Új privát üzeneted érkezett!

Zizo,
Hát, nem? Egyszer már csak bejön! :lol:
2005-nek, 2006-nak is így vágtam neki, most 2007 talán az én évem... :oops:
És persze minden kedves topicos várakozóé! :wink:

Ott biztos van hó, ha más nem fújnak rá műhavat! :D

Ha süt a nap, nagyon vigyázz az arcodra, pár éve nagyon megjártam, igaz az márciusban volt! :roll:
angel37

Hanna , Zizo :) Köszönöm szépen a kérdést. Nem szeretek panaszkodni ezért is nem írtam, de nem vagyok túl jól. :( Bár Krizsa azt mondta még 2-3 hét és jobb lesz, de az még olyan sok!! Kezdek kételkedni benne, hogy jobb lesz. :( Ne haragudjatok, hogy panaszkodom, de jólesik, hogy vagytok!! :) Csak Ti vagytok Nekem! Egész nap itthon vagyok egyedül. :( Elég rossz.

angel :) Ez az év a disznó éve, ráadásul az arany disznóé ami különösen szerencsés!!!! Látod Nekem is szerencsét hozott. :) Biztos Nektek is csak jót fog hozni!! Amúgy Én tudtam, hogy most fog sikerülni, mert Nekem a páratlan évek a szerencsések a párosak sajnos mindig szörnyűek!! De most végre 2007 van és ez a kismamik éve!! :) Meglátod sikerülni fog!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Angel!
Muszáj lesz egyszer végre bejönnie én is úgy gondolom!!! :lol:
Úgyh most a jelszó: Hajrá 2007!
Ja és nem talán, hanem biztos, úgyh Neked külön Hajrá Májustól!
Okés, igyekszem, majd előkeresem a legnagyobb faktorszámú naptejet, mert nekem eléggé fehér a bőröm... úgyh köszi h szóltál!

Dido!
Szerintem mindenkinek az a legnehezebb amit átélt! :evil: Mondhat bárki bármit...
Viszont a Kaaliba jó helyen leszel az biztos. Még egy kérdésedre nem válaszoltam: én úgy tudom h feltétel a HSG ahhoz h elkezdjék a beavatkozásokat. Az inszemnél biztos.

Zizo
2120

Kiscsillag!
Mit jelent az hogy rosszul vagy? Szédülsz, fáj valamid? Ha Krizsa doktor azt mondta, akkor biztos úgy lesz! :lol:
Rögtön a stimuláció óta rosszul vagy?
Szegény, tényleg kellemetlen lehet, gondolom nem is nagyon tudsz otthon se mit csinálni...

Zizo
2120

Zizo!

Köszi a választ, talán nem is árt, ha megcsinálják a HSG-t, legalább biztosat tudhatunk utána.
Mi igazából azt sem hittük volna, hogy a Férjemmel gond lehet, hiszen volt már 2 babánk..., és kiderült, hogy sose lehetsz biztos semmiben, amíg meg nem vizsgálják.

dido
dido

2120,
először is 2007 egyértelműen a terhesség éve!!!
nagyon átérzem amit írtál, nálunk a társaságban az összes csajszi, barátnőm pár hónap alatt teherbe esik, aminek ugye nagyon örülni kell és hát örülök is, de borzasztóan fáj és hozzád hasonlóan mindig én is átsírok egy éjszakát...

képzeld nálunk úgy nem sikerült az inszem, hogy a spermium szám már megtisztítva 130millió volt :D ez már művészet asszem...

icsilya, kiscsillag
köszi a bíztatást az altatással kapcsolatban
van egy régi rossz élményem, azért parázok
de asszem ma már más anyagokat használnak és itt csak rövid időre kell az altatás, csak túlélem.. :D

genetikai vizsgálat amiből kiderül, hogy a génjeink, kromoszómáink illenek-e egymáshoz... vmi ilyesmire gondoltam
nagyon ritka asszem, hogy nem és akkor beteg lesz a kis bébi

tudom, hogy hülyeség ilyenekre gondolni
csak már mindenen jár az agyam, hogy vajon miért nem sikerül...

kiscsillag, nekem egy barátnőm iszonyú rosszul volt az utrogestantól, hányt, szédült, fájt a feje
doki csak nyugtatgatta, hogy legalább dolgozik az anyag, örüljön, minden rendben
neki az első 3 hónap volt ilyen, klasszikusan...

fendike
_ismeretlen_

Zizo,
Nálunk meg a növéremnél jön a baba 9 hetes aminek nagyon örülök és így legalább én is babázhatok majd :D

Mennek a drukkok akinek kell!
Vendég

Zizo nem szerencsére nem szédülök. Fel van puffadva a hasam. Igazából úgy nézek ki, mint aki minimum a 6. hónapban van. Ami azért rossz, mert 3 liter víz van a hasamban, ami 3 kg és ez nyomja felfelé az egészet. Igazából a gyomorszájamnál a rekeszizomnál nyom nagyon és keményedik. Ja és nem utolsó sorban a lábam tiszta víz. :( 3-szorosára van dagadva. :( Az a rossz, hogy menni alig tudok. Feküdni meg ülni már nagyon kényelmetlen.
A férjem hozott szakirodalmat (kismama, kisbaba, anyák lapja) :) de már majdnem mindet kiolvastam. Itt a gép elött nemsokat tudok ülni , mert nagyon kényelmetlen így 5 percet ülök kb, aztán gyorsan ágyba. Aztán kicsi pihi , megint ide nézek. :) Folyamatosan nem tudok 5 percnél max. 10 -nél többet itt ülni. :(

Coca, Erika már biztos túlvagytok rajta!! Nagyon várlak Titeket a jó hírekkel!!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Zizo,
akkor hajrá 2007! :D
Májusban még csak bogyószedés! :? De már az is haladás, nem? :D
Bocs, most hirtelen nem vagyok képben, nektek mi a következő lépés?

Kiscsillag,
imádom a malackákat, remélem meghozzák, amit szeretnék! :D
Mi az, hogy arany disznó?

Biztos nem könnyű most :( , de csak elmúlik, talán hamarabb is, mint 2-3 hét... Mágus csak tudja! :wink:

És nem is egyedül vagy otthon!!! Nagyon nem! :lol:
angel37

Fendike!

Nálunk csináltak genetikai vizsgálatot, a vetélések miatt, hogy nem-e ez okozza őket, de ez a vizsgálat csak arra ad választ, hogy a Férjemnek tényleg xy nekem pedig tényleg xx a kromoszómapárunk, és hogy 23 pár van belőlük, és nincs kromoszómaeltérésünk. De, szerintem ez nem mutaja az összférhetetlenséget.

dido
dido

Kiscsillag!

Remélem, hogy hamar jobban leszel.
Ez természetes velejárója a dolgoknak?

dido
dido

kedves lányok!
a régiek biztos emlékeznek még rám.kb 1 hónapja mentem át a babavárós topikba, de most sajna visszakerülök ide.ma este lesz a terhességem műtéti befejezése,sajnos életjelenséget nem mutató embrike van csak.
sokat olvastalak titeket,nagyon veletek érzek.sok sikert az újaknak is!!!!!
nekem is hasonló érzéseim vannak,mint nektek,és szombaton leszek én is 30 éves,ami most nem sok örömmel tölt el.
tavaly 3-szor altattak,2 punkció+ 1 hiszteroszkópia,most lesz ma a 4.
ez van.tegnap láttam a házban születtek 1 hónapj ikrek.két kislány!tündériek!spontán!olyan az anyuka,mindig mintha divatlapból lépett volna ki!nem tudom hogy csinálja!szerinte trendi sminkben szült,tuti.én meg tök hülyén érzem magam az újabb sikertelen terhességemmel, az elfeküdt hajammal,kövérebben,stb.
mindenkinek sok sikert kívánok!

Kép

Lola,
olvastalak tegnap egy másik topicban, de reménykedtem, hogy nem ilyen hírek lesznek :(

Nagyon sajnálom :( , nem tudom, mi okosat tudnék mondani...
angel37

Lola,
Nem tudok mit mondani...
Kép
Vendég

Lola!
Nagyon szomorú. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

fendike!
130 millió?!?!? az igen! És veled sincs semmi probléma!?
Nálunk a férjemnek össz 6 ill később 4 milliót számoltak... papíron az állt: lombik ICSI. spermabankba javasolt mintaleadás. Mert később még ennyi se lesz szerintük, úgyh testvérről ne is álmodjunk. Szegény páromat alig bírtam összerakni. :cry:
Aztán ismerős javasolt egy masszőrt, aki egy ismerősének segített.. :lol: minden így indul. A talpát masszírozza a férjemnek és mondta, h a pasik ugyanúgy el tudnak záródni mint a nők. Csak ezt sehol nem nézik... úgyh mire mentünk a Kaaliba lombikra bejelentkezni addigra 33 m-t produkált. Így kerültünk inszemre.

Pandácska!
Igen, ennek én is örülök, h majd mehetek babázni!!! Akkor nagyjából egy időben fognak szülni. :)

Kiscsillag!
Ez tényleg nagyon kellemetlen lehet. Semmit nem lehet tenni ellene, csak várni, h vége legyen?! Nincs valami jó kis film amit meg tudnál nézni?! Bár ahhoz is feküdni kell...

Angel37!

A következő lépés? :lol: Megyünk sielni! :) Emiatt most kimarad az inszem, mert pont a 10. naptól megyünk a 14-ig, úgyh nem tudok menni időben uh-ra... de nem is baj!

Bocs kicsit hosszú lett! :)
Zizo
2120

Lola drága! Én is olvastam a másikban, és gondoltam Rátok.
Én csak rengeteg lelkierőt tudok kívánni Neked, és azt, hogy egy hamar elkövetkezendő nagy öröm mielőbb feledtesse veled a bánatodat.
Puszillak!

Kép
zölddisznó

Lola!!
Szegénykém! Nem tudok mit mondani... :cry:

Zizo
2120

Lola!
Mi nem ismerjük egymást, de nagyon sajnálom :cry: ..., sok-sok erőt kívánok Neked

Zizo!
Nálunk remélem, a nov.-i viszér műtét segített, de ha nem majd elkérhetem a masszőr elérhetőségeit?

dido
dido

Lányok, lányok! Most hívott ÜgyesNyuszi! Minden rendben ment, pár óra múlva - ha hazaértek - jelentkezik a szuper hírekkel!!!

Kép
zölddisznó

Minden Zsuzsannának!!!!!!!!!! :)
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Dido!
Persze, majd beszélek vele, mert hivatkozási alapon fogad emberkéket. De mindig örül ha segíthet pároknak a baba érdekében! :D
De azért remélem inkább nem lesz rá szükségetek! :lol:
Zizo
2120

Angel tegnap volt a híradóban is. Mutatták és mondták is, hogy a legtöbb kínai nő erre az évre tervezi a szülését, mert annyira szerencsés.
"A disznó éve a kínai hagyományok szerint a gazdagság és a jó szerencse esztendeje. Ráadásul a számítások szerint az idei az úgynevezett arany disznó ideje, ami csak 600 évente jön el. A néphit szerint, aki ilyen évben születik, annak könnyű és gazdag élete lesz."

dido Köszi szépen! Ennek a hiperstimunka sajnos igen. :(

lola sajnálom itt is. :( Erre tényleg nincsenek szavak! :(

zizo hát semmit nemlehet tenni csak várni. :(

Nagyon várom már Nyuszikát és Erikát!!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Zizo,
na jó, szerdáig még látom a dolgokat! :wink:
Szóval inszem. Hányadik jönne?
Hátha spontán összehoztok valamit, 33M-val már bőven lehet! :)

A masszőröd tud megnyitni petevezetőket? Talpmasszázzsal? Még előfordulhat, hogy elkérem az elérhetőségét, nem bánnám ha két lombik között legalább reménykedhetnék...

Kiscsillag,
köszi! :)
Akkor erről lemaradtam, nemigen fogok én már szülni az idén! :(
angel37

Angel!

A 4. inszem jönne, ami amúgy a szerencse számom, mert 4.-én születtem... Hát csendben bevallom január végén levő inszemkor 66M-t produkált, mondtam neki h lassan kitiltanak minket inszemről is. :)

Szerintem elképzelhető, h petevezetőt is meg tud nyitni, mert nem hiszem h összenőtt volna, hanem valami lehet a vezetékekben... Talpmasszázzsal! Annyira durva volt, megmondta, h melyik oldalon érik a pete... és másnap mikor mentem uh-ra tényleg ott volt. Na azóta hiszek benne! Beszélek vele és küldöm a telefonszámot...

Egyébként erről az aranydisznó évről még nem maradtunk le, mert a hétvégén kezdődött! Ugyanis nekik így van új év!

Zizo
2120

Lola! Nagyon sajnálom! :(

babaimádó
Kép
babaimado

csajok!nagyon köszönöm az együttérző szavakat.ez éltetl+a megértő szerető családom aki biztat,és tartja bennem a lelket.
sírni már nem tudok,az elmúlt egy hét alatt felkészültem.
arra gondolok,ha valaki édesanyját,férjét veszíti el,annak milyen szörnyű lehet,még bennem él a remény hogy születhet kisbabám,persze aki eddig bennem volt,már nem fog megszületni.
és azt is fel kell dolgozni.mármint egy hozzátratozó elvesztését.
gyorsan megettem vigasztalásképp fél doboz konyakmeggyet is!
lola29

Zizo,
mennyi lesz a következőnél? :wink:

Ááá, az augusztusi beültimmel én még abból is kicsúszom :?
angel37

Zizo,
nálam sincs semmi problem, hormonálisan minden OK, minden hónapban volt peteérésem, és elzáródás sincs
szóval érthetetlen, biztos pszichés, én már nem tudom

férjednek gratulálok ehhez a fejlődéshez, biztos lelkileg nagyon megviselte..
nálad minden teljesen rendben????

disznó éve MINDENKINEK szerencsét kell, hogy hozzon

lola29,
nagyon sajnálom
sztem a konyakmeggy mellé pár pohár konyak is lecsúszhatna :D
és fel a fejjel

dido,
köszi a genetikai választ, valószínüleg az csak később derül ki ha vmi nem stimmel
rákérdezek majd még azért a dokinál is...

fend
_ismeretlen_

Zizo,
nálam sincs semmi problem, hormonálisan minden OK, minden hónapban volt peteérésem, és elzáródás sincs
szóval érthetetlen, biztos pszichés, én már nem tudom

férjednek gratulálok ehhez a fejlődéshez, biztos lelkileg nagyon megviselte..
nálad minden teljesen rendben????

disznó éve MINDENKINEK szerencsét kell, hogy hozzon

lola29,
nagyon sajnálom
sztem a konyakmeggy mellé pár pohár konyak is lecsúszhatna :D
és fel a fejjel

dido,
köszi a genetikai választ, valószínüleg az csak később derül ki ha vmi nem stimmel
rákérdezek majd még azért a dokinál is...

fend
_ismeretlen_

Eri-kát, Nyusz-muszt! Eri-kát, Nyusz-muszt! Eri-kát, Nyusz-muszt! Eri-kát, Nyusz-muszt! Eri-kát, Nyusz-muszt! Eri-kát, Nyusz-muszt! Eri-kát, Nyusz-muszt! Eri-kát, Nyusz-muszt! Eri-kát, Nyusz-muszt! Eri-kát, Nyusz-muszt! Eri-kát, Nyusz-muszt! Eri-kát, Nyusz-muszt!

Kép
zölddisznó

Valaki esetleg nem tartja véletlenül a régiek közül a kapcsolatot Pjb12-vel??? Vagy Pjb12 jársz még erre egész véletlenül??? Nagyon fontos lenne, hogy megtaláljalak!!!! Ha esetleg olvasod, küldtem neked Pü-t.

Én is Nyuszit Erikát akarok!!!!! Hol vagytok már lányok???? Alukáltok még???? Tűkön ülünk!!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Punkciós csajok,
tényleg adhatnátok már valami hírt! :)
angel37

Lola!

" A remény, ami velünk születik, alapja kéne hogy legyen
mindannyiunkban annak a teremtô erônek, amellyel
megalkotjuk további életünket. Nem buta és üres bizakodásra
bíztatlak, hanem merésznél is merészebb képzeleted teljes
birtokbavételére. Egy kis nagylelk?ségre, amivel meg mered
ajánlani a valóságnak, hogy majd megoldja azt, amire nincs
megoldás. Ez sokszor megtörténik - azzal, aki él vele. És általa.
Én úgy érzékelem, a remény teremtôerô." Kornis Mihály

Kívánok sok erôt!
Lona
lona1

Sziasztok!

Kiscsillag!

Gratulálok az ikrekhez!!!! És köszi a pénteki választ is!

Coca!

Izgultam nagyon érted, és nagyon örülök, hogy "behoztad" a lemaradást! :wink: Hajrá!!!

Fendike!
Üdvözöllek! :)

Nyuszi, Erika!

Drukkolok Nektek nagyon!!!

Lola!

Drága Lola, nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Jud!

Gratulálok a babócához!

Didó!

Köszönöm szépen!

És most rólam: Összesen 6 db szép tüszőcském van, ami még több lehet majd!
Nagyon örültem neki, bevallom kicsit izgultam. Azt mondta a dr. úr, hogy jól reagáltam a gonalra.

Ma írt még fel egy kis gonalt, és luverist. Holnaptól adnom kell a cetrotide-t is, és pénteken kell mennem ismét.
A jobb oldalon van 4 db a bal oldalon pedig 2.

Előreláthatólag jövő hét hétfő-kedd lesz a punkció

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
gratu! :) Ó, péntekre biztos még többen is lesznek! Hétfő-keddig meg pláne! :D

Mennyi mindent kell nyomnod! :shock:
angel37

Juci!

Kép
zölddisznó

Hát, nem vagyok a szavak embere (vagy, de!) de azért ez egy kicsit rövidre sikerült. :lol:
Nekifutok mégegyszer:
Juci! Kép

Kép
zölddisznó

[quote="fendike"]g írta:fendikeenetikai vizsgálat amiből kiderül, hogy a génjeink, kromoszómáink illenek-e egymáshoz... vmi ilyesmire gondoltam
nagyon ritka asszem, hogy nem és akkor beteg lesz a kis bébi

automatikusan ilyet nem csinálnak, ill. ezt nem is a kaáliban csinálják, ha kell.
Beszélj az orvosoddal, de én Nálatok nem érzem, hogy kellene most ez.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Angel!

Nem tudom mennyi lesz a következő! Lehet nem is fog kelleni!!! :lol:

Fendike!
Nem gyengén kibukott szegény, mikor meg jó lett az eredménye akkor meg azzal jött, h biztos elnézték és elszámolták és megint csak ugyanolyan rossz. De mostmár bizakodó!
Velem elvileg minden rendben. Átjárható vagyok, hormonokkal annyi volt h a prolaktin szintem magasabb volt, de a doki szerint nem túl vészesen. Peteérésem is mindig volt.
No igen, ez az amivel nem lehet mit kezdeni, szerintem képtelenség nem gondolni a babára...

Jucmuc!
Gratulálok! Ez nagyon szép eredmény! Akkor mennek a drukkok jövőhét elején!!

Zizo
2120

Jucmuc,
Ügyi vagy :D
Kép
Vendég

Angel!

Köszönöm!!!! Holnap elfogy a gonal penem, ezért írt még fel gonalt szerda-csüt.re. Amit megspékel k-sz-cs. luveris-el, a cetrotide pedig azért kell mert antagonista.
Aztán majd kiderül, hogy hétvégén mivel kell még kábítani magam... 8) :D
Szerintem is lesz még tüsző, az ottani lányok is mondták, hogy a végére több szokott lenni mint az első uh-on.

Coca!

Nagyon ari vagy, köszike!!! Mennek továbbra is a drukkok Neked is!!!

Zizo!

Nagyon rendi vagy, köszönöm szépen!

Most megyek pihenni egy kicsit mert kezd megint fájni a fejem. Estére mindig fáj a fejem, és olyan levert is vagyok ettől a gonaltól. De nem baj mert dologozik!

Drukkolok mindenkinek, és puszi!!!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
mi az az antagonista? Hallottam már, hogy van ilyen protokoll, de mi annak a lényege? Mire jó a Cetrotide?

Zizo,
így már valóban nem is lenne érdekes, mennyi! :wink:
angel37

Angel!

Ez jó kérdés... :D Amit tudok: az antagonista protokoll hasonló a short-hoz.
Az a lényege, hogy nem állítják le a petefészkek működését mint a long-nál (és azt hiszem a short-nál is) hanem un. antagonista szereket alkalmaznak annak érdekében, hogy elkerüljék a spontán ovulációt.
Azt is olvastam, hogy a long protokollnál agonista gyogyik vannak.
Tehát léteznek agonista és antagonista gyógyszerek.
A cetrotide is antagonista, és holnaptól kell nyomnom.

Ahogy én olvastam róla, az antagonista protokollt általában akkor alkalmazzák ha:
-35 év körüli a páciens
-több sikertelen IVF után
-első beavatkozás, amikor még nem tudják, hogy reagál a páciens.

Nagyjából ennyi, de lehetr, hogy hülyeségeket írok akkor bocsi. Igazából a doki nem magyarázta el nekem, én nézegettem utána a neten. :)

Ja, és kicsit drágábbak a gyógyszerek mint a long-hoz.

Kép
Kép
jucmuc

Ja, és a ciklus második napján kezded a szurikat!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

Nekem is fáj a fejem, és Nyuszi is említett fejgörcsöt. Ez a gonáltól van, tuti! Kellemes növesztgetést!

Kép
zölddisznó

De aranyos vagy Cocika! Köszi! Gondoltam én is, hogy csak az lehet mert így még soha nem éreztem magam!

De nem bánom én akármi fág ég vagy hasogat, az a lényeg, hogy nőjenek a tüszikék! :) :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Drága Lola :lol:
Nagyon sajnálom, ami Veled történt, nem is igazán tudok biztatást írni. Velem is hasonló történt -az elmúlt egy évben kétszer is. Talán Nálad tényleg igenis van miben reménykedni, hiszen spontán hoztátok össze a bébikét. A miss. ab. borzalmas, és lehet, hogy most mindenkinél szörnyűbben érzed magad, de mindenképpen csak előre szabad nézni!!!! Az idő tényleg gyógyítf! :D
Mi a férjemmel az ab. hétvégéjén elmentünk két napra kirándulni, erdőt járni, egyedül az nyugtatott meg.... Veled vagyok gondolatban!!! :) :) :) :) :)
anna
madaran

[quote="zölddisznó"]J írta:zölddisznóucmuc!

Nekem is fáj a fejem, és Nyuszi is említett fejgörcsöt. Ez a gonáltól van, tuti! Kellemes növesztgetést!

most Lilivel nekem is fájt a fejem, és én is a gonalra gyanakodtam.
Ott elég gyakori mellékhatásként hozzák.
(a fiúkkal semmi bajom nem volt)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kiscsillag! Remélem mihamarabb jobban leszel! De az a lényeg,hogy ott VANNAK a Pocaklakók! És nem is vagy otthon egyedül!!!

Tényleg hol vannak már a punkciósok???

Lola! Erre nem találok szavakat! :cry: :cry: :cry: Borzasztóan sajnálom!!!

Kép
andrea23

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?