Új privát üzeneted érkezett!

olik22!

Ebben a hónapban az én számításaim szerint február 3. lett volna a tuti nap a másik topikban leírt 5 módszert alkalmazva. De úgy látom nem jött meg, remélem, jó hírekkel szolgálsz! Ha mégis megjönne, akkor következő hónapra március 7-et számoltam. De arra a hónapra már a Jónás módszer is lányt ír nem? Akkor csak a Jónás napon fogtok próbálkozni?
Vendég
 


Szorítok lányok, hogy pár nap múlva tesztelnetek kelljen!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Lányok!!!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a vígasztalásokat, olyan jól esett....Képzeljétek, férjem uram bocsánatot kért!! Ilyen sem történt még soha...Még egy kis szurka van azért mindkettőnkben, de jobb a helyzet....

Olik, RGabi: nagyon sok drukk a teszthez!!!!

Christell: szuper, hogy működik a PG/53. Akkor már mindent percre pontosan fogsz tudni a várakozási idő letelte után :lol:

Puszi és mégegyszer köszönöm!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 

 
 

Most jöttem a 2. gynevac szrurimról és ez már nem is fájt :lol: :lol:
Kép
Vendég
 


Fix! Ugye az én szül. helyem meg időm kellett, ahhoz hogy megnézd Gergő tényleg fiú a naptár szerint?
Hú de értelmesre sikerült a kérdés. Lehet , hogy most nagy butaságot kérdeztem, bocsi. :oops:

Heni! Örülök, hogy megoldódni látszik a problémád!

Csajok! Ki mikor tesztel mostanában!!!

Mindenkinek szép páfrányos estét!!! :roll:
Vendég
 


Heni!

Most olvastam végig a napot. Biztos voltam benne, hogy mostanra már rendeződtek a dolgok :) Ha már a Párod bocsánatot kért, most Te jössz! Kedveskedj neki!!! Ne engedd, hogy a babaprojekt a kapcsolatotok rovására menjen! Ez a közös projektetek!!! Persze nagyon együtt érzek veled, szörnyű ez a feszültség és hiába mondja mindenki, hogy nyugi, mert úgy sem megy! Minden jót!!!

Pandácska!

Bátor vagy! Minden rendben lesz!!!

Christell!

Gratulálok a páfrányokhoz!!!Csak továbbra is hajrá! Bár az is nagy eredmény, hogy páfrányod van! Sok sikert!!!

Gabi, Olik!

Tartsatok ki! Nehogy jöjjön a télapó! Szorítok nektek!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs
 
 


krisztinka79!

Igen az! :lol:
Vendég
 


csheni26!

Örülök, hogy rendeződtek a dolgok! :lol:


pandácska*!

Milyen időközönként kapod a szurit? Mikor lesz az utolsó?


krisztinka79!

Én előbb majd megvárom, hogy késsen vagy 4 napot, aztán tesztelek majd. Szóval 1,5 hét kb..
Vendég
 


Kamilla!

Megpróbálok kitartani! De a hasam kicsit még mindig érzem, és decemberben is késett 2 napot, amikor legelőször próbálkoztunk!
Egyedül még a hőm tartja bennem a lelket, ami ma nagyon megugrott így a mensi előtt közvetlen! Holnap, holnapután kiderül! (jaj milyen messze van)

Heni!
Most aztán lehet összebújni! :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!
rgabi
 
 


Betti,
7 naponta kapjuk a szurit és az utolsó 3 hét múlva lesz márc 13-a környékén.
Vendég
 



Betty :)
Köszi szépen a számolgatást. A Jónás szerint április lenne a lányos hónap. Ezért lehet, hogy még várunk egy hónapot. Ki tudja, lehet hogy bejön :D

Csajszik :)
Mi ténylegesen csak áprilistól próbálkozunk majd, mert akkor kislányt jósol nekünk a Jónás :( Pedig már nagyon beleéltem magamat a márciusi kezdetbe.
Egyébként az előző babaprojekt első hónapjában nekem 2 HÉTIG késett és aztán megjött!!! Minden előjelem megvolt: cicifeszülés, étvágy, stb. Tutira biztos voltam, hogy babás lettem. Nagyot koppantam, amikor egy negatívot teszteltem. Másnap reggel leesett a hőm és meg is jött. Nagyon kivoltam.
A következő hónapban ugyan az történt, teljesen ugyan azok a tünetek, 2 hétig késett... Rávettem magamat a tesztre és kétcsíkos lett!!! Ez volna a sztorym.


Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Gabi!

Nekem legutóbb 35napra jött meg, soha nem volt 30 napnál hosszabb ciklusom. Azt hiszem pszichésen is képesek vagyunk megnyújtani a ciklust, de még hőt is produkálni, mint az ovisok :P Remélem nálad nem erről van szó! De én tudom magamról, hogy 35nap isazért volt, mert annyira akartam, hogy ne jöjjön meg. Drukkolok, hogy sikerüljön a babó!

Kép

Niki!

Kellemes éjszakát! Bár szívesen lennénk rosszul helyetted :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs
 
 


Ja, eszembe jutott, hogy beszélgettetek az ülőfürdőről, meg szaunáról. A szoliról viszont nem esett szó. Az gondot okozhat, ha a terhesség korai szakaszában szoliba megy az ember, úgy értem, hogy az eslő tesztig, amíg nem tudjuk, hogy van-e babó?
Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs
 
 


Sziasztok lányok!

Heni: Örülök, hogy kibékültetek a férjeddel. Kis fáziskésésben vagyok, mert csak most jutok géphez.

Tegnap új ciklust nyitottam, vagyis készíthetem az új vonalzót. Ahogy megbeszéltük, kértem időpontot a kórháztól, kaptam is csütörtökre, azaz március 1.re a HSG-re. Apukám szülinapja, remélem, ez jót jelent. A magándokim fogja csinálni, ami az egyetlen nyugtató tényező az egészben. A stressz-szintem az egeket veri, ha belegondolok, hogy be kell feküdnöm megint abba a kórházba...Az új OEP szabályzat szerint ugyanis ott kell tölteni egy éjszakát. Áááá!! Azt hiszem, saját felelőségemre haza fogok jönni, ha jól átvészelem, ugyanis 5 percre lakom a kórháztól. Ha az eredmény rossz, akkor pláne elmenekülök. A dokim eleve két nap kimaradást mondott munkaügyileg, hát ezért mondta. Hú, most nem tudom mitől félek jobban, visszamenni abba a nyomorult kórházba, ahol feleslegesen kezeltek 4 napig, a HSG-től vagy annak eredményétől. Szerintem mindegyiktől. Na dolgozom egy kicsit, hátha megnyugszom. Bocs a rinyáért már megint, ez van...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Íme:

Judy, beírható az adattáblába:
HSG: 03.01 :cry:
Köszi!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a drukkolást, kibékültünk apával :D

Jaimee: azon gondolkoztam, hogy mindenkinek meg van a saját maga kis stressz csomagja....Nagyon meg tudlak érteni, mert én HSG előtt ugyan ezt csináltam! De a pozitív eredménnyel a kezedben, már a vizsgálat után 5 perccel azt fogod mondani, hogy ez semmi nem volt...Próbálj meg ne rá koncentrálni...Bár szerintem lehetetlen... Az én parám az, hogy egészséges legyen a baba...Valahogy biztos vagyok benne, hogy nem lesz most méhen kívüli és teherbe fogok esni előbb vagy utóbb, de a fejlődési rendellenesség nagyon aggaszt...Nem tud kimenni a fejemből...Anyukám mindig azt szokta mondani, hogy csak győztesként lehet a csatába indulni és már soha többet nem ismétlődhet meg a dolog...Most ráadásul van egy kisebb prosztatagyulladása a férjemnek, de már kikérdeztem egy csomó orvost és professzort, akik mind azt mondták, hogy lehet azért próbálkozni, mert nincs köze a spermiumokhoz! Szóval a para nálam is megvan! Most jól Rád zúdítottam mindent :D

Kismami jelöltek! Teszteljetek már, mert nagyon kíváncsi vagyok!!!!

Szép napot mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Heni: Zúdítsd csak, hátha úgy könnyebb.

A párom azt mondja, hogy nekem tök mindegy az élethelyzet, ha babáról van szó, mindig stresszelek. Ha esetleg terhes lennék, akkor az lenne a bajom, hogy megmarad e a terhesség. Ha megmarad, hogy egészséges e a baba, ha az, akkor mi lesz a szüléssel, ha szülés oké, akkor hogy a baba rendesen egyen, aludjon, meg ne betegedjen. Lehet, hogy igaza van, de nem vagyok én ilyen idegroncs amúgy... :D Mi van velem? Mindegy, egyelőre nem nagyon tudok uralkodni a stresszen. Talán jógázni kellene vagy mittudomén. Majd délután futok egyet.....Alacsony az ingerküszöböm...Csak ha elképzelek egy kórházi vizitet, ugyanazokkal a ...sz orvosokkal, máris összeugrik a gyomrom. Odáig el sem jutok, hogy esetleg a HSG eredménye jó is lehet. Tiszta fej kellene, majd megkeresem vhol. Merthogy a munkahelyemen is 8 aktív órából talán ha 4-ben vagyok beszámítható.

A dokim egyébként síel, fene a jó dolgát, úgyhogy egyelőre majrémmal és kérdéseimmel a HSG kapcsán nem tudom faggatni. Bár meg van a mobiljaa... :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 



Sziasztok :)
Én is elindítottam az új ciklusomat. Ez után élesben próbálkozunk és reménykedünk a kis csajsziban :D

Kamilla :)
Amikor elhatároztunk, hogy babát szeretnénk ( még az első előtt ) és abbahagytam a gyógyszit, én teljesen megváltoztattam az életmódomat. Addig nagyon aktívan kondiztam, futottam rendszeresen - inkább sok sétával váltottam ki, tehát mozogtam, csak nem annyit, hogy esetleg baja legyen a jövendő pocilakónak. Nagyon szerettem a kávét-lemondtam még a capuccinoról. Ételekben is óvatosabb lettem, sok gyümi, JOGHURTOK, zöldség. A konyhából kijöttem, amikor mikrót használtam, ha valami erős tisztítószerrel dolgoztam, akkor csak is maszkban csináltam. És mindezt 1-2 hónappal terhességem előtt kezdtem el.
Ezzel csak annyit szerettem volna mondani, hogy mindenki saját maga dönti el, hogy mit vállal ebben az időszakban. Szoliról egyébként is nagyon eltérőek a vélemények. Én mellőzném mindent, ami ESETLEG árthat a jövendő magzatnak :)
Bocsika, ha hosszú voltam.

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok lányok!

Én is szeretnék felrakni vonalzót, de nem tudom, hogy kell...
Segítetek?
Valaki leírja részletesen.
Már a babafalván küldtem egyet az e-mail címemre, de ott nállam megállt a tudomány.
Utána mit kell csinálni, hogy itt fent legyen???

Köszike előre is
Vendég
 


Hát nincs itt senki sem???

[url=http://babafalva.hu]
Vendég
 


Olik22: Látom, kb. egyforma a ciklusunk. :) Sok sikert neked !!!!!!!!!!!!!!

Niki: Ahogy elkészült a vonalzód, az url-es elérhetőséget másold be a "Segédletek", azon belül "Profil"-hoz! Lásd oldal teteje. Valaki már fentebb tök jól leírta.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Ja, Niki, azt nem írtam, én a lilypie.com-on készítettem a vonalzót, de több helyen is lehet.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 



Jaimee :)
Köszike, neked is mihamarabbi babásodást !!!!

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Látok fent olyat, hogy segédletek, de azt csak le lehet görgetni...
Hát ez nekem nekem nem megy....
Részletesebben?
Vendég
 


Jaimee: köszi! Egyébként a HSG-vel kapcsolatban mond, hogy milyen kérdésed van, mert én egy 2 oldalas listával mentem :D :D

Olik22: az baj, hogy én pont ezt csináltam 1 éven keresztül..Annyira lekorlátoztam magamat, hogy szinte nem is éltem..Ennek ellenére baj volt, szóval most megfogadtam, hogy azt teszem, amihez kedvem van..Én mondjuk már nagyon durván csináltam...Semmiféle sült dolgot nem ettem, csak főttet, mert mi van, ha nem sütötték meg jól..Na marhát pléne nem ettem..No steak, tatár, stb...Szoli, szuna, masszázst kilőttem...Nem areobicoztam, még a kozmetikában is megmondtam, hogy milyen krémeket használhatnak...Tisztára belehüyültem...De nem ez számít és erre csak nemrég jöttem rá....A sors ad élethelyzeteket és neked el kell fogadnod...

úgy gondolom, hogy mindenki mindent megtesz azért, hogy egészséges babája legyen, de sajnos vannak olyan tényezők, amik vis major esetek...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!
Heni, nagyon örülök a békülésnek!!!!

Jaimee, szerintem ez az átlagos baba témában, mármint mindenki parázik, ki jobban ki kevésbé. Minden vizsgálat egy tortúra szerintem. Úgyhogy legalább azon ne stresszelj hogy stresszelsz :D

Gabi még nem jelentkezett ugye? kíváncsi vagyok ma mi a helyzet.

Pandácska, a szurit magadtól kérted vagy kiírták neked?

ma voltam a dokinál, elvileg minden ok... akkor miért nem jön a babó???? megnézett UH-n, érik a pete, nyálkahártya rendben, most megvárjuk a szűrések eredményét, ha az is ok, akkor azt mondta menjünk meddőségibe... és hogy azért hőmérőzzek, bár az UHn most is és a múltkor is látszott hogy minden működik.
Andrológiára ugye nem kell beutaló?
mercure
 
 



Niki :)
Legördíted a segédletek rovatkát. Rámész a profil szóra.
Megjelenik a profilod. Kicsit lentebb az érdeklődési kör alatt van ALÁÍRÁS rovatka.
Abba kellene bemásolni azt a kódot, amit e-mailben kaptad.
Aztán lentebb a beállításokban be kellene klikkelned az utolsó 4 sort. (minden igen legyen) A legvégén pedig ELKÜLD gombra rá kellene menni a lap alján. HAJRÁ!!!

Heni :)
Ne haragudj, ezt nem tudtam, én azok közé tartoztam, akiknél eléggé hamar összejött a babóca. Ezért mondtam el Neked, hogy hogyan csínáltam. Drukkolok Neked!



Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Niki: Jó nyomon jársz!! A "segédleteket" gördítsd le, a "profil"-ba menj bele. Ha bennevagy, keresd meg az "aláírás"-t és oda másold be azt az url-es kódot vagy mit. Szólj, ha nem sikerült! :wink:

Heni: Nincs kérdésem... :( Illetve, azt hiszem, amit lehet tudni róla, azt már megtudtam. Még mindig az zavar, ami már korábban is, hogy mi van, ha összeszedtem valamit és most a HSG-vel mindenemet elárasszát a bacival/vírussal mittudomén. Rákszűrés volt november végén, de akkor is. A doki csak arra tért ki, hogy fontos, hogy a ciklus elején csinálják, ezt tudtam magamtól is. És hogy utána milyen szupi lesz, még nagyon az esélye egy terhességnek kb. 3 hónapon keresztül. Már ha jó az eredmény. Mindegy, nem okoskodom a dokinak... De most tényleg pusztán elméleti síkon: ma mondjuk xy-nak clamidiája van, az is mehet HSG-re??

Az életmódról: szerintem nagyon nem kell görcsölni, szerintem. Oké, aki eddig nem judo-zott vagy karatézott most nem kell elkezdeni, a dokim azt mondta, a hasizmot is eddig kellett volna edzeni...és jelentőségteljesen rám nézett. Terhesség tervezésénél más késő...Lehet úszni, sétálni, ahogy mondta Olik22, de egyébként...Egy sima egészséges életmód elég szerintem.
Bocs a regényért....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Mercure: ha családtervezőbe mész, ott mindent ingyen (TB alapon) végeznek..Van andrológusuk is.


Nem gondoltam volna, hogy a férjem tud bocsánatot kérni...Szegény ma is előhozta, hogy mennyire hiányzik neki is a kislányunk..Ezt az időszakot nagyon érzékenyen éljük meg, mert 24 -én történt 1 éve a tragédia...A másik októberben...

Képzeljétek, hétvégén meglepem a férjemet és elviszem egy vidéki thermál szállóba..Most jött meg a visszaigazolás...Mondjuk csak 1 éjszakát töltünk ott, de hátha kicsit lazábban tudunk próbálkozni...Bár egy kicsit tartok a fürdőzéstől..Nehogy elkapjunk valami nyavalyát, de ilyen alapon az utcára sem mehetnénk ki....Jól megmagyarázom saját magamnak a dolgokat :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Niki!

De ha lenyitod a segédleteket rá tudsz kattintani a profilra! Nézd meg a 9. oldalon leírtam hogyan kell.
Ha még mindig nem megy szólj!

Pusza
Vendég
 


És a gépelési hibákért is bocs. :oops:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee ez aranyos volt :-) "és jelentőségteljesen rám nézett" :-) Én így álltam le szépen a mozgásról sajna... az elején még mozogtam többet, később csak otthon, aztán a vetélés után már attól is féltem, hogy mi van ha megerőltetem magam és ezért aztán le is álltam... most meg kezd látszani rajtam... no meg megyünk jövő hónapban egy wellness hétvégére egy csapattal... ilyenkor rögtön kritikusabb lesz az ember, de most már mihez kapjon az ember... :-) diétázni meg nem akaródzik... hátha ugye ártok vele :D szóval hogy is volt a parázással ??? :-)
mercure
 
 


Jaimee: szerintem ha valami fertőzésed lenne, akkor azt éreznéd...Vagy a közérzeted lenne rossz, vagy folyás, láz, stbb..Azért nagytöbbségben van panasz...Biztos vagyok benne, hogy minden oké nálad...Azért csinálják a ciklus elején (én is rákérdeztem :lol:), mert kb 3 nap kell az ürüléshez, amíg az a jódos franc felszívódik és utána már lehet is próbálkozni..Tehát nem fogod a HSG miatt lekésni a peteérésedet...Nálam pl..12-13. napon szokott lenni az ovuláció, de előtte 9 napig tart a mensi..szóval mi ezért hagytuk ki az előző hónapot..De nálad hosszabb a ciklus, így bőven tudsz ürülni...

Legalább nyugtatjuk egymást :D :D Most gondold el, a hasam már szét van kaszabolva, állandóan emlékeztet a testem a szörnyűségekre...De próbálok nagyon-nagyon pozitív lenni!!!!!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 



Niki :)
Lehet, hogy nem teljes kódot másoltál be? Fentebb látszik, hogy hiányos. Az enyém eléggé hosszú.



Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Heni: Ja, nekem is mondta az előző dokim, hogy kerüljem a meleg vizes fürdőket. Ami tele van mamival és papival. Hát nem tudom, közben vannak olyan gyógyfürdők, amik direkte meddőségi nyavalyára valók. Jelzem, azt a dokit otthagytam. :D Bár nem emiatt. Szerintem nagyon jó ötlet egy kicsit kimozdulni!!! Hajrá!!!

Az én párom halál nyugodt, hogy lesz egy halom gyerekünk, ez csak az én hisztim, hogy máris orvoshoz szaladgálok. Gyereket persze szeretne és olyan jól bánik a gyerekekkel, pl rokongyerekekkel, hogy a szívem facsarodik, amikor arra gondolok, hogy vajon lesz e nekünk közös babónk, illetve babóink...Nagyon bízom benne.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Mercure: ugyan ezeken parázom én is :D :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Heni köszi, csak gondoltam esetleg most elküldeném a páromat, 300 Ft vizitdíjat megér a dolog és akkor tényleg kizárnánk ezt az oldalt... ugyanis mindig engem izélgetett hogy miért nem megyek már vissza a dokihoz és mi van ha nála van gond....
mercure
 
 


Mindeneserte viszek magammal mindenféle intim mosakodót, kendőt, stb..Többet úgysem tehet az ember...Most már lassan le kellene mondani mindenről? Azt hallottam,hogy 3 x több káros anyagot szív be az, aki autóban ül, mint aki tömegközlekedik...ilyen alapon el kellene adni a szép kis autócskámat...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Mercure: jól teszed!!! Mindenképpen menjen!!! A férfiakat sokkal könnyebb kivizsgálni...Az én férjem decemberben volt andrón, most januárban meg azt nézték, hogy van -e baktérium az ondóban...Szerencsére minden oké...Ezek megnyugtatnak.

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Heni.. meg a mobilt meg a számítógépet és ne is vegyünklevegőt... ja és a párod ne üljön 40 fokos vízbe sokáig, mert lelassítja a spermákat.... paráztassalak még???????? :lol: :lol:
mercure
 
 


Mercure: Ja, aranyos. Drága ember ez a doki. Amikor először jártam nála, elkezdem a históriám, hogy mióta próbálkozunk a babával, félbeszakít, azt mondja: Látom sikerült! - mármint a baba és nézi közben a hasam. Azt hittem megnyílik alattam a föld, de azért valahogy megőriztem a hidegvérem, és azt feleltem hogy nem és folytattam a mondókám. Hozzátettem volna, hogy rakott kel volt az ebéd és puffadós vagyok, de nem vagyunk még ilyen jóban. :D Nagyon gáz volt....Amúgy nem vagyok kövér, csak a hasam folyton változik dimenzióban... :D Aztán az Optimális Cst kapcsán mondta, hogy hát igen, a hasizom erősítéssel már elkéstünk, hacsak nem halasztok 3-4 hónappal. Neeem...Már túl öreg vagyok minden halasztáshoz.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Heni: Még az jutott eszembe, hogy a pasiknak nem jó a forró víz!! Úgyhogy max. 2 perc után parancsold ki a vízből. :D :D

Mercure: Ha visszaolvasol, láthatod spermatesztes élményemet. Mi ezzel kezdtünk, az ált. nőgyógyis kivizsg. után. Nagyon megéri!!! Nagyon ajánlom. Tök jó látni a kis drága sürgő-forgó, igyekvő...izét, spermát!!! Megható!! És egyben praktikus is. Úgy tudom, HSH, lapar, méhtükr. nincs is andr. lelet nélkül.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee nem találom, de még keresem az élményeidet :-)
mercure
 
 


Heni!
Nagyon jó ötlet a hétvége kettesben :) Szerintem ott fog megfoganni a babócátok. Hú... De irigykedünk.... :) De nagyon fogunk nektek drukkolni. :wink:

Valaki használta a PG/53-at?
Hány napon keresztül lehet páfrányokat látni? Az enyémek mára már összementek a mosásban. :? Holnap már lehet, hogy nem is lesznek?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Christell, hát nem is tudom, nekem nagyon ritkán jöttek a páfrányok pedig állítólag normálisan működök, én örültem ha egy fél nap látszódtak
mercure
 
 


"A nyál és a cervix-váladék kristályosodását az ösztrogén hormon jelenléte okozza bizonyos koncentráció elérése után. Ez a hormonkoncentráció, mely a tüszőrepedés előtt 3-4 nappal következik be, és az azt követő 3-4 napig tart, azután csökkenni kezd. A tüszőrepedés során kiválasztott ösztrogén és progeszteron hormonok koncentrációja tehát csökken, és így kristályosodás már nem történik. A fenti folyamat eredménye, hogy a nyál és a cervix-váladék csak a fogamzásképesség 6-8 napos időtartama alatt kristályosodik. A fogamzásképes időszakban mindkét fenti folyadék kristályosodási képe jellegzetes, erősen szálkás, páfránylevelekre emlékeztető képet mutat."

ezt találtam...
mercure
 
 


Mercure: a spermatesztünk febr. 7-én volt, afelé keresd! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Mercure: MOst látom, hogy nem is írtam sokat a spermatesztről, bocsi. Vagy már én magam sem találom? No annyi volt, hogy előtte 3 nap szünetet kell tartani a hancúrban, aztán az adott napon a mintát be kellett vinni a kórházba. Közben mindvégig testmelegen kellett tartani szegénykéket. Imádkoztam, hogy nehogy kiszabaduljanak és végigfolyjanak rajtam....MOndjuk a liftben...Aztán az illetékes elvette a dobozt és kisvártatva behívtak minket. Meg lehetett nézni őket a mikroszkópon. Alig tudtam elszakadni tőlük.....Aztán minden nagyon happy volt, biztatás, baba lesz, készüljünk, kitartás, rendszeres házasélet, magzatvédő, izé...Igy boldogan távoztunk. A lelet csúcs szuper, Apa valódi tenyészbika vagy kandúr. :-))

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Köszi mercure az infót!

Hát nem mondom, hogy nagyon megvígasztaltál.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Niki! Na nem sikerül a vonalzó? az url kódot másold be, elég hosszú. De a 11. oldalon van amit leírtam.

Mercure! a Te vonalzód hová tűnt?!

A gyógyfürdővel kapcsolatban: mikor félidős voltam Manóval, akkor mi is mentünk nyaralni ilyen gyógyfürdős helyre és az orvosom egyáltalán nem javasolta a fürdőzést még hideg vízben sem. Szóval én voltam a pokrócügyeletes. :?
DE szerintem, h amég valaki nem kismami, akkor még mehet ilyen helyre és pancsizhat is. Sajnos szerintem egy csúnya influenza is közbeszólhat a babásodásnál!

Betty ha lesz időd, akkor megnézed azt a naptárat, hogy az szerint milyen neműnek kéne lenni Gergőnek?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?