van a félév!!! Meg is beszéltem itt két csajjal (gyerekes anyukákKép), hogy péntek este elmegyünk zülleni egy kicsit, de valami táncos helyre, mert nekem a buli, az tánccal az igazi!Kép Ja, és férjmentesenKép

Dia, 12 óra alvás??? Na, ne, Te tényleg cukkolsz minket!Kép

Evey, már éppen hiányolni akartalakKép Ez az ovis dolog tényleg rosszul hangzik, és a hasmenésrõl nekem is az jutott eszembe, hogy az ovi miatt lehet! De Pele leírta már "tudományosan" nagyon nincs hozzá mit írni. Talán megpróbálnék én is egy másik ovit, nem úgy néz ki, hogy az óvonénik megváltoztathatóak!

Anikó, PZSM jó telelést nektek!

Verus, ez igen szörnyû álom lehetett Karinak! Egyébként nálunk is TV megvonás van, mert Csongi a 22 hónapjával nagyon rákapott a nézésére. Kapott karácsonyra egy szép lovacskás mesefilmet, de van benne egy rész, amikor bántják a lovakat. Erre Csongi szólt, hogy anya, bánt nyihaha...
És egy Tom és Jerry-s rajzfilm után két reggel úgy ébredt, hogy cica-bumm!
És most már mondja, hogy TV kapcsol! Nyihaha, cica! Én meg mondom, hogy elmentek aludni... Szóval, tényleg nagy hatása lehet a TV-nek a kicsi lelkükre.

Sziasztok

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Szijasztok lányok asszonyok!
Vége a vizsgaidõõõszaknak, ugyan van még három eredményhirdetésem, de túl vagyok a 4 órás szigorlatomon (38 fokos lázzal, mártírok útja), juhhhéj!

Menéztem a gyerkõcöket, bár nem sokatoknak van a profilban (nekem sem), nagyon kis guszta babája van mindenkinek. Pannának csináltam régebben a babaszobában oldalt, de ha agyon ütnek sem tudom már a címet. Van viszont õs régi, a [url=http://panna.8m.com" TARGET="_top]http://panna.8m.com[/url] on. Ez volt a reklám helye.

autó:
Emlékeztek, hogy örömködtem az õsszel vett kis bogaramnak... Nos, nagyon jól mutat a kertben, csak sajnos ilyen idõben használhatatlan. Teljesen át tudom érezni a lerobbanós történeteket, a bogárban úgy kellett vezetnem, hogy valahogy hasizomból törtnt minden. És persze végig imádkoztam magaban, hogy jaj csak odérjünk.

tanulás:
Ha nekem lenne már végre egy normális végzettségem, biztos csak nyelvtanfolyamra járnék gyes-gyed alatt. Amikor nekiveselkedtem a sulinak a sok kihívás rettentõen felpumpált, meg nagyon felvilágosult, laza képet mutattam magamnak magamról a jövõben, ahogy lexikonokkal értelmiségi képpel tökéletesen ellátom a családomat. A valóság sajnos messze ettõl. A folyamatos stressz, széthulltság, meg az, hogy a két és fél évesem a nyakamba ugrik, hogy örülök, hogy látlak anya, szóval legtöbbször szerintem ne éri meg. Hol van egy számvitel vizsga egy közös szánkós programhoz képest!!! Persze maximalista vagyok, mi a tökömnek kellett fajlagosan nehéz suliba iratkoznom, de ez csak egy értelmetlen eszmefuttatás bele a hálóbaKép

Evelyn:
Most állítólag hasmenéses vírus volt, az ovis sztori viszont nagyon erõs!!! A Panna bölcsijében akárhányszor megyekérte a fõ napi történés az, hogy anyuka gyönyörûen evett, nem evett stb. Az hogy játszottak-e egymással, meg hogy mit, az csak részlet kérdés, nem értem, hogy miért központi problémájuk. Kiiratás: Nekem oviban volt egy pont ilyen esetem, amikor visszahánytam a tányérba a kaját. Nagyon élénken él bennem a szégyen, meg az óvónõ utálata, de nem szerettem volna, ha máshová iratnak. A megszokott hely az fontos volt.

Évi
Nagyon gratulálok a vizsgáidhoz!!Engem bizony 2x visszatapsoltak, de legalább megvannak!! Még 4 hónap a következõ vizsgákig!!

Képzeljétek!! Február 1-tõl dolgozom 4 órábam!!! Felhívott a volt munkahelyem, hogy kezdjek, mert a régi cég megszûnt és új alakult, és kellekk!! Összesen 3-an vagyunk, annyira örülök!! A régi kis megszokott helyemen leszek, bent a Nyugatinál, a régi kolléganõmmel, a köcsög volt fõnököm elment, az új-régi nagyon rendes!!! Pancsa márciustól fog csak bölcsizni, addig nagymama, hátha kikerüli a betegségeket! Bár most is beteg, én ugyi hazahozom a suliból!! Szóval dolgozó nõ leszek, reggelente csinosan felötözve, délután meg Pannázva!!! Gondolom egy év után megint elkap majd, a sürgõsen szülök mégegyet, hogy otthon lehessekKép

Virág:
Fogak? Nagyon kíváncsi vagyok az altatásra, hogy milyen az egész, majd meséld el!!

Pele
Néztem Dunakeszin házakat-telkeket, nagyon drágák!! Amúgy öcsiék belementek a költözésbe, szóval, ha valaki tud jó telket, szóljon!

Levlista:
Nagyon szívesen csatlakoznék hozzák, ha úgy gondoljátok, hogy mehetek!

Megyek Pannázni
mindenkinek csaó
L.
lenocs
 
 


Sziasztok!
Én egy különleges állatfajta vagyok , ugyanis imádok mosogatni!!!Pórszíííívóóózni viszont nem igen vagyok hajlandóóóó!
12 órás alvást el sem tudok képzelni! A lyányom van , hogy fél óránként veri magát "csapra" éjszakánként!Kép
Gergõ meg rossz , mint az ördög.Felesel de jó sokat.Pénteken már apja annyira ideges volt , hogy kínjában már röhögött és közölte , hogy Gergõ KOMP AKART LENNI , DE NEM KOMPLETT!!!Kép
Lehet , hogy ez mind hozzájárul ahhoz , hogy egyre jobban kavargok a depihullámokban.

És már mennem is kell , mert háborog a kicsicsaj!

Üdv
Kanga és a hisztérika
kanga
 


Sziasztok!

Kanga!
KépKépKép
Depihullámok messze kerüljenek!

Pele!
Sajna nálunk az altatás egyelõre az én reszortom és mintegy 10 percig tart, ha hosszú. Ezalatt Zoli a konyháig nem evickél el Kép

Évi!
Hajrá!
Menni fog, de még hogy.

Lenocs!
várunk a levlistán:

Volt még valaki aki csatlakozni akart, de senki nem írt neki vissza. Pedig kétszer is kérdezett. Szerintem jöhet, szerintetek?
Napocska akkor nem járt közöttünk, de hátha most már menne a dolog...

Snoopy
snoopy
 


Lenocs

Elmeletileg irtam neked levelet amibe benen van a feliratkozas mikentje.

HA nem kapod meg irjal a cimemre levelet
NApocska
napocska
 
 


Köszi Napocska megkaptam, már gyártottam is egy béna kis bemutatkozóleveletKép
lenocs
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?