Jó reggelt, jó reggelt, itt a reggeli szekció...
Mancsusz, ha hamarabb szólsz, hogy tegnap volt a Kör, akkor én megnéztem volna.....így viszont, mivel láttam, hogy Helyszínelők nincs, elmentem olvasni............
Én nagyon bírom a félős filmeket, nagyon félek rajtuk, aztán még napokig, de mégis nagyon szeretem. Igen, ez enyhe skizofréniára utal, dehát ezt már megszokhattátok tőlem.
Natasa, nagyon jók ezek a képek, Szonja már megint nőtt, és látom, a kedv a régi. Szonjaapu nagyon szimpatikus!
Mancsusz, én ezt a Rudi pacit (nálunk így hívják) itt vettem a Fair Playben, a híresnevezetes fajátékboltban.
Ilbáékat hősnek nevezem ki, így, önhatalmúlag, egy hét kórház ilyen picivel mindenképpen elismerésre ad okot. De most már tényleg jó lenne, ha meg tudna gyógyulni!!!!
Timikém, jaj, még nem is mondtam, hogy hozzánk még nem tudom, hogy fér be valaki, mert visszük a babakocsit is, ami általában a gyerek mellett a hátsó ülésen landol.
Ha a csomitartóba tesszük, akkor a csomik nem férnek, szóval ördögi kör.
Viszont!!! Ha kell, mi tudunk nektek csomikat szállítmányozni, mert az még fér a hátsó ülésre, szóval ha abban tudunk segíteni, nagyon szívesen, és helyszínre is megyünk, nanááááááá!!!
Ne cipekedjetek!!
Leesés ellen én sem vagyok paramami, megtanult Bence lábbal lejönni a magas dolgokról, így most már szuper!