Új privát üzeneted érkezett!

Sheila!

Nekem a baba előtt is progihiányosnak tüntek a saját görbéim,de nem sokat tudtam róla,most is csak amit a neten olvasgattam össze és szerintem is jó lehet a progipótlás én is ragszkodni fogok hozzá.Úgy tudom lombiknál pl mindenki kapja autómatikusan,tehát ártani nem árthat.Ha pozitív lesz a teszted harcold ki te is.Ha nem,nézess egy hormonprofilt,mert állítólag ha alacsony,akkor könnyen stimulálható,és az hatásosabb,mint a pótlás már babásan.De ki tudja.Én alíg várom,hogy teljen az idő és hőmérőzni fogok megint,hogy megfigyeljem a ciklusaim és megmutathassam dokinak is.

Tontica!

Tudom mit érzel és ez teljesen érhető.Ez a legnehezebb,amikor nem mi irányítjuk a dolgokat és nem tudhatjuk,mi lesz a kimenetele.Nagyon veled érzek és tiszta szívből kívánom neked a legjobb véget,2 egészséges kistörpével 7 és fél hónap múlva.Próbálj arra gondolni,hogy nem rajtad múlik,úgyhogy kapcsolj ki.Kezd el olvasni,vagy zenét hallgatni,hogy csak teljen az idő,és feküdj.Neked rendben vannak a ciklusaid? Mármint a progiszintre gondolok.Kitartás.

Julika!

Olyan szép amit írtál a kis lelkekről,nagyon megérintett.Én is hiszem,hogy valaki már kiválasztott minket,csak olyan rögös az út,de egy kis lélek azt szeretné,hogy én legyek a mamája.Remélem jól érezzük .

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Tontica: kitartás, együtt érzünk veled. Rutascorbint nem mondták neked, hogy szedd? Ez csökkenti a vérzést, és összehúzza az ereket. Recept nélkül kapható, terhesek is szedhetik.

Faul. Ha jól tudom 22-40 nap között lévő ciklusok normálisak még, az annál rövidebb és hosszabb ciklus számít kórosnak. Nekem sose pontos, 28-35 nap között váltakozik. Vetélés, szülés után kell idő, hogy beálljon újra a rend.

Eszter: én is sajnálom a babádat.

Azt hallottam, ha valakinek alacsony a sárgatesthormonja, nem jelentkeznek nála jellegzetes terhességi túnetek sem. pL. hányás, hányinger, vérnyomás ingadozás, érzékeny szaglás, undorodás ételektől stb.
babicskó
 
 


Babicskó!

Köszönöm az együttérzést.A rutascorbint is adják,de a C vitamin szinte ugyanazt a hatást éri el,az is ascorbinsav.Ha van otthon Tontica vegyél be légyszi.Ami a terhességi tüneteimet illeti,nem is tudom.Hányingerem sosem volt,és nem is hánytam,de a kisfiammal sem.Viszont volt fáradtság,mellfeszülés,A vérnyomásom is alacsonyabb lett.Szóval működött azért valami,de én még is gyanúsnak tartom,mert amíg próbálkoztunk és figyelgettem a ciklusaim,nagyon rövid volt a pé utáni szakasz.Remélem a dokim együttműködő lész és kivizsgál.Egyre türelmetlenebb vagyok.Ahogy nem akartam terhes lenni tegnap,most úgy érzem,szinte alig várom,hogy újra az legyek. :roll: Minden esetre amit lehet,azt szeretnék megtenni.De ki nem.Nagyon sokat segít,hogy itt lehetek köztetek és megoszthatom veletek az érzéseimet,nagyon köszönöm,hogy ilyen kedvesen fogadtatok.

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 

 
 

sziasztok!

Anubias: olvasgattalak egy másik topicban, nem gondoltam, hogy itt fogunk összfutni. Sajnálom, a babáddal történteket.

Tontica: ne keseredj el, ha utánaolvasol a dolognak, látni fogod, hogy a terhesség első 3 hónapjában elég gyakori a vérezgetés.Igaz, hogy a fenyegető vetélés egyik jele, de hány olyan történetet olvashatunk, hogy a vérzés ellenére egészséges baba születik. Pihenj sokat, én bízom benne, hogy Te ezen szerencsés mamik közé tartozol.

KAbóca: kiváncsian várom a két hetes kontroll eredményét. Reméljük Te leszel a negyedik babás.
Tontica lassan készítheti a BABAVÁRÓK táblázatát is, nemcsak a babát vesztettekét. Reméljük minél többen az első táblában fogunk szerepelni hamarosan.

Faul: a ciklusaidat akár egy stresszhelyzet vagy egy betegség is befolyásolhatja. Én is úgy tudom, hogy a néhány napos csúszkálás teljesen normális.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!
Köszi a hozzáfűzéseket, szerintetek akkor ne szaladjak dokihoz? Csak attól félek hogy valami hormonzavar. 24 és 30 nap.... Nem tom' én a pontossághoz voltam szokva :?

Kép
faul
 
 


Meg egyutt vagyunk!
Most csak barnazok, remelem nem indul el megint a verzes!
Puszi Nektek es Nagyo koszonom, jol esnek a szavaitok!

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Tontica!!!

Feküdjél minnél többet!!!
Még míndíg nem írtad meg,hogy görcsölsz is??
Van otthon veled valaki??

Puszi
sütõtök
 
 


Tontica!

Azt sem írtad, hogy látszott-e az UH-n, hogy honnan ered a vérzés...
egyik barátnőm az első trimeszterben vérzett a két utolsó lányával (három a kislány :) )
a másodiknál ( most múlt 6 éves :) ) kapott Duphastont a vérzésre ( a petezsáknál volt v.mi vérömleny, abból vérzett ), a harmadik babánál viszont nem kapott semmilyen gyógyszert, mondván: a mostani szülészeti trend szerint nem cél a "rendellenes" terhességek mindenáron való megtartása ( aranyos, nem??)

szóval, szegényt úton-útfélen elöntötte a vér, de dolgozott ( ingatlanközvetítő), aztán a 12. hét után mintha elvágták volna a vérzést :)

utána egyszer volt még kórházban épp Karácsony előtti nap, mert görcsölni kezdett ( kb. 28.hét ) kapott infúziót, aztán másnap saját felelősségére hazament a családjához.

végül egy éttel hordta túl a picilányt, Angyalkát :)

Ezt csak azért írtam le, hogy lásd: néha még a legreménytelenebb helyzetből is van kiút :)

amelyik baba meg akar maradni, az meg is fog, bármilyen gond adódik menet közben...
és tényleg: arra gondolj, hogy sajnos ez rajtad, az akaratodon kívül eső dolog ( tudom, ezt a legnehezebb elfogadnunk ) és próbálj meg nyugodt maradni...

mi Veled vagyunk!!!!

Monserrate oviban van?? van, aki ellátja Őt, hogy tudj pihenni?


Eszter!

Ma már csak 36,7 volt a hőm...tegnap 36,8, előtte 36,9...
azt hiszem, nem lettem babás a múlt héten, őszintén szólva nem is bánnám :)

két hete még remegtem a babáért én is, most viszont égek a vágytól, hogy alaposan utánanézzünk mindennek, hogy nyugodt szívvel vághassak bele újra...

én most az áprilist céloztam meg, jó lenne, ha ápr. végén egy pozitív teszt lenne az ajándékom ( akkor lesz a szülinapom )

Sütőtök!

Veletek mizújs??
Terhességi tünetek?
Lilla jól van?
Melissa ma reggelre megint hőemelkedéssel ébredt :( , én már jól vagyok...

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


éttel= héttel :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Faul!

Szerintem várd meg a következő ciklust, rendeződni fog...
sajnos nem egyformán reagál a szervezetünk...az enyém pl. a műszeres befejezéseket menstruációnak tekintette :(

bár, a második után késett egy hetet ( 21.-én volt a bef., és következő hónap 28.-án jött meg )

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok Lányok!!

Mi megvagyunk köszönjük szépen:
Holnap kijön a gyerekorvosunk csak úgy dumálni,de megkérem nézze meg Lilla torkát,mert kicsit köhög.
Nincs olyan sok tünetem.Csak egy kis cici,hányinger.Állítólag az elevittel csökkennek ezek a rosszullétek.

Puszi
sütõtök
 
 


Sziasztok!

Nagyon regen irtam Nektek,de azert kicsit kovettem a torteneseket.
Nagyon gratulalok minden ujdonsult kismamanak,vigyazzatok magatokra es elvezzetek az aldott allapotot.
Az ujonnan erkezoknek szivbol sok erot kivanok,es mihamarabbi babavarast.

Tontica!

Elsosorban Neked irok,ne remulj meg tulsagosan.En is verezgettem a harmas terhessegem elejen.Ezert Utrogestan kupot kellett hasznalnom a 12.hetig.Kb.a 8.hettol elmult a verzes.Addig szigoruan fekudtem.Utana is rengeteget a 12.hetig.Aztan felmentettek az agynyugalombol,bar ne tettek volna.
Nalunk is az egyik baba meg ilyen pici koraban sokkal kissebb volt mint a masik ketto.Aztan gyonyoruen utolerte a tobbieket.Ugy latom az UH felvetelen 2 peteju ikerbabokat varsz.
Nagyon sokfele variacio van,es tudod azt szoktak mondani ha egy baba menni akar,jobb nem megakadalyozni.Nekem is eszembe jutott utolag,(barmennyire szornyu erzes ezt meg leirni is)ha akkor nem segitenek ra az utrogestannal,talan az a baba akinek vegulis megrepedt a magzatburka,mar az elejen elbucsuzott volna tolunk,es azota szuletett volna 2 egeszseges babank...Bar ugyanakkor ugy erzem ennek valami miatt megis igy kellett tortennie,hiszen a bakterium akkor is ott volt.
Szoval ezzel csak azt akarom mondani,hogy egyreszt a verezgetestol meg nyugodtan megmaradhat mindket baba(esetleg kerdezz ra az utrogestanra ha gondolod)es egeszsegesen gyonyoruen fejlodhetnek tovabb,de ha veletlenul megis tortenik valami,meg nem azt jelenti hogy mindket baba menni akar,es akkor is lehet egy gyonyoru,egeszseges babad!!!!
Remelem tudtam kicsit segiteni,ne izgulj hinni kell hogy minden rendben lesz!!!!

Szeretettel:Rillisz :D
rillisz
 
 


Háát, nem vagyok nyugodt. Nekem a vetélés már 9 hónapja volt, és eleinte nem volt gond a mensimmel. Csak az utóbbi 3 hónapban furcsálkodik... :? Nem tom mi legyen... Majd meglátom... De köszi mindenkinek!
Tontica! Kitartás!
Sütőtök! Hajrá-Hajrá!
Mindenkinek szép napot!

Kép
faul
 
 


Jaj, Faul, ne haragudj, nem tudtam, hogy már kilenc hónapja :(

akkor talán tényleg menj el orvoshoz, veszteni valód nincs...

lehet, hogy Nálad is a hormonok rendetlenkednek egy kicsit :?

teljesen kivagyok, Melissa a hétvégén már egész jól volt, most visszaesett :( szinte megállás nélkül köhög szegény, elviszem újra orvoshoz...még szerencse, hogy ma du. is rendel a gyerekorvos, de biztos sokat kell várnunk, mostanában mindig tele a rendelő :(

de inkább megnézetem, nehogy tüdőgyulladás v. légcsőhurut legyen belőle :(

már a harmadik gyerekem, de mindig olyan pánikba tudok esni ha beteg, mintha első volna...ilyenkor napokig nem is alszom :(

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Helló mindenkinek!

Tontica,drága!Vigyázz magadra,nem lesz semmi baj,csak így szabad gondolkoznod!Sokat gondolok rátok.

Voltunk ma 4D-n,most jöttem haza.Minden rendben van a babócával,egész végig az arca előtt voltak a lábai és a kezeivel fogta őket.Szóval az arcából nem sok látszott,de azért annyi igen,hogy már kezd dundi lenni,jó kis pofikája van.
Az uh előtt és utána is sokat mocorgott,de pont akkor nem.
A lényeg az,hogy jól van.

Nem bírok most többet írni,mert megviselt a pesti utazás,ezek az utak iszonyúan ráznak,régen fel sem tűnt ennyire.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom.

Eszter,én is nagyon sajnálom a kicsi babádat,itt jó helyen vagy a gondjaiddal.Hamarosan minden jóra fordul.

Puszi mindenkinek,a betegeknek jobbulást,és aztán sok-sok babát.

Edina

Kép
szekeres
 
 


Sziasztok!

Tontica: KITARTÁS!!! Lélekben mindannyian veled vagyunk. Csak pihengessél. Nem is tudom, hogy mit írjak?! Nagyon sokszor eszembe jutsz.
Julika: örülök neki, hogy sikerült egy kicsit feldobni. Szerintem, ha lehet, ne várjatok túl sokáig. Mi is így voltunk. 2000-ben összeházasodtunk, augusztusban hagytam abba a fogi gátlót, vártunk egy fél évet a tisztulás miatt. Aztán2001-ben megcsináltam a második diplomám, akkor az volt a kifogás. Aztán minden évben volt valami új. Most 32 éves múltam, a férjem pedig 36. Ne várjatok ilyen sokáig! Nekünk sincs még gyerekünk. Hátha most. :roll:
Tündér:köszi a drukkot! Megy viszontba is! :D

Minenkit puszilok!

Timi
kabócabobár
 
 


Edina! :)

De jó, hogy írtál!!! :) :) :)
Nagyon örülök, hogy minden rendben a kissráccal :) :) :)

szinte látom magam előtt a kerekedő kis pofikát :)
olyan jó ilyen vidám híreket hallani :)

Hol laktok? Én azt hittem, Bp-i vagy...

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok!

Ma zűrös napom volt.Sok voltba munkám,most meg itt van a fiam osztálytársa és nagy a nyüzsi.

Tontica!

Nagyon örülök,hogy nem romlott a dolog és jól vagy.Mikor mész vissza a adokihoz?

Lányok!

Tudtok segíteni? Mikor lehet szerintetek próbálkozni? Mikor mehetek hormonprofil viszgálatra,ha megjött?És genetikai tanácsadásra hogy juthatok el?Ne haragudjatok az önző kérdéseimért,de csak ennyi időm volt most.

Mindenkire szeretettel gondolok és akkora öröm látni a vonalzókat,ahol már nagy pocaklakó van. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Most mar csak barnazgatok de azert meg nagyon felek ahanyszor a vecere kell mennem hogy mit latok majd. Ne haragudjatok nem olvastam vissza, szerdaig egeszen biztosan fekudnom kell de lehet utana is. Szerda du. megyunk uh-ra.

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Tontica!

Teljesen megértelek, nekem mind az öt terhességemnél volt ez a "bugyipara" :(
mindig félve néztem a betétet és a wc-papírt

kétszer sajnos nem alaptalanul :(
sajnos, attól tartok, ha újra babát várok majd, végigrettegem a 9 hónapot :(

próbáld megőrizni a nyugalmadat, és pihenj sokat!
Rengeteget gondolunk Rád!
:)

Eszter!

Szerintem a hormonprofilt a második rendes ciklusban csináltasd, hátha nem álltak még vissza a hormonjaid :roll:
genetikára viszont bármikor mehetsz, tudom ajánlani Czeizel prof.
Családtervezési Tanácsadóját ( Bolgárkerék u. 3 )

az alábbi számon kérhetsz időpontot: 1-273-1913

mi is ide "járunk" nagyon rendesek.

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


jó reggelt!

Anubias: nekem 3 hónap után engedte a dokim a hormonvizsgálatot, szerinte előtte nem nagyon van értelme, mert vissza kell zökkennie a szervezetnek a "rendes kerékvágásba". Akkor a 3. és a 21. napon kellett vérvételre mennem, az eredményekre meg azt mondta, hogy ez arra jó volt, hogy lássuk, van peteérés (ezt eddig is tudtam, hiszen, ha nem volna nem fogant volna a baba :? ), de mivel minden ciklus más és más ezért ennél többre nem nagyon lehet következtetni belőle. (Csak azt nem értem, akkor minek csinálják :?: )

Szekeres: olyan furcsa látni, hogy már ennyi idő eltelt amióta felléptünk erre a topicra. Már csak 93 napod van hátra... :)

Kabóca, Julika: én nem bántam meg, hogy eddig vártunk a babával. Így ha jön, akkor egy biztos háttérbe költözhet be. Ha 5 év múlva kérdeznétek már lehet, hogy mást mondanék. :wink: De akkor is az a véleményem, siettetni nem szabad.

Faul: én várnék a dokival. Amit írtál szerintem egyáltalán nem rendellenes. De Te tudod.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sheila!

Nagyon köszönöm a hasznos infókat.Felhívom a számot és kérek egy időpontot genetikai tanácsadásra?Bocs,hogy ilyen hülyeségeket kérdezek,de annyira rutintalan vagyok .Ez a vizsgálat vérvételből áll?Körülblül mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat? Persze bármennyibe,én meg szeretném csináltatni,csak azért kérdeezm,hogy tudjam mire számolhatok.

Tontica!

Kérek egy jelentést,hogy mi van veletek!Remélem minden a legnagyobb rendben.

Pont tegnap beszélgettem apával,hogy amikor a kisfiamat vártam olyan rendben volt minden.Nem is tudtam,hogy mitől félhetnék,de nem is tartottam semmitől.Olyan szép terhességem volt.Azt gondoltam,hogy most is ilyen meseszép lesz minden. :roll: Tudom,hogy soha többé nem leszek olyan nyugodt és boldog,mert már nem tudok annyira lazítani.... :cry:

Szekeres!

Olvastam a te történetedet is és rengeteg erőt ad,hogy neked mindjárt megszületik a kis drágaságod.Kívánom,hogy könnyű szülés legyen,időre érkezzen és makk egészséges legyen a babád.Mi mg majd mind követünk,akik itt kötöttünk ki. :wink:

Lányok!

Van köztetek valakinek parlagfű allergiája? Mert nekem van és nagyon súlyos.Nem szeretnék sokat várni,de most meg az is félelmet kelt bennem,hogy pont akkor kezdhetnénk próbálkozni,amikor jön az allergia.Belehalnék,ha most meg ez okozna bajt.Viszont szívem szerint csak 3 hót várnék és ezalatt lefutnám a vizsgálatokat... :roll: :? Nagy a kísértés,de még több a félelem.

Faul!

Szerintem nyugodtan nézess egy hormonprofilt,ha aggódsz.Nem árthat,és ha rendben ,akkor megnyugszol,ha meg gond van,akkor tudnak rá adni valamit.Én is erre készülök.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Tündér!

én is épp ezért vagyok kicsit szkeptikus a hormonvizsgálattal kapcs...nyilván tök más eredményt ad egy ovulációs ciklusban, mint egy esetleges anovulációsban :roll:

lehet, hogy a jó öreg hőmérő megbízhatóbb hormonügyben? :wink:

Eszter!

Ha először jársz a Genetikán, felveszik a családfátokat, kikérdeznek az előző szülésekről...vetélésekről stb.
be kell fizetni 5000Ft-ot, ez tartalmazza Czeizel Tanár Úrral a konzultációt, Ő írja ki a genetikai vizsgálatot ( mindkettőtök számára ), néznek majd egy spermaképet a férjednél ( mintát a legközelebbi alkalommal kell vinni) ez fontos az esetleges fertőzések felderítése szempontjából ( nálunk sajnos volt ilyen :( )
esetleg javasol nőgyógyászati vizsgálatot, és fogsz kapni egy lapot, amin a hődet kell vezetni egy hónapon keresztül, de ezt úgyis ismered már :)

a vérvétel abból áll, hogy megszúrják mindkettőtök ujját, és papíron szárított DNS-ből határozzák meg a leggyakrabban előforduló örökletes genetikai rendellenességre ( trombózishajlam, stb. ) való hajlamot ( ez nálunk mindkettőnknek negatív lett ).

az eredmény kb. egy hónap múlva jön meg.
ez a vizsgálat 3000-3000 Ft volt nekünk, TB kártyát vigyetek, mert ezt támogatja a TB, azért "csak" ennyi.

én az első vetélés után két héttel mentem oda először...

ja, és mikor tavaly augusztusban babás lettem újra, vissza kellett mennem, és ott csinálták az első UH-t ( 5 hetesen ), és az 5000Ft ezt is fedezte.

Nekem volt pollenallergiám, a terhesség 8. hónapjában ( március közepén ) alakult ki :shock: , Melissa ápr. végén született.
Viszketett a szemem, tüsszögtem...

az a nyár szörnyű volt, utána évről-évre javultam, tavaly már semmi bajom nem volt...

persze, nálam is benne van a pakliban, hogy terhesen újra előjön, de már nem nagyon tudok várni a babával ( áprilisban töltöm a 40.-et :roll: )
de úgy tudom, homeopátiás szerekkel is kordában tartható a nyavalya, és az babásan is szedhető...nekem a Calcimusc is segített...

lehet, hogy nálam azért jött ki, mert 34 év után, épp a terhességem alatt költöztünk Győrből egy 8 km-re lévő faluba, és erdő-mező van a házunk mögött (parlagfű is akad :evil: )


szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sheila!

Köszönöm szépen a sok infót.Mielőbb be is jelentkezünk.Teljesen megértelek,hogy nem akarsz várni.Én idén leszek 32,de így is sietős,úgy szeretném,ha a fiamnak testvére lehetne,tudnának játszani együtt...Nálam az allergia a szülést követő nyár végén jött elő és évről évre súlyosbodik.Csak komoly gyógyszerek szedésével élem tul azt a 2 és fél hónapot,bár terhesség alatt van rá esély,hogy gyengül,de nem tudom,mi a helyes.Azt hiszem ezzel kapcsolatban is keresnem kell valakit,aki otthonvan benne,mert az én dokim nem foglalt állást. :roll: Te akkor ide jársz nőgyógyászatra is,vagy emellett van nőgyógyászod és itt a speckó vizsgálatokat végezteted?

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter!

Nőgyógyászatra több helyre járok :lol:
az éves cytológiát pl. itt Győrben csináltatom mindig, egy idős cytológus főorvos magánrendelésén, saját laborja van, és egy héten belül postán kapom meg az eredményt.
Vele nagyon elégedett vagyok, bár bejelentkezni hozzá macerás ( múlt héten jelentkeztem az idei, aktuális vizsg.ra, és márc.20.-ra kaptam időpontot :lol: )

persze sűrgős eseteket soron kívül fogad, én is voltam egyszer, műsoron kívüli vérzéssel.

terhesgondozást, szülést azonban Ő már nem vállal.
mivel a dokimban csalódtam, akinél a három gyerekemet szültem, és a győri kórházba a lábam se teszem be többé,
a terhességi vizsgálatok és a műszeres befejezések a Telki kórházban történtek ( remélem legközelebb már szülni is fogok ott )

Czeizelékhez azért mentem vissza mikor babás lettem,mert nem akartam olyan korán terhesgondozásra menni (az előzmények miatt :( ), viszont ŐK is figyelemmel kísérik a hozzájuk fordulók sorsát, így ezt a korai UH-t ( ami azért fontos, nehogy méhen kívüli terhesség legyen ) bár, nálam még soha nem volt, de ezek után már semmiben nem lehetek biztos :(
szóval, az 5000Ft-os díjban ez is benne van...

és ha sikerül a várva-várt kisbaba, kicsit a "sajátjuknak" tekintik majd, láttam ott kék és rózsaszín szülinapi üdvözlőlapokat, azért szerintem ez aranyos dolog. :)

én is szeretném, ha Melissának lenne játszótársa, bár most már legjobb esetben is majd' 6 év lesz a korkülönbség, de legalább kiélheti majd " anyai ösztöneit " ( szinte látom, ahogy izgatott pofival áll a kiságy mellett :) )

látom, Nálatok Bálint is elmúlt már 9 éves, ennek a korkülönbségnek is megvan az előnye!! :)
nálunk Patrik és Melissa között 9 év 2 hónap a korkülönbség, és fantasztikus látni, ahogy óvja-védi a húgát ( a kislány is imádja :) )
és nyugodt szívvel rábízhatom, ha hirtelen el kell szaladnom v.hova...olyan is volt, hogy orvoshoz kellett mennünk, még ebédet is készített maguknak (tavaly ).
és néha játszanak is együtt és nézik a Minimaxot :D pedig Patrik már elég nagyfiú :)


jó hosszúra nyúltam, most már Ti is írjatok :)

Tontica!

Mi újság Veletek?

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


ja, és szerintem is allergiaügyben szakemberrel, pulmonológussal beszélj, ők jobban tudják, hogy mit szedhetsz terhesen, mint a nőgyógyászok / tisztelet a kivételnek /.

még akartam írni, hogy Melissánál még ekcémás is lett a kezem, szülés után kb. fél évvel múlt el :(

eddig eszembe se jutott, hogy még ilyen is adódhat újra :roll:

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


sziasztok!

Tegnap olvasgattam egy kicsit a neten, eléggé szkeptikus vagyok a csillagok állásában bizó fogamzási naptárakban :lol: , de rátaláltam a Jónás-módszerről egy leírásra. Megtaláltam a honlapot is, ahonnan le lehet tölteni, de a diagramot hogyan kell értelmezni? Eszerint nekünk gyakorlatilag egész hónapban próbálkoznunk kellene :lol: , mert a naptár szerint (ha jól értelmezem) ma estétől 4 napig vagyok termékeny, az ovuláció kalkultor szerint pedig éppen az ezt követő időszakban kellene próbálkozni. :lol: Nyuszi hadjárat indul :!: :lol: Igaz így gyakorlatilag megduplázódik az esély, ha mindkét módszert követem. :wink: Hallottatok erről valamit, hogy a diagramot egészen pontosan hogyan kell értelmezni?

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!

Tündér:A babaneten a fogamzás cimszó alatt,a Jónás módszer avagy fogamzás a holddal topicon 10.oldalon leirják pontosan,illetve van egy link hogy hogy kell értelmezni a diagrammot.Azt hiszem ezt keresed..

Tontica:Mi van veletek?Hogy vagytok?Lassan mi is visszaszámolunk :D .

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Bocsi:Fogamzás kontroll a holddal.Igy a helyes..

Kép

Kép
ancsa03
 
 


Sziasztok!

Eszter: Egy barátnőm antihisztamin szedése mellett lett terhes, neki végül egészséges babája lett . Az orvos rokon azt tanácsolta neki vetesse el inkább, a terratológiai tanácsadáson pedig azt mondták nem okoz magzatkárosodást. A biztos mégis az, ha egy anyuka nem szed semmijen gyógyszert az első három hónapban.

Tünde: sajnos a Jónás módszerhez nem értek, és nem is hiszek benne, de azzal tényleg csak nyerhetsz ha duplán próbálkozol! :D

Tontica : mit mondtak uh-n?
babicskó
 
 


Ne haragudjatok Lányok, hogy közzétek tolakodok! Már nagyon régóta olvaslak benneteket, de soha nem gondoltam volna, hogy egyszer még "közzétek fogok tartozni". Remélem ezzel nem bántottam meg senkit, de szerintem mindenki úgy van ezzel, hogy vele ez nem történhet meg.
Rólam annyit, hogy van egy 26 hónapos kisfiam, aki első próbálkozásra összejött. Idén januárban határoztuk el, hogy szeretnénk neki kistesót, aki szintén elsőre sikerült. Múlt hét pénteken elkezdtem barnázni, és felhívtam a dokimat. Megnyugtatott, hogy valószínűleg most kellene megjönnie, ez ilyenkor előfordul /utána számoltam, valóban mostr lett volna a mensim, ha nem vagyok terhes/, mert a szervezet nem felejt, és ágynyugalmat parancsolt. Sajnos másnap már egy kicsit véreztem, és mivel a doki éppen ügyelt a kórházba, bementem. akkor derült ki,hogy az elvileg már majdnem 8 hetes terhességemnél a petezsák mérete csak 5-6 hetes kornak felel meg és nincs benne semmi. Adott egy hetet, hogy a természet magától megoldja a dolgot. Pénteken kell uh-ra mennem és ha ez nem történik meg addigra, akkor műszeresen kell befejezni a terhességet.
Az eszemmel tudom, hogy inkább most, mint később, de a szívem ezt nem mindig akarja elfogadni. Ezért egyszer teljesen jól vagyok, és a másik percben meg sírok. Úgy gondolom, ha nem lesz műszeres befejezés, akkor talán könnyebben átvészelem ezt az időszakot, de tudom, hogy a lelkem csak akoor fog megnyugodni, ha újra terhes leszek.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy elindult a folyamat. Legalábbis tegnap délután nagyon görcsöltem, véreztem, és darabok is jöttek /már bocsi/. Nagyon fájt, de nem csak testileg, hanem lelkileg is. Mára viszont már csak minimálisan vérzek, de néha még elég erős görcseim vannak.
Hát ez az én történetem. Ha esetleg ismerős valakinek, akkor ne lepődjön meg, mert egy másik felhasználói néven egy másik topikban már találkoztunk. Mivel úgy gondoltam, hogy már nem az vagyok aki az eset előtt, így "tiszta lappal" szeretnék indulni itt is, új nicknév új esély!
Ne haragudjatok, ha kicsit hosszúra sikerült, de nagyon jól esett kiírni magamból, éls tudom, hogy itt csakis olyanok vannak, akik teljes mértékben megértik amit érzek. Köszönöm, hogy meghallgattatok!
Vendég
 


Nem voltál túl hosszú - emiatt ne aggódj!!!

Hát döbbenet, hogy szinte naponta többen leszünk ezen az oldalon - persze olyan jó, hogy itt vagy, csak hogy miért, az a rossz.......

Természetes, ha úgy érzed, hogy a lelked akkor nyugszik meg igazán, ha újra kismama leszel - ne keresd most az okokat, ne hibáztasd magad, meg igazán senkit sem a környezetedben - ettől csak a te csöppnyi erőd fogy még gyorsabban. Próbáljatok meg a szép részére emlékezni: mikor kiderült, hogy titeket választott ez a baba, mikor már tervezgettél, hogy milyen lesz vele, s azokra a napokra, amiket az öröm járt át - ezeknek az emlékét meg kell őrízni, hogy legyen miből elkezdeni az építkezést. Aztán szerintem bátran sirasd, sirassátok meg ezt a picurkát - adj időt magadnak a gyászra, nem várja senki, hogy holnap jobban legyél, de mindenki örülni fog, ha holnapután esetleg már észreveszed, hogy rád is süt a nap. (mi 22 hetesen 2 hete veszítettük el az ikreinket...) Itt az oldalon nagyon kedves emberek vannak, hidd el, biztosan lesz, akinek a sorait különösen szívesen olvasod majd, keresd meg ezeket az embereket, akik nem feltétlenül sajnálnak majd, de bíztatni biztosan fognak-fogunk. Aztán ha letelik az orvosok által előírt várakozási idő (ettől én meg tudnék őrülni - a többiek már tudják milyen türelmetlen vagyok) meglátod, hipp-hopp megérkezik a várva várt kisbaba először a pocakodba, aztán hamarosan a karjaidba is. Csak bízni kell benne nagyon..... :lol:
julika79
 
 


NodY!

Szia,ugye az vagy,akinek én gondollak.nagyon örülök,hogy egy topicban maradunk és így lesz még módunk továbbra is kapcsolatban maradni.Majd támogatjuk egymást és meglátod,talán megint közös szülést tervezünk a közös dokinknál. :D Ne mondd,hogy te már más vagy,mert hihetetlen,hogy az ember lelke mire képes.Én hétfőn egy hete,hogy átestem ezen a műszeres befejezésen és már könnyek nélkül lapozom a terheskönyvem,mert tudom,hogy nemsokára lesz babám.Majd egütt véghezvisszük,meglátod. :wink: Nagyon örülök,hogy itt vagy,azaz nem annak,hogy itt,de érted. :wink:

Sheila!

Bejelentkeztem a Cejzelhez,5-én megyünk,nagyon várom és tele vagyok új reményekkel,talán nem illene ilyet írnom,de néha már boldog vagyok és alíg várom,hogy teljen az idő és legyen babám.Allergiatémában is kutakodok és meg sem állok egy jó szakemberig.

Babicskó!

Sajnos én is szedek az allergiaszezonban antihisztamint,de én elviselem az összes tünetet,ha tuti,hogy ababa nem szenvedi kárát.Én ettől rettegek.De majd kiderül mit mondanak a dokik.

Én magam nem hiszek a jónás módszerben,de az tuti,hogy több próbálkozás nagyobb esély. :D Mindent ki kell próbálni.

Tontica!

Kérlek jelentkezz,nagyon aggódok érted.Ugye minden rendben?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Kedves Julika!

Hát tudod az én esetem semmi a tiédhez képest! Én "legalább" még szívhangot se hallottam, és mozgást sem éreztem még! Bár talán nem is ez számít, hanem maga a tény! A türelemről csak annyit, hogy én is türelmetlen ember vagyok és utálok várakozni! Sokat nézelődtem, és örömmel láttam, hogy vannak olyan dokik, akik egy mensit javasolnak és utána lehet újra próbálkozni. De hallottam olyanról is, hogy egyből a vetélést követően esett teherbe valaki és gondmentes terhessége volt. Amennyiben spontán történik meg a vetélés, és nem kell műszeres befejezés, akkor meg fogom beszélni a dokimmal, hogy én egyből szeretnék próbálkozni, amint elmúlt a vérzésem. Nem bírok várni, mert addig nem tudok csak erre gondolni!

Eszter! Az vagyok, akinek gondolsz! :wink: Talán miattad is jöttem ide, mert ismerlek, és jó újra veled egy topicba tartozni, bár szívesebben lettem volna valamelyik babavárósban, de ami késik az nem múlik! Talán tényleg egyszerre szülünk egy dokinál!

Ne haragudjatok lányok, de még bele kell rázódnom ebbe a topikba. Visszaolvasni nem volt erőm, de remélem hamarosan mindenkit megismerhetek majd!

Tontica! Neked viszont utánad néztem, mert láttam, amit Eszter írt, hogy aggódik érted! Jaj, nagyon nem irigyellek! Gondolom, hogy mennyire aggódsz, de pihenj sokat, és bízz abban, hogy most nem lesz semmi baj! És jelentkezz, hogy mi van veled!
Vendég
 


Nody!

Örülök,hogy te vagy az.Én sem szeretnék nagyon várni,bár én pár vizsgálatot szeretnék előtte feltétlenül,és nekem van 6 hét kötelező önmegtartóztatás is a műszeres befejezés miatt. :cry: Én 2 hónapot szertnék várni,ha a dokik is rábólintanak és allergia ügyben is kapok valami biztató hírt ,akkor mi is belevágnánk.Úgyhogy jó eséllyel babázunk majd együtt.A szeptemberi topicba megírtam ,persze csak tárgyilagosan,hogy mi van veled,mert megláttalak a táblában és azt gondoltam,hogy talán így könnyebb,ha szólok.Remélem nem baj,nem akartam fontoskodni. :oops: A dokidban bizol továbbra is,ugye? Én is szeretném,ha ő maradna,bár még nem válaszolt a mail-re ,amit írtam neki,lehet,hogy nem is szokott.De ha nem ír,majd felhívom és megbeszélem vele a továbbikata.Ha jó a hozzámállás,akkor megtartom. :lol:

Mindenkinek szép estét

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok!

Nody sajnálom, hogy veled is megtörtént ez a szörnyűség, mindannyiunk rémálma. Bátran írj le bármit, hidd el mi szívesen végigolvasunk mindent ami csak a szívedet nyomja. Az első időszakban nagyon jó kibeszélni a sok keserűséget, mert ugye a környezetünkben nagyon vigyáznak rá, hogy véletlenül se kerüljön szóba, vagy ha mi mégis beszélnénk róla, akkor elterelik a témát.
Szóval mi itt vagyunk neked ismeretlen ismerősök.

Tontica mi van veled?

Lányok én nem ismerem a Jónás módszert, nekem a 2 napos lepedőbajnokság bevált, szerintem naradok annál.

Babus

Sheila olyan jó dolog, hogy ilyen szép nagy családod van és még nagyobbat szeretnél. Megmondom neked őszintén, most hogy az első babám elmelt, mégjobban ráizgultam a nagy családra és én is több gyerkőcök szeretnék kettőnél. Persze most egynek is nagyon örülnék.
Vendég
 


Babus!

Biztos vagyok benne, hogy Neked is sikerül a nagy család :)
Igazából két gyereket nevelünk, mert a 21 éves fiam nem lakik velünk...
sajnos Ő úgy döntött annak idején, hogy az apjával marad, akkoriban ott többet lehetett a tejbe aprítani :(

most már kifejezetten jó viszonyban vagyunk, klassz srác, van egy helyes kis barátnője is :)

Eszter!

Téged kicsit irigyellek :)
olyan klasszul állsz a jövődhöz, sok felesleges fájdalmat megspórolsz Magadnak...tetszik az optimista hozzáállásod, ne aggódj, teljesen normális dolog ez.

nem vagyunk egyformák, én pl. önmarcangoló típus vagyok, enyhe depis hajlammal :(
az első vetélést valósággal katasztrófaként éltem meg, nem tudtam napirendre térni a tény felett, hogy velem, PONT VELEM hogy fordulhatott elő ez, mikor mindig pikk-pakk estem teherbe, és a létrejött terhesség atombiztos volt...
Rolanddal pl. (18 évesen ) végigbarnáztam az első trimesztert ( mit tudtam én, hogy az nem normális dolog :roll: ) aztán. volt egy autóbaleset 4 hónapos terhesen, 8 hónaposan árokba estem biciklivel, ( nagyon felelőtlen, túl fiatal voltam :( )
végül súlyos toxémiám is lett, de a fiam Hála Istennek makk egészségesen született...

a második vetélés után hamarabb talpra álltam lelkileg, de idő kellett levetkőzni a f,

ásultságot és rászánni magam a vizsgálatokra...ez az idő most jött el :)
lefutom a köreimet, és áprilisban belevágok, már alig várom :)
majd írd meg, mi volt Czeizeléknél :)

Nody!

Üdv köztünk, itt megvigasztalódsz Te is.

Tontica!

Kérlek, tudasd velünk, hogy vagytok, nagyon aggódunk...

szóval, ügyes vagy :)
szerintem eddig engem a hozzáállásom is gátolt a sikerben

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Bocsánat:

az utolsó bekezdés "szóval ügyes vagy"még Eszternek szólt, de írás közben 3 különböző dolgot csinálok, látszik is :roll:

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok!

Bocsi hogy csak most irok, a doki 2,5 orat varatott minket mert csaszarozott. Aztan vegig kellet hivni az egesz csaladot aztan enni es lefektetni a kisnagyfiamat!

Minden ok, nem verzek (azert kaptam ra utrot) helyrejott a herpeszem es ket kis sziv dobogasat hallottam, nagyon aranyos volt a doki mert megmutatta es meg is hallgattatta velem a babakat. A nagyobbik: 7,4 mm a kissebbik: 6,8 mm Szerintem a nagy a fiu a kicsi a lany!

Nem lett jo a kep mert nincs eleg feny majd holnap napfenynel lekapom normalisabban.

Kép


Apa szerintem kiakadt mert nagyon komoly es nem szol hozzam aztan elment egyedul aludni, gondolom ido kell Neki amire felfogja!

/Ne haragudjatok, nem tudtam visszaolvasni, hulla vagyok, majd holnap!/

Jo ejszakat!

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Tontica: mi az, hogy kiakadt? :roll: Eddig nem tudta, hogy ketten vannak? Vagy csak most tudatosult benne igazán a tény?

Nody: üdvözlet közöttünk, gyere és írj ki magadból mindent, amit ezzel az esettel kapcsolatban érzel.

Ancsa: köszi, megtaláltam a leírást, én is így értelmeztem, ahogyan le van írva. :)

Sheila: így már értem, hogy miért írtad korábban, hogy már 3 gyerek van. :) Azon agyaltam, hogy elírtál valamit, vagy csak én értettem félre a helyzetet, mert csak két vonalzót látok a neved alatt. Így viszont már teljes a kép. :D

Kép
Kép
tündér09
 
 


Tontica - jó az a kép hidd el így is!!!!!!!!!!!! Nálunk a fiú volt a kisebb mindig, de aztán a 22. hét felé ügyesen behozta a lányka méreteit......nagyon drukkolok, hogy ezután a nagy izgalom után minden a legnagyobb rendben legyen, s örömmel élhesd meg minden egyes napját a várandósságnak!!!!!!!!!!!!

pusszantás mindenkinek
julika79
 
 


Eszter, Julika:

Nekem csak 3-4 hét "tiltást" mondott az orvos műtét után. Az újbóli azonnali próbálkozásról én annyit mondanék, hogy egy barátnőm (pont aki szedte az antihisztamin) vetélés után két hónappal lett terhes és rendben megszületett a babája. De az orvosa letolta, mert nem várt három hónapot. A műtét során jobban lekaparják a nyálkahártyát mint ami egy menzesz során távozik, így kell idő, hogy az újra regenálódjon. mert ha nem elég vastag, a baba nem biztos, hogy jól meg tud tapadni. :?

Tontica gratulálunk a babákhoz. Apuka megijedt az ikrektől??? nem csodálkoznék rajta, én is megijednék :D
babicskó
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok,ha rövid leszek,de annyira izgulok a holnapi uh miatt,hogy alig tudom összeszedni a gondolataimat!

Köszönöm, a kedves fogadtatás! Nagyon jó, hogy van ez a topic, mert rájöttem, bárki bármit is mond, hogy igazán csak az érti meg, hogy ilyenkor mi játszódik le az emberben, aki maga is átélt ilyet.

Eszter! Nem baj, hogy megírtad a másik topickban, legalább nem nekem kellett.

Tontica! Örük, hogy minden rendben veletek! A férjed viselkedésén meg nem érdemes gondolkodni, mert a férfiak teljesen másként reagálnak le dolgokat, mint a nők.

Ma a ksifiamnak véletlenül ráléptem az egyik kedvenc buszára, ami tropára tört. Annyira sírt szegény, hogy én is vele bőgtem, úgy sajnáltam. SZegény apa meg nem tudta,hogy ki vigasztaljon. Holnap veszek neki másikat, mert olyan lelkiismeret furdalásom van. Most megyek, lefekszem én is, amíg ő alszik, mert kicsit gyengének érzem magam.
Vendég
 


TONTICA! :) :) :)

Nahát, milyen csodás hírek...örülök, hogy minden rendben a Babucikkal :) annyit gondoltam Rátok!!! :)

Apuka miért reagált olyan furcsán? sokkot kapott? :)
szerintem sokan így lennének, de aztán annál nagyobb az öröm!! :)

Nody!

Sajnálom a PiciFiadat :( remélem, kapsz ugyanolyan buszt :)





Holnap derül ki, hogy kiürült-e a méhed?
Az első vetélés nekem is beindult itthon, másnapra volt tervezve a m. bef...azon az éjszakán olyan fájdalmaim voltak, mint soha, biztos a lelki kínok miatt is :(
távoztak nagyobb darabok is :( , reggelre már mérséklődött a vérzés, és a fájdalom is...utána gondolkoztam, hogy talán nem is kellett olna műtét :( pár nappal tovább véreztem volna, de a természet végezte volna a dolgát.

Tündér!

Hát igen...szinte gyerekfejjel szültem Rolandot, de annyira vágytam egy babára :) így utólag: várhattam volna pár évet, de nem bántam meg :)

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sheila! Igen, holnapra derül ki, hogy kiürült e a méhem, és kell e a m. befejezés. Vérezgetek, hol erőssebben, hogy gyengébben, és erős görcsök mellett darabok is jönnek, úgyhogy remélem minden rendben lesz. Bár azt nem tudom, hogy ha holnap is fogok vérezni, akkor hogy fog megvizsgálni, bár gondolom nem én vagyok az első páciense, akit így vizsgál. /azért ha valakinek van ilyen tapasztalata, ossza meg velem, hogy legalább ezért ne izguljak/.
Vendég
 


Nody,

szerintem hasi UH lesz...engem is úgy vizsgáltak az első vetéléskor Telkiben.
Azt mondta a doki, hogy olyankor csak hasi UH, úgy is látszik, aminek látszani kell :(

egyébként én barbarizmusnak tartom a mindenáron végzett m.bef-et, pl. Amerikában úgy tudom, hogy más a trend.

Olvastam a Brooke Shields könyvét ( szegénynek borzasztó nehezen jött össze az első babó :( ) volt egy vetélése is.

Őt hazaküldte az orvos, mikor észlelték a magzatelhalást és szépen kivárták, míg a természet elvégezte a dolgát :(
igaz, neki volt egy súlyos méhszájműtétje, gondolom nem kockáztatták a méhszáj műszeres tágítását, ha nem muszáj :(

sajnos a második vetélésnél ( Uh-n derült ki, hogy nincs szívhang )
kértem, hogy azonnal fejezzék be a terhességet...most utólag, tiszta fejjel bármily borzalmas, lehet, hogy kellett volna várni inkább pár napot :?:

nem tesz boldoggá a gondolat, hogy három hüvelyi szülés után még "műszeresen" is nekiestek a méhszájamnak, remélem, nem lesz ebből gond később :(

biztos régen is voltak spontán vetélések, akkor is lezajlott valahogy, nem?
sokszor talán nem is tudtak róla a nők, hogy terhesek voltak, de elvetéltek ...

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok!

Nekem,amikor megtudtam a rossz hírt,az volt a legfontosabb,hogy megszabaduljak a halott kis embriótól.ne értsetek félre,de elviselhetetlen volt számomra az az egy éjszaka is,amíg bennem volt és tudtam,hogy már nem dobog a kis szíve.A műszeres befejezéstől féltem,de megkönnyebbülés volt,hogy túlvagyok a szörnyűségen.Persze az lett volna a legjobb,hogy ha már így kell lennie,akkor inkább arra rohantam volna a kórházba,hogy magától eltávozott.De nekem nem így lett.Én lelkileg nem bírtam volna ki,hogy várjam, amíg a természet elrendezi a dolgát.De remélem ezt minannyian utoljára éltük át. :wink:

Nody!

Drukkolok,hogy mire megvizsgálnak,már túllegyél rajta és ne kelljen beavatkozni.Ha azonban mégis másként alakul,ne ilyedj meg,mert ugye ugyanoda mész mint én és a világ legemberibb csapata fogadott és szinte már a műtőasztalon gyógyították a lelki sebeimet a legkedvesebb hozzáállással és biztatással,amit ott kaptam.

Tontica!

Annyira boldog vagyok,hogy minden rendben van veletek.hamarosan nagy család lesztek és csak egy rossz emlék marad ez a pár nap,meglátod.Tiszta szívből drukkolok értetek.

Sheila!

Én is fiatalon szültem Bálintkámat és a világ legcsodálatosabb dolga,hogy anyává válhattam.Már a + teszttel a kezemben az lettem.Na ezért olyan nehéz majd másként éreznem legközelebb,hogy megkíméljem a lelkem.Elhatároztam,ha megint terhes leszek megpróbálom az első 12 heteh úgy eltölteni lekiekben,minha a + tesztért drukkolnék,50-50%,szép álmokkal teli időszak,aztán a többi 6 hónapot meg úgy mintha normál esetben megtudnám a + eredményt,hogy még bármi lehet,de halkan örülhetek.Remélem sikerül majd így megélenm ,mert ha rágörcsölök azzal nem kerülhetem el a sorsot,maximum rontok az esélyeimen és pokollá teszem ezt az időszakot a magam és a környezetem számára.Szép kis elmélet,kiváncsi vagyok majd a realitásra. :lol:

Babicskó!

Nagyon köszi az infókat,megszívlelendő,nem is tudom,hall sok mindent az ember.Nálam az szól a baba mellet,hogy szeretnék túllenni az első trimeszteren az allergiaszezon előtt,meg azt hallottam,hogy művi befejezés után könnyebb a teherbeesés,mert nyitottabb a méhszáj,illetve még "emlékszik" a szervezet a terhességre.nem tudom mi igaz belőle.Ami ellene szól,hogy én is félek,hogy a méhnyálkahártya nem készült fel a beágyazódásra,hogy nem lesz időm az összes vizsgálatra amit szeretnék és hogy közel az allergiám,amit biztonságosabb volna baba nélkül átvészelni. :roll: Jó kis dilemmák. :wink:

Olvastam a palástfű teáról.Ismeritek,esetleg használja valaki?Én monjuk annyi vitamint eszek,hogy mellé nem is kellene kajálnom,még sem maradt meg a bab. :cry: A fene se tudja,mi a helyes. :roll: A lényeg,marad az optimizmus,minden nap egy új esély és nekünk is sikerül idén,mert nem lehet másként.A gondolatnak teremtő ereje van,remélem ez igaz.Mondjuk terhes még senki nem lett gondolati úton,de talán a kihordásban majd segít. :lol:

Puszi

ESzter

Kép

Kép
anubias
 
 


Babicskó - szárnyaim nőnek az ilyen hírektől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! azt hiszem ezek adják a legtöbb erőt az újrakezdéshez!!!!!!!!! márpedig arra szükség van, emlékeztek, írtam, hogy nekünk lombikos babák laktak a pocimban, most meg nagyon arra gyúrunk, hátha valaki csak úgy magától odatalál........ :oops:

Anubias - jó ez az elmélet-duma tényleg - jót mosolyogtam rajt!!!!! én is ilyen vagyok - eltervezem, megszervezem, s közben el is hiszem, hogy úgy lesz!!!!!!!! Remélem együtt babakocsizunk, nagyon jó lenne veled (is)!!!!!!!! :lol:
julika79
 
 


Sziasztok Lányok!

Eszter én is úgy voltam vele, ha már meghalt a babám, akkor fejezzék be a terhességem minél hamarabb. Meg persze az motoszkált bennem, hogy minél hamarabb helyreálljon a szervezetem és vállalhassam a következő terhességet.

Sheila
biztosan semmi gond nem lesz a műszeres befejezés után. Ha valamit elszúrtak volna már kiderült volna ne félj!

Nody ne izgulj a vérezgetés miatt az orvos már biztosan sokmindent látott a praxisa alatt.

Tontica, gratula az ikrekhez. Vigyázz nagyon rájuk.

Lányok én olyan hisztis vagyok, azt hiszem most nem jött össze a baba ebben a hónapban. Bár jövő héten minden ki fog derülni.

Babus
Vendég
 


Sziasztok!

Julik!

Naná,együtt fogjuk tolni a babakocsikat,benne az egészséges 9 hónapra született babákkal,mert megérdemeljük. :D :wink:

Babus!

Miből gondolod,hogy nem jött össze? Vagy csak afféle megérzés? Hőmérőzöl?Ha igen ,dobj fel a görbédet.Én már most elkezdtem mérni,hogy lássam mi folyik odabent,de eddíg csak egy hőegyenesem van görbe helyett,ugyanis minden nap ugyanazzal a hővel ébredek.Komoly hormonális folyamatok zajlanak odabent. :lol: De most 2 napja érzek ezt azt,hátha már most lenne pé-m.Akkor jövő hónapban lehetne hormonprofilt nézetni, és esetleg már próbálkozni?! :roll:

Bárcsak lennék öregebb egy évvel.Pedig megvisel,ahogy szaladnak az évek,de most jó lenne látni a jövőt,vagy méginkább túllenni ezen a félelmekkel teli időszakon. :?

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?