Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erdökertes? :lol: Én holnap megyek Vácegresre ott lakik a Nagyim meg én is ott laktam kb 8 évet
Felraktam a kocsit a tesz veszre meg a babaszobába is de eddig semmi majd elmegy nem is izgatom magam rajta
Tiszta idegbeteg voltam tegnap felkészültem hogy most beviszem Zétit megmutatni az Apjának mert nemrég nyitott egy kávézot a westendbe és kiderült hogy a pofáját sütteti dubaiba
Jo mi én meg itt csóróskodok :cry: :x

De jo Fanninak biztos édi lehet ugy imádom mikor van alul foguk :lol:
Ha napközben unatkozol szolj és összefutunk :lol: :roll: :wink:

Gyöngyi ha nekem irtál akkor nem kaptam semmit akkor ez már a második levél ami nem érkezett ide
Irj email azt tuti megkapom :)
Ha nem én akkor bocsi mert 2 Viki is van itt :wink:

Voltam ma a Heim Pálba börgyogyin Zével egy élmény volt még jo hogy pici és behivtak soron kivül
Nincs ekcémája neki csak tul érzékeny a böre :roll:
Örülök mert a hugom ekcémás sajna, féltem hogy ö is az lesz.

Látom mindenkivel minden okés
Zsuzsa gratulálok a kicsilányhoz sok sok eröt hozzá és egészséget neki

Pussssz mindenkinek Kép

viki28

Szia Viki28! Igen rád gondoltam. Megadnád az emil címedet?
Köszike
bgyöngyi

Heldzs url is kéne nekem ugy kezdödik a vonalzom

viki28

Ott van az ikonoknál az üzim alján
wykyca@citromail.hu
Még mindig nincs privi üzim :x :(

viki28

Sziasztok Lányok!!!

Fazsu

Örülök,hogy már minden OK. :D Meg is értem,hogy eddig nem jelentkeztél.
A bogyókat nem próbáltad a tejcire?Vagy vmelyik teát?
Nagyon vigyázzatok magatokra!!!

Mindenki nagyon vigyázzon magukra!Ja és Viki!Ne idegeskedj,mert árt a szépségnek és különben is,neked ott van Zétikéd!!! :D :D :D Hol van hozzá képest Dubai??? :D :D :D

Pusszantás mindenkinek:Ingrid
patak

Fazsu!

Dejó, hogy jelentkeztél! Én ezt nem értem, ti vittétek Adélt a Madarászba, vagy a szülőből vitték? Mik voltak a tünetek??
Az a lényeg mondjuk, hogy mostmár minden rendben van.

Próbáltad már bimbóvédővel etetni?? Egy próbát megérne. Az majdnem olyan nekik, mint a cumisüveg. Hátha...

Bennt egyébként Emilke is rosszul szopizott, rosszul kapta be a bimbót stb. Mire hazaértünk megjött a tejem is és így a lapos mellbimbómat már egyáltalán nem tudta beszippantani. 2 napig küzdöttünk, míg a végén már ő is és én is kikészültünk és elővettem a bimbóvédőt. Na azóta minden rendben.

Heldzs!

Rossz kódot másoltál be! Ne az elsőt a html alapút, hanem az alattalévőt másold be!!!

Nálunk most volt a doktornéni. Mi csak 2 hét múlva kapjuk a beutalót csipő és hasi uh-ra. Szerencsére csak ide a szomszédba kell menni vele.

Erdőkertes: hozzánk az erdőkertesi doktornéni jár. Nagyon aranyos, örülök, hogy őt választottam.

Üdv: Alin

Kép
alinkat

Sziasztok!

Húha azt hiszem nekem is sikerült szerkesztenem pocakom királyának egy vonalzót. Most idéglenesen az apukája nevét használjuk. Úgy tudjuk fiúcska lesz, de majd ha kibújik meglátjuk, most fiúként "kezeljük". :D
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a vonalzón autómatikusan menni fognak a napok vagy azt is be kell állítani valahol???

Viki gyönyörű Zéti! Apuja miatt pedig ne izgasd magad, ha ő így, Ti is!!! (Szerintem... bocsi, ha pofátlan voltam :oops: )

Viki :)

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kettenvagyunk

Sziasztok!
Gyógynövényes teát iszom a tej serkentésére! Hála Istennek 1-1 fejésnél a két ciciből kijön (max.) 180 ml. Így mindig nyugodt vagyok a következő etetés miatt. Naponta egy adagot le is tudok fagyasztani. A bimbóvédővel próbálkoztunk! Jobban is szopizott vele, ez kétségtelen. Csakhogy, kedves Alin! Szopizott fél órát. Persze előtte mérlegelés. Szopi után újra mérleg, ahol kiderült, hogy evett 30-40-et. Ezután le az ágyba. Kimenni a konyhába, kitölteni neki a pótlást, megvárni míg megmelegszik, majd üvegből evés. Ezután büfi, altatás. És most jön még a fejés. Így elég macera volt. Persze csinálhatnám, de a mérlegünkről kiderült, hogy vacak. A kórház megtette a hatását. Ha nem eszi meg az adagját, én már nem vagyok tökéletesen nyugodt. Igazatok van, ha azt mondjátok, hogy mi sem eszünk mindig ugyanannyit. Ez igaz. 70-110 között én sem erőltetek semmit, de a 30-40 kevés.

Már az első napokban sárga volt, ami nem múlt el, pedig a SeBi-je már jó volt. Tehát ez már a sápadtság volt. Aluszékony is volt. Azon a napon, mikor hazajöttünk, egy doktor bácsi volt a néni helyett. Ő is kiszúrta Adélt és teljes vérképet kért neki. De ő is elment. Az eredményekről telefonon tájékoztatták. Azt mondta,mehetünk haza. Ám éppen induláskor, a laboros hölgy felhívta a szülőotthont és kérdéseket tett fel. Ezzel megzavarva a procedúrát. Így újra felhívták az orvost, aki ekkor azt mondta, hogy eredményekkel együtt azonnal menjünk el a háziorvosunkhoz. Mi mentünk, de mivel nem volt ott senki, a férjem ment vissza Adél nélkül, egy másik orvoshoz, aki a leletek alapján írt egy beutalót a Madarász u.-i kórházba. Peluscsere, szopi után mentünk. Este 6 óra lehetett. Ott is maradtunk. ... Így jutottunk el a kórházba.

Helga!
A kis Gézáról van valami híred?

Üdv.

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Viki (Ketten)! Akkor majd beszélek Pocak buksijával én is, hogy jól viselkedjen. :lol:

Menyasszon! Ebbe bele sem gondoltam... De jogos lehet (márha nincs gond, minek fotózni :) ). Egyébként gáz, hogy milyen nagyüzem van a Szabolcsban. Sajnáltam szegény dokinőt.

Heldzs! Rám a saját dokim hozta a frászt 12 hetesen (de valószínűleg csak én aggódom túl a dolgokat), a Szabolcsban megnyugtatóan határozott volt a doktornő.
Remélem, jobban van a nagylányod!

Fazsu! Gratulálok a mostmár (ha jól számolom) 1 hónapos Adélhoz! Nagyon sok egészséget kívánok a kezdeti nehézségek után, és kitartást! :)

Viki28! Gondoltam rátok ekcéma ügyben, örülök, hogy minden rendben a kispasival! :)
Én is küzdök ekcémával, remélem a baba nem örökli a nyűgjeimet és a hülyeségemet! :oops: :lol:

Család ellen nincs orvosság!!! De most tényleg? Csak valami kis homeos bigyot adjatok... ááááááááááááááááá! :x :cry: :?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szia Zsuzsa!

Mint már azt irtam sms.ben is, nagyon sajnálom, hogy igy alakult.
Én tényleg nagyon szeretem a szülőotthont, de én is 6000000000-szer szóltam,h nem megy a szoptatás, és ,hogy a nővérkék nem érnek nagyon rá az rendben van, én a gyermekorvostól viszont nem feltétlenül azt vártam volna el, hogy 3 másodperc alatt megállapitsa MINDEN NAP,hogy GYÖNYÖRŰEN szopik (?) ötös. Nem tudom,mit jelent az ötös, de hogy a gyerek 5 napig vizen élt az biztos,mert tej az nem volt...

Persze,hogy Fanni is besárgult, egyik kezembe infúzió egész nap,fél kézzel elég nehéz szoptatni, hiába volt ott az AVENT mellszivó hűdejó szerkezet, csak utolsó előtti nap sikerült egy nagyon kedves csecsemőssel össze futnom,aki próbált a nagyon csúnyán begyulladt cicikből fejni,amit a kékfény alatt fekvő babának oda is adtunk , és ami nem érte el a 20 ml...

Itthon próbálkoztunk bimbóvédővel, jött segiteni egy nő is fejni, de ahányan voltak,mind más tanácsokat mondtak,hogy kell, mit kell, mignem a gyermek orvos tápszert irt fel,mert alig tudott enni mennyiségileg a gyerek.
Pedig Tőle nem függött,nagyon ügyesen cumizott bimbóvédővel (arra is magamtól jöttem rá,h anélkül nem fog menni nálunk )..

Tápszer felirás és összehangolatlan tanácsok helyett szerintem jó lenne, ha egy nagyjából hasonló megoldásban egyeznének meg úgy globálisan azok,akik ehhez értenek, és mind azt mondanák a peckhesebb anyáknak, HA szügséges.

Az sem sokat segit,ha a nagy nehezen lefejt valóban ici-pici tejcsire nem azt mondaná az ügyeletes csecsemős vagy nővér,hogy Húúú,ez semmi, hanem mondjuk valami értelmesebbet.

Tudom,hogy kevés a fizetés, kevés az ember, de igazából ez rajtunk már nem segit, hogy ezt belátom.
Vendég

Sziasztok!

Jelentem meggyógyultunk :D:D Mindenkin kijött ez a hányós izé. :? szegény Vivi 4 napig kínlódott. Ráadásul tegnap volt a szülinapja és csak holnap tudunk tortázni, és akkor is csak egy könnyű gyümölcstortát. :) De ezt a dokinéni engedélyezte. :D:D Jövő héten meg csapunk egy igazi csokitortás szülinapi bulit. :D Majd még jelentekezem. Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok lányok!

Ha valaki szeretne nagyon szép, jó minőségű, márkás, alig használt gyerekruhákat várom szeretettel a
BrAnTo bababoltban Káposztásmegyer I Dunakeszi u. 16 szám alatt.

Mexx, NEXT, Ladybird, Adams, L.O.G.G., Disney, .....

20.-án kedden nagyobb tétel új árú érkezik!!!!!

Kép
flocika

Helga! Alin! és a többi hasonló korú babával rendelkező anyuka

Ti már voltatok kint hosszabb (fél óra vagy több) időre sétálni?

Zsuzsa
fazsu

Fazsu!

Mi tegnap voltunk kinnt fél órát. (De már egy hete nyitogatom rá az ablakot.) Sütött a nap, Emilke meg elaludt szépen. A doktornőnk szerint már a jövőhéten kinnt aludhat. Ja, és azt is mondta, hogy rakjunk egy hőmérőt a kocsiba, hogy elkerüljük a túlöltöztetést.

Egyébként Emilke is van, hogy fél óra alatt csak 40-50-et eszik. Ekkor 1 órát is szopizunk (vagy többet is).

Heldzs!
Drukkolok a holnapi csipő szűrésre, hogy minden rendben legyen.

Pattogobolha! Örülök, hogy meggyógyultatok!

Üdv: Alin

Kép
alinkat

Sziasztok Lányok!

Mi már többször voltunk kinnt .Volt olyan is , amikor egy óránál is tovább.Persze szép időben .Kb.5x-6x.

Fazsu:

Először is boldog névnapot Neked!
A kis Gézuról nem tudok semmit,pedig én írtam nekik emilt,de nem reagáltak! :(

Alinkat:
Köszi a szurkolást! Sajnos kiderült, hogy Petrusnak az egyik csípője fejletlenebb és ezért 6 hétig terpeszpelust kell hordanunk.Nem aludhat oldalt(pedig eléggé szeret úgy aludni)csak hason és háton.Remélem csak 6 hétig hordjuk. :) :) :)

Pattogobolha:

Boldog szülinapot Vivikének! :lol:

Tekiroll:

Köszi,jobban van a Gabus.Ugyan még köhög,de ma már ment suliba. :)

Puszi Mindenkinek! :lol:

[Kép
heldzs

Fazsu,Berna

Ha kissé megkésve is,de nagyon boldog névnapot kívánok Nektek! :lol: :lol: :lol:

Pusszantásaimat küldöm:Ingrid
patak

köszönöm a névnapi köszöntést!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!
Csináltam albumot Adélról a babaszobán.
www.babaszoba.hu Album Fábián Adél

Ha valaki másnak is van, jelezze! Hadd gyönyörködjünk a kicsikben! :D

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Fazsu! Én gyönyörködtem, nagyon tündéri a leányzó! :)

Voltam Szabolcs utcában. Tényleg csak egy perc volt a vizsgálat, de minden rendben, és ez a lényeg. Meg lett dícsérve a bébi. :D

Holnap irány a Szakorvosi. Mondjuk az izgi lesz. Tegnap voltam AFP-ért, elég nagy sor volt, de terhesgondozásnál először fent kell jelentkezni. Állítólag. Aztán irány le :?: Passz!

Üdv,
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szia Mindenkinek!

Fazsu:
Mi is fennt vagyunk a babaszobán " Pettibaba " néven .Én írok neki naplót is: http://pettibaba.blog.babaszoba.hu.
Hogy vagytok egyébként?
Mi ma reggelre tele lettünk pici apró pöttyökkel , és éjszaka szépen "összehányt" engem is és magát is,úgyhogy rohanhatttunk a doktor nénihez.Kiderült, hogy benyelt valami vírust.Egyenlőre Calciumot kaptunk de 2 nap múlva kontroll.
Inkább lenne igazi tél , hogy megfagyjank a bacik. :oops: A francba!Elegem van már a betegségekből! :x

[Kép
heldzs

Fazsu!

Gyönyörű baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanni legújabb vivmánya: ÁLL ! az ágyába kapaszkodik és sasol kifelé:) :) :)

*
Vendég

Sziasztok!

Kezdem alulról felfelé. :D

Menyasszon: Gratu Fanninak. :) Nagyon ügyi. Nemsokára futhatsz utána. :D

heldzs: Köszi a köszöntést. :) És mielőbbi jobbulást a manónak!!!

fazsu: utólag is boldog névnapot!♥ :) És nagyon édi a picur. :)

És egy kérdés. Vagyis inkább több kérdés. Tehát. Júni 30.-ával bevezetik, hogy nem szülhetsz akárhol, csak akkor ha fizetsz érte. Nekem már fizetni kell ha a szülőotthonban szeretnék szülni. A kérdésem az, hogy mennyit? És mennyi a napi ellátási díj. Meg stb..
A másik kérdésem az, hogy valahol azt csicseregték a madarak, hogy ezt a fizetős izét ki lehet kerülni egy ideiglenes címmel, ha az a választott kórház körzetében van. Ebben vajon mennyi az igazság?
Na csak ennyit akartam.
Amúgy Ödi (így hívjuk a pocaklakót) nem szeret aludni, nem szereti azokat az ételeket amiket megeszek. Szóval eléggé finnyás már most a drága. Remélem ha kijön akkor nem lesz ilyen. :D Bár ha ilyen lesz sem hagyom ott. :D:D
Na megyek pakolni. :D Sziasztok.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Szia Rita!

Én is ideiglenes címmel vagyok Újpesten, és nem tudok róla, hogy fizetnem kéne. Sztk-ban és mindenhol elfogadnak, mint kerületi lakost. Még az önkormányzat is támogat (értsd: ad lóvét), ha lakást akarok venni, amennyiben be vagyok jelentve x ideje. nem baj, hogy csak "ideiglenesen".
Jah, és már megszűnt az ideiglenes elnevezés, helyette tartózkodási hely van, abba pedig igazán nem köthetnek bele, mert a nevében is benne van, hogy itt tanyázik az embör lánya (bejelentéstől számított két évig). :D

Remélem, sikerült megnyugtatni egy picit és igazam is van. :)
De szerintem abszolut kiskapu ez a variáció.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok!

Fazsu,Heldzs

Megkukkantottam a fotókat és a naplót.Mindkét csajszi tündéri :lol:
Remélem,Petra mihamarabb meggyógyul.

Menyasszon

Gratulálok Nektek! :) És a java még csak most kezdődik!!! :D

Rita

Azt tudom csak,hogy jelenleg 300Ft/nap az ellátási díj és jelenleg a terheseknek vagy akik szülnek,nem kell fizetni sem ezt,sem a vizitdíjat.Azt,hogy mennyit kell majd fizetni,ha bevezetik,nem tudom sajna.De nagyon reménykedem,hogy erre nem kerül sor.Manapság az eü.-ben naponta(ha nem napszakonként) változnak a dolgok. :evil: :cry: Még júniusig minden 1000x változhat.A vizitdíjjal is csak a gondok vannak.

Vigyázzatok magatokra!A betegek gyógyuljanak meg mihamarabb!

Szió:Ingrid
patak

Sziasztok!

Dolli:: Tartózkodási hely? Az nem gáz ha állandóra ide bottyánba vagyok bejelentve?

patak: oké köszi az infot. Azért örülök, hogy van valaki akitől meg lehet kérdezni. :) Köszi.

Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Szia Rita!

Állandó lakcím = lakóhely
Ideiglenes lakcím = tartózkodási hely
Így módosultak az elnevezések. És ezért nem lehet szerintem belekötni. "Állandó" lakosként én Kecskemétre vagyok bejelentve. De mostmár izgatja a fantáziám a dolog, úgyhogy utánaérdeklődöm én is. Ha valamit megtudsz írj! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Korrekció :!: :!: :!:

Még mielőtt valaki az én zizzent agyamra hallgat, terhesgondozásra is ugyanúgy a lenti recin kell jelentkezni a szakorvosiban... Bocs! :oops:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli:

Oké ha tudok valamit akkor írok. :)
És megint beteg vagyok. :cry: :cry: :cry: :cry: Remélem ez egy kis sima megfázás és hahar túl leszek rajta. :( Na megyek is lefexem. Puszi mindenkinek

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

A HÍR:szerdán 10.15-kor megszületett Arányi Gabi kisfia,Dávid,3150g-mal. :D :D :D Úgy tudom,jól vannak,bár én még nem találkoztam velük.

Rita

Mielőbbi gyógyulást!!! :)

Sziasztok:Ingrid
patak

Sziasztok!

Helga! Mi is kaptunk terpszbetétet! 6 hét múlva kontroll! Részemről nem szeretem ezt az eszközt! Annyira nehéz azt a sok kötőt az éppen síró kisbabára megfelelően ráhelyezni. 2 napja viseljük, úgy tűnik Adélt nem annyira zavarja. :)
Hétfőn voltunk a kórházban, az eredmény jó lett.
Nekünk is van katicás rugink! Majd lefényképezem és felteszem! Nagyon sokat változott a kis Petra!

Vizitdíj! A szülés utáni első kontroll a negyedik-ötödik hétig ingyenes. Vinni kell a várandós kiskönyvet, amivel igazolod magad.

Ildikó! Már nagyon kiváncsi vagyok Fannira! Mire mi kijutunk sétálni, Fanni már szaladni fog! Majd megkérem, hogy ő tolja Adélt! :wink: Egyébként ma már voltunk az utcán babakocsival sétálni! Valamiért nem jött be Adélnak. Sírt majdnem végig. Lehet, hogy a ruhák és a takarók nem tetszettek neki. Majd még próbálgatjuk a dolgot. Szerintem hamarosan sétálhatunk már közösen is, bár a fél kettő lehet, hogy nem jön össze. :)

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok Csajszik!

Csütörtökön voltunk kontrollon és hála a jó Istennek már alig látszódtak a pöttyeink.A doktor néni igazándiból nem tudta , hogy vírus vagy allergia volt-e ez.Na mindegy,a lényeg ,hogy vége. :lol: :lol: :lol: :lol:

Pattogobolha:Enyje-enyje!! Nem vigyázol magatokra?? :x Jobbulást! :)

Fazsu:Nekem is pont a hócipőm van tele ezzel a terpeszpelussal.Nekem azt ajánlotta a védőnénim, hogy vágjam rövidebbre a kötőket.Így sem sokkal egyszerűbb,de valamivel könnyebb.Próbáld ki. :) Adélka lehet, hogy azért sírt,mert vagy melege volt vagy fázott.Mikor viszed őt sétálni?
Te már voltál a 6 hetes kontrollon?

Puszi: Heldzs

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Ma egy órakor megszületett a barátnőm kisfia Koppány a szülőotthonban császárral. 3850 g és 52 cm. :)
Istenem.. 5 hónap és én is itt tartok. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Helga!
A saját nőgyógyászati kontrollomon már túlestem csütörtökön. (ha erre voltál kiváncsi). Adéllal április első hetében kell visszamennünk az ortopédiára!
Talán melege lehetett a séta közben. Bár az is lehet, hogy túl szoros volt a ruha és a többi takaró. Pontos időpontja még nincs a sétáknak. Egy csomó minden még nagyon esetleges. Volt úgy, hogy a kötelező orvosi vizsgálatra menetelt tekintettem levegőzésnek. Igyekszem naposabb és szélcsendesebb időben útnak indulni.
Petra nyugodt baba? Remélem nem fáj a pocija!

A gyerekek miért nem alszanak? Ha tudnák mi vár rájuk felnőttként, biztosan csak aludnának egész nap! :lol:

Zsuzsa
fazsu

Szia Fazsu!

Az biztos, hogy tudnák, hogy mi vár rájuk tényleg csak aludnának. :)
Igen a saját kontrollodra gondoltam, köszi.Nekünk is április elején kell orthopédiára mennünk,majd hétfőn kérek időpontot.
Petra alapvetően nyugodt baba,még fáj néha a pocija,akkor sirdogál,kétóránként eszik.

Adélka eszik rendesen?Remélem gyarapszik szépen, hogy talizhassunk! :)

Puszi: Heldzs

[Kép
heldzs

Gartula az új Anyukáknak az új Babákhoz !!!

Fanni csak állni akar, ha elfárad a lába akkor serceg, de leülni akkor sem akar :)

Volt sok vendége hétcvégén, de mindenkire mosolygott rendületlenül, úgyhogy újabb rajongókat gyüjtött be:)

Olyan távolinak tünik már az, mikor Fanni volt 1-2 hónapos :)
Vendég

Sziasztok!

Hogy telik az idő! Csak úgy nőnek a pocakok, fejlődnek a babák! :D

Rita! Házidokim szerint teljesen rendben van a tartózkodási hely szerinti kórházban való szülés. Viszont találtam neten valamit, ami viszont az orvosválasztást teszi kétségessé az én olvasatomban:

a törvény szerint 2007. január 1-jétől a betegnek ún. részleges térítési díjként ki kell fizetnie az OEP-finanszírozás költségeinek 30%-át, de maximum 100 ezer forintot, ha nem az intézmény munkarendje szerinti orvost választja. Kivételes átmeneti szabályként azonban 2007. június 30-ig ilyen esetben sem kell részleges térítési díjat fizetni akkor, ha a biztosított ugyanabban az intézményben, ugyanannál az orvosnál 2007. január 1-je előtt igénybe vett ellátáshoz kapcsolódó további ellátást kap. Tehát ha pl. a várandós nő annál a kórházi szakorvosnál kíván szülni, akihez ugyanabban a kórházban terhesgondozásra járt, akkor a munkarendtől függetlenül nem kell fizetnie a szülésért, feltéve hogy a gyermek 2007. június 30-áig világra jön.

Teljes cikk:
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?cid=49344&id=226

Tegnap voltunk 4d-n, mindent lemért a dokinéni, szerinte 20 hetes vagyok, a lábhossz alapján meg akár 21 hetesek is lehetnénk. :D
És kispasi lesz! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Tekiroll! Gratula a fiúkához! :) Nekünk is fiunk lesz - az apuka nem túl nagy örömére.. :?
Mi legközelebb április elején megyünk 4d-re, már alig várom hogy újra láthassam. :D

Pocakosok és már nem pocakosok vigyázzatok nagyon a babáitokra!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kettenvagyunk

Viki!!! Boldog névnapot igy utólag is Zétinek!!!!!!!
Fanni legújabb vívmánya: jön a felső foga , tehát újra kissé zabolátlanka :) és körbe mászik a járókában de szigorúan úgy, hogy igazából egy centit nem halad, csak körbe !!!

Kép Ááácsi :)
Vendég

Sziasztok csajszik!

Köszönjük szépen Ildikó:)
(de rájöttem közbe egy nagy dologra rossz választás volt ez a név neki mert mikor ö a névnapját ünnepli akkor én mindig egy évvel öregebb vagyok:)
Jobb lett volna a dec 23 akkor vigadtunk volna együtt:))
Csak az egy kitolás(tapasztalat) :lol:
Amugy meg ÖÖÖÖörület van a köbön én nem tudom mi baja lehet a foga de tiszta dili ordit egyfolytában(most is)
napközben nem akar cicizni muszály lefejni hogy legalább egyen
Kezd ritkulni a hajam :? 8)
Ennyi a siránkozásbol
Vasárnap hasra fordult :lol: :P :D

NAgy gratula a babákhoz minden Anyunak. :lol:

Ildi nagyon ügyes Fanni én lehet addigra a lipoton leszek ha nem zárják be lekötözve kényszerzubbonyba

Na megyek mert üvölt
Pusssssssz

viki28

Ahhm, akkor Neked pedig BOLDOG SZÜLINAPOt !!!!!!!!!!!!!!!!!Igy utólag.

Kitartás, lesz még igy se, a hajadra pedig vigyázz!!!

Fanni is üvöltözik, igazából rikácsol, ma a keresztanyajelölt anyukáját ilyesztette meg nagyon, mert két vigyor között elsikitotta magát...:)

Volt úgy 2 hét nyugi, most jön a felső 2 foga...Banyatanya-ez ilyenkor a neve :)

De front is van nagyon és sok, szerintem azt is megérzik !

A lipót teltházas, anno érdeklődtem, úgyhogy marad a Hős Anya szerep , szokj hozzá, belejössz, az idegeid pedig erősödnek.

Fanni tényleg mintagyerek, de mostanában nekem is néha feláll tőle a hajam, mondjuk nekem rövid hajam van, szóval spórolhatok a zselével !!! 8)

Viszont randizhatnánk mán eccer, még a kényszerzubi előtt, mert abban elég körülményes lehet tolni a babakocsit... :shock:
Vendég

Szia Viki28!
Megnéztem a képeket Zétiről,nagyon tündéri! :lol: :lol: :lol:
Vigyetek magatokkal Lipótra!!!!! :shock:
Nekünk a hasunk fáj állandóan.Legalább is azt hiszem . :o

Menyasszon!
Fanni is nagyon ügyes.Az én nagyobbik lányom is 6 hónapos volt,amikor felállt a kiságyban és már 9 hónaposan ment.Persze a nagy sietségbe görbe lábú focistának is megállta volna a helyét! :)

Pusszantás Mindenkinek!
Heldzs

[Kép
heldzs

Üdv!

Kettenvagyunk! Pedig apukák általában fiút várnak... Mondjuk az én párom is titokban reménykedett csak. Látta, hogy a mi családunk mennyire lányos. :)
Persze mióta tudom, azóta fel sem merül, hogy jobban örülnék egy lánynak. Sőt! Büszke vagyok! :D
És a következő úgyis kiscsaj lesz, nem árt egy bratyó! :)

Sírós babákhoz kitartást lányok!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Fanninak kijött a harmadik fogacskája, (felül az első), és rá egy napra elkezdte csikorgatni.........Mikor mi majd le estünk az ágyról emiatt, akkor meg jót vihogott :)

Úgy örülök, hogy itt a tavasz, habár az idei tél jól megviccelt mindenkit (gondolom azon anyukákat is, akik téli baba lévén jóóól feltankoltak meleg rucikból.) meg engem igazából határozottan zavart az a tudat, h miért is van meleg télen, de ez már IGAZI, legális tavasz!!!!!!!!!!

Jó sétákat mindenkinek!!!
Vendég

Menyasszony!

Jó a humora a lányzónak! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok!

Rossz hír:MEGSZŰNIK A SZÜLŐOTTHON!!! :twisted: :twisted: :twisted: NINCS RÁNK SZÜKSÉGE A FŐVÁROSNAK,SEM A KERÜLETNEK, SEM PALOTÁNAK,SEM SENKINEK!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Nagyon sajnálok mindenkit,akit bármilyen módon is érint ez az egész!

Pusza Nektek:Ingrid
patak

Ingrid!
Azért még szóba fogsz velünk állni, remélem! Nemcsak a szülőotthon miatt kedvelünk! Az csak az ok volt! Szülésznői tanácsaidra azért még szükségünk lehet! :)

Ezt elég önző oldalról közelítettem meg! Bocsánat! :oops: Mivel nyolc órakor
írtad a levelet, valószínű biztos a hír. Én még azért reménykedem! A személyzetnek van hova menni dolgozni? (mindenfélét lehet hallani)...

Zsuzsa
fazsu

Szia!

Köszönöm :) Nem vagy önző,természetes hogy mindenki a maga oldala felől közelíti meg a kérdést.
Mi mehetünk,amerre látunk...A hír biztos,az eü.minisztérium honlapján fent van a lista.
Egyébként mindenhol létszámstop van... :twisted:
patak

Sziasztok!

A nyomdafestéket nem tűrő gondolataimról, azt hiszem mindenkinek van fogalma... :twisted:

Ingrid! Ha pontosabbat tudsz, légyszi írd le! Mikortól, és hogy és mééééééééééééééééééééééér???? De most tényleg! És totál megszűnik? Nem csak átköltöztetik? Áh! Bocs, csak még próbálok reménykedni... És ilyenkor mi van? Hova megyek szülni? Egyáltalán, hová tartozom, mint újpesti? :evil:

D

Kép
Kép
tekiroll

Szió!

Szombaton lesz osztályértekezlet,akkor már talán megtudjuk a pontos időt és nem ködösítenek megint úgy,mint eddig...A hírek szerint április 1.Az újpesti szülészeti-nőgyógyászati betegek a Honvédba fognak tartozni,a palotaiak az Uzsokiba.A többit az orvosotokkal kell megbeszélni,bár nem tudom,ők mit fognak mondani...

Szió:Ingrid
patak

Köszi Ingrid! Már ez is valami! Mert totál kicsúszott a lábam alól a talaj! :?

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?