Sziasztok!
Gyorsan írok magunkról,aztán
,és megpróbálok válaszolni.
Múlthéten nem nagyon volt időm netezni,mert a kocsim szervízben volt.Így Mátét sem tudtam vinni bölcsibe.Mellett meg aztán nem sok mindent lehet csinálni
Pénteken elmentünk Apával a Zemplénbe vadászni.
Egy világvége zsákfaluban laktunk Vágáshután, a főúttól kb.10 km-re bent az erdőben. Lányok, meseszép volt a falu is és a környék...ÁLomszép!!!Nagyon szeretem a Tátrát, és ennek itt már nagyon érződött a hatása.
Olyan mintha nem is Magyarországon lettünk volna,valahogy annyira más az ott élők mentalitása.Kezdem azzal,hogy nincs szemét...Mintha az ott élők sokkal jobban tudnának vigyázni a környezetükre.Nincsenek kerítések,csak épp akkora amit szinte átlehet lépni.A falu tele volt faragott szobrokkal,padokkal.És semmi nem volt tönkre téve.
Rengeted újonnan épült ház van és nagyon sok amit felújítottak. Leesett az álam tőlük. Olyan igényes szép házak voltak,hogy csak pislogtam,azon gondolkodtam,hogyha valakinek ilyen a nyaralója akkor miben lakik?!Nézegettünk házakat,hogyha esetleg a Tiszai vadászat megszünik akkor valamit vennénk itt.Az alap ahonna indul egy ház 18.millió
No comment.
a szegény magyarok
És ami még nagyon tetszett,hogy nincs térerő!!!
Elkellett mennem majdnem 3 km kocsival,hogy feltudjam hívni az anyumat.Szeret aggódni
Pénteken beszéltünk utóljára és már biztos voltam benne,hogy az FBI-al kerestet minket
Egy nagyon szép vendégházban laktunk.Saját konyha,fürdő,szobák.(egész évben kiadják,ha valakit érdekel,péntek délutántól, vasárnap estig voltunk 20.000.-ft -ért)
Apa két napig vadászot,eredményesen.Nagyon boldog volt,minden álma,hogy egy ilyen területre bekerüljön.
VAsárnap elmentünk kirándulni.Körbejártuk a környéket .Voltunk a Fűzéri várban,megis másztuk a hegyet.Igaz felfelémenet találkoztunk a várgondnokkal,aki mondta,hogy sajnos elkéstünk mert most zárt be
.Azért mi felmentünk,megérte
Voltunk Hollóházán.Számomra nagy csalódás volt.Lepusztult,koszos,semmitmondó település.Ahhoz képest,hogy a porcelánja világhírű nem sokat invesztálnak a gyárba.Ahogy az kinézett,döbbenetes!
Máté nagyon jól érezte magát,és a hegyi levegő is jó hatással volt rá.Olyan étvágya volt mint egy farkasnak,és nagyon jókat aludt!
De piszok messze van.Háztól-házig 265 km
Bőrkeményedés nőt a fenekemre mire hazaértünk
Kicsinyítek képeket és rakok fel ,de most megyek eszem valamit mert kiugrik a szemem