Új privát üzeneted érkezett!

szóval bensőségesen és nem belsőségesen 8)
Vendég
 


azért a belsőséges lehetőség felcsigázott. persze nem noki vonatkozásában, csak úgy, egy vadidegen gyereken. (najó, nem is)

hol vannak a többiek, mikor ilyen ramaty az idő???

Kép Kép
coolasa
 
 


Én jelentem itt...de csak kicsit...
Voltunk játszóban, Megint csak rohangáltam MArci után...bezzeg ő most alszik!!!

Cool,
utánanézek a könyvnek, ha van, akkor szerzek neked (Nokipapának) egyet. :wink:
Hogy te miket írsz azuramról!!!!!Tisztára elpirultam.... :oops: :oops: :oops: (hogy türelmes lenne????hmmmm, ezen jól el kell gondolkodnom, mert sztem sokminden szorult az én férjuramba, de türelem az nem sok...kivéve Marcival....vele tényleg nagyon türelmes...meg is lepődök sokszor, hogy mennyire....lehet, hogy ebből indultál ki??? :D )

Eszti,
szállással nincs semmi, már ennek jó előre utánanéztem, akkor sincs gond, ha nem megy valamelyikünk, mert nem kérnek érte semmit. Szal nem kell előre lemondani, csak akkor ha bizti nem megy valamelyikünk. Vaníliát is azért mondtam le, mert tutira mondta hogy nem tudnak jönni.... :cry: :cry: :cry:

most megyek, mert ezer a dolgom még.... :evil: (miért nem tart egy kcist tovább egy nap...???? :evil: )

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 

 
 

Bubek, hát mivel én Marcipapát Marcietetés, Marcijátszás, Marcimagyarázás, Marcihalazás, Marcicipelés, Marc (ja, látom, kezded érteni :wink: ) szóval gyermektutjgatás közben láthattam leginkább megnyilvánulni, szemben a repülőgépszerelés, szemétlevitel, gyümölcs-centrifugálás, és egzotikus filozófiai elméletek kidolgozása témakörökkel, amelyekben tehát NEM tudok nyilatkozni, ebben igazad van tökéletesen, szóval az első néhány élethelyzetben egy áldott jó embernek tűnt. Úgy bezony.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Cool, azért ez a jellemrajz nem semmi. Szóval amikor az irónia meg a cinizmus kezetfog akkor nagyon jó fejek tudunk lenni. Komolyan Fenyő? Én azt hittem csak Fő :lol:
0,5l? :shock: :shock: Akkor most mit mondjak, Szonjec ebédre csupán fél üvegnyi főzit evett.
Mák, értem, nekünk szabvány magas ágyunk, kanapénk van.
Tücsi, Bubek, klikkesedhetnénk! Van az emeleten egy halom cucc meg kipakolatlan doboz, lehet a fiúk tudnának segíteni :wink:
Jumam, a lényeg, hogy ne kívül hordjátok hanem legyen érintkezésben a bőrrel. És azt olvastam, hogy a vizesedését kerüljétek. ///Cooléknál távhat. Nekünk van, de Noki is könnyen fogzik :wink: ///
Eszti, ez a hajós dolog egyébként kinek a fejéből pattant ki? Nagggyon szupi!
Novum, sztem nálunk is lesz hej, csomiknak tuti!
Gabus, no ez a vonalzó már nagyon kafa! Én is szemeztem vele :) De hasonló izlésűek lettünk :)
Kormi a ti vonalzótok is csúcs! -1 gyerek? tuti könnyebb lesz az élet, de Vaníliához hasonlóan én sem tudnám most ezt még elképzelni. Lehett könnyebb lenne ha nem egy lenne :roll:


hihihi, tegnap 1-kor feküdtünk, mert szereltük az Ikeában vásároltakat míg Szonja aludt. Aztán ma meg de. takarítottam mert, holnap jönnek a szüleim :D Juhé! Kicsit zombi vagyok.
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


...és még csak paradicsommal sem lettem megdobálva... ezek szerint a határvonalnak még az innenső szélén maradtam :wink: vagy csak Natasa túl udvarias :?

Kép Kép
coolasa
 
 


Halihóóóó!

Natasa,
sok boldog tudodmit kívánok!!!!


Eszti,
ez az esküvő meg lagzi... Csúúúúcs lesz :)

Én is megeresztek egy jó nagy JUHÉJJJJJ-t, mert már javában pakolok... :D Holnap indulunk :D

Kép
mancs
 
 


Petike teljesen kiborít. Lépni se tudok tőle, fogódzkodik a lábamba. A járókában üvölt, pakolni meg nem hagy. Csinálja a rumlit. Vmit kirakok, egyből szétdobálja, fél perc múlva meg megy neki vmi másnak :shock: :evil: Mbá fodrásznál :evil: én szokás szerint egyedül itthon :evil: Csomagoljak :evil: Hogy az a ******* :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
mancs
 
 



Kép
mancs
 
 


Télleg, Natasa, nagyon boldog TUDODMIT!!!! :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Natasa, csak neeem??? Boldog :) :)

Mancs, szerinted kinek az ötlete volt???? :wink: köhöm-köhöm
Vendég
 


Sziasztok!

Akadt egy kis segíteni való az Apukámnál, így egész nap nála voltam, Livi itthon Anyuval. 11-től 6-ig. Észre sem vette, hogy nem vagyok itthon. :cry: Viszont állítólag egy árva nyivákolást sem engedett el egész nap, kivéve, mikor lent eltaknyolt a sárban és haza kellett jönni kimosni a kabátját. :lol: :lol: :lol: Szegény Anyu, jól kikapta, eddig egyszer sem volt ilyen.
Aztán mikor Anyu elment integettünk az ablakból és mikor már kikerült a látószögünkből, elkezdett utána kiabálni, hogy Maaaaaa, maaaaaa. Megzabálom.
Ja és a játszón összetalálkoztak Vaníliáékkal, ezek szerint Ádusz már nem beteg. :) Livi meg már mondja Ádámnak, hogy Dá. 8)

Ilba felhívott délelőtt, hogy jöhetnek haza, de... mielőtt odaért volna a doki a zárójeéentéssel, addigra Beni megint hányt kettőt. :( De ha minden igaz, akkor holnap már hazajöhetnek, és a végső diagnózis: szalmonella.

Nem olvastam még vissza, valószínűleg csak az éjszakai műszakban kerül rá sor, addig is sziasztok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Csak bejelentkezem, hogy a helyzet változatlan. 8)
Már naponta koptatom a kórház CTG-jét és 2 naponta találkozom a dokival, holnap lesz a következő.
Egyébként Ádémmal minden oké: nem öregszik a lepény, jó az áramlás, elég a magzatvíz, a feje szépen beilleszkedve és nyitva a méhszáj... Csak éppen ő érzi magát túl jól benn... :wink:
Már a doki is utalt rá, próbáljunk ki néhány népi indítót. Mondtam: indítólötyit nem innék, nem túl szimpi, a szexet próbáltuk, nem indított semmit (erre mondta, lehet éjjel-nappal -haha :P - Csak kár, hogy nekem most nem túl sok kedvem van hozzá... :shock: ), marad a lépcsőzés???
Én meg úgy vagyok vele, majd jön.

Andris meg tegnap belázasodott, folyik az orra. Csak ez hiányzott! :evil:
Így még gyerekvigyázót is kell keríteni, nem elég, hogy vagy a férjem, vagy a bátyám visz a kórházba. :x :x

Na, Valószínűlegmasemszülök Wolga voltam.

Puszi mindenkinek!

Mancs, hova utaztok???

Bubek, te már dolgozol? Otthon?

Kép Kép
Kép
vvolga
 
 


Sziasztok! Hűű hát mindig olyan sokat sokat írtok:).Cool tök cool amiket írogatsz..Tetszik! Jók a hozzászólásaid:)...Ezt csak úgy gondoltam megosztom veled:),remélem nem baj.

Eszti: A tolatás jó dolog én is úgy gondoltam, hogy így kéne neki, de erre még nem sikerült rávenni...Ti hogyan tanítottátok meg neki?..Én próbáltam már azt, hogy így segíteni neki lejutni, de hááááttt....talán azért mert ő még nem lekerülni akar onnan, hanem csak valamit meglát és az iránt érdeklődni indul meg...Fura...Mondjuk letolatni a szülői ágyról így sem tudna, de legalább ott volna a kanapénk..de egy előnye van a magas ágynak azon kívül, hogy elfér benne nagyon sok vendég ágyruha is, hogy becsípődött derékkal könnyebb róla lemászni :D :D :D :D :)...

Natasa bocsánat ha picit túlmaratoniztam az szülői ágyat:).

Vvolga lehet, hogy a babuska szebb napsütésesebb időre vár??Mondjuk a szerdák pont alkalmasak születésre..meg a csütörtökök és péntekek...stb napok is:).Lehet, hogy pont ma fogja rászánni magát:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Hááát, ez a pillanat is eljött....pont egy éve, hogy elkezdődtek a fájásaim...akkor is a babanet előtt ültem. :) :)
Vendég
 


Peszti, de most nem fáj semmid, remélem.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Mák, kedves vagy.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, nem.... 8)
Vendég
 


Mák, a tolatás úgy tanulta meg, hogy azzal kezdődött, hogy tudja, hogy hol van a lába. :) Ezt mutatja is, és amikor az ágyon voltunk, és elindult fejjel lefelé, akkor megfogtam, és miközben mutattam, hogy hogyan, mondtam is, hogy lábikóval kell lefelé menni. Egy-két nap eltelt, és már lábikóval ment le.
Vendég
 


Eszti: ezt ki fogom én is próbálni...és elmondom le sikerül-e így tolatnia..mondjuk én azon kívül, hogy paráztam meg mondtam neki, hogy nem szabad buksival lefele megindulni fordított logikával nem próbáltam neki elmondani...mert én azon oldalról közelítettem a dolgot, hogy a buksijára vigyzzon ( ez egyébként a dohányzó asztalunknál bevállt, mert nem áll fel úgy, hogy alá kerüljön a szélének..nagyon kis óvatos):)Mondjuk azt megmutattam neki, hogy inkább így próbálkozzon, de szerintem ő ezt játéknak fogta inkább...nem rögződött be nála, hogy ha arcal landol a parkettába az nem annyira jó....

Képzeljétek:), viszont igazi kisnőci...múltkor amikor szóba jött azt hiszem novum kislánykájánál ez a hosszú hajról álmodunk téma, ugye csináltam azt a csatos képet a lánykámról...az látványosan tetszett neki, megnézegette, mutogatott...Nem nagyon foglalkoztam vele, mert ugye a többi babust is ugyan ilyen lelkesedéssel végignéztük. Viszont egyik nap megkaparintotta az ominózus kis csatokat...én itt parázgatok, hogy jaj nehogy már esetleg nem nézek oda lenyelje, erre ő lelkesen mutogatott nekem, hogy hova kell berakni a hajába.No azóta rendszeresen csatozgatunk...most már van sajátja is..(Persze azért továbbra is titokban parázgatok és szemel tartom, de olyan kis nőcis:):):)...)
Meg még egy dolog nagyon tetszik...és biztos ti is találkoztok ilyesmivel..Valamelyik nap öltöztünk és mostanában már elég önálló, úgyhogy nem lehet csak úgy nyugiban szép komótosan átgondolva előszedegetni a ruhákat, mert ha nem nézek rá addig kirámolja a másik oldalon a komódot...és gondoltam végülis miért ne rámolhatna velem és vittem a kis pulcsikhoz, hogy válasszon..Két oszlopban vannak a pulcsik felül volt egyik oszlopban egy mintásabb ( valami kis figurás), másikban egy egyszerűbb, saját színével hímzett szerintem tök jó felső..meg voltam győződve, hogy a figurásat választja..hát padlóztam, hogy nem.Időnként engedem, hogy az egyik darabot válassza ( nadrág, felső, vagy harisnya:)) és mindig meglep a választása...és olyan jó:).Nem lehet elég időben elrontani:):):).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!
Köszi csajok a tudom mit :wink:
Cool, semmi paradicsom, a végletekig toleráns vagyok irányodba 8)
Mák, mivel nekünk van két lépcsőfokunk az étkező meg a nappali között ezen tanult meg Szonja fenékkel előre közlekedni. Szonjaapa megmutatta a technikát :lol: Majd mindig amikor odaért akkor mondtuk neki, meg odahúztuk a lábát. Egyébként óvatos nagyon és még nem volt biztos a dolgában inkább kérte, hogy ha nem is vesszük le, de üljünk ott. Megérte. Megjegyzem Szonja se 6 hónaposan vette az akadályokat! Igaz, akkor lépcsőnk sem volt :wink:
Mancs, köszi a felemelő videót. Pakolászás+gyerek,....meg tudom érteni a rajtad eluralkodott hangulatot :?
MaszülökVvolga, bocsid, de pontosan mennyi is vagy most? Nekem van egy ismerősöm mind a két gyerek 42+0-nál született és addig kapott haladékot,.....lusti fiúcskák voltak :) Sztem a szex a legtutibb,...nem tapasztalat, mert nálunk sem tett semmit, de annak legalább van számomra elfogadható magyarázata. Andrisnak jobbulást! Apropó, mi lenni indítólötyi? Mert én csak az enyhe hashajtókról tudok,...serkentik a simaizom összehúzódást... :roll:
Jujjj, hamarosan megszületik Benyófi!


Van rendes étkezőnk! Apa választotta a székeket, én az asztalt így elégedettek vagyunk a végeredménnyel :) Szonja segített szerelni! /Az asztalt most szereltük össze, nem éjjel./ Nagyon profi a kiscsaj, mindent rendeltetésszerűen használt (csavarhúzó, alátét, anya, gurbli) figyelt is minket ezerrel. Mi lesz ebből a gyerekből? Asztalos? :shock:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mák, lassan jön a tükör előtt billegés. Apa meg lassan készítse a pénztárcát, mert majd kell a sok ruha :P
Egyébként engem az önállóság mostanában az őrületbe kerget! Szonja pár napja egyedül akarja felhúzni a tütyijét (babacipő)- ha rajta van akkor előtte leveszi. A sapkáját, sőt tegnap óta a kabátját is. Megjegyzem a cipőjét már egész jól ráhúza a sarkáig csak ott megakad. Viszont ezt csinálja egyfolytában. Tegnpa pl vásárlás közben ha nem adtam rá a cipőt 10x akkor egyszer sem. És ha nem megy neki (és ugyebár, nem megy) akkor elkapja az ideg a cipő repül földnek ő meg sír :(
No, erre mondjon vki vmi jót!

Kép Kép
natasa1975
 
 


Halihó!

Ádusz alszik ár és nincs kilenc óra! Kettő óta nem aludt semmit. Már jobban van. Ma csak kétszer szívtam az orrát. A torkában a váladék is alakulóban van. Most csabát és engem nyúz a nátha. Remélem holnapra jobb lesz, mert takarítanom kell. Pénteken jönnek anyósék látogatóba. :lol:

Gabus a kölkök jól elvoltak. Hol egymás nyomában hol pedig egymás elől nyomultak. Persze kilukadtak a gazdasági iroda lépcsőjénél.

Natasa boldog tudod mit! Én nem tudom csak sejtem. 8)

Bence tessék mocorogni! Én lemaradtam az esküvős hsz.-ról. Vissza kell keresnem. :shock:

Kép
vanília
 
 


Wolga,
nem csodálom, hogy nincs kedved a szexhez :wink: Még moccanni se nagyon, mi? :) Az indító lötty micsoda? Meddig kaptok haladékot a dokidtól? Drukkolok nagyon! Zalakarosra megyünk 5-en, Anyukámék is jönnek :)

Eszti,
hajrá!!!! Hajrá Benyófi!!!!! :) Nosztalgiázol, ugye? Képnézegetés, emlékek felidézése, könnyes szemek... :)

Gabus,
Laura Palmer naplója :lol: :lol: :lol: Te is odavagy a Twin Peaks-ért? :wink: A Laura Palmer vagy a Dale Cooper naplója nincs meg véletlenül?

Kép
mancs
 
 


Vanília, akkor nektek családos gyógyuláshoz megy a drukk! Tetszik az avatar, ha azt mondod, hogy nem is új, akkor is tetszik :P

No, én meg megyek vasalni, mert hozzánk meg holnap jönnek a szüleim +hétvégén anyósék is :!:

Szép éjszakát!
pesztinek tessék virtuálisan szülni Vvolgának meg valóságosan! Milyen buli lenne ha pont egy év lenne a két gyerek között :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Wolga,
nem csodálom, hogy nincs kedved a szexhez :wink: Még moccanni se nagyon, mi? :) Az indító lötty micsoda? Meddig kaptok haladékot a dokidtól? Drukkolok nagyon! Zalakarosra megyünk 5-en, Anyukámék is jönnek :)

Eszti,
hajrá!!!! Hajrá Benyófi!!!!! :) Nosztalgiázol, ugye? Képnézegetés, emlékek felidézése, könnyes szemek... :)

Gabus,
Laura Palmer naplója :lol: :lol: :lol: Te is odavagy a Twin Peaks-ért? :wink: A Laura Palmer vagy a Dale Cooper naplója nincs meg véletlenül?

Kép
mancs
 
 


Ez nem az én napom :oops: :evil: :evil: :evil:

Kép
mancs
 
 


Natasa majd megunja a cipő sztorit, nálunk kulcs mizéria van fent. Azt kell a kezében magával vinnünk détálni. Ha nincs kulcs Ádusz kézben amikor az ajtón kilépünk balhé van.

Sajnos mi nem megyünk F.harasztra :cry: :cry: :( De beszerveztem egy hosszú hétvégét Harkányba. Hármasban apával. Az is valami. De saja nem lesztek ott. :cry:

Kép
vanília
 
 


Na, visszaolvastam, de már rég elfelejtettem az elejét. :oops:

Natasa,
boldog sejtemmit! :wink:
Asztalos Szonja :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti,
nagyon irígylem az esküvőtöket. :) Mi a miénkkel úgy voltunk, hogy gyorsan zavarjuk le (csak polgári volt délben, aztán család + barátok ebéd, délután 5-kor már itthon is voltunk), de ma már bölcsebb vagyok :lol: és máshogy csinálnám.
Tündér az alvó Kisvuk. :D

Tücsi,
az írásod alapján Görgőcskét átnevezhetjük Pörgőcskének. :lol: Úgy látszik, nem az apukája vérmérsékletét örökölte.
Apropó apuka! Zoli ha jól emlékszem már előre bejelentette a bneten, hogy ő majd vissza fog húzódni meg izébizé, úgyhogy ketten ellesznek a pároddal. :twisted: Csak nehogy összeverekedjenek a Fradi-Ute kérdésen. Bár inkább én vagyok a fradis, Z csak rámhagyja...
Liviről mindig olyan szépeket írsz, nem is tudok rá mit válaszolni. :oops: :oops: :oops:
Cserébe kapsz (kaptok) egy ma esti videót.

Megszakítjuk adásunkat, Ilba sms: Beni tök jól iszik és megevett egy fél vajas zsömlét! :D :D :D :D :D :D
JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!

És akkor a vidióóó:
http://www.send2u.hu/get/?f=PEFitLqYiOF3IqxM2uS5


Ez meg csak úgy - hintázik a baba

1.
Kép

2.
Kép

3.
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mariann,
ne mááááá, hogy nem jöttök! :cry:
Úgy hallottam, Ádusz is eltaknyolt a sárban. :wink:

Mancsi,
igen, szeretjük a tvínpíkszt, bár soha egy árva mukkot sem értettem belőle, főleg az utolsó résznél voltam kicsit ideges, mert azt vártam végig, hogy majd akkor minden világos lesz. De nem. :oops:
Nincsen meg.

Natasa,
L 1 évesen pont ezeket csinálta, amit Szonjec. Cipőfelvevés, sapkafel-, levevés. Semmi jót nem mondok, L is bepöccent mindig. A cipőnél. A satyeszt fel tudta tenni, az nem nehéz. De a cipővel képes volt 30 perceket elszöszölni, mielőtt behergelte magát. nahát. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Beni: JUHÉJJJJJJJ!!!!!!

Kép
mancs
 
 


Beni: JUHÉJJJJJJJ!!!!!!

Kép
mancs
 
 


Natasa:):):)..gondoltam nem hat hónaposan kezdte a tolatást, de Fanni is mindjárt 11 és fél...és nektek is csak egy hónap előnyötök van az az sincs mert ugye 3 nap hiányzik:):):):)...De majd "okítom" picit hátha erre is sikerül:)...mondjuk nekünk csak kinti előlépcsőnk van, azon most nem kérhetem hogy kússzon :D :D :D , bár Teó élvezné, mert akkor végre odasettenkedhetne, no de még nem jött el az ideje, hogy nagy mancs ennyire korlátok nélkül odaférközhessen a lánykánkhoz:):):):)...Tényleg aztán végül senki nem mondta van-e valakinek macsekja vagy halacskája..Azt már tudom, hogy mancsnak van helyes kicsi kutyája és hogy ablakon keresztül bratyiznak...Apropó Mancs a gyerekeknek hihetetlen ráérzésük van, hogy mikor kéne ici picit anyát nyugton hagyni pakolászni..Nálunk minden elutazáshoz kapcsolódik a kihagyom a délutáni alvást, tombolok délután amíg anya pakol, este későn alszom el,nehogy lemaradjak valamiről..a vége pedig mindig anyának éjszakai pakolás, reggeli rohanással fűszerezve.Szerintem érzik rajtunk, hogy valamit várunk, talán picit izgulunk is, hogy minden ok legyen, meg ugye az alig várjuk már a kimozdulás című fejezetet...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Kép

Kép Nem lehet elég korán kezdeni!

Kép Bani bani hamm!

Kép
vanília
 
 


Fürős Lívi :lol: :lol: :lol:

Kép
vanília
 
 


Natasa írta: “végletekig toleráns vagyok irányodba”. Naháp! Megható. Igérem, nem fogok visszaélni ezzel (most titokban összekulcsoltam a hátam mögött a mutató és középső ujjam, hihi)

Gabus, Nokipapa meg garantáltan senkivel nem fog összeverekedni focikérdésben, mert kevés dolog tudja jobban úntatni, nem is érti, mi ez a bonyolult játék. A múltkor tőlem kérdezte meg meccs közben, hogy ha pl 2:1 az állás, akkor akinek kettes van a neve mellett annak jó, vagy rossz, szóval ennyi gólt kapott, vagy rúgott…

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, ezt nem hiteted el velem N.papáról! :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szép jó estét!!

Beni, hurrá, akkor már tényleg a gyógyulás felé halad!!
ha szalmonella a diagnózis, akkor mit kapott el a család tőle??!! Volt vírus is, nem?

Fenyő(fa)haraszton :wink: a Kinek antiszociálisabb a párja című játékot fogjuk játszani :lol: . És az a néhány nem antiszociális (Antivagyok és Benyópapa) apa bírálja majd el, hogy ki tud jobban gubbasztani és csúnyábban nézni!! :?

Ma fogorvosnál voltam, Julesz nagyon rendes volt addig aludt, 2,5 órát!! Ezer éve ilyet nem csinált.

Natasa, köszi az instrukciókat, víztávoltartást nem tudtam, de mégis levettem a fürdéshez mindig. kb 1 hónapja vette, akkor viselte 1 hétig, aztán jó sokáig nem találtam, és mielőtt kijött az első foga, előtte néhány nappal lett meg. Nem is volt semmi extra nyűglődés... :)

Tücsi, amiket írtál Pörgőcskéről azok egy egészséges gyerek jellemzői!!! Mondjuk az éjszakai randalírozás inkább rossz szokás, de azon ha nehezen is de lehet változtatni... (megjegyzem, nekem eddig minden gyerekem kb másfél évig felébredt minden éjszaka. Ki miért, egyik szopizni, másik teázni :( . És csak akkor tudtam leszoktatni őket erről, mikor már elég nagyok lettek, hogy megértsék, mit akarok :oops: :oops: . Valahogy úgy vagyok vele mint Sasha... Viszont irigylem akinek sikerül. Julcsival azért még majd teszek egy próbát. Már vettem egy cumisüveget, hogy majd azt kínálom éjszaka, vízzel (egyelőre teát kap belőle, de azt fokozatosan kivonom belőle legalábbis éjszakára és végül marad a víz.) Szóval azt mondják, hogy rájönnek, hogy a víz miatt nem érdemes felébredni és nem teszik :wink:

Na, nem is akartam írni, csak olvasni , és tessék... :oops:
És hamar akarok lefeküdni aludni.Néha sikerül és akkor rájövök, hogy milyen jó is az!!
jumam
 
 


Natasa na a cipő, sapka felvét levét nálunk is megy...mondjuk én nehezítettem a feladatot..egyiket sem olyan könnyű levenni...persze ha mégis sikerül, felvenni sem:):)..Mondjuk az előny végre, hogy öltözésnél 3 elmászás között azért bedugja a pulcsiba a kezét is nagy lelkesen...Mondjuk mostanában szivatjuk magunkat (leginkább anyát), mert a nem kantáros nacik mind lecsúszkálnak és ezért hozentróglit (ezt nem tudom hogy így írják-e) kellett bevezetnünk, mert állandóan lent voltak a nadrágok..amik hosszban kellettek azok derékban nagyok voltak...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Úgy emlékszem valakikeresett kiscsizmát. Ezt találtam, de nem tudom mekkora kellett.

Azt sem tudom, mekkora most az én lányom lába :shock: . Azt honnan lehet elsőre??? Menjek el egy cipőboltba és próbálgassak és akkor kiderül :roll: :shock: ???

http://www.vatera.hu/rozsaszin_l_o_g_g_ ... 14952.html
jumam
 
 


Liviapu nem antiszociális, csak szégyenlős. :wink: :lol:
Viszont nagyon csippant Titeket, így a világért ki nem hagyná a márciusi bulejt. 8)
-------

Z apukája kijött kedden a kórházból, remélem nem kell neki egyhamar visszatérnie, sőt, leginkább soha napján. Jelen állás szerint F'haraszt nem kerül le a műsorról. 8)
(Livit már asszem 3 hete nem látta, szombaton elmegyünk hozzájuk, lesz nagy öröm mindkét részről! L naon cereti a papát.) 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sajtiné,
már rég akartam kérni, hogy ha kép nincs is kisbabatyról, paramétereket azért közzé tehetnél. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, dede, így történt, tényleg ezt kérdezte :wink:

Jumam, ma én is korán fekszem, megnézzük, ebben Noki együttműködik-e. Holnap tájékoztatjuk egymást a fejleményekről.

Kép Kép
coolasa
 
 


[quote="jumam"]A írta:jumamzt sem tudom, mekkora most az én lányom lába :shock: . Azt honnan lehet elsőre??? Menjek el egy cipőboltba és próbálgassak és akkor kiderül :roll: :shock: ???


Kriszta, ez nagyon ari! Így rácsodálkozik a dolgokra egy 3 gyerekes anyuka. :lol:

Amúgy én nemcsak elsőre nem tudtam, hogy mekkora a lába, hanem még most sem. Van neki 18-as szandija és 21-es cipője. Mind2 jó rá...
De rólam is elmondtahó ez, a 34-es csizmámmal és a 36-os edzőcipőmmel. Szal semmi jelentősége a számozásnak, fel kőőő próbálnyi.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Cool,
oké, oké, nem akartam én kétségbe vonni a szavadat, de olyan hihetetlen ez egy olyan valaki számára, aki már az anyatejjel szívta be a foci szeretetét. Igaz, hogy dózsásos anyatej volt, én meg fradisos lettem...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ki is kell pihennem ezt a megrázó dolgot, megyek csicsizni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


oké, cool reggel megbeszéljük 8)
Csak az a gáz, hogy az én pihenésemet julcsi eléggé befolyásolja :( , Noki viszont ettől, hogy korábban teszed le, nem fog rosszabbul aludni. Valószínűleg. :(

jó éjt!!
jumam
 
 


Kikapott a Barca....brühühűűűűűűű! :cry:
na jöttem egy kicsit, de télleg kicsit, mert most megint jómeccs jön...

miket is akartam?

Ja, Kriszta, a cipőhöz: próbálj, mert MArcinak is van 2 db 21-es cipője, és az egyikmajdnem egy centivel nagyobb mint a másik. :shock:

Mancs, nagyon jó pihit nektek, fürcsizzetek sokat, és csináljatok jó sok vidám képet!!! :wink:

A farral lejövéshez akartam még írni, hogy MArci tök egyedül, magától tanulta meg. Ill. és mutogattam egy darabig, de nézett rám, mint borjú az új kapura, aztán valamivel később, tán egy hónappal, egyedül, magától csinálta meg. Azóta a fotelból általában így jön le.

Cool, értem ám...

Natasa, szívesen klikkesedünk majd, csak legyen autóm...amióta apának jogsija van (nyár óta), azóta nem nagyon látom az autót... :cry:
De ha megdumáljuk jó előre, akkor el tudom kunyizni. Mondjuk legalább egy héttel előbb kellene tudni, hogy mikor. És Esztihez is kéne menjek, meg Ilbához is, szóval azt sem tudom hol áll a fejem.... :lol: :lol:

Valaki szombat reggel írja már ide nekem hogy POGIRECEPT!!! - mert így eszembe fog jutni, hogy elkérjem apósomtól. (szombaton jönnek)

Cool, holnap rákérdezek a könyvre.

Húúú, és a képeket, meg videókat is kell majd küldjem...áááááááá!!!!! hogy fogom egyszer utólérni magam?????

És akkor Ilbáék hazajönnek holnap???? Hurrá!!!!

Ja tudom már:
Vajonmikorszülök Volga, sztem akkor fogsz szülni, amikor az a legjobb lesz. Bea is itthon lesz már, és akkor tök jó lesz. Nem lesz senki más fent a szülőszobán, tiéd lehet a kádas szoba, és halál nyugiban, minden sallang nélkül gyors és szép szülés lesz...na? Ádám, tetszik? :wink:
Ruti meg mindig poénkodik...amikor én voltam már a 41. héten, és lifteztünk a korházban, akkor közölte, hogy lehet mennünk kéne még egy pár kört, mert amikor megáll a lift zöttyen egyet, hátha kibújna tőle Marci...ott röhöngünk a liftben... :lol:

Amúgy igen, dolgozom egy kicsit, amikor tudom, csinálom, de nem nagyon van ídőm... :?

Na megyek, mert...hát, meccs van. 8)
(Cool, bármennyire is szeretnéd, de Nokipapát úgysem fogod beállítani antipatikusnak, hlmi ilyen szösszenetekkel mint ez a mostani focis téma, mert aki olyan messziről ide eljár minden hétemn 2x vagy hányszor esténként edzeni, az tutkó sportember, legfeljebb nem focista....ezért nagyon nem elítélendő!!! :wink: )

Jó éjt!

Gabi, még tőled akartam: Hogy kiderült Z papájával mi volt? (Mi is csípjük ám Liviaput! :wink: )

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Jaj...na végeztem a vasalással és a balhés csajszi lerakásával..vagyis azzal egy fél órája, mert sehogy sem akar elaludni...már kezdett nagyon bosszantani, így ott hagytam egyedül rosszalkodni a kiságyban..Kis disznófülü azt játszotta velem, hogy szépen megcirógattam, lefektettem, betakargattam, puszi minden ami alváshoz kell, mese...gondoltam most már alszik..erre felnézek ugrál a kiságyban, rongybabázik, nyuszikát előszedte, csacsi előjött, inni kért, átrámolta a kiságyat ( párna takaró, kabala nyuszi, rongybaba, csacsi)....kezdett forrni a fejem, gondoltam ( sőt mondtam is neki) hogy no megállj csak most elkaplak..gondoltam jól megcsikizem és lefektetem..erre mire odaértem, mint egy kis angyal hatalmas szemekkel, mint aki semmit nem csinált letentizett, bámult rám és várta a simit...na ezt háromszor eljátszottuk és végül kijöttem....Azt kell hogy mondjam rém okosak ezek a gyerekek...Nagyon gyorsan tanulnak és kiharcolják maguknak a sok sok simogatást, puszilgatást, szeretgetést...
Apa nálunk is meccset néz...én most együtt érzek a diétásokkal,nosztalgiázom (egy kis fagyival), mert most erre van szükségem:) :D :D

Jaj igen Vvolga eszembe jutott még valami szüléssel kapcsolatban:)..előtte pár nappal eszembe jutott, hogy -mancs ne nézz ide egy picit- úgy ennék szilvás gombócot...anyósom hozott nekem és hajnalban...tudod mi történt:)..."lehet hogy ma születek lett":):):):)

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Na ne már, hogy mindenki tényleg aludni ment.....

KépKép
KépKép
makviraga
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?