Szép napot, lányok!!
Sikerült nagyjából visszaolvasnom, és próbálok bővebben írni!!
Habár fiúkám elég nyafi elég nap, van egy kis hőemelkedése, és ezerrel nyáladzik!!Apával a fogára gondolunk, mivel semmin más tünete nincs
Jól eszik, kakija rendben!! Passz!! Várok holnapig, aztán dokinéni!!
Beuka!!
Én reszelt almával kezdtem, üveg almareszelővel csináltam! Viszont a banánt nem eszi meg, csak az üvegeset!!
Szerintem zúl "vad" íze van, vagy nem tudom!!
A bukás nálunk időszakos, van amikor szinte nem is bukizik, van amikor meg beteríti a hátamat...
Azt mondják akkor kell bajra gondolni, ha állandóan fennáll, és savanykás, túrós állagú!!
Boti már tartja a fejét? Pistike mégcsak most kezdi, és eléggé ingó-bingó még!!
Sokat van hason, úgy már szépen tartja!!
Viszont a haja a tarkóján totál ki van kopva, olyan mint Kojek!!
Tina!!
Nem igazán emlékszem rá. hogy kaptunk volna a zenélő forgóra garanciát, viszont én hüle még a blokkot is kidobtam, így ez elúszott...
viszont most vettünk megint egy "kínyait", nekünk csak a forgatója a lényeg, a játékokat cserélgetjük rajta, de már úgy bánunk vele, mint a hímes tojással!!
Szerintem hagyd egy picit el a tápot, adj neki azt, amit szeret!! Estére meg meleg tea is megteszi a vacsi után...Aztán majd próbáld vele megkóstoltatni egy idő után megint!!Hátha...
Na, megvolt a fars ang a lányodnak?:lol: És azért beöltözött valaminek a nagylány?
Fati tündér lesz!!
Mondta is neki, az apja, hogy ez nagyon találó, mert annak kell ilyenkor beöltözni, amik igazából nem vagyunk!!
Ő meg a tündértől nagyon távol áll!!
Linda!!
Boldog szülinapot kívánok!!
Hettie!!
Jobbulást!! Én amikor meg voltam fázva, szájkendővel szoptattam, mert én úgy tudom, hogy a tejen keresztül nem kapja el, de cseppfertőzéssel igen!!
Rózsaági!! Szegény Matyi!! Mi van a csuklójával??
Beusa!!
Én 28 múltam!!
A lányom 20 évesen szültem, ég és föld az akkori, és a mostani "anyaságom"!! Fatinál mindent lazán vettem, most pedig mindent túlgörcsölök, aggódok!! Most is, hogy hőemelkedése van, már sokkban vagyok!!
Timi!!
Szép vagy, súlyfelesleg ide, vagy oda!!
De ha téged annyira zavar, lassan úgyis sikerülni fog leadni!!
Nálam az az érdekes helyzet áll fent, hogy könnyebb vagyok, mint terhesség elött!! 73-mal kezdtem, most 69 vagyok!! Különben ez az átlagsúlyom, de terhesség elött a hormoninjekciók engem is megnyomtak, nomeg a csokikák!!
De mostmár, hogy nem szopiztatok olyan sokat, oda kell figyelnem nekem is a csokikázásokra!!
Már én is gondoltam rá, hogy fel kéne tennünk olyan képeket magunkról, hogy ilyenek voltunk, pl. az esküvönkön, aztán terhesen, majd utána!! Hmm??
Vagy ne fájdítsuk a szívünket??
Na, mentem lányok, így is egy picit tömény voltam!!
Puszi!! Melódia