Sziasztok!
Elin, én is
BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!
Mi is itt vagyunk, csak mostanában kevesebb időm van írni, de azért igyekszem olvasni titeket. Tegnap akartam írni, de akkor meg elszállt az internet, mire megírtam a mondandómat
Marcinak is zűrös napjai vannak, sokszor fölriad éjszaka (vagy este mikor mi pont indulnánk aludni), és akkor átviszem hozzánk, mert úgy visszaalszik hamarabb, utána vissza kell vinnem az ágyába, ha mi is akarunk aludni. Nem valami pihentető így az éjszaka, ezért van hogy délután én is alszom egy kicsit
A képek nagyon édesek, amiket fölraktatok. Nekem valahogy úgy tűnik, hogy mindegyik gyerek tiszta anyja
Zsófika és Timike különösen.
Ildi! Tényleg fiatal vagy, na
Nagyon szépek a gyerekek. Jó dolguk lesz a mi fiainknak, annyi szép kislány van itt
Írok neked privit!
Azoktól kérdezem, akik már "rendes" tejet adnak a gyereknek: milyent adtok (hány %-os) és forralva, ugye?
Marci még a tápszert issza reggel-este (persze az ilyen korúaknak valót), de már gondolkodom rajta hogy ideje lenne áttérni a sima tejre. Csak még nem mertem eddig.
Hajni, én is csak azt tudom mondani hogy vacsira is kell valami laktató kaja, de már megoldottad a tejpéppel
(Persze az se jó alvás szempontjából, ha túlságosan teletömjük a pocit, mert akkor meg attól nem fog aludni)
Marci is pont 8 hónapos koráig szopizott, igaz ő akkor már mellette tápszert is kapott. Nekem fokozatosan fogyott el a tejem, végül már csak éjszakára tartogattam, mert akkor ha felébredt, szopizás után vissza is aludt egyből. De kb 8 hónapos korától már át is aludta az éjszakákat, úgyhogy tudtam, ha felébred, már nem az éhség miatt van. (Pl. mostanában, gőzöm sincs, hogy miért riad fel ilyen gyakran, a legkülönbözőbb időpontokban)
Franciska pohárból sem inná meg a tejet?
Leventének mielőbbi gyógyulást!!
Pelenka: tényleg nem mindegy, hogy milyet használunk. Marcinak is kiütéses lett a feneke amikor vastagabb pelenkát használtunk, ami bepállott mert nem tudott szellőzni (hiába cseréltük gyakran). Úgyhogy maradtunk a Pampersnél. Abból egyébként a Sleep&Playt vesszük (narancssárga), mert az ugyanolyan jó, mint a Pampers, de kevesebbre jön ki darabja.
Holnaptól egy kicsit eltűnök, mert elutazunk Fehérvárra Anyuékhoz, onnan meg kettesben a párommal egy hosszú hétvégére. (Ránk fér egy kis pihenés) Hétfőn jövünk vissza.
Addig is legyetek jók,
üdv:
Judit&Marci