Sziasztok
Egy kicsit hulla vagyok...
Kétóránként ébredt ugyanúgy mint eddig... DE nem vettem ki és nem kapott cicit! Megöleltem és elmondtam neki, hogy most aludni kell... kimentem a szobából persze ordított de 5 percig sem tartott elaludt... Szerintem nagyon jól viselte... látszik, hogy csak rossz szokás nála az éjjszakázás nem arról van szó, hogy fáj valamije... nem is úgy sír... A baj csak az, hogy egy szobában van az ágyunk így én egy ideig a folyosó szönyegén ücsörögtem...
át kellene rakni a kicsi szobába amit eleve neki rendeztünk be, csak az a baj, hogy ha valaki lehúzza a Wc-t az olyan lenne neki mintha a Niagara alatt ébredne éppen, ugyanis közös a fal...
így most tanácstalan vagyok!
Hétkor amúgy megkönyörültem és megszoptattam... abba se akarta hagyni...
Ma éjjel is megpróbáljuk!
Köszönjük a bíztatást!
Sasha
Én valahogy úgy vagyok vele, hogy az anya idegállapota legalább olyan fontos mint, a baba igényei... különben felborul az egyensúly... én már tiszta idegroncs vagyok... mindenki idegesít, veszekszem a férjemmel, apósomat nem bírom elviselni, bőgök... nincs semmire erőm, állandóan el akarok ájulni a fáradtságtól... arra jutottam, hogy ez nem állapot...
Szerintem a fájdalmas sírását meg tudom majd különböztetni... és neki is pihennie kell éjjel nem pedig labarézni...
De én sem tartom rossznak amit te csinálsz!
Csak szerintem ez az egész két emberről szól a gyerekről és az anyjáról... a kettőt nemlehet szétválasztani...
Képzeljétek olyan aranyos volt az előbb mondom neki Szia gombóc! Erre megfogja a gombomat! Olyan kis cukimanó!
Amúgy a ma reggeli méricke eredménye
63 kiló! juhéjjjj
nekem küldhettek kicsinyíteni képet ha nem megy pikk-pakk megcsinálom!
Úgy bírom, hogy egyre inkább elpapásodik az oldal!
Mancs
Petike tényleg nagyon aranyos a vonalzós képen!