SZIASZTOK!
Megjöttem
Leventének nagyon boldog első születésnapot kívánunk!
Hazudnék ha azt mondanám, hogy mindent visszaolvastam
De, legyen mentségemre, hogy RENGETEGET írtatok! Viszont igen, visszanéztem, mert nagyon kíváncsi voltam a talira (amurpl most az egyszer kimaradtunk
).
Így hát láttam a szülinapi jókívánságokat és mindenkinek nagyon köszi Szonja nevében is! Mamac neked extra köszönet amiért előkerested a fotókat
Látom, hogy a tali szupi volt. A csíkos zokni Kacajklubban nagyon divat
Látom Kormibá ismét elfoglalta a megszokott helyét. Lassan lehet dedikálni ott az asztal sarkát
Sőt, látom csatlakozott is hozzánk! /Azért majd szóljatok ha már csak az én uram hiányzik
/
És Dada is talizni volt. És Levi most is az ugrálólabdát eszegette. És Nokedli minden anyukánál volt egy kicsit. És nem csoda, hogy hízik a gyerek amikor csokis kekszet eszik
/Nálam meg kvázi tilos volt a süti,....hogy anyának több jusson
/
Cooltól tudom,...és nagyon nagyon szurkoltam, hogy mindneki meggyógyuljon és senki pluszban ne legyen beteg! Látom, most Beninek kell extra drukk, hát jelentem nálam megvan és már utazik is felé!
Mancs, nálad az a legbosszantóbb, hogy smink nélkül sem látszol smink nélkül! Egyébként sztem jó a hajad!
Eszti fogyásáról inkább nem szólok főleg, hogy Várgesztesen egyfolytában zabáltam és most már érezni szeretném azt amikor éhes vagyok,....mert még éhes se voltam és már ettem/-tünk. Ez hanyadik bűn is?
Mák, üdv újra közöttünk
Nos, semmi képes aláfestés, mert most töltődik az aku és nincs elem a házban
De, nem ússzátok meg, mert lettek szupi képek! És olyan jól éreztük magunkat, hogy szombaton úgy döntöttünk ráhúzunk még egy napot. Szerencsére most nincs főszezon és így maradhattunk
Így beszámoló majd képekben,....
N.